Tilbakemelding

Friday, 21 February, 16:51

Nyheter om Tilbakemelding

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 07 Feb 20 kl. 15:39

Skal ha snoket i pasientjournaler

En ansatt ved Dalane distriktspsykiatriske senter i Rogaland vil bli anmeldt for å ha snoket i 60 pasientjournaler. Forholdet ble oppdaget i fjor høst etter at psykiatrisenteret fikk Tilbakemelding fra to pasienter, skriver Stavanger Aftenblad..

P4 - 23 Jan 20 kl. 05:56

Equinors vindplaner skaper opprør

Equinors planer om å reise verdens største flytende vindpark i Nordsjøen møter kraftig motstand. Selskapet har levert inn planer for utbygging og drift av Hywind Tampen, som skal ligge i den nordlige delen av Nordsjøen. Norges Fiskarlag protesterer og mener dette blant annet vil hindre adgangen til fiskefelt, skriver Klassekampen.

P4 - 27 Nov 19 kl. 08:47

«Vi Menn-piken» snart historie

Vi Menn-piken er snart historie. Ukebladet har bestemt seg for å fase ut spalten med svært lettkledde kvinner som har prydet forsider og midtsider i ukebladet i flere tiår. Det er Tilbakemelding fra sine lesere som gjør at tradisjonen i løpet av neste år tar slutt, skriver Dagbladet.

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 14:08

Gi oss Tilbakemelding på Aftenpostens valgdekning

Valgdøgnet nærmer seg slutten, og vi vil gjerne ha Tilbakemelding fra leserne våre..

E24 - 04 Sep 19 kl. 15:01

Norwegian-sjefen om lånepakken: – God Tilbakemelding fra obligasjonseiere så langt

Norwegian-aksjen suste ned og opp på spekulasjoner om lånepakken vil bli godtatt. Toppsjefen sier responsen foreløpig er god, men hvor mange som har sagt ja er ikke kjent..

Dagbladet - 27 Jul 19 kl. 12:57

- Slumser med avvik

Bjørg (77) har meldt inn flere avvik i hjemmetjenesten, men aldri fått en Tilbakemelding. Kommunen er enig i at det skal meldes avvik om feilene Bjørg beskriver. Men nekter å opplyse om det har skjedd i hennes sak..

NRK - 01 Feb 19 kl. 15:06

Nato støtter USA

Nato seier dei støtter USA si tilbaketrekking frå atomavtalen med Russland. Ein pressetalsmann for den russiske presidenten, Dmitrij Peskov, beklagar USA si avgjersle, og varslar at det vil kome ei offisiell Tilbakemelding frå Russland i morgon..

Dagbladet - 24 Jan 19 kl. 21:24

Skrekktall for Erna

Erna Solberg, KrF og Venstre får en alvorlig Tilbakemelding fra velgerne i den første målingen til firepartiregjeringen..

NRK - 20 Jan 19 kl. 19:43

Prins Philip (97) uten bilbelte

Storbritannias prins Philip har blitt snakket til av politiet for å kjøre uten bilbelte, bare to dager etter at han var involvert i en bilulykke. En talsmann fra politiet sa at han fikk standard Tilbakemelding fra dem, skriver BBC..

Aftenposten - 13 Nov 18 kl. 23:00

Kort sagt, onsdag 14. november

Hvordan har psykisk utviklingshemmede fått det? Og en Tilbakemelding på Aftenpostens nye layout. Dette er dagens kortinnlegg!.

Aftenposten - 02 Oct 18 kl. 22:28

Gi Tilbakemelding på ny forside

Vi oppgraderer forsiden vår og ønsker Tilbakemelding på hva du synes..

E24 - 20 Oct 18 kl. 10:02

Ledelsesekspert: – Ledere må fortsette å lære

For å holde tritt med en verden i endring må ledere få Tilbakemelding og lære i løpet av hele karrieren. Her er små teknologibedrifter best, mener Jean-François Manzoni, ekspert på ledelse. .

NRK - 18 Apr 18 kl. 12:16

Mattarella ber om Tilbakemelding

Italias president Sergio Mattarella har bedt Maria Casellati i senatet til å møte politiske partier for å finne ut om det lar seg gjøre å danne en regjering. Han gav henne et mandat og en frist til fredag med å komme med en Tilbakemelding, melder Reuters..

P4 - 12 Feb 18 kl. 05:45

Dropper karakterer på skolen

Flere ungdomsskoler i Oslo dropper nå karakterer. Hovedårsaken er ønsket om at elevene skal konsentrerer seg meg om læringen, og mindre på karakterjaget, skriver Aftenposten. Foreløpig er elevenes Tilbakemelding gode.

P4 - 31 Jan 18 kl. 05:45

Aps velgere mer fornøyd enn Høyres om metoo-håndtering

Velgerne til Arbeiderpartiet er mer fornøyd enn Høyres velgere om partiledernes håndtering av MeToo-sakene. Halvparten av Ap-velgerne mener Jonas Gahr Støre har håndtert sakene om seksuell trakassering på en god måte. 29 prosent av Høyre-velgerne sier det samme om Erna Solberg, viser en måling gjort for Dagbladet.

P4 - 23 Nov 17 kl. 11:49

FrP: Har ikke fått noen begrunnelse

Fremskrittspartiets stortingsgruppe har foreløpig ikke fått noen formell Tilbakemelding fra Stortingets presidentskap om at Carl I. Hagen ikke kan få fritak som vara-representant. Det sier FrPs parlamentariske leder, Hans Andreas Limi.

E24 - 28 Oct 17 kl. 13:50

E24 trenger din hjelp

E24 gjennomfører for tiden en spørreundersøkelse blant våre lesere, og vi vil gjerne ha din Tilbakemelding..

NRK - 27 Sep 17 kl. 04:25

Ba medlemmer om Tilbakemelding

Arbeiderpartiet ba om Tilbakemeldinger fra medlemmene på valgkampen. Av de 55.000 mottakerne av spørreundersøkelsen var det 9.

Aftenposten - 30 Sep 17 kl. 17:31

Disse matvarene måtte ut i år

Lang fra alle matvarer er en suksess. Q-Meieriene ba forbrukerne om en ærlig Tilbakemelding-og fikk det. – Total slakt, dette produktet er nå på vei ut av hyllene, konkluderte Q-sjefen etter møtet..

NRK - 19 Sep 17 kl. 08:07

Aps selvransakelse er i gang

Partileder Jonas Gahr Støre er forberedt på at skattepolitikken, flørten med KrF og hans egen privatøkonomi blir tema når Arbeiderpartiet spør sine medlemmer om hva som gikk galt i valget. – Jeg venter å få en ærlig Tilbakemelding, sier Støre..

NRK - 31 Jul 17 kl. 11:14

Lover bedre DAB-dekning

Sjef for radiodistribusjon i NRK, Petter Hox, har kjørt Norge på kryss og tvers for å kontrollere DAB-dekningen. Nå setter NRK opp nye sendere der kontrollmålingen tilsier det, og tar også hensyn til Tilbakemelding fra publikum..

P4 - 08 Mar 17 kl. 14:56

Skolebuss kjørte av veien

En buss med skoleelever skal ha kjørt av veien i Dirdal i Rogaland. Politiet har så langt ikke fått Tilbakemelding om alvorlige skader..

E24 - 28 Nov 16 kl. 07:39

«Egget» til Marine Harvest får tommel opp

Fiskeridirektoratet med positiv Tilbakemelding på teknologikonseptet. Laksegiganten kan få fire utviklingslisenser, men hadde søkt om 14..

Dagbladet - 20 Nov 16 kl. 19:28

- Venter på Tilbakemelding fra regjeringspartiene

Budsjettpartene vurderer nå en omfattende pakke med flere klimatiltak som Venstre la fram i går..

Hegnar.no - 28 Nov 16 kl. 07:56

Marine Harvest får delvis avslag

Marine Harvest har fått Tilbakemelding fra Fiskeridirektoratet..

VG - 29 Jul 16 kl. 07:20

Donald Trump etter demokratenes landsmøte: – Jeg får lyst til å slå

PHILADELPHIA/OSLO (VG) Etter denne ukens taler på demorkratenes landsmøte har Donald Trump én Tilbakemelding til sine motstandere: Han planlegger å slå tilbake..

NRK - 22 Apr 16 kl. 14:13

Møller: – Venter på mer informasjon

– Vi kjenner bare saken gjennom media og venter på Tilbakemelding fra Volkswagen groups, sier info.sjef Marius Tegneby i MøllerGruppen til NRK. Tyske bilprodusenter tilbakekaller 630.

NRK - 22 Apr 16 kl. 14:13

MøllerGruppen venter mer info

– Vi kjenner bare saken gjennom media og venter på Tilbakemelding fra Volkswagen groups, sier info.sjef Marius Tegneby i MøllerGruppen til NRK. Tyske bilprodusenter tilbakekaller 630.

NRK - 01 Apr 16 kl. 08:27

Kartlegger norske jervekull

Statens Naturoppsyn har startet feltregistrering av jervekull som er født de siste ukene. Naturoppsynet ber folk om å dele egne observasjoner. – Tilbakemelding fra folk som er i skog og mark er en viktig kilde, sier Jonas Kindberg, leder i Rovdata..

NRK - 19 Mar 16 kl. 09:50

– Hinsides enhver fatteevne

Rasmussen beskriver saken som hinsides enhver fatteevne: – Dette er et enormt omfattende materiale, også i en nasjonal målestokk. Jeg har fått Tilbakemelding på at denne saken er en av de største sakene i Norge, kanskje den aller største..

NRK - 24 Jan 16 kl. 19:58

Asylsjef i FN reiser til Kirkenes

Nord-Europa-sjefen for FNs høykommissær for flyktninger reiser til Kirkenes onsdag for å se asylsituasjonen med egne øyne, melder IFinnmark. Pia Prytz Phiri skal ifølge avisa gi en formell Tilbakemelding til Sylvi Listhaug om norsk asylpraksis..

NRK - 12 Dec 15 kl. 15:34

Plenumsmøte utsatt i Paris

I Paris er plenumsmøtet utsett frå 14.45 til 17.30.

NRK - 20 Nov 15 kl. 17:23

KrF venter på respons fra H og Frp

Høyre og Frp vurderer en ny skisse til budsjettavtale fra samarbeidspartiene Venstre og KrF. – Vi nærmer oss deadline og har levert en konstruktiv skisse. Vi venter på Tilbakemelding fra regjeringspartiene, sier KrF-leder Knut Arild Hareide til NTB..

NRK - 28 Oct 15 kl. 15:38

Får livreddende førstehjelp

Personen som ble begravd i masser etter en arbeidsulykke i Trondheim er frigjort og får livreddende førstehjelp. – Vi har ikke fått noen annen Tilbakemelding annet enn at det var vanskelig å få løs personen, sier brannmester Rune Olsen..

NRK - 28 Sep 15 kl. 10:11

Høgmo om Høglis skade

– Tom har en sjekk nå kl. ni i morges. Vi har ikke fått noen Tilbakemelding, men har var optimistisk selv i forhold til skaden han fikk i går..

Aftenposten - 21 Sep 15 kl. 21:38

Kjære helsevesen, hvor er dere?

Si ;D-innlegg: Etter en akuttinnleggelse på sykehuset for anoreksi i vinter ble jeg utskrevet og henvist videre. I et halvt år gikk jeg uten Tilbakemelding fra helsevesenet mens anoreksien ble verre..

VG - 05 Sep 15 kl. 10:22

Zlatan: – Langrenn er for lett

Zlatan Ibrahimovic (33) har kommet med en rekke oppsiktsvekkende sitater denne uken. Blant annet at «langrenn er for lett» for hans smak. Nå får han Tilbakemelding fra Thomas Wassberg..

P4 - 29 Aug 15 kl. 15:49

Strand sperret på grunn av mine

Politiet har sperret av et område på Refnesstranden i Hå på Jæren etter det som trolig er funn av en mine. Forsvaret har blitt bedt om å vurdere gjenstanden, opplyser Stavanger Aftenblad. Politiet avventer nå Tilbakemelding på hva gjenstanden er..

NRK - 05 Jun 15 kl. 14:20

Krever mer Krekar-etteforskning

Riksadvokaten krever at Krekar-saken etterforskes ytterligere av statsadvokaten, og har bedt om en Tilbakemelding innen juli. Krekar ble varetektsfengslet og siktet etter et NRK-intervju..

VG - 01 Jun 15 kl. 18:03

Ris og ros fra 10 idrettsprofiler: - Dere maser fælt!

VGs rosa sportsbilag fyller ti år i dag. Vi ba ti idrettsprofiler om Tilbakemelding på jobben vi gjør..

NRK - 05 Jun 15 kl. 14:28

Krever mer Krekar-etterforskning

Riksadvokaten krever at Krekar-saken etterforskes ytterligere, og har sendt saken tilbake til statsadvokaten. Fristen for Tilbakemelding er satt til juli. Krekar ble varetektsfengslet og siktet etter et NRK-intervju..

P4 - 04 Jun 15 kl. 05:50

Horne anklages for tall-triksing

Tenketanken Skaperkraft hevder oversikten over hvor mange syriske flyktninger norske kommuner vil ta imot ikke stemmer. Så langt har kommunene sagt seg villig til å ta imot 2780 flyktninger i år og neste år, ifølge oversikten fra inkluderingsdepartementet. Inkluderingsminister Solveig Horne sier at de venter på svar fra flere kommuner og at de vil ha Tilbakemelding hvis tallene er feil, skriver Dagsavisen..

E24 - 15 May 15 kl. 08:59

Fristen nærmer seg i jordbruksoppgjøret

Bondeorganisasjonene møter staten for å gi Tilbakemelding på tilbudet på 295 millioner kroner i jordbruksforhandlingene fredag formiddag. Bøndenes krav var på 950 millioner..

P4 - 22 Jan 15 kl. 15:16

Soner på ukjent sted

Mulla Krekar soner nå sin siste del av straffen på ukjent sted. Det skriver Dagbladet. Krekar har sonet i Kongsvinger fengsel, men akkurat hvor han befinner seg nå, er uklart.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt