Trondheim-hotell

Torsdag, 22 April, 15:28

Nyheter om Trondheim-hotell

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 april 21 kl. 12:25

Stor vaksineforsinkelse i Trondheim

Trondheim får færre enn 30.000 vaksinedoser hver måned frem mot sommeren. Det betyr at vaksineringen forsinkes betydelig, sier helse- og velferdsdirektør, Helge Garåsen.

NRK - 09 april 21 kl. 09:31

Ni smittet i Trondheim

Ni personer fikk torsdag bekreftet koronasmitte i Trondheim. Det er seks kvinner og tre menn. Tre av dem er smittet i utlandet.

NRK - I førrgår: 12:32

Norge søker om to håndball-EM

Norge vil arrangere Europamesterskap i håndball for både kvinner og menn i 2026 og 2028. Det ble bekreftet på en pressekonferanse i Trondheim tirsdag formiddag. Trondheim, Oslo, Stavanger og Bergen er tenkt som arrangørbyer..

NRK - 31 mars 21 kl. 09:30

Tre nye smittede i Trondheim

Tre personer har fått påvist koronasmitte i Trondheim det siste døgnet. Alle tre er smittet av kjente nærkontakter i andre kommuner. De har milde sykdomsforløp.

NRK - 31 mars 21 kl. 09:30

Tre kvinner smittet i Trondheim

Tre kvinner fikk tirsdag påvist koronasmitte i Trondheim. Alle tre er smittet av kjente nærkontakter i andre kommuner. De har milde sykdomsforløp.

NRK - 30 mars 21 kl. 10:08

Sprengt testkapasitet i Røros

Røros kommune har tatt kontakt med Trondheim etter at mange av hyttefolk fra Trondheim og andre kommuner har sprengt testkapasiteten. – Vi ber folk om å dra hjem om de blir syke og teste seg i egen kommune da også de øvrige hyttekommunene vil kunne ha utfordringer knyttet til testkapasitet, skriver Trondheim kommune i en pressemelding..

NRK - 15 april 21 kl. 19:44

Dårlig luft i Trondheim

Mye svevestøv gjør at det er dårlig luftkvalitet i Trondheim, melder kommunen. Det er særlig langs Omkjøringsveien det er mye svevestøv. Kommunen, fylket og Statens vegvesen setter nå i gang med renhold av de mest trafikkerte vegene..

Aftenposten - 13 april 21 kl. 12:00

Steile fronter i hockey-Trondheim: Her er mannen som skal rydde vekk konfliktene

Martin Jansson kom til Trondheim med en drøm om å lage en talentfabrikk. Han havnet rett i en heftig krangel..

NRK - 07 april 21 kl. 15:11

Max 2000 sparkesykler i Trondheim

Det settes et tak på 2000 el-sparkesykler i Trondheim i sommer. Det blir trolig også slike å finne i områdene Tiller, Heimdal, Saupstad og Flatåsen. En ny aktør er også på vei inn i markedet, i tillegg til de tre som var i byen i fjor..

NRK - 03 april 21 kl. 21:03

Huseier meldte om risting

En støttemur i boligfeltet Esptunet på Leinstrand helt sør i Trondheim har rast ut. Ingen hus er skadet, og ingen er evakuert. – Huseier ringte og sa han kjente ristning i huset.

NRK - 01 april 21 kl. 12:33

Fire nye tilfeller i Trondheim

Fire personer har fått påvist koronasmitte i Trondheim det siste døgnet. En er smittet av kjent nærkontakt. Resten har vært i Oslo og har blitt smittet der, skriver kommunen..

E24 - I førrgår: 11:30

Fjern hindringane for nettapotek

For å etablere nettapotek i Noreg, må ein minimum ha eitt fysisk apotek. Men har det noko å seie for kundane at nettapoteket har eit fysisk apotek i Oslo når kjøparen bestiller frå Trondheim eller Kristiansand? Det er på tide å sjå på reguleringane som hindrar fleire nettapotek i å etablere seg i Noreg..

NRK - I førrgår: 06:34

Prioriterer utviklingshemmede ulikt

Kommuner over hele landet tolker de nasjonale vaksinereglene ulikt når det gjelder personer med utviklingshemning. Folkehelseinstituttets liste over sykdommer inkluderer kun somatisk sykdom, og ikke psykiske lidelser eller ulike former for utviklingshemming, skriver Klassekampen. I Bergen har byrådet bestemt seg for å følge Folkehelseinstituttets rekkefølge, men vaksinerer personale som jobber med utviklingshemmede.

NRK - I førrgår: 05:56

Tolker vaksinereglene ulikt

Kommuner over hele landet tolker de nasjonale vaksinereglene ulikt når det gjelder personer med utviklingshemning. Folkehelseinstituttets liste over sykdommer inkluderer kun somatisk sykdom, og ikke psykiske lidelser eller ulike former for utviklingshemming, skriver Klassekampen. I Bergen har byrådet bestemt seg for å følge Folkehelseinstituttets rekkefølge, men vaksinerer personale som jobber med utviklingshemmede.

NRK - 31 mars 21 kl. 01:09

Brann i feiebil i Trondheim

Det har oppstått brann i en feiebil på Flakk fergeleie i Trondheim. Fører av feiebilen fremstår som uskadd, brannvesenet har startet slukking av brannen, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 19 april 21 kl. 13:06

Frifunnet for drapsforsøk

To menn er frifunnet for medvirking til drapsforsøk på Solsiden i Trondheim i fjor sommer. De to tiltalte blir i stedet dømt til tre års fengsel for grov kroppsskade. En mann i 20-årene ble livstruende skadd etter ti knivstikk..

NRK - 30 mars 21 kl. 09:34

To nye smitta i Trondheim

Mandag ble det registrert to nye koronasmitta i Trondheim. Begge er smitta av kjente nærkontakter i andre kommuner..

NRK - 30 mars 21 kl. 02:52

Ingen vaksiner i Trondheim i påska

Trondheim kommune vil ikke bruke helligdagene i påsken til å sette koronavaksiner. De 2.400 dosene kommunen får denne uken, skal settes tirsdag og onsdag.

NRK - 29 mars 21 kl. 23:48

Voldshendelse i Trondheim

Det har vært en voldshendelse på Buran i Trondheim. Politiet i Trøndelag har pågrepet en person i forbindelse med hendelsen. Hverken den pågrepne eller fornærmede i saken skal være alvorlig skadet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 29 mars 21 kl. 09:31

To nye smitta i Trondheim

Fra fredag til søndag ble det registrert to nye koronasmitta i Trondheim. Begge er smittet av kjent nærkontakt og har et mildt sykdomsforløp. Over 3.

NRK - 16 april 21 kl. 19:06

Mulig forbindelse mellom utbrudd

Koronautbruddet i Midtre Gauldal sør for Trondheim er trolig knyttet til smitte fra Steinkjer. Testsvar viser at det muterte viruset fra California også er påvist i Midtre Gauldal. Det er fire nye tilfeller i dag og dermed 26 smittede personer i alt..

NRK - 16 april 21 kl. 17:02

NTNU åpner litt

NTNU åpner for fysisk undervisning for inntil 200 studenter fra mandag i Trondheim. For de andre lærestedene er det max 100. I tillegg vil lesesaler, bibliotek, grupperom og mindre undervisningsrom åpne for studentene, skriver NTNU på sin hjemmeside..

NRK - 16 april 21 kl. 09:38

Trondheim: To nye koronasmittede

En person i 20-årene og en i 30-årene har testet positivt på covid-19 torsdag. Den ene har foreløpig uavklart smittekilde. Den andre er smittet av kjent nærkontakt..

NRK - 15 april 21 kl. 16:34

Varetekt etter fleire knivtrusler

En 20 gammel mann i Trondheim er varetektsfengslet i fire uker etter flere knivtrusler.Siden oktober i fjor har han truet særlig butikkansatte og politi, går det fram av kjennelsen fra Trøndelag tingrett..

NRK - 15 april 21 kl. 15:10

Droppet karantene - dro på fest

En Trondheims-mann blir anmeldt for å ha droppet karantenehotell etter en sydentur i påsken. Han reiste i stedet hjem til kollektivet og dro på flere fester. Miljøsjef Hans Fredrik Kvitvang i Trondheim forteller at kommunen brukte mye tid på å spore opp mannen og bekrefter anmeldelsen til Adresseavisen..

VG - 15 april 21 kl. 11:21

Politiet felt for diskriminering: – Beklager

Diskrimineringsnemnda har konkludert med at en innbygger Trondheim har blitt diskriminert av Trøndelag politidistrikt på grunn av etnisitet..

NRK - 15 april 21 kl. 11:00

Politiet diskriminerte innbygger

En innbygger i Trondheim er blitt diskriminert av politiet på grunn av gjentatte politikontroller. Dette er konklusjonen fra Diskrimineringsnemnda. Personen skal ha blitt kontrollert ti ganger i perioden 2015 til 2020..

E24 - 15 april 21 kl. 10:33

Nå betaler Oslo-folk langt mer for strømmen: Dobbelt så dyr strøm i sør som i nord

Strømprisen i Oslo, Bergen og Kristiansand er på sitt høyeste siden februar, men halve landet får rabatt. Torsdag er strømprisen i Sør-Norge dobbelt så høy som i Molde, Trondheim og Tromsø..

NRK - 26 mars 21 kl. 08:33

Flere hundre elever i karantene

Ni skoler i Trondheim er berørt av koronasmitte, og nå settes flere hundre elever i karantene. – På en side er det positivt, det viser at vi er veldig tidlig ute med å sette elever i karantene for å ringe inn smitten. På den andre siden viser det at det er en del som er berørt av smitteutbruddene vi har, sier kommunedirektør Morten Wolden til Nidaros.

NRK - 25 mars 21 kl. 09:30

Tre smitta i Trondheim

I går ble det registrert tre nye smitta i Trondheim. Det er to voksne og ett barn. En av dem har ukjent smittekilde.

Aftenposten - 13 april 21 kl. 18:30

Skiprofil flytter til Trondheim

Landslagsløper Sindre Bjørnestad Skar har kjøpt seg leilighet like ved Granåsen..

Aftenposten - 13 april 21 kl. 07:30

Men hvem blir sjefen?

KOMMENTAR: Det er det ene ubesvarte spørsmålet rundt ski-VM. Det andre er hva Trondheim har mistet på to år med liten….

NRK - 19 mars 21 kl. 09:31

Ingen nye smitta i Trondheim

Torsdag ble det ikke registrert noen med koronasmitte i Trondheim. Det er andre dag denne uka at smittetallet er null. Det ble gjennomført 752 tester siste døgn..

NRK - 19 mars 21 kl. 09:31

Ingen nye smittede i Trondheim

Torsdag ble det ikke registrert noen med koronasmitte i Trondheim. Det er andre dag denne uka at smittetallet er null. Det ble gjennomført 752 tester siste døgn..

NRK - 17 mars 21 kl. 09:32

Trondheim: Ingen registrert smittet

I går ble det ikke registrert en eneste person med covid-19 i Trondheim. Det er en måned siden sist tallet var null..

NRK - 04 april 21 kl. 17:49

Hytta er overtent

Brannvesenet har kommet frem til hytta som brenner på Bjørkmyr i Trondheim. Hytta er overtent, ifølge operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt. Det er et stykke til bebyggelse, og dermed ingen fare for spredning til andre bygg..

NRK - 15 mars 21 kl. 13:50

Avkrefter innleggelse på St. Olavs

St. Olavs hospital avkrefter at en person er innlagt på sykehuset etter å ha tatt koronavaksinene til AstraZeneca i Trondheim. Det melder Adresseavisen.

NRK - 04 april 21 kl. 08:56

Gikk amok på karantenehotell

En gjest på et karantenehotell i Trondheim angrep en ansatt i januar, etter at han fikk beskjed om at han ikke kunne ha gjester på hotellet. Nå er mannen dømt til 90 dagers fengsel for grov kroppskrenkelse, og må betale 30.000 kroner i oppreisningserstatning til den fornærmede Mannen i 30-årene dro den ansatte i bakken, og sammen med kameraten sin slo han og sparket den fornærmede.

NRK - 15 mars 21 kl. 10:08

Én innlagt etter å ha fått vaksine

En person er innlagt på St. Olavs hospital i Trondheim etter å ha tatt AstraZeneca-vaksinen, melder Nidaros. Vaksinesjef Helge Garåsen i Trondheim kommune bekrefter innleggelsen overfor avisen.

NRK - 15 mars 21 kl. 10:08

Én AstraZeneca-vaksinert innlagt

En person er innlagt på St. Olavs hospital i Trondheim etter å ha fått AstraZeneca-vaksinen, melder Nidaros. Vaksinesjef Helge Garåsen i Trondheim kommune bekrefter innleggelsen overfor avisen.

NRK - 03 april 21 kl. 20:50

Bevegelser i grunnen på Leinstrand

Politiet har rykket ut til melding om bevegelser i grunnen og en mur som har rast ut i et boligområde på Esp i Leinstrand, helt sør i Trondheim kommune..

VG - 13 mars 21 kl. 09:07

Trondheim: Slik sikret tikronersmedlemmer AUF politisk makt

I en knusende, intern Ap-rapport i Trøndelag varsles det om ureglementert verving av medlemmer til ti kroner i AUF. Disse medlemmene har bidratt til å gi AUF stor makt i Trondheim..

Aftenposten - 31 mars 21 kl. 09:12

To av Norges største byer klarte å kvele smitten. Slik gjorde de det.

Mange norske byer sliter nå med store smitteutbrudd. De kan ha noe å lære av Trondheim og Kristiansand..

VG - 30 mars 21 kl. 10:01

Hyttefolket sprenger testkapasiteten på Røros

Røros har kontaktet Trondheim kommune for å avlaste kapasiteten i kommune..

NRK - 30 mars 21 kl. 07:20

Tilskudd til 1630 nye studenhybler

Kunnskapsdepartement har nå fordelt tilskuddene til bygging av nye studentboliger. Det blir gitt penger til totalt 1630 nye studenthybler. Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim får tilskudd til flest, med 682 nye hybler..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt