Totalskadet

Onsdag, 21 April, 07:21

Nyheter om Totalskadet

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 08 april 21 kl. 18:24

Skole på Våler Totalskadet i brann - jobber med å redde gymsal

Kirkebygda skole i Våler kommune er trolig Totalskadet etter en kraftig brann. Brannvesenet jobber nå med å redde gymsalen og den eldre delen av bygget..

VG - 17 april 21 kl. 09:51

Hus Totalskadet: – Vi hørte en kraftig eksplosjon og sprang ut

En person er ikke gjort rede for etter brannen på Osterøy utenfor Bergen..

NRK - 17 mars 21 kl. 12:54

Fant årsak til brannen i Risør

En elektrisk feil knyttet til hovedstrømsinntaket til sikringsskapet i Storgata 7 i Risør, var med all sannsynlighet årsaken til brannen 24. februar i år, melder politiet. Tre bygninger i trehusbebyggelsen i sentrum ble Totalskadet i brannen..

Aftenposten - 20 jan. 21 kl. 22:48

En ruset sjåfør Totalskadet leasingbilen. To dommer kom til motsatte konklusjoner om hvem som må betale.

En ruset leasingkunde Totalskadet bilen. Etterpå har leasingselskapet og forsikringsselskapet kranglet i retten..

E24 - 20 jan. 21 kl. 22:48

En ruset sjåfør Totalskadet leasingbilen. To dommer kom til motsatte konklusjoner om hvem som må betale.

En ruset leasingkunde Totalskadet bilen. Etterpå har leasingselskapet og forsikringsselskapet kranglet i retten..

NRK - 01 feb. 21 kl. 22:30

Har kontroll på brann i Øygarden

Brannen i bolighuset i et boligfelt på Bjorøy i Øygarden kommune er under kontroll, men er ikke slukket, melder Vest politidistrikt. Andre- og tredjeetasje er Totalskadet i brannen. Ingen personer er skadd i brannen..

Aftenposten - 29 des. 20 kl. 12:59

Øyenvitner forteller om flere dødsfall etter kraftig jordskjelv i Kroatia. Sentrum av Petrinja er Totalskadet.

Sentral-Kroatia ble rammet av et jordskjelv målt til 6,3 på skalaen tirsdag. Bygninger har kollapset, og det er meldt om personskader..

NRK - 27 des. 20 kl. 21:19

Hytte totalskadd i brann

Hytta som brant ned ved Gaupøra i Vistdal i Molde kommune er Totalskadet. Politiet melder at de oppretter sak på hyttebrannen. Ingen personer skal ha vært inne i hytta da den brant..

NRK - 29 nov. 20 kl. 10:14

– Rundt ti høns har klart seg

Gunn Elisabeth Slettene ved Slettene Gård i Birkenes anslår at rundt ti fjærkre har overlevd etter at låven med totalt 175 fjækre ble Totalskadet i en brann natt til søndag. Politiet skal gjøre flere undersøkelser på stedet i løpet av søndagen..

VG - 26 sep. 20 kl. 23:25

Skatehall Totalskadet etter storbrann i Skien

En skatehall i Skien sentrum ble Totalskadet i brann lørdag kveld..

P4 - 02 okt. 20 kl. 15:19

Fengslet i to uker for brann

Mannen som er siktet for å forårsaket en brann i et bygg i Åndalsnes, sier det kan ikke ha vært han fordi han var ute å plukket fleinsopp da brannen startet. Det skriver TV2. To personer ble lettere skadet, og 34 personer mistet sine hjem, etter at to blokker i en boligrekke ble Totalskadet tidligere denne uken.

P4 - 01 okt. 20 kl. 18:17

Mann pågrepet etter storbrann i Åndalsnes

Én mann er pågrepet og siktet etter storbrannen i Åndalsnes i Møre og Romsdal i dag. Mannen er siktet for brudd på brann- og eksplosjonsloven, melder TV2. To personer ble lettere skadet, og 34 personer mistet sine hjem, etter at to blokker i en boligrekke ble Totalskadet.

P4 - 21 sep. 20 kl. 09:31

Etterforskningen av KNM Helge Ingstad ferdig

Politiet er ferdig å etterforske ulykken med KNM Helge Ingstad i Hjeltefjorden utenfor Bergen i november 2018. I en pressemelding skriver Vest politidistrikt at generaladvokaten og Sjøfartsdirektoratet har gitt sine uttalelser til saken. Det er nå opp til statsadvokaten å vurdere saken og gi sin innstilling til Riksadvokaten.

VG - 28 juli 20 kl. 14:10

Brygger Totalskadet i brann i Trøndelag

To brygger er Totalskadet etter en kraftig brann på Uthaug i Fosen. De øvrige ble berget..

P4 - 17 sep. 20 kl. 14:26

Pågrepet for brannstiftelse

En kvinne i 50-årene er pågrepet mistenkt for å ha startet en kraftig brann i en firemannsbolig i Elverum i dag. Ingen personer ble skadet, men leilighetsbygget er Totalskadet, opplyser Innlandet politidistrikt. Kvinnen skal selv være beboer i bygget som brant..

NRK - 15 sep. 20 kl. 06:14

29-åring tiltalt for mordbrann

Han er tiltalt for forsøk på mordbrann etter at han skal ha satt fyr på en søppelkasse inntil en trebygning i Larvik. Flere personer sov i bygningen som brant i november 2019. Han skal også ha tent på Larvik bibliotek (bildet), som ble Totalskadet..

NRK - 15 sep. 20 kl. 06:14

Tiltalt for forsøk på mordbrann

29-åringen er tiltalt for forsøk på mordbrann etter at han skal ha satt fyr på en søppelkasse ved en bygning i Larvik. Flere personer sov i bygningen som brant i november 2019. Han skal også ha tent på Larvik bibliotek (bildet), som ble Totalskadet..

Aftenposten - 12 sep. 20 kl. 08:08

Én person omkom og åtte hus ble Totalskadet i Oslo. Nå har politiet konkludert.

Verdier for flere millioner kroner gikk opp i røyk da det begynte å brenne i et rekkehus på Haugenstua i pinsen..

P4 - 10 sep. 20 kl. 17:11

Skal hente barnefamilier

De femti personene Norge skal hente fra Moria-leiren i Hellas, skal være syriske barnefamilier. Det opplyser justisdepartementet til VG. I går opplyste regjeringen at Norge henter 50 asylsøkere fra leiren, som nærmest ble Totalskadet i en brann i går..

E24 - 10 sep. 20 kl. 12:26

Forsikringsselskap nektet å betale for ruset sjåfør i bilulykke. Dét var ikke Oslo tingrett enig i.

Codan Forsikring må betale 325.000 i erstatning til et leasingselskap for at en kunde Totalskadet bil i ruspåvirket tilstand..

VG - 06 aug. 20 kl. 04:34

Sykehus Totalskadet i Beirut-eksplosjonene: – Det er ingenting igjen

Flere av sykehusene som skulle ta i mot sårede etter eksplosjonene i Beirut, ble selv så kraftig rammet at de måtte avvise folk som trengte hjelp..

VG - 06 aug. 20 kl. 04:34

Sykehus Totalskadet i eksplosjonene i Beirut: – Det er ingenting igjen

Flere av sykehusene som skulle ta i mot sårede etter eksplosjonene i Beirut, ble selv så kraftig rammet at de måtte avvise folk som trengte hjelp..

VG - 06 aug. 20 kl. 04:34

Sykehus Totalskadet i eksplosjonene i Beirut: – Ingenting er igjen

Flere av sykehusene som skulle ta i mot sårede etter eksplosjonene i Beirut, ble selv så kraftig rammet at de måtte avvise folk som trengte hjelp..

Aftenposten - 05 aug. 20 kl. 08:43

Sykehusene i Beirut greier ikke ta hånd om alle de skadede

Tallet på døde og skadede etter eksplosjonen i Beirut stiger. Tre sykehus ble Totalskadet, noe som setter det allerede pressede helsevesenet under enda større press..

P4 - 22 juli 20 kl. 23:18

Flere hundre griser trolig døde

Flere hundre griser har trolig gått tapt i den voldsomme gårdsbrannen på Tretten i Øyer kommune i Innlandet i kveld. Flere bygninger på gården ble Totalskadet. Politiet sier noen av dyrene kom seg ut, men at flere av dem trolig må avlives på grunn av røykskader.

P4 - 29 mai 20 kl. 16:26

Fire pågrepet etter boligbrann

Tre menn og en kvinne er pågrepet etter en boligbrannen i Bodø forrige søndag. De fire er siktet for å ha medvirket til brannen ,opplyser politiet i Nordland. Ingen personer ble skadet, men bygget ble Totalskadet.

P4 - 27 mai 20 kl. 08:05

Bombealarm i Sverige

I Sverige har bombegruppen rykket ut til et kommunehus i Kungsängen, nordvest for Stockholm. Avisen Expressen skriver at det er funnet en farlig gjenstand og beboere i området er bedt om å holde seg innendørs. Ifølge vitner skal det dreie seg om en veske som en bomberobot nå undersøker.

P4 - 24 mai 20 kl. 10:27

Beboer kom til rette etter brann

Beboeren som var savnet etter en kraftig brann i en firemannsbolig i Bodø i natt har nå kommet til rette. Beboeren var på besøk et annet sted under brannen, opplyser politiet i Nordland. Bygget ble Totalskadet, og det var en stund fare for at brannen skulle spre seg så flere boliger i nærheten også ble evakuert..

NRK - 24 mai 20 kl. 10:38

Ingen kom til skade

En person var savnet etter en brann i en firemannsbolig på Mørkved i Bodø natt til søndag, men er nå gjort rede for. Den savnede personen var på besøk et annet sted, opplyser politiet. Totalt fem personer bodde i boligen som er Totalskadet..

NRK - 31 mars 20 kl. 05:24

Hus Totalskadet i brann i Andebu

Politiet vet ikke årsaken til at huset i Andebu i Sandefjord kommune begynte å brenne mandag kveld. Det ble Totalskadet og politiet skal undersøke det senere. En mannlig beboer reddet seg ut..

P4 - 24 mai 20 kl. 07:30

En savnet etter brann

En person er ikke gjort rede for etter en brann i en firemannsbolig i Bodø i natt. Boligen ble Totalskadet i brannen, men brannvesenet klarte å hindre den fra å spre seg til andre bygg. Til sammen 18 personer ble evakuert, både fra bygget som brant og nærliggende bygg..

NRK - 20 mai 20 kl. 16:01

Båtbrann utenfor Jomfruland

En båteier fra Risør er brakt til sykehus for sjekk etter at det brøt ut brann i en 50 fots treskøyte utenfor kysten av Jomfruland i Vestfold og Telemark. Båten ble Totalskadet. Politiet vurderer å etterforske saken, skriver Varden..

NRK - 18 mai 20 kl. 06:49

Etterforsker rekkehusbrann

Politiet starter i dag etterforskning av brannen i en åttemannsbolig på Kongsberg natt til 17. mai. 11 beboere på Sandsværmoen ble husløse da rekkehuset ble Totalskadet i brann.

P4 - 03 mai 20 kl. 11:17

Bilfører funnet skadet - fraktet til sykehus

En mann i 20 årene er funnet skadet etter en bilulykke i Herøy i Møre og Romsdal, han er nå fraktet til sykehus med luftambulanse. Politiet har søkt etter mannen etter at de fant en Totalskadet bil i grøfta men ingen fører. Blodspor ledet politiet til en privatadresse der de fant den skadede mannen.

P4 - 03 mai 20 kl. 10:30

Leter etter skadd person etter trafikkulykke

Nødetatene leter nå etter en antatt skadet person etter en bilulykke på Herøy på Sunnmøre. En bil skal ha kjørt ut av vegen. Politiet sier at bilen er Totalskadet og det er ting på stedet som tyder på at den eller de som kjørte bilen kan være skadet.

Aftenposten - 15 april 20 kl. 06:17

Seks campingvogner Totalskadet i brann på feriesenter i Telemark

Seks campingvogner gikk med da det brøt ut brann på Kilen feriesenter natt til onsdag, med stor spredningsfare. Ingen personer kom til skade..

P4 - 09 april 20 kl. 16:22

Mann pågrepet for boligbrann i Ålesund

En mann i 40-årene er pågrepet i forbindelse med en boligbrann i Ålesund tirsdag. Boligen ble Totalskadet, og 14 personer ble evakuert. Den østeuropeiske mannen er pågrepet og siktet for å ha uaktosmt forvoldt grovt skadeverk.

NRK - 12 feb. 20 kl. 12:12

Hus ble Totalskadet i brann

Huset som begynte å brenne i Husøysund i Færder kommune, ble Totalskadet i dag. Ingen personer ble skadet og hundene i huset ble reddet ut..

P4 - 21 mars 20 kl. 22:55

5 til legevakt etter brann

Fem personer er kjørt til legevakt etter en brann i et rekkehus i Herøy kommune i Nordland i kveld. Alle fem skal ha pustet inn røyk. Tre av de fire leilighetene i rekkehuset er Totalskadet i brannen.

NRK - 05 jan. 20 kl. 20:25

Bolighus Totalskadet i brann

En bolig i Tønsberg ble Totalskadet i en brann i Barkåker i kveld. Ingen ble skadet, og brannmannskapet hindret spredning til nabohuset, men huset var allerede tapt da brannvesenet kom til stedet..

VG - 10 feb. 20 kl. 09:48

Rekkehus Totalskadet i brann – blåser sort giftig røyk

Et rekkehus med seks leiligheter i Barkåker i Tønsberg sto i full fyr mandag formiddag. Politi og brannvesen er fremme på stedet..

VG - 10 feb. 20 kl. 09:48

Rekkehus Totalskadet i brann

Et rekkehus med seks leiligheter i Barkåker i Tønsberg sto i full fyr mandag morgen. Alle beboere er gjort rede for..

P4 - 07 feb. 20 kl. 05:25

Brann i plasthall på Sunnmøre

Det brenner i en plasthall i Sande på Sunnmøre. Politiet melder at hallen som brukes til å produsere plastbåter er Totalskadet i brannen. Brannvesenet har nå kontoll på brannen..

P4 - 14 jan. 20 kl. 05:30

Helge Ingstad-etterforskning ikke klar

Politiets etterforskning av Helge Ingstad-ulykken drar ut. Ifølge Bergens Tidende vil etterforskningen tidligst være ferdig til påske. Blant annet gjenstår avhør og annet arbeid, opplyser politiet.

P4 - 08 jan. 20 kl. 12:16

Skader for tresifret millionbeløp

Storbrannen i parkeringshuset på Stavanger lufthavn Sola i går har ført til skader for flere hundre millioner kroner. Det anslår forsikringsselskapet Gjensidige. Flytrafikken stoppet opp, mer enn tusen personer ble evakuert, deler av parkeringshuset raste sammen, og mellom 200 og 300 biler er Totalskadet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt