Tror

Monday, 09 December, 01:27

Nyheter om Tror

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 19 timer siden

- Tror Ingrid blir løslatt mandag

Shota Yamaguchi – Ingrid Martinussens japanske advokat – Tror det er stor mulighet for at den norske studenten løslates mandag..

E24 - 03 Dec 19 kl. 19:13

Tror på boligprisfall i november: – Aktiviteten har vært 50 prosent høyere enn i fjor

Alle E24 har snakket med, som sitter tett på boligprisutviklingen, Tror at prisene falt i november. Men de Tror måneden er bedre enn i fjor..

P4 - 14 timer siden

Scheie: -Viking kommer til å ha overtaket

-Det blir en jevn kamp, men Viking vil ha overtaket under cupfinalen på Ullevål stadion mot Haugesund. Det Tror fotballekspert Arne Scheie. Slaget om Rogaland går av stabelen klokken 13.

VG - Igår: 11:43

Johaug totalt overlegen: Alsgaard Tror konkurransen er svakere enn før

LILLEHAMMER/OSLO (VG) Konkurrentene holdt bare følge i fem minutter da Therese Johaug (31) staket fra resten. Thomas Alsgaard Tror det er blitt tynnere bak Johaug i skisporten, samtidig som eneren har tatt skigåingen til et nytt nivå..

VG - 04 Dec 19 kl. 14:16

Thingnes Bø Tror rekordrekken blir stående lenge

ÖSTERSUND (VG) Han fortsatte der han slapp sist sesong, men Johannes Thingnes Bø (26) Tror hans utrolige seiersrekord fra i fjor blir stående lenge..

P4 - 03 Dec 19 kl. 10:26

Tror ikke politiet vil løse nettkriminalitet

Stadig færre nordmenn Tror politiet vil løse saker om nettkriminalitet. Det viser en rapport som er finansiert av Justis- og beredskapsdepartementet. Mens 47 prosent i fjor svarte at de hadde tillit til at politiet hjalp ofre for datakriminalitet, er tallet nå redusert til 44 prosent.

NRK - 10 timer siden

Tror 800.000 demonstrerte

Arrangørene mener 800.000 demonstrerte i Hongkong i en marsj som sammenfalt med at det er et halvt år siden demonstrasjonene startet. Folkemengden var så stor at marsjen stod tidvis stille.

Aftenposten - 13 timer siden

Pelsdyrbonde Tror rapport om Mattilsynet kan hive bensin på bålet

– Tilliten til Mattilsynet er borte, sier bonde Per Olaf Lauvås. Nå kommer det en granskingsrapport i kjølvannet av skandaletilsynet hos ham i fjor sommer..

P4 - 17 timer siden

Bilbranner i Oslo

To biler begynte å brenne ved Sinsen skole i Oslo i natt. Også en tredje bil fikk skader av brannen. Politiet har så langt ikke gått ut med om de Tror brannen er påsatt eller ikke..

P4 - 17 timer siden

Tror norsk student blir løslatt mandag

Den norske studenten som sitter fengslet i Japan blir kanskje løslatt i morgen. Det sier hennes japanske advokat til Dagbladet. Hun er mistenkt for å ha fått tilsendt en pakke med narkotika, og har vært fengslet siden 20.

Aftenposten - I førrgår: 16:52

Iversen lover thriller i Klæbo-duell. Uaktuelt å gi opp kampen om gultrøya.

Emil Iversen Tror han kan vise Johannes Høsflot Klæbo ryggen på Lillehammer..

Aftenposten - Igår: 08:09

«Gå rett i strupen på Lillestrøm. Start må ha minst 2–0 å gå på»

Frank Strandli og Steinar Pedersen Tror Start er avhengige av et godt resultat lørdag for å rykke opp. Sten Glenn Håberg oppfordrer Kristiansand til å stille opp..

VG - Igår: 12:08

«Olav Viking» og veteranene Tror på cupsuksess

STAVANGER (VG) De har til sammen 1095 kamper, og har vært spillere, trenere og ledere. Få, om noen, kan mer om Viking FK enn troikaen Arne Johannessen (79), Olav Nilsen (77) og Erik Johannessen (67)..

NRK - I førrgår: 14:21

Polfarere kan nås før klokka 20

Ekspedisjonen håper at hjelperne kommer fram til polfarerne Børge Ousland og Mike Horn innen klokka 20 i kveld. – Vi Tror de møtes tidligst om fem eller seks timer, men det er egentlig umulig å si, sier Lars Ebbesen til NTB rundt klokka 13.30..

E24 - Igår: 15:47

Rystad Energy Tror oljetoppen nås om mindre enn ti år

Rystad Energy venter at oljeetterspørselen når en topp sent på 2020-tallet. Etterspørselen vil særlig påvirkes av overgangen til elbiler, sier direktør Jarand Rystad..

P4 - Igår: 10:43

Flere ulykker i dag

Det har vært flere uhell på veien på Østlandet i dag. Flere biler har snurret rundt og havnet av veien på E6 ved Moss i formiddag. I en av bilene var det tre barn, men politiet Tror ikke ingen ble skadet.

P4 - 01 Dec 19 kl. 09:33

Tror mann styrtet med vilje

Politiet i Sverige Tror mannen som satt i flyet som styrtet i Ronneby i går, styrtet flyet med vilje. Et enmotors propellfly styrtet i innkjøreselen til en villa. Piloten var alene i flyet, og ingen andre ble skadet.

Dagbladet - 04 Dec 19 kl. 09:12

Tror bildet er nytt varsel

Nord-Koreas leder Kim Jong-un har vært på ny ridetur til Paektufjellet, som er hellig for nordkoreanerne. Det kan tyde på at en politisk kunngjøring er i gjære..

Aftenposten - I førrgår: 19:18

Eldreforsker: Seksuelle overgrep mot eldre er et av våre siste tabuer

En av Norges fremste forskere på overgrep mot eldre Tror ikke Evas historie er enestående. Nå forskes det på vold, overgrep og forsømmelser på norske sykehjem ved NTNU..

VG - I førrgår: 16:27

Silje Solberg etter sjokkomgangen: – Vi må vinne resten

KUMAMOTO (VG) (Nederland-Norge 30–28) Luften gikk helt ut av Norge. Nå Tror håndballjentene at bare en ting duger for å komme til semifinalen: Slå Danmark søndag, Sør-Korea mandag og Tyskland onsdag..

NRK - 05 Dec 19 kl. 10:03

Tror sjåføren ikke oppdaget ulykke

Politiet har snakket med sjåføren av vogntoget som var involvert i dødsulykken på E39 på Stordabrua. Sjåføren har forklart at han ikke har forstått hva som skjedde da vogntoget mistet deler av taket på broen. E39 vil bli stengt en stund..

Dagbladet - 25 Nov 19 kl. 23:40

- Tror vi får akutt krise

Kim Jong-un har takket nei til alle invitasjoner fra Sør-Korea og USA. I stedet har han reist på propagandaturné og tester nye våpen. Norsk ekspert Tror det brygger opp til krise..

Aftenposten - 05 Dec 19 kl. 15:47

«Jeg Tror ikke vi skal komme dit at de skal ha hjemmel for å overvåke alle nordmenn som er på flyreise.»

Lederen av Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité Dag Terje Andersen (Ap) har fått EOS-utvalgets knusende kritikk av PST på sitt bord..

VG - I førrgår: 23:36

Solskjærs plan for å ta igjen City: – Ser jeg ut som jeg vil bruke hundrevis av millioner?

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) gjester Manchester Citys hjemmebane for første gang som manager for byrival United. Han innrømmer at avstanden er for stor opp til den opprinnelige «lillebroren», men Tror ikke massivt pengeforbruk er løsningen for å bli best i byen igjen..

VG - 04 Dec 19 kl. 17:33

Nærmer seg hverandre på isen - Tror de møtes i natt

NORDISHAVET (VG): Ekspedisjonsteamet antar at polfarerne vil møte de utsendte skiløperne med forsyninger i løpet av natten..

E24 - 27 Nov 19 kl. 17:08

Tror Bank Norwegian vil fylle på kapitalen med milliardlån

Nye regler som skal hindre kriser gjør at Bank Norwegian må sette til side mer kapital. Kapitalbehovet er på flere milliarder kroner, Tror analytikere..

VG - 05 Dec 19 kl. 12:41

Polfarerne møter snart «Lance»-teamet: – Jeg Tror tårene kommer til å trille

NORDISHAVET/OSLO (VG) Etter 85 dager i isødet er det snart duket for et spesielt møte for polfarerne Børge Ousland og Mike Horn..

P4 - I førrgår: 09:01

Pågrepet i savnet-sak

Politiet i Sverige har nå pågrepet enda en person i forbindelse med at en 17 år gammel jente er savnet i Uddevalla. 17-åringen ble meldt savnet fra hjemmet sitt lørdag for to og en halv uke siden og politiet Tror hun har blitt drept. Fra før er kjæresten hennes pågrepet og siktet for drap - han nekter straffskyld.

Aftenposten - 05 Dec 19 kl. 08:11

Her er ekspertenes dom over Oilers: – Pokalen er halvveis nede i oljebrønnen

Med en luke på 17 poeng, Tror Erik Follestad at gullet kan deles ut til Stavanger Oilers allerede halvveis inn i sesongen..

Aftenposten - 05 Dec 19 kl. 08:11

Ekspertenes Oilers-dom: – Pokalen er halvveis nede i oljebrønnen

Med en luke på 17 poeng, Tror Erik Follestad at gullet kan deles ut til Stavanger Oilers allerede halvveis inn i sesongen..

VG - I førrgår: 05:05

Østenstad før cupfinalen: – Mye minner om sist vi ble mestre

STAVANGER (VG) Han ble hentet til Viking, i sin tid, av Bjarne Berntsen - og fikk oppleve det hittil siste seriegullet med klubben. Nå Tror Egil Østenstad (47) at noe av det samme kan skje med Viking - 30 år etter, på grunn av nettopp Berntsen..

Aftenposten - 26 Nov 19 kl. 08:35

NFF-presidenten Tror ikke flere EM spres utover Europa

Neste års fotball-EM blir trolig det siste mesterskapet med 12 vertsnasjoner, Tror president i NFF Terje Svendsen..

Aftenposten - 05 Dec 19 kl. 08:38

Stadig mindre kulturjournalistikk i avisene: – Dette er funn som bør snakkes om

Det blir færre kultursaker i avisene for hvert år, og sakene har ofte bare én kilde. Likevel ser det kanskje ikke så mørkt ut for kulturjournalistikken som mange Tror, viser ny rapport..

Aftenposten - 04 Dec 19 kl. 15:48

Landslagstrenen om EM-håpet fra Kristiansand: – Dette Tror jeg både hun og vi skal glemme fortest mulig

Debuten i senior-EM i Glasgow ble slett ikke slik Malene Rypestøl (18) hadde sett for seg..

E24 - 28 Nov 19 kl. 08:49

Analyseselskap Tror Solstad presses til å kvitte seg med opptil 20 skip

Analyseselskapet VesselsValue Tror at det gjeldstyngede offshorerederiet presses av flere kreditorer til å selge eller skrape opp mot 20 skip i «nær fremtid». Solstad-sjefen avviser at informasjonen stemmer..

NRK - 04 Dec 19 kl. 12:38

Politiet Tror Wilma (17) ble drept

Svensk politi mener Wilma (17), som forsvant i Uddevalla i november, ble drept hjemme hos den 22 år gamle mannen som er pågrepet og siktet for drap. Det skriver Aftonbladet. Politiet har undersøkt 22-åringens hjem..

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 05:56

Donald Trump nekter Bloomberg-journalister adgang til valgmøter

Presidenten Tror ikke de vil være upartiske i dekningen..

P4 - 05 Dec 19 kl. 17:17

Siktet etter knivstikking i Oslo

To menn er siktet for drapsforsøk etter at en 39 år gammel mann ble knivstukket på Grorud i Oslo i går. Mannen ble alvorlig skadet, men er nå utenfor livsfare. De to mennene i 20-årene og 30-årene ble pågrepet sent i går kveld og de har blitt avhørt, melder Nettavisen.

Aftenposten - 04 Dec 19 kl. 13:51

Politiet har funnet det antatte drapsvåpenet i Lakselv

Politiet har kontroll på våpenet de Tror ble brukt til å drepe en mann i 40-årene i Lakselv. Den drapssiktede mannen framstilles for varetektsfengsling torsdag..

E24 - 05 Dec 19 kl. 08:05

Sterkt fjerde kvartal fra SAS: Men nå Tror sjefen markedet bremser

SAS avsluttet regnskapsårets 2018/2019 langt bedre enn fryktet etter vårens pilotstreik. Samtidig varsler toppsjef Rickard Gustafson at veksten bremser kraftig i takt med svake kronekurser og bremsende nordiske økonomier..

E24 - 05 Dec 19 kl. 08:05

Sterkt fjerde kvartal fra SAS: Men nå Tror sjefen at markedet bremser

SAS avsluttet regnskapsårets 2018/2019 langt bedre enn først fryktet etter vårens pilotstreik. Samtidig varsler toppsjef Rickard Gustafson at veksten bremser kraftig i takt med svake kronekurser og bremsende nordiske økonomier..

Aftenposten - 04 Dec 19 kl. 05:31

Republikanere foreslår reprimande i stedet for riksrett. Granskerne henter inn elitelag av grunnlovsjurister.

NEW YORK (Aftenposten): En rådgiver for tidligere president George W. Bush Tror flere republikanere ville vært med på å refse Trump, men ikke å avsette ham..

Dagbladet - 02 Dec 19 kl. 16:28

Monsterbølgen kom rett mot Odd-Karl: - Grusomt

Odd-Karl Stangnes skulle egentlig bo på Skjervøyskjæret i Troms i et år, men Tror likevel han har oppnådd noe av poenget med oppholdet etter helgas dramatikk..

E24 - 03 Dec 19 kl. 13:50

«Årets økonomihode» mener kultur er vel så viktig som tallene

Krisztina Horvath (32) i Ferd Capital Tror at det er altfor lett å kun se på tall, fremfor å tenke på langsiktig ledelse og bedriftens kultur..

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 13:30

– Jeg har ikke brukt tid på motstanderens trener tidligere i år. Jeg kommer ikke til å gjøre det nå heller

Start-trener Joey Hardarson Tror på publikumsboost på Sparebanken Sør Arena etter at Tom Nordlie ble presentert som Lillestrøm-trener..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt