Truet

Friday, 28 February, 10:36

Nyheter om Truet

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 24 Feb 20 kl. 18:15

Barn Truet ettåring med kniv

Fire fem barn i tiårsalderen skal ha Truet en et og et halvt år gammel gutt med kniv i Jordbro i Sverige. Nå leter politiet etter de eldre barna med helikopter og hunder skriver Aftonbladet..

P4 - 19 Feb 20 kl. 08:19

Dømt for å ha Truet med sexvideo

En 36 år gammel mann er dømt til fengsel i et halvt år for å ha filmet at han hadde sex med en 15 år yngre mann og Truet med å spre filmene. Det går frem i en dom fra Agder tingrett. Mannen må også betale den fornærmede 20.

P4 - 11 Feb 20 kl. 21:42

Truet med våpen og fraranet bil

En bileier ble Truet med våpen og fraranet bilen i Larvik i kveld. Kvinnen i 40-årene hadde vært og handlet og ble Truet av en person med et håndvåpen da hun kom tilbake til bilen. Store politistyrker leter etter en hvit Toyota Auris..

Klartale - 13 Feb 20 kl. 10:57

Noen Truet med bombe etter SAS sin reklamefilm

Flyselskapet SAS fikk laget en reklamefilm. Reklame-firmaet i København blir Truet..

VG - I førrgår: 03:53

Maskert mann med væpnet ran på Stavanger-hoteller

Med fire minutters mellomrom fikk politiet melding om en maskert mann som Truet to hotellansatte med håndvåpen..

VG - I førrgår: 03:53

Maskert mann med væpnede ran på Stavanger-hoteller

Med fire minutters mellomrom fikk politiet melding om en maskert mann som Truet to hotellansatte med håndvåpen..

Aftenposten - I førrgår: 05:45

Mann pågrepet for væpnet hotellran i Stavanger

En maskert mann Truet natt til onsdag til seg penger fra et hotell i Stavanger. Like før ble et annet hotell i byen forsøkt ranet..

P4 - 12 Feb 20 kl. 05:42

Ranere Truet med hammer og pistol

En mann i 70-årene skal ha blitt Truet med både skytevåpen og hammer da en raner trengte seg inn i hjemmet hans i Kragerø i går kveld. Inntrengeren skal ha slått seg gjennom inngangsdøra med hammeren, og Truet mannen med et pistollignende våpen, opplyser politiet. Han fikk imidlertid ikke med seg noen penger og stakk av fra stedet.

NRK - I førrgår: 04:32

Hotell ranet i Stavanger

En maskert mann Truet natt til onsdag til seg penger fra et hotell i Stavanger. Like før ble et annet hotell i byen forsøkt ranet. En mann i 20-årene er pågrepet i saken.

P4 - I førrgår: 05:49

Mann pågrepet for væpnede ran i Stavanger

En mann er pågrepet etter at to hoteller ble utsatt for væpnede ran i Stavanger i natt. Først meldte et hotell fra om en maskert mann som viste fram en pistolt og Truet en ansatt. Men gjerningspersonen fikk ikke med seg penger, da det var et kontantfritt hotell.

NRK - 21 Feb 20 kl. 14:49

Tre menn dømt for vold

Tre menn er i Frostating lagmannsrett dømt til mellom tre og fire års fengsel for å ha mishandlet og Truet en kvinne. Retten mener vold ble brukt i familien for å kontrollere familiemedlemmenes atferd, ifølge Adresseavisen..

P4 - 09 Feb 20 kl. 12:40

Kvinne ble Truet med øks

En kvinne i 40-årene ble Truet med øks i Løten fredag ettermiddag Kvinnen kjørte bil da hun ble stanset av en annen bil og en person viste frem en øks og oppførte seg truende. Det skriver Hamar Arbeiderblad på sine nettsider. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot..

NRK - 20 Feb 20 kl. 23:55

Mann arrestert etter øksetrusler

Politiet har arrestert en person på Sørum på Romerike etter at han skal ha Truet to andre med øks i en bolig. Øst politidistrikt opplyser at den arresterte blir undersøkt av helsepersonell..

Aftenposten - 21 Feb 20 kl. 06:35

Mann pågrepet etter trusler med øks på Romerike

En mann i 40-årene skal torsdag kveld ha Truet to personer med øks på en privatadresse i Sørum på Romerike. Mistenkte er pågrepet av politiet..

NRK - 09 Feb 20 kl. 12:33

Kvinne Truet med øks i Løten

En kvinne i 40-åra skal ha blitt Truet med øks i Løten sent fredag ettermiddag. Det skriver HA på sine nettsider. Kvinnen, som kjørte bil, ble stoppet av en annen bil.

Aftenposten - 20 Feb 20 kl. 08:31

Sanders-revolusjonens mørke side | Christina Pletten

Sanders-tilhengerne jakter i flokk på nettet. Ofrene blir mobbet og Truet..

P4 - 12 Feb 20 kl. 15:17

Fremstilles for varetekt etter bilran

Fire menn fremstilles for varetektsfengsling i dag etter at en kvinne ble Truet med våpen og fraranet bilen i Larvik i Vestfold i går kveld. Kvinnen ble Truet av tre personer, men det var fire menn i bilen da politiet stoppet den, melder ØstlandsPosten. Alle de siktede er kjent av politiet fra tidligere..

NRK - 06 Feb 20 kl. 10:29

Truet betjening på butikk

En butikktyv Truet de ansatte på en matbutikk på Søm i Kristiansand etter at han ble konfrontert av betjeningen. Politiet melder at tyven brukte et stikkvåpen i forbindelse med truslene, men at ingen personer ble skadet..

P4 - 08 Feb 20 kl. 07:35

Truet forbipasserende med pistol og kniv

Tre menn og en kvinne Truet forbipasserende med pistol og kniv i Bergen sentrum i natt. De fire er pågrepet av politiet. Kvinnen er 20 år, mennene er i alderen 17 til 20 år.

NRK - 17 Feb 20 kl. 21:44

Melding om ran i Stavanger

Politiet rykka i kveld ut til en kolonialforretning ved Badedammen. En mann skal ha Truet til seg penger ved å si at det var et ran. Det er uklart om det er brukt noen gjenstand til å true med.

NRK - 19 Feb 20 kl. 05:37

Dømt til 6 måneders fengsel

En 36 år gammel mann fra Lister regionen er dømt til seks måneders fengsel for å ha filmet at han hadde sex med 15 år yngre mann og Truet med å spre filmene, skriver Lister24. Mannen må også betale den fornærmede 20.000 kroner i erstatning..

P4 - 17 Feb 20 kl. 21:55

Matbutikk ranet

En mann Truet i kveld til seg penger i en matbutikk ved Badedammen i Stavanger. Det er uklart om det ble brukt våpen til å true med. Hvor mye pengere ranere n fikk med seg er også uvisst.

P4 - 20 Feb 20 kl. 19:26

Ranet i sitt eget hjem

En mann i 20-årene ble ranet i sitt eget hjem i Stavanger i kveld. Flere ungdommer tok seg inn i leiligheten hans i Skredbakka, opplyser politiet til TV2. De skal ha Truet mannen, men han skal ikke ha blitt fysisk skadd.

Aftenposten - 18 Feb 20 kl. 05:56

Maskert butikkraner i Stavanger

En ung, maskert mann Truet mandag kveld til seg et mindre beløp kontanter i en matbutikk i Stavanger. Ingen kom fysisk til skade. Ingen er pågrepet..

NRK - 19 Feb 20 kl. 05:37

Dømt til seks måneders fengsel

En 36 år gammel mann fra Lister-regionen i Agder er dømt til seks måneders fengsel for å ha filmet at han hadde sex med 15 år yngre mann og Truet med å spre filmene, skriver Lister24. Mannen må også betale den fornærmede 20.000 kroner i erstatning..

NRK - 08 Feb 20 kl. 01:35

Truet med kniv og pistol i Bergen

Rundt midnatt fikk politiet i Bergen flere meldinger om tre menn og en kvinne som Truet forbipasserende med kniv og pistol. Flere politipatruljer søkte i området og har pågrepet fire gjerningspersoner, melder Vest politidistrikt på Twitter..

VG - 17 Feb 20 kl. 07:29

Truet av epidemier

Epidemier og pandemier var ikke planlagt som et hovedtema ved den årlige sikkerhetskonferansen i München. Det store utbruddet i Kina av et nytt coronavirus, covid-19, forandret på det..

P4 - 17 Feb 20 kl. 06:44

Vil ha tips etter ran

Politiet vil ha tips etter at en bingo i Vestby i Viken ble ranet i går kveld. To menn Truet en ansatt med kniv. Ingen ble skadet under ranet, men gjerningspersonene skal ha fått med seg kontanter fra bingoen..

Aftenposten - 18 Feb 20 kl. 05:56

Maskert mann ranet Coop prix-butikk i Stavanger

En ung, maskert mann Truet mandag kveld til seg et mindre beløp kontanter i en matbutikk i Stavanger. Ingen kom fysisk til skade. Ingen er pågrepet..

P4 - 09 Feb 20 kl. 17:34

Fire pågrepet etter væpnet ran

Fire personer er pågrepet etter at flere ble Truet med kniv og gasspistol i Bergen sentrum i natt. En kvinne og en mann ble Truet til å gi fra seg penger og mobiltelefon, mens en tredje mann ble forsøkt ranet. Politiet opplyser til Bergens Tidende at alle fire har blitt avhørt.

VG - 16 Feb 20 kl. 16:27

Johaug spøkte om kaosforholdene i Östersund: – Jeg ble løypepatrulje

ÖSTERSUND/OSLO (VG) Therese Johaug (31) gikk alene i front hele rennet og seieren var aldri Truet. Og for andre dag på rad ble det trippelt norsk på svensk snø..

P4 - 31 Jan 20 kl. 20:22

Gutt mulig Truet med våpen

Politiet i Kristiansand søker etter en mann etter at en gutt kan ha blitt Truet med våpen i kveld. Gutten har selv forklart at han ble Truet med det han oppfattet som et våpen i sentrum av Kristiansand. Væpnet politiet søker etter den mistenkte..

P4 - 16 Feb 20 kl. 21:51

Bingo ranet i Vestby

En bingo i Vestby ble ranet i kveld. Politiet søker nå i området med hunder etter to personer av utenlandsk opprinnelse som skal ha Truet de ansatte med kniv. Ingen ble skadet under ranet, men gjerningspersonene skal ha fått med seg et kontantbeløp..

NRK - 17 Feb 20 kl. 06:20

Politi ønsker tips om bingoran

Politiet ber om tips etter at Bingoland Vestby i Viken ble ranet søndag kveld. Søk og tekniske undersøkelser ble avsluttet klokka 23. Videoer skal gjennomgås.

VG - 16 Feb 20 kl. 16:27

Johaug fullstendig overlegen i svensk snøkav – Norge tapetserte pallen igjen

ÖSTERSUND/OSLO (VG) Therese Johaug (31) gikk alene i front hele rennet og seieren var aldri Truet. Og for andre dag på rad ble det trippelt norsk på svensk snø..

Klartale - 13 Feb 20 kl. 10:35

Noen Truet med bombe etter reklamefilm

Flyselskapet SAS fikk laget en reklamefilm. Den gjorde mange sinte..

P4 - 17 Feb 20 kl. 07:55

Politiet mener overgrepsoffer ble tilbudt hysjpenger

En stefar skal ha tilbudt sin stedatter penger for å holde tett om en rekke overgrep. Ifølge tiltalen skal mannen fra Østlandet ha forgrepet seg på jenta flere ganger i en periode over fem år. Da jenta sa hun ville fortelle om overgrepene skal stefaren først ha Truet henne.

Aftenposten - 11 Feb 20 kl. 22:10

Kvinne fraranet bil i Larvik

En kvinne ble tirsdag kveld fraranet bilen sin ved en butikk i Larvik sentrum. Bileieren ble Truet med et håndvåpen, opplyser politiet..

Aftenposten - 11 Feb 20 kl. 22:10

Kvinne fraranet bil i Larvik - fire pågrepet

En kvinne ble tirsdag kveld fraranet bilen sin ved en butikk i Larvik sentrum. Bileieren ble Truet med et håndvåpen, opplyser politiet..

NRK - 12 Feb 20 kl. 12:10

Fremstilles for varetektsfengsling

Fire menn fremstilles for varetektsfengsling i morgen etter væpnet ran i Larvik i går kveld. Krimsjef Knut Vidar Vittersø sier politiet skal finne ut hva slags roller de har hatt. Tre av dem skal med pistol ha Truet en kvinne til å gi fra seg nøkler..

NRK - 11 Feb 20 kl. 21:11

Bevæpnet biltyv i Larvik

Store politistyrker leter etter en personbil som er stjålet i Larvik. Bileieren ble Truet med et våpen utenfor en butikk i Nansetgata, opplyser politiet. Den stjålne bilen er en hvit Toyota Auris med registreringsnummer LS 81265..

P4 - 12 Feb 20 kl. 16:12

Prøvde å åpne flydør

En 26 år gammel kvinne som Truet med å drepe alle om bord i et fly på vei fra London til Tyrkia i fjor er dømt til to års fengsel. Kvinnen forsøkte både å storme cockpiten og åpne en flydør i luften og en flyvert fikk lettere skader da han forsøkte å stoppe henne, melder britiske medier. Hun har forklart at hun hadde tatt en blanding av medisiner og alkohol og ikke husker noe særlig..

Aftenposten - 11 Feb 20 kl. 22:10

Kvinne fraranet bil i Larvik – fire pågrepet

Fire personer er tatt etter at en kvinne ble fraranet bilen sin ved en butikk i Larvik sentrum tirsdag kveld. Ranerne Truet med skytevåpen, opplyser politiet..

NRK - 12 Feb 20 kl. 12:07

Paven sier nei til gifte prester

Pave Frans har sagt nei til å ordinere gifte menn som prester i Amazonas-området. Biskoper i Sør-Amerika foreslo at eldre, gifte menn ble ordinert fordi det er mangel på prester i området. Motstandere frykter at sølibat i den katolske kirke er Truet..

NRK - 11 Feb 20 kl. 10:42

Slåsskamp med kniv og brekkjern

En person er lettere skadet etter et slagsmål mellom to personer på Bjølsen i Oslo. Det skal ha blitt Truet med kniv og brekkjern. Politiet leter etter en person som stakk fra stedet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt