Titusener

Monday, 18 November, 23:42

Nyheter om Titusener

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 06 Nov 19 kl. 23:54

Chiles president vil øke minstelønn

Chiles president Sebastián Piñera vil heve minstelønnen til drøyt 4300 kroner i måneden i et forsøk på å roe ned protestbølgen i landet. I over to uker har Titusener av chilenere demonstrert mot regjeringen med krav om en mer rettferdig fordeling..

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 23:25

Disse kulturprodusentene overlever på donasjoner

De har ingen fast lønn, men tjener Titusener i måneden på donasjoner. Fansen hans donerer rundt 30.000 kroner i måneden.

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 23:36

Demonstranter trosset jordskjelv i Chile – sammenstøt med politi

Titusener av demonstranter samlet seg i Chiles hovedstad for å fortsette presset mot regjeringen, samtidig som et jordskjelv rammet landet..

P4 - 26 Oct 19 kl. 10:49

Over 1.000 brannfolk kjemper mot store branner

Over 1000 brannfolk kjemper nå mot enorme branner sør i delstaten California i USA. I nærheten av Santa Clarita, sør for Los Angeles, har Titusener av innbyggere flyktet fra en brann som har svidd av over 1.600 hektar.

NRK - 20 Oct 19 kl. 00:34

Libanons regjering sprekker

Etter flere dager med heftige protester i Libanon, forlater nå det kristne partiet regjeringskoalisjonen, rapporterer flere nyhetsbyråer. Titusener av demonstranter har anklaget den politiske eliten for korrupsjon..

Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 13:42

Jubel blant demonstranter da brexitavtale ble utsatt

Titusener av brexit-motstandere i London jublet da Underhuset vedtok å utsette avstemningen om den reviderte utmeldingsavtalen med EU..

P4 - 19 Oct 19 kl. 19:48

Brexit-motstandere feirer utsettelsen

Titusener av brexit-motstandere i London jublet da Underhuset i ettermiddag bestemte at avstemningen om den nye utmeldingsavtalen med EU utsettes. Demonstrantene samlet seg i morges i sentrum av London og marsjerte mot Parlamentet i Westminster, med krav om at Storbritannia forblir i EU. Med dagens avstemning kan det gå mot en ny utsettelse av brexit ..

P4 - 10 Oct 19 kl. 22:51

Titusener på flukt i Nord-Syria

Titusenvis av sivile er nå på flukt i Nord-Syria etter at Tyrkia startet sin offensiv. Det opplyser FNs høykommissær for flyktninger. De tyrkiske angrepene har blant annet rammet boligområder og mange skal være drept.

VG - 29 Sep 19 kl. 15:00

Titusener demonstrerer i Taipei til støtte for Hongkong

Titusenvis trosser tungt regnvær i Taiwans hovedstad Taipei og uttrykker solidaritet med folket i Hongkong..

Aftenposten - 27 Sep 19 kl. 05:51

Global klimaprotest innledet på New Zealand

Titusener av demonstranter samlet seg i byer på New Zelanad der de krever klimahandling. I hele verden er det varslet protester fredag..

Dagbladet - 24 Sep 19 kl. 09:04

Slik reddet de Ving på 17 timer

Ving får pengene som trengs og redder videre drift. Det gir en avklaring for titalls ansatte og Titusener av reisende..

NRK - 08 Sep 19 kl. 22:44

Kraftig orkan rammer Tokyo

Tyfonen Faxai feide søndag kveld inn over Tokyo med kraftig vind og øsende regnvær. Trafikken ble lammet, og Titusener ble bedt om evakuere. Før tyfonen traff Japan, hadde den en vindstyrke på opptil 60 meter i sekundet..

Aftenposten - 03 Sep 19 kl. 09:01

Lang ventetid på refusjon fra Vy

Titusener av passasjerer måtte finne alternativ transport etter togkaoset på Østlandet torsdag. Ventetidene er lange for å få refundert utgiftene..

NRK - 03 Sep 19 kl. 15:27

Titusener mottar «nazipensjon»

Drøyt 63.000 mennesker i Tyskland og ellers i verden mottar fortsatt tilleggspensjon for skader de eller deres nærmeste fikk i tjeneste for Nazi-Tyskland, skriver den belgiske avisen De Morgen, ifølge NTB..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 14:53

Brøl, streik og konserter. Fredag håper arrangørene på en ny gigantprotest for klima.

Fredag blir det ny skolestreik før Titusener av voksne får muligheten til å brøle ut sin klimafrustrasjon..

Hegnar.no - 11 Aug 19 kl. 07:30

Titusener demonstrerte i Moskva

Titusener av mennesker samlet seg lørdag i en av de største demonstrasjonene på mange år i Moskva. Kravet deres var frie valg..

NRK - 18 Aug 19 kl. 10:10

Demonstranter vil vise fredelighet

Titusener samlet seg søndag til et stort protestmøte i Hongkong. Aktivister håper det vil styrke bildet av protestene som en fredelig massebevegelse. Myndighetene i Hongkong har gitt tillatelse til møtet i Victoria Park, men ikke til at demokrati-tilhengerne får marsjere i gatene..

VG - 18 Aug 19 kl. 10:11

Hongkong-demonstrantene vil vise at de er fredelige

Titusener samlet seg søndag til et stort protestmøte i Hongkong. Aktivister håper det vil styrke bildet av protestene som en fredelig massebevegelse..

P4 - 19 Aug 19 kl. 05:46

Antall flyktninger i verden det høyeste siden annen verdenskrig

Antall flyktninger har nå passert det høyeste tallet siden andre verdenskrig. Det er nå 70 millioner flyktninger verden over, ifølge FNs høykommissær for flyktninger. Blant annet i Jemen er millioner drevet på flukt og Titusener av mennesker drept..

NRK - 12 Aug 19 kl. 16:00

Separatister åpner for samtaler

Lederen for separatistbevegelsen i Sør-Jemen som før helgen inntok presidentpalasset i Aden, sier han vil delta i fredssamtaler som Saudi-Arabia har foreslått. Titusener av mennesker er drept i krigen i Jemen siden 2015..

NRK - 11 Aug 19 kl. 10:37

Sammenstøt i Jerusalem

Palestinere støtte sammen med israelsk politi ved al-Aqsa-moskeen i Jerusalem søndag. Minst 14 personer ble skadd, ifølge helsepersonell. Titusener av palestinere strømmet til moskeen søndag morgen for å markere starten på id..

NRK - 04 Aug 19 kl. 12:03

Nye protestmarsjer i Hongkong

Titusener av Hongkongs innbyggere trosser advarsler fra Kina og samler seg søndag til to nye protestmarsjer mot myndighetene. Kina kommer ikke til å la situasjonen i Hongkong fortsette, skriver et statskontrollert kinesisk nyhetsbyrå søndag..

Aftenposten - 23 Jul 19 kl. 12:37

Titusener skal se verdensmesteren fra Sørlandet

Lona Sneve (18) fra Søgne har flyttet utenlands for å satse, og kan allerede skilte med to VM-gull, en uoffisiell verdensrekord og 15 NM-titler i islandshest. Snart er det duket for nok et VM..

NRK - 12 Jul 19 kl. 18:50

Protester 21 uke på rad

Titusener protesterte i dag igjen i Algerie. Protestene, som har pågått i 21 uker, er rettet mot algeriske styringsmakter. Under dagens protest skal en av protestantene uten hell ha forsøkt å sette fyr på seg selv..

VG - 14 Jul 19 kl. 03:04

Titusener mistet strømmen på Manhattan

T-banestasjoner og gater er mørklagt, og brannvesenet har rykket ut til folk som står fast i heiser. Lørdag kveld mistet minst 42.000 mennesker i New York strømmen..

Aftenposten - 09 Jul 19 kl. 21:50

Sveriges fotballforbund anmeldt til likestillingsombudet

Dagen etter at de svenske VM-bronsevinnerne ble hyllet av Titusener i Göteborg ble Sveriges fotballforbund anmeldt til likestillingsombudet for diskriminering..

NRK - 01 Jul 19 kl. 15:44

Hongkong-demonstrasjoner eskalerer

Demonstranter i Hongkong har knust vinduer og tatt seg inn i parlamentet. Titusener av har også marsjert i gatene. Det protesteres mot nye lover og i forbindelse med at det er 22 år siden den tidligere britiske kolonien ble en del av Kina..

E24 - 04 Jul 19 kl. 10:01

G-sport gjorde sko-blemme – da lot XXL «fienden blø»

G-Sport skulle selge sko på tilbud for 999 kroner, men ett 9-tall forsvant ved en feil. Da tok en «ekte XXL-kriger» rask affære – og hamstret alle 124 par på lager, slik at konkurrenten tapte Titusener..

Aftenposten - 09 Jun 19 kl. 13:30

Titusener demonstrerer mot forslag til utleveringslov i Hongkong

Titusener av demonstranter samlet seg søndag i Hongkong for å protestere mot et lovforslag som åpner for utlevering til Kina..

P4 - 24 Jun 19 kl. 17:44

Forsvarsansatte kritiske til pendlerskatt

Flere ansatte i Forsvaret sier de vurderer å slutte i jobben på grunn av en regelendring om at pendlerutgifter over 97.000 kroner skal beskattes. Befalets fellesorganisasjon skriver på sine nettsider at endringen vil bety Titusener i ekstra skatt for ansatte med høye utgifter til jobbreiser.

Aftenposten - 19 Jun 19 kl. 08:58

Nye tall: Over 90.000 drept i krigen i Jemen

Over 90.000 mennesker er drept i krigen i Jemen, ifølge organisasjonen ACLED. I tillegg har Titusener av jemenittiske barn dødd av sult..

NRK - 16 Jun 19 kl. 09:31

Titusener av demonstranter

I Hongkong er flere titusen demonstranter ute i gatene søndag for å protestere mot den foreslåtte loven om utlevering til blant annet Kina. Loven er utsatt på ubestemt tid, men demonstrantene krever at den droppes..

VG - 19 Jun 19 kl. 15:46

En hyllest til et ikon fra den syriske revolusjonen

På lørdag kveld gikk Titusener av syrere til sengs med sår i sjelen. Facebook-feeden min flommet over av nekrologer og hyllester, improviserte sanger, videoer, dikt, tegninger og artikler. Sarout, et ikon fra den syriske revolusjonen var død..

VG - 12 Jun 19 kl. 09:51

Titusener demonstrerer i Hongkong onsdag

Høringen av en ny lov har blitt utsatt etter tusenvis av mennesker tok til gatene i Hongkong. Den omstridte loven muliggjør utlevering av mistenkte i straffesaker til Kina..

Aftenposten - 09 Jun 19 kl. 07:00

Forslag til utleveringslov skaper frykt i Hongkong

Titusener er søndag ventet å demonstrere i Hongkong mot et lovforslag som åpner for utlevering til Kina..

VG - 12 Jun 19 kl. 09:51

Titusener demonstrerer i Hongkong onsdag – stormer parlamentet

Høringen av en ny lov har blitt utsatt etter tusenvis av mennesker tok til gatene i Hongkong. Den omstridte loven muliggjør utlevering av mistenkte i straffesaker til Kina..

NRK - 09 Jun 19 kl. 06:28

Venter store demonstrasjoner

Titusener er søndag ventet å demonstrere i Hongkong mot et lovforslag som åpner for utlevering til Kina. Mange frykter at en utleveringsavtale kan bli brukt til å straffe politiske forbrytelser ettersom Hongkong og Kina har vidt ulike rettssystemer..

NRK - 09 Jun 19 kl. 09:47

Titusener demonstrerer i Hongkong

Demonstranter protesterer søndag i Hong Kong i protest mot en ny lov som skal gjøre det lettere å utlevere personer i Kina. Så langt er det meldt om flere titusen demonstranter, men det er forventet at tallet kan stige til flere hundre tusen..

NRK - 19 May 19 kl. 19:54

Demonstrerer mot høyrenasjonalisme

Titusener av mennesker demonstrerte søndag i Tyskland og andre land i Europa mot høyreradikalisme og nasjonalisme foran EU-valget neste uke, melder NTB. Meningsmålinger viser økende støtte til høyreradikale og nasjonalistiske partier i en rekke land..

VG - 20 May 19 kl. 22:33

Vil selge utsolgt krydder til Titusener

Krydderet Gastromat er nærmest umulig å få tak i. Det har gjort at noen har lagt ut bokser til salg for skyhøye priser..

Dagbladet - 27 Apr 19 kl. 06:26

SAS vurderer å kansellere avganger søndag

Pilotstreiken i SAS har allerede rammet Titusener av passasjerer i Norge. Lørdag formiddag blir det tatt stilling til eventuelle kanselleringer søndag..

Hegnar.no - 27 Apr 19 kl. 08:08

Jobber for å unngå kanselleringer søndag

Pilotstreiken i SAS har allerede rammet Titusener av passasjerer i Norge. Lørdag formiddag blir det tatt stilling til eventuelle kanselleringer søndag..

Aftenposten - 27 Apr 19 kl. 07:21

SAS-beslutning ventes om mulige kanselleringer søndag

Pilotstreiken i SAS har allerede rammet Titusener av passasjerer i Norge. Lørdag formiddag blir det tatt stilling til eventuelle kanselleringer søndag..

E24 - 27 Apr 19 kl. 08:07

SAS-beslutning ventes om mulige kanselleringer søndag

Pilotstreiken i SAS har allerede rammet Titusener av passasjerer i Norge. Lørdag formiddag blir det tatt stilling til eventuelle kanselleringer søndag..

NRK - 05 Apr 19 kl. 08:58

Sør-Korea har erklært krisetilstand

Sørkoreanske myndigheter har erklært krisetilstand på grunn av en enorm skogbrann som herjer lengst nordøst i landet. 900 brannbier og Titusener av brannfolk er satt inn for å få kontroll på brannen. 400 hus er blitt evakuert..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt