Tiltak

Monday, 17 January, 08:48

Nyheter om Tiltak

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 nov 21 kl. 21:27

Må ikke nøle med Tiltak i kommunene

Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) sier regjeringen løpende vurderer om vi skal øke bruken av koronasertifikat og at kommuner må innføre lokale Tiltak raskt. Den siste tiden har både tallet på smittede og innlagte på sykehusene med koronavirus økt. Innlagttallene nærmer seg 200.

Aftenposten - 13 jan 22 kl. 06:45

Kan ikke legge på litt for strenge Tiltak for sikkerhets skyld

Spesielt ett Tiltak har druknet i debatten om skjenkestopp og skoler..

Dagbladet - 12 jan 22 kl. 18:45

Vil ha Tiltak mot uvaksinerte

Erfaringer fra intensivavdelingene viser at regjeringen må innføre målrettede Tiltak for de uvaksinerte, mener Helse Bergen-direktør Eivind Hansen..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere Tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye Tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke Tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 13 jan 22 kl. 10:30

– Torps økonomi rammet

Markedssjef Tine Kleive-Mathisen på Torp Sandefjord lufthavn sier tap av passasjerer og flyruter går hardt ut over økonomien. Hun sier de nå får en reduksjon i trafikken på 60 prosent sammenlignet med hvordan situasjonen så ut for noen uker siden. Stortingsrepresentant Erlend Larsen (H) fra Vestfold har spurt samferdselsminister Jon-Ivar Nygård om krisepakke til lufthavner.

NRK - 04 nov 21 kl. 14:52

Nye Tiltak i Tromsø neste uke

Det vil komme nye Tiltak i Tromsø i neste uke for å få ned smitten, opplyser ordfører Gunnar Wilhelmsen. Kommunen jobber nå med å finne ut hvilke Tiltak som er aktuelle, og er i dag i møte med helsemyndighetene. Wilhelmsen sier det trolig ikke vil være snakk om inngripende Tiltak, og at barn og unge skal skjermes..

NRK - 28 okt 21 kl. 07:24

– Ikke aktuelt med nasjonale Tiltak

Det siste døgnet er det registrert 1.180 koronasmittede i Norge, og smittetrenden er stigende. FHI-direktør Camilla Stoltenberg sier til NRK torsdag morgen at det ikke er aktuelt med nasjonale Tiltak nå.

NRK - 27 okt 21 kl. 13:45

Aktuelt med nasjonale Tiltak igjen

I en pressemelding skriver helseminister Ingvild Kjerkol at det kan bli aktuelt med nye nasjonale Tiltak igjen. – Pandemien er ikke over, og vi ser nå at smittetallene øker flere steder. Hvis det kommer en stor økning i smittespredningen lokalt eller nasjonalt som gir høy belastning på helsetjenestene, må kommunene være forberedt på å begrense smittespredningen gjennom lokale Tiltak.

NRK - 27 okt 21 kl. 13:45

Nasjonale Tiltak kan bli aktuelt

I en pressemelding skriver helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol (Ap) at det kan bli aktuelt med nye nasjonale Tiltak igjen. – Pandemien er ikke over, og vi ser nå at smittetallene øker flere steder. Hvis det kommer en stor økning i smittespredningen lokalt eller nasjonalt som gir høy belastning på helsetjenestene, må kommunene være forberedt på å begrense smittespredningen gjennom lokale Tiltak.

NRK - 08 nov 21 kl. 15:38

Ingen nye Tiltak i Oslo ennå

Smittetallene i Oslo stiger, men det blir foreløpig ingen koronaTiltak i hovedstaden. Helsebyråd Robert Steen (Ap) advarer om at situasjonen kan snu raskt. – I det korte løp blir det ikke konkrete Tiltak, sier Steen til Avisa Oslo.

NRK - 01 nov 21 kl. 20:22

Gir til Tiltak mot avskoging

Norge, Tyskland og Storbritannia utbetaler 300 millioner kroner til Colombia for nye og forsterkede Tiltak mot avskoging. Utbetalingen ble kunngjort på klimatoppmøtet i Glasgow mandag på et arrangement med Colombias president Iván Duque. De 300 millionene er en del av klima- og skogsamarbeidet som ble inngått mellom landene i 2015.

NRK - 08 nov 21 kl. 10:38

Rødt frykter Tiltakskutt

Partiet Rødt frykter at regjeringen stanser Tiltak for å bekjempe koronakrisen for tidlig i sitt nye budsjettforslag. Dagens regjering vil ikke bruke mer av oljefondet enn det den forrige regjeringen la opp til. Rødt mener man fortsatt må ha Tiltak for sektorer som sliter, som reiseliv og kulturliv, skriver NTB..

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 20:48

Flere kommuner varsler Tiltak: – Har hatt møter med Oslo og alle kommunene i Viken

Torsdag sa helseminister Ingvild Kjerkol at kommuner med økt koronasmitte ikke må nøle med å innføre strengere Tiltak..

VG - 05 nov 21 kl. 16:05

Møter helseministeren om smittesituasjonen i nord: – Bør se på regionale Tiltak

Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) vil i dag snakke med ordførere i kommunene som har høyest smittetrykk: – Vi bør se på regionale Tiltak, hvis smitten øker, sier Alta-ordføreren..

NRK - 04 nov 21 kl. 18:08

Ber kommunar vurdere lokale Tiltak

Kommunar med høgt smittetrykk, bør vurdere å innføre Tiltak ved behov, seier helseminister Ingvild Kjerkol (Ap). Dei siste vekene har smitten auka i fleire kommunar. Helseministeren har torsdag hatt møter med kommunar med høgt smittetrykk.

NRK - 04 nov 21 kl. 17:12

FHI drøftar lokale Tiltak

Folkehelseinstituttet, FHI, er i samtalar med kommunane om smittesituasjonen, belastninga på helsetenesta og vurderingar om Tiltak, melder VG. Torsdag klokka 18 møter helseminister Ingvild Kjerkol pressa etter at ho har hatt møter med kommunar med høgt smittetrykk. Der skal også helsedirektør Bjørn Guldvog og direktøren i FHI, Camilla Stoltenberg, vere til stades..

E24 - 03 nov 21 kl. 20:24

Nakstad: – Tror ikke det blir aktuelt med ny lockdown

Smittetallene fortsetter å stige i Norge. Nasjonale Tiltak kan bli aktuelt, om effekten av lokale Tiltak ikke er god nok..

VG - 03 nov 21 kl. 19:34

Nakstad: – Tror ikke det blir aktuelt med ny lockdown

Smittetallene fortsetter å stige i Norge. Nasjonale Tiltak kan bli aktuelt, om effekten av lokale Tiltak ikke er god nok..

NRK - 03 nov 21 kl. 12:42

Vurderer smitteTiltak i Elverum

Kommuneledelsen i Elverum vurderer Tiltak mot økende smitte i kommunen. Onsdag var 51 personer i kommunen registrert smittet. Smittetrenden i Elverum har vært stigende over tid, med utbrudd på barneskoler, sykehjem og sykehuset, skriver Østlendingen.

VG - 03 nov 21 kl. 12:05

Vurderer ikke lokale Tiltak etter stigende smitte: – Terskelen må være høy

103 kommuner har nå stigende smittetrend, ifølge VGs oversikt. Flere av dem vil ikke innføre inngripende Tiltak nå. – Dette er den nye normalen, sier Hammerfest-ordfører Terje Wikstrøm (Ap)..

NRK - 03 nov 21 kl. 00:30

Mener viljen til konkrete Tiltak lover godt

To dager med topplederens taler på klimatoppmøtet i Glasgow over. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier han ser et langt større engasjement fra statstoppene enn på tidligere klimamøter. Han mener viljen til å forplikte seg til konkrete Tiltak lover godt.

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 17:28

Rekordmange innlagt med korona, men ingen nye Tiltak. Her er tre grunner.

Smitten har økt i lengre tid. Nå blir også flere lagt inn på sykehus i Trondheim, men ingen nye Tiltak er nødvendig..

Dagbladet - 01 nov 21 kl. 22:18

Varsler Tiltak hele vinteren

Smittevernoverlegen i Tromsø venter økte smittetall i dagene framover. Til tross for vaksinering, er ikke immuniteten i befolkningen nok til en vinter uten Tiltak, mener han..

Dagbladet - 01 nov 21 kl. 22:18

- Gitt opp å leve uten Tiltak

Smittevernoverlegen i Tromsø venter økte smittetall i dagene framover. Til tross for vaksinering, er ikke immuniteten i befolkningen høy nok til en vinter uten Tiltak, mener han..

Dagbladet - 01 nov 21 kl. 22:18

Frykter Tiltak hele vinteren

Smittevernoverlegen i Tromsø venter økte smittetall i dagene framover. Til tross for vaksinering, er ikke immuniteten i befolkningen høy nok til en vinter uten Tiltak, mener han..

NRK - 01 nov 21 kl. 10:00

Stor pågang på Ahus

Ahus innfører ekstra Tiltak for å håndtere den store pågangen av pasienter med luftveislidelser. Vanligvis settes ikke slike Tiltak inn før lenger ut på vinteren. Sykehuset har hver dag fra 10 til 20 pasienter med covid-19 innlagt for tiden.

Dagbladet - 29 okt 21 kl. 19:14

Ekspert om Tiltak: - For seint ute

Tromsø har gjeninnført én-meteren, og helseminister Ingvild Kjerkol luftet onsdag ideen om innføring av nasjonale Tiltak igjen. Professor Steinar Westin mener at helsemyndighetene bør være tydelige på at vi fortsatt må være varsomme..

VG - 28 okt 21 kl. 07:23

Helseministeren til NRK: Ikke aktuelt med nasjonale Tiltak

Ingvild Kjerkol (Ap) sier på Politisk Kvarter at hun ikke kommer til å lansere nye nasjonale Tiltak på pressekonferansen i dag..

VG - 28 okt 21 kl. 07:23

Helseministeren: Ikke aktuelt med nasjonale Tiltak

Ingvild Kjerkol (Ap) sier til NRK at hun ikke kommer til å lansere nye nasjonale Tiltak på pressekonferansen i dag..

Klartale - 27 okt 21 kl. 14:21

Klar for nye nasjonale Tiltak

Om det blir mer smitte kan det bli behov for Tiltak både lokalt og i hele Norge. Det skriver helseminister Ingvild Kjerkol i et brev til alle kommuner i landet..

Aftenposten - 27 okt 21 kl. 13:56

Helseministeren: Det kan bli aktuelt å innføre nasjonale Tiltak

Lokale og nasjonale Tiltak kan være aktuelt om smitten fortsetter å øke og helsetjenestene får en høy belastning, sier….

Aftenposten - 27 okt 21 kl. 13:56

Helseministeren: Nasjonale koronaTiltak kan bli aktuelt, men ikke nå

Det er lokale Tiltak som er aktuelle i Norge nå, ikke nasjonale Tiltak som rammer hele befolkningen, sier helseminister….

E24 - 27 okt 21 kl. 13:54

Helseministeren: Det kan bli aktuelt å innføre nasjonale Tiltak

Lokale og nasjonale Tiltak kan være aktuelt om smitten fortsetter å øke og helsetjenestene får en høy belastning, sier helseminister Ingvild Kjerkol (Ap)..

VG - 19 okt 21 kl. 13:28

SV setter hard frist: Vil ha Tiltak før neste strømregning

SV krever at Støre-regjeringen innen 12 dager legger sine første strømpris-Tiltak på bordet. Det haster med å få på plass en forsterket bostøtteordning, ifølge nestleder Kirsti Bergstø..

E24 - 19 okt 21 kl. 08:33

Olje- og energiministeren lover Tiltak etter rekordhøye strømpriser

Strømprisene i Norge er på et rekordhøyt nivå. Den nye olje- og energiministeren lover Tiltak for å hjelpe dem som sliter med å betale strømregningene..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 15:31

Tegnell advarer: Kan bli nødvendig med Tiltak

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell advarer om at svenske helsemyndigheter kan bli nødt til å gjeninnføre smittevernTiltak..

NRK - 09 nov 21 kl. 11:17

Regjeringen kutter i skogvern

WWF, Sabima og Naturvernforbundet reagerer på at regjeringen kutter norsk skogvern med 120 millioner kroner i statsbudsjettet for 2022. Også skognæringen reagerer på at det ikke er noen Tiltak for å redusere køen av skogeiere som venter på oppgjør for vedtatte verneområder..

NRK - 09 nov 21 kl. 10:49

Sykehus i Bergen øker beredskapen

Haukeland universitetssjukehus og Haraldsplass diakonale sykehus øker beredskapen til grønt nivå. Årsaken er den pågåande smittesituasjonen, med økt volum av inneliggende pasienter og fravær og sykdom blant personell. – Grønt beredskapsnivå betyr at situasjonen er uavklart og at det kan bli behov for ekstraordinære ressurser og Tiltak, sier administrerende direktør ved Haukeland universitetssjukehus, Eivind Hansen i en pressemelding.

NRK - 09 nov 21 kl. 07:55

Dropper munnbindpåbud i Trondheim

Smittetrykket er enormt i Trondheim. Likevel vil politikerne droppe forslaget om munnbindpåbud. Det erfarer Adresseavisen.

VG - 08 nov 21 kl. 18:18

Nakstad om innleggelsestall: De neste dagene blir avgjørende

Innleggelsestallene har ikke vært høyere siden april. Nå varsler helsemyndighetene både regionale og nasjonale Tiltak hvis tallet ikke går ned..

NRK - 08 nov 21 kl. 12:47

SV: For grått og for smått for Norge

SV er ikke veldig imponert over Ap-Sp-regjeringens forslag til statsbudsjett. Finanspolitisk talsperson Kari Elisabeth Kaski mener det er «for grått og for smått» for Norge. – Her er det noen nye Tiltak, men ikke en ny retning for landet, slik SV vil.

NRK - 08 nov 21 kl. 12:46

SV kritiske

SVs finanspolitiske talsperson Kari Elisabeth Kaski er ikke fornøyd med regjeringens forslag til nytt budsjett. – Dette er for grått og for smått for Norge. Her er det noen nye Tiltak, men ikke en ny retning for landet, slik SV vil, sier Kaski.

VG - 08 nov 21 kl. 10:58

Skuffet over munnbind-bruken i Trondheim: – Det var ikke bra

Trondheim kommune truet med strengere Tiltak hvis etterlevelsen av munnbind-anbefalingene ikke ble bedre i helgen..

VG - 08 nov 21 kl. 10:58

Kommunedirektøren i Trondheim vil ha munnbindpåbud

Trondheim kommune truet med strengere Tiltak hvis etterlevelsen av munnbind-anbefalingene ikke ble bedre i helgen..

Klartale - 08 nov 21 kl. 10:41

Høye smittetall i Trondheim

Smittetallene har økt kraftig i Trondheim de siste dagene. Nå vurderes det om strengere Tiltak er nødvendig i byen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt