Trondheim

Wednesday, 03 June, 07:12

Nyheter om Trondheim

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 20:25

Slåssing i Trondheim

En person blør fra ansiktet etter en slåsskamp mellom tre menn i Bynesvegen i Trondheim. Både politiet og helsepersonell er på stedet..

NRK - 20 timer siden

Sprengningsulykke i Trondheim

Nødetatene rykker ut til Brundalen i Trondheim etter å ha mottatt melding om en sprengningsulykke. Skadeomfanget er så langt ukjent..

Aftenposten - 11 timer siden

Iversen har holdt seg unna Trondheim. Dette er grunnen

Da sesongen brått tok slutt, valgte Emil Iversen å holde seg borte fra Trondheim..

NRK - Igår: 20:53

En til sykehus i Trondheim

En 63 år gammel mann er kjørt til St. Olavs hospital med ambulanse med ikke-alvorlige skader og en 45 år gammel mann er fraktet til arresten etter en slåsskamp i Trondheim. Tre menn deltok i slåsskampen, som skjedde på en adresse i Bynesveien på Ila..

Aftenposten - 25 May 20 kl. 00:01

Mulig ran på Sushi Bar i Trondheim – én mann skadd

En mann får legetilsyn etter at Sushi Bar i Heimdal sentrum i Trondheim skal ha blitt ranet søndag kveld. Politiet ønsker tips i saken..

Aftenposten - I førrgår: 18:31

Byåsen med storeslem – tre spillere på årets lag

Trondheim-klubben er sterkt representert på årets lag..

P4 - Igår: 22:05

Under ti har fått smitte-SMS

Under ti personer har fått en SMS fra smittestopp-appen om at de har vært tett på en koronasmittet person. Det opplyser Folkehelseinstituttet til Bergens Tidende. Appen blir fortsatt testet ut i Drammen, Trondheim og Tromsø.

Aftenposten - 30 May 20 kl. 15:24

Rosenborg-nykommer sikret seier i første treningskamp etter koronapausen

RBK slo Bodø/Glimt i Trondheim..

Aftenposten - 30 May 20 kl. 08:00

– Nå er jeg student. Det har jeg aldri vært før

Hjemme i Berlin har Per Ciljan Skjelbred en tv, en sofa, et fat og et glass. Han er klar til å kjøre nordover til Trondheim straks han får lov..

NRK - 21 May 20 kl. 03:17

99-åring i Trondheim friskmeldt

99 år gamle Egil Andersen i Trondheim er friskmeldt etter at han ble smittet av koronaviruset i starten av måneden. Andersen ble smittet på Havsteinekra helse- og velferdssenter og har siden 2. mai kjempet mot viruset, skriver Adresseavisen..

Aftenposten - 29 May 20 kl. 11:05

Idretten i Trondheim får bare halvparten av treningstida som de ønsker seg

Noen idrettshaller åpner for trening igjen, men mange idrettslag får mindre tid enn de ønsker seg i sommer..

P4 - 30 May 20 kl. 07:41

Tre pågrepet etter brann

Tre personer er pågrepet etter en branne i en boligblokk i Trondheim. De tre er mistenkt for å ha noe med brann å gjøre, opplyser politiet i Trøndelag. Ingen personer ble skadd i brannen.

Aftenposten - 29 May 20 kl. 08:03

Idrettslag i Trondheim fortviler over kommunen: – Fullstendig bondefanget

Sverresborg Fotball var sikre på å få lånegaranti på 9,4 millioner kroner til nytt kunstgress, etter å ha fått støtte fra kommunaldirektøren. Så ga politikerne tommel ned..

P4 - 20 May 20 kl. 20:09

Skadet mann funnet i Trondheim

Politiet har startet etterforskning etter at en skadet mann ble funnet på Byåsen i Trondheim i kveld. Mannen var blodig i ansiktet og på klærne, og har forklart politiet at han veltet på sykkel og ble slått med spade, melder Adresseavisen. Skadeomfanget er ikke kjent, han får oppfølging av ambulansepersonell på stedet..

NRK - 30 May 20 kl. 01:01

Evakuert etter brann på Saupstad

Brannvesenet rykket ut til røykutvikling i ei boligblokk på Saupstad i Trondheim etter midnatt. De fikk raskt kontroll på brannen, som trolig startet i kjelleren. Beboerne ble evakuert, og det blir undersøkt om noen har fått i seg røyk..

NRK - 28 May 20 kl. 15:08

Trafikkproblemer etter ulykke

Politiet melder om store trafikale problemer på Omkjøringsveien i Trondheim etter et trafikkulykke mellom en motorsykkel og en bil i sørgående felt på veien. På Twitter skriver de at føreren av motorsykkelen var på beina etter ulykken..

NRK - 30 May 20 kl. 02:50

Tre personer pågrepet etter brann

Tre personer er pågrepet og kjørt i arresten etter en brann i Saupstad i Heimdal i Trondheim. Brannvesenet har kontroll på brannen. Nødetatene rykket ut til brannen i en boligblokk omtrent en halvtime etter midnatt natt til lørdag..

Aftenposten - 25 May 20 kl. 18:00

Det handler om å unngå en ny tabbe

KOMMENTAR: Koronakrisen kan åpne for et snarlig gjensyn med skieliten i Granåsen. Hvis Trondheim er klar..

E24 - 26 May 20 kl. 13:58

Coronakrisen krympet omsetningen fra fem millioner til 17.000

Daglig leder Hege Strand i Trondheim Lyd representerer en bransje som har mistet nær all omsetning under coronakrisen – norske sceneteknikere..

VG - 26 May 20 kl. 13:22

Coronakrisen krympet omsetningen fra fem millioner til 17.000

Daglig leder Hege Strand i Trondheim Lyd representerer en bransje som har mistet nær all omsetning under coronakrisen – norske sceneteknikere..

P4 - 28 May 20 kl. 18:29

Mener tenåringer står bak flere voldsaker

Politiet i Trondheim mener en liten gruppe med tenåringer står bak flere alvorlige voldssaker mot andre tenåringer i byen. De frykter det er mørketall og og at voldsoffere ikke tør varsle om hendelser, skriver Adressa. Volden virker å være planlagt og der ofte flere gjerningspersoner mot ett offer, opplyser politiet..

NRK - 25 May 20 kl. 09:06

Ingen smitta på tre dager

Ingen har fått påvist koronaviruset i Trondheim på tre dager. 189 personer er testa fra fredag til søndag, men alle prøvene har vært negative..

Aftenposten - 13 May 20 kl. 10:26

Se siste nytt fra kl 11: Slik blir hverdagen for idretten i Trondheim

Dette er reglene som idretten i Trondheim må følge..

NRK - 25 May 20 kl. 19:13

Tenåring banket opp av 10 personer

Vitner fortalte politet det var ti personer som banket opp en tenåringsgutt ved Breidablikk Barnehage i Trondheim i kveld. Politiet skal ha kontroll på tre av personene. Også i Ørland var det en voldsepisode hvor barn ble banket opp av ungdommer..

NRK - 24 May 20 kl. 13:58

Tilstand uviss for mann etter skred

Tilstanden for mannen som ble tatt av skredet ved Gråfonnfjellet i Rauma i Møre og Romsdal er uviss. Mannen ble funnet av sine turkamerater. Vedkommende er hentet av luftambulansen og fraktet til Trondheim..

NRK - 24 May 20 kl. 19:52

Mann død etter snøskred

Mannen som ble tatt av et snøskred i Rauma søndag ettermiddag, døde på sykehuset. Det opplyser politiet til NTB etter å ha vært i kontakt med St. Olavs hospital i Trondheim dit mannen ble fløyet med luftambulanse..

NRK - 25 May 20 kl. 22:27

Syklist alvorlig skadd i ulykke

En syklist er alvorlig skadd etter en sykkelulykke i terrenget i Stokkåsen i Trondheim kommune. – En person skal være alvorlig skadd. Luftambulanse er på vei til stedet, opplyser Trøndelag politidistrikt på Twitter like etter klokken 22 mandag kveld..

P4 - 24 May 20 kl. 22:20

Trondheims syklister mest misfornøyde

Syklistene i Trondheim mest misfornøyde, men også i Tromsø og Bergen klages det på drift og vedlikehold. Det viser en undersøkelse gjennomført av Transportøkonomisk Institutt på oppdrag fra Statens vegvesen. Syklistene fra Kristiansand, Rogaland og Kongsberg er mest fornøyde..

P4 - 11 May 20 kl. 11:39

Nytt dødsfall i Trøndelag

En koronasmittet pasient i 60-årene fra Trondheim døde i på et sykehjem. Dette er det tredje dødsfallet i Trøndelag, opplyser Trondheim kommune..

NRK - 24 May 20 kl. 23:29

Mann får legetilsyn etter ran

En mann får legetilsyn etter at en Sushi Bar i Heimdal i Trondheim skal ha blitt ranet søndag kveld. Politiet ønsker tips i saken. Politipatruljer gjør undersøkelser ved i Heimdal sentrum etter meldingen om et ran rett før klokka 22.

Aftenposten - 24 May 20 kl. 13:22

Mann til sykehus etter å ha blitt tatt av skred i Rauma

Mannen som ble tatt av et snøskred ved Gråfonnfjellet i Rauma, er fløyet til St. Olavs hospital i Trondheim. Tilstanden hans var i 17.

NRK - 11 May 20 kl. 11:46

Koronasmittet døde i Trondheim

En koronasmittet pasient i 60-åra døde natt til mandag på et sykehjem i Trondheim. Dermed har 220 koronasmittede personer dødd i Norge så langt. Pasienten var innlagt på covid-posten ved EC Dahls sykehjem.

Aftenposten - 19 May 20 kl. 19:45

Her er planen for unik hall til 140 millioner i Trondheim

Ranheim IL vil inngå en unik avtale med paraidretten..

VG - 19 May 20 kl. 15:45

Rammstein slår sammen to utsatte Trondheim-konserter til én

55.000 tilskuere skal ha kjøpt billett til konsertene som måtte utsettes. I 2021 erstattes disse med én stor konsert, med plass til ytterligere 5000..

P4 - 21 May 20 kl. 22:13

Slår alarm om overgrep mot barn

Barnelege Arne Myhre ved Barnehuset i Trondheim tror stengte skoler og barnehager under koronakrisen kan ha ført til oppimot 200 overgrep som ikke er blitt oppdaget. I mars og april i fjor ble det foretatt 1013 barneavhør, mot kun 628 i år. Medisinske undersøkelser fra alle barnehusene falt fra 246 i mars og april 2019 til 126 de samme to månedene i 2020 viser tall TV2 har hentet inn.

P4 - 18 May 20 kl. 21:06

Færre på voldtektsmottakene

Det har vært en klar nedgang i henvendelsene til voldtektsmottakene etter koronanedstengningen. Sammenlignet med i fjor er antallet som har oppsøkt voldtetksmottakene i Trondheim, Bergen og Oslo mer enn halvert i april i år, melder TV2. Voldtektsmottakene sier det er gledelig om det har vært en reell reduksjon i voldtekter, men de frykter nedgangen skyldes at folk tror tilbudet har vært lagt ned eller de ikke tør komme..

NRK - 18 May 20 kl. 14:37

Optiker stengt etter koronasmitte

En Synsam-butikk i Trondheim har midlertidig stengt dørene etter at en koronasmittet optiker var i nærkontakt med cirka 50 personer. Smitten ble påvist 16. mai, opplyser driftsdirektør Olav Torgersen i Synsam-kjeden til Adresseavisen..

VG - 06 May 20 kl. 10:18

Her er Hockey-Norges Trondheim-drøm

Her er drømmeanlegget som norsk ishockey håper skal sette sporten på kartet i Trondheim og skape grunnlag for et snarlig og varig comeback for et toppserielag på is i idrettsbyen..

NRK - 05 May 20 kl. 11:34

Digitalt 17. mai-tog i Trondheim

Det blir en blanding av nytt og gammelt når Trondheim inviterer til en utradisjonell nasjonaldagsfeiring. Det blir digitalt barnetog og veteranbiler i gatene..

Aftenposten - 02 May 20 kl. 21:57

Kåre Ingebrigtsen og familien har kjøpt seg bolig i Trondheim

Boligen på Kypros var så å si klar. Nå har Kåre Ingebrigtsen kjøpt en enebolig i Trondheim..

Aftenposten - 13 May 20 kl. 10:26

«Ballen er friskmeldt. Kontakt er ikke lov»

Varsler en styrt og fornuftig gjenåpning av idretten i Trondheim..

P4 - 16 May 20 kl. 10:05

Ingen koronafunn med smitteapp

Smitte-appen fra helsemyndighetene har så langt ikke varslet noen om at de har vært i nærheten av en koronasmittet person. Appen testes ut i Drammen, Trondheim og Tromsø, før planen er at den skal brukes i større deler av landet. I Drammen har det vært sju registrerte smittede siden appen ble tatt i bruk, og kun to av dem er registrert i appen, skriver Dagbladet.

NRK - 12 May 20 kl. 23:51

Stor lokalforskjell i koronatesting

I Trondheim og Bergen har de kapasitet til å koronateste alle som melder seg. Men i Oslo er det ikke sikkert du får test selv om du har symptomer. Myndighetene legger opp til testing av 100.

NRK - 26 Apr 20 kl. 12:06

Koronasmittet spedbarn i Trondheim

En to måneder gammel gutt i Trondheim har blitt smittet av koronaviruset.Trondheim kommune opplyser at elleve personer fikk konstatert koronasmitte idag. Spedbarnet har vært i nærkontakt til en annen smittet..

Aftenposten - 13 May 20 kl. 08:07

Tålmodigheten er brukt opp – nå vil hockeyfolket kjøpe provisorisk ishall

Med et akutt behov for en ny ishall i Trondheim kan et privat spleiselag være aktuelt – dersom kommunen finner en tomt til den midlertidige hallen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt