Torp

Mandag, 19 April, 23:56

Nyheter om Torp

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 31 mars 21 kl. 08:18

Norwegian dropper Torp i sommer

Markedssjef på Torp, Tine Kleive-Mathisen, sier Norwegian har startet opp etter en vanskelig tid, men at det trolig er tilbake på Torp Sandefjord lufthavn i slutten av året eller neste år. Norwegian skulle ha flydd til tre steder fra Torp i sommer..

NRK - 16 feb. 21 kl. 07:24

Frp vil gi nødhjelp til Torp

Frp ber Stortinget om 45 millioner kroner i nødhjelp til Torp Sandefjord lufthavn. Flyplassen har fått 35 millioner kroner for å dekke utgifter de fire første månedene i år, men Frp vil med ekstrabevilgningen sikre driften av Torp ut juni i år..

Klartale - 12 mars 21 kl. 08:57

457 personer måtte snu på Torp flyplass i år

457 personer er nektet å reise videre inn i Norge fra Torp flyplass i år. Mange av dem har ikke tingene i orden, sier politiet..

NRK - 22 timer siden

– Døden for fotballen vi er glad i

NRKs fotballekspert, Carl-Erik Torp, er ikke begeistret for den nye Superligaen i fotball. – Jeg blir jo lei meg når de alt har skrevet under avtaler og lagt planer. Det er litt på vei mot døden for den fotballen vi har vært glad i, sier han..

NRK - 04 april 21 kl. 00:31

Mange hundre på biltreff i Sverige

Ved Torp i Uddevalla i Sverige har flere hundre samlet seg for biltreff påskeaften. Til tross for pandemien og smitteverntiltak. – Vi gjør dette for å holde liv i bilkulturen, sier arrangøren som regner med at rundt 500 biler deltar, skriver SVT..

E24 - 11 feb. 21 kl. 06:33

Ingen streik på Torp lufthavn

Det blir ikke streik ved Torp Sandefjord lufthavn. Det er klart etter at NTL og NHO Luftfart natt til torsdag ble enige om en ny midlertidig særavtale..

NRK - 11 feb. 21 kl. 05:31

Ikke streik på Torp lufthavn

Det blir ikke streik ved Sandefjord lufthavn Torp. Det er klart etter at NTL og NHO Luftfart i natt ble enige om en ny midlertidig særavtale. Det sier forbundssekretær Tor Erik Granum i NTL til LO-magasinet FriFagbevegelse..

E24 - 09 feb. 21 kl. 11:40

Utenlandstrafikken på Torp falt med 90 prosent i januar

Kun 21.998 passasjerer reiste fra Sandefjord lufthavn Torp i januar, mot 142.419 samme måned i fjor.

E24 - 28 jan. 21 kl. 06:28

Krisemøte på Torp lufthavn etter strengere innreiseregler

At Norge i praksis stenger grensene natt til fredag, gjør at Torp lufthavn i Sandefjord holder krisemøte torsdag..

NRK - 27 jan. 21 kl. 22:21

Krisemøte på Torp lufthavn

At Norge i praksis stenger grensene natt til fredag, gjør at Torp lufthavn i Sandefjord holder krisemøte torsdag. Regjeringens beslutning gjør at det omtrent ikke vil være utenlandsankomster på flyplassen de kommende ukene..

NRK - 25 jan. 21 kl. 21:52

Guldbagge til Ane Dahl Torp

Skuespiller Ane Dahl Torp vant mandag den svenske filmprisen «Guldbaggen» for beste kvinnelige hovedrolle i den svenske filmen «Charter». Filmen er valgt som Sveriges kandidat til Oscar-utdelingen i kategorien Beste internasjonale spillefilm..

NRK - 06 jan. 21 kl. 05:41

Avdekker falske koronatester

Flere reisende på Torp Sandefjord lufthavn har prøvd å snike seg unna koronatesting ved å vise fram falske papirer på at de er testet. Leder Inger Amundsen (bildet) for teststasjonen på Torp sier enkelte passasjerer har falske attester de har kjøpt..

VG - 20 feb. 21 kl. 19:20

Listhaug og Raja i coronafeide

Frp-lederkandidat Sylvi Listhaug går i strupen på kulturminister Abid Raja (V): Hun mener han gir for mange corona-millioner til kulturlivet. Raja slår tilbake med Jon Fosse, Ane Dahl Torp, Karpe og Munch..

NRK - 14 des. 20 kl. 14:45

Godkjenner krisehjelp til Torp

EØS-tilsynet Esa godkjenner regjeringens krisehjelp til Torp Sandefjord lufthavn. Den forlengede hjelpen er i tråd med EØS-reglene om statsstøtte, konkluderer Esa..

NRK - 02 des. 20 kl. 17:34

Siste program med Torp

Etter 10 sesongar med viktige samtaler med aktuelle menneske er det no slutt for programmet Torp. Men siste sending byr på ingen ringare enn Gro Harlem Brundtland som gjest..

Dagbladet - 09 jan. 21 kl. 20:29

Tatt på fersken: - Tøyer grensene

En reisende inn til Norge forsøkte å lure teststasjonen på Torp lufthavn med coronadokumentasjon som ikke tilhørte ham. Politiet melder at flere reisende har framvist falske eller mangelfulle covid-19-tester..

Klartale - 17 nov. 20 kl. 11:10

Kommunelegen mener smitten kom via Torp

En person kan ha tatt med korona-smitte til Farsund og Lyngdal via Torp Sandefjord lufthavn. Det tror kommunelegen i Lyngdal..

VG - 02 jan. 21 kl. 19:49

Les dagens VG her!

Les om hvordan samboerparet Mona Torp og Stein Magne Ranum overlevde de dramatiske timene hvor de var fanget i raset i Gjerdrum i dagens avis..

NRK - 16 des. 20 kl. 06:18

Fikk bot for beltespenne

En 32 år gammel mann er dømt til å betale en bot på 6 000 kroner etter at han ble tatt med et knokejern i sikkerhetskontrollen på Torp Sandefjord lufthavn. Knokejernet fungerte som beltespenne på beltet mannen hadde på seg..

P4 - 26 okt. 20 kl. 13:45

50 koronasmittede fra Polen

Over 50 personer har kommet fra Polen til Norge med koronasmitte den siste uken. Det melder NRK. Tesststasjonen på Sandefjord Lufthavn Torp har fått inn mange smittede med fly fra Polen den siste tiden.

Aftenposten - 09 des. 20 kl. 20:21

Da grensene ble åpnet: – Dette irriterte oss mest. De bare fløy til Torp og gikk i land.

Slik svarer Norsk Industri på hva som skjedde da NHO-lobbyisten fikk regjeringen til å gi alle utenlandske arbeidere fra EU/EØS fritak fra ti dagers karantene..

VG - 02 des. 20 kl. 13:00

Slutt for «Torp» på NRK

Programleder Ole Torp (68) gir seg etter fem år og ti sesonger..

Dagbladet - 02 des. 20 kl. 12:11

Slutt for «Torp»: - Vemodig

I kveld leder Ole Torp siste utgave av NRKs aktualitetsmagasin «Torp»..

Aftenposten - 27 nov. 20 kl. 13:18

Ber om snarlig gjenåpning av Nasjonalgalleriet i påvente av nytt museum

Arkitekt Fredrik Torp og kunsthistoriker Knut Ljøgodt vil sikre publikum et tilbud mens åpningen av Nasjonalmuseet lar vente på seg. Nå ber de kulturminister Abid Raja komme på banen..

VG - 17 nov. 20 kl. 10:32

Kommunelegen: Mener smittekilden kom med fly som landet på Torp

Kilden til utbruddet i Lyngdal og Farsund kom trolig fra Romania med fly..

NRK - 12 nov. 20 kl. 23:01

Politiaksjon i Fredrikstad

Flere patruljer fra politiet og politihelikopteret er i området rundt Torp i Fredrikstad. De leter etter en eldre mann som kan være bevæpnet. – Det er ingen fare for andre mennesker, men vi søker etter mannen, sier operasjonsleder Terje Marstad..

NRK - 21 sep. 20 kl. 09:56

Korona-støtte til Torp

Regjeringa gir 30 millioner kroner ut året til Torp Sandefjord lufthavn. Koronakrisen har ført til færre passasjerer og store tap. Flyplassdirektør Gisle Skansen sier pengene gjør at flyplassen kommer gjennom året uten for store skrubbsår..

Aftenposten - 29 okt. 20 kl. 08:12

Pilotutdanninger over hele Europa står på bakken. Nå drar studenter fra hele verden til Norge for å komme seg på vingene.

Torp (Aftenposten/E24): Flere begynte på pilotutdanningen hos Pilot Flight Academy i år enn i fjor. Samtidig står skolebenkene for årets førsteårsstudenter tomme andre steder..

E24 - 29 okt. 20 kl. 06:16

Luftfarten står midt i en historisk krise. Likevel flokker utenlandske studenter seg til pilotutdanning i Norge.

Torp (Aftenposten/E24): Flere begynte på pilotutdanningen hos Pilot Flight Academy i år enn i fjor. Samtidig står skolebenkene for årets førsteårsstudenter tomme andre steder..

Aftenposten - 11 sep. 20 kl. 06:28

Torp må si opp ansatte: – Ikke en god dag for noen

Under et allmøte torsdag formiddag fikk de ansatte ved Torp Sandefjord lufthavn beskjeden om nedbemanning. Antall oppsigelser er ikke fastsatt..

E24 - 10 sep. 20 kl. 21:33

Torp må si opp ansatte: – Ikke en god dag for noen

Under et allmøte torsdag formiddag fikk de ansatte ved Torp Sandefjord lufthavn beskjeden om nedbemanning. Antall oppsigelser er ikke fastsatt..

NRK - 26 okt. 20 kl. 13:08

Over 50 koronasmittede fra Polen

Over 50 koronasmittede fra Polen har kommet til Norge den siste uken. Kommuneoverlege i Torp, Ole Henrik Augestad frykter store mørketall..

NRK - 08 sep. 20 kl. 09:50

Færre flyavganger på Torp

Administrerende direktør Gisle Skansen på Torp Sandefjord lufthavn sier til Sandefjords Blad at flyselskapene har mindre aktivitet etter smitteverninnstramminger i Norge og andre land. Derfor ligger det an til at det blir færre flyavganger fremover..

Aftenposten - 15 okt. 20 kl. 18:35

Arkitekten bak Aker brygge og Tjuvholmen med nye Filipstad-tegninger. Foreslår kunstig øy i Oslofjorden.

Niels Torp har tegnet fremtidens Filipstad på eget initiativ. Men båter, biler og tog kan komme i veien for forslaget..

Aftenposten - 19 aug. 20 kl. 09:57

Ane Dahl Torp: – Når man begynner å krangle om barna, er det ingen som kommer ut av det med rene hender

Haugesund (Stavanger Aftenblad): – Jeg tror mange kan bli blinde for hva som er barnas beste, sier Ane Dahl Torp om konflikten som utspiller seg i «Charter». Nå er den svenske filmen nominert til Nordisk råds filmpris..

NRK - 15 aug. 20 kl. 08:34

1600 passasjerer får ikke test

Korona-testsenteret på Torp Sandefjord lufthavn åpner ikke før tirsdag. Dermed vil ikke de rundt 1 600 passasjerene som lander på Torp, og kommer fra røde land, stå uten tilbud om test ved flyplassen. Testsenteret skulle egentlig åpne denne uken..

E24 - 21 sep. 20 kl. 06:44

Widerøe slutter med vedlikehold i utlandet

Widerøe har bestemt seg for å gjøre alt vedlikehold ved basene i Bodø, Bergen og Torp. Nå har de bygd ny hangar og ansetter opp mot 50 nye i Bodø..

NRK - 03 aug. 20 kl. 12:14

Esa godkjenner krisepakke til Torp

Efta sitt overvakingsorgan Esa har godkjend at Torp lufthamn i Sandefjord kan få 99 millionar kroner i statsstøtte for å kompensere for tap under koronapandemien. Det opplyser samferdselsminister Knut Arild Hareide i ei pressemelding..

NRK - 15 sep. 20 kl. 09:12

Fikk ikke ha narkotisk sopp

En 41-åring fra Polen er dømt til 18 dagers fengsel for å ha forsøkt å smugle 53 gram narkotisk sopp. Han ble stoppet på Torp Sandefjord lufthavn med soppen som har hallusinerende effekt. Han sa han ikke visste at soppen var ulovlig i Norge..

P4 - 09 sep. 20 kl. 18:07

Flytekniker dømt for å være alkoholpåvirket

For første gang siden loven ble endret i fjor, er en flytekniker dømt for å ha vært alkoholpåvirket på jobb. Det melder NRK. En mann i 50-årene fra Ungarn er i Vestfold tingrett dømt til 60 dagers betinget fengsel etter å ha hatt 1,12 i promille på jobb på Torp lufthavn i Sandefjord i januar.

E24 - 09 sep. 20 kl. 16:15

Torp varsler nye kutt etter sviktende sensommer

Sommeren lovet godt, men nå går det mot mørkere tider for Sandefjord lufthavn..

NRK - 17 juli 20 kl. 09:14

KLM flyr Torp-Amsterdam fra august

Fra 3. august starter KLM opp igjen med fem ukentlige flyginger til Amsterdam fra Torp Sandefjord lufthavn. I august åpner KLM også opp for ukentlige avganger til Amsterdam fra Bergen, Kristiansand, Oslo, Stavanger, Trondheim og Ålesund..

NRK - 25 juni 20 kl. 15:09

Pride-hyllest gjorde pastor rasende

Pastor Jan-Aage Torp melder seg ut av Kristelig Folkeparti etter at konstituert barne- og familieminister Ida Lindtveit Røse offentlig hyllet Pride. Utmeldelsen gjelder med umiddelbar virkning, skriver Torp i sitt utmeldelsesbrev til KrF torsdag..

P4 - 10 aug. 20 kl. 10:45

Fotballtrener koronasmittet

Én av tre fotballtrenere fra Italia som skulle delta på en fotballskole i Bamble i Vestfold og Telemark har testet positivt for koronaviruset. De tre kom med fly til Sandefjord lufthavn Torp lørdag. Treneren med påvist smitte sitter nå i isolasjon, mens de to andre er karantene.

NRK - 10 aug. 20 kl. 10:30

Fotballtrener koronasmittet

Én av tre fotballtrenere fra Italia, som kom med fly til Sandefjord lufthavn Torp lørdag morgen, har testet positivt for korona. Trenerne skulle delta på en fotballskole i Bamble, men sitter nå i karantene og isolasjon på et hotell..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt