Tror

Monday, 24 June, 16:03

Nyheter om Tror

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 timer siden

Palestina Tror fredsavtale feiler

Palestinas president Abbas sier han Tror konferansen i Bahrain den kommende uka vil feile, og boikotter den. Den ledes av USA og vil handle om Palestinas økonomi. Israels statsminister Netanyahu sier han vil gi fredsplanen en rettferdig vurdering..

P4 - 20 Jun 19 kl. 06:21

Tror ikke boligprisene faller

Boligprisene vil ikke falle selv om styringsrenta skal opp igjen. Det Tror flere økonomi- og boligeksperter Finansavisen har snakket med. Etter alle solemerker vil Norges Bank heve styringsreta ytterligere i dag, og det kan komme flere rentehevinger.

E24 - 19 Jun 19 kl. 18:51

Renterådet Tror Olsen vil trosse verdens rentefall – spår flere rentehopp

Mens verdens viktigste rente faller kraftig, og den tyske stat får betalt for å låne, skal norske renter oppover, Tror Renterådet. E24s ekspertpanel Tror Øystein Olsen vil sette opp renten inntil tre ganger før det er stopp..

P4 - 21 Jun 19 kl. 15:49

Flere banker kan droppe renteheving

Flere banker kan droppe å øke renta. Det Tror fagansvarlig i Finansportalen, Elisabeth Realfsen. I dag varslet DNB at de kommer til å øke boliglånsrenten med inntil 0,25 prosentpoeng, men det er ikke gitt at alle andre vil følge etter.

P4 - 20 Jun 19 kl. 14:52

Senterpartiet Tror på tidenes lokalvalg

Senterpartiet Tror på tidenes beste lokalvalg til høsten. Det fortalte en optimistisk partileder Trygve Slagsvold Vedum i dag på partiets siste pressekonferanse før sommeren. Et partibarometer for juni utarbeidet av Opinion viste rekordhøye 16,9 prosent oppslutning for partiet.

E24 - 20 Jun 19 kl. 20:44

Øystein Olsen Tror husholdningene tåler rentehoppene: – Det store flertallet får bedre råd

Sentralbanksjef Øystein Olsen øker renten for tredje gang på under et år. Selv om låneutgiftene stiger Tror han husholdningene tåler rentehoppene..

E24 - 19 Jun 19 kl. 10:00

Virke Tror ikke rentehopp gir shoppestopp: Spår 3 prosent vekst i år

Lønns- og sysselsettingsvekst, kombinert med fravær av «strømsjokk», sikrer høyere detaljhandelsvekst i år enn i fjor, Tror Virke..

E24 - 19 Jun 19 kl. 10:02

XXL-aksjen opp 20 prosent: Fond Tror det vil ta to-tre år å snu XXL

Altor vil bidra med sin kjennskap til leverandørsiden når de nå blir storeier i Norges største sportskjede. Fondet Tror varehandelen vil fortsette å slite, men at XXL vil stå igjen som vinneren..

P4 - 19 Jun 19 kl. 07:25

Spår høyeste rente på 7 år

Sjeføkonom Frank Jullum i Danske Bank Tror Norges bank vil heve styringsrenten tre ganger i løpet av det neste året, og at den vil stige til 1,75. Sist renten var så høy var i 2012, og da var boliglånsrenten på over 4 prosent, skriver Dagens Næringsliv. Jullum Tror den første rentehevingen kommer allerede i morgen, og at det vil komme en renteheving til før jul og ytterligere to neste år, den første i juni..

E24 - 19 Jun 19 kl. 14:36

HSBC spår fryktelig sommer for flyselskapene: Tror Norwegian må hente penger til høsten

Tror svakere utsikter for den globale økonomien, kombinert med flyskam og fjorårets hetebølge, kan bety at flyselskapene vil slite denne sommeren..

Hegnar.no - Igår: 07:16

Næringsforbud er ikke bra

Vi Tror ikke Bollestad vet hva hun snakker om..

P4 - 16 Jun 19 kl. 12:13

Tror smitten kommer fra dyr

Askøy kommune Tror smitten som har gjort flere tusen innbyggere syke de siste ukene kommer fra dyr. De har nå fått svar på nye vannprøver, og varaordfører Bård Espelid sier det er overveiende sannsynlig at det er avføring fra dyr som har ført at det har kommet tarmbakterier i drikkevannet..

NRK - 10 timer siden

Tror ikke på pensjonskrav

De streikende sykehusansatte i YS og LO har trolig tapt kampen om pensjon fra første krone i denne omgangen, sier forsker Kristine Nergaard i forskningsstiftelsen FAFO til NRK. Blant annet fordi nemnda vanligvis ikke tar stilling til prinsippsaker..

NRK - 17 timer siden

– Aksepterer samme som Palestina

Den saudiarabiske utenriksministeren sier han Tror at de fleste land i Midtøsten vil akseptere en fredsavtale mellom Israel og Palestina, så lenge palestinerene aksepterer den. Det sier han i et intervju med France24..

NRK - 17 timer siden

Knivstikking i Oslo

En mann er alvorlig skadd etter knivstikking på Majorstuen i Oslo. Politiet har kontroll på en mistenkt, og sier til NTB at de jobber i en leilighet de Tror er tilknyttet knivstikkingen. Litt senere melder de at de har kontroll på et våpen..

E24 - 7 timer siden

DNB før møtet mellom Trump og Xi: – Det virker umulig for kineserne

Markedene har reagert positivt på at USAs og Kinas presidenter skal møtes i Japan denne uken. Men DNB Markets Tror handelskrigen vil eskalere..

Aftenposten - I førrgår: 19:06

Bryne-sjefen: - Det er enormt mye tøffere enn folk Tror

Men erkjenner at poengfangsten er for dårlig..

P4 - 1 time siden

Tror det kommer 3000 asylsøkere i år

Det vil trolig komme 3000 asylsøkere til Norge i år. Det viser ferske anslag fra Utlendingsdirektoratet som også har samme anslag for 2020. Etter flyktningkrisen i 2015 har antallet personer som søker asyl i Norge sunket kraftig.

P4 - 8 timer siden

Datatilsynet bekymret for sjekkepress

Datatilsynet er bekymret over den økende bakgrunns-sjekken av arbeidssøkere. Stadig flere store og små bedrifter ønsker å sjekke bakgrunnen til aktuelle jobbkandidater. Tilsynet er kritisk fordi de Tror mange føler seg presset til å samtykke.

P4 - 16 Jun 19 kl. 11:25

Tror på lakseeksport-boom

Sjømatrådet Tror Kina vil tretten-doble importen av norsk laks innen 2025. Ifølge beregninger fra rådet vil kinserne kjøpe totalt 156 000 tonn norsk laks om seks år, mot 12. 000 tonn i fjor, skriver E24.

Hegnar.no - 21 Jun 19 kl. 15:32

- Vi Tror dessverre at norsk fiskeindustri er taperen

Lerøy Seafood er misfornøyd regjeringens forslag til tiltak som blant annet skal bidra til å skape mer fleksibilitet for fiskerinæringen. .

E24 - 16 Jun 19 kl. 10:38

Spår trettendobling innen 2025: Tror på norsk lakse-boom i Kina

Kina importerte like mye laks som Thailand i fjor – Sjømatrådet Tror tallet kan 13-dobles til 2025.

Hegnar.no - 20 Jun 19 kl. 08:54

Kjersti Haugland Tror renten skal videre opp

I dag hever Norges Bank styringsrenten. Sjeføkonomen peker på to sentrale forhold. .

Hegnar.no - 18 Jun 19 kl. 08:23

DNB Markets Tror Fed vil indikere rentekutt

I dag går startskuddet..

Hegnar.no - 14 Jun 19 kl. 09:14

Bitcoin-spekulanter Tror på et sjokk i 2020

Bitcoin-spekulantene Tror på et sjokk i kryptomarkedet i 2020, og at stadig flere vil kjøpe..

Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 07:39

Posten-sjåfører: De som overtar jobbene våre, må bryte loven

Posten kutter 44 sjåførstillinger på grunn av lav lønnsomhet. Sjåførene sier de har kjørt på grensen av det lovlige og Tror ikke jobben kan gjøres billigere..

P4 - I førrgår: 11:27

Pride preger Oslo

Pride preger hovedstaden vår i dag - og om en time går den store paraden av stabelen. I fjor var det anslagsvis 45 000 som gikk i toget - og 250 000 som så på. Festivalsjef i Oslo Pride, Fredrik Dreyer, håper og Tror på enda større oppslutning i år.

Dagbladet - 20 Jun 19 kl. 13:36

Spår boligprisfest etter renteheving

- Vi ser to-tre prosents årlig vekst i boligprisene de neste tre åra. Rentehevingen i dag blir den siste. Jeg Tror ikke Norges Bank klarer å gjennomføre de neste, sier Kari Due-Andresen i Handelsbanken..

Dagbladet - 18 Jun 19 kl. 18:34

Les morens rørende brev

Politiet Tror Daisy Mai Tran ble påkjørt og drept. Moren ber gjerningspersonen melde seg..

Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 12:58

To nye RBK-spillere er blitt syke. Horneland har en hel ellever slått ut.

RBK-lege Reidar Due Tror likevel ikke noen står i fare for å miste helgas kamp mot Tromsø..

P4 - Igår: 22:45

Person funnet død på Senja

En person er funnet død utenfor en bolig på Senja i Troms. Politiet Tror personen døde i en ATV-ulykke. De opplyser at foreløpige undersøkelser på stedet tyder på at avdøde har falt utenfor en platting med ATV.

Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 12:58

To nye RBK-spillere er blitt syke. Horneland har en hel ellever slått ut av sykdom.

RBK-lege Reidar Due Tror likevel ikke noen står i fare for å miste helgas kamp mot Tromsø..

Hegnar.no - 20 Jun 19 kl. 08:37

Nordea Markets-analytiker: - Dette trekker renteprognosen opp

Joachim Bernhardsen i Nordea Markets Tror Norges Bank vil levere en renteprognose som ligger godt på oversiden av markedet..

VG - 21 Jun 19 kl. 11:27

Ukens kuskekommentarer: – Jeg Tror ikke de andre er i hans klasse

Her finner du kuskekommentarer på alle hestene som starter i V75-omgangen på Leangen lørdag..

Hegnar.no - 20 Jun 19 kl. 12:04

- Skulle kuttet renten

Martin Malone, Alphabook, er klar på at Den amerikanske sentralbanken skulle kuttet renten onsdag, men Tror likevel ikke det kommer et kutt på 0,5 prosentpoeng i juli..

Hegnar.no - 10 Jun 19 kl. 09:59

1 av 2 svensker Tror på stigende boligpriser

Svenskene blir stadig mer positive til utviklingen i boligmarkedet. Mer enn halvparten Tror at prisene skal stige det kommende året, viser SEB-undersøkelse..

VG - 20 Jun 19 kl. 21:18

Klæbo om manglende avtale: – Vi er på god vei

HOLMENKOLLEN (VG) Johannes Høsflot Klæbo (22) sier minst mulig om hvorfor landslagsavtalen lar vente på seg, men Tror ting løser seg kjapt..

E24 - I førrgår: 20:03

Norgesgruppen hiver seg på klimabølge: Debuterer med grønt lån på 400 millioner kroner

– Timingen nå var riktig. Grønne obligasjonslån er konkurransedyktige og vi Tror det blir en viktig finansieringskilde fremover, sier NorgesGruppen-direktør Mette Lier..

P4 - 20 Jun 19 kl. 07:13

Nå kommer folk til å binde renta

Nå vil det være billigere å binde rente enn å ha flytende rente. Det Tror sjefanalytiker i Nordea Eric Bruce. Etter alle solemerker vil Norges Bank heve styringsreten ytterligere i dag, mens fastrenten vil stå på stedet hvil på grunn av det negative globale markedet:.

VG - 14 Jun 19 kl. 14:28

Tror på Copa América-suksess uten Neymar

Natt til lørdag norsk tid går startskuddet for årets Copa América. Brasil-legende Cafu Tror på suksess for vertsnasjonen selv uten landets store stjerne..

VG - 13 Jun 19 kl. 16:59

Warholm Tror på nytt superløp: - Kan ikke bli bedre

OSLO RÅDHUS (VG) Karsten Warholm (23) føler kroppen er like bra som i Stockholm for to uker siden. Han Tror på et nytt kanonløp foran et utsolgt Bislett..

VG - 20 Jun 19 kl. 15:57

Byggekspert om Ullevål-vedtaket: – Fullstendig feil

En av Norges fremste eksperter på kvalitetssikring av store bygg Tror ikke spikeren er satt i kisten til Ullevål universitetssykehus..

P4 - 19 Jun 19 kl. 05:42

Anslår 200 liter diesel i elva

Politi og brannvesen i Porsgrunn jobber med å finne kilden til det de Tror er en diesellekkasje i Porsgrunnselva. – Brannvesenet anslår at det er snakk om 200 liter. Lekkasjen ble først sett fra Porsgrunnsbrua..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt