Troms

Torsdag, 06 Mai, 10:46

Nyheter om Troms

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 april 21 kl. 16:54

Varsel om betydelig skredfare

Fra onsdag av går skredfaren opp til nivå 3 flere steder i Troms og Finnmark, ifølge varsom.no. Dette gjelder Vest-Finnmark, Nord-Troms, Lyngen, Tromsø, Sør-Troms og Indre Troms.

NRK - Igår: 05:59

Støre utelukker ikke Alta-flytting

Ap-leder Jonas Gahr Støre utelukker ikke at Alta kan melde permanent overgang til Troms dersom sammenslåingen av Finnmark og Troms reverseres. Alta er Finnmarks mest folkerike kommune, og en reetablering av Finnmark uten Alta kan bli vanskelig..

Aftenposten - 01 mai 21 kl. 14:42

To funnet etter skred i Troms – tilstand uavklart

Flere helikoptre var lørdag ved 14.30 tiden på vei til et snøskred i Lyngen i Troms..

Aftenposten - 01 mai 21 kl. 14:42

To funnet omkommet etter skred i Troms

Flere helikoptre var lørdag ved 14.30 tiden på vei til et snøskred i Lyngen i Troms. To personer er omkommet, melder NRK..

NRK - 30 april 21 kl. 13:09

To av tre er overvektige

Nordland og Troms og Finnmark er fylkene der flest innbyggerne er overvektige eller har fedme, viser den nye nasjonale folkehelseundersøkelsen. Ifølge undersøkelsen fra Folkehelseinstituttet (FHI) topper Nordland lista med høyest andel overvektige, 64 prosent, tett fulgt av Troms og Finnmark med 60 prosent..

NRK - 19 april 21 kl. 12:42

Dødsulykke knyttes til kran

Dødsulykken på en fiskebåt utenfor Troms natt til søndag har trolig sammenheng med at deler av en kran falt ned, melder Troms politidistrikt. Detaljer rundt hendelsen skal etterforskes nærmere. Det var 22 år gamle Thomas-Andre Slettbakk Fagerli fra Meløy som omkom..

NRK - 22 mars 21 kl. 01:36

Leteaksjon i Troms avsluttet

Leteaksjonen etter to savnede snøscooterførere i Reiasdalen i Troms er avsluttet. De to ble funnet på fjellet ved Doaresvannet. – De to er nedkjølt og får behandling på stedet i form av varmetelt og varm drikke, opplyser politiet i Troms..

NRK - 21 mars 21 kl. 22:48

Leteaksjon i Reisadalen i Troms

Politiet og frivillige mannskaper leter etter to menn som er savnet i Reisadalen i Troms. – De dro ut i går og skulle være hjemme i ettermiddag. Det var familien som meldte de savnet.

NRK - 13 timer siden

Oppvask i SV etter nominasjon

Partikulturen i Troms og Finnmark SV har til tider vært svært uforsonlig, og oppførselen har vært ukameratslig. Det står i partiets evaluering etter nominasjonen i Finnmark. Anklager om at nestleder Kirsti Bergstø blandet seg i nominasjonen avvises..

VG - 13 timer siden

Intern SV-rapport om bitter strid: «Ukameratslig» og «uforsonlig»

Et eget oppvaskutvalg mener partikulturen i Troms og Finnmark SV til tider har vært «svært uforsonlig». Nå varsler fylkeslederen bot og bedring etter den bitre nominasjonsstriden..

NRK - 10 april 21 kl. 17:45

Parallelle redningsaksjoner i Troms

Troms politidistrikt melder på Twitter at de har to redningsaksjoner som pågår parallellt der turgåere har blitt overrasket over dårlig vær og bedt om bistand for å bli hentet ned..

NRK - I førrgår: 14:20

Politiet om dødsulykken i Lyngen

Politiet vet ikke hva som utløste snøskredet i Lyngen, der to menn fra Tromsø omkom på lørdag. Det sier leder for Nord-Troms lensmannsdistrikt, Ole Johan Skogmo. Det er svært krevende krevende forhold i fjellet i Nord-Norge, ifølge snøskredvarslinga..

Dagbladet - 02 mai 21 kl. 16:39

To menn døde i snøskred:- Det er bare trist

Hele Tromsø-samfunnet er preget etter at to menn i går mistet livet i et snøskred i Troms. - Men aller verst er det selvfølgelig for de pårørende, sier ordfører Gunnar Wilhelmsen..

Dagbladet - 02 mai 21 kl. 07:57

Her gikk dødsraset

Den utløsende årsaken til det store snøskredet på Sofiatinden i Troms, der to menn mistet livet, er ukjent - men dronebilder viser at bruddkanten ligger et godt stykke opp i fjellet..

Dagbladet - 01 mai 21 kl. 17:17

Døde i snøskred - har satt krisestab

To personer er bekreftet omkommet i snøskredet i Lyngen i Troms. Alle instanser er koblet inn, sier ordfører..

NRK - 01 mai 21 kl. 17:11

Avslutter leteaksjon etter snøskred

Leteaksjonen etter snøskredet i Lyngen i Troms er nå avsluttet. To personer er funnet omkomne i skredet. – Det er ikke gjort funn i området som tilsier at flere personer vært flere involvert i skredet, opplyser politiet på Twitter..

Dagbladet - 01 mai 21 kl. 16:29

Reiselivssjef: - Tragisk

For å nå toppen av Sofiatinden i Troms, er man nødt til å passere et skredterreng, forteller skiguide i Lyngen.- Turen passer best for folk med erfaring, sier reiselivssjefen..

VG - 01 mai 21 kl. 16:31

Ordføreren: - Har satt krisestab

Lyngen kommune har satt krisestab etter skredulykken i Lyngen i Troms..

Dagbladet - 01 mai 21 kl. 15:40

Faregrad to i området

To personer ble lørdag ettermiddag tatt av et snøskred på Sofiatinden i Lyngen i Troms..

NRK - 01 mai 21 kl. 15:10

To funnet omkommet etter snøskred

To personer er funnet.omkommet etter at det har gått snøskred ved Sofiatinden i Lyngen i Troms lørdag formiddag. Det bekrefter politiet..

Aftenposten - 01 mai 21 kl. 14:42

To menn i 20-årene omkom i snøskred i Lyngen

To personer er bekreftet omkommet i snøskredet i Lyngen i Troms. Den store leteaksjonen avsluttes..

VG - 01 mai 21 kl. 14:30

Ukjent antall personer tatt av snøskred i Lyngen

Et ukjent antall personer er tatt av snøskred i Lyngen i Troms, melder politiet. En person er foreløpig funnet i skredet..

VG - 01 mai 21 kl. 14:30

To funnet etter snøskred i Lyngen - søker etter flere

Et ukjent antall personer er tatt av snøskred i Lyngen i Troms, melder politiet. To personer er foreløpig funnet i skredet..

VG - 01 mai 21 kl. 14:30

To døde etter snøskred i Lyngen

To personer er bekreftet døde etter snøskredet som gikk i ved Sofiatinden i Lyngen i Troms lørdag..

NRK - 29 april 21 kl. 06:46

Bøndene truer med aksjoner

Bøndene truer med aksjoner hvis det blir brudd i forhandlingene. Bondeorganisasjonene har krevd 2,1 millarder kroner i årets oppgjør. – Folk vil merke det hvis det blir brudd i forhandlingene, sier leder av Troms Bondelag, Tone Ruback..

NRK - 03 april 21 kl. 06:34

Reddet ned fra fjell i Troms

To kvinner som fredag kveld ble overrasket av dårlig vær på Kjølen utenfor Tromsø, ble reddet ned fra fjellet natt til lørdag. De hadde søkt nødbivuakk i varmebua på Kjølen grunnet dårlig vær, melder Troms politidistrikt på Twitter lørdag morgen..

NRK - 07 mars 21 kl. 08:51

Fortsatt betydelig skredfare

Varsom.no melder om betydelig snøskredfare for Nordenskiöld Land, Vest-Finnmark, Nord-Troms, Lyngen, Tromsø og Indre Troms, samt Salten og Svartisen i Nordland. På Finnmarkskysten, Sør-Troms, Ofoten, Lofoten og Vesterålen meldes det om moderat fare..

Aftenposten - 22 april 21 kl. 18:00

Jubilant fyller 100 år på lørdag: Arnt-Hugo og Johnni drømmer om to nye anlegg i Tromsø

Hundre år med organisert friidrett i Troms skal feires gjennom hele 2021..

VG - 21 april 21 kl. 19:18

KrF-refs til Hareide: Narrespill mot folk i Nord-Norge

KrF i Troms og Finnmark misliker sterkt hvordan partiets samferdselsminister Knut Arild Hareide omtalte og tok avstand fra stortingsvedtaket om Nord-Norgebanen..

E24 - 20 april 21 kl. 17:24

Statsadvokaten ber om flere undersøkelser i Hurtigruten-etterforskning

Troms politidistrikt sendte sin innstilling til statsadvokaten i februar. Nå har Statsadvokaten bedt om at det blir gjennomført flere avhør etter smitteutbruddet på «Roald Amundsen» i fjor..

Aftenposten - 20 april 21 kl. 17:24

Statsadvokaten ber om flere undersøkelser i Hurtigruten-etterforskning

Troms politidistrikt sendte sin innstilling til statsadvokaten i februar..

NRK - 20 april 21 kl. 09:59

16-åring tiltalt for voldtekt

En 16-åring er tiltalt for å ha voldtatt en 15 år gammel jente i Tromsø i høst, da han selv også var 15 år gammel. Saken kommer opp for Nord-Troms tingrett 11. og 12.

NRK - 19 april 21 kl. 19:12

Kan ta flere uker før vei åpnes

Det kan i beste fall ta tre til fire uker før fylkesvei 98 i Tana åpnes for trafikk, etter jordskredet søndag. Det opplyser Troms og Finnmark fylkeskommune til NRK mandag kveld. Omkjøring er på opptil 400 kilometer..

E24 - 19 april 21 kl. 16:52

Danmark åpner for karantenefri innreise fra tre norske fylker

Danmark har besluttet at personer fra Norges tre nordligste fylker, Trøndelag, Nordland og Troms og Finnmark, får reise til Danmark uten å sitte i karantene..

NRK - 19 april 21 kl. 16:39

Danmark åpner for karantefri reise

Danmark åpner for karantenefri innreise fra Nordland, Trøndelag og Troms og Finnmark, melder NTB..

NRK - 18 april 21 kl. 12:48

Mann omkom i arbeidsulykke

Troms politidistrikt har startet etterforskning etter at en mann i 20-årene mistet livet i en arbeidsulykke på et fiskefartøy. Ulykken skjedde rundt klokken 0330 natt til søndag. Den døde er fra Nordland og pårørende er varslet..

NRK - 17 april 21 kl. 16:17

Mistet skiene, ikke livet

En mann i 40-åra har berget seg ut av et snøskred på Grytøya i Troms. Da han meldte fra til politiet, erklærte han seg uskadd. Mannen går ned fra fjellet til fots, siden skiene hans gikk tapt i skredet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 17 april 21 kl. 15:54

Ap programfestar Nord-Norgebanen

Under Arbeidarpartiet sitt landsmøte laurdag, vedtok eit samrøystes landsmøte å gjere Nord-Norgebanen ein del valprogrammet til hausten, skriv iTromsø. – Det er ein av dei viktigaste sakene for Troms Arbeiderparti, fortel Cecilie Myrseth til avisa..

E24 - 16 april 21 kl. 11:58

Etterforsker kryptobedrageri på 2,5 mill. i Troms – advarer mot spesifikk bitcoin-adresse

Politiet tar i bruk fersk Økokrim-metode for å hindre at straffbart utbytte fra et millionbedrageri forsvinner..

NRK - 16 april 21 kl. 09:59

40 000 soldater på øvelse

Neste års NATO-øvelse i Nord-Norge blir den største på flere tiår. Ifølge Nye Troms skal 40 000 soldater være med i øvelsen, som skal foregå fra Lyngen i nord til Tysfjord i sør. De to siste NATO-øvelsene har blitt avlyst på grunn av koronapandemien..

VG - 15 april 21 kl. 17:19

Ap i nord: Aksepterer ikke utsettelse av Nord-Norgebanen

TromsØ/OSLO (VG) Arbeiderpartiet programfester nå Nord-Norgebanen. Fylkesleder Nils-Ole Foshaug i Troms sier at partiledelsen vil være forpliktet til ikke bare å utrede, men også å bygge jernbanen nordover..

NRK - 13 april 21 kl. 17:50

Frykter salmonella i karbonadedeig

Nordfjord Kjøtt trekker tilbake karbonadedeig av både sitt eget merke og merket Prima etter mistanke om salmonella i et parti norsk storfekjøtt. For begge produktene, som selges i Rema 1000-butikker, er det pakker med siste forbruksdato 26. april 2021 som trekkes tilbake.

NRK - 20 mars 21 kl. 07:26

Betydelig skredfare i nord

Det er betydelig fare for snøskred i Nord-Norge. Det melder Varsom.no.

NRK - 19 mars 21 kl. 10:31

Troms og Finnmarks fylkesråd består

Krisen i fylkespolitikken i Troms og Finnmark er avverget. På fylkestingsmøtet i dag sa fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo at fylkesrådet har støtte. I natt har samarbeidspartiene Ap, SV og Sp holdt krisemøte om avstanden mellom partiene, og veien videre..

VG - 11 april 21 kl. 10:46

11 personer og en hund reddet ned fra fjellet: – Et sinnssykt vær

Lørdag ettermiddag ble elleve personer hentet ned fra Skarvassbuhytta i Troms av redningsmannskaper. – Det var som å ha bind for øynene, sier en av scooterkjørerne som deltok i aksjonen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt