Trondheim

Wednesday, 13 November, 02:59

Nyheter om Trondheim

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 20 timer siden

MGP-finalen til Trondheim

Melodi Grand Prix har masse tradisjon i seg - men neste år brytes noe av tradisjonen - det blir ikke MGP-finale i Oslo Spektrum. Men finale i Spektrum blir det - Trondheim Spektrum. Prosjektleder Stig Karlsen i NRK sier det er på høy tid å arrangere finalen et annet sted enn i Oslo, og han lover et kjempeshow, med konfetti, pyro, flotte artister med flotte låter og en skikkelig folkefest i Trondheim 15.

Aftenposten - 14 timer siden

Kong Harald kommer til håndball-EM i Trondheim

Kong Harald vil være på tribunen i Trondheim når Norges håndballherrer spiller sin åpningskamp i EM-sluttspillet i januar neste år..

Aftenposten - 14 timer siden

Kong Harald til stort arrangement i Trondheim

Kong Harald vil være på tribunen i Trondheim når Norges håndballherrer spiller sin åpningskamp i EM-sluttspillet i januar neste år..

NRK - 15 timer siden

Melodi Grand Prix til Trondheim

Neste års Melodi Grand Prix-finale skal holdes i Trondheim Spektrum. – Det er 31 år siden sist finalen ble arrangert utenfor Oslo, så dette blir en flott begivenhet, sier prosjektleder Stig Karlsen i en pressemelding fra NRK..

Aftenposten - 19 timer siden

Melodi Grand Prix-finalen skal holdes i Trondheim

Neste års Melodi Grand Prix-finale skal gå i Trondheim Spektrum. Samtidig utvides konkurransen, og det skal holdes fem direktesendte landsdelsfinaler..

P4 - Igår: 05:54

Flere skoleansatte syke i Trondheim

Stadig flere ansatte i skolene i Trondheim er syke og borte fra jobben. Minst 225 ansatte var borte fra jobb rett etter ferien nå i august, og fraværet har ikke vært så høyt på ti år, skriver Adresseavisen. Utdanningsforbundet mener årsaken er stort press og for lite ressurser..

P4 - 08 Nov 19 kl. 19:20

Politiet: Mye ungdomsvold i Trondheim

Det har vært flere tilfeller av vold med ungdom sør i, og sør for, Trondheim de siste månedene. Det skriver politiet på Heimdal, Melhus og Klæbu på Facebook i kveld. Særlig i helgene har det vært slåsskamper.

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 15:28

Politiet evakuerer boligblokk i Trondheim

Politiets bombegruppe fraktes med helikopter fra Oslo til Trondheim etter funn av mistenkelig gjenstand..

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 15:28

Politiet evakuerte boligblokk i Trondheim

Politiets bombegruppe ble fraktet med helikopter fra Oslo til Trondheim etter funn av mistenkelig gjenstand..

NRK - 04 Nov 19 kl. 12:34

Evakuerer boligblokk i Trondheim

Politiet har evakuert en oppgang en leilighetsblokk på Flatåsen i Trondheim etter funn av en mistenkelig gjenstand. En bombegruppe fra politiet er på vei opp fra Oslo, opplyser politiet..

Dagbladet - 20 timer siden

Flytter finalen til Trondheim

NRK markerer 60-årsjubileet med fem delfinaler, og Midt-Norge får storfinalen..

Dagbladet - 04 Nov 19 kl. 13:01

Mistenkelig gjenstand i Trondheim var ufarlig

En boligblokk på Flatåsen i Trondheim ble evakuert etter funn av en mistenkelig gjenstand..

P4 - 06 Nov 19 kl. 16:24

Sykehjem leier inn vektere

Flere sykehjem i Trondheim har måttet leie inn vektere fordi utagerende demente beboere har truet ansatte og oppfører seg voldelig. Det skriver Adresseavisen. Valentinlyst helse-og velferdssenter opplyser at det har oppstått stadig flere utrygge situasjoner de siste årene.

VG - 04 Nov 19 kl. 14:28

Bombegruppa i Trondheim etter funn av mistenkelig gjenstand

Politiets bombegruppe er i Trondheim, hvor det er gjort funn av en uidentifisert gjenstand i trappeoppgangen til en blokk..

P4 - 04 Nov 19 kl. 12:34

Funn av mistenkelig gjenstand i Trondheim

Det er gjort funn av en mistenkelig gjenstand i en boligblokk på Flatåsen i Trondheim. Bombegruppen fra Oslo er på vei for å undersøke funnet. Stedet av avsperret inntil videre..

VG - 04 Nov 19 kl. 14:28

Bombegruppa i Trondheim - mistenkelig gjenstand var ufarlig

Politiets bombegruppe har undersøkt en gjenstand i Trondheim. Den er ufarlig og folk kan dra hjem igjen, bekrefter politiet i Trøndelag..

NRK - 9 timer siden

Forlenga fengsling for drapsiktede

De to mennene som er sikta for drapet på Cathrine Sand i Trondheim, må sitte i fire nye uker i varetekt. To av dem i full isolasjon. Den 39 år gamle kvinnen ble funnet hardt skadd i en leilighet på Lademoen i slutten av oktober..

P4 - 9 timer siden

Drapsiktede varetektsfengsles videre

De to mennene som er siktet for drap på en 39 år gammel kvinne i Trondheim i slutten av oktober varetektsfengsles videre. To av de fire ukene blir i full isolasjon, melder NRK. Kvinnen ble funnet hardt skadet i en leilighet på Lademoen, og ble erklært død på sykehuset.

Aftenposten - I førrgår: 17:34

Hun ble nimålsscorer da Byåsen vant mot tabelljumboen

Lenge var det en jevn kamp i Trondheim Spektrum, men til slutt viste Byåsen hvorfor de er å finne i toppstriden..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 17:38

Offer i drapssak i Trondheim var 39-årig kvinne

Det var Cathrine Sand (39) som døde etter å ha blitt utsatt for grov vold i Trondheim søndag. Politiet ber folk som kan ha videoopptak fra området ta kontakt..

VG - 30 Oct 19 kl. 19:06

Frigir navn etter Trondheim-drap

Det var Cathrine Sand (39) som døde etter å ha blitt utsatt for grov vold i Trondheim søndag. Politiet ber folk som kan ha videoopptak fra området ta kontakt..

VG - I førrgår: 21:53

Marius Lundemo sikret tre etterlengtede RBK-poeng på overtid

Trondheim (VG) (Rosenborg-Bodø/Glimt 3–2) Da dommer Espen Eskås blåste for pause, buet og pep hjemmefansen mot Rosenborg-spillernes prestasjon. I den andre omgangen kom Pål André Helland inn – og snudde kampen for RBK..

VG - I førrgår: 21:53

Overtidsdrama på Lerkendal – Helland helt i snuoperasjon

Trondheim (VG) (Rosenborg-Bodø/Glimt 3–2) Da dommer Espen Eskås blåste for pause, buet og pep hjemmefansen mot Rosenborg-spillernes prestasjon. I den andre omgangen kom Pål André Helland inn – og snudde kampen for RBK..

NRK - 09 Nov 19 kl. 14:18

Flypassasjer låste seg inne på do

Et Widerøe fly fra Trondheim til Evenes måtte lande i Bodø fordi en passasjer om bord slo seg vrang og låste seg inne på toalettet. Politiet ble tilkalt og fikk personen ut. Etterforskning er iverksatt, skriver politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 27 Oct 19 kl. 17:14

Døydde etter vald i Trondheim

Ei kvinne er erklært død etter ei valdshending i Trondheim, melder politiet. To menn er arresterte og sikta for kroppsskade med døden til følge..

VG - I førrgår: 21:53

Helland med tordentale etter snuoperasjon: – Flaut det som foregår

Trondheim/OSLO (VG) (Rosenborg-Bodø/Glimt 3–2) Da dommer Espen Eskås blåste for pause, buet og pep hjemmefansen mot Rosenborg-spillernes prestasjon. I den andre omgangen kom Pål André Helland inn – og snudde kampen for RBK. Så tente han til etter kampen..

VG - I førrgår: 08:43

André Hansen om Europa i 2020: – Kanskje ikke feil med en pause

Trondheim (VG) RBK-trener Eirik Horneland (44) mente det er en «fotballskandale» om Europa-spill ryker for Rosenborg neste år. André Hansen (29) tror en pause kan være positivt for trønderne..

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 12:17

Siktet mann avhørt etter dødsvold i Trondheim

En av de siktede etter at en kvinne ble funnet død i Trondheim søndag, har gitt en fri forklaring til politiet..

VG - I førrgår: 22:09

Kjernen forlot RBK-kamp i protest etter pyro-pågripelse

Trondheim/OSLO (Rosenborg – Bodø/Glimt 3-2) Én Rosenborg-supporter er pågrepet av sivilpoliti på Lerkendal blant annet etter bruk av pyro. Kjernen forlot kampen mot Bodø/Glimt i protest mot politiets oppførsel..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 18:26

To drapssiktede menn i varetekt i Trondheim

En mann i 30-årene og en mann i 40-årene er siktet for drap eller medvirkning til drap på en kvinne i 30-årene i Trondheim. Begge ble tirsdag varetektsfengslet..

Aftenposten - 27 Oct 19 kl. 12:58

Alvorlig voldshendelse i Trondheim

Politiet har rykket ut etter melding om en alvorlig voldshendelse på en adresse på Møllenberg i Trondheim. En person er sendt til sykehus..

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 19:30

Dagens quiz: Onsdag 6. november 2019

Hva heter det 120 meter høye radiotårnet i Trondheim?.

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 09:15

To menn siktet for drap etter voldshendelse i Trondheim

To menn er siktet for forsettlig drap, eller medvirkning til dette, etter at en kvinne ble funnet død i Trondheim søndag. En tredje mann er løslatt..

VG - 08 Nov 19 kl. 10:00

Kryptisk Helland om benking

Trondheim (VG) (Rosenborg-Sporting Club 0–2) Nok en gang ble Pål André Helland (29) oversett da Rosenborg-trener Eirik Horneland valgte å bytte høyreving. I stedet for Helland, fikk indreløper Gjermund Åsen (28) sjansen på uvant plass fra start..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 16:24

Fluorfunn hos dyr i Granåsen vekker oppsikt: – Det er skremmende

I 2025 arrangeres ski-VM mest sannsynlig i Granåsen i Trondheim. I disse løypene er det gjort et funn som skaper bekymring..

NRK - 27 Oct 19 kl. 12:44

Alvorleg valdshending i Trondheim

Politiet har rykka ut til ein adresse på Møllenberg i Trondheim der det har skjedd ei alvorleg valdshending, melder politiet i Trøndelag om på Twitter. Dei kjem tilbake med fleire opplysingar seinare skriv dei vidare..

P4 - 27 Oct 19 kl. 13:44

Alvorlig voldshendelse i Trondheim

Politiet har rykket ut etter melding om en alvorlig voldshendelse på en adresse på Møllenberg i Trondheim. En person er fraktet til sykehus, med et ukjent skadeomfang. Politiet sier at de vil komme tilbake med flere opplysninger senere..

Aftenposten - 27 Oct 19 kl. 12:58

Kvinne død etter alvorlig voldshendelse i Trondheim

Politiet har rykket ut etter melding om en alvorlig voldshendelse på en adresse på Møllenberg i Trondheim. En person er erklært død..

Dagbladet - 04 Nov 19 kl. 13:01

Vurderer stigebil for å evakuere boligblokk

Bombegruppa fra Oslo er på vei til en boligblokk på Flatåsen i Trondheim for å undersøke en mistenkelig gjenstand som ble funnet i en trappeoppgang tidligere i dag..

NRK - 04 Nov 19 kl. 22:52

Vil selge Brøset for 800 millioner

Statsbygg og Trøndelag fylkeskommune selger eiendommen som har huset det tidligere psykiatriske sykehuset på Brøset i Trondheim. Prislappen er på 800 millioner kroner, skriver Adresseavisen. Brøset er på 345 mål og kan gi plass til 1700 nye boliger..

Aftenposten - 27 Oct 19 kl. 16:38

Kvinne død, tre menn siktet etter alvorlig voldshendelse i Trondheim

Tre menn er pågrepet og siktet etter at en kvinne døde av voldsskader i Trondheim søndag..

VG - 27 Oct 19 kl. 16:23

Kvinne døde etter voldshendelse i Trondheim

En kvinne er erklært død etter en voldshendelse i Trondheim. Kvinnen ble funnet i en leilighet øst i byen..

NRK - 27 Oct 19 kl. 12:44

Alvorleg vald i Trondheim

Politiet har rykka ut til ein adresse på Møllenberg i Trondheim der det skal ha skal ha skjedd alvorleg vald, melder politiet i Trøndelag om på Twitter. Dei kjem tilbake med fleire opplysingar seinare skriv dei vidare..

VG - 07 Nov 19 kl. 20:44

RBK én kamp unna historisk seierstørke: – Spiller uten reell tro på det

Trondheim (VG) (Rosenborg - Sporting Club 0–2) Etter sitt fjerde strake tap i årets gruppespill, er Rosenborgs håp om avansement til sluttspillet i Europa League ute. Nå er trønderne én kamp unna å tangere rekorden for flest strake kamper uten seier i turneringen..

VG - 07 Nov 19 kl. 20:44

RBKs Europa League-håp er ute – tapte hjemme mot Sporting

Trondheim (VG) (Rosenborg - Sporting Club 0–2) Etter sitt fjerde strake tap i årets gruppespill, er Rosenborgs håp om avansement til sluttspillet i Europa League er ute. Nå er trønderne én kamp unna å tangere rekorden for flest strake kamper uten seier i turneringen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt