Tilbakemelding

Lørdag, 26 September, 10:52

Nyheter om Tilbakemelding

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 22 sep. 20 kl. 19:42

Født Fri vil gi skriftlig Tilbakemelding

Født Fri har mange faglige innsigelser på granskningsrapporten og sier de vil komme med et skriftlig svar innen 6. oktober. I en pressemelding skriver de at de ikke er kjent med at det foreløigger misligheter i organisasjonen, og administrasjonen har styrets tillitt skriver styrelederen.

P4 - 04 juli 20 kl. 19:33

Frykter nok et sykehus bygges for lite

Ansatte ved Finnmarkssykehuset Hammerfest mener sykehuset som skal stå ferdig i 2025 bygges for lite, og at man dermed går i samme fellen som man gjorde i Østfold og i Kirkenes. Det sier tillitsvalgte til NRK. De ansatte ved sykehuset Østfold varslet om at sykehuset ville bli for lite.

P4 - 24 juni 20 kl. 16:26

- Lært mindre med digital undervisning

Seks av ti studenter ved Høgskolen i Østfold mener de fikk dårligere utbytte av digital undervisning. Skolen har sammenlignet undervisningen i koronakrisen med før skolene stengte fysisk i mars, skriver Khrono. I undersøkelsen svarer også nesten halvparten at manglende kontakt og Tilbakemelding fra faglærer var mest utfordrende..

VG - 14 mai 20 kl. 11:46

Hareide fikk Tilbakemelding om Haaland: – Eksepsjonell i alt

Lørdag er Åge Hareide (66) TV-ekspert når Erling Braut Haaland (19) gjør Bundesliga-comeback med Borussia Dortmund. Trenerlegenden er spent på forfatningen til spillerne etter to corona-pregede måneder..

P4 - 23 april 20 kl. 20:07

Skal kartlegge oksygentilgang

Alle landets kommuner har fått beskjed av Helsedirektoratet om å kartlegge egen tilgang på medisinsk oksygen og tilhørende utstyr. Årsaken er at mange kan ha behov for oksygen samtidig, på grunn av koronautbruddet. Og flere har nå gitt Tilbakemelding om at det kan bli knapt, men det avhengiger av smitte- og sykdomsutviklingen.

VG - 22 april 20 kl. 09:05

Elevenes Tilbakemelding om hjemmeskole: – Vanskelig å finne motivasjon

Ved Uranienborg skole i Oslo, ringer elevrådet hjem til elevene for å høre hvordan de har det. Mange savner skolen, ifølge elevrådsleder Felicia Korsvold (15)..

NRK - 07 feb. 20 kl. 15:39

Skal ha snoket i pasientjournaler

En ansatt ved Dalane distriktspsykiatriske senter i Rogaland vil bli anmeldt for å ha snoket i 60 pasientjournaler. Forholdet ble oppdaget i fjor høst etter at psykiatrisenteret fikk Tilbakemelding fra to pasienter, skriver Stavanger Aftenblad..

P4 - 23 jan. 20 kl. 05:56

Equinors vindplaner skaper opprør

Equinors planer om å reise verdens største flytende vindpark i Nordsjøen møter kraftig motstand. Selskapet har levert inn planer for utbygging og drift av Hywind Tampen, som skal ligge i den nordlige delen av Nordsjøen. Norges Fiskarlag protesterer og mener dette blant annet vil hindre adgangen til fiskefelt, skriver Klassekampen.

P4 - 27 nov. 19 kl. 08:47

«Vi Menn-piken» snart historie

Vi Menn-piken er snart historie. Ukebladet har bestemt seg for å fase ut spalten med svært lettkledde kvinner som har prydet forsider og midtsider i ukebladet i flere tiår. Det er Tilbakemelding fra sine lesere som gjør at tradisjonen i løpet av neste år tar slutt, skriver Dagbladet.

Aftenposten - 10 sep. 19 kl. 14:08

Gi oss Tilbakemelding på Aftenpostens valgdekning

Valgdøgnet nærmer seg slutten, og vi vil gjerne ha Tilbakemelding fra leserne våre..

E24 - 04 sep. 19 kl. 15:01

Norwegian-sjefen om lånepakken: – God Tilbakemelding fra obligasjonseiere så langt

Norwegian-aksjen suste ned og opp på spekulasjoner om lånepakken vil bli godtatt. Toppsjefen sier responsen foreløpig er god, men hvor mange som har sagt ja er ikke kjent..

Dagbladet - 27 juli 19 kl. 12:57

- Slumser med avvik

Bjørg (77) har meldt inn flere avvik i hjemmetjenesten, men aldri fått en Tilbakemelding. Kommunen er enig i at det skal meldes avvik om feilene Bjørg beskriver. Men nekter å opplyse om det har skjedd i hennes sak..

NRK - 01 feb. 19 kl. 15:06

Nato støtter USA

Nato seier dei støtter USA si tilbaketrekking frå atomavtalen med Russland. Ein pressetalsmann for den russiske presidenten, Dmitrij Peskov, beklagar USA si avgjersle, og varslar at det vil kome ei offisiell Tilbakemelding frå Russland i morgon..

Dagbladet - 24 jan. 19 kl. 21:24

Skrekktall for Erna

Erna Solberg, KrF og Venstre får en alvorlig Tilbakemelding fra velgerne i den første målingen til firepartiregjeringen..

NRK - 20 jan. 19 kl. 19:43

Prins Philip (97) uten bilbelte

Storbritannias prins Philip har blitt snakket til av politiet for å kjøre uten bilbelte, bare to dager etter at han var involvert i en bilulykke. En talsmann fra politiet sa at han fikk standard Tilbakemelding fra dem, skriver BBC..

Aftenposten - 02 okt. 18 kl. 22:28

Gi Tilbakemelding på ny forside

Vi oppgraderer forsiden vår og ønsker Tilbakemelding på hva du synes..

Aftenposten - 13 nov. 18 kl. 23:00

Kort sagt, onsdag 14. november

Hvordan har psykisk utviklingshemmede fått det? Og en Tilbakemelding på Aftenpostens nye layout. Dette er dagens kortinnlegg!.

E24 - 20 okt. 18 kl. 10:02

Ledelsesekspert: – Ledere må fortsette å lære

For å holde tritt med en verden i endring må ledere få Tilbakemelding og lære i løpet av hele karrieren. Her er små teknologibedrifter best, mener Jean-François Manzoni, ekspert på ledelse. .

NRK - 18 april 18 kl. 12:16

Mattarella ber om Tilbakemelding

Italias president Sergio Mattarella har bedt Maria Casellati i senatet til å møte politiske partier for å finne ut om det lar seg gjøre å danne en regjering. Han gav henne et mandat og en frist til fredag med å komme med en Tilbakemelding, melder Reuters..

P4 - 12 feb. 18 kl. 05:45

Dropper karakterer på skolen

Flere ungdomsskoler i Oslo dropper nå karakterer. Hovedårsaken er ønsket om at elevene skal konsentrerer seg meg om læringen, og mindre på karakterjaget, skriver Aftenposten. Foreløpig er elevenes Tilbakemelding gode.

P4 - 31 jan. 18 kl. 05:45

Aps velgere mer fornøyd enn Høyres om metoo-håndtering

Velgerne til Arbeiderpartiet er mer fornøyd enn Høyres velgere om partiledernes håndtering av MeToo-sakene. Halvparten av Ap-velgerne mener Jonas Gahr Støre har håndtert sakene om seksuell trakassering på en god måte. 29 prosent av Høyre-velgerne sier det samme om Erna Solberg, viser en måling gjort for Dagbladet.

P4 - 23 nov. 17 kl. 11:49

FrP: Har ikke fått noen begrunnelse

Fremskrittspartiets stortingsgruppe har foreløpig ikke fått noen formell Tilbakemelding fra Stortingets presidentskap om at Carl I. Hagen ikke kan få fritak som vara-representant. Det sier FrPs parlamentariske leder, Hans Andreas Limi.

E24 - 28 okt. 17 kl. 13:50

E24 trenger din hjelp

E24 gjennomfører for tiden en spørreundersøkelse blant våre lesere, og vi vil gjerne ha din Tilbakemelding..

Aftenposten - 30 sep. 17 kl. 17:31

Disse matvarene måtte ut i år

Lang fra alle matvarer er en suksess. Q-Meieriene ba forbrukerne om en ærlig Tilbakemelding-og fikk det. – Total slakt, dette produktet er nå på vei ut av hyllene, konkluderte Q-sjefen etter møtet..

NRK - 27 sep. 17 kl. 04:25

Ba medlemmer om Tilbakemelding

Arbeiderpartiet ba om Tilbakemeldinger fra medlemmene på valgkampen. Av de 55.000 mottakerne av spørreundersøkelsen var det 9.

NRK - 19 sep. 17 kl. 08:07

Aps selvransakelse er i gang

Partileder Jonas Gahr Støre er forberedt på at skattepolitikken, flørten med KrF og hans egen privatøkonomi blir tema når Arbeiderpartiet spør sine medlemmer om hva som gikk galt i valget. – Jeg venter å få en ærlig Tilbakemelding, sier Støre..

NRK - 31 juli 17 kl. 11:14

Lover bedre DAB-dekning

Sjef for radiodistribusjon i NRK, Petter Hox, har kjørt Norge på kryss og tvers for å kontrollere DAB-dekningen. Nå setter NRK opp nye sendere der kontrollmålingen tilsier det, og tar også hensyn til Tilbakemelding fra publikum..

P4 - 08 mars 17 kl. 14:56

Skolebuss kjørte av veien

En buss med skoleelever skal ha kjørt av veien i Dirdal i Rogaland. Politiet har så langt ikke fått Tilbakemelding om alvorlige skader..

Hegnar.no - 28 nov. 16 kl. 07:56

Marine Harvest får delvis avslag

Marine Harvest har fått Tilbakemelding fra Fiskeridirektoratet..

E24 - 28 nov. 16 kl. 07:39

«Egget» til Marine Harvest får tommel opp

Fiskeridirektoratet med positiv Tilbakemelding på teknologikonseptet. Laksegiganten kan få fire utviklingslisenser, men hadde søkt om 14..

Dagbladet - 20 nov. 16 kl. 19:28

- Venter på Tilbakemelding fra regjeringspartiene

Budsjettpartene vurderer nå en omfattende pakke med flere klimatiltak som Venstre la fram i går..

VG - 29 juli 16 kl. 07:20

Donald Trump etter demokratenes landsmøte: – Jeg får lyst til å slå

PHILADELPHIA/OSLO (VG) Etter denne ukens taler på demorkratenes landsmøte har Donald Trump én Tilbakemelding til sine motstandere: Han planlegger å slå tilbake..

NRK - 22 april 16 kl. 14:13

MøllerGruppen venter mer info

– Vi kjenner bare saken gjennom media og venter på Tilbakemelding fra Volkswagen groups, sier info.sjef Marius Tegneby i MøllerGruppen til NRK. Tyske bilprodusenter tilbakekaller 630.

NRK - 22 april 16 kl. 14:13

Møller: – Venter på mer informasjon

– Vi kjenner bare saken gjennom media og venter på Tilbakemelding fra Volkswagen groups, sier info.sjef Marius Tegneby i MøllerGruppen til NRK. Tyske bilprodusenter tilbakekaller 630.

NRK - 01 april 16 kl. 08:27

Kartlegger norske jervekull

Statens Naturoppsyn har startet feltregistrering av jervekull som er født de siste ukene. Naturoppsynet ber folk om å dele egne observasjoner. – Tilbakemelding fra folk som er i skog og mark er en viktig kilde, sier Jonas Kindberg, leder i Rovdata..

NRK - 19 mars 16 kl. 09:50

– Hinsides enhver fatteevne

Rasmussen beskriver saken som hinsides enhver fatteevne: – Dette er et enormt omfattende materiale, også i en nasjonal målestokk. Jeg har fått Tilbakemelding på at denne saken er en av de største sakene i Norge, kanskje den aller største..

NRK - 24 jan. 16 kl. 19:58

Asylsjef i FN reiser til Kirkenes

Nord-Europa-sjefen for FNs høykommissær for flyktninger reiser til Kirkenes onsdag for å se asylsituasjonen med egne øyne, melder IFinnmark. Pia Prytz Phiri skal ifølge avisa gi en formell Tilbakemelding til Sylvi Listhaug om norsk asylpraksis..

NRK - 12 des. 15 kl. 15:34

Plenumsmøte utsatt i Paris

I Paris er plenumsmøtet utsett frå 14.45 til 17.30.

NRK - 20 nov. 15 kl. 17:23

KrF venter på respons fra H og Frp

Høyre og Frp vurderer en ny skisse til budsjettavtale fra samarbeidspartiene Venstre og KrF. – Vi nærmer oss deadline og har levert en konstruktiv skisse. Vi venter på Tilbakemelding fra regjeringspartiene, sier KrF-leder Knut Arild Hareide til NTB..

NRK - 28 okt. 15 kl. 15:38

Får livreddende førstehjelp

Personen som ble begravd i masser etter en arbeidsulykke i Trondheim er frigjort og får livreddende førstehjelp. – Vi har ikke fått noen annen Tilbakemelding annet enn at det var vanskelig å få løs personen, sier brannmester Rune Olsen..

NRK - 28 sep. 15 kl. 10:11

Høgmo om Høglis skade

– Tom har en sjekk nå kl. ni i morges. Vi har ikke fått noen Tilbakemelding, men har var optimistisk selv i forhold til skaden han fikk i går..

Aftenposten - 21 sep. 15 kl. 21:38

Kjære helsevesen, hvor er dere?

Si ;D-innlegg: Etter en akuttinnleggelse på sykehuset for anoreksi i vinter ble jeg utskrevet og henvist videre. I et halvt år gikk jeg uten Tilbakemelding fra helsevesenet mens anoreksien ble verre..

VG - 05 sep. 15 kl. 10:22

Zlatan: – Langrenn er for lett

Zlatan Ibrahimovic (33) har kommet med en rekke oppsiktsvekkende sitater denne uken. Blant annet at «langrenn er for lett» for hans smak. Nå får han Tilbakemelding fra Thomas Wassberg..

P4 - 29 aug. 15 kl. 15:49

Strand sperret på grunn av mine

Politiet har sperret av et område på Refnesstranden i Hå på Jæren etter det som trolig er funn av en mine. Forsvaret har blitt bedt om å vurdere gjenstanden, opplyser Stavanger Aftenblad. Politiet avventer nå Tilbakemelding på hva gjenstanden er..

NRK - 05 juni 15 kl. 14:28

Krever mer Krekar-etterforskning

Riksadvokaten krever at Krekar-saken etterforskes ytterligere, og har sendt saken tilbake til statsadvokaten. Fristen for Tilbakemelding er satt til juli. Krekar ble varetektsfengslet og siktet etter et NRK-intervju..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt