Trond Giske

Monday, 14 October, 01:14

Nyheter om Trond Giske

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 05 Oct 19 kl. 16:52

Trond Giske: – Jeg hadde bare ett ønske til Haddys bok

Haddy Njies bok om sin mann, Trond Giske, har skapt store bølger. Giske ba innstendig om at den ikke kom ut før etter valget..

NRK - 05 Oct 19 kl. 13:36

Lager film om Trond Giske

Filmskaperen Håvard Bustnes lager dokumentarfilm om Trond Giske etter å ha fulgt ham på nært hold siden metoo-saken, skiver Adresseavisen..

Aftenposten - 05 Oct 19 kl. 13:19

Lager helaftens dokumentarfilm om Trond Giske

Den prisvinnende dokumentarfilmskaperen Håvard Bustnes har fulgt Trond Giske tett etter metoo-saken. Nå blir det helaftens spillefilm..

VG - 05 Oct 19 kl. 13:45

Kjent trønder-regissør lager film om Trond Giske

Filmskaperen Håvard Bustnes lager dokumentarfilm om Trond Giske etter å ha fulgt ham på nært hold siden metoo-saken..

VG - 03 Oct 19 kl. 13:08

Giske til psykiater midt i stormen: «Trond har gjort noe veldig alvorlig!»

Haddy Njie skriver i sin dagbok om Trond Giske, at de fikk hjelp av en psykiater..

Dagbladet - 03 Oct 19 kl. 11:53

Grillet Giske om fortida

I boka «Dagbok 13. desember - 13. februar» beskriver Haddy Njie hvordan hun og ektemannen Trond Giske har snakket sammen om ryktene rundt Giske allerede tidlig i forholdet..

P4 - 05 Oct 19 kl. 13:40

Lager film om Giske

Filmskaperen Håvard Bustnes lager helaftens dokumentarfilm om tidligere nestleder i Arbeiderpartiet, Trond Giske. Til tross for at prosjektet er holdt under radaren, har det vært mange tegn på at filmproduksjonen er godt i gang. da Bustnes har filmet Giske i bryllupet sitt, under årsmøter og valgvaken i Trondheim, skriver Adresseavisen.

NRK - 04 Oct 19 kl. 12:17

Giske-varsler kritiserer Njie

Giske-varsleren Line Oma retter krass kritikk mot Haddy Njie, som har skrevet en bok om ektemannen Trond Giske og hvordan de opplevde varslene mot ham om seksuell trakassering. Oma sier Njie bruker sin innflytelse til å kalle henne en løgner..

Klartale - 03 Oct 19 kl. 10:21

– Trond har ikke trakassert noen

Det stormet rundt politiker Trond Giske. Nå har kona skrevet bok..

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 18:34

Ny bok: Ap-sekretær Stenseng ba Giske om ikke å trekke seg etter varsel-bråk

Hadia Tajik jobbet i kulissene for å skape uro rundt Trond Giske, og Aps partisekretær forsøkte å få ham til å bli værende i nestledervervet. Det er noen av påstandene i en ny bok fra Haddy Njie, som er gift med Giske..

Dagbladet - 05 Oct 19 kl. 14:02

Lager Giske-dokumentar

Filmskaperen Håvard Bustnes lager helaftens dokumentarfilm om Trond Giske etter å ha fulgt ham på nært hold siden metoo-saken..

VG - 03 Oct 19 kl. 10:00

Haddy Njie i ny bok: Trond så langt nede at han mente det var best han forsvant

Haddy Njie beskriver i sin dagbok om mannen, Trond Giske, hvordan hun mener Ap-leder Jonas Gahr Støre bidro til å eskalere varslingene ham. Hun skriver også at Giske var så langt nede at han mente det var best for dem at han forsvinner..

Dagbladet - 04 Oct 19 kl. 07:26

Varslet aldri Giske-varslerne

Gyldendal forlag bekrefter overfor Dagbladet at ingen av kvinnene som varslet om Trond Giske, kjente til at Haddy Njie skulle gi ut bok om skandalen..

P4 - 03 Oct 19 kl. 13:29

- Ble rådet til å vurdere søksmål mot Ap

Trond Giske fikk råd av advokater om å vurdere søksmål mot Arbeiderpartiet i forbindelse med #metoo-sakene mot ham. Det hevder Giskes kone Haddy Njie i en ny bok, melder NTB. Ifølge Njie mente advokatene bevisene mot Giske var betenkelige og bare innrettet for å underbygge varslernes versjoner.

P4 - 03 Oct 19 kl. 16:32

Hevder andre enn varslerne meldte inn varsler mot Giske

- Flere av kvinnene i metoo-varslene mot Trond Giske varslet ikke om sakene selv. Det hevder Giskes kone Haddy Njie i ei bok hun gir ut i dag, melder TV2. I boka hevdes det at Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng mente det var den andre nestlederen i partiet, Hadja Tajik, som sto bak de første anklagene mot Giske.

VG - 03 Oct 19 kl. 10:58

Fikk advokatråd: Giske bør vurdere søksmål mot Ap

Haddy Njie skriver i boken om sin mann, Trond Giske, at hans advokater vurderte om de skulle gå til søksmål mot Arbeiderpartiet..

Klartale - 07 Oct 19 kl. 12:55

NRK har fått 13 klager på intervjuet med Haddy Njie

Kona til Trond Giske snakket om sin nye bok på programmet «Lindmo»..

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 08:58

Njie om Giske: Han var «uutholdelig umoden»

Haddy Njie kaller ektemannen Trond Giske «uutholdelig umoden» fordi han tidligere ikke reflekterte over egen makt og hvordan andre oppfattet ham..

P4 - 04 Oct 19 kl. 12:33

Kritiserer Njies bok

En av kvinnene som varslet om upassende oppførsel fra Trond Giske kritiserer boka som Giskes kone har gitt ut om varslersaken. I boka skriver Haddy Njie om hvordan ekteparet opplevde alle varslene som førte til at Giske trakk seg som nestleder i Arbeiderpartiet. Varsler Line Oma skriver på Facebook at hun mener hun framstilles som en løgner i boka..

P4 - 04 Oct 19 kl. 13:47

- Må tåle å bli motsagt

- Alle, også varslere, må tåle å bli motsagt. Det sier Haddy Njie til VG etter at en av kvinnene som varslet om upassende oppførsel fra Trond Giske i dag kritiserte Njies bok. I boka skriver Njie om hvordan ekteparet opplevde alle varslene som førte til at Giske trakk seg som nestleder i Arbeiderpartiet og varsler Line Oma mener boka får henne til å framstå som en løgner..

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 08:58

Njie avviser at Giske noen gang har trakassert noen

Haddy Njie sier i et intervju med Lindmo at verken hun eller Trond Giske mener at han noen gang har trakassert noen..

Dagbladet - 04 Oct 19 kl. 12:17

- Kaller meg en løgner

Line Oma reagerer sterkt på beskrivelsene av hennes varsel mot Trond Giske i Haddy Njies nye bok..

VG - 03 Oct 19 kl. 17:08

Haddy Njie anklager Hadia Tajik for kampanje mot Giske

Haddy Njie anklager i sin nye bok Ap-nestleder Hadia Tajik for å ha bidratt i prosessen som gjorde at Trond Giske måtte gå av som Ap-nestleder..

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 06:57

Varsler om Haddy Nijes-bok: – Føles som et bakholdsangrep

En av varslerne som får private meldinger de sendte til Trond Giske, gjengitt i Haddy Njies nye bok, reagerer sterkt på at hun ikke ble informert i forkant..

P4 - 27 Sep 19 kl. 18:27

Giske: - Hadde vært ferdig

Trond Giske sier han ville vært ferdig som stortingsrepresentant, og politiker, etter 2021, dersom kvinnen i dansevideoen ikke hadde stått frem. Det sier den tidligere nestlederen i Arbeiderpartiet til TV 2. – Hvis ikke sannheten hadde kommet frem, og den feilaktige fremstillingen som først ble presentert hadde blitt opplest og vedtatt, tror jeg ikke det hadde vært mulig å fortsette, sier Giske.

NRK - 07 Oct 19 kl. 12:34

13 klager på Haddy Njie-intervju

Kringkastingsrådet har til nå mottatt 13 klager på intervjuet med Haddy Njie i NRK-programmet «Lindmo» fredag kveld. Ev av klagene fremstår som «et partsinnlegg/strategi for ektemannen», Trond Giske, skriver Medier24..

VG - 05 Oct 19 kl. 08:40

Giskes sterkeste kort

Haddy Njies nye bok er dypt personlig. Men den er også politisk. Trond Giske kunne ikke fått bedre hjelp på vei tilbake i manesjen..

P4 - 01 Sep 19 kl. 13:42

Trond Giske fremdeles manges favoritt i Ap

Trond Giske er fremdeles mange Ap-politikeres favoritt i partiet. I en måling som spør om hvem folk tenker er mest aktuell til å overta ledervervet i Arbeiderpartiet, svarer nesten en av fem Ap-politikere Trond Giske, skriver VG. Selv om Giske måtte gå fra vervet som nestleder etter varsler om seksuell trakassering og det ble konkludert at han hadde brutt partiets retningslinjer, er han fremdeles manges favoritt..

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 15:25

Aftenpodden: «Det er skikkelig gjørme for Ap å få en slik bok nå»

Haddy N’jie har gitt ut dagbok om hverdagslivet da varslingssakene mot tidligere Ap-nestleder Trond Giske kom. Det er ikke alle i Ap glade for, tror Trine Eilertsen..

P4 - 07 Oct 19 kl. 12:40

13 klager på intervju med Njie

NRK har fått 13 klager på intervjuet med Haddy Njie på Lindmo fredag kveld. Det melder VG. Njie ble intervjuet i forbindelse med lanseringen av boken der hun forteller hvordan hun opplevde varslene mot hennes mann Trond Giske.

NRK - 04 Oct 19 kl. 08:50

Tajik ny finanspolitisk talsperson

Ap-nestleder Hadia Tajik blir partiets nye finanspolitiske talsperson. Det har Arbeiderpartiet bestemt på et gruppemøte på Stortinget. Trond Giske hadde vervet før han gikk av som nestleder i 2018..

Dagbladet - 27 Sep 19 kl. 20:35

Roser VG - takker Sofie

Trond Giske tror han ville gitt seg i politikken om ikke Sofie sto fram i Bar Vulkan-saken..

P4 - 04 Oct 19 kl. 08:44

Tajik valgt til finanspolitisk talsperson

Hadia Tajik er nå ny finanspolitisk talsperson i Arbeiderpartiet. Partiet skriver i en pressemelding at det ble bestemt på et gruppemøte i morges. Hun skal selv ha bedt om å få den viktige jobben, en jobb Trond Giske hadde før han trakk seg som nestleder.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 07:41

Trond Giske fremdeles manges favoritt i Ap

I en måling som spør om hvem folk tenker er mest aktuell til å overta ledervervet i Arbeiderpartiet, svarer nesten en av fem Ap-politikere Trond Giske..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 07:14

Måling: Trond Giske fremdeles manges favoritt i Ap

I en måling som spør om hvem folk tenker er mest aktuell til å overta ledervervet i Arbeiderpartiet, svarer nesten en av fem Ap-politikere Trond Giske..

Aftenposten - 28 Aug 19 kl. 17:41

Trond Giske roser Sofie etter VG-fellelse i PFU

Ap-politiker Trond Giske sier det står respekt av at Sofie klaget VG inn til PFU i den såkalte dansevideo-saken, og at det har betydd mye for ham og familien..

P4 - 23 Sep 19 kl. 23:19

- Interne strider bidro til valgnederlag

Partisekretær Kjersti Stenseng i Arbeiderparitet mener interne strider har bidratt til det dårlig valgresultatet i høst. I morgen møtes Aps landsstyre for å diskutere valgnederlaget, som ble det dårligste for partiet noen sinne. Stenseng sier til TV 2 at striden etter valget i 2017 har gått utover politikkutvikling, og trekker frem striden rundt Trond Giske..

NRK - 28 Aug 19 kl. 06:15

PFU behandler Giske-video

I dag behandler Pressens faglige utvalg saken som omhandler dansevideoen med Arbeiderparti-politiker Trond Giske. VG innrømmer å ha brutt god presseskikk på fem punkter i saken. Avisa er klaget inn for PFU av kvinnen Giske danset med på bar i Oslo..

Hegnar.no - 28 Aug 19 kl. 10:52

VG felles i PFU for dekningen av dansevideoen med Trond Giske

PFU-sekretariatet feller VG på fem punkter for dekningen av dansevideoen med Trond Giske. Avisen felles også på to punkter for evalueringsrapporten..

VG - 01 Sep 19 kl. 07:21

Meningsmåling: Politikere mener Giske kan bli Ap-leder

På tross av at han har gått av som nestleder, er Trond Giske blant de tre favorittene til å ta over etter Jonas Gahr Støre som Ap-leder, viser en ny meningsmåling. Også i Ap har han solid støtte..

P4 - 28 Aug 19 kl. 17:06

Roser Sofie etter VG-fellelse

Trond Giske roser kvinnen i den mye omtalte dansevideoen etter at VG ble felt i Pressens Faglige Utvalg i dag. Giske sier til TV2 at det står respekt at hun klaget VG inn, og at det har betydd mye for ham og familien. VG ble felt for brudd på god presseskikk på fem punkter av PFU i dag..

P4 - 28 Aug 19 kl. 05:37

Giske-saken behandles i dag

I dag behandles den veldig mye omtalte dansevideo-saken fra VG om Trond Giske i Pressens Faglige Utvalg, PFU. Det er kvinnen som ble sitert i den opprinnelige VG-saken 21. februar som har klaget avisen inn for utvalget.

Aftenposten - 06 Sep 19 kl. 15:02

Lars Joakim Skarvøy har sagt opp i VG

Journalisten som jobbet med dansevideo-saken med Trond Giske på Bar Vulkan, har sagt opp jobben i VG..

VG - 19 Aug 19 kl. 09:21

Trond Giske: Ap kan vinne valget og få over 30 prosent

STEINKJER (VG) Trond Giske tror Ap kan gå fra under 25 til over 30 prosent oppslutning og vinne tilbake de unge. - Jens Stoltenberg, Thorbjørn Jagland og jeg gjorde det dårligere i skolevalg da vi ledet AUF, enn det som er tilfelle i dag. Jeg er ikke bekymret, sier han..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt