Trond Giske

Friday, 05 June, 11:35

Nyheter om Trond Giske

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 18 May 20 kl. 17:02

Giske krever Raja-svar – igjen: – Jeg er bekymret

Trond Giske (Ap) sier at han er bekymret for breddeidretten og særlig mulig frafall blant barn og unge..

Aftenposten - 28 Apr 20 kl. 18:36

Trond Giske vil ha norsk fotball i gang nå – krever handling fra regjeringen

Trond Giske etterlyser politisk vilje og handlekraft når det gjelder å få i gang toppfotballen..

P4 - 28 Apr 20 kl. 18:46

Giske vil starte opp igjen toppfotballen

Regjeringen må finne en løsning så toppfotballen får startet opp igjen nå. Det krever Arbeiderpartipolitiker Trond Giske, melder Aftenposten. Giske viser til at fotballen ikke bare er underholdning, men også en milliardindustri med mange arbeidsplasser..

VG - 30 Apr 20 kl. 11:28

Giske og Raja i heftig ordkrig om fotballen

Trond Giske (Ap) og kulturminister Abid Raja (V) fyrer løs mot hverandre i debatten om norsk fotball. Giske truer med at Stortinget vil kreve at Raja finner en løsning for fotballen..

VG - 01 May 20 kl. 20:07

Høie til angrep på Giske: – En fotballbølle

Helseminister Bent Høie (H) har sett seg lei Trond Giske (Ap) sin kritikk av regjeringen når det kommer til åpning av nedstengte sektorer som norsk toppfotball..

VG - 01 May 20 kl. 20:07

Høie til angrep på Giske: – Opptrer som en fotballbølle

Helseminister Bent Høie (H) har sett seg lei Trond Giske (Ap) sin kritikk av regjeringen når det kommer til åpning av nedstengte sektorer som norsk toppfotball..

VG - 01 May 20 kl. 11:16

Giske ut mot Raja etter FHI-opplysning: – Meningsløst

Folkehelseinstituttet mener toppfotballen kan starte igjen. Trond Giske (Ap) reagerer kraftig på at Abid Raja (V) og regjeringen likevel ikke har åpnet for full aktivitet..

VG - 02 May 20 kl. 22:39

Ny vending i fotballbråket: Raja beskylder Støre for usakligheter

Kulturminister Abid Raja (V) mener Jonas Gahr Støre har skjøvet ansvaret for debatten om fotballstarten og gjenåpningen av Norge over på stortingsrepresentant Trond Giske. Ap-lederen slår kraftig tilbake og hevder «idretten blør»..

VG - 30 Apr 20 kl. 09:04

NRK trakk seg fra dokumentarfilm om Trond Giske

Statskanalen var med på et tidlig stadium, men valgte ikke å bli med videre i produksjonen av filmen som skal handle om «hvordan vi konstruerer en historie om oss selv som vi kan leve med»..

Dagbladet - 12 Mar 20 kl. 06:00

Hvem skal tilgi Trond Giske?

Tilgivelsen som Arild Kvernmo Pedersen ber om på vegne av Giske – ja, den er det bare varslerne som kan gi ham. Men den muligheten har nok Trond Giske forspilt, dessverre..

Aftenposten - 01 Apr 20 kl. 20:30

Stortinget skal ikke abdisere i en krisetid | Trond Giske

Vi kunne med god grunn sagt nei til alle forskriftene som var vedtatt etter fullmaktsloven..

NRK - 02 Mar 20 kl. 16:06

Ber Giske om å gje partiet ro

Leiaren for Arbeidarpartiet sitt kvinnenettverk, Anette Trettebergstuen, meiner støyen rundt Trond Giske si jakt på nye politiske verv svekkjer partiet. No ber ho Trond Giske om å setje partiet først..

P4 - 03 Apr 20 kl. 13:48

Mæland: - Korona-loven er til for å brukes

- Koronaloven er til for å brukes når det er nødvendig. Det sier justisminister Monica Mæland, etter at regjeringen har fått kritikk for å bruke den for mye. Blant annet gikk Arbeiderpartiets Trond Giske i dag ut og sa at mange av sakene kunne ventet på vanlig behandling i Stortinget..

Aftenposten - 03 Apr 20 kl. 05:48

Mæland varsler nye unntaks-forskrifter

Regjeringen vil be om rett til å bruke koronaloven på en rekke nye felt fredag. Trond Giske (Ap) mener regjeringen går for langt i å bruke unntaksloven..

P4 - 03 Apr 20 kl. 06:26

Vil bruke koronaloven på flere felt

Regjeringen vil i dag ba om rett til å bruke den nye koronaloven på flere felt. Så langt har regjeringen bedt om å få vedtatt 14 forskrifter med den nye kriseloven som gir utvidede fullmakter. Og i statsråd i dag vil regjeringen be om å få bruke den igjen, på en rekke nye felt, sier justisminister Monica Mæland til NTB.

P4 - 05 Mar 20 kl. 06:13

Giske-varslerne forsvunnet fra Stortinget

Ingen av de kvinnelige ansatte i Arbederpartiets stortingsgruppe som varslet om Trond Giske jobber der lenger. Det bekrefter flere kilder i partiet til avisen Vårt land. Ifølge avisen er episodene de varslet om årsakene til at kvinnene har forsvunnet ut.

VG - 02 Mar 20 kl. 14:15

Trettebergstuen til Dagbladet: – Kunne ønske Giske lot partiet få ro

Anette Trettebergstuen, leder for Arbeiderpartiets kvinnenettverk, ber Trond Giske sette partiet først..

Dagbladet - 25 Feb 20 kl. 08:47

Ny bok vil «knuse myter» om Giske-saken

Forfatterne av den nye boka «Giskesaken» mener det rett og slett ikke er riktig at mediene har løpt i flokk og jaktet på Trond Giske..

Aftenposten - 21 Feb 20 kl. 16:23

Flertallet i Trøndelag Ap støtter Trond Giske som fylkesleder

En ringerunde Trønder-Avisa har gjort, viser at flertallet av lokallagene støtter Trond Giske før fylkesårsmøtet. Det er likevel ikke gitt at han blir leder..

VG - 02 Mar 20 kl. 19:27

Støre: – Jeg deler bekymringen for at personkonflikter ødelegger

I et intervju sier lederen i Aps kvinnenettverk, Anette Trettebergstuen, at støyen rundt Trond Giske ødelegger for Ap. Hun ber Giske sette partiet først. Nå får hun støtte for intervjuet av partileder Jonas Gahr Støre..

VG - 27 Feb 20 kl. 18:51

Lokallagsleder: Giske ville ha ekstra medlemsmøte i Ap-laget som vraket ham – fikk nei

Først ble Trond Giske ikke foreslått som kandidat av sitt eget bydelslag i hjembyen. Dagen etter tok Giske kontakt og foreslo at laget på kort varsel skulle arrangere et medlemsmøte der han var innleder, ifølge lederen av partilaget..

P4 - 18 Feb 20 kl. 20:39

Giske kan bli nestleder

Trond Giske kan bli nestleder i Trøndelag Ap. Ifølge TV2 er dette en løsning som det jobbes med for å samle partiet. I løsningen blir ordfører i Nærøysund, Amund Hellesø leder, og Giske en av to nestledere..

Aftenposten - 25 Feb 20 kl. 05:45

Ny bok vil «knuse myter» om Giske-saken

Forfatterne av den nye boka «Giskesaken» mener det rett og slett ikke er riktig at mediene har løpt i flokk og jaktet på Trond Giske..

Aftenposten - 25 Feb 20 kl. 05:45

Ny bok vil «knuse myter» om varslersakene mot Giske

Forfatterne av den nye boka «Giskesaken» mener det rett og slett ikke er riktig at mediene har løpt i flokk og jaktet på Trond Giske..

NRK - 19 Feb 20 kl. 13:29

Giske-varsler skal tale 8. mars

Sunniva Andreassen (29), som i 2018 sto fram som en av varslerne mot tidligere Ap-nestleder Trond Giske, er invitert til å være hovedtaler under kvinnedagen 8. mars i Trondheim. Det skjer samtidig som Giske er aktuell for nye toppverv i Trøndelag Ap..

VG - 25 Feb 20 kl. 08:24

Ny bok vil «knuse myter» om Giske-saken

Forfatterne av den nye boka «Giskesaken» mener det rett og slett ikke er riktig at mediene har løpt i flokk og jaktet på Trond Giske..

P4 - 21 Feb 20 kl. 16:07

Flere store lag støtter Giske

Flertallet av lokallagene i Trøndelag støtter Trond Giske som ny fylkesleder. Det viser en ringerunde Trønderavisa har foretatt. Fristen for å levere sine forslag gikk ut klokken 12 i dag.

P4 - 25 Feb 20 kl. 07:46

– Metoo kom i skyggen av Giske

- Den massive dekningen av varslene mot Arbeiderpartiets Trond Giske skygget for budskapet til Metoo-bevegelsen. Det hevder forfatterne Anja Sletteland og Kristin Skare Orgeret i boken «Giskesaken og hvordan vi får #metoo tilbake på sporet» som lanseres i dag. I boka skriver de at debatten ble så betent at det er nå blitt vanskeligere å uttrykke seksuell trakassering i offentligheten.

Klartale - 21 Feb 20 kl. 09:58

Trondheim Ap vil ha Giske som fylkesleder

Trond Giske bør lede Trøndelag Ap. Det mener Arbeiderpartiet (Ap) i Trondheim..

NRK - 08 Mar 20 kl. 19:12

Håper flere tør bryte stillheten

Sunniva Andreassen holdt appell under 8. mars markeringen i Trondheim i dag. Hun var sentral i varslingssakene mot Trond Giske for to år siden, og sa under appellen at motivasjonen for å stå fram var å bryte stillheten rundt seksuelle krenkelser..

Dagbladet - 25 Feb 20 kl. 09:58

Vi må snakke mindre om Trond Giske

Og mer om seksuell trakassering..

P4 - 19 Feb 20 kl. 13:53

Giske-varsler skal tale i Trondheim

En av kvinnene som varslet om Trond Giske skal være hovedtaler når kvinnedagen markeres i Giskes hjemby, Trondheim, 8. mars. Sunniva Andreassen sto tidlig frem som varsler, og fortalte om hendelser da hun var medlem av AUF.

VG - 05 Mar 20 kl. 13:37

Kvinneopprop: Krever kvinne på topp i Trøndelag Arbeiderparti

Dersom de får det som de ønsker er det en kvinne, og ikke Trond Giske, som blir ny fylkesleder i Trøndelag Ap..

NRK - 20 Feb 20 kl. 23:17

Vil ha Giske som fylkesleder

Trondheim Ap vedtok i et hasteinnkalt møte torsdag kveld å foreslå Trond Giske som ny fylkesleder i Trøndelag Ap. Vedtaket kommer etter at det ble kjent at Giskes bydelsforening, Trondheim Arbeidersamfunn, ikke ønsker ham inn i fylkesstyret..

VG - 21 Feb 20 kl. 10:06

Trondheim Ap vil ha Giske som fylkesleder

Trondheim Arbeiderparti vedtok torsdag kveld å foreslå Trond Giske som ny fylkesleder i Trøndelag Ap, melder Adresseavisen..

NRK - 21 Feb 20 kl. 23:31

Giske snakket om metoo på kundemøte

Ap-politiker Trond Giske stilte opp i et lukket kundemøte for Norges største PR-byrå for å snakke om hvordan han opplevde medienes dekning av metoo-anklagene mot ham. Tilhørerne var 25 bedriftsledere og betalende kunder. Det var referatforbud på møtet..

P4 - 21 Feb 20 kl. 09:30

Vil ha Giske som fylkesleder

Trondheim Arbeiderparti vil ha Trond Giske som fylkesleder i Trøndelag Arbeiderparti. Det skriver Adresseavisen. I går ble det kjent at Giskes eget lokallag, Trondheim Arbeidersamfunn, ikke har den tidligere Ap-nestlederen på sin kandidatliste før fylkesårsamøtet i mars..

P4 - 03 Feb 20 kl. 16:42

Vil slippe strid om Giske

Flere i Arbeiderpartiet i Trøndelag vil helst slippe en ny strid om Trond Giske. Derfor skal det nå være flere som vil ha Nærøysund-ordfører Amund Hellesø som ny fylkesleder, melder TV 2. Det har vært spekulert i om Trond Giske vil få vervet, men de siste dagene har flere Ap-politikere i Trøndelag uttrykt bekymring for at det kan føre til uro og splittelse.

NRK - 21 Feb 20 kl. 10:03

Vil ha Giske som fylkesleiar

Trondheim Arbeidarparti vedtok torsdag kveld å foreslå Trond Giske som ny fylkesleiar i Trøndelag Ap, melder Adresseavisen. Torsdag blei det òg klart at Giskes eige lokallag ikkje har sett han på lista over kandidatar til styret i Trøndelag Arbeidarparti..

Dagbladet - 22 Feb 20 kl. 11:31

Ut mot Telenors «spillreklameflørt»

Telenor inngår samarbeid med selskap som sender spillreklame på norske TV-skjermer. Nå blir de utfordret av Trond Giske (Ap)..

P4 - 07 Feb 20 kl. 11:39

Giske lansert i styret til Trøndelag Ap

Trond Giske kan være på vei til å gjøre et politisk comeback. Giske er en av seks som nå er lansert som kandidat til fylkeslederververt i Trøndelag Ap. Det nye styret skal velges formelt på fylkesårsmøtet i slutten av mars.

P4 - 07 Feb 20 kl. 20:20

Giske klar for comeback

Trond Giske er klar til å ta en eventuell ny rolle for Trøndelag Arbeiderparti. Det sier han til TV2 etter at det i dag ble kjent at navne hans sto på listen over kandidater til et nytt fylkesstyre. Giske sier at om Trøndelag Arbeiderparti mener der et bruk for ham, så er han villig til å gjøre en jobb.

Aftenposten - 07 Feb 20 kl. 12:40

Trondheim Ap vil ha Giske i fylkesstyret

Trondheim Ap har bestemt seg: De vil ha Trond Giske inn i styret til Trøndelag Ap..

P4 - 31 Jan 20 kl. 22:41

Kan åpne for Giske

Veien kan ligge åpen for at Trond Giske kan bli ny fylkesleder i Trøndelag Arbeiderparti. Fylkesleder Per Ove Skurdal Hopsø tar ikke gjenvalg, det har han meddelt valgkomiteen i dag, melder NTB. Adresseavisen skrev før jul at Giske er en favoritt til å ta over vervet, dersom han går inn for det.

VG - 01 Feb 20 kl. 15:02

Mål om trønder-fred kan utfordre Giske-seier

Krefter i Trøndelag Ap ønsker å fremme motkandidat hvis Trond Giske stiller som kandidat til ledervervet i Trøndelag Ap. Det kan stikke kjepper i hjulene for Giske..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt