Trafikkulykke

Friday, 30 September, 20:15

Nyheter om Trafikkulykke

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 timer siden

Trafikkulykke på E18 i Drammen

Nødetatene er på vei til Drammen etter at de ble meldt om en Trafikkulykke på E18 i sørgående retning. Det skal være snakk om en påkjørsel bakfra hvor to biler er involvert..

NRK - 26 sep 22 kl. 21:16

Trafikkulykke på E18: trafikken står stille

Det har kommet meldinger om en Trafikkulykke hvor en personbil og et vogntog er involvert. Ulykken skjedde på E18 i Kragerø. De involverte skal være ute av kjøretøyene.

NRK - 25 sep 22 kl. 21:38

Mann omkom i Trafikkulykke på E75

En mann omkom søndag i en Trafikkulykke på E75 mellom Vadsø og Kiby i Finnmark. Ulykken skjedde natt til søndag, skriver iFinnmark. Til nettstedet forteller politiet at bilen havnet utfor veien på E75 mellom Vadsø og Kiby.

NRK - 23 sep 22 kl. 15:37

Trafikkulykke i Bragernestunnelen i Drammen

Tre biler er involvert i en Trafikkulykke i Bragernestunnelen i Drammen. Tunnelen er stengt og nødetatene er på vei..

NRK - 23 sep 22 kl. 03:57

Søker etter bilfører etter en Trafikkulykke i Oslo

Etter en Trafikkulykke ved E6 før avkjøring til Klemetsrud i Oslo natt til fredag, søker politiet i området etter en bilfører. Skadeomfanget er uavklart, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 22 sep 22 kl. 16:50

Trafikkulykke i Oslo

Nødetatene har rykket ut til en Trafikkulykke på Tvetenveien i Oslo. En buss og minst én bil skal være involvert, melder politet på Twitter. Politiet opplyser til NRK at en person blir behandlet for hodeskade..

NRK - 22 sep 22 kl. 16:50

Trafikkulykke mellom buss og biler i Oslo

Nødetatene har rykket ut til en Trafikkulykke på Tvetenveien i Oslo. En rutebuss og to biler er involvert, melder politet på Twitter. Tre passasjerer som var om bord på bussen behandles av ambulanse på stedet.

NRK - 22 sep 22 kl. 16:50

Tre skadd i Trafikkulykke mellom buss og biler i Oslo

Nødetatene har rykket ut til en Trafikkulykke på Tvetenveien i Oslo. En rutebuss og to biler er involvert, melder politet på Twitter. Tre passasjerer som var om bord på bussen behandles av ambulanse på stedet.

NRK - 22 sep 22 kl. 16:50

Fire skadd i Trafikkulykke mellom buss og biler i Oslo

Nødetatene rykket ut til en Trafikkulykke på Tvetenveien i Oslo torsdag ettermiddag. Politiet meldte på Twitter at en rutebuss og to biler var involvert. Tre passasjerer som var om bord på bussen ble behandlet av ambulanse på stedet.

NRK - 22 sep 22 kl. 09:23

Jente (6) døde etter Trafikkulykke mellom traktor og sparkesykkel

Onsdag kveld klokken 19.15 fikk politiet melding om en alvorlig Trafikkulykke mellom en traktor og en sparkesykkel. Nødetatene rykket ut til stedet umiddelbart.

NRK - 18 sep 22 kl. 13:03

Tre biler og en hestehenger i Trafikkulykke på E18

Politiet er i Asker, hvor det har vært en Trafikkulykke. Tre biler står i midtre felt på E18 ved påkjøringen fra Holmen. En av bilene trekker en hestehenger med en hest i.

NRK - 18 sep 22 kl. 13:03

To biler og en hestehenger i Trafikkulykke på E18

Politiet er i Asker, hvor det har vært en Trafikkulykke. To biler sto i midtre felt på E18 ved påkjøringen fra Holmen. En av bilene trekker en hestehenger med en hest i.

NRK - 18 sep 22 kl. 12:33

Trafikkulykke på Tåsen

Politiet er på Tåsen i Oslo etter melding om en Trafikkulykke mellom en bil og en syklist. Skadeomfanget er ukjent. Syklisten blir tatt hånd om av ambulanse.

NRK - 15 sep 22 kl. 00:41

Zelenskyj involvert i Trafikkulykke

Bilen til Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj var i kveld involvert i en Trafikkulykke i Kyiv. Det melder nyhetsbyrået Reuters. En talsmann for presidenten opplyser at Zelenskyj ikke er alvorlig skadd.

NRK - 13 sep 22 kl. 19:40

Luftambulanse til Trafikkulykke

Alle nødetatene rykket til en Trafikkulykke i Aremark like etter klokken 17 i ettermiddag. Det var en personbil som hadde kjørt av veien. 13 minutter etterpå skrev politiet på Twitter at bilføreren var frigjort fra bilen, og fikk behandling av ambulansepersonell.

NRK - 12 sep 22 kl. 21:56

To personer til sykehus etter Trafikkulykke

To personer er sendt til sykehus etter en Trafikkulykke i Nord-Frøya, melder politiet i Trøndelag på Twitter. To andre avventer ny ambulanse, skriver de. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 07 sep 22 kl. 11:31

Alvorlig Trafikkulykke på Jessheim

Nødetatene har rykket ut til en Trafikkulykke mellom bil og motorsykkel nord for Langeland på Jessheim. – Framstår som en alvorlig ulykke, skriver politiet på Twitter..

NRK - 07 sep 22 kl. 11:31

Person livstruende skadd etter Trafikkulykke på Jessheim

En person er livstruende skadd etter en Trafikkulykke mellom bil og motorsykkel på Jessheim. Det opplyser operasjonsleder Jan-Andre Delbekk i Øst politidistrikt til NRK. Fylkesvei 1496 ved Jessheim i retning Kløfta er midlertidig stengt på grunn av ulykken..

NRK - 07 sep 22 kl. 11:31

Person omkommet etter Trafikkulykke på Jessheim

En person er bekreftet omkommet etter en Trafikkulykke mellom bil og motorsykkel på Jessheim. Pårørende er ikke varslet. Det melder politiet i Øst på Twitter.

NRK - 02 sep 22 kl. 12:17

Trafikkulykke mellom bil og lastebil på E18

Det har vært en Trafikkulykke mellom bil og lastebil på E18 ved Høvik. Alle nødetater er på vei til stedet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 26 sep 22 kl. 17:39

Trafikkulykke på E18 - tunnel stengt

Natvalltunnelen på E18 i Sandefjord er stengt etter at en bil har kjørt i veggen. Ulykken har skjedd i nordgående løp. Fører blir sett til av helsepersonell på stedet..

NRK - 01 sep 22 kl. 15:57

Trafikkulykke på E18

Det har vært en Trafikkulykke på E18 i Grimstad ved Grimstadporten. To biler skal være involvert. Det er ikke meldt om alvorlig personskade, men det skal være store materielle skader på bilene.

NRK - 25 sep 22 kl. 19:38

Ung sjåfør dømt til fengsel etter ulykke

En mann i begynnelsen av 20-årene er dømt til 30 dagers fengsel og mister førerkortet i halvannet år etter en Trafikkulykke på Hvamsmovegen i Nes på Romerike en natt i februar 2020. Det skriver Romerikes Blad. Det var fem ungdommer i bilen da sjåføren mistet kontrollen og traff en midtrabatt, før bilen til slutt havnet på et jorde.

NRK - 25 sep 22 kl. 02:32

To til sykehus etter Trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 25 sep 22 kl. 02:06

To til sykehus etter Trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 31 aug 22 kl. 09:21

MC-fører køyrt til sjukehus etter Trafikkulykke

Ein MC-fører er køyrt til sjukehus med ukjend skadeomgang etter ei Trafikkulykke mellom MC-en og ein bil i Kristiansand, melder politiet i Agder på Twitter. Vegen er opna igjen etter ulykka og politiet opprettar sak..

NRK - 24 sep 22 kl. 13:03

Spedbarn til sykehus etter Trafikkulykke

MC-fører og et lite spedbarn er kjørt til Sykehuset Østfold for behandling etter en ulykke mellom en MC og en bil på Fylkesvei 118, Ryggeveien. – MC-føreren anses som alvorlig skadet, men er ved bevissthet, sier operasjonsleder Terje Marstrand til VG. Spedbarnet satt i bilen på siden der motorsykkelen traff.

NRK - 30 aug 22 kl. 13:56

Kvinne døde etter Trafikkulykke i Bærum

En kvinne i 50-årene som var involvert i en Trafikkulykke ved Bærums Verk forrige uke, døde av skadene, melder Budstikka. Ulykken skjedde på formiddagen sist fredag, og ifølge politiet var det ingen vitner til selve hendelsen. Kvinnen ble fraktet til Ullevål sykehus med alvorlige skader.

NRK - 05 aug 22 kl. 20:32

E6 i Mosjøen stengt etter alvorlig Trafikkulykke

En alvorlig Trafikkulykke har funnet sted på E6 i Mosjøen, om lag 5 km sør for Trofors. To biler og tre personer er involvert. Det er 90 sone på veien, som nå er stengt.

NRK - 23 sep 22 kl. 17:44

En person alvorlig skadet etter påkjørsel i Fredrikstad

En person er alvorlig skadd etter en påkjørsel i Fredrikstad ved Rolvsøy. Det opplyser politiet på Twitter. Ifølge Fredriksstad blad er personen bevisstløs.

NRK - 29 aug 22 kl. 18:28

Person fastklemt etter Trafikkulykke

En person sitter fastklemt etter en Trafikkulykke i Nes, skriver politiet på Twitter..

NRK - 22 sep 22 kl. 08:37

Trafikkulykke i Kvæfjord

En personbil skal ha blitt påkjørt bakfra av et vogntog i Løbergsbukta i Kvæfjord kommune. To personer skal ha vært personbilen, en person klager over smerter i nakken. En person i vogntoget.

NRK - 28 aug 22 kl. 09:17

Lauslaten etter Trafikkulykke – framleis sikta

Mannen som i natt blei pågripen etter ei Trafikkulykke på riksveg 13 ved Voss laurdag kveld, er no sett fri. – Det er ikkje grunnlag for vidare fengsling, men han er sikta for køyringa i rusa tilstand, opplyser jourhavande jurist i Vest politidistrikt. Mannen stakk til skogs etter ei ulukka der to bilar kolliderte om lag fem kilometer frå Voss.

NRK - 21 sep 22 kl. 21:36

Traktorfører er siktet etter ulykke med barn på sparkesykkel

Ulykkesgruppen til Statens vegvesen og krimteknikere er tilkalt etter en alvorlig Trafikkulykke på Klepp i Rogaland onsdag kveld. Et barn er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en ulykke mellom en traktor og en sparkesykkel. Traktorføreren er siktet, men ikke avhørt..

NRK - 21 sep 22 kl. 16:18

Politiet: Leter etter bilist som forlot ulykke i Oslo

Det har vært en Trafikkulykke med en scooter og en bil på Ring 2 ved Ullevål sykehus. Politiet skriver på Twitter at bilisten har forlatt stedet og at de leter etter vedkommende..

NRK - 21 sep 22 kl. 10:43

Mistenkt for brudd på Vegtrafikkloven

En mann i 40-åra er mistenkt for brudd på veitrafikklovens §3 etter Trafikkulykke utenfor Bamble ungdomsskole tirsdag kveld. En 13 år gammel jente ligger alvorlig skadd og får behandling på Ullevål universitetssykehus etter sammenstøtet. Begge er fra området.

NRK - 27 aug 22 kl. 18:40

Trafikkulykke på Voss

110 Vest skriv på Twitter at det har vore ei Trafikkulykke på Voss der ein person er fastklemt. Det skal også vere store materielle skadar på køyretøy..

NRK - 20 sep 22 kl. 20:37

Alvorlig Trafikkulykke i Bamble

Nødetatene rykker ut etter melding om en person som er blitt påkjørt i Bamble. Personen skal være alvorlig skadet, melder politiet..

NRK - 20 sep 22 kl. 15:23

Tre biler involvert i Trafikkulykke på E39 - ukjent skadeomfang

Ulykken har skjedd ved Eikefettunnelen i Ostereidet. – Ukjent skadeomfang, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 20 sep 22 kl. 15:29

Trafikkulykke i Alver

Tre biler har kollidert på E39 ved Eikefettunnelen i Alver kommune. Nødetatene er på vei til stedet. – Vi har ikke fått melding om at noen skal være fastklemt eller alvorlig skadet.

NRK - 20 sep 22 kl. 09:05

Sammenstøt mellom bil og sparkesykkel

Nødetatene rykker ut til melding om Trafikkulykke i Kongsberg. Det har vært et sammenstøt mellom sparkesykkel og bil. Personen på sparkesykkel er oppegående, men fremstår som lettere skadd, opplyser politiet..

NRK - 26 aug 22 kl. 10:44

Én alvorlig skadet i Trafikkulykke i Bærum

Nødetatene har rykket ut til en Trafikkulykke i Bærum, hvor én person er alvorlig skadet. Ulykken skjedde ved Bærums Verk, og kun ett kjøretøy var involvert. Luftambulansen er på vei til stedet, melder politiet i Oslo..

NRK - 19 sep 22 kl. 12:04

Fikk ATV over seg i Hasvik

Nødetatene har rykket ut til en Trafikkulykke i Hasvik med ATV. Personen har fått ATV-en over seg og det er kun en person involvert. Politiet undersøker årsaken.

NRK - 25 aug 22 kl. 17:19

Alvorleg Trafikkulykke i Oslo

I Oslo har det vore ei alvorleg Trafikkulykke der ein motorsykkel er involvert, skriv politiet på Twitter..

NRK - 25 aug 22 kl. 14:16

Sendt til sykehus etter Trafikkulykke

To personer er kjørt til henholdsvis sykehus og legevakt etter en Trafikkulykke ved Vindholmen i Arendal torsdag ettermiddag. Det var en påkjørsel bakfra, og totalt tre personer er involvert. – Ukjent skadeomfang, skriver politiet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com