Tromsø

Mandag, 28 September, 00:04

Nyheter om Tromsø

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 timer siden

Slåsskamp i Tromsø

En mann i 20-årene ble sendt til legevakta etter slåssing i Tromsø sentrum natt til søndag. Politiet har avhørt vitner i saken. Politiet måtte også avslutte flere private fester både i Tromsø og i Harstad..

Aftenposten - 02 sep. 20 kl. 08:03

Sergio (38) på plass i Tromsø: Slik skal han gjøre Tromsø Storm til et mesterlag

Sergio Vicente Belena (38) henter hjem Henrik Lange til Tromsø, og forteller at Tromsø Storm-stallen nå er komplett før året sesong..

P4 - 22 sep. 20 kl. 17:40

Jernbane til Tromsø Aps kampsak

Jernbane helt til Tromsø blir en del av Arbeiderpartiets kampsager før valget neste år. I mange år har en utvidelse av Nord-Norgebanen vært et sterkt ønsker i Troms. Det som tidligere har blitt foreslått er enten en forlengelse av Nord-Norgebanen eller et sidespor fra Tromsø til Narvik og Ofotbanen som er knyttet til det svenske jernbanenettet.

NRK - 21 sep. 20 kl. 15:29

Strømstans i Tromsø

1097 kunder i Tromsø kommune er mandag ettermiddag klokken 15.30 rammet av strømstans. Det opplyser Troms kraft.

VG - 15 sep. 20 kl. 12:38

Tromsø-ordføreren beklager: – Møtet ble ikke bra

TROMSØ (VG) Tromsø-ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) sier at han kan delta i interne partidiskusjoner i Arbeiderpartiet om den kontroversielle utbyggingssaken der han er erklært inhabil..

VG - 15 sep. 20 kl. 11:25

Slår ring om Tromsø-ordføreren før forklaring

TROMSØ (VG) Tromsø-ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) får støtte fra samarbeidspartiene SV, Sp og MDG før tirsdagens forklaring i formannskapet..

Aftenposten - 15 sep. 20 kl. 11:09

Slik gratuleres TIL på 100-årsdagen

– Du Tromsø, du Tromsø. Du helvetes Tromsø. Gratulerer med dagen!

NRK - 09 sep. 20 kl. 19:21

Vil ha 50 fra Moria til Tromsø

Ordfører i Tromsø, Gunnar Wilhelmsen, vil at kommunen tar i mot 50 flyktninger fra Moria i Hellas. Leiren har vært herjet av brann og flere tusen er hjemløse. Wilhelmsen sier at Tromsø kommune allerede er rigget til å ta i mot flere flyktninger i år..

VG - 08 sep. 20 kl. 19:22

Tromsø berget poeng på Ekeberg – Lillestrøm i trøbbel

(KFUM - Tromsø 1–1, Lillestrøm - Ranheim 0–1 pågår) Serieleder Tromsø fikk en tøff start på Ekeberg, men fikk med seg ett poeng. Samtidig sliter Lillestrøm i toppkampen mot Ranheim..

VG - 08 sep. 20 kl. 19:22

Tromsø berget poeng på Ekeberg – Lillestrøm slo tilbake

(KFUM - Tromsø 1–1, Lillestrøm - Ranheim 1–1 pågår) Serieleder Tromsø fikk en tøff start på Ekeberg, men fikk med seg ett poeng. Lillestrøm havnet under mot Ranheim, men har utlignet mot Ranheim..

P4 - 06 sep. 20 kl. 17:47

Væpnet aksjon på Tromsøya

Tre menn er fengslet etter en væpnet aksjon på Tromsøya i Tromsø. De tre mennene er siktet for grov utpressing av en ung mann. Politiet opplyser til avisa Nordlys at saken trolig har et større omfang med flere fornærmede..

E24 - 24 sep. 20 kl. 10:07

Satellittbilder er milliardindustri for Tromsø-selskapet

Aldri før har etterspørselen etter satellittbilder vært større. Det betyr milliardomsetning for KSAT i Tromsø som nå vil ha myndighetene med på jakt etter storstilt tyvfiske..

NRK - 24 sep. 20 kl. 01:24

Flere trær blåst ned i Tromsø

Flere båter skal ha slitt seg langs kysten i Troms. En laksemerder skal drifte nord for Hansnes. Flere trær skal være knekt i sentrum av Tromsø, noe som skaper trafikkproblemer, melder politiet på Twitter..

NRK - 24 sep. 20 kl. 01:24

Flere trær har blåst ned i Tromsø

Flere båter skal ha slitt seg langs kysten i Troms. En laksemerder skal drifte nord for Hansnes. Flere trær skal være knekt i sentrum av Tromsø, noe som skaper trafikkproblemer, melder politiet på Twitter..

Aftenposten - 23 sep. 20 kl. 13:03

Bråk etter fotballkamp i Tromsø: Spiller i tenårene angrep dommeren

Det ble ekstremt ampert i en kamp mellom to aldersbestemte lag i Tromsø tirsdag kveld..

E24 - 02 sep. 20 kl. 15:45

Tromsø vil erstatte skjenkestopp med trafikklys-ordning

Onsdag ble det kjent at regjeringen viderefører regelen om skjenkestopp til midnatt. Nå vil utelivsbransjen i Tromsø erstatte skjenkestopp med trafikklys-ordning, og tilbyr Tromsø som pilotkommune..

Aftenposten - 21 sep. 20 kl. 18:45

Nykommer starter når Sandnes Ulf møter topplaget Tromsø

Chris Sleveland har bare trent to ganger med Sandnes Ulf, men går rett inn på laget som starter mot Tromsø mandag kveld..

NRK - 26 aug. 20 kl. 19:12

Enighet i Tromsø om ny E8

Kommunestyret i Tromsø har vedtatt ny E8 langs vestre trasè gjennom Ramfjorden. Nå gjenstår budsjettvedtak i Stortinget. Den nye innfartsåren til Tromsø har en prislapp på om lag to milliarder kroner, og kan stå ferdig i 2024 eller 2025..

Aftenposten - 15 sep. 20 kl. 21:02

Lillestrøm spolerte Tromsøs bursdagsfeiring

Tromsø skulle feire 100 år med stil. Men gjestene ville det annerledes..

VG - 15 sep. 20 kl. 20:54

Kallevåg stoppet TIL-festen: LSKs åttende kamp uten tap

(Tromsø-Lillestrøm 0–1) Serieleder Tromsø fylte 100 år, men LSK kuppet festen da Torbjørn Kallevågs scoring sørget for jubilantens første hjemmetap denne sesongen..

VG - 14 sep. 20 kl. 15:55

Krever svar fra Tromsø-ordfører: – Utilgivelig

(iTromsø) Både Høyre og Fremskrittspartiet i Tromsø mener ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) har opptrådt svært uryddig, og at han ikke klarer å skille rollene som ordfører og privat forretningsdrivende..

VG - 24 aug. 20 kl. 19:52

Azemi reddet Tromsø i toppkampen

(Tromsø-Sogndal 2–2) Tromsø så ut til å gå på sitt tredje strake tap. Så dukket Fitim Azemi (28) opp og berget ett poeng i toppkampen mot Sogndal..

VG - 13 sep. 20 kl. 21:37

Bråk om Tromsøs ordfører: – Jeg var både sint og lei meg

Ordfører i Tromsø hadde oppvaskmøte med partikollegaene som stemte imot hans eget byggeprosjekt. Selv innrømmer han at tonen på møtet ble «voldsom og konfronterende»..

NRK - 11 sep. 20 kl. 18:16

Bombealarm avblåst i Tromsø

Situasjonen på Tromsø Lufthavn er avklart etter at flyplassen ble evakuert på grunn av en mulig bombe, melder politiet på Twitter. Politiet har kommet i kontakt med eier av omtalte gjenstand og den er verifisert..

NRK - 11 sep. 20 kl. 18:02

VG: Tromsø lufthavn evakueres

Tromsø lufthavn evakueres etter funn av bombelignende gjenstand, melder VG..

Aftenposten - 11 sep. 20 kl. 18:05

Situasjonen ved Tromsø lufthavn er avklart – bombelignende gjenstand var gjenglemt lykt

Den bombelignende gjenstanden, som førte til at sikkerhetskontrollen i Tromsø lufthavn fredag ettermiddag ble evakuert, var en gjenglemt lykt..

P4 - 11 sep. 20 kl. 18:04

Tromsø lufthavn evakuert

Tromsø lufthavn ble i kveld evakuert etter funn av en bombelignende gjenstand. Politiet opplyste at de hadde fått inn en melding fra sikkerhetskontrollen om et objekt inne i scanneren som var uidentifisert. Gjenstanden viste seg etter nærmere undersøkelse å være en gjenglemt lykt.

P4 - 11 sep. 20 kl. 12:54

Far og datter startet nytt liv etter tragedien i Tromsø

Faren til de to barna som døde i sjøen ved Fagereng i Tromsø takker for all støtte. I starten av desember i fjor ble mor og tre døtre funnet livløse i det iskalde vannet. I dag ble det kjent at Riksadvokaten har henlagt saken, og mener moren er skyldig i drap og drapsforsøk.

VG - 11 sep. 20 kl. 11:19

Mistet to barn i Tromsøtragedien: – Takknemlig for all hjelp

Faren til de to barna som døde i vannet ved Fagereng i Tromsø er dypt takknemlig for engasjementet og hjertevarmen lokalbefolkningen har vist, sier hans advokat..

NRK - 11 sep. 20 kl. 07:41

Henla saken mot kvinne i Tromsø

Saken mot kvinnen som har vært siktet etter at hun og hennes tre barn ble funnet i vannet i Tromsø før jul er henlagt. Påtalemyndigheten mener hun drepte to av barna og forsøkte å drepe det tredje, men saken henlegges fordi kvinnen er død..

Aftenposten - 09 sep. 20 kl. 22:38

Tidligere TUIL og Fløya-spiller aktuell for TIL: Helstrup kan hente nok en gammel elev

Tromsøværingen Steffen Skogvang Pedersen (27) er aktuell for Tromsø..

NRK - 8 timer siden

Flytrafikk gjenopptas

Flytrafikken går snart som normalt, opplyser driftsjef Per-Erik Nordsveen på Tromsø Lufthavn. Ingen ble skadd i hendelsen, der nesehjulet på et småfly sviktet under landing..

NRK - 8 timer siden

Stans i flytrafikken

Det er midlertidig stans i flytrafikken i Tromsø etter at et småfly fikk problemer under landing. Flere Widerøe-avganger til Finnmark er kansellert som følge av uhellet..

NRK - Igår: 12:05

Tilbake i drift

Ambulansehelikopteret i Tromsø har hatt tekniske problemer siden tidlig denne uka. Det ble satt i drift igjen fredag, ifølge UNN. Covid-19-helikopteret til Lufttransport har vært brukt til ambulanseoppdrag, mens det faste har vært til reparasjon..

P4 - I førrgår: 21:42

Fortsatt ingen løsning - busstreik trappes opp

Fortsatt er det ingen kontakt mellom partene i forhandlingene om mer lønn til bussjåførene. Det bekrefter både Fellesforbundet og Yrkestrafikkforbundet i kveld til NTB. Dermed går ytterligere 4500 bussjåfører ut i streik i morgen tidlig.

P4 - 05 sep. 20 kl. 06:57

20-tall personer i slagsmål i Tromsø

Rundt 20 personer var involvert i et slagsmål i sentrum av Tromsø i natt. Politi og ambulanse rykket ut i halv to tiden og fikk kontroll på situasjonen. Ingen skal være alvorlig skadet..

Aftenposten - I førrgår: 09:21

Tomas (27) spiller for Gutans opprykksrival: – Klart alle spillere fra Tromsø ønsker å spille for TIL

Tomas Kristoffersen (27) er mest opptatt av å klare opprykk med Sogndal..

NRK - 25 sep. 20 kl. 00:00

Ap stemte nei til Kvaløya-planer

I 40 år har Arctic Center forsøkt å lage hyttelandsby og alpinanlegg på Kvaløya i Tromsø. I kveld stemte Arbeiderpartiet nei til planene. Det blir trolig avgjørende for hele prosjektet..

VG - 14 aug. 20 kl. 19:59

Nyopprykkede Grorud sjokkerte Tromsø

(Grorud – Tromsø 2–0) Serieleder Tromsø hadde vært uslåelige til nå denne sesongen i OBOS-ligaen, og ikke tapt et eneste poeng. Så ankom de Groruddalen og ble rystet..

Aftenposten - 24 sep. 20 kl. 17:00

Erlend (21) har ikke spilt kamper på ett år, men én ting er positivt

Tromsø-keeper Erlend Jacobsen (21) befinner seg i en særs uheldig situasjon..

Aftenposten - 03 sep. 20 kl. 07:58

Henrik (25) returnerer til Tromsø Storm med klare ambisjoner: – Det er på tide å ta pokalen

Henrik Lange (25) skal spille for Tromsø Storm kommende sesong, og ønsker denne gangen å være med og føre klubben til topps..

Aftenposten - 23 sep. 20 kl. 19:34

Slik reagerer de største Tromsø-profilene på samarbeidet i hjembyen: – Det var på tide

Guro Pettersen, Celine Nergård og Elin Sørum er spent på «Prosjekt Toppserien», og skal vurdere å flytte hjem om satsingen er god nok..

P4 - 13 aug. 20 kl. 07:17

Truer med å frata studenter hybler

Festglade studenter i Tromsø som tar festen til studenthybelen risikerer å bli kastet ut av boligen. Det opplyser Studentsamskipnaden i Tromsø. Målet er å hindre spredning av koronasmitte.

NRK - 22 sep. 20 kl. 18:33

Ap sier ja til Nord-Norgebanen  

Det bekreftet en enstemmig programkomité i Arbeiderpartiet på et pressemøte i Tromsø. De går inn for dobbeltspor på Ofotbanen og forlenging av Nordlandsbanen. – Ap har som mål å realisere Nord-Norgebanen, sa stortingsrepresentant Cecilie Myrseth..

Aftenposten - 22 sep. 20 kl. 12:19

Her er Espejord på plass i Tromsø: Tar lønnskutt for å skyte TIL opp i Eliteserien

Runar Espejord (24) er klar for TIL på lån ut årets sesong. Det koster ham en god del penger..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt