Tror

Tirsdag, 04 August, 08:10

Nyheter om Tror

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - Igår: 15:06

Tror jente som ble drept var tilfeldig offer

Svensk politi Tror den 15 år gamle jenta som ble skutt og drept ved en bensinstasjon i Norsborg sør for Stockholm i natt var et tilfeldig offer. Jenta skal ha blitt skutt fra en forbikjørende bil, og politiet Tror målet for skytingen skal ha vært to menn knyttet til et kriminelt nettverk. Så langt er det ingen pågrepet i saken..

E24 - 1 time siden

Flertallet i eventbransjen Tror de ikke vil klare seg uten hjelp

Bare hver fjerde virksomhet som er medlem av Sponsor- og Eventforeningen, Tror de vil overleve ut tredje kvartal i år hvis ikke koronakompensasjonen endres..

NRK - 7 timer siden

Tror på hoderulling i Hurtigruten

Omdømmeekspert, BI-professor Peggy Simcic Brønn, mener at Hurtigruten har håndtert smitteutbruddet på «en klønete måte», og hun sier det har skadet rederiets omdømme. – Jeg Tror nok noen hoder blant ledelsen kommer til å måtte rulle, sier Brønn..

P4 - 13 timer siden

Levninger kan være fra 80-tallet

Levningene som ble funnet i en innsjø i Steinkjer lørdag kan stamme fra 1981. Det opplyser Trøndelag politidistrikt til NRK. De Tror levningene har vært begravd på bunnen av innsjøen, men fløt opp da innsjøen ble tappet ned i vår.

P4 - 15 minutter siden

Eventbransjen sliter og mange Tror de ikke klarer seg uten hjelp

Koronakrisen har rammet eventbransjen hardt og mange frykter de ikke vil overleve hvis de ikke får statlig hjelp. En undersøkelse Opinion har gjort viser at bare hver fjerde virksomhet som er medlem at Sponsor- og Eventforeningen Tror de vil klare seg ut tredje kvartal hvis ikke kompensasjonsordningen endres, skriver Dagbladet..

VG - 01 aug. 20 kl. 04:43

Zinckernagel Tror Glimt-heltene er slitne – treneren uenig

BEKKESTUA (VG) Philip Zinckernagel (25) Tror noe av grunnen til poengtapet mot Stabæk handler om slitne spillere etter et tøft program. Trener Kjetil Knutsen (51) og kaptein Ulrik Saltnes (27) er ikke enige i den vurderingen..

NRK - 29 juli 20 kl. 16:11

Tror homofile frykter fremtiden

Rosenborgs Pål André Helland Tror homofile fotballspillere frykter de risikerer å miste et utenlandsopphold hvis de står fram. Det sier han til Adresseavisen. – Dessverre ser vi at mange land er langt mer konservative enn oss nordmenn..

Aftenposten - 12 timer siden

Håpet om en mirakelmedisin mot covid-19 | Alexander Bergseth Borgen

Vårt syn på verden farges av hva vi Tror og håper på. Det er derfor lett å blande korrelasjon med kausalitet..

NRK - 6 timer siden

Tror Nord-Korea har atomvåpen

Nord-Korea har trolig utviklet mindre atomvåpen som kan avfyres med ballistiske raketter, viser en ny FN-rapport. Rapporten som foreløpig er hemmelig, ble oversendt til FNs sikkerhetsråd mandag, melder Reuters..

VG - 27 juli 20 kl. 07:52

100 nordmenn om USA-valget: Dette Tror de blir vinneren

Noen tipper at Donald Trump (74) blir gjenvalgt, men de fleste Tror at utfordreren Joe Biden (77) velges til USAs nye president den 3. november..

E24 - 1 time siden

Kraftig resultatfall for Oslo Børs-selskapene: – Mange som sliter

Coronakrisen og lave oljepriser setter fortsatt dype spor i inntjeningen på Oslo Børs. Analytikerne Tror imidlertid på et kraftig comeback neste år..

NRK - 15 timer siden

Studie: Kjæledyr smittes av oss

Mennesker kan overføre koronaviruset til hunder og katter, Tror italienske forskere. Forskerne har testet 540 hunder og 277 katter nord i Italia, de fleste av dem i Lombardia-regionen som har vært hardt rammet av koronapandemien..

NRK - Igår: 12:09

Tror smitten kom fra utlandet

– Ut ifra det vi vet, kan det være slik at smittekilden har kommet fra et av våre internasjonale besetningsmedlemmer, sier Hurtigrutens konsernsjef Daniel Skjeldam. 36 ansatte fra MS «Roald Amundsen» har testet positivt for koronaviruset..

Aftenposten - 1 time siden

Privat leteaksjon ved Månafossen: Familien søker desperat etter livstegn

Mandag organiserte familien til den savnede polske kvinnen en privat leteaksjon. De Tror kvinnen fortsatt er i live..

NRK - 7 timer siden

Mann slått ned i Gamle Oslo

En mann er alvorlig skadd etter at han ble slått ned av to menn i Saxegaardsgate i Gamlebyen mandag kveld. Oslo-politiet har arrestert to menn nær åstedet. Det er også funnet en stor avbitertang som politiet Tror er brukt i overfallet..

NRK - 25 juli 20 kl. 20:55

Opera-selen forsvunnet

Selungen som lå i vannkanten ved operahuset og sjarmerte hele Oslo fredag kveld har forsvunnet. Men Viltberedskapsgruppen Tror ikke selen er i fare. Bymiljøetaten sier til VG at de Tror den er gjenforent med sin mor eller har svømt videre..

P4 - 11 timer siden

Familie fortsetter søk etter savnet kvinne

Familien til kvinnen som er savnet etter en tur til Månafossen i Rogaland lørdag har fått hjelp av mange frivillige til å fortsette søket i dag. Det melder Stavanger Aftenblad. Politiet avsluttet søket tidlig på morgenen i dag, da de mener hun er omkommet.

Aftenposten - Igår: 09:50

Ingve Bøe mener dette er Vikings beste spiss per nå

BLOGG: Ingve Bøe Tror Bjarne Berntsen ikke vil gjøre store endringer i startoppstillingen før møtet med Kristiansund..

P4 - 12 timer siden

Tror noen må gå etter koronautbruddet

Trolig må noen i ledelsen i Hurtigruten gå etter den klønete måten de har håndtert koronautbruddet på. Det mener BI-professor Peggy Brønn. Hun sier til NRK at selskapet kommer svært dårlig ut av det i media.

P4 - 18 timer siden

- Kan bety kroken på døra for Hurtigruten

- Denne krisen kan bety slutten for Hurtigruten. Det Tror Trond Blindheim, ved insitutt for markedsføring ved Høyskolen Kristiania. Hurtigruten er i hardt vær som følge av koronautbruddet på MS Roald Amundsen.

NRK - I førrgår: 20:35

WHO Tror pandemien blir langvarig

Verdens helseorganisasjon advarer om at koronapandemien vil bli langvarig etter at beredskapskomiteen har evaluert de første seks månedene. Komiteen advarte om at viljen til å kjempe mot viruset kan bli mindre, gitt de sosiøkonomiske konsekvensene..

Aftenposten - Igår: 21:54

Var nede i kjelleren etter tapet for Aalesund. Nå Tror Start-spillerne at seieren blir sesongens vendepunkt.

Søndag tok Starts sesongens første seier med 3–0 hjemme for Mjøndalen. Det gir Start-spillerne et nytent håp om å kunne overleve i Eliteserien denne sesongen..

P4 - 20 timer siden

- Ble drept da hun gikk med hunden

Den tolv år gamle jenta som ble skutt og drept i Norsborg, utenfor Stockholm, natt til i går, skal ha blitt skutt da hun gikk tur med hunden. Det melder SVT. Hun skal ha blitt truffet av en kule på avveie, da det ble skutt fra en forbipasserende bil.

Aftenposten - I førrgår: 10:32

Olaug Bollestad: – Vi må gi litt mer blaffen i utsiden vår

Regjeringens Instagram-komet brenner for enkelt språk og folkelig stil. Hvis noen Tror hun er dum av den grunn, så driter hun i det..

P4 - I førrgår: 20:43

Tror pandemien blir langvarig

Verdens helseorganisasjon advarer igjen om at koronapandemien vil bli langvarig. Beredskapskomiteen i WHO har evaluert de seks første månendene, og advarer om at viljen i verden til å kjempe mot viruset kan bli mindre på grunn av de sosiøkonomiske konsekvensene pandemien har ført til..

Aftenposten - 31 juli 20 kl. 20:46

Warholm har ett mål for høstsesongen

Karsten Warholm Tror han har brukt årets uvanlige friidrettssesong godt og løper på mange måter i Monaco for å få en bekreftelse..

VG - I førrgår: 23:47

Huseklepp om Brann-treneren: - Man tenker jo at han er ferdig

BERGEN (VG) Brann-trener Lars Arne Nilsen droppet å møte pressen. Nå Tror Brann-legenden Erik Huseklepp at Nilsens dager kan være talte..

P4 - Igår: 08:53

Kvinne savnet i Rogaland

En kvinne i 40-årene er savnet i det populære turområdet Månafossen i Gjesdal i Rogaland. Kvinnen kom ikke hjem etter en tur på dagen i går, og politiet og frivillige har i natt lett etter henne. Politiet Tror kvinnen kan ha falt og skadet seg og at mobilen har gått tom for strøm.

VG - 31 juli 20 kl. 13:10

Helsedirektøren: – Jeg Tror vi går i retning av at vi vil bruke munnbind i større grad

FHI sier at det kan bli aktuelt å anbefale bruk av munnbind i Norge. Da er det viktig at de brukes riktig, mener de..

Aftenposten - 31 juli 20 kl. 14:58

Landslaget i skiskyting på plass i Sandnes. Klar for en annerledes Blinkfestival

Både Johannes Thingnes Bø og Tarjei Bø er klare på at Blinkfestivalen blir annerledes dette året. Sportslig Tror begge det blir en fulltreffer..

VG - 24 juli 20 kl. 17:12

Susann Michaelsen Tror hun hadde corona: – Det er en lettelse

Susann Michaelsen gikk gjennom seks dager i januar inn og ut av en komalignende tilstand. Nå har hun fått konstatert antistoffer for covid-19. NRKs sportsanker Tror hun var rammet av corona rett etter nyttår..

P4 - 20 juli 20 kl. 16:17

Tror ledigheten vil vare lenge

Arbeidsledigheten i Norge vil være høy i lang tid. Det sier både LO og NHO. De Tror det vil ta lang tid før Norgee er tilbake på den samme lave ledigheten som før koronakrisen inntraff.

Aftenposten - 31 juli 20 kl. 09:02

NHO-sjefen frykter tre tapte år: – Må forberede oss på en tøff høst

Mange bedrifter planlegger fortsatt oppsigelser etter coronakrisen. NHO-sjef Ole Erik Almlid Tror ennå ikke vi har sett de fulle konsekvensene på arbeidsledigheten, og er redd nivået vil være altfor høyt i årevis..

E24 - 31 juli 20 kl. 09:02

NHO-sjefen frykter tre tapte år: – Må forberede oss på en tøff høst

Mange bedrifter planlegger fortsatt oppsigelser etter coronakrisen. NHO-sjef Ole Erik Almlid Tror ennå ikke vi har sett de fulle konsekvensene på arbeidsledigheten, og er redd nivået vil være altfor høyt i årevis..

P4 - 30 juli 20 kl. 21:35

Mange flere redningsoppdrag

Røde Kors har hatt en travel sommer. I 12 av 19 hjelpekorpsdistrikter at det vært en kraftig oppgang i antall redningsoppdrag i populære feriefjell, skriver Dagbladet. For mange som ikke er vant med å ferdes i naturen, har prøvd seg i fjellet når det nle norgesferie i år.

VG - 23 juli 20 kl. 21:42

Tror folk tar til våpen hvis Trump taper

MOOSIC, PENNSYLVANIA (VG) Til tross for massive demonstrasjoner over hele landet, coronapandemi og dårlige meningsmålinger, har mange velgere fortsatt svært stor tro på USAs president. Trump-velger John Tannis (72) Tror det blir opprør om Biden vinner..

Aftenposten - 29 juli 20 kl. 12:36

Tidligere TUIL-profil tapte mot gamlesjefen: Derfor Tror han at «Gutan» rykker opp

Mathias Dahl Abelsen (25) var tilbake i kjente trakter da han gjestet TIL og Alfheim som Øygarden-spiller..

P4 - 30 juli 20 kl. 10:56

Siktet for bildrap

En mann er siktet for uaktsomt bildrap etter en frontkollisjon på E6 ved Setså i Saltdal Nordland i forrige uke. Mannen skal ha kommet over i motsatt kjørefelt og har i avhør forklart at han Tror han kan ha sovnet, opplyser Nordland politidistrikt. En kvinne i 80-årene mistet livet i ulykken.

VG - 23 juli 20 kl. 21:42

Tror folk tar til våpen hvis Trump taper: – Folk kommer til å bli drept

MOOSIC, PENNSYLVANIA (VG) Til tross for massive demonstrasjoner over hele landet, coronapandemi og dårlige meningsmålinger, har mange velgere fortsatt svært stor tro på USAs president. Trump-velger John Tannis (72) Tror det blir opprør om Biden vinner..

Aftenposten - 29 juli 20 kl. 09:32

I dag må både Apple, Google, Amazon og Facebook svare for seg: – Jeg Tror ikke vi kommer til å se at selskapene deles opp

I en historisk kongresshøring skal toppsjefene i de fire største grilles om monopolvirksomhet. Dette kan vi forvente..

P4 - 22 juli 20 kl. 18:53

WHO Tror ikke på vaksine i år

Verdens helseorganisasjon Tror ikke det vil komme en koronavaksine i år. Selv om forskere gjør fremskritt vil ikke de første vaksinene realistisk sett kunne gis før i starten av neste år, ifølge organisasjonen. Potensielle vaksiner må i tillegg testes på dyr og mennesker for å ivareta sikkerhet og ønsket effekt.

VG - 29 juli 20 kl. 05:39

FKH-styreleder avviser Horneland-retur

Jostein Grindhaug Tror han kan jobbe igjen med Eirik Horneland, men styrelederen i klubben er klar på at det ikke er aktuelt for øyeblikket..

Aftenposten - 27 juli 20 kl. 13:05

Tror ukens to kamper kan bli avgjørende for Brann-året

Hør Ballspark-podkasten..

VG - 30 juli 20 kl. 11:13

Tidligere Brann-trener om Nilsen: – Leverer han ikke nå, Tror jeg ikke han overlever

Det blåser i Bergen. Tidligere Brann-trener Steinar Nilsen mener det begynner å bli kritisk for Lars Arne Nilsen (56), og Bergens-profiler ber om trenerens avgang..

NRK - 29 juli 20 kl. 16:16

Mot kaldeste juli siden 1957

Hvis ikke varmen kommer fredag, vil juli måned 2020 bli den første siden 1957 uten en eneste høysommerdag for Østlandet, ifølge NTB. Statsmeteorolog Rafael Escobar Løvdahl Tror imidlertid Østlandet har gode sjanser for minste én dag med varme..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt