Titusener

Monday, 25 May, 17:20

Nyheter om Titusener

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 18 May 20 kl. 11:18

Stormer opp til full strid om norsk oljenæring etter corona: Slik blir kampen om oljeskatten

Milliarder kroner og Titusener av arbeidsplasser over hele landet er i spill når Stortinget nå skal behandle oljeskatten. Oljeselskaper og tillitsvalgte har slått seg sammen i en sjelden sterk allianse mens en samlet miljøbevegelse roper varsku..

NRK - 13 Apr 20 kl. 23:36

Tyrkia løslater Titusener av fanger

Parlamentet i Tyrkia vedtok tirsdag et lovforslag som åpner for å løslate Titusener av fanger, for å beskytte de insatte mot koronaviruset, melder Reuters. Forslaget ble vedtatt med 279 mot 51 stemmer..

NRK - 27 Apr 20 kl. 12:52

Tilbake på skolebenken i Kina

Titusener av elever har vendt tilbake til skolebenken i Beijing og Shanghai som en del av Kinas oppmykning av koronarestriksjonene. Gjenåpningen gjelder skoleelever i ungdomsalderen og dem som går på det siste året i de ulike delene av skoleløpet..

NRK - 26 Apr 20 kl. 23:18

Skal teste Titusener for antistoff

En ny metode skal tas i bruk når Oslo universitetssykehus går i gang med å teste 10.000 personer hver dag for antistoffer mot koronaviruset. testmetoden er både raskere og billigere enn den som hittil har vært i bruk..

NRK - 23 Apr 20 kl. 06:35

Vil ha koronaskatt for de rikeste

Ledelsen i Miljøpartiet De Grønne ønsker ekstra koronaskatt for de rikeste og en større satsing på havvind for å skape Titusener av nye jobber. Det skriver NTB. Den midlertidige koronaskatten ville skaffet 4-7 milliarder kroner til statskassen..

VG - 20 Apr 20 kl. 11:43

Arbeidsplassene må reddes nå

I coronakrisen må vi samarbeide for å redde alle de arbeidsplassene vi kan. Med enkle grep kan regjeringen redde Titusener av arbeidsplasser i oljenæringen. Men det haster..

P4 - 21 Apr 20 kl. 18:45

Tidligere oljefondsjef vil skatte av USA-tur

Tidligere sjef for Oljefondet, Knut Kjær, vil skatte av den mye omtalte USA-turen med påtroppende Oljefond-sjef Nicolai Tangen. Han var en av mange samfunnstopper som fikk seg en gratis-tur til seminaret i fjor høst. Til VG sier Kjær at deltakelsen ga ham er privat fordel, og at han har satt av Titusener av kroner på selvangivelsen.

Aftenposten - 17 Apr 20 kl. 20:19

Her er detaljene: Slik blir «kontantstøtten» til corona-rammede bedrifter

Lørdag får de første bedriftene mulighet til å søke kompensasjon. – Vi vet at det er flere Titusener av bedrifter, ja kanskje flere hundre tusen bedrifter, som venter på denne ordningen, sier Sanner..

E24 - 17 Apr 20 kl. 17:20

Her er detaljene: Slik blir «kontantstøtten» til corona-rammede bedrifter

Lørdag får de første bedriftene mulighet til å søke kompensasjon. – Vi vet at det er flere Titusener av bedrifter, ja kanskje flere hundre tusen bedrifter, som venter på denne ordningen, sier Sanner..

Aftenposten - 17 Apr 20 kl. 20:19

Legger frem detaljer for «kontantstøtten» til corona-rammede bedrifter

Lørdag får de første bedriftene mulighet til å søke kompensasjon. Finansministeren holder pressekonferanse om ordningen klokken 21. – Vi vet at det er flere Titusener av bedrifter, ja kanskje flere hundre tusen bedrifter, som venter på denne ordningen, sier Sanner..

E24 - 17 Apr 20 kl. 17:20

Legger frem detaljer for «kontantstøtten» til corona-rammede bedrifter

Lørdag får de første bedriftene mulighet til å søke kompensasjon. Finansministeren holder pressekonferanse om ordningen klokken 21. – Vi vet at det er flere Titusener av bedrifter, ja kanskje flere hundre tusen bedrifter, som venter på denne ordningen, sier Sanner..

Aftenposten - 27 Mar 20 kl. 19:39

Hvor lenge skal vi leve slik som nå? Flere drastiske tiltak må gjelde «omtrent ett år», ifølge regjeringens eksperter.

1,6 millioner eldre og syke i isolasjon. Titusener av mennesker i karantene etter nærkontakt. Dette er tiltakene Regjeringens eksperter mener må gjelde til mars 2021..

P4 - 03 Mar 20 kl. 17:09

19 døde etter tornado

Dødstallet etter tornadoene i Tennessee i USA fortsetter å stige. Ifølge nyhetsbyrået AFP er nå minst 19 personer døde som følge av tornadoene. Titusener av mennesker ble uten strøm og bygninger ble knust til pinneved.

P4 - 03 Mar 20 kl. 05:51

Norge ikke klar for flyktningstrøm

Norge er ikke klar for en plutselig asyløkning. Det sier sjef i Utlendingsdirektoratet, Frode Forfang til Klassekampen. Tyrkia har varslet at Titusener av flykninger er på vei inn i Europa etter at landet åpnet grensene i forrige uke.

P4 - 03 Mar 20 kl. 06:24

Vil stanse flyktninger på grensen

Frp fremmer i dag flere forslag i Stortinget for å hindre at flyktninger som har oppholdt seg i Tyrkia kommer til Norge. De siste dagene har Titusener flyktninger og migranter krysset grensen mellom Tyrkia og Hellas, etter at Tyrkia lettet på grensekontrollen mot EU. Frp frykter en ny situasjon som i 2015-2016, og foreslår i alt ti tiltak for å stoppe den utviklingen.

P4 - 13 Feb 20 kl. 07:18

Ap ønsker gigasatsing på hydrogen

Arbeiderpartiets programkomité foreslår en stor statlig satsing på hydrogen. Partileder Jonas Gahr Støre sier til Klassekampen at en statlig styring og en tiårsplan vil kunne skape et nytt industrieventyr med Titusener av arbeidsplasser. Støre mener Norge kan bli verdensledende på hydrogen.

VG - 11 Feb 20 kl. 13:43

Rekdal om Leeds-nedturen: – Det er tungt

Kan Leeds United rote det bort igjen? Titusener av middelaldrende nordmenn sliter med nattesøvnen igjen. Tirsdag kveld møter de Brentford til nøkkelkamp..

P4 - 26 Jan 20 kl. 17:19

Omfattende vannbrudd i Bergen

Flere Titusener er uten vann i Bergen etter et omfattende vannbrudd. Deler av Fana, Søreide, Kokstad og Sandsli er helt uten vann, mens også steder som Dolviken og Grimstad er berørt, opplyser Bergen kommune. Det jobbes med å rette feilen, men foreløpig er det usikkert når vannet er tilbake..

NRK - 01 Jan 20 kl. 14:51

Titusener i nyttårsdemonstrasjon

Titusener av demokratiforkjempere gikk første nyttårsdag i demonstrasjonstog i Hongkong for å fornye presset mot myndighetene. Arrangørene anslår selv at over 1 million mennesker deltok..

NRK - 03 Jan 20 kl. 12:09

Titusener tar til gatene i Teheran

I Teheran i Iran har Titusener av mennesker tatt til gatene fredag i protest mot USAs rakettangrep i Irak natt til fredag, melder AFP. Iranske ledere har lovet å hevne likvidasjonen av generalen Qasem Soleimani, som ledet de iranske elitestyrkene..

NRK - 01 Jan 20 kl. 10:24

Tåregass mot demonstranter

Titusener av demokratiforkjempere gikk første nyttårsdag i demonstrasjonstog i Hongkong for å fornye presset mot myndighetene. Ifølge nyhetsbyrået Reuters skal politiet ha brukt tåregass mot demonstrantene..

NRK - 01 Jan 20 kl. 16:53

Rundt 400 pågrepet under protester

Titusener av demokratiforkjempere gikk første nyttårsdag i demonstrasjonstog i Hongkong for å fornye presset mot myndighetene. På kvelden brøt det ut sammenstøt mellom aktivister og politi, og rundt 400 ble ifølge politiet pågrepet..

Aftenposten - 26 Dec 19 kl. 20:00

40 år med krig i Afghanistan har kostet tusen milliarder dollar og Titusener av menneskeliv | Elisabeth Eide og Terje Skaufjord

USA bidro til å skape en voldelig, korrupt og dysfunksjonell stat, opprettholdt med amerikanske våpen..

NRK - 20 Dec 19 kl. 23:52

Tusener på flukt fra Idlib

Minst 72 mennesker er drept i intens bombing det siste døgnet i Idlib-provinsen i Nord-Syria. Titusener er på flukt nordover, ifølge FN. Kampene står mellom syriske styrker og opprørere..

E24 - 01 Dec 19 kl. 15:35

Titusener i demonstrasjon i Hongkong

Titusener av svartkledde demonstranter strømmet ut i gatene i Hongkong søndag..

Aftenposten - 17 Dec 19 kl. 20:47

Mariam (3) måtte flykte da Tyrkia angrep. Leiesoldater har flyttet inn i flyktningenes hjem.

HASAKA, SYRIA (Aftenposten): Titusener av flyktninger lever i iskald gjørme i det nordlige Syria. Tyrkia anklages for etnisk rensing..

NRK - 11 Dec 19 kl. 04:36

Demonstrasjoner i Praha

Titusener av tsjekkere demonstrerte tirsdag mot statsminister Andrej Babis. De ba Babis gå av etter at det ble kjent at etterforskningen av ham gjenopptas. Om lag 60.

P4 - 23 Nov 19 kl. 19:31

Titusener demonstreste mot partnervold

Titusener av franskmenn har i dag marsjert gjennom gatene i Paris for å demonstrere mot partnervold. Så langt i år har minst 116 kvinner i landet blitt drept av en partner eller eks, ifølge offisielle tall. 220.

NRK - 05 Dec 19 kl. 02:04

Forbereder storstreik i Frankrike

Frankrike forbederer seg på den største streiken på mange år når Titusener vil protestere mot endringer i pensjonssystemet torsdag. Ni av ti tog ventes å stå stille, og halvparten av alle læree ventes å streike..

NRK - 06 Nov 19 kl. 23:54

Chiles president vil øke minstelønn

Chiles president Sebastián Piñera vil heve minstelønnen til drøyt 4300 kroner i måneden i et forsøk på å roe ned protestbølgen i landet. I over to uker har Titusener av chilenere demonstrert mot regjeringen med krav om en mer rettferdig fordeling..

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 23:25

Disse kulturprodusentene overlever på donasjoner

De har ingen fast lønn, men tjener Titusener i måneden på donasjoner. Fansen hans donerer rundt 30.000 kroner i måneden.

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 23:36

Demonstranter trosset jordskjelv i Chile – sammenstøt med politi

Titusener av demonstranter samlet seg i Chiles hovedstad for å fortsette presset mot regjeringen, samtidig som et jordskjelv rammet landet..

P4 - 26 Oct 19 kl. 10:49

Over 1.000 brannfolk kjemper mot store branner

Over 1000 brannfolk kjemper nå mot enorme branner sør i delstaten California i USA. I nærheten av Santa Clarita, sør for Los Angeles, har Titusener av innbyggere flyktet fra en brann som har svidd av over 1.600 hektar.

NRK - 20 Oct 19 kl. 00:34

Libanons regjering sprekker

Etter flere dager med heftige protester i Libanon, forlater nå det kristne partiet regjeringskoalisjonen, rapporterer flere nyhetsbyråer. Titusener av demonstranter har anklaget den politiske eliten for korrupsjon..

Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 13:42

Jubel blant demonstranter da brexitavtale ble utsatt

Titusener av brexit-motstandere i London jublet da Underhuset vedtok å utsette avstemningen om den reviderte utmeldingsavtalen med EU..

P4 - 19 Oct 19 kl. 19:48

Brexit-motstandere feirer utsettelsen

Titusener av brexit-motstandere i London jublet da Underhuset i ettermiddag bestemte at avstemningen om den nye utmeldingsavtalen med EU utsettes. Demonstrantene samlet seg i morges i sentrum av London og marsjerte mot Parlamentet i Westminster, med krav om at Storbritannia forblir i EU. Med dagens avstemning kan det gå mot en ny utsettelse av brexit ..

P4 - 10 Oct 19 kl. 22:51

Titusener på flukt i Nord-Syria

Titusenvis av sivile er nå på flukt i Nord-Syria etter at Tyrkia startet sin offensiv. Det opplyser FNs høykommissær for flyktninger. De tyrkiske angrepene har blant annet rammet boligområder og mange skal være drept.

VG - 29 Sep 19 kl. 15:00

Titusener demonstrerer i Taipei til støtte for Hongkong

Titusenvis trosser tungt regnvær i Taiwans hovedstad Taipei og uttrykker solidaritet med folket i Hongkong..

Aftenposten - 27 Sep 19 kl. 05:51

Global klimaprotest innledet på New Zealand

Titusener av demonstranter samlet seg i byer på New Zelanad der de krever klimahandling. I hele verden er det varslet protester fredag..

Dagbladet - 24 Sep 19 kl. 09:04

Slik reddet de Ving på 17 timer

Ving får pengene som trengs og redder videre drift. Det gir en avklaring for titalls ansatte og Titusener av reisende..

NRK - 08 Sep 19 kl. 22:44

Kraftig orkan rammer Tokyo

Tyfonen Faxai feide søndag kveld inn over Tokyo med kraftig vind og øsende regnvær. Trafikken ble lammet, og Titusener ble bedt om evakuere. Før tyfonen traff Japan, hadde den en vindstyrke på opptil 60 meter i sekundet..

Aftenposten - 03 Sep 19 kl. 09:01

Lang ventetid på refusjon fra Vy

Titusener av passasjerer måtte finne alternativ transport etter togkaoset på Østlandet torsdag. Ventetidene er lange for å få refundert utgiftene..

NRK - 03 Sep 19 kl. 15:27

Titusener mottar «nazipensjon»

Drøyt 63.000 mennesker i Tyskland og ellers i verden mottar fortsatt tilleggspensjon for skader de eller deres nærmeste fikk i tjeneste for Nazi-Tyskland, skriver den belgiske avisen De Morgen, ifølge NTB..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 14:53

Brøl, streik og konserter. Fredag håper arrangørene på en ny gigantprotest for klima.

Fredag blir det ny skolestreik før Titusener av voksne får muligheten til å brøle ut sin klimafrustrasjon..

Hegnar.no - 11 Aug 19 kl. 07:30

Titusener demonstrerte i Moskva

Titusener av mennesker samlet seg lørdag i en av de største demonstrasjonene på mange år i Moskva. Kravet deres var frie valg..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt