Troms

Torsdag, 26 November, 12:50

Nyheter om Troms

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 nov. 20 kl. 01:06

Grov vold på Setermoen

To menn i 20- og 30-årene er arrestert, mistenkt for å ha overfalt en mann i 20-årene på Setermoen i Troms og utsatt ham foir grov vold. De mistenkte ble arrestert i en bil på Heia, opplyser Troms-politiet..

Aftenposten - 14 nov. 20 kl. 18:16

Person omkom etter ulykke mellom bil og skuter i Troms

En person er omkommet etter en ulykke mellom en bil og en skuter i Vannøya i Troms. Pårørende er på stedet..

NRK - 14 nov. 20 kl. 17:42

En omkommet etter scooterulykke

En person er omkommet og en person er fløyet til sykehus etter en trafikkulykke mellom en scooter og en bil på Vannøya i Troms, melder Troms politidistrikt på Twitter..

Aftenposten - 12 nov. 20 kl. 06:07

Ubåt kuttet trosse til oppdrettsanlegg i Troms

En ubåt fra Forsvaret rev onsdag med seg fortøyingen til et oppdrettsanlegg i Ibestad i Troms, opplyser ved Forsvarets operative hovedkvarter til VG..

NRK - I førrgår: 06:53

Politiet får droner over hele Norge

Politiet over hele Norge skal få bruke droner. Det er bestemt etter at tre politidistrikter har testet bruk av droner i to år. Erfaringene fra Agder, Trøndelag og Troms er at droner er nyttig i tre av fire politioppdrag, sier Politidirektoratet..

NRK - 22 nov. 20 kl. 14:08

Kritiserer regjeringen om storfylke

Troms og Finnmark Venstre retter skarp kritikk mot egen regjering for manglende vilje til å få storregionen i nord til å lykkes. Partiet har vært en pådriver for sammenslåing, men i dag preges samarbeidet av uro og mistillit..

NRK - 21 nov. 20 kl. 07:51

– Villmannskjøring mellom hvaler

Politiet i Nord-Troms etterforsker påstander om at en hvalsafaribåt har opptrådt hensynsløst og kjørt over dykkende hval. En av dem som observerte hendelsen er politibetjent, melder Nordlys. Vitner sier båten drev med villmannskjøring mellom hvaler..

NRK - 19 nov. 20 kl. 19:39

E6 stengt etter ulykke ved Alta

Europavei 6 er stengt ved Kvenvik vest for Alta etter at en bil veltet i en tunnelåpning. To personer er lettere skadet. Det er ikke kjent hvor lenge den eneste veien mellom Finnmark og Troms forblir stengt..

NRK - 19 nov. 20 kl. 15:42

Fem års fengsel for drapsforsøk

En kvinne i 50-årene fra Troms er dømt til fem år og tre måneders fengsel for drapsforsøk. Kvinnen knivstakk samboeren sin i desember i fjor. Mannen og kvinnen er fremdeles samboere, og i Senja tingrett erkjente kvinnen drapsforsøket..

NRK - 19 nov. 20 kl. 01:38

Truet politiet med kniv på Senja

Politiet i Troms brukte elektrosjokkvåpen da de like etter midnatt pågrep en mann i hans bolig i Torsken på Senja. Politiet skulle forkynne en sak for mannen, men mannen nektet, truet politiet med kniv og låste seg inne..

Aftenposten - 17 nov. 20 kl. 06:52

Bolighus overtent i Nordreisa

Et bolighus på Ravelseidet i Nordreisa kommune i Nord-Troms ble totalskadd i en brann natt til tirsdag..

NRK - 17 nov. 20 kl. 04:52

Hus i Nordreisa er overtent

Bolighuset som står i brann på Ravelseidet i Nordreisa er overtent og vil brenne ned, sier operasjonsleder Jørgen Ahlquist i Troms politidistrikt til NTB. Det er ikke avklart om det er folk i huset. Politiet har ikke fått kontakt med huseier..

NRK - 17 nov. 20 kl. 04:28

Brann i hus i Nordreisa

Politiet i Troms melder om brann i et hus på Ravelseidet i Nordreisa. Nødetatene er på vei, men en politibil som var på vei til brannstedet kjørte av veien ved Skibotn. Ingen ble skadet og politifolkene fikk hjelp av en ambulanse..

Aftenposten - 24 okt. 20 kl. 13:04

SV-nestleder topper stortingsliste i Troms

SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes (45) er innstilt som førstekandidat for Troms SV til neste års stortingsvalg..

NRK - 24 okt. 20 kl. 08:58

Voldshendelse i Troms

Politiet har mottatt melding om voldshendelse i privat bolig på Vannvåg i Troms. Det melder politiet på Twitter. Politiet rykket ut til stedet og har kontroll på gjerningsmann.

P4 - 23 okt. 20 kl. 12:30

Advarer mot glatte veier i helgen

Bilister i Troms og Finnmark må kjøre ekstra forsiktig i helgen. Det er varslet sludd og kuling langs Finnmarkskysten og i Troms de neste dagene og i høyden vil nedbøren falle som snø. Politiet sier til de derfor venter glatte veier og vanskelige kjøreforhold.

NRK - 15 nov. 20 kl. 13:51

Avhøres etter dødsulykke i Karlsøy

Bilfører som lørdag ble pågrepet etter dødsulykken på Vannøya i Karlsøy i Troms, avhøres søndag. Det opplyser politiet til Nordlys. En mann i 40-årene omkom i en ulykke mellom en bil og en scooter.

P4 - 22 okt. 20 kl. 17:13

Arbeidsulykke i Troms

En person er sendt til sykehus med helikopter etter en arbeidsulykke i Salangen i Troms i ettermiddag. Personene fikk en gjenstand i hodet og besvimte på stedet opplyser politiet. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.

NRK - 14 nov. 20 kl. 20:18

Person pågrepet etter scooterulykke

En person er pågrepet etter scooterulykken på Vannøya i Troms. En person omkom og en er skadet etter at en scooter og en bil krasjet lørdag ettermiddag. Føreren av bilen er pågrepet da det foreligger unndragelsesfare, melder politiet..

Aftenposten - 14 nov. 20 kl. 18:16

Bilfører pågrepet etter at mann i 40-årene omkom i ulykke mellom bil og scooter

En lokal mann i 40-årene er omkommet etter en ulykke mellom en bil og en scooter i Vannøya i Karlsøy i Troms. Bilføreren er pågrepet..

Aftenposten - 22 okt. 20 kl. 10:16

Dødt prematurt foster funnet i uthus i Troms

Et dødt prematurt foster ble mandag denne uken funnet i et uthus i Kvæfjord i Troms. Liket bærer preg av å ha ligget lenge, opplyser politiet..

NRK - 12 nov. 20 kl. 15:16

Dømt for seksuelle overgrep

Nord-Troms tingrett har dømt en mann i femti-årene til 5 år og 6 mnd fengsel for seksuelle overgrep mot flere mindreårige. Sju fornærmede i saken får mellom 75.000 og 125.

NRK - 11 nov. 20 kl. 23:27

Ubåt traff oppdrettsanlegg i Troms

En av Forsvarets ubåter traff onsdag en forankringstrosse og kuttet tauet på et oppdrettsanlegg, skiver VG..

VG - 11 nov. 20 kl. 23:24

Ubåt traff oppdrettsanlegg i Troms

En av Forsvarets ubåter traff onsdag en forankringstrosse og kuttet tauet på et oppdrettsanlegg..

NRK - 11 nov. 20 kl. 07:40

Regjeringen med ekstra flymilliard

Regjeringen vil kjøpe flyruter for én milliard kroner for å sikre flytilbud i hele landet. Pengene skal brukes der det er ikke er lønnsomt å drive kommersielt. I Troms og Finnmark slutter flyet mellom de to største byene å gå klokka 17 på hverdager..

VG - 23 sep. 20 kl. 17:30

Full storm i Nord-Norge: 2000 uten strøm i Troms

Det er varslet storm i Lofoten, Vesterålen og deler av Troms. Etter at uværet har herjet for fullt i den ytterste delen av Lofoten, har stormen onsdag kveld truffet Troms..

VG - 23 sep. 20 kl. 17:30

Full storm i Nord-Norge: 1700 uten strøm i Troms

Det er varslet full storm i Lofoten, Vesterålen og deler av Troms. Etter at uværet herjet for fullt i den ytterste delen av Lofoten, har stormen onsdag kveld truffet Troms..

NRK - 07 nov. 20 kl. 17:11

Irettesatt av fylkesmannen

Fredag informerte Troms og Finnmark fylkeskommune at det skulle bli digital opplæring for alle videregående elever i fylket. Nå setter Fylkesmannen ned foten..

NRK - 07 nov. 20 kl. 10:49

Skjerpar handhevinga fleire stader

Politiet i Trøndelag har føydd seg til politidistrikta som skjerpar handhevinga av smittevernreglane. Brot vil dermed bli politimelde i større grad enn før, seier politimeisteren. Også i Oslo, Troms og Nordland har politiet innført ei slik skjerping..

NRK - 06 nov. 20 kl. 19:39

Uvær langs kysten i Nord-Norge

Kraftig vind gjør at flere fergeavganger i Nord-Norge er innstilt. Det gjelder Fiskebøl-Melbu i Nordland, Hansnes-Karlsøy og Breivikeidet-Svensby i Troms, Øksfjord-Hasvik og Akkarfjord-Kjerringholmen i Vest-Finnmark. Det er sendt ut farevarsel..

NRK - 06 nov. 20 kl. 12:32

Digital undervisning i videregående

Troms og Finnmark fylkeskommune innfører fra mandag og i to uker framover digital opplæring og undervisning for alle videregående skoler i fylket. Dette som følge av smittesituasjonen..

NRK - 06 nov. 20 kl. 10:13

Utsetter nominasjonsmøte

Nominasjonsmøte til Troms og Finnmark Frp er utsatt på ubestemt tid. Det sier Fylkesstyret i en pressemelding. Grunnen til utsettelsen er koronasituasjonen akkurat nå..

Aftenposten - 13 okt. 20 kl. 22:24

Per-Willy Amundsen listetopp for Frp i Troms

Tidligere justisminister Per-Willy Amundsen er plassert på førsteplass på Troms Frps liste til neste års stortingsvalg..

NRK - 13 okt. 20 kl. 22:31

Amundsen listetopp for Frp i Troms

Tidligere justisminister Per-Willy Amundsen er plassert på førsteplass på Troms Frps liste til neste års stortingsvalg. Amundsen var en av Fremskrittspartiets mange justisministre da partiet satt i Solberg-regjeringen..

E24 - 18 sep. 20 kl. 22:04

Arnfinns rekefabrikk er like stor som hele oljeleverandør-næringen i Troms

Flere fiskebruk i Troms har like store inntekter som leverandørnæringen til oljeindustrien i Troms. – Leveransene til olje går ned..

NRK - 03 nov. 20 kl. 22:13

Tiltalt for drapsforsøk

Onsdag starter rettssaken mot en kvinne i 50-årene fra Midt-Troms, som er tiltalt for drapsforsøk på sin egen samboer. I desember i fjor skal hun ha stukket ham tre ganger med kniv. Ifølge tiltalen var det bare tilfeldig at mannen ikke blødde ihjel..

Dagbladet - 01 nov. 20 kl. 05:20

- Mye feststøy

Flere steder i landet har det vært en rekke klager på feststøy natt til søndag. Operasjonslederen i Troms sammenlikner tilstandene med slik det var før pandemien. I andre politidistrikter har det gått roligere for seg..

Dagbladet - 01 nov. 20 kl. 05:20

- Mye feststøy

Flere steder i landet har det vært en rekke klager på feststøy natt til søndag. Operasjonslederen i Troms sammenlikner tilstandene med slik det var før pandemien..

NRK - 30 okt. 20 kl. 17:35

To flydd til UNN etter ulykke

To personer er flydd til Universitetssykehuset Nord-Norge etter en trafikkulykke på Senja. Den tredje er sjekket ut av helsepersonell på stedet. – Det skal ikke være snakk om alvorlige skader, operasjonsleder i Troms politidistrikt, Rune Nilsen..

P4 - 06 okt. 20 kl. 19:35

E6 i Troms åpner igjen

E6 ved Falsnes i Troms åpner delvis igjen nå klokken 20:00, det sier vegtrafikksentralen i nord. I går ble veien stengt etter at en diger stein raste ned fra fjellsiden og nærmest delte veien i to. Avisen Nordlys skriver at det blir manuell dirigering forbi rasstedet, men at det kan hende veien blir stengt igjen på kort varsel..

Aftenposten - 29 okt. 20 kl. 15:10

Politiet: Det døde fosteret i Troms har samme foreldre som tidligere funnet dødt foster

Politiet sier at det premature fosteret som ble funnet dødt i Kvæfjord i forrige uke, har samme foreldre som et annet dødt foster som ble funnet i fjor..

P4 - 29 okt. 20 kl. 15:06

Døde fostre har samme foreldre

Det premature fosteret som ble funnet dødt i et uthus i Kvæfjord 19. oktober har samme foreldre som fosteret som ble funnet på en annen adresse i Kvæfjord i fjor. Det viser DNA-analyser, opplyser Troms politidistrikt nå.

NRK - 29 okt. 20 kl. 07:08

Stenger skole og barnehage i Troms

Salangen skole og Vasshaug barnehage stenges holder stengt 29. oktober fordi en innbygger i Salangen har fått påvist koronasmitte. Vedkommende er smittet under en reise til Polen, opplyser kommunen på sine nettsider..

P4 - 05 okt. 20 kl. 13:47

E6 i Troms stengt etter ras

E6 i Troms er stengt etter at det har gått et steinras ras i Storfjord. Ifølge politiet har en stein på størrelse med en liten hytte kommet ut i veien. Det buldrer også i fjellsiden.

Klartale - 28 okt. 20 kl. 11:29

Person med korona døde i Hammerfest

Korona-viruset har herjet i Hammerfest i Troms og Finnmark. En person er død..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt