Trond Giske

Søndag, 20 September, 22:52

Nyheter om Trond Giske

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 23 aug. 20 kl. 20:20

- Giske innstilles som ny fylkesleder

Trond Giske vil i morgen bli innstilt som ny fylkesleder for Trøndelag Arbeiderparti. Det melder flere medier. Ifølge TV2 skal innstillingen være enstemmig.

P4 - 26 aug. 20 kl. 23:10

Homonettverk hardt ut mot Giske

Lederen av Aps homonettverk Jon Reidar Øyan sier han aldri kommer til å ha tillitt til Trond Giske igjen. I et Facebookinnlegg skriver han at Arbeiderpartiet mister troverdighet på grunn av en mann som gang på gang viser at han setter seg selv først. Han viser til kvinnene som varslet om ukultur i partiet.

P4 - 16 sep. 20 kl. 19:21

Riktig at Giske trakk seg

6 av 10 velgere i Trøndelag mener det var riktig at Trond Giske trakk seg fra toppverv i Arbeiderpartiet. Det viser en meningsmåling Norstat har utført for NRK. Etter mye debatt trakk Giske seg som både lederkandidat for fylkespartiet og som mulig stortingskandidat for AP.

P4 - 16 sep. 20 kl. 19:21

- Riktig at Giske trakk seg

6 av 10 velgere i Trøndelag mener det var riktig at Trond Giske trakk seg fra toppverv i Arbeiderpartiet. Det viser en meningsmåling Norstat har utført for NRK. Etter mye debatt trakk Giske seg som både lederkandidat for fylkespartiet og som mulig stortingskandidat for AP.

P4 - 29 juli 20 kl. 19:40

Utelukker ikke Giske som statsråd

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre vil ikke utelukke at Trond Giske kan bli statsråd om det blir rødgrønn regjering. Det kommer frem i et sommerintervju NRK har gjort med Støre. I 2018 måtte Giske gå av som nestleder i partiet etter varsler om seksuell trakassering.

NRK - 27 aug. 20 kl. 22:30

Giske kritiserer mediene

Trond Giske kritiserer mediene for å omtale varsler mot ham uten krav om dokumentasjon. Torsdag kveld bekrefter Arbeiderpartiet at de har mottatt et nytt varsel om Giske fra 2014. Giske selv sier at han har forandret seg siden han beklaget i 2017..

P4 - 27 aug. 20 kl. 14:27

- Mer spennende enn forventet

- Det er ikke lenger sikkert at Trond Giske blir valgt til ny fylkesleder i Trøndelag Ap. Det mener politisk redaktør i Adressa, Kato Nykvist. Over 90 politikere fra partiet har nå samlet seg i et opprop mot innstillingen av Giske som fylkesleder.

P4 - 27 aug. 20 kl. 10:53

92 Ap-politikere ut mot Giske

Uroen rundt innstillingen av Trond Giske som fylkesleder i Trøndelag fortsetter. 92 Ap-politikere går nå sammen i et opprop mot Giske. Der skriver de at han ikke bør få ny tillit til fremskutte verv i Arbeiderpartiet i det hele tatt.

P4 - 24 aug. 20 kl. 14:49

Giske innstilles som leder

Trond Giske er innstilt som leder i Trøndelag Arbeiderparti. Det melder TV2. Etter det NTB forstår klarte ikke valgkomiteen å finne en kvinnelig kandidat som var villig til å ta opp kampen mot Giske.

NRK - 27 aug. 20 kl. 18:48

Nye anklager mot Trond Giske

En kvinne som også er innstilt til fylkesstyret i Trøndelag Arbeiderparti anklager Trond Giske for upassende oppførsel. Episoden fra 2014 som tidligere AUF-sekretær Sandra Skillingsås beskriver i Adresseavisen fikk AUF til å trekke støtten til Giske..

P4 - 27 aug. 20 kl. 17:07

Ap-ledelsen skulle helst unngått opprop mot Giske

Ap-ledelsen ville aller helst ha unngått et opprop fra partifeller mot Trond Giske. Det sier Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng til NRK. Over 90 Ap-politikere oppfordrer fylkeslaget i Trøndelag til å velge en annen leder enn Trond Giske.

NRK - 27 aug. 20 kl. 10:53

92 Ap-politikarar ut mot Giske

I eit lesarinnlegg i VG skriv 92 Ap-politikarar at tidlegare nestleiar Trond Giske ikkje bør få ny tillit til framskotne verv i Arbeidarpartiet. Trond Giske er innstilt av valkomitéen i Trøndelag Arbeidarparti til å verte leiar for fylkeslaget..

Aftenposten - 10 sep. 20 kl. 13:58

Trond Giske-film får millionstøtte

Dokumentaren «Trond Giske – Makta rår» er tildelt 1,8 millioner i støtte fra Norsk filminstitutt. Den skal handle om «politikk når det også gjør vondt»..

NRK - 03 sep. 20 kl. 12:49

Giske-varsler står fram

Kvinnen som sist uke leverte et varsel til Ap-ledelsen om Trond Giske, sier til Adresseavisen at det handler om en hendelse på et hotell i Trondheim i 2014 da hun var 18 år og AUF-nestleder. Giske sier til avisa at det som beskrives, ikke har skjedd..

Aftenposten - 03 sep. 20 kl. 10:00

Ingrid Resell Krogstad (24) står bak det nyeste varselet mot Trond Giske. Nå forteller hun sin historie.

Hun hadde fylt 18 år for to dager siden da hun var på nachspiel med Trond Giske i 2014. Nå har Ingrid Resell Krogstad levert varsel mot stortingsrepresentanten. Dette er hennes historie..

Aftenposten - 29 aug. 20 kl. 22:54

Dette er kvinnen som kan samle Trøndelag Ap etter striden om Giske

Trøndelag Ap samlet seg om Ingvild Kjerkol (45) som ny fylkesleder i stedet for Trond Giske og Marit Bjerkås. Men hvem er hun, egentlig? Og hvor står hun i Giske-striden?.

P4 - 29 aug. 20 kl. 22:20

Støre tror det blir lettere for Ap etter Giske-exit

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre tror fremtiden til partiet blir enklere nå som Trond Giske har varslet at han gir seg i politikken. Til VG sier han at han tror partiet lettere vil kunne ha fokus på politikk fremfor person etter at Giske meddelte at han gir seg. Støre sier også han er lettet over at det er valgt en ledelse i Trøndelag arbeiderparti som han tror vil samle støtte og oppslutning..

NRK - 29 aug. 20 kl. 11:36

Giske hyllet på fylkesårsmøtet

Trond Giske ble takket for innsatsen under fylkesårsmøtet i Trøndelag Arbeiderparti. Delegatene brøt ut i applaus da avtroppende fylkesleder Per Olav Skurdal Hopsø henvendte seg til Giske i sin tale til årsmøtet..

P4 - 29 aug. 20 kl. 10:39

Giske vil ta ordet

Trond Giske er på plass på fylkesårsmøtet i Trøndelag Arbeiderparti. Han varsler at han vil ta ordet under møtet som begynte for en halvtime siden. Giske ble i går vraket som kandidat til vervet som fylkesleder i Trøndelag Ap.

P4 - 28 aug. 20 kl. 20:18

Giske gir seg i politikken

Trond Giske gir seg med politikk. Han oppfordrer nå at alle stiller seg bak valgkomiteens enstemmige innstilling av Marit Bjerkås. Giske sier til Adresseavisen at han ikke ønsker at noen foreslår han som benkeforslag.

P4 - 28 aug. 20 kl. 07:24

Håpet er ute for Giske

Det er svært usannsynlig at Trond Giske nå blir valgt som fylkesleder i Trøndelag Arbeiderparti. Det mener politisk redaktør i Adresseavisen, Kato Nykvist. I går kveld ble det klart at valgkomiteen trakk sin opprinnelige enstemmige innstilling for Giske.

P4 - 27 aug. 20 kl. 21:28

Giske ut mot pressen

Trond Giske går i kveld hardt ut på Facebook mot medias omtale av varslingssaken mot han som ble levert inn idag. 53-åringen har forståelse for om Trøndelag Arbeiderparti velger en annen fylkesleder etter debatten de siste dagene. AUF har trukket støtten til Giske etter et nytt varsel om upassende oppførsel, og flere Ap-politikere ber om at han ikke velges..

NRK - 27 aug. 20 kl. 21:21

Giske forberedt på ikke å bli valgt

Trond Giske har forståelse for om Trøndelag Arbeiderparti velger en annen fylkesleder etter debatten de siste dagene. AUF har trukket støtten til Giske etter et nytt varsel om upassende oppførsel, og flere Ap-politikere ber om at han ikke velges..

NRK - 27 aug. 20 kl. 20:36

Ap-drama: Kan vrake Giske i kveld

Flere sentralt plasserte kilder sier til NRK at valgkomiteen i Trøndelag Arbeiderparti diskuterer å vrake Trond Giske som fylkesleder i en ny innstilling. Et nytt vitnesbyrd om upassende oppførsel fikk AUF i fylket til å trekke sin støtte til Giske..

NRK - 27 aug. 20 kl. 20:26

Giske deltok i egen nominasjon

Trond Giske deltok selv på styremøtet hvor Trondheim Ap ble enige om å innstille han som fylkesleder. Et styremedlem sier til Nationen at Giskes deltagelse satte en stopper for en åpen debatt om innstillingen. Flere reagerte på at Giske deltok..

Klartale - 27 aug. 20 kl. 13:33

Svarer på kritikken mot Giske

Lars P. Løkken støtter at Trond Giske skal bli leder i Trøndelag AP. Han Giske er en lyttende politiker..

P4 - 27 aug. 20 kl. 06:18

Giske risikerer mange blanke stemmer

Trond Giske er enstemmig foreslått som ny fylkesleder i Trøndelag, men han risikerer en flom av blanke stemmer. Flere medlemmer krever nå skriftlig avstemning – sånn at de kan stemme blankt, sier Heidi Linge, som er leder i Charlottenlund og Brundalen Arbeiderlag til Aftenposten. Intensjonen er at delegatene da står friere hvis det kommer benkeforslag med en motkandidat til Giske.

P4 - 26 aug. 20 kl. 18:17

-Velg en annen leder

Rikke Lind, som var statssekretær for Trond Giske i Næringsdepartementet i tre år, mener at Trøndelag Ap bør velge en annen leder om de er opptatt av partiet. Lind sier til VG sier at hun har respekt for at Trøndelag Ap har rett til å velge den lederen de vil, men mener likevel det er for tidlig for Giske og bli fylkesleder, bare to og et halvt år etter at han trakk seg fra alle verv etter en rekke varslingssaker mot han. Innstillingen har skapt reaksjoner internt i partiet og det snakkes om en ukultur i partiet.

P4 - 29 aug. 20 kl. 17:45

Trond Giske: – Ingen har krav på en ny sjanse

Trond Giske brukte sitt innlegg under valgdebatten som et slags avskjedsinnlegg. Etter at han ble vraket av valgkomiteen har han også gjort det klart at han ikke vil stille til gjenvalg på Stortinget. 53-åringen sier han ikke kan stå i en situasjon der varsler og saker med usanne påstander kommer på trykk uten saksbehandling.

VG - 29 aug. 20 kl. 17:03

Trond Giske: - Ingen har krav på en ny sjanse

STEINKJER/TRONDHEIM (VG) – Ingen har krav på en ny sjanse, sier Trond Giske fra talerstolen til Trøndelag Arbeiderparti lørdag..

VG - 29 aug. 20 kl. 17:03

Trond Giske talte til årsmøtet – AUF forlot salen

STEINKJER/TRONDHEIM (VG) – Ingen har krav på en ny sjanse, sa Trond Giske under sin tale i Trøndelag Arbeiderparti lørdag. AUF forlot salen da den tidligere stortingspolitikeren inntok talerstolen..

VG - 29 aug. 20 kl. 17:03

Trond Giske talte til årsmøtet: – Vi er ved veis ende nå

STEINKJER/TRONDHEIM (VG) – Ingen har krav på en ny sjanse, sa Trond Giske under sin tale i Trøndelag Arbeiderparti lørdag..

Aftenposten - 29 aug. 20 kl. 10:57

Trond Giske varsler at han vil ta ordet på årsmøtet

Trond Giske er på plass på fylkesårsmøtet i Trøndelag Arbeiderparti. Han varsler at han vil ta ordet under møtet..

Aftenposten - 29 aug. 20 kl. 10:57

Han er strippet for viktige verv. Trond Giske taler snart fra talerstolen på årsmøtet i Trøndelag Ap.

TRONDHEIM / OSLO (Aftenposten): Trond Giske ventes å tale fra årsmøtet i Nord-Trøndelag Ap ca. 15.30..

Aftenposten - 29 aug. 20 kl. 10:57

Han er strippet for viktige verv. Trond Giske taler snart fra talerstolen på årsmøtet i Trøndelag Ap.

TRONDHEIM / OSLO (Aftenposten): Trond Giske ventes å tale fra årsmøtet i Nord-Trøndelag Ap rundt ca. 15.30..

Aftenposten - 29 aug. 20 kl. 10:57

Ble vraket som fylkesleder fredag. Trond Giske taler snart fra talerstolen på årsmøtet i Trøndelag Ap.

TRONDHEIM / OSLO (Aftenposten): Trond Giske ventes å tale fra årsmøtet i Trøndelag Ap rundt ca. 15.30..

Aftenposten - 29 aug. 20 kl. 10:57

Ble vraket som fylkesleder fredag. Trond Giske taler snart på årsmøtet i Trøndelag Ap.

TRONDHEIM / OSLO (Aftenposten): – Jeg skal si mitt fra talerstolen, sa Trond Giske på vei inn til Trøndelag Aps fylkesårsmøte lørdag..

Klartale - 28 aug. 20 kl. 22:46

Velger bort Trond Giske

Valgkomiteen i Trøndelag Ap ber folk stemme på Marit Bjerkås. Hun kan bli ny fylkesleder. Trond Giske forlater kampen og Stortinget..

Aftenposten - 28 aug. 20 kl. 20:25

Trond Giske: – Jeg kunne ikke mer. Det tar aldri slutt

Trond Giske gir seg med politikken. Han ber om at ingen foreslår ham som ny styreleder for Trøndelag Ap på årsmøtet lørdag..

VG - 28 aug. 20 kl. 18:38

Trond Giske: Tar ikke gjenvalg til Stortinget

Trond Giske skriver i en Facebook-post at han «ikke lenger kan stå i dette, heller ikke i en renominasjon til Stortinget.».

Aftenposten - 28 aug. 20 kl. 17:56

Tidligere AUF-er truet etter intervju om nachspiel med Trond Giske

Sandra Skillingsås sier hun har mottatt en truende e-post etter at hun torsdag fortalte om sexprat i partisammenheng og en ubehagelig hendelse med Trond Giske..

Klartale - 28 aug. 20 kl. 08:44

Ombestemte seg om Trond Giske

Valgkomiteen foreslo Trond Giske som leder av Trøndelag Ap. Nå har det kommet nytt varsel mot politikeren..

P4 - 27 aug. 20 kl. 22:42

Trekker instillingen

Valgkomiteen i Trøndelag Arbeiderparti vraker Trond Giske som aktuell kandidat til nytt styre. Valgkomiteen har nå i kveld sendt ut pressemelding og informert om at innstillingen der Trond Giske var innstilt som leder i fylkeslaget, ikke lenger er gjeldende. Arbeidsutvalget har bedt valgkomiteen jobbe videre med alternative kandidater til årsmøte som er allerede lørdag..

VG - 27 aug. 20 kl. 20:38

Ap bekrefter: Har mottatt nytt varsel mot Trond Giske

Partisekretær Kjersti Stenseng (Ap) bekrefter at partiet har mottatt et nytt varsel mot Trond Giske..

VG - 27 aug. 20 kl. 20:38

Trond Giske kommenterer nytt varsel – åpner for at han kan bli vraket som fylkesleder

I et Facebook-innlegg kommenterer Trond Giske det nye varselet som har kommet mot ham..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt