Trond Giske

Wednesday, 22 January, 03:37

Nyheter om Trond Giske

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 26 Dec 19 kl. 01:11

 – Ari så menneskene rundt seg

Trond Giske (Ap) omtaler sin venn Ari Behn som en person som alltid så menneskene rundt seg, og som hadde noe godt å si til alle. – Jeg skulle ønske du selv forsto hvor god du var, skriver Giske, som er fadder til Behns eldste datter, Maud Angelica..

NRK - 13 Dec 19 kl. 03:15

Adresseavisen: Giske favoritt

Prosessen med å finne lederkandidater til Trøndelag Ap startet formelt torsdag. Ifølge Adresseavisen er Trond Giske heteste kandidat til vervet. Giske selv ønsker vil ikke å kommentere saken.

P4 - 17 Dec 19 kl. 07:48

Støre vil ikke hindre Giske

Jonas Gahr Støre vil ikke hindre Trond Giske å bli lokallagsleder i Trøndelag. Tidligere denne uken skrev Adresseavisen at Giske er favoritt når Trøndelag Ap skal velge ny fylkesleder i mars. Det er et valg partileder Støre ikke vil legge seg i - det er det Trøndelag selv som må få avgjøre, sier han til NTB..

VG - 25 Dec 19 kl. 23:46

Trond Giske om Ari Behn: – Skulle ønske du selv forstod hvor god du var

Ap-politikeren minnes sin avdøde venn..

P4 - 13 Dec 19 kl. 05:29

- Giske favoritt til å bli fylkesleder

Trond Giske skal være favoritt til å bli fylkesleder i Trøndelag Arbeiderparti. Det skriver Adresseavisen, som har snakket med en rekke kilder i partiet. Foreløpig har ingen kandidater blitt foreslått formelt - prosessen med å finne lederkandidater startet i går.

Klartale - 13 Dec 19 kl. 09:07

Giske kan bli leder i Trøndelag Ap

Hvem får lede Trøndelag Ap? Muligens Trond Giske, ifølge Adresseavisen..

P4 - 18 Dec 19 kl. 07:27

Støre får kritikk for Giske-utspill

Ap-leder Jonas Gahr Støre får kjeft fra egne partifeller for å ikke hindre Trond Giske i å bli fylkesleder i Trøndelag Ap. Bystyrerepresentant for Ap i Oslo, Jon Reidar Øyan, mener at det ikke er plass til tillitsvalgte som "misbruker makten sin", skriver Dagbladet. Namsos-ordfører Arnhild Holstad er blant dem som støtter Støre.

VG - 25 Dec 19 kl. 23:46

Trond Giske om Ari Behn: – Skulle ønske du selv forsto hvor god du var

Ap-politikeren minnes sin venn Ari Behn, som gikk bort første juledag..

VG - 13 Dec 19 kl. 01:46

Adresseavisen: Giske favoritt til å bli fylkesleder i Trøndelag

Prosessen med å finne lederkandidater til Trøndelag Ap startet formelt torsdag. Ifølge Adresseavisen er Trond Giske heteste kandidat til vervet..

P4 - 18 Nov 19 kl. 18:44

VG retter i tre Giske-saker

VG retter nå tre saker om Trond Giske. Det skriver Dagens Næringsliv. VG har nå i kveld publisert en kommentar signert redaktør Gard Steiro.

NRK - 18 Nov 19 kl. 18:22

VG retter i tre Giske-saker

VG retter i tre saker om Trond Giske, skriver DN. Redaktør Gard Steiro publiserte mandag kveld en kommentar der det kommer frem at avisen har gått gjennom et tresifret antall artikler om Trond Giske og Arbeiderpartiet..

VG - 19 Dec 19 kl. 10:38

Støre om Listhaug: – Hun er medlem av regjeringens vikarbyrå

På Arbeiderpartiets halvårige pressekonferanse svarte partileder Jonas Gahr Støre på spørsmål om sviktende oppslutning, Sylvi Listhaug og Trond Giske..

P4 - 18 Dec 19 kl. 06:57

Ap-velgere vil ha Støre

Arbeiderpartivelgere slår ring om Støre. På spørsmål om hvem de helst vil skal lede partiet fram til stortingsvalget i 2021 svarer 62 prosent Støre, mens Hadia Tajik og Trond Giske havner på en delt andreplass med 7 prosent, viser en måling gjort for Dagsavisen. Valgforsker Johannes Bergh sier Støre kan være fornøyd med disse tallene, men at det ikke nødvendigvis er positivt at det ikke finnes andre opplagte kandidater til ledervervet..

VG - 08 Nov 19 kl. 16:32

Trond Giske: – Jeg måtte ut av det

Trond Giske sier mediepresset gjorde det umulig å fortsette som nestleder i Arbeiderpartiet..

P4 - 08 Nov 19 kl. 16:14

Giske i metoo-debatt

Arbeiderpartipolitiker Trond Giske er kritisk til måten pressen dekket metoo-sakene mot ham i 2017. Han deltar nå i en debatt om temaet i Tromsø. Giske sier at ingen har gått inn i sakene som gjaldt ham og spurt om hva det handlet om og hva slags dokumentasjon som fantes, melder Dagbladet.

NRK - 08 Nov 19 kl. 12:52

Giske snakker om metoo

Trond Giske skal debattere metoo offentlig for første gang siden han gikk av som nestleder i Arbeiderpartiet. Den nordnorske mediekonferansen Svarte Natta har invitert Giske for å fortelle om sine erfaringer da varslene mot ham kom..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 16:28

Trond Giske på mediekonferansen Svarte Natta: – Jeg syntes de burde invitert en varsler

TROMSØ (Aftenposten): Fredag deltok Trond Giske for første gang i offentlig debatt om pressens #metoo-dekning i Tromsø. Varslerne arrangerte sin egen samtale hundre meter unna..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 16:28

Trond Giske på mediekonferansen Svarte Natta: – Det var definitivt pressen som fikk meg til å trekke meg

TROMSØ (Aftenposten): Fredag deltok Trond Giske for første gang i offentlig debatt om pressens #metoo-dekning i Tromsø. Varslerne arrangerte sin egen samtale hundre meter unna..

VG - 12 Nov 19 kl. 09:37

Siste runde med Giske

Trond Giske prøver nå å skrive om historien om hvorfor han mistet sin makt og sine posisjoner i politikken. Det bør han verken få lov eller hjelp til..

Dagbladet - 18 Nov 19 kl. 17:52

VG retter tre Giske-saker

Retter feil i tre saker om Trond Giske..

NRK - 08 Nov 19 kl. 15:38

Giske i metoo-debatt

Trond Giske debatterer fredag ettermiddag medias dekning av metoo. Paneldebatten på Svarte Natta, fikk sterke reaksjoner allerede før den var i gang..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 05:39

Svarte Natta nekter for «Giske-show»

Trond Giske er hovedtrekkplaster på mediekonferansen Svarte Natta. Styreleder Amund Trellevik tror det kan bli ubehagelig for Ap-politikeren..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 05:39

Svarte Natta nekter for «Giske-show»

Trond Giske er hovedtrekkplaster på mediekonferansen Svarte Natta. Styreleder Amund Trellevik tror det kan bli ubehagelig for Ap-politikeren..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 21:41

Full strid og motarrangement i Tromsø: – Problemet er forenklingen av #metoo. Alt handler ikke om Giske.

Trond Giske og Fredrik Virtanen sitter i fredagens panel om #metoo under mediekonferansen Svarte Natta. Det har skapt voldsom debatt og et motarrangement..

Dagbladet - 08 Nov 19 kl. 19:40

- Fullt mulig at det er reelle varsler

Trond Giske mener flere ting kan være sant samtidig..

Dagbladet - 08 Nov 19 kl. 15:29

NÅ: Trond Giske i metoo-debatt

Stiller i debatt under mediekonferansen Svarte Natta..

VG - 05 Oct 19 kl. 16:52

Trond Giske: – Jeg hadde bare ett ønske til Haddys bok

Haddy Njies bok om sin mann, Trond Giske, har skapt store bølger. Giske ba innstendig om at den ikke kom ut før etter valget..

P4 - 04 Nov 19 kl. 11:42

VG og Sofie har inngått forlik

VG og 27 år gamle Sofie har inngått forlik i den såkalte Bar Vulkan-saken. VGs stabssjef Øyvind Næss sier til Journalisten at de har kommet til avgjørelsen i samråd med Sofie, og at saken sånn sett er ute av verden. Sofie krevde oppreisning fra VG etter dekningen av den mye omtalte dansevideoen med Trond Giske..

NRK - 05 Oct 19 kl. 13:36

Lager film om Trond Giske

Filmskaperen Håvard Bustnes lager dokumentarfilm om Trond Giske etter å ha fulgt ham på nært hold siden metoo-saken, skiver Adresseavisen..

Aftenposten - 05 Oct 19 kl. 13:19

Lager helaftens dokumentarfilm om Trond Giske

Den prisvinnende dokumentarfilmskaperen Håvard Bustnes har fulgt Trond Giske tett etter metoo-saken. Nå blir det helaftens spillefilm..

VG - 05 Oct 19 kl. 13:45

Kjent trønder-regissør lager film om Trond Giske

Filmskaperen Håvard Bustnes lager dokumentarfilm om Trond Giske etter å ha fulgt ham på nært hold siden metoo-saken..

VG - 03 Oct 19 kl. 13:08

Giske til psykiater midt i stormen: «Trond har gjort noe veldig alvorlig!»

Haddy Njie skriver i sin dagbok om Trond Giske, at de fikk hjelp av en psykiater..

Dagbladet - 25 Oct 19 kl. 06:00

Gikk det virkelig galt da pressen dekket #metoo?

Jeg har fått en mail fra Norsk Redaktørforening, som oppfordrer meg til å delta på Svarte natta-konferansen i Tromsø i november. Trond Giske og Fredrik Virtanen stirrer på meg fra dataskjermen..

Dagbladet - 03 Oct 19 kl. 11:53

Grillet Giske om fortida

I boka «Dagbok 13. desember - 13. februar» beskriver Haddy Njie hvordan hun og ektemannen Trond Giske har snakket sammen om ryktene rundt Giske allerede tidlig i forholdet..

VG - 26 Oct 19 kl. 08:32

Trond Giske og metoo

En mann som har oppført seg dårlig overfor kvinner, kan også være utsatt for en maktkamp. Et parti som får metoo i fanget, kan famle. Flere ting kan være sant på samme tid..

P4 - 05 Oct 19 kl. 13:40

Lager film om Giske

Filmskaperen Håvard Bustnes lager helaftens dokumentarfilm om tidligere nestleder i Arbeiderpartiet, Trond Giske. Til tross for at prosjektet er holdt under radaren, har det vært mange tegn på at filmproduksjonen er godt i gang. da Bustnes har filmet Giske i bryllupet sitt, under årsmøter og valgvaken i Trondheim, skriver Adresseavisen.

VG - 21 Oct 19 kl. 10:31

Sliter med å bli kvitt trakasserings-stempelet

En Trond Giske på offensiven mener han ikke har trakassert noen seksuelt..

NRK - 04 Oct 19 kl. 12:17

Giske-varsler kritiserer Njie

Giske-varsleren Line Oma retter krass kritikk mot Haddy Njie, som har skrevet en bok om ektemannen Trond Giske og hvordan de opplevde varslene mot ham om seksuell trakassering. Oma sier Njie bruker sin innflytelse til å kalle henne en løgner..

Klartale - 03 Oct 19 kl. 10:21

– Trond har ikke trakassert noen

Det stormet rundt politiker Trond Giske. Nå har kona skrevet bok..

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 18:34

Ny bok: Ap-sekretær Stenseng ba Giske om ikke å trekke seg etter varsel-bråk

Hadia Tajik jobbet i kulissene for å skape uro rundt Trond Giske, og Aps partisekretær forsøkte å få ham til å bli værende i nestledervervet. Det er noen av påstandene i en ny bok fra Haddy Njie, som er gift med Giske..

Dagbladet - 05 Oct 19 kl. 14:02

Lager Giske-dokumentar

Filmskaperen Håvard Bustnes lager helaftens dokumentarfilm om Trond Giske etter å ha fulgt ham på nært hold siden metoo-saken..

VG - 03 Oct 19 kl. 10:00

Haddy Njie i ny bok: Trond så langt nede at han mente det var best han forsvant

Haddy Njie beskriver i sin dagbok om mannen, Trond Giske, hvordan hun mener Ap-leder Jonas Gahr Støre bidro til å eskalere varslingene ham. Hun skriver også at Giske var så langt nede at han mente det var best for dem at han forsvinner..

Dagbladet - 04 Oct 19 kl. 07:26

Varslet aldri Giske-varslerne

Gyldendal forlag bekrefter overfor Dagbladet at ingen av kvinnene som varslet om Trond Giske, kjente til at Haddy Njie skulle gi ut bok om skandalen..

P4 - 03 Oct 19 kl. 13:29

- Ble rådet til å vurdere søksmål mot Ap

Trond Giske fikk råd av advokater om å vurdere søksmål mot Arbeiderpartiet i forbindelse med #metoo-sakene mot ham. Det hevder Giskes kone Haddy Njie i en ny bok, melder NTB. Ifølge Njie mente advokatene bevisene mot Giske var betenkelige og bare innrettet for å underbygge varslernes versjoner.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt