Trondheim

Thursday, 09 April, 08:06

Nyheter om Trondheim

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 14:46

Ingen 17. mai-tog i Trondheim

Trondheim kommune har valgt å avlyse lokale arrangementer på skolene 17. mai. Det blir heller ingen 17.

NRK - I førrgår: 10:07

Trondheim opnar ikkje skolane

Skolane i Trondheim vil ikkje opne etter påske, skriv Trondheim kommune i ei pressemelding. – Vi treng lenger tid på å planlegge dette godt nok, seier oppvekst- og utdanningsdirektør Camilla Trud Nereid..

NRK - 13 timer siden

Seks vikarar testa positivt

Totalt seks personar frå eit vikarbyrå i Trondheim har fått påvist koronaviruset. Dei jobba alle på helse- og velferdssenter i byen. Det skriv Trondheim kommune i ei pressemelding.

Aftenposten - Igår: 13:50

Kvinne funnet død i fjæra i Trondheim

Politiet har satt i gang etterforskning etter at en kvinne ble funnet død i Trolla i Trondheim. Kvinnen er ikke identifisert, men er i alderen 25–50 år..

NRK - Igår: 13:05

Fant død person i Trondheim

En person er funnet død utendørs i Trolla-området i Trondheim. Dødsfallet omtales som mistenkelig. Politiet kan ikke si mer på på nåværende tidspunkt, men bekrefter at de nå etterforsker dødsfallet..

Aftenposten - Igår: 13:50

Person funnet død i fjæra i Trondheim

Politiet har satt i gang etterforskning etter at en person er funnet død utendørs i Trolla i Trondheim..

Aftenposten - 23 timer siden

Mann siktet for drap på kona i Trondheim

En mann er siktet for drap etter at en firebarnsmor i 30-årene fra Eritrea ble funnet død i Trolla i Trondheim tirsdag. Den siktede er kvinnens ektemann..

Aftenposten - 23 timer siden

Ektemann siktet for drap på kvinne i Trondheim – erkjenner ikke straffskyld

En mann er siktet for drap etter at en firebarnsmor i 30-årene ble funnet død i Trolla i Trondheim tirsdag. Den siktede er kvinnens ektemann..

P4 - Igår: 13:04

Mistenkelig dødsfall i Trondheim

Politiet i Trøndelag har satt i gang etterforskning etter at en person ble funnet død i Trolla-området i Trondheim i dag. Den døde ble funnet utendørs, og dødsfallet betegnes som mistenkelig,men politiet har ikke flere opplysninger å gi foreløpig..

Aftenposten - 23 timer siden

Mann pågrepet etter at kvinne ble funnet død i Trondheim

En mann er pågrepet og siktet etter at en kvinne i 30-årene ble funnet død i fjæra i Trolla i Trondheim tirsdag formiddag..

NRK - 05 Apr 20 kl. 11:30

To nye smittede i Trondheim

Trondheim kommune melder om to nye koronasmittede innbyggere. Begge har et mildt sykdomsforløp. De smittede er en mann i 40-åra og ei kvinne i 30-åra.

Aftenposten - 23 timer siden

Mann pågrepet og siktet etter funn av død kvinne i Trolla i Trondheim

En mann er pågrepet og siktet etter at en kvinne i 30-årene ble funnet død i fjæra i Trolla i Trondheim tirsdag formiddag..

Dagbladet - 02 Apr 20 kl. 20:42

Trondheim forbyr ballonger

Restauranter og butikker kan ikke lenger pynte med ballonger utendørs i Trondheim..

P4 - 18 timer siden

Trondheim kommune: - Alle ansatte kurses i smittevern

Alle ansatte i oppvekst og utdanning i Trondheim kommune kurses nå i smittevern. Det sa oppverkst- og utdanningsdirektør Camilla Trud Nereid på en pressekonferanse for kort tid siden. De jobber nå på spreng slik at de kan gradvis åpne barnehager og skoler slik regjeringen har bestemt.

Aftenposten - 01 Apr 20 kl. 17:05

Trondheim må vente på VM-beskjed

Skipresidenten tror tildelingen av ski-VM til Trondheim tidligst skjer i september..

Aftenposten - 01 Apr 20 kl. 17:05

Trondheim må vente på VM-beskjeden

Skipresidenten tror tildelingen av ski-VM til Trondheim tidligst skjer i september..

Aftenposten - 01 Apr 20 kl. 17:05

Beslutningen utsatt: Nå må Trondheim vente på endelig VM-beskjed

Skipresidenten tror tildelingen av ski-VM til Trondheim tidligst skjer i september..

P4 - I førrgår: 10:27

Trondheim vil ikke åpne skoler

Trondheim kommune gjenåpner ikke skoler og barnehager for fullt etter påske. Det opplyser de i en pressemelding. Kommunen sier de trenger lenger tid til planlegge, og vil være sikker på at det er trygt med tanke på smittefare.

NRK - 22 Mar 20 kl. 12:30

Sju nye tilfeller i Trondheim

Sju nye tilfeller av koronavirus ble bekreftet i Trondheim lørdag. Alle har mildt sykdomsforløp. Fem av de sju er trolig smittet i Norge.

NRK - 28 Mar 20 kl. 11:24

15 nye smittet i Trondheim

I Trondheim ble det fredag registrert 15 personer som er smittet av koronaviruset, opplyser kommunen. Tre personer er innlagt på St. Olavs Hospital, mens de andre skal ha milde plager.

NRK - 01 Apr 20 kl. 16:54

Trondheim åpner idrettsanlegg

Fra torsdag gjenåpnes utendørs idrettsanlegg i Trondheim kommune, men strenge regler vil gjelde fortsatt. Treningsgruppene kan ikke bestå av flere enn fem personer, og det skal være minst to meter mellom hver deltaker..

Aftenposten - 31 Mar 20 kl. 18:28

Oslo åpner – Trondheim venter

Oslo kommune sidestiller idrettsanlegg med parker og marka, og tillater at de kan benyttes av enkeltpersoner eller små grupper. Trondheim står på at banene holdes stengt. Foreløpig..

VG - 31 Mar 20 kl. 23:29

Utdanningsdirektør i Trondheim vil åpne skolene: – De negative konsekvensene er for store

I påvente av FHIs kartlegging av smittespredning blant barn som kommer fredag, er oppvekst- og utdanningsdirektør i Trondheim Camilla Trud Nereid ivrig på å få åpnet skolene igjen..

VG - 11 timer siden

Ektemann drapssiktet: – Meldte aldri kona savnet

I en drøy uke før firebarnsmoren i 30-årene ble funnet død i fjæra like utenfor Trondheim var ektemannen flere ganger i kontakt med politiet. Nå er han siktet for drap..

NRK - 28 Mar 20 kl. 09:11

230 virksomheter stengt i Trondheim

I Trondheim er minst 230 virksomheter stengt i Midtbyen som følge av koronakrisen, skriver Adresseavisen. De to siste ukene har store deler av sentrum vært preget av stengte dører og tomme gater.

NRK - 20 timer siden

Ektemann siktet for drap

Ektemannen er pågrepet og siktet etter at ei kvinne i 30-årene ble funnet død i fjæra i Trolla i Trondheim tirsdag formiddag. Mannen erkjenner ikke straffskyld. Kvinnen kom til Norge fra Eritrea i 2011.

NRK - 23 Mar 20 kl. 15:22

Trondheim stenger fotballbaner

Trondheim kommune vil nå stenge alle kommunale idrettsanlegg og fotballbaner på grunn av koronasituasjonen. Tidligere har Trondheim kommune holdt de kommunale banene åpne til egenorganisert leik og fotballaktiviteter i små grupper..

P4 - 13 timer siden

Vikarer testet postitivt på koronaviruset

Seks personer fra et vikarbyrå i Trondheim har fått påvist koronaviruset. Det jobbet alle på helse- og velferdssentre i byen skriver kommunen i en pressemelding. Tre av vikarene jobbet på Havsteinekra helse- og velferdssenter, det er ikke kjent hvor de andre tre jobber..

NRK - 28 Mar 20 kl. 09:07

Luftveisklinikk åpnet i Trondheim

Trondheim kommune åpnet en egen klinikk for potensielt koronasmittede fredag. Her kan de ta imot 48 pasienter om dagen. – Dette er en del av kommunens koronaberedskap.

NRK - 26 Mar 20 kl. 11:32

Forbyr sykkelutleie i Trondheim

Kommunedirektøren i Trondheim vil fory utleie av både elsparkesykler og sykler. Målet er hindre smitte av korona-viruset. I første omgang skal forbudet gjelde til 31.

NRK - Igår: 03:50

Mann til sykehus etter vold

I Trondheim er en ung mann fraktet til sykehus med alvorlige hodeskader etter en alvorlig voldshendelse på Risvollan sør i byen. - Politiet driver åstedsarbeid og taktisk etterforskning, sier operasjonsleder Arnt Harald Aaslund..

NRK - 23 timer siden

Mann sikta etter funn av død kvinne

Ein mann er sikta etter at ei kvinne vart funnen død i Trolla i Trondheim, skriv Adresseavisen..

NRK - Igår: 21:56

Politiet har identifisert avdøde

Politiet har identifisert kvinnen som tirsdag ble funnet død i fjæra mellom Trolla og Flakk i Trondheim kommune, skriver Adressa tirsdag kveld. Seksjonsleder for etterforskning, John Ola Volden, sier til avisa at de nå jobber med å varsle pårørende..

VG - 17 timer siden

Skolene åpner: – Mange har ikke hatt det bra hjemme

Skoledirektøren i Trondheim sier at mange sårbare barn ikke har hatt det bra mens skolene har vært stengt. Når småskolen åpner, blir utfordringen å stille nok voksne..

P4 - 23 timer siden

Mann siktet etter funn av død kvinne

Politiet har pågrepet en mann etter at en kvinne i 30-årene ble funnet død i Trolla i Trondheim i går. Det skriver Adresseavisen. Kvinnen ble funnet i fjæra, og politiet omtalte dødsfallet som mistenkelig.

P4 - Igår: 05:19

Mann til sykehus etter voldshendelse

En ung mann er fraktet til sykehus med alvorlige hodeskader etter en voldshendelse på en privatadresse på Risvollan i Trondheim. Ingen er pågrepet etter hendelsen, men politiet sier de har spor å gå etter. Det var et vitne som meldte fra om hendelsen til nødetatene..

P4 - 20 timer siden

Ektemann siktet for drap

Ektemannen til kvinnen, som ble funnet død ved Trolla i Trondheim tirsdag kveld, er siktet for drap. Det opplyste politiet på en pressekonferansen. Kvinnen er i 30- årene fra Eritrea og kom til Norge som asylsøker i 2011.

Aftenposten - I førrgår: 14:57

Storbyer ber om samme løsning som Oslo: Vil ha skolestengt den første uken etter påske

Stavanger, Kristiansand og Trondheim er samstemte. Tryggheten for foreldre og ansatte gjør at de ikke ønsker flere barn på skole og barnehager neste uke..

NRK - I førrgår: 13:40

1000 vil bidra på St. Olavs

Rundt 1000 personar har meldt seg til teneste ved St. Olavs hospital i Trondheim for å bidra under koronakrisa. Det seier administrerande direktør Grethe Aasved på ein pressekonferanse.

Dagbladet - I førrgår: 19:25

Flere kommuner og fylker sier nei til å åpne skolene etter påske

Oslo og Trondheim har bestemt seg, men også flere andre storbyer og kommuner er skeptiske og mener det blir vanskelig å åpne skolene igjen rett etter påske..

P4 - Igår: 21:44

Død kvinne funnet i fjæra er identifisert

Kvinnen som i dag ble funnet død i fjæra i Trondheim er nå identifisert. Det opplyser politiet. De pårørende er ennå ikke varslet og derfor ønsker ikke politiet å gå nærmerer inn på hvem den døde er.

P4 - Igår: 17:41

Politiet ønsker tips etter funn av død kvinne

Politiet i Trøndelag ønsker tips fra publikum etter at en kvinne ble funnet død i fjæra mellom Trolla og Flakk i Trondheim i dag. Til Adresseavisen sier politiet at de ikke vet hvor lenge kvinnen har ligget død, og de vet heller ikke om kvinnen har vært i vannet. De anslår at hun er mellom 25 og 50 år gammel.

E24 - 27 Mar 20 kl. 06:27

Trondheim forbyr utleie av bysykler og elsykler – andre byer tilskynder bruk

Trondheim kommune vedtok torsdag forbud mot utleie av sykler og sparkesykler ut april, fordi bruk kan spre koronavirus. Det er motsatt vedtak av Oslo og Bergen..

P4 - 28 Mar 20 kl. 10:16

Luftveisklinikk åpnet i Trondheim

Trondheim kommune har åpnet en egen luftveisklinikk for potensielt koronasmittede som kan ta imot 48 pasienter om dagen. Klinikkleder Wenche Wathne sier til NTB at de ikke ønsker potensielt koronasmittede på legekontorer, fordi de ikke har gode nok lokaler eller tilstrekkelig smittevern. For å få time, må man først kontakte fastlege eller legevakta på telefon..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt