Til

Tirsdag, 03 August, 05:48

Nyheter om Til

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 21 timer siden

Listhaug utfordrer Støre Til debatt

Fremskrittspartiets leder Syvli Listhaug ønsker å møte Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre Til debatt om innvandring og sosiale forskjeller. For drøye to uker siden skrev Dagens Næringsliv at Ap har en strategi om å ikke møte Listhaug Til debatt om innvandringspolitikk. Det avviste nestleder hadia Tajik i Dagsnytt 18 forrige onsdag.

NRK - 20 timer siden

Mann omkom i koronademonstrasjon

Flere tusen demonstranter ignorerte et rettslig forbud og protesterte mot koronaTiltak i Berlin søndag. Mandag morgen melder tysk politi at en 49 år gammel mann omkom etter at han ble anholdt. Mens politiet sjekket legitimasjonen hans, klagde mannen på stråling i brystet og armen.

NRK - 11 timer siden

To unge førere kolliderte

Politiet rykket ut Til en ulykke mellom to lettmotorsykler i Ulnes i Valdres mandag. To unge førere har kommet Til skade, og den ene er fløyet Til Gjøvik sykehus i luftambulanse, skriver politiet på Twitter. Den andre føreren kjøres i ambulanse Til samme sykehus.

NRK - 17 timer siden

Ektemannen flyktet Til Ukraina

Ektemannen Til den hviterussiske løperen Krystsina Tsimanouskaya har kommet inn i Ukraina, melder Reuters. Det bekreftet en kilde fra innenriksdepartementet Til nyhetsbyrået mandag. Tsimanouskaya hevdet å ha blitt forsøkt kidnappet av OL-laget etter hun kritiserte det sportslige opplegget.

NRK - 19 timer siden

Ghani skylder på USA

Washingtons plutselige avgjørelse om å trekke soldatene sine ut av Afghanistan er årsaken Til landets sikkerhetssituasjon, mener president Ashraf Ghani. Det at avgjørelsen ble tatt plutselig er årsaken Til dagens situasjon, sa Ghani i en tale Til landets nasjonamforasmling mandag. Han la Til at han hadde advart Washington om at Tilbaketrekningen ville få konsekvenser.

NRK - 15 minutter siden

Warholm inn Til OL-gull

Karsten Warholm satte verdensrekord da han løp Til OL-gull på 400 meter hekk med tiden 45.94 natt Til tirsdag..

NRK - I førrgår: 07:49

Duestad greide finale Til slutt

Jeanette Hegg Duestad blir en av åtte rifleskyttere i kvinnenes OL-finale i helmatch. Hun gikk videre etter å ha blitt nummer åtte i kvalifiseringen. Duestad greide 1171 poeng i øvelsen der det fra 50 meters hold skytes 40 skudd i tre posisjoner: Knestående, liggende og stående.

NRK - 16 timer siden

Ny virusvariant påvist i Norge

Lambda-varianten av koronaviruset er for første gang blitt påvist i Norge, bekrefter FHI. Lambda-varianten ble først funnet i Peru i august i fjor, men har de siste månedene spredd seg Til minst 40 land. FHI-overlege Preben Aavitsland sier Til TV2 at det kan være flere Tilfeller i Norge, men at det sannsynligvis ikke er det.

NRK - 17 timer siden

Ektemannen har entret Ukraina

Ektemannen Til den hviterussiske løperen Krystsina Tsimanouskaya har kommet inn i Ukraina, melder Reuters. Det bekreftet en kilde fra innenriksdepartementet Til nyhetsbyrået mandag. Tsimanouskaya hevdet å ha blitt kidnappet av OL-laget etter hun kritiserte det sportslige opplegget.

Klartale - 19 timer siden

Tror flere flyktninger fra Afghanistan vil komme Til Norge

Kamper mellom Taliban og soldater i Afghanistan får flere Til å flykte. Statsminister Erna Solberg tror mange vil komme Til Europa og Norge..

NRK - 3 timer siden

Filip fikk trøbbel

Filip Ingebrigtsen løp i det aller første kvalifiseringsheatet på 1500 meter natt Til tirsdag, og fikk det svært tøft. Han ble Til slutt nummer 10 i heatet, og må nå vente på om han mirakuløst greier å gå videre på tid når alle heatene er ferdigløpt. Favoritten Timothy Cheruiyot løp i samme heat, og vant.

VG - 6 timer siden

Bruce Springsteens hilsen Til det norske OL-håpet

TOKYO (VG) I høst skal Geir Gulliksen (61) ri på lag med Jessica Springsteen (29). Til bursdagen fikk han en hyggelig hilsen fra faren Bruce (71)..

Aftenposten - 9 timer siden

Offensiv kunnskapspolitikk er blant Aps viktigste satsinger for det neste tiåret

Ap går Til valg på mer penger, forutsigbarhet og Tillit Til studenter og ansatte i høyere utdanning..

Aftenposten - 10 timer siden

Tidligere president Donald Trump ser ut Til å bygge seg opp en massiv politisk krigskasse

Tidligere president Donald Trump ser ut Til å bygge seg opp en massiv politisk krigskasse..

NRK - 10 timer siden

KrF kjemper mot sperregrensen

Kristelig Folkeparti (KrF) ligger an Til et katastrofevalg. På Sørlandet, parTilederens hjemmebane, kan partiet miste to av tre stortingsmandater. Nå mobiliseres det – og Agder regnes som nøkkelen Til suksess:.

NRK - 11 timer siden

Forsvararar mest utsett for demens

Forsvarsspelarar har endå større risiko for demens og andre nevropatiske seinskadar etter karrieren enn andre utespelarar. Men tryggast er det å vere keeper. Det går fram av ein studie frå University of Glasgow.

NRK - 14 timer siden

USA beskylder Taliban for massakre

USA og Storbritannia anklager Taliban for å massakrere sivile i byen Spin Boldak i Afghanistan, på grensen Til Pakistan. På Twitter skriver ambassadene i London og Washington at det er begått «krigshandlinger» og hevndrap, og at dette må etterforskes og at de ansvarlige Taliban-krigerne må bli sTilt Til ansvar..

Aftenposten - Igår: 19:02

Så sent som i januar trente tromsøværingen Marius (21) med Til. I dag ble det takk for sist.

Fire tidligere Til-spillere var sentrale da Alta sendte Til ut av cupen..

NRK - 15 timer siden

Tom Cruise kjem truleg Til Sogn

Innspelinga av den åttende «Misson Impossible»-filmen startar i september. Innspelingsstaden er ikkje endeleg avgjort. Det står mellom tre kommunar i Vestland fylke.

NRK - 17 timer siden

Kan ta flere uker før banen åpner

Tirsdag forrige uke begynte det å brenne flere steder langs linjen Til Vestfoldbanen. Det fører Til at den blir stengt en stund..

NRK - 16 timer siden

Tsimanouskaya er velkommen i Polen

Den hviterussiske løperen Tsimanouskaya har fått innreiseTillatelse i Polen, melder AFP. Den polske utenriksministeren sier Til Reuters at hun er trygg og i god stand på Polens ambassade i Tokyo. Nå er planen at hun drar Til Polen i løpet av de neste dagene.

NRK - 18 timer siden

Litt mer forbruksgjeld i ferien

Per 1. august har nordmenn en total forbruksgjeld på 151,2 milliarder kroner. Det er en økning på 1,8 milliarder kroner sammenlignet med for en måned siden.

VG - 19 timer siden

Pappa Gjert overlater makten Til sønnene: – Jeg har ikke noe jeg skal ha sagt

TOKYO (VG) Ingebrigtsen-sønnene bestemmer alt selv under OL, ifølge faren Gjert (55). Natt Til tirsdag det klart for forsøk – noe som ofte har endt dramatisk for familien fra Sandnes..

VG - 19 timer siden

Hegg sprakk i kamp om OL-medalje - ny 4. plass Til Norge

TOKYO (VG) Jon-Herman Hegg (21) lå an Til OL-medalje, men skjøt seg bort på slutten av finalen på helmatch. For fjerde gang i Tokyo fikk Norge 4. plass i skyting..

Aftenposten - 19 timer siden

Hegg sprakk i kamp om OL-medalje – ny 4. plass Til Norge

TOKYO (VG) Jon-Herman Hegg (21) lå an Til OL-medalje, men skjøt seg bort på slutten av finalen på helmatch..

VG - 19 timer siden

Ny 4. plass Til Norge: – Jeg mister kontrollen

TOKYO (VG) Jon-Herman Hegg (21) lå an Til OL-medalje, men skjøt seg bort på slutten av finalen på helmatch. For tredje gang i Tokyo fikk Norge 4. plass i skyting..

Aftenposten - 19 timer siden

Ny 4. plass Til Norge: – Jeg mister kontrollen

TOKYO (VG) Jon-Herman Hegg (21) lå an Til OL-medalje, men skjøt seg bort på slutten av finalen på helmatch..

Klartale - 20 timer siden

Albania hentet hjem kvinner og barn fra leirer i Syria

Fem kvinner og fjorten barn ble hentet fra Syria Til Til Albania søndag. De har vært i leirer for fremmed-krigere..

VG - 30 minutter siden

OL-gull Til Warholm - knuste verdensrekorden

TOKYO (VG) Karsten Warholm (25) tok sitt første OL-gull på 400 meter hekk. Det ble verdensrekord på vanvittige 45,94..

Aftenposten - 30 minutter siden

OL-gull Til Warholm - knuste egen verdensrekord

TOKYO (VG) Karsten Warholm (25) tok sitt første OL-gull på 400 meter hekk. Det ble verdensrekord på vanvittige 45,94 (!)..

Aftenposten - 15 minutter siden

Aftenposten mener: NTP bør ikke brukes Til å planlegge luftslott

Selv ikke når det er valgkamp..

VG - 30 minutter siden

OL-gull Til Warholm - knuste egen verdensrekord

TOKYO (VG) Karsten Warholm (25) tok sitt første OL-gull på 400 meter hekk. Det ble verdensrekord på vanvittige 45,94 (!)..

NRK - 45 minutter siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 45 minutter siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget Til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

VG - 21 timer siden

Sakura fra Bergen har ikke lyst Til å møte Norge: – Det blir veldig merkelig

TOKYO (VG) Hun har vokst opp i Bergen og har spilt 24 ganger med det norske flagget på brystet. Mandag spiller Sakura Kametani Hauge (34) for Japan mot sine norske venninner. Det gruer hun seg litt Til..

Aftenposten - 22 timer siden

Lydkanoner og stålgjerde skal stoppe migranter. Sardar (30) bar sin døde kone rundt barrierene.

Pandemien bremset strømmen av migranter Til Europa. Hellas har brukt pusterommet Til å bygge et stålgjerde og utvikle….

NRK - 2 timer siden

USA donerer bort pfizer-vaksiner

Pfizer skal på oppdrag fra USAs regjering produsere 500 millioner doser av sin koronavaksine. Dosene skal doneres Til andre land. Oppdraget har en pris på rundt 3,5 milliarder dollar, Tilsvarende drøyt 30 milliarder kroner.

NRK - 2 timer siden

Bøtela elsparkesyklist i Oslo

To menn på elsparkesykkel i Oslo etterkom først politiets pålegg om å ikke være flere på én sykkel. Da passasjeren hoppet på igjen, vanket det bot Til føreren. – De etterkom pålegget fra patruljen om å kun være én på sykkelen.

NRK - 2 timer siden

Filip ute - Jakob videre

Jakob Ingebrigtsen tok seg kontrollert Til OL-semifinale i Tokyo på 1500 meter tirsdag. Filip Ingebrigtsen løp et svakt heat og ble slått ut på tid. Filip Ingebrigtsen løp i det første av tre kvalifiseringsheat og ble bare nummer ti..

NRK - 23 timer siden

Båtfører alkoholpåvirket

Føreren av båten som kjørte på land i Romarheimsfjorden natt Til mandag, blåste over lovlig promillegrense i alkometeret. Mannen blir fremsTilt for blodprøve, opplyser Vest politidistrikt. Minst én person havnet i sjøen, og flere klaget over smerter etter ulykken.

NRK - 23 timer siden

Alle fire sendt Til Haukeland

Alle de fire som var om bord i båten som kjørte på land i Romarheimsfjorden, er sendt Til Haukeland universitetssykehus for behandling. En mann i 30-årene, en kvinne i 40-årene og en mann og en kvinne i 60-årene var om bord da ulykken skjedde. Den 22 for store båten ligger oppe på Vikaholmen..

Aftenposten - Igår: 05:31

Fryktet for OL-formen etter bivirkninger fra coronavaksine – satte ny norsk rekord

Eivind Henriksen (30) satte natt Til mandag norsk rekord i slegge. Oppladningen Til OL ble svært redusert etter….

NRK - 5 timer siden

Ny presidentkandidat i Nicaragua

En konservativ koalisjon har lansert Oscar Sobalvarro, en tidligere opprørskommandant for høyregeriljaen Contras, som presidentkandidat i Nicaragua. Til tross for at flere i opposisjonen har gått inn for å boikotte valget som skal avholdes i november, valgte koalisjonen Ciudadanos por la Libertad å sTille med kandidat. (NTB).

NRK - 5 timer siden

Munnbindpåbud innendørs

Sju fylker i California, blant dem San Francisco, innfører påbud om bruk av munnbind innendørs. Det nye påbudet, som gjelder for San Francisco, Alameda, Contra Costa, Marin, San Mateo, Santa Clara og Sonoma, gjelder også for fullvaksinerte. Helsemyndighetene oppfordrer samtidig folk Til å samles utendørs i stedet for innendørs når dette er mulig..

NRK - 5 timer siden

311 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 311 koronasmittede i Norge. Det er 19 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 309 koronasmittede per dag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt