Trond Giske

Tirsdag, 04 August, 07:49

Nyheter om Trond Giske

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 29 juli 20 kl. 19:40

Utelukker ikke Giske som statsråd

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre vil ikke utelukke at Trond Giske kan bli statsråd om det blir rødgrønn regjering. Det kommer frem i et sommerintervju NRK har gjort med Støre. I 2018 måtte Giske gå av som nestleder i partiet etter varsler om seksuell trakassering.

NRK - 29 juli 20 kl. 19:01

Støre utelukker ikke Giske

Jonas Gahr Støre vil ikke utelukke at Trond Giske kan bli statsråd om det blir rødgrønn regjering. Samtidig viser sentrale Ap-kvinner til konflikter etter Giske-saken som en grunn til at de forlater politikken. – Ingen er uunnværlige, sier Støre..

Aftenposten - Igår: 06:55

Giske blir ikke statsråd i en Støre-regjering | Kjetil B. Alstadheim

Jonas Gahr Støre kan ikke si det. Men får han danne regjering, blir det uten Trond Giske som statsråd..

P4 - 30 juli 20 kl. 18:14

Støre: - Ap er et likestillingsparti

Jonas Gahr Støre er uenig i at hans utspill i går svekker Arbeiderpartiet som et likestillingsparti. Han har fått kritikk, også fra sine egne, etter at han til NRK i går sa at avtroppende kvinner i partiet burde være takknemlige for at de har hatt ansvaret de har hatt. Samtidig vil han ikke utelukke Trond Giske som statsråd i fremtiden.

P4 - 07 juli 20 kl. 07:27

- Varslere ble ikke tatt vare på

- Varslerne i Giske-saken ble ikke godt nok ivaretatt i Arbeiderpartiet. Det sier Ap-topp Marianne Marthinsen til Vårt Land. Ingen av de ansatte i stortingsgruppen som varslet ledelsen om upassende oppførsel fra Trond Giske, jobber der i dag.

VG - 08 juli 20 kl. 16:44

Raja og NFF i Twitter-dialog om breddefotball: – Minner om Trump

Samtidig som kulturminister Abid Raja (V) og Norges Fotballforbund bruker Twitter for å diskutere muligheten for å møtes, fyrer Trond Giske (Ap) løs mot både regjering og helsemyndighetene for håndtering av breddefotballen..

VG - 23 juni 20 kl. 17:24

Giske med nytt krav: Ber regjeringen åpne voksenfotballen

Trond Giske (Ap) mener regjeringen også bør gi voksne breddefotballspillere muligheten til å spille fotballkamper fra 1. august..

P4 - 23 juni 20 kl. 23:09

- Vil ha kvinne som fylkesleder

Om lederen av valgkomiteen i Trøndelag Arbeiderparti får de som han vil, blir ikke Trond Giske ny fylkesleder. Det melder TV 2. Giske er på vei mot et mulig comeback som leder i Trøndelag Ap, og hans støttespillere mener han har flertallet i ruggen før årsmøtet i slutten av august.

VG - 18 juni 20 kl. 20:26

Ap-Giske om breddeidretten: – Må bruke sunt vett og skjære igjennom

Regjeringen må bruke «sunt vett og skjære gjennom» slik at bredde- og barnefotball kan starte igjen, mener Aps Trond Giske..

VG - 18 juni 20 kl. 20:26

Ap-Giske om bredde- og barneidretten: – Må bruke sunt vett og skjære igjennom

Regjeringen må bruke «sunt vett og skjære gjennom» slik at bredde- og barnefotball kan starte igjen, mener Aps Trond Giske..

VG - 16 juni 20 kl. 09:56

Trond Giske: – Forstår Brøndbos frustrasjon

Mener det er flere enn Bjarne Brøndbo som er frustrerte over de norske coronarestriksjonene..

VG - 18 mai 20 kl. 17:02

Giske krever Raja-svar – igjen: – Jeg er bekymret

Trond Giske (Ap) sier at han er bekymret for breddeidretten og særlig mulig frafall blant barn og unge..

Aftenposten - 28 april 20 kl. 18:36

Trond Giske vil ha norsk fotball i gang nå – krever handling fra regjeringen

Trond Giske etterlyser politisk vilje og handlekraft når det gjelder å få i gang toppfotballen..

P4 - 28 april 20 kl. 18:46

Giske vil starte opp igjen toppfotballen

Regjeringen må finne en løsning så toppfotballen får startet opp igjen nå. Det krever Arbeiderpartipolitiker Trond Giske, melder Aftenposten. Giske viser til at fotballen ikke bare er underholdning, men også en milliardindustri med mange arbeidsplasser..

VG - 30 april 20 kl. 11:28

Giske og Raja i heftig ordkrig om fotballen

Trond Giske (Ap) og kulturminister Abid Raja (V) fyrer løs mot hverandre i debatten om norsk fotball. Giske truer med at Stortinget vil kreve at Raja finner en løsning for fotballen..

VG - 01 mai 20 kl. 20:07

Høie til angrep på Giske: – En fotballbølle

Helseminister Bent Høie (H) har sett seg lei Trond Giske (Ap) sin kritikk av regjeringen når det kommer til åpning av nedstengte sektorer som norsk toppfotball..

VG - 01 mai 20 kl. 20:07

Høie til angrep på Giske: – Opptrer som en fotballbølle

Helseminister Bent Høie (H) har sett seg lei Trond Giske (Ap) sin kritikk av regjeringen når det kommer til åpning av nedstengte sektorer som norsk toppfotball..

VG - 01 mai 20 kl. 11:16

Giske ut mot Raja etter FHI-opplysning: – Meningsløst

Folkehelseinstituttet mener toppfotballen kan starte igjen. Trond Giske (Ap) reagerer kraftig på at Abid Raja (V) og regjeringen likevel ikke har åpnet for full aktivitet..

VG - 02 mai 20 kl. 22:39

Ny vending i fotballbråket: Raja beskylder Støre for usakligheter

Kulturminister Abid Raja (V) mener Jonas Gahr Støre har skjøvet ansvaret for debatten om fotballstarten og gjenåpningen av Norge over på stortingsrepresentant Trond Giske. Ap-lederen slår kraftig tilbake og hevder «idretten blør»..

VG - 30 april 20 kl. 09:04

NRK trakk seg fra dokumentarfilm om Trond Giske

Statskanalen var med på et tidlig stadium, men valgte ikke å bli med videre i produksjonen av filmen som skal handle om «hvordan vi konstruerer en historie om oss selv som vi kan leve med»..

Dagbladet - 12 mars 20 kl. 06:00

Hvem skal tilgi Trond Giske?

Tilgivelsen som Arild Kvernmo Pedersen ber om på vegne av Giske – ja, den er det bare varslerne som kan gi ham. Men den muligheten har nok Trond Giske forspilt, dessverre..

Aftenposten - 01 april 20 kl. 20:30

Stortinget skal ikke abdisere i en krisetid | Trond Giske

Vi kunne med god grunn sagt nei til alle forskriftene som var vedtatt etter fullmaktsloven..

NRK - 02 mars 20 kl. 16:06

Ber Giske om å gje partiet ro

Leiaren for Arbeidarpartiet sitt kvinnenettverk, Anette Trettebergstuen, meiner støyen rundt Trond Giske si jakt på nye politiske verv svekkjer partiet. No ber ho Trond Giske om å setje partiet først..

P4 - 03 april 20 kl. 13:48

Mæland: - Korona-loven er til for å brukes

- Koronaloven er til for å brukes når det er nødvendig. Det sier justisminister Monica Mæland, etter at regjeringen har fått kritikk for å bruke den for mye. Blant annet gikk Arbeiderpartiets Trond Giske i dag ut og sa at mange av sakene kunne ventet på vanlig behandling i Stortinget..

Aftenposten - 03 april 20 kl. 05:48

Mæland varsler nye unntaks-forskrifter

Regjeringen vil be om rett til å bruke koronaloven på en rekke nye felt fredag. Trond Giske (Ap) mener regjeringen går for langt i å bruke unntaksloven..

P4 - 03 april 20 kl. 06:26

Vil bruke koronaloven på flere felt

Regjeringen vil i dag ba om rett til å bruke den nye koronaloven på flere felt. Så langt har regjeringen bedt om å få vedtatt 14 forskrifter med den nye kriseloven som gir utvidede fullmakter. Og i statsråd i dag vil regjeringen be om å få bruke den igjen, på en rekke nye felt, sier justisminister Monica Mæland til NTB.

P4 - 05 mars 20 kl. 06:13

Giske-varslerne forsvunnet fra Stortinget

Ingen av de kvinnelige ansatte i Arbederpartiets stortingsgruppe som varslet om Trond Giske jobber der lenger. Det bekrefter flere kilder i partiet til avisen Vårt land. Ifølge avisen er episodene de varslet om årsakene til at kvinnene har forsvunnet ut.

VG - 02 mars 20 kl. 14:15

Trettebergstuen til Dagbladet: – Kunne ønske Giske lot partiet få ro

Anette Trettebergstuen, leder for Arbeiderpartiets kvinnenettverk, ber Trond Giske sette partiet først..

Dagbladet - 25 feb. 20 kl. 08:47

Ny bok vil «knuse myter» om Giske-saken

Forfatterne av den nye boka «Giskesaken» mener det rett og slett ikke er riktig at mediene har løpt i flokk og jaktet på Trond Giske..

Aftenposten - 21 feb. 20 kl. 16:23

Flertallet i Trøndelag Ap støtter Trond Giske som fylkesleder

En ringerunde Trønder-Avisa har gjort, viser at flertallet av lokallagene støtter Trond Giske før fylkesårsmøtet. Det er likevel ikke gitt at han blir leder..

VG - 02 mars 20 kl. 19:27

Støre: – Jeg deler bekymringen for at personkonflikter ødelegger

I et intervju sier lederen i Aps kvinnenettverk, Anette Trettebergstuen, at støyen rundt Trond Giske ødelegger for Ap. Hun ber Giske sette partiet først. Nå får hun støtte for intervjuet av partileder Jonas Gahr Støre..

VG - 27 feb. 20 kl. 18:51

Lokallagsleder: Giske ville ha ekstra medlemsmøte i Ap-laget som vraket ham – fikk nei

Først ble Trond Giske ikke foreslått som kandidat av sitt eget bydelslag i hjembyen. Dagen etter tok Giske kontakt og foreslo at laget på kort varsel skulle arrangere et medlemsmøte der han var innleder, ifølge lederen av partilaget..

P4 - 18 feb. 20 kl. 20:39

Giske kan bli nestleder

Trond Giske kan bli nestleder i Trøndelag Ap. Ifølge TV2 er dette en løsning som det jobbes med for å samle partiet. I løsningen blir ordfører i Nærøysund, Amund Hellesø leder, og Giske en av to nestledere..

Aftenposten - 25 feb. 20 kl. 05:45

Ny bok vil «knuse myter» om Giske-saken

Forfatterne av den nye boka «Giskesaken» mener det rett og slett ikke er riktig at mediene har løpt i flokk og jaktet på Trond Giske..

Aftenposten - 25 feb. 20 kl. 05:45

Ny bok vil «knuse myter» om varslersakene mot Giske

Forfatterne av den nye boka «Giskesaken» mener det rett og slett ikke er riktig at mediene har løpt i flokk og jaktet på Trond Giske..

NRK - 19 feb. 20 kl. 13:29

Giske-varsler skal tale 8. mars

Sunniva Andreassen (29), som i 2018 sto fram som en av varslerne mot tidligere Ap-nestleder Trond Giske, er invitert til å være hovedtaler under kvinnedagen 8. mars i Trondheim. Det skjer samtidig som Giske er aktuell for nye toppverv i Trøndelag Ap..

VG - 25 feb. 20 kl. 08:24

Ny bok vil «knuse myter» om Giske-saken

Forfatterne av den nye boka «Giskesaken» mener det rett og slett ikke er riktig at mediene har løpt i flokk og jaktet på Trond Giske..

P4 - 21 feb. 20 kl. 16:07

Flere store lag støtter Giske

Flertallet av lokallagene i Trøndelag støtter Trond Giske som ny fylkesleder. Det viser en ringerunde Trønderavisa har foretatt. Fristen for å levere sine forslag gikk ut klokken 12 i dag.

P4 - 25 feb. 20 kl. 07:46

– Metoo kom i skyggen av Giske

- Den massive dekningen av varslene mot Arbeiderpartiets Trond Giske skygget for budskapet til Metoo-bevegelsen. Det hevder forfatterne Anja Sletteland og Kristin Skare Orgeret i boken «Giskesaken og hvordan vi får #metoo tilbake på sporet» som lanseres i dag. I boka skriver de at debatten ble så betent at det er nå blitt vanskeligere å uttrykke seksuell trakassering i offentligheten.

Klartale - 21 feb. 20 kl. 09:58

Trondheim Ap vil ha Giske som fylkesleder

Trond Giske bør lede Trøndelag Ap. Det mener Arbeiderpartiet (Ap) i Trondheim..

NRK - 08 mars 20 kl. 19:12

Håper flere tør bryte stillheten

Sunniva Andreassen holdt appell under 8. mars markeringen i Trondheim i dag. Hun var sentral i varslingssakene mot Trond Giske for to år siden, og sa under appellen at motivasjonen for å stå fram var å bryte stillheten rundt seksuelle krenkelser..

Dagbladet - 25 feb. 20 kl. 09:58

Vi må snakke mindre om Trond Giske

Og mer om seksuell trakassering..

P4 - 19 feb. 20 kl. 13:53

Giske-varsler skal tale i Trondheim

En av kvinnene som varslet om Trond Giske skal være hovedtaler når kvinnedagen markeres i Giskes hjemby, Trondheim, 8. mars. Sunniva Andreassen sto tidlig frem som varsler, og fortalte om hendelser da hun var medlem av AUF.

VG - 05 mars 20 kl. 13:37

Kvinneopprop: Krever kvinne på topp i Trøndelag Arbeiderparti

Dersom de får det som de ønsker er det en kvinne, og ikke Trond Giske, som blir ny fylkesleder i Trøndelag Ap..

NRK - 20 feb. 20 kl. 23:17

Vil ha Giske som fylkesleder

Trondheim Ap vedtok i et hasteinnkalt møte torsdag kveld å foreslå Trond Giske som ny fylkesleder i Trøndelag Ap. Vedtaket kommer etter at det ble kjent at Giskes bydelsforening, Trondheim Arbeidersamfunn, ikke ønsker ham inn i fylkesstyret..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt