Trond Giske

Saturday, 22 February, 08:11

Nyheter om Trond Giske

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 15 timer siden

Flertallet i Trøndelag Ap støtter Trond Giske som fylkesleder

En ringerunde Trønder-Avisa har gjort, viser at flertallet av lokallagene støtter Trond Giske før fylkesårsmøtet. Det er likevel ikke gitt at han blir leder..

P4 - 18 Feb 20 kl. 20:39

Giske kan bli nestleder

Trond Giske kan bli nestleder i Trøndelag Ap. Ifølge TV2 er dette en løsning som det jobbes med for å samle partiet. I løsningen blir ordfører i Nærøysund, Amund Hellesø leder, og Giske en av to nestledere..

NRK - I førrgår: 13:29

Giske-varsler skal tale 8. mars

Sunniva Andreassen (29), som i 2018 sto fram som en av varslerne mot tidligere Ap-nestleder Trond Giske, er invitert til å være hovedtaler under kvinnedagen 8. mars i Trondheim. Det skjer samtidig som Giske er aktuell for nye toppverv i Trøndelag Ap..

P4 - 16 timer siden

Flere store lag støtter Giske

Flertallet av lokallagene i Trøndelag støtter Trond Giske som ny fylkesleder. Det viser en ringerunde Trønderavisa har foretatt. Fristen for å levere sine forslag gikk ut klokken 12 i dag.

Klartale - 22 timer siden

Trondheim Ap vil ha Giske som fylkesleder

Trond Giske bør lede Trøndelag Ap. Det mener Arbeiderpartiet (Ap) i Trondheim..

P4 - I førrgår: 13:53

Giske-varsler skal tale i Trondheim

En av kvinnene som varslet om Trond Giske skal være hovedtaler når kvinnedagen markeres i Giskes hjemby, Trondheim, 8. mars. Sunniva Andreassen sto tidlig frem som varsler, og fortalte om hendelser da hun var medlem av AUF.

NRK - Igår: 23:17

Vil ha Giske som fylkesleder

Trondheim Ap vedtok i et hasteinnkalt møte torsdag kveld å foreslå Trond Giske som ny fylkesleder i Trøndelag Ap. Vedtaket kommer etter at det ble kjent at Giskes bydelsforening, Trondheim Arbeidersamfunn, ikke ønsker ham inn i fylkesstyret..

VG - 22 timer siden

Trondheim Ap vil ha Giske som fylkesleder

Trondheim Arbeiderparti vedtok torsdag kveld å foreslå Trond Giske som ny fylkesleder i Trøndelag Ap, melder Adresseavisen..

NRK - 8 timer siden

Giske snakket om metoo på kundemøte

Ap-politiker Trond Giske stilte opp i et lukket kundemøte for Norges største PR-byrå for å snakke om hvordan han opplevde medienes dekning av metoo-anklagene mot ham. Tilhørerne var 25 bedriftsledere og betalende kunder. Det var referatforbud på møtet..

P4 - 22 timer siden

Vil ha Giske som fylkesleder

Trondheim Arbeiderparti vil ha Trond Giske som fylkesleder i Trøndelag Arbeiderparti. Det skriver Adresseavisen. I går ble det kjent at Giskes eget lokallag, Trondheim Arbeidersamfunn, ikke har den tidligere Ap-nestlederen på sin kandidatliste før fylkesårsamøtet i mars..

P4 - 03 Feb 20 kl. 16:42

Vil slippe strid om Giske

Flere i Arbeiderpartiet i Trøndelag vil helst slippe en ny strid om Trond Giske. Derfor skal det nå være flere som vil ha Nærøysund-ordfører Amund Hellesø som ny fylkesleder, melder TV 2. Det har vært spekulert i om Trond Giske vil få vervet, men de siste dagene har flere Ap-politikere i Trøndelag uttrykt bekymring for at det kan føre til uro og splittelse.

NRK - 22 timer siden

Vil ha Giske som fylkesleiar

Trondheim Arbeidarparti vedtok torsdag kveld å foreslå Trond Giske som ny fylkesleiar i Trøndelag Ap, melder Adresseavisen. Torsdag blei det òg klart at Giskes eige lokallag ikkje har sett han på lista over kandidatar til styret i Trøndelag Arbeidarparti..

P4 - 07 Feb 20 kl. 11:39

Giske lansert i styret til Trøndelag Ap

Trond Giske kan være på vei til å gjøre et politisk comeback. Giske er en av seks som nå er lansert som kandidat til fylkeslederververt i Trøndelag Ap. Det nye styret skal velges formelt på fylkesårsmøtet i slutten av mars.

P4 - 07 Feb 20 kl. 20:20

Giske klar for comeback

Trond Giske er klar til å ta en eventuell ny rolle for Trøndelag Arbeiderparti. Det sier han til TV2 etter at det i dag ble kjent at navne hans sto på listen over kandidater til et nytt fylkesstyre. Giske sier at om Trøndelag Arbeiderparti mener der et bruk for ham, så er han villig til å gjøre en jobb.

Aftenposten - 07 Feb 20 kl. 12:40

Trondheim Ap vil ha Giske i fylkesstyret

Trondheim Ap har bestemt seg: De vil ha Trond Giske inn i styret til Trøndelag Ap..

P4 - 31 Jan 20 kl. 22:41

Kan åpne for Giske

Veien kan ligge åpen for at Trond Giske kan bli ny fylkesleder i Trøndelag Arbeiderparti. Fylkesleder Per Ove Skurdal Hopsø tar ikke gjenvalg, det har han meddelt valgkomiteen i dag, melder NTB. Adresseavisen skrev før jul at Giske er en favoritt til å ta over vervet, dersom han går inn for det.

VG - 01 Feb 20 kl. 15:02

Mål om trønder-fred kan utfordre Giske-seier

Krefter i Trøndelag Ap ønsker å fremme motkandidat hvis Trond Giske stiller som kandidat til ledervervet i Trøndelag Ap. Det kan stikke kjepper i hjulene for Giske..

NRK - 07 Feb 20 kl. 11:36

Foreslår Giske til styret

Trondheim Arbeiderparti har foreslått Trond Giske til styret i Trøndelag Arbeiderparti. Lokallaget har foreslått han sammen med fem andre til fylkesstyret. Valgkomiteen i Trøndelag Ap skal legge frem sin innstilling 16.

Aftenposten - 03 Feb 20 kl. 17:53

Klart for bred lederjakt i Trøndelag Ap – Giske kan få motstand

Trond Giske er blitt spilt inn som ny leder av Trøndelag Ap, men han kan få konkurranse. Valgkomiteen inviterer partiet med på «en stor og omfattende prosess»..

P4 - 01 Feb 20 kl. 16:24

Giske kan få en motkandidat

Trond Giske kan møte motstand dersom han stiller som kandidat til ledervervet i Trøndelag Arbeiderparti. Leder i valgkomiteen, Arild Grande, sier til VG at det er viktig å finne en samlende kandidat til å ta over etter Per Olav Skurdal Hopsø, som i går kunngjorde at han går av. Men leder i Grong Ap, Vigdis Lindmo, sier til Trønderavisa at hun mener det er for tidlig for Giske, som hun mener fortsatt har et frynsete rykte..

NRK - 31 Jan 20 kl. 22:35

Trøndelag Ap kan åpne for Giske

Trøndelag Aps sittende fylkesleder Per Olav Skurdal Hopsø tar ikke gjenvalg. Det kan åpne veien for at tidligere Ap-nestleder Trond Giske blir fylkesleder..

Dagbladet - 26 Jan 20 kl. 09:36

Dette kan åpne veien for Giske

Innen 1. februar må den sittende fylkeslederen si ja eller nei til gjenvalg i Trøndelag Arbeiderparti. Et nei kan åpne veien for Trond Giske..

VG - 31 Jan 20 kl. 22:34

Fylkesleder i Trøndelag Ap tar ikke gjenvalg - kan åpne for Giske-comeback

Den sittende fylkesleder Per Olav Skurdal Hopsø tar ikke gjenvalg. Det kan åpne veien for at tidligere Ap-nestleder Trond Giske blir fylkesleder..

VG - 26 Jan 20 kl. 09:58

Stor spenning rundt mulig Giske-comeback

Innen 1. februar må den sittende fylkeslederen si ja eller nei til gjenvalg i Trøndelag Arbeiderparti. Et nei kan åpne veien for Trond Giske..

Aftenposten - 31 Jan 20 kl. 22:33

Trøndelag Ap: Sittende leder Hopsø tar ikke gjenvalg – det kan åpne for Giske-comeback

Trøndelag Aps sittende fylkesleder Per Olav Skurdal Hopsø tar ikke gjenvalg. Det kan åpne veien for at tidligere Ap-nestleder Trond Giske blir fylkesleder..

VG - 31 Jan 20 kl. 22:34

Trøndelag Ap: Sittende leder Hopsø tar ikke gjenvalg – det kan åpne for Giske-comeback

Trøndelag Aps sittende fylkesleder Per Olav Skurdal Hopsø tar ikke gjenvalg. Det kan åpne veien for at tidligere Ap-nestleder Trond Giske blir fylkesleder..

VG - 07 Feb 20 kl. 18:44

Disse kvinnene blir foreslått som Giskes utfordrere – men sier nei

ÅFJORD (VG) Flere kvinnelige Ap-topper blir løftet frem som motkandidater til Trond Giske når Trøndelag Ap skal velge ny fylkesleder. Men fem av dem avviser å stille..

NRK - 26 Dec 19 kl. 01:11

 – Ari så menneskene rundt seg

Trond Giske (Ap) omtaler sin venn Ari Behn som en person som alltid så menneskene rundt seg, og som hadde noe godt å si til alle. – Jeg skulle ønske du selv forsto hvor god du var, skriver Giske, som er fadder til Behns eldste datter, Maud Angelica..

NRK - 13 Dec 19 kl. 03:15

Adresseavisen: Giske favoritt

Prosessen med å finne lederkandidater til Trøndelag Ap startet formelt torsdag. Ifølge Adresseavisen er Trond Giske heteste kandidat til vervet. Giske selv ønsker vil ikke å kommentere saken.

P4 - 17 Dec 19 kl. 07:48

Støre vil ikke hindre Giske

Jonas Gahr Støre vil ikke hindre Trond Giske å bli lokallagsleder i Trøndelag. Tidligere denne uken skrev Adresseavisen at Giske er favoritt når Trøndelag Ap skal velge ny fylkesleder i mars. Det er et valg partileder Støre ikke vil legge seg i - det er det Trøndelag selv som må få avgjøre, sier han til NTB..

VG - 25 Dec 19 kl. 23:46

Trond Giske om Ari Behn: – Skulle ønske du selv forstod hvor god du var

Ap-politikeren minnes sin avdøde venn..

P4 - 13 Dec 19 kl. 05:29

- Giske favoritt til å bli fylkesleder

Trond Giske skal være favoritt til å bli fylkesleder i Trøndelag Arbeiderparti. Det skriver Adresseavisen, som har snakket med en rekke kilder i partiet. Foreløpig har ingen kandidater blitt foreslått formelt - prosessen med å finne lederkandidater startet i går.

Klartale - 13 Dec 19 kl. 09:07

Giske kan bli leder i Trøndelag Ap

Hvem får lede Trøndelag Ap? Muligens Trond Giske, ifølge Adresseavisen..

P4 - 18 Dec 19 kl. 07:27

Støre får kritikk for Giske-utspill

Ap-leder Jonas Gahr Støre får kjeft fra egne partifeller for å ikke hindre Trond Giske i å bli fylkesleder i Trøndelag Ap. Bystyrerepresentant for Ap i Oslo, Jon Reidar Øyan, mener at det ikke er plass til tillitsvalgte som "misbruker makten sin", skriver Dagbladet. Namsos-ordfører Arnhild Holstad er blant dem som støtter Støre.

VG - 25 Dec 19 kl. 23:46

Trond Giske om Ari Behn: – Skulle ønske du selv forsto hvor god du var

Ap-politikeren minnes sin venn Ari Behn, som gikk bort første juledag..

VG - 13 Dec 19 kl. 01:46

Adresseavisen: Giske favoritt til å bli fylkesleder i Trøndelag

Prosessen med å finne lederkandidater til Trøndelag Ap startet formelt torsdag. Ifølge Adresseavisen er Trond Giske heteste kandidat til vervet..

P4 - 18 Nov 19 kl. 18:44

VG retter i tre Giske-saker

VG retter nå tre saker om Trond Giske. Det skriver Dagens Næringsliv. VG har nå i kveld publisert en kommentar signert redaktør Gard Steiro.

NRK - 18 Nov 19 kl. 18:22

VG retter i tre Giske-saker

VG retter i tre saker om Trond Giske, skriver DN. Redaktør Gard Steiro publiserte mandag kveld en kommentar der det kommer frem at avisen har gått gjennom et tresifret antall artikler om Trond Giske og Arbeiderpartiet..

VG - 19 Dec 19 kl. 10:38

Støre om Listhaug: – Hun er medlem av regjeringens vikarbyrå

På Arbeiderpartiets halvårige pressekonferanse svarte partileder Jonas Gahr Støre på spørsmål om sviktende oppslutning, Sylvi Listhaug og Trond Giske..

P4 - 18 Dec 19 kl. 06:57

Ap-velgere vil ha Støre

Arbeiderpartivelgere slår ring om Støre. På spørsmål om hvem de helst vil skal lede partiet fram til stortingsvalget i 2021 svarer 62 prosent Støre, mens Hadia Tajik og Trond Giske havner på en delt andreplass med 7 prosent, viser en måling gjort for Dagsavisen. Valgforsker Johannes Bergh sier Støre kan være fornøyd med disse tallene, men at det ikke nødvendigvis er positivt at det ikke finnes andre opplagte kandidater til ledervervet..

VG - 08 Nov 19 kl. 16:32

Trond Giske: – Jeg måtte ut av det

Trond Giske sier mediepresset gjorde det umulig å fortsette som nestleder i Arbeiderpartiet..

P4 - 08 Nov 19 kl. 16:14

Giske i metoo-debatt

Arbeiderpartipolitiker Trond Giske er kritisk til måten pressen dekket metoo-sakene mot ham i 2017. Han deltar nå i en debatt om temaet i Tromsø. Giske sier at ingen har gått inn i sakene som gjaldt ham og spurt om hva det handlet om og hva slags dokumentasjon som fantes, melder Dagbladet.

NRK - 08 Nov 19 kl. 12:52

Giske snakker om metoo

Trond Giske skal debattere metoo offentlig for første gang siden han gikk av som nestleder i Arbeiderpartiet. Den nordnorske mediekonferansen Svarte Natta har invitert Giske for å fortelle om sine erfaringer da varslene mot ham kom..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 16:28

Trond Giske på mediekonferansen Svarte Natta: – Jeg syntes de burde invitert en varsler

TROMSØ (Aftenposten): Fredag deltok Trond Giske for første gang i offentlig debatt om pressens #metoo-dekning i Tromsø. Varslerne arrangerte sin egen samtale hundre meter unna..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 16:28

Trond Giske på mediekonferansen Svarte Natta: – Det var definitivt pressen som fikk meg til å trekke meg

TROMSØ (Aftenposten): Fredag deltok Trond Giske for første gang i offentlig debatt om pressens #metoo-dekning i Tromsø. Varslerne arrangerte sin egen samtale hundre meter unna..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt