Trøndelag

Lørdag, 06 Mars, 06:06

Nyheter om Trøndelag

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 19:38

Glatt i Trøndelag

Politiet ber folk la bilen stå i kveld i Trøndelag. Det er svært glatt etter nedbør og underkjølt regn over hele fylket, melder politiet. Strøbiler er på vei ut, men det vil ta tid å få strødd alle veiene..

NRK - I førrgår: 19:38

Trafikkaos i Trøndelag

Politiet ber folk la bilen stå i kveld i Trøndelag. Det er svært glatt etter nedbør og underkjølt regn over hele fylket, melder politiet. Strøbiler er på vei ut, men det vil ta tid å få strødd alle veiene..

VG - 20 feb. 21 kl. 08:02

Politiet i Trøndelag: La bilen stå!

Politiet i Trøndelag melder om svært glatte veier lørdag morgen, på grunn av underkjølt regn..

NRK - 20 feb. 21 kl. 07:21

Ekstremt glatt i Trøndelag

Det er svært glatte veier i Trøndelag på grunn av underkjølt regn. Alt av tilgjengelige strøbiler er ute. Det meldes om flere trafikkulykker i fylket.

NRK - 13 feb. 21 kl. 10:39

Stor snøskredfare i Nord-Trøndelag

Det er stor snøskredfare nord i Trøndelag, og det ventes naturlig utløste skred, melder varsom.no. Også i deler av Nord-Norge og på Vestlandet er det betydelig snøskredfare i dag..

NRK - 10 feb. 21 kl. 21:16

Senterpartiet vokser i Trøndelag

Senterpartiet øker oppslutningen både i Nord- og Sør-Trøndelag, ifølge en meningsmåling utført for NRK og Adresseavisen. Dersom dette var valgresultatet, ville Senterpartiet tatt ett mandat fra Arbeiderpartiet både i nord- og sør-delen av fylket..

NRK - 25 jan. 21 kl. 07:56

Advarer mot å dra til Oslo-regionen

Statsforvalteren i Trøndelag ber innbyggerne om unngå å reise til Oslo-regionen. Årsaken er utbruddet av det muterte koronaviruset i Norde Follo. Han ber også trøndere om å følge nasjonale og lokale smittevernregler ekstra godt.

Aftenposten - 19 feb. 21 kl. 11:45

Fylkesleder: Trøndelag Frp vil ikke ha Listhaug som Frp-leder

Frp trenger en mest mulig samlende leder, og det er ikke Sylvi Listhaug, mener Tommy Skatland, fylkesleder i Trøndelag….

NRK - Igår: 13:31

Sakna mann funnen død

Ein død person er funnen i Straumfjorden på Hitra i Trøndelag. Politiet meiner det dreier seg om ein 81 år gammal mann som har vore sakna etter å ha vore på isfiske..

NRK - 26 jan. 21 kl. 07:49

To fastklemt etter frontkollisjon

Flere personer skal være skadd i en trafikkulykke i Melhus i Trøndelag, opplyser Trøndelag politidistrikt på Twitter. To personer er fastklemt etter en frontkollisjon og brannvesenet jobber med frigjøring. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 26 jan. 21 kl. 07:49

Tre skadd etter frontkollisjon

Flere personer skal være skadd i en trafikkulykke i Melhus i Trøndelag, opplyser Trøndelag politidistrikt. To personer satt fastklemt etter en frontkollisjon og brannvesenet jobbet med frigjøring. En person er fraktet til sykehus med luftambulanse..

NRK - 03 mars 21 kl. 01:55

Is truer båter i Trondheimsfjorden

Brannvesenet som overvåker Stjørdalselva varsler om at vannstanden har sunket og at det er mindre kritisk. De har observert store isflak som nå driver ut i fjorden, noe som kan være til fare for båttrafikken, advarer politiet i Trøndelag..

NRK - 05 des. 20 kl. 20:32

Furunes på topp i Nord-Trøndelag

Siv Furunes fra Inderøy er valgt til SVs førstekandidat i Nord-Trøndelag ved stortingsvalget neste år, melder NTB. Nominasjonen var i tråd med innstillingen. SV har ingen representanter fra Nord-Trøndelag inne på Stortinget i dag..

Aftenposten - 14 feb. 21 kl. 09:00

Kritisk: – Jeg ser at Trøndelag har havnet veldig bakpå

Olympiatoppen er ikke overrasket over at to av tre trøndere har forsvunnet fra topplistene i junior-NM..

NRK - 28 feb. 21 kl. 21:39

Hus evakuert på grunn av ispropper

Flere hjem langs Stjørdalselva i Trøndelag er evakuert på grunn av ispropper i elva. Politiet sier søndag kveld at situasjonen er under kontroll, men at de sammen med brannvesenet og kommunen kontinuerlig overvåker situasjonen..

Aftenposten - 27 feb. 21 kl. 08:00

Hennes forrige bok skapte kontrovers. Også denne handler om barnedrap.

Maren Uthaugs forrige bok skapte kontrovers i Trøndelag. Årets roman handler blant annet om nekrofil, barnedrap og….

Aftenposten - 28 jan. 21 kl. 18:00

To trøndere i travets «mesterligafinale»: – En statistisk umulighet

Selv om det er svært langt fra Trøndelag til Paris, skal to trønderske hester kjempe om drømmegevinsten i verdens….

VG - 26 feb. 21 kl. 20:08

Her er det ingen smitte, men strenge tiltak: «Det er et år som er borte, på en måte»

VG har besøkt de tre Namdalskommunene helt nord i Trøndelag. Her har innbyggerne måttet leve med strenge smitteverntiltak siden Norge ble stengt ned, til tross for at det ikke er blitt påvist noe smitte blant innbyggerne..

NRK - 26 feb. 21 kl. 18:33

Første oppdrag for fly i Norge

De amerikanske bombeflyene på Ørland i Trøndelag, hadde sitt første oppdrag med Norge som base fredag. Ifølge det amerikanske forsvaret skjedde oppdraget ved Barentshavet, skriver Fosna-Folket. Flyene landet i Norge mandag og blir en måneds tid..

Aftenposten - 25 feb. 21 kl. 22:00

Går knallhardt ut mot smitteverntiltak i fotballen: – Dette er distrikts- og jentefiendtlig

NFF Trøndelag krever at fotballen åpner opp for barn, unge og voksne..

NRK - 25 feb. 21 kl. 18:43

Snøskred i Trøndelag

Et 20 meter bredt snøskred sperrer Fv 6330. Raset har gått ca. 1 km nord for Follafoss, og det står biler på begge sider av raset.

NRK - 25 feb. 21 kl. 07:22

Sjåfører i Nord-Norge tryggest

Sjåfører i Nord-Norge og de med asiatiske biler er tryggest bak rattet, ifølge en undersøkelse fra Fremtind. Bilistene i Troms og Finnmark troner øverst foran Nordland, etterfulgt av Trøndelag. På bunn av listen ligger Rogaland..

VG - 22 feb. 21 kl. 18:01

USAs bombefly lander i Norge – samtidig snoker et russisk missilskip ved grensen i nord

Mens amerikanerne lander med bombefly i Trøndelag, lurer en russisk missilkrysser ved norskegrensen helt i nord. – Aktivitet utenfor det normale, mener Forsvaret..

NRK - 22 feb. 21 kl. 10:16

Bombeflyene på vei til Ørland

De fire amerikanske bombeflyene som skal stasjoneres på Ørland i Trøndelag en tid framover, er på vei fra USA. Utplasseringen av B1-B-flyene har ført til kritikk fra Russland mot Norge..

NRK - 22 feb. 21 kl. 08:39

40 grader forskjell på ei uke

Hele Norge har hatt et brått værskifte, men ingen så til de grader som i Folldal sør for Dovre. Forrige helg ble det målt ned mot 40 minusgrader, men en uke etter viste samme målestasjon fem varmegrader. Det var uvanlig varmt også i Trøndelag i går..

VG - 21 feb. 21 kl. 06:35

Feststøy landet rundt – stanset fest med 50 personer

Politiet har hatt hendene fulle med meldinger om høy musikk og forstyrrelse av natteroen rundt omkring i landet natt til søndag. I Trøndelag har de blant annet stanset en fest med rundt 50 deltakere..

VG - 21 feb. 21 kl. 06:35

Politiet anmeldte fest med 50 deltagere – var lovlig

I Trøndelag ble en tenåring anmeldt for å ha samlet 50 mennesker til fest natt til lørdag. Nå innrømmer politiet imidlertid at festen var lovlig..

NRK - 21 feb. 21 kl. 03:17

Stanset fest med 50 personer

Politiet har avsluttet en fest med 50 deltakere i Selbu og anmeldt arrangøren for brudd på koronaforskriften. Også andre steder i landet har det vært bråk. Politiet rykket ut til stedet etter flere klager fra naboer, opplyser Trøndelag politidistrikt.

NRK - 20 feb. 21 kl. 00:34

Mann sjikanerte mindreårige jenter

En mann i 50-årene ble hentet av politiet ved Steinkjer jernbanestasjon. Ifølge meldere skal han opptrådt seksuelt trakasserende og sjikanert mindreårige jenter, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 19 feb. 21 kl. 21:38

Månedslang streik er over

Den månedslange streiken ved private helseinstitusjoner i Trøndelag, Oslo og Viken er over. NHO og Fagforbundet kom til enighet i mekling fredag kveld. Streiken har vart i 30 dager, melder NTB..

NRK - 18 feb. 21 kl. 19:50

Tog-bråstopp på grunn av aking

Lokføreren av et tog ved Verdal/Berggrav i Trøndelag trakk i nødbremsen torsdag kveld da toget nærmet seg en akebakke hvor barn akte ned mot sporet. Politiet har vært på stedet for å se på forholdene..

NRK - 18 feb. 21 kl. 10:24

Færre dyrekrimsaker henlegges

I Trøndelag er antall dyrekrimsaker som er henlagt på grunn av bevisets stilling, halvert i perioden 2018 til 2020. Det viser at etableringen av egne dyrekrimgrupper virker, sier landbruksminister Olaug Bollestad i en pressemelding..

Aftenposten - 12 jan. 21 kl. 09:32

Utsetter alle skirenn i Trøndelag

Skikretsene i Trøndelag har besluttet at det ikke blir noen kretsrenn i januar, men kommunale konkurranser kan avvikles..

VG - 09 jan. 21 kl. 11:49

Smittetrykket stiger i Trøndelag: – En alvorlig situasjon

I starten av desember var Trøndelag den eneste «grønne» regionen i Fastlands-Europa. Nå har smittetrykket steget betraktelig, og fire av kommunene hadde smitterekord torsdag..

P4 - 08 sep. 20 kl. 19:57

AP sliter i Trøndelag

Arbeiderpartiet faller kraftig på nye meningsmålinger i Trøndelag etter bråket på fylkesårsmøtet i Trøndelag Ap. I Ap-bastionen Sør-Trøndelag faller partiet med 10,7 prosentpoeng sammenlignet med valget for tre år siden på målingen Sentio har gjort for avisen Nidaros På en måling Sentio har gjort for Trønder-Avisa i Nord-Trøndelag har partiet en tilbakegang på 7,1 prosentpoeng..

VG - 08 jan. 21 kl. 20:16

Babyen som døde i Trøndelag hadde flere skader

Barnet som døde i Trøndelag før jul, hadde indre skader som er anslått til å være maksimalt én uke gamle..

NRK - 13 feb. 21 kl. 14:12

Stort snøskred vest for Tromsø

Det er gått et snøskred fra fjellet Buren i Tromsø kommune, melder politiet. Tre skiløpere er sett i området, men det er ikke meldt om at noen er tatt av raset. Det er stor eller betydelig snøskredfare i deler av Nord-Norge, Trøndelag og Vestlandet..

NRK - 13 feb. 21 kl. 05:56

Medlemsflukt frå Ap

Frå 2017 til slutten av 2020 hadde Arbeiderpartiet mista 3400 medlemmar, noko som utgjer 16 prosent av medlemsmassen. Størst var nedgangen i Trøndelag der 21 prosent av medlemmane forsvann i perioden, skriv Adresseavisen..

NRK - 13 feb. 21 kl. 05:56

Medlemsflukt frå Arbeidarpartiet

Frå 2017 til slutten av 2020 hadde Arbeidarpartiet mista 3400 medlemmar, noko som utgjer 16 prosent av medlemsmassen. Størst var nedgangen i Trøndelag der 21 prosent av medlemmane forsvann i perioden, skriv Adresseavisen..

NRK - 12 feb. 21 kl. 23:34

Sykehus får kritikk etter barnedød

Helsetilsynet slår fast at Helse Nord-Trøndelag brøt kravene i spesialisthelsetjenesteloven da sju måneder gamle Carla døde av forstoppelse på Levanger sykehus i 2018. En enkel operasjon kunne reddet barnets liv..

NRK - 02 des. 20 kl. 12:26

Minst smitte i landet i Trøndelag

Trøndelag er den regionen som nå har minst smitte i Norge. Det opplyste Folkehelseinstituttet om på regjeringas pressekonferanse i ettermiddag. Det er nå 20 smitta per 100.

NRK - 11 feb. 21 kl. 21:19

E6 stengt på grunn av løse hester

Eieren har fått kontroll på fire av fem hester som har løpt løse på E6 nord for Stjørdal i Trøndelag. Veien er stengt mens situasjonen klarnes opp, melder politiet..

NRK - 11 feb. 21 kl. 16:39

Holdt barna hjemme i sprengkulda

Indre deler av Trøndelag og Innlandet har hatt temperaturer ned mot 40 minusgrader i dag. Kaldest har det vært i Folldal og Røros. Foreldre i Vera i Verdal kommune lot være å sende barna med skolebussen i den sterke kulda..

Dagbladet - 06 jan. 21 kl. 12:58

Nå er Trøndelag verre enn Oslo

I løpet av de siste to ukene har smittetrykket i Trøndelag forverret seg så kraftig at det har overgått Oslo..

NRK - 11 feb. 21 kl. 12:57

Stor snøskredfare

NVE melder at det blir stor snøskredfare nord i Trøndelag og til Troms og Finmark. Det skal komme mye nedbør som gjør at de forventer at skred kan utløses av seg selv. Tester viser at det skal lite til for at snøen raser ut..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt