Tromsø

Fredag, 14 August, 12:30

Nyheter om Tromsø

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - Igår: 07:17

Truer med å frata studenter hybler

Festglade studenter i Tromsø som tar festen til studenthybelen risikerer å bli kastet ut av boligen. Det opplyser Studentsamskipnaden i Tromsø. Målet er å hindre spredning av koronasmitte.

NRK - I førrgår: 15:03

Vil granske Tromsøordfører

Lederen av kontrollutvalget i Tromsø kommune vil be om at Tromsøordfører Gunnar Wilhelmsens bånd til Hurtigruten granskes, skriver Nordlys. Wilhelmsen er gift med Anne Marit Bjørnflaten i Hurtigruten. Saken tas opp i neste møte i kontrollutvalget..

Aftenposten - 10 aug. 20 kl. 20:08

Ny kollaps for Sandnes Ulf – fikk juling i Tromsø

Sandnes Ulf var sjanseløse fra første til siste minutt og fikk en gedigen og pinlig nedtur med 0–5 for Tromsø i Tromsø..

NRK - 22 timer siden

Bad Tromsø om unnskyldning

Konsernsjefen i Hurtigruten, Daniel Skjeldam, sa unnskyld til Tromsø då han torsdag møtte pressa i nokre minutt på kaia i byen, skriv iTromsø. Politiet er i gang med å etterforske korleis selskapet handterte koronautbrotet på MS «Roald Amundsen»..

NRK - I førrgår: 09:06

Besetningsmedlemmer koronatestes

Deler av besetningen på kystvaktskipet Andenes testes for korona onsdag formiddag. Skipet vil ikke legge til kai i Tromsø, ettersom de har egen lege om bord. Brynjar Stordal ved Forsvaret i Tromsø sier de vil sende prøvene til egen lab for analyse..

NRK - I førrgår: 21:33

Avlyser arrangementer i Tromsø

Debutuka i Tromsø avlyser samtlige arrangementer med fysisk oppmøte. I en pressemelding skriver de at avlysningene skjer i lys av regjeringens pressekonferanse tirsdag og etter at flere andre fadderarrangementer i Norge er avlyst av smittevernhensyn..

NRK - I førrgår: 02:01

Avsluttet fest i Tromsø

Politiet har avsluttet en fest i en studentbolig i nærheten av UiT i Tromsø. De skriver på Twitter at de hadde vært der tidligere, også da for å avslutte festen, men festen fortsatte likevel..

Aftenposten - 10 aug. 20 kl. 16:01

Direkte: Følg Tromsøs kamp mot Sandnes Ulf og chat med Ronny Bratten

Ubeseirede Tromsø tar imot Sandnes Ulf på Alfheim stadion i kveld..

VG - I førrgår: 20:59

Avlyser alle arrangementer med fysisk oppmøte i Tromsø

Arrangørene bak fadderuken «Debutuka» i Tromsø kommer ikke til å åpne for fysisk oppmøte på noen av sine arrangementer..

E24 - I førrgår: 15:39

Tromsø-ordførers bånd til Hurtigruten kan bli gransket

Leder av kontrollutvalget i Tromsø vil be om at ordfører Gunnar Wilhelmsens personlige og økonomiske bånd til Hurtigruten skal granskes..

P4 - 23 timer siden

Hurtigruten beklager til Tromsø

Hurtigruten ber nå Tromsø kommune om unnskyldning for hvordan de håndterte koronautbruddet på skipet Roald Amundsen. Totalt har 42 ansatte og 24 passasjerer testet positivt på koronaviruset etter å ha vært om bord. Konsernsjef Daniel Skjeldam i Hurtigruten sa til pressen i dag at de har gjort mange feil, og at det har vært mange berørte.

VG - 10 aug. 20 kl. 19:52

Tromsø fortsetter å vinne - herjet i toppkamp

(Tromsø - Sandnes Ulf 5–0) Sandnes Ulf ble et par nummer for små for TIL. Nå har har nordlendingene vunnet alle åtte kamper i årets sesong, og ligger på en soleklar tabelltopp..

Aftenposten - 10 aug. 20 kl. 11:09

Sandnes Ulf har rystet tre topplag på kort tid. Nå går de for seier i Tromsø

Først uavgjort mot Lillestrøm, så seier over Sogndal og Ranheim. Sandnes Ulf anno 2020 utfordrer topplagene. Det skal også Tromsø få merke..

VG - 03 aug. 20 kl. 07:18

Tromsøværinger: – Åpenbart at smitten ville komme til byen

TROMSØ (VG) Tromsøværingene er ikke fornøyde med Hurtigrutens behandling av coronautbruddet, men har ikke noe i mot en «motsatt søringkarantene» for å stanse spredningen fra nord..

VG - 02 aug. 20 kl. 15:49

21 tester av Hurtigrute-passasjerer negative – en passasjer fra Rogaland har testet positivt

TROMSØ (VG) Det sier ordfører i Troms Gunnar Wilhelmsen i en pressekonferanse om prøveresultater og lokalt smittearbeid i TromsøTromsø rådhus..

P4 - 03 aug. 20 kl. 23:24

Nytt smittetilfelle fra Hurtigruten

Nok en passasjer fra Hurtigrutens skip Roald Amundsen har testet positivt for koronaviruset. Det opplyser Tromsø kommune i en pressemelding. Personen bor i Tromsø og er satt i isolasjon.

NRK - 02 aug. 20 kl. 20:39

Flyttet «Roald Amundsen»

MS «Roald Amundsen» har forlatt Tromsø sentrum. Skipet ligger nå til kai i Breivika, litt lenger nord på Tromsøya. Maritim direktør i Tromsø havn, Knut-Ivar Bendiksen, forklarer at dette er for å frigi kaiplass i sentrum..

VG - 05 aug. 20 kl. 07:53

Vurderer økonomiske krav mot Hurtigruten etter taxitransport av coronasmittede

TROMSØ (VG) Elleve sjåfører i Tromsø Taxi har måttet gå i karantene etter transport av Hurtigruten-passasjerer. Steinar Nilsen i Tromsø Taxi vurderer nå økonomiske krav mot Hurtigruten..

NRK - 07 aug. 20 kl. 16:35

Melder om kontroll i Tromsø

Tromsø kommune melder om at de har kontroll etter flere smitteutbrudd på Hurtigruten-skip. Det sier ordfører Gunnar Wilhelmsen på en pressekonferanse. Han sier de har forsterket smittearbeidet på MS Roald Amundsen sammen med UNN..

NRK - 06 aug. 20 kl. 11:05

Legar friteke frå oppgåver

Dei to legane som har vore om bord på Roald Amundsen og handtert koronautbrotet er friteke frå oppgåvene sine, seier kommuneoverlegen i Tromsø til TV 2. Tromsø kommune overtek den praktiske gjennomføringa vidare..

NRK - 06 aug. 20 kl. 11:05

Legar fritekne frå oppgåver

Dei to legane som har vore om bord på Roald Amundsen og handtert koronautbrotet er fritekne frå oppgåvene sine, seier kommuneoverlegen i Tromsø. Tromsø kommune overtek den praktiske gjennomføringa vidare..

Aftenposten - 03 aug. 20 kl. 15:19

Direkte: Følg Tromsøs kamp mot Åsane og chat med Ronny Bratten

Tar Tromsø en ny seier?.

VG - 03 aug. 20 kl. 19:59

Tromsø sikret seg luke med sin syvende strake seier

(Åsane – Tromsø 0–1)(HamKam – KFUM Oslo 2–2) Seiersferden til Tromsø fortsetter i OBOS-ligaen og dermed fortsetter den nordnorske dominansen på de to øverste nivåene i norsk fotball. Samtidig ga HamKam igjen fra seg en ledelse og står uten seier etter de syv første kampene..

VG - 03 aug. 20 kl. 19:59

Tromsø skaffet seg luke med sin syvende strake seier

(Åsane – Tromsø 0–1 og HamKam – KFUM Oslo 2–2) Seiersferden til Tromsø fortsetter i OBOS-ligaen, og dermed fortsetter den nordnorske dominansen på de to øverste nivåene i norsk fotball. Samtidig ga HamKam igjen fra seg en ledelse og står uten seier etter de syv første kampene..

NRK - 04 aug. 20 kl. 20:06

Retur av karantene-passasjerer

Passasjerene fra MS «Roald Amundsen», som har vært i karantene i Tromsø siden fredag, har tirsdag fått tillatelse av kommuneoverlegen til å reise hjem under strenge betingelser. Alle har testet negativt på covid-19, ifølge Tromsø kommune..

VG - 06 aug. 20 kl. 11:17

Tromsø kommune om Hurtigrutens helsepersonell: – Får ikke til samarbeid

Tromsø kommune overtar det medisinske ansvaret for MS «Roald Amundsen». De to skipslegene er fritatt fra sine oppgaver og sitter på lugarene sine..

VG - 06 aug. 20 kl. 11:17

Tromsø kommune om Hurtigrutens helsepersonell: – Får ikke til et samarbeid

Tromsø kommune overtar det medisinske ansvaret for MS «Roald Amundsen». De to skipslegene er fritatt fra sine oppgaver og sitter på lugarene sine..

Aftenposten - 05 aug. 20 kl. 14:09

Norge blir det 13. landet globetrotteren Phil (29) spiller i når han nå prøver lykken i Tromsø

Med Anthony Elechi (26) og Phil Henry (29) på plass, har Tromsø Storm noe så sjeldent som en satt stall allerede tidlig i august..

P4 - 05 aug. 20 kl. 20:35

Koronasmittet fikk feil prøvesvar

En feil på prøven gjorde at en av passasjerene ved Hurtigruten først testet negativt for koronaviruset. Men en ny prøve viste at passasjeren var smittet. Passasjeren hadde reist fra Tromsø før det andre svaret var klart, og Tromsø kommune beklager hendelsen i en pressemelding.

VG - 06 aug. 20 kl. 00:09

Hurtigruten-passasjer fikk beskjed om positivt prøvesvar på vei hjem fra Tromsø

På vei hjem fra Tromsø fikk Jan Tveråbakk (65) og kompisen beskjed om det positive prøvesvaret. – Vi ble veldig overrasket, sier han..

Klartale - 05 aug. 20 kl. 14:25

Ingen får gå i land før de har fått svar på prøvene

Skipet MS Spitsbergen kommer til Tromsø torsdag. Alle på skipet skal bli testet for korona. De må vente på skipet til alle har testet negativt, sier kommune-overlegen i Tromsø..

NRK - 02 aug. 20 kl. 15:29

Pressekonferanse i Tromsø

Kommunen og Hurtigruten stiller til pressekonferanse i Tromsø..

NRK - 05 aug. 20 kl. 20:38

Testet positivt etter karantene

Én hurtigruten-passasjer, som tidligere satt i karantene i Tromsø, har testet positivt på koronatest etter avreise fra byen. Kommunen innrømmer misforståelse. – Dette er beklagelig, sier kommunelege Inger Hilde Trandem i Tromsø kommune..

Aftenposten - 03 aug. 20 kl. 18:21

Koronasmittet rogalending tok fly fra Tromsø, via Gardermoen, til Sola

Mannen i 60-årene som har fått påvist koronasmitte etter å ha vært på Hurtigruten, tok fly fra Tromsø via Gardermoen til Sola..

VG - 31 juli 20 kl. 19:53

Tromsø snudde til seier og holdt seiersrekken gående

(Tromsø – Stjørdals-Blink 4–2) Nyopprykkede Stjørdals-Blink ga serielederen god kamp, men i andre omgang snudde Tromsø kampen og tok sin sjette strake seier..

NRK - 03 aug. 20 kl. 12:05

Eit nytt smittetilfelle i Tromsø

Tromsø kommune bekreftar at éin ny person er bekrefta koronasmitta etter tur med cruiseskipet MS «Roald Amundsen». Det opplyser dei på ei pressekonferanse. Til saman er no 41 personar bekrefta smitta etter å ha vore om bord på skipet..

NRK - 03 aug. 20 kl. 12:05

Eitt nytt smittetilfelle i Tromsø

Tromsø kommune opplyser på ei pressekonferanse måndag at éin ny person er bekrefta koronasmitta etter tur med cruiseskipet MS «Roald Amundsen». Til saman er no 41 personar bekrefta smitta etter å ha vore om bord på skipet..

P4 - 05 aug. 20 kl. 08:18

Tromsø Taxi vurderer økonomiske krav

Tromsø Taxi vurderer erstatningskrav mot Hurtigruten, etter å ha blitt rammet av koronasmitten om bord. Det skriver VG. 11 sjåfører er ilagt karantene etter at de fraktet til sammen fire besetningsmedlemmer, til sykehus hvorav to skal ha vært smittet, ifølge lokalavisen Nordlys.

E24 - 02 aug. 20 kl. 12:37

De første testene av Hurtigrutepassasjerer i Tromsø er negative

Tromsø kommune har fått svar på 11 coronaprøver fra passasjerer på Hurtigruteskipet MS Roald Amundsen, og alle er negative..

NRK - I førrgår: 09:27

To av mannskapet skrives ut

To av mannskapet på MS «Roald Amundsen» skrives ut fra UNN i løpet av dagen. En ble skrevet ut tirsdag. – Etter dette gjenstår det to, som behandles videre ved UNN Tromsø, melder sykehuset..

NRK - 03 aug. 20 kl. 23:59

Ytterligere en person smittet

Ytterligere en passasjer fra den andre seilasen på MS «Roald Amundsen» har testet positivt på covid-19, bekreftet Tromsø kommune mandag kveld. Personen er innbygger i Tromsø kommune, og befinner seg i isolasjon. Fem har mandag testet negativt..

E24 - 22 timer siden

Hurtigrutens toppsjef inviterte til pressen til møte, måtte dra etter under fire minutter

Konsernsjef Daniel Skjeldam tok seg tid til å snakke med pressen i Tromsø i fire minutter da han gjestet byen torsdag..

NRK - I førrgår: 16:44

Avgjør karantener i dag.

Tromsø kommune skal i et møte klokken 17 i dag avgjøre hva som skjer videre med passasjerer og mannskaper på MS Roald Amundsen. Den 10 dager lange karantenetiden er passert..

P4 - 14 timer siden

Mener tilliten til ledelsen på Hurtigruta er tynnslitt

Flere ansatte på Hurtigruten ba kommunen om å overta oppfølgingen av smitteutbruddet fordi de mente de ikke fikk nødvendig hjelp. Det viser e-poster, møtereferat og bekymringsmeldinger VG har fått innsyn i fra Tromsø kommune. Hurtigruten svarer at de gjorde de endringene som ble påpekt av kommunelegen etter han var på besøk 5.

VG - I førrgår: 20:59

Flere fadderarrangementer avlyses

Fadderuken «Debutuka» i Tromsø avlyser flere planlagte arrangementer. Flere andre fadderuker ved universiteter og høyskoler gjør det samme..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt