Tilbake

Thursday, 14 November, 04:11

Nyheter om Tilbake

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 8 timer siden

Morales vil Tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise Tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende Tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

Aftenposten - 20 timer siden

Nylands tøffe vei Tilbake: – Sjansen kom før jeg trodde

Ørjan Nyland har kjempet seg Tilbake fra en alvorlig skade og debuterte sist helg i Premier League. Nå vil han forsvare plassen i landslagstroppen..

NRK - I førrgår: 16:34

Isbreane held fram å krympe

Fleire av brearmane til Jostedalsbreen i Sogn og Fjordane fortset å trekke seg Tilbake. Haugabreen i Jølster trakk seg seks meter Tilbake, medan Vesle Supphellebreen krympa 22 meter, viser nye målingar..

NRK - I førrgår: 16:34

Isbreane fortsett å krympe

Fleire av brearmane til Jostedalsbreen i Sogn og Fjordane fortsett å trekke seg Tilbake. Haugabreen i Jølster trakk seg seks meter Tilbake, medan Vesle Supphellebreen krympa 22 meter, viser nye målingar..

VG - I førrgår: 15:16

Andersson slår Tilbake mot Zlatan-kritikken: – Urettferdig, feil og stygt

I oktober langet Zlatan Ibrahimovic ut mot Janne Andersson. Nå slår den svenske landslagssjefen Tilbake mot superstjernen..

P4 - 10 Nov 19 kl. 16:33

Får veiforbindelsen Tilbake

I morgen får flere bygder på vest på Senja veiforbindelsen Tilbake, etter en uke uten vei. Det var mandag denne uken at 50 meter av fylkesvei 86 raste ut i forbindelse med veiarbeid, og både Hamn, Gryllefjord og Torsken ble isolert. Avisen Nordlys melder nå at veien åpner igjen klokken halv åtte i morgen tidlig..

VG - 09 Nov 19 kl. 20:29

Opptøyene i Chile: – Vi er Tilbake i diktaturet

Demonstranter er blitt drept, fengslet og mange har forsvunnet i kjølvannet av de store demonstrasjonene i Chile. Det får chilenere til å tenke Tilbake på tiden med diktatur..

NRK - 08 Nov 19 kl. 23:58

AA setter 737 Max Tilbake i trafikk

American Airlines vil sette Boeing 737 Max 8-flyene Tilbake i trafikk i mars neste år, opplyser selskapet selv ifølge NTB. Hundrevis av MAX-fly ble tatt ut av trafikk etter to alvorlige ulykker som krevde 346 liv i Indonesia og Etiopia..

VG - 08 Nov 19 kl. 15:30

A$AP Rocky kommer Tilbake til Sverige

Allerede før jul kommer rapperen som satt varetektsfengslet i Stockholm i flere uker, Tilbake til landet for å holde konsert..

P4 - I førrgår: 16:51

Ingen nordmenn deporteres

Det er ingen nordmenn blant IS-medlemmene som nå skal deporteres fra Tyrkia. Tyrkia har sagt at de skal sende 737 fengslede medlemmer av terrororganisasjonen Tilbake til landene de kommer fra. Men det norske utenriksdepartementet har ikke fått beskjed om at noen av dem kommer fr Norge, melder NTB.

NRK - 10 Nov 19 kl. 14:22

Jordan tar Tilbake landområder

Kong Abdullah av Jordan sier landet nå har tatt Tilbake kontrollen over de to landområdene al-Baqura og al-Ghamr, som siden 1994 har vært leid ut til Israel. Abdullah sier Jordan nå har «full suverenitet over hver tomme» av de to landområdene..

VG - 08 Nov 19 kl. 14:01

Nå vil Tyrkia sende IS-fanger Tilbake til Europa

Tyrkia vil sende utenlandske IS-krigere som sitter fanget i Syria, Tilbake til hjemlandene, uansett om landene vil ta imot dem eller ikke. Hjemsendelsene kan begynne allerede mandag, varsler AFP og Reuters..

Dagbladet - I førrgår: 21:27

MDG-bil stjålet i Florø

El-bilen ble parkert og forlatt i en time. Da MDG-politikeren kom Tilbake, var den søkk borte..

Aftenposten - 8 timer siden

Nadal snudde etter kjempetrøbbel

Rafael Nadal reddet seg mesterlig unna en matchball for Daniil Medvedev før han kom sterkt Tilbake med seier i ATPs verdenstourfinale..

Aftenposten - 20 timer siden

Nærbø-talent (20) Tilbake mot europacuplaget fra Arendal

Tord Haugseng melder seg spilleklar. Det kan være forskjellen på seier og nederlag når Nærbø møter formsterke ØIF Arendal i Nye Loen onsdag kveld..

P4 - 03 Nov 19 kl. 18:30

Solvik-Olsen vil Tilbake i regjering og Frp-ledelsen

Ketil Solvik-Olsen vil Tilbake i regjering og i ledelsen i FrP når han vender Tilbake til Norge i sommer etter oppholdet i USA med familien det siste året. Til TV2 sier den tidligere samferdelsminsiteren at FrP skal være et ledende parti i Norge, og tror han kan bidra til det. Solvik-Olsen har av mange i de andre partiene på borgerlig side vært sett på som en brobygger, og håper han kan gå inn i den rollen igjen..

Aftenposten - Igår: 12:14

Hun får jobben med å få publikum Tilbake til Stadion

Therese Andvik Rygg blir ny leder for marked, kommunikasjon og samfunnsansvar i Brann. Hun kommer fra reklamebransjen..

Aftenposten - 15 timer siden

Brann-spiller tatt ut på landslaget - møter Norge

Brann-spiller Gilli Rólantsson er Tilbake i Færøyenes tropp mot Norge etter å ha vært utestengt i 1-0-seieren over Malta forrige måned..

Aftenposten - 15 timer siden

Fire fra norske klubber i Færøyenes tropp mot Norge

Brann-spiller Gilli Rólantsson er Tilbake i Færøyenes tropp mot Norge etter å ha vært utestengt i 1-0-seieren over Malta forrige måned..

VG - Igår: 01:28

NRK trakk kronikk om Traaseth

Tirsdag publiserte NRK Ytring en kronikk med tittelen «Overklassens omsorgssvikt». Samme dag trakk statskanalen teksten Tilbake..

Aftenposten - Igår: 14:12

AaFK-profil har skrevet ny kontrakt

Izunna Uzochukwu har skrevet under ei toårskontrakt med AaFK. Han håper å være Tilbake på banen igjen i april..

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 11:31

Haaland Tilbake i landslagstroppen - dette sier Lagerbäck om Ødegaard

Erling Braut Haaland er Tilbake i Norges landslagstropp i fotball etter å ha mistet oktoberkampene med en strekk. Martin Ødegaard er også med tross sin skade..

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 11:31

Haaland Tilbake i landslagstroppen – dette sier Lagerbäck om Ødegaard

Erling Braut Haaland er Tilbake i Norges landslagstropp i fotball etter å ha mistet oktoberkampene med en strekk. Martin Ødegaard er også med tross sin skade..

Aftenposten - 21 timer siden

Titteldrømmen lever for Federer - slo Tilbake etter tap

Etter en svak åpning slo Roger Federer likevel italienske Matteo Berrettini i ATP-verdenstourfinalen i tennis i London. Novak Djokovic tapte mot Thiem..

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 15:28

Coop trekker Tilbake kakemenn etter feilmerking

Coop trekker Tilbake kakemenn fra butikker flere steder i landet. Grunnen er manglende allergimerking..

P4 - Igår: 15:50

Ut mot biodrivstoff-avgift

LO og NHO ber regjeringen droppe forslaget om å innføre full veibruksavgift på biodrivstoff. De mener det vil gjøre det nærmest umulig å nå målet om å halvere klimagassutslippene fra transportsektoren innen 2030, skriver Aftenposten. Dersom avgiften skrus opp, frykter NHO at transportbedrifter som i dag bruker biodiesel, vil bli tvunget Tilbake på fossilt diesel..

P4 - 06 Nov 19 kl. 05:29

Vurderer å kreve penger Tilbake for leksehjelp

Utdanningsetaten vurderer å kreve Tilbake 95 000 kroner til leksehjelp fra Tyrkisk Hjelpe og Støtteforening tilknyttet Det Islamske Kultursenter i Oslo. Etter å ha vært på to uanmeldte besøk har de ikke sett tegn til at det ble gitt leksehjelp, og mener vilkårene for å få pengene er brutt, melder Aftenposten. Foreningen ønsker ikke kommentere saken..

Dagbladet - 04 Nov 19 kl. 15:37

Coop trekker Tilbake kakemenn

Coop trekker Tilbake kakemenn fra butikker flere steder i landet som følge av manglende allergimerking..

NRK - 04 Nov 19 kl. 16:03

Coop trekker Tilbake kakemenn

Coop trekker Tilbake kakemenn fra flere butikker som følge av manglende allergimerking, skriver Nationen. Tilbakekallingen gjelder «Coop kakemenn» som er solgt mellom Tynset i Hedmark, Kristiansund i Møre og Romsdal, og Leka i Trøndelag..

P4 - Igår: 20:21

Har fortsatt ikke hørt fra NAV

Flere av de som har blitt feilaktig dømt for trygdesvindel har fortsatt ikke hørt fra NAV. Blant disse er en 70 år gammel kvinne som måtte sone åtte måneder i fengsel og betale Tilbake 900 000 kroner til NAV, melder Aftenposten. NAV opplyser til avisen at de har forsøkt å ringe alle de 48 som er feilaktig dømt, men fortsatt ikke har fått kontakt med sju av disse..

VG - I førrgår: 19:34

Tilbake etter ulykken: – En vanskelig tid

Komiker og skuespiller Kevin Hart fikk stående applaus da han entret scenen for å ta imot pris på E! People’s Choice Awards søndag..

Aftenposten - Igår: 11:57

Arctic Race kommer Tilbake til Tromsø: Skal også innom Finland

Arctic Race of Norway kommer for tredje gang innom Tromsø..

Aftenposten - 10 Nov 19 kl. 19:43

Fana snudde trenden og vant hjemme

Fana slo Tilbake da tabellnabo Oppsal kom på besøk søndag kveld..

P4 - Igår: 13:31

Skal se på omfang av trygdeskandalen

Nav setter nå ned et utvalg, som skal funne ut om trygdeskandalen strekker seg lenger Tilbake i tid og er mer omfattende enn det som så langt har vært kjent. Det er avdekket at minst 48 personer er uriktig dømt til fengsel fordi NAV siden 2012 har feiltolket EØS-reglene. Nå skal en gruppe jurister og andre eksperter se på om også saker fra før 2012, og for flere trygdeytelser, kan falle inn under skandalen..

Aftenposten - 10 Nov 19 kl. 22:09

Bravo-konflikten har fått en løsning: Trenere blir i klubben

Bravo skal nå kontakte styremedlemmene som forlot klubben, for å prøve å få de Tilbake..

Aftenposten - I førrgår: 09:42

Er det greit at James Dean gjenoppstår i ny film?

Den ikoniske filmstjernen James Dean døde i 1955. Nå er han på vei Tilbake til lerretet ved hjelp av datagenerert grafikk. Er det moralsk innafor å «gjenopplive» døde stjernene?.

VG - 03 Nov 19 kl. 14:00

Solskjær-kritikken er Tilbake: – Beviste det fansen har mistenkt

MANCHESTER (VG) De mørke skyene er Tilbake over Manchester United, og det stilles igjen spørsmål ved jobben til Ole Gunnar Solskjær (46) etter bortetapet mot Bournemouth..

Aftenposten - 10 Nov 19 kl. 16:55

Får sin første start siden mai: Slik stiller Ranheim i skjebnekampen mot Mjøndalen

Adriá Mateo Lopez er Tilbake i startelleveren for første gang på et halvt år..

Aftenposten - 10 Nov 19 kl. 14:30

Solheimdal Tilbake etter skaden: Nest beste norske i nordisk mesterskap

Live Solheimdal endte på femteplass i terrengløp i Finland..

VG - I førrgår: 12:55

Petter Stordalen i sin nye bok: «Jeg kan aldri legge bånd på henne»

I boken fra forrige måned skriver Petter Stordalen (56) om «fem år i unntakstilstand», og om hvordan alt forandret seg igjen da Gunhild Stordalen (40) fikk kreftene og energien Tilbake..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 23:51

American Airlines vil sette Tilbake Boeing 737 MAX 8 i trafikk 5. mars neste år.

Det er selskapet selv som opplyser dette. Saken oppdateres..

Aftenposten - 10 Nov 19 kl. 15:44

Kommunismen falt, men frykten er Tilbake. Én generasjon kan endre Øst-Europa på nytt.

BRUSSEL (Aftenposten): Masseprotester, masseutvandring, frykt og pessimisme. Igjen er østeuropeerne redde for at friheten og demokratiet kan gå tapt..

P4 - I førrgår: 14:50

Sender IS-medlemmer til Europa

Tyrkia har nå begynt å deportere IS-medlemmer til Europa. Myndighetene har uttalt at Tyrkia ikke skal fungere som et hotell for europeiske IS-medlemmer, og vil sende 1.500 personer er fengslet i Tyrkia til Europa.

P4 - 30 Oct 19 kl. 13:36

Wara-saken Tilbake til PST

Statsadvokaten sender saken mot samboeren til tidligere justisminister Tor Mikkel Wara Tilbake til Politiets sikkerhetstjeneste for nye undersøkelser. Det melder Aftenposten. Laila Anita Bertheussen er mistenkt for å stå bak trusler mot familien, og PST sendte sin innstilling til tiltale i september.

Aftenposten - I førrgår: 08:59

Dahl Reitan før RBK-returen: – Jeg må spille fast neste sesong

RBK jublet for livsviktige poeng mot Glimt i kampen om tredjeplassen og spill i Europa. Erlend Dahl Reitan kjente kjente ikke på et snev av den gleden - på tross av at han om kort tid er Tilbake på Lerkendal..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt