Tiltalt

Sunday, 18 August, 21:32

Nyheter om Tiltalt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 Aug 19 kl. 20:04

Mann fra Bergen Tiltalt

En mann i 40-årene fra Bergen er Tiltalt for å ha medvirket til at en annen mann forgrep seg på stedatteren sin. Han er i tillegg Tiltalt for å ha delt seksualiserte bilder av mannens stedatter med flere på nettet, ifølge Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, Tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

Aftenposten - 15 Aug 19 kl. 05:51

35-åring Tiltalt for å ha tent på flyktningbolig i Tromsø

En 35 år gammel mann er Tiltalt og risikerer 21 års fengsel for å satt fyr på eget bosted i Tromsø sentrum i februar. Liv kunne gått tapt, ifølge tiltalen..

P4 - 15 Aug 19 kl. 17:15

Tiltalt for overgrep mot søster

En 21 år gammel mann fra Tromsø er Tiltalt for å ha forgrepet seg seksuelt på lillesøsteren sin. Overgrepet skal ha skjedd i 2014 og jenta var yngre enn 14 år. Det er ikke kjent hvordan mannen stiller seg til tiltalen, opplyser Nordlys.

Aftenposten - 15 Aug 19 kl. 07:08

Stavanger-mann Tiltalt for innførsel av bombe-ingredienser

En mann i 40-årene fra Stavanger er Tiltalt for å ha innført en rekke stoffer som kan brukes for å lage eksplosiver. Mannen nekter straffskyld..

P4 - 09 Aug 19 kl. 21:09

Tiltalt for 1,8 millioner overgrepsbilder

En mann fra Trondheim er Tiltalt for å hatt seksuell omgang med barn under 14 år. I tillegg er han Tiltalt for besittelse av minst 1,8 millioner bilder og filmer som viser seksuelle overgrep mot barn, eller som seksualiserer barn, skriver Adresseavisen..

NRK - 15 Aug 19 kl. 07:09

Tiltalt for innførsel av stoffer

En mann i 40-årene fra Stavanger er Tiltalt for innførsel av en rekke stoffer som kan benyttes til å lage eksplosiver. Forsvareren avviser at mannen hadde terrorplaner. Mannen skal ha forklart at han hadde planer om å lage alternative medisiner..

P4 - 15 Aug 19 kl. 05:53

Tiltalt for innføring av bombeingredienser

En mann i 40-årene fra Stavanger er Tiltalt for innførsel av en rekke stoffer som kan benyttes til å lage eksplosiver. Politiet har blant annet knyttet mannen til bestillinger og funn av ingredienser som tidligere er brukt i bomber i flere større terrorangrep i Europa. Mannens forsvarer avviser at klienten hadde terrorplaner, eller planer om å lage en bombe i det hele tatt, men vil ikke si hva han skulle bruke stoffene til..

P4 - 14 Aug 19 kl. 15:41

Tiltalt for medvirkning til voldtekt

En bergensmann er Tiltalt for medvirkning til voldtekt av en jente etter å ha oppfordret til dette over internett. Politiet mener de kan bevise at 45-åringen oppfordret til overgrep og spurte etter bilder. Jentas stefar ble i februar dømt til ti års fengsel i Kristiansand tingrett for en rekke overgrep som pågikk fra jenta var 11 til 18 år gammel.

P4 - 08 Aug 19 kl. 17:15

69-åring Tiltalt for overgrep

En 69 år gammel mann er Tiltalt for å ha untyttet og skaffet seg seksuell omgang med en utviklingshemmet kvinne. Overgrepet skal ha skjedd i bofellesskapet der kvinnen bor, melder Lister24..

NRK - 09 Aug 19 kl. 21:45

Mann Tiltalt for overgrep

Trondheimsmannen er Tiltalt å ha vært i besittelse av 1,8 millioner overgrepsbilder mot barn og for seksuell omgang med barn under 14 år, melder Adresseavisen. I midten av august skal rettssaken opp i Sør-Trøndelag tingrett, skriver avisen..

Dagbladet - 23 timer siden

Tiltale: Mishandlet familien i 16 år

En familiefar i 70-åra står Tiltalt for å ha utøvet psykisk og fysisk vold mot både daværende ektefelle og sine egne barn gjennom 16 år..

NRK - 08 Aug 19 kl. 16:54

Tidligere SS-offiser (92) Tiltalt

En 92 år gammel tidligere SS-soldat må møte i retten i Tyskland, Tiltalt for medvirkning til 5.230 drap. Mannen var fra august 1944 til april 1945 vakt i konsentrasjonsleiren Stutthof, om lag 40 kilometer øst for dagens Gdańsk i Polen..

VG - 07 Aug 19 kl. 13:25

Mann Tiltalt etter at flere kaniner og en hund døde

En mann er Tiltalt for å ha hensatt to Sanktbernhardshunder og syv-åtte kaniner i hjelpeløs tilstand i flere måneder i 2017. Kun den ene hunden overlevde..

Hegnar.no - 05 Aug 19 kl. 08:15

Mann Tiltalt for Røkke-utpressing må møte i retten

Tirsdag 27. august starter rettssaken mot torpedoen som er Tiltalt for grov utpressing av Kjell Inge Røkke. Saken ble tidligere i år utsatt på grunn av sykdom..

P4 - 05 Aug 19 kl. 13:30

Mann Tiltalt for incest

En mann fra Tromsø er Tiltalt for å ha misbrukt sin egen datter i ti år. Det skriver iTromsø. Han skal også ha oppsøkt unge jenter på Snapchat, og vært i besittelse av over 16.

NRK - 05 Aug 19 kl. 23:15

14 elever Tiltalt for hets

14 svenske skoleelever er Tiltalt for hets mot folkegrupper, etter at de skal ha blitt fotografert mens de gjorde nazisthilsen i en gymsal. I forhør skal ungdommene ha forklart at de ikke visste det var ulovlig. Det skriver Sveriges Radio..

Aftenposten - 05 Aug 19 kl. 09:04

Mann Tiltalt for Røkke-utpressing må møte i retten

Tirsdag 27. august starter rettssaken mot torpedoen som er Tiltalt for grov utpressing av Kjell Inge Røkke. Saken ble tidligere i år utsatt på grunn av sykdom..

P4 - Igår: 22:27

Rapport viser at Epstein tok sitt eget liv

Overgrepsanklagede Jeffrey Epsteins dødsfall var et selvmord. Det konkluderer rettsmedisinere i den endelige obduksjonsrapporten, skriver New York Times. Milliardæren var Tiltalt for overgrep mot mindreårige jenter og menneskehandel.

P4 - 07 Aug 19 kl. 14:07

Tiltalt etter at flere dyr døde

En mann er Tiltalt for å ha hensatt dyr i hjelpeløs tilstand i flere måneder. En hund og flere kaniner døde etter å ha blitt etterlatt i en bolig i Østfold i minst seks måneder med bare noe besøk til og fra. Politiet opplyser til VG at de ikke tror på forklaringen til mannen.

NRK - 05 Aug 19 kl. 12:01

Mann Tiltalt for incest

En mann fra Tromsø er Tiltalt for incest. Han skal ha misbrukt sin egen datter i ti år, skriver iTromsø. Han skal ha oppsøkt unge jenter på Snapchat, og vært i besittelse av over 16.

NRK - 15 Aug 19 kl. 09:33

Epstein: Brukne bein i nakke

Obduksjonsrapporten av milliarderen Jeffrey Epstein viser flere brukne bein i nakken, det sier to kilder med kjennskap til rapporten til Washington Post. Epstein satt i varetekt, Tiltalt for menneskehandel og overgrep mot unge jenter..

P4 - 05 Aug 19 kl. 21:24

Tiltalt for vold mot baby

En mann i 40-årene er Tiltalt for å ha påført sin seks uker gamle baby to brudd i armen. Mannen har forklart at det skjedde ved et uhell, men den rettsmedisinske undersøkelsen viser at det ikke er samsvar mellom forklaringen og skadene, opplyser politiet til TV2. Hendelsen skjedde på et barne- og familiesenter på Østlandet i fjor sommer..

Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 05:40

Dom faller i saken mot Asap Rocky

Onsdag faller dommen mot rapperen Asap Rocky i tingretten i Stockholm. Den amerikanske musikeren er Tiltalt for vold mot en afghansk 19-åring..

NRK - 14 Aug 19 kl. 05:41

Dom faller i saken mot Asap Rocky

Onsdag faller dommen mot rapperen Asap Rocky i tingretten i Stockholm. Den amerikanske musikeren er Tiltalt for vold mot en afghansk 19-åring. USAs president Donald Trump har engasjert seg i saken og nærmest forsøkt å gjøre den til storpolitikk..

Dagbladet - 09 Aug 19 kl. 22:14

Mann Tiltalt: Festet metallbrikke over bilskiltene

Lurte bommene i Bergen og i nabokommunene..

P4 - 14 Aug 19 kl. 11:36

Nekter straffskyld for overgrep

En 27 år gammel mann som er Tiltalt for seksuell omgang med en seks år gammel gutt nektet straffskyld da rettssaken mot han startet i Bergen tingrett i dag. Etter et julebord i fjor der han hadde drukket mye alkohol tok han seg inn i et fremmed hus og forgrep seg på gutten. Han ble oppdaget av guttens far.

Dagbladet - 09 Aug 19 kl. 21:56

Tiltalt for overgrep og besittelse av 1,8 millioner overgrepsbilder

Trønder pågrepet i januar, nekter straffskyld..

P4 - 14 Aug 19 kl. 05:52

Dom mot A$AP Rocky

I dag faller dommen mot rapperen Rakim Mayers, kjent som A$AP Rocky, i tingretten i Stockholm. Amerikaneren er Tiltalt for vold mot en 19 år gammel afghansk mann i juni. Artisten satt en måned i varetekt etter voldshendelsen i Stockholm, men ble løslatt tidligere denne måneden i påvente av dommen mot ham.

NRK - 12 Aug 19 kl. 11:19

Fransk Epstein-etterforskning

Den franske likestillingsministeren Marlène Schiappa sier hun vil ha en fransk etterforskning av milliardæren Jeffrey Epsteins aktiviteter, melder Reuters. Epstein var Tiltalt for menneskehandel, men ble funnet død i varetekt lørdag 10. august..

NRK - 10 Aug 19 kl. 15:14

Jeffrey Epstein er død

Milliardæren Jeffrey Epstein ble funnet død i fengselscellen sin lørdag. Det sier kilder til amerikanske medier. Han har sittet fengslet siden starten av juli, og skulle møte i retten neste år, Tiltalt for overgrep mot mindreårige og menneskehandel..

NRK - 10 Aug 19 kl. 15:14

Jeffrey Epstein funnet død

Milliardæren Jeffrey Epstein ble funnet død i fengselscellen sin lørdag. Det sier kilder til amerikanske medier. Han har sittet fengslet siden starten av juli, og skulle møte i retten neste år, Tiltalt for overgrep mot mindreårige og menneskehandel..

P4 - 10 Aug 19 kl. 15:30

Jeffrey Epstein funnet død

Den amerikanske milliardæren Jeffrey Epstein som er Tiltalt for menneskehandel og seksuell utnyttelse av mindreårige er funnet død i fengsel. Han er tidligere kapitalforvalter og har vært venn med presidentene Bill Clinton og Donald Trump. Det er uklart om Epstein hadde cellen for seg selv eller om han delte den med andre..

NRK - 30 Jul 19 kl. 06:52

Tiltalt for hasjsmugling

Fire menn fra Grenland er Tiltalt for grov narkotikasmugling, eller medvirkning til dette, skriver TA. De fire prøvde å frakte 30 kilo hasj fra Sverige til Norge i fjor, men ble stoppet av tollere på Svinesund. Mennene kan få inntil 10 års fengsel..

P4 - 01 Aug 19 kl. 08:48

Tiltalt for telefonterror mot politiet

En 50 år gammel mann fra Lindesnes er Tiltalt for telefonterror mot politiet og AMK-sentralen. Han er tidligere straffet fire ganger for det samme. I løpet av tre kvelder i fjor skal 50-åringen ringt nødnummeret til politiet og ambulanse til sammen rundt 25 ganger, helt unødvendig.

P4 - 31 Jul 19 kl. 17:50

Tre menn Tiltalt for ran av 70 kilo narkotika

Tre menn er Tiltalt for ran av 70 kilo narkotika. Det opplyser Bergens Tidende. Den fornærmede mannen fortalte at han var blitt slått ned og truet i sitt eget hjem, men han fortalte da aldri noe om at han var blitt ranet for hasj og marihuana..

VG - 26 Jul 19 kl. 07:38

Tenåringsgutter Tiltalt for blodig angrep på lesbisk par

Fire gutter i alderen 15–17 år er Tiltalt etter hendelsen inne på en buss i London i slutten av mai..

Dagbladet - 25 Jul 19 kl. 08:53

ASAP Rocky Tiltalt

Den amerikanske superstjerna er Tiltalt for vold i Sverige..

P4 - 30 Jul 19 kl. 16:24

Sju Tiltalt for Nav-svindel

Sju personer er Tiltalt for grov svindel mot Nav i Bergen. En 42 år gammel mann skal ha mottatt nesten 2,2 millioner kroner ved å oppgi feil informasjon. Politiet mener at flere av de Tiltalte har jobbet da de mottok ytelser fra Nav, og at noen har mottatt lønn fra selskap uten å arbeide, skriver Bergens Tidende.

NRK - 21 Jul 19 kl. 22:53

Brødre Tiltalt for drapsforsøk

To menn er Tiltalt for drapsforsøk etter en knivstikking på Grønland i Oslo i februar. Sammen med en tredje mann er de også Tiltalt for drapsforsøk i 2017. De tre Tiltalte er brødre, skriver Document.

Dagbladet - 05 Aug 19 kl. 08:30

Torpedo må i retten for Røkke-utpressing

Profilspekket vitneliste i saken mot Jan Erik «Jannik» Iversen, som er Tiltalt for grov utpressing av Kjell Inge Røkke..

NRK - 07 Aug 19 kl. 14:29

Forlot dyr i hjelpeløs tilstand

En Østfold-mann er Tiltalt etter at flere kaniner og en hund døde, skriver VG. Politiet tok seg inn hos mannen og fant da forlatte dyr. Mannen skal ha hensatt to Sanktbernhardshunder og syv-åtte kaniner i hjelpeløs tilstand i flere måneder i 2017..

P4 - 30 Jul 19 kl. 08:49

Familie skal ha svindlet Nav for 4,1 millioner kroner

Tre brødre og deres koner er Tiltalt for å ha svindlet Nav for 4,1 millioner kroner. Saken er den største til A-krimsenteret i Bergen, skriver Bergens Tidende. En regnskapsfører er også Tiltalt i saken for å ha medvirket til bedrageriene, blant annet ved å gi uriktige opplysninger om arbeidsforhold og inntekt til Nav.

Aftenposten - 06 Aug 19 kl. 05:37

R. Kelly Tiltalt for overgrep i Minnesota

Tiltalen mot R & B-stjernen R. Kelly er utvidet til flere seksuelle overgrep, inkludert misbruk av en jente under 18 år i Minnesota..

Dagbladet - 26 Jul 19 kl. 12:50

Homofilt par banket opp - fire gutter Tiltalt

Etter voldsepisoden hvor paret ble banket opp på en buss i mai, er nå fire personer (15-17 år) Tiltalt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt