Truet

Thursday, 19 September, 21:35

Nyheter om Truet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 Sep 19 kl. 16:29

Truet med å skyte ansatte

En mann Truet de ansatte ved legevakten i Porsgrunn søndag ettermiddag. Han skal ha Truet med å skyte de ansatte, ifølge operasjonsleder Marianne Mørch i Sør-Øst politidistrikt. Ingen kom til skade som følge av hendelsen..

NRK - Igår: 11:18

Hevdet å ha blitt Truet

Tidligere innkjøpssjef i Lenvik mener han ble Truet av daværende rådmann til å gi oppdrag om helsekjøp til firmaet som rådmannens sønn arbeidet i. Innkjøpssjefen hevder rådmannen ba om å ikke bli belærte om habilitet. Saken pågår i Senja tingrett..

NRK - 45 minutter siden

Tenåring Truet med kniv

En tenåringsgutt skal ha blitt Truet med kniv av en 15-åring i Drøbak. Ingen er skadd og politiet har kontroll på situasjonen. Ifølge politiet har den truede gutten sagt at 15-åringen trakk frem en liten kniv for å få penger av ham..

NRK - 14 Sep 19 kl. 16:58

Truet politiet med øks i Trondheim

Det pågår nå en væpnet aksjon i Trondheim etter at politiet skal ha blitt Truet med øks, melder politiet på Twitter..

NRK - 14 Sep 19 kl. 18:39

Pågrepet etter trusler

En mann er pågrepet etter at han Truet politiet med øks i Trondheim. Politiet ble Truet da de skulle bistå Helse Midt-Norge med en pasient i en leilighet nær sentrum. Politiet var bevæpnet..

VG - 11 Sep 19 kl. 20:35

Hevder han ble Truet før VIF-overgang – gamleklubben reagerer på historien

VALLE (VG) Vålerengas nysignerte midtstopper Pierre Kanstrup (30) hevder han indirekte ble Truet av presidenten i eks-klubben BB Erzurumspor. Det skjønner tyrkerne ingenting av..

Dagbladet - 16 Sep 19 kl. 05:58

Får flytte hjem

De involverte forteller om dramatikken som utspilte seg da flommen Truet bygda..

NRK - 11 timer siden

Trusselsak i Høyesterett

I dag starter ankesaken i Høyesterett mot Mohyeldeen Mohammad som i fjor ble dømt for å ha Truet stortingspolitiker Abid Raja (V). Ingen av de to var til stede i retten i dag. Mohammad ble i lagmannsretten dømt til to år og tre måneders fengsel..

NRK - Igår: 13:12

Orangutanger Truet av skogbranner

De utrydningstruede orangutangene i regnskogen i Indonesia trues av røyk fra de mange skogbrannene. Apene lider av luftveisinfeksjoner, skriver SR. Røyken har spredt seg til store deler av Indonesia, Malaysia og Singapore..

Dagbladet - 16 Sep 19 kl. 14:36

- Veldig farlig

Donald Trump har tidligere Truet med Irans endetid. Nå retter nok en gang Trump-administrasjonen pekefingeren mot Iran, og ekspertene er bekymret..

P4 - 1 time siden

Siktet etter trusler om skoleskyting

En 16 år gammel gutt er siktet for å ha Truet om en skoleskyting i Drammen. Gutten ble pågrepet i ettermiddag, etter å ha lagt ut et bilde på Instagram hvor han poserer med et våpen og advarer mot å komme på skolen i morgen. Politiet rykket ut til guttens bopel hvor de fant et våpen som viste seg å være en softgun.

Dagbladet - 16 Sep 19 kl. 05:58

Dramatiske timer

Mandag morgen vil vi få vite svaret på hvor hardt Olden ble rammet av flommen. Til Dagbladet forteller de involverte om dramatikken som utspilte seg da flommen Truet bygda..

Dagbladet - 16 Sep 19 kl. 05:58

Nå får de svaret

Mandag morgen vil vi få vite svaret på hvor hardt Olden ble rammet av flommen. Til Dagbladet forteller de involverte om dramatikken som utspilte seg da flommen Truet bygda..

Klartale - 12 Sep 19 kl. 08:31

Politiker blir hetset og Truet på nett

Sjåfører oppfordres til å kjøre på Lan Marie Berg..

Dagbladet - 13 Sep 19 kl. 06:26

Vendepunkt for Truet art

På nåværende tidspunkt finnes det bare to gjenlevende nordlige stumpneshorn. En forskningsgruppe håper at de er i ferd med å redde den døende arten ved hjelp av prøverørsbefruktning..

NRK - 14 Sep 19 kl. 09:58

Kastet en øks i vegg

En mann på Breistien er pågrepet av politiet etter å ha Truet en nabo og kastet en øks i husveggen. Den pågrepne er en kjenning av politiet og er fengslet..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 22:01

Karrieren var Truet. Nå kan han skyte Molde til gull.

En alvorlig skade holdt på å sette en stopper for karrieren. Nå kan Leke James skyte Molde til gull..

Klartale - 11 Sep 19 kl. 13:12

Truet steder i Sandnessjøen

Noen har kommet med bombetrusler mot både flyplassen og tingretten i Sandnessjøen..

P4 - 14 Sep 19 kl. 10:10

Kastet øks på huset til naboen

En mann er pågrepet i Bergen etter at han Truet en nabo og kastet en øks i husveggen hans etter en krangel på morgenen i dag. Den mistenkte mannen i 60-årene skal også ha slått til naboen. Begge mennene er kjenninger av politiet, melder Bergens Tidende..

NRK - 14 Sep 19 kl. 16:57

Væpnet aksjon i Trondheim

Det pågår en væpnet aksjon nær sentrum i Trondheim, det melder politiet på Twitter. Politiet skal være Truet med øks..

P4 - 14 Sep 19 kl. 17:31

Væpnet aksjon i Trondheim

Politiet i Trondheim har igangsatt en væpnet aksjon etter at en mann i 40-årene Truet en politipatrulje med øks. De er på plass ved leiligheten til mannen, der de først prøvde å pågripe han, da han fant frem øksa. Målet er å pågripe mannen.

NRK - 29 Aug 19 kl. 22:03

Truet med å legge ut drapsvideo

Familien til Anne-Elisabeth Hagen ble Truet med at en video av drapet på henne ville bli lastet opp på internett dersom ektemannen Tom Hagen ikke betalte løsepenger, skriver VG. Trusselen sto i brevet som lå igjen etter at kvinnen forsvant..

Hegnar.no - 29 Aug 19 kl. 20:59

Hagen-forsvinningen: Brev Truet med å legge ut drapsvideo på internett

Familien til Anne-Elisabeth Hagen (69) ble Truet med at en video av drapet på henne ville bli lastet opp på internett dersom Tom Hagen ikke betalte løsepenger..

VG - 10 Sep 19 kl. 13:59

Skiftet landslag – ble Truet i sosiale medier

Da Declan Rice (20) skiftet fra det irske til det engelske landslaget, fikk han trusler på sosiale medier. Nå får han støtte fra både Gareth Southgate og Jordan Henderson..

Dagbladet - 08 Sep 19 kl. 16:27

FpU-representanter følte seg Truet ved Oslo-skole: - Det var like før det smalt

Torsdag 29. august ble en Oslo-skoles aula forvandlet til en politisk slagmark. To FpU-representanter måtte forlate boden sin, etter å ha blitt omringet av 15-20 gutter..

NRK - 21 Aug 19 kl. 13:59

Truet med å komme tilbake med kniv

En mann Truet onsdag en offentlig ansatt på Fiskå i Vanylven i Møre og Romsdal. Mannen skal ha Truet med å komme tilbake med kniv. Politiet ba personene som var på kontoret om å holde seg innendørs.

NRK - 06 Sep 19 kl. 20:04

Mexico har halvert antall migranter

Mexico har mer enn halvert antall migranter som reiser gjennom landet etter at USA Truet med å innføre toll på mexicanske varer. – Jeg tror ikke en trussel om toll blir noe av nå, sa Mexicos utenriksminister Marcelo Ebrard fredag..

P4 - 29 Aug 19 kl. 20:32

Kidnappere i Lørenskog-saken skal ha Truet med drapsvideo

Motparten i Lørenskog-saken skal ha Truet med å laste opp en drapsvideo av Anne Elisabeth Hagen dersom det ikke ble betalt løsepenger. Ifølge VG ble trusselen fremsatt i brevet som ble lagt igjen på åstedet. I brevet skal det ha blitt gitt uttrykk for at familien også var blitt overvåket forut for forsvinningen.

P4 - 29 Aug 19 kl. 20:32

Skal ha Truet med drapsvideo av Hagen

Motparten i Lørenskog-saken skal ha Truet med å laste opp en drapsvideo av Anne Elisabeth Hagen dersom det ikke ble betalt løsepenger. Ifølge VG ble trusselen fremsatt i brevet som hennes mann og mangemillionær Tom Hagen fant i hjemmet. I brevet skal det ha blitt gitt uttrykk for at familien også var blitt overvåket forut for forsvinningen.

NRK - 03 Sep 19 kl. 11:45

Mann pågrepet for overfall på Osen

Politiet har pågrepet en mann for overfallet på milliardær og investor Reidar Olsen i 2015, skriver Bergens Tidende. Investoren ble holdt fanget i flere timer, mishandlet og Truet med pistol..

NRK - 24 Aug 19 kl. 17:44

Truet med skytevåpen i Oslo

En person skal være Truet med skytevåpen i Christies gate i Oslo, ifølge politiet. Det skal være avfyrt ett skudd, uten at noen ble skadet, skriver politiet på Twitter. Politiet søker nå etter gjerningsmannen..

NRK - 24 Aug 19 kl. 04:01

Truet med pistol i Oslo

Politiet søker etter en mann som skal ha Truet med en pistol i Oslo sentrum. Den mistenkte skal så ha forlatt området i en bil. Det skriver politiet på Twitter..

NRK - 21 Aug 19 kl. 11:14

Truet svigerforeldre med øks

En familiefar fra Agder er dømt til 90 dagers fengsel etter å ha Truet sin samboer med kniv, og sine svigerforeldre med øks. Parets to små barn var tilstede under hendelsen i hjemmet. Kvinnen måtte rømme sammen med sine foreldre..

P4 - 05 Sep 19 kl. 09:34

Trump kan ha brutt loven

USAs president Donald Trump kan nå ha brutt loven etter at han viste frem et forfalsket værkart i natt. Trump har fått kraftig kritikk for å si at delstaten Alabama var Truet av orkanen Dorian. Han viste derfor frem et kart han hevdet var fra orkansenteret som viste at orkanen ville treffe Alabama.

VG - 30 Aug 19 kl. 17:42

Branndrama på OL-bane – flammehav Truet norske skyttere

En skogbrann slo ut OL-anlegget i Rio under fredagens verdenscup. Norske toppskyttere var bare metere fra flammehavet da konkurransen ble avbrutt..

P4 - 20 Aug 19 kl. 07:24

Lindén skal ha Truet fengselsansatt

Drapssiktede Makaveli Lindén skal ha Truet en ansatt på Ila fengsel før sommeren. Det skriver Dagbladet. Det er opprettet sak, men han er ikke avhørt om hendelsen, ifølge avisen.

VG - 29 Aug 19 kl. 20:25

Truet med å legge ut drapsvideo på internett

Familien til Anne-Elisabeth Hagen ble stilt overfor et brutalt ultimatum i det mystiske brevet som lå igjen på åstedet i Lørenskog..

NRK - 30 Aug 19 kl. 01:58

Mann pågrepet for vold

En mann er pågrepet for å ha Truet en kvinne med kniv i en leilihet på Damsgård i Bergen. Kvinnen skal også ha blitt utsatt for vold. Hun er sendt til Legevakten for sjekk, opplyser Vest politidistrikt på Twitter..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 05:47

Mann pågrepet for vold og trusler mot kvinne i Bergen

En mann er pågrepet og satt i arrest etter han skal ha Truet en kvinne i Bergen med kniv og vært voldelig..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 05:48

Orkanfaren over på Puerto Rico – Florida Truet

Orkanfaren ser ut til å være over på Puerto Rico, men Florida stålsetter seg. Guvernøren i den amerikanske delstaten har erklært unntakstilstand..

VG - 30 Aug 19 kl. 19:52

Nord-Irland forbereder seg på brexit-smell: 40.000 jobber Truet

NEWRY (VG) Brexit truer 40.000 jobber i Nord-Irland, særlig innen transport og jordbruk. I grensebyen Newry forbereder folk seg på å bli truffet hardt.

Dagbladet - 29 Aug 19 kl. 06:17

Orkanfaren over på Puerto Rico – Florida Truet

Orkanfaren ser ut til å være over på Puerto Rico, men Florida stålsetter seg. Guvernøren i den amerikanske delstaten har erklært unntakstilstand..

E24 - 31 Aug 19 kl. 09:16

Nord-Irland forbereder seg på brexit-smell: 40.000 jobber Truet

Brexit truer 40.000 jobber i Nord-Irland, særlig innen transport og jordbruk. I grensebyen Newry forbereder folk seg på å bli truffet hardt.

NRK - 26 Aug 19 kl. 20:55

Politiet har to teorier om drap

Det ene teorien går ut på at drapet på småbarnsmoren har sammenheng med at faren til barnet hennes har en kriminelle fortid. En annen teori går på at kvinnen for noen år siden vitnet i en drapssak i Malmö der flere personer tidligere har blitt Truet..

NRK - 26 Aug 19 kl. 20:55

Politiet skal ha to teorier om drap

Det ene teorien går ut på at drapet på småbarnsmoren har sammenheng med at faren til barnet hennes har en kriminell fortid. En annen teori går på at kvinnen har vitnet i en drapssak i Malmö der flere personer har blitt Truet, skriver Aftonbladet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt