Til

Wednesday, 10 August, 00:23

Nyheter om Til

Sortering: Relevans | Senaste
Nyhetspressen - 25 jul 22 kl. 17:26

De 20 verdens beste series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste serie for deg i 2022. Halve 2022 er passert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

Klartale - Igår: 06:00

Derfor må vi betale mye for strøm

Norge har jo masse energi, tenker du kanskje. Vi henter mye kraft fra vann. Men også fra vind, sol og litt gass.

Klartale - 04 aug 22 kl. 06:30

FN sier vi må gjøre oss klare for millioner av klimaflyktninger

Hvert år må rundt 21,5 millioner mennesker reise fra sine hjem som følge av naturkatastrofer. Det viser tall fra verdens-organisasjonen FN. Ifølge FNs klimapanel kan 143 millioner bli tvunget på flukt etter hvert som jorda blir varmere.

Klartale - 01 aug 22 kl. 06:30

Fra mandag kan enda flere barn og unge få penger Til briller

Flere familier med barn og unge skal få hjelp penger Til briller. Det har regjeringen bestemt. Det gjelder fra og med mandag.

Klartale - 10 timer siden

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også Tiltalt.

NRK - 12 timer siden

KonkurranseTilsynet ber kommuner ta konkurransehensyn

KonkurranseTilsynet har sendt påpekning Til en rekke kommuner, der de oppfordres Til å fjerne regelverk som kan hindre konkurransen i dagligvaremarkedet. Kommunene Bærum, Kongsberg, Tromsø, Bodø, Sandnes og Sola, samt fylkeskommunene Rogaland og Vestland, har i dag lokale bestemmelser som kan begrense etableringen av dagligvarebutikker, skriver KonkurranseTilsynet på sine nettsider. Blant annet har flere av kommunene forbud mot nyetablering av dagligvarevirksomhet innenfor enkelte byområder og/eller en bestemt avstand mellom dagligvarebutikker.

Klartale - 17 timer siden

Kampen for å få vaksinert hele verden

Det er gått over to år siden korona-pandemien kom Til Norge. Mange har tatt tre doser av korona-vaksinen. Flere vil få Tilbud om fjerde dose.

NRK - Igår: 19:38

Turgåer reddet av redningshelikopter – alvorlig skadd og sendt Til Tromsø

Den finske turgåeren som i ettermiddag falt ned en fjellskrent nord for Skjomtinden er nå hentet ut av et redningshelikopter og flydd Til UNN i Tromsø. Mannen som falt er i 20-årene, og turfølget er også finsk. De øvrige fire turistene i turfølget er også hentet ned fra Skjomtinden og fraktet Til sykehuset i Narvik for en sjekk.

Klartale - 10 timer siden

Ukrainere sliter fortsatt med å få seg jobb

Ljudmyla Tsjudyjovytsj er fra Ukraina. Hun jobbet advokat før krigen startet. Da krigen startet måtte hun tenke på datteren sin sikkerhet.

Klartale - 14 timer siden

Politiet FBI ransaket huset Til Donald Trump

Donald Trump varslet selv om at spesialpolitiet FBI hadde ransaket huset hans. Det skrev han på nettstedet Truth Social. Ransakingen skjedde mandag.

Klartale - Igår: 08:57

Våpenhvile etter bombing i Gaza

Israel sier de har angrepet Gaza for å ta ut ledere av gruppa Islamsk hellig krig. De har sendt raketter mot Israel. Israel har angrepet Tilbake.

NRK - Igår: 19:09

USA varsler mer våpenhjelp Til Ukraina

USA vil sende våpenhjelp for ytterligere 10 milliarder kroner Til Ukraina, opplyser Pentagon. USA har forsynt Ukraina med militærhjelp Til en verdi av rundt 85 milliarder kroner siden Joe Biden overtok som president i januar i fjor. For en drøy uke siden kunngjorde Pentagon at de ville sende det mobile rakettsystemet kjent som Himars samt store mengder arTilleriammunisjon Til landet.

Klartale - 13 timer siden

Gjermund Cappelen er løslatt fra fengsel

Kaja de Vibe Malling er advokaten Til Gjermund Cappelen. Hun sendte en e-post Til nyhetsbyrået NTB. Der skriver hun at Cappelen er løslatt fra fengsel.

NRK - Igår: 16:28

EU har lagt fram «endelig tekst» Til ny atomavtale med Iran

EU har lagt fram det de omtaler som «endelig tekst» Til en ny og revidert atomavtale med Iran, og iranske forhandlere opplyser at den nå er Til vurdering. – Vi arbeidet i fire dager og i dag er teksten lagt på bordet, sier en europeisk tjenestemann som deltar i forhandlingene. Han forteller videre at forhandlingene nå er over.

NRK - I førrgår: 18:49

Lite håp om å redde strandet hvithval i Seinen

Håpet om å redde den underernærte hvithvalen som har forskanset seg i elva Seinen i Frankrike minker. Redningsarbeiderne sier de står i en kamp mot klokka. Hvalen ble først observert tirsdag i elva som renner gjennom Paris Til Den engelske kanal.

Aftenposten - 3 timer siden

Opplysninger Til VG: Børven på vei Til Vålerenga

Torgeir Børven (30) vender hjem Til Norge, og kommer Til å bli Vålerengas nye spiss..

VG - 3 timer siden

Opplysninger Til VG: Børven på vei Til Vålerenga

Torgeir Børven (30) vender hjem Til Norge, og kommer Til å bli Vålerengas nye spiss..

NRK - 3 timer siden

Brann i valseverket Til Speira på Karmøy

Politiet i Sør-Vest har fått melding om brann i ein omn i eit valseverk innanfor fabrikkområdet Til Hydro på Karmøy. Det er selskapet Speira som er ansvarlege for valseverket. – Brannvesenet har starta innsats med røykdykkarar, men det skal ikkje vere fare for at brannen spreier seg, fortel operasjonsleiar Toralv Skårland Til NRK.

Klartale - 7 timer siden

Britney Spears gjør comeback

Britney Spears var en av de mest populære artistene på 2000-tallet. Men de siste årene har det vært alt annet enn musikk som har vært hovedfokus når vi snakker om Spears.Fra 2007 Til november 2021 var faren Jamie Spears vergen hennes.

NRK - 10 timer siden

Russland: Stans i oljetransport via Ukraina Til EU-land

Transport av russisk olje via Ukraina Til tre EU-land er stoppet ettersom betalingene ikke kan gjennomføres på grunn av sanksjoner, ifølge et russisk selskap. – 4. august ble leveransen av russisk olje via Ukrainas territorium stanset, sier den russiske rørledningsoperatøren Transneft tirsdag.

NRK - 11 timer siden

Fikk ikke varslet om dødsulykke

De første vitnene Til dødsulykken på E45 i Kautokeino sist uke fikk ikke varslet nødetatene. Årsaken er at det ikke er mobildekning i området, skriver ifinnmark. Til NRK sier Telenors dekningsdirektør Bjørn Amundsen at dette skyldes manglende kraftforsyning langs veien, og at Telenor ikke har råd Til å ta en slik stor kostnad.

Klartale - 13 timer siden

Taiwan øver nå også på krig

Kina og Taiwan er uenige. Kina mener at Taiwan er en del av dem. Mens Taiwan mener det motsatte og vil være uavhengige.

NRK - 14 timer siden

Kundene strømmer Tilbake Til SAS

Kundene har strømmet Tilbake Til SAS etter at streiken ble avsluttet. Salget av SAS-billetter i Norge er nå på høyde med tiden før pandemien. Salget av SAS-billetter eksploderte nærmest straks streiken var over, skriver Flysmart24.

NRK - I førrgår: 21:35

Flertall i Senatet godkjentehistorisk klima- og helseplan

Et flertall i Senatet godkjente Joe Bidens store klima- og helseplan søndag, en plan med ambisiøse mål for å redusere karbonutslipp. Lovforslaget tar sikte på å flytte forbrukerne mot grønn energi, kutte prisene på medisiner for eldre, og stramme inn på skatter og avgifter for bedrifter og rike personer. Lovforslaget ble vedtatt med 51 stemmer for, og 50 mot.

NRK - I førrgår: 21:35

Flertall i Senatet godkjente historisk klima- og helseplan

Et flertall i Senatet godkjente Joe Bidens store klima- og helseplan søndag, en plan med ambisiøse mål for å redusere karbonutslipp, melder Reuters. Målet med pakken «Inflation Reduction Act» er, som navnet Tilsier, å få ned inflasjonen i USA. Den tar for seg alt fra priser på medisiner, Til skatt på bedrifter og den inneholder også 369 milliarder dollar Til en rekke store klimaTiltak.

NRK - 06 aug 22 kl. 05:14

Russisk bedrager utlevert fra Hellas Til USA

Hellas har utlevert en russer som anklages for hvitvasking av penger, Til USA etter at han ble løslatt fra et fransk fengsel. Advokaten Til Aleksandr Vinnik sier at han ble satt på et privatfly og fløyet ut av Hellas uten å få anledning Til å søke politisk asyl. Vinnik har vært gjenstand for en langvarig juridisk tautrekking mellom Hellas, Frankrike, Russland og USA.

Klartale - Igår: 08:44

Vet du hva et farevarsel er?

Norsk natur er blitt en turist-attraksjon. Men naturen kan også være farlig. Meteorologisk institutt følger med på været.

NRK - 05 aug 22 kl. 09:15

Nordmenn har låg Tillit Til tryggingsstyresmaktene

Ifølgje ei fersk undersøking har svært få nordmenn Tillit Til at tryggingsstyresmaktene jobbar for innbyggjaranes beste. Tilliten er aller verst i Nord-Noreg. I undersøkinga kjem det fram at berre halvparten av dei spurde har Tillit Til Politiets tryggingsteneste (PST) jobbar for innbyggjaranes beste.

NRK - 6 timer siden

Den finske riksdagen rammet av dataangrep

Finlands riksdag er utsatt for et dataangrep som overbelaster nettsidene Til nasjonalforsamlingen. – Et tjenestenektangrep er på gang mot nasjonalforsamlingens eksterne nettsider, skriver Riksdagen i en pressemelding. Angrepet begynte 13.

NRK - 9 timer siden

Norske Flyktninghjelpen får prestisjetung pris

Årets Hilton-pris for humanitær innsats pris går Til norske Flyktninghjelpen. De mottar over 24 millioner kroner Til sitt arbeid med mennesker på flukt. Det kunngjorde Conrad N.

NRK - 10 timer siden

Finland vil hindre russere i å besøke europeiske land

Både Finland og Estland mener russere nå bør forhindres fra å reise Til EU-land som turister. – Å besøke Europa er et privilegium, ikke en menneskerettighet, skriver Estlands statsminister Kaja Kallas på Twitter tirsdag. Finlands statsminister Sanna Marin sa dagen før at det ikke er riktig at russere skal «leve normale liv, reise i Europa, være turister» samtidig som Russland fører en brutal krig i Ukraina.

NRK - 10 timer siden

Ny ekstremvarme i vente i Storbritannia

I Storbritannia varsles det 36 grader Til helgen, bare noen uker etter at den tidligere britiske varmerekorden ble knust. Et farevarsel er sendt ut, ifølge Sky News. Befolkningen advares mot risiko for heteslag, og det kan bli forsinkelser på offentlig transport når folk trolig strømmer Til kysten.

NRK - 11 timer siden

Etterlyser person etter voldshendelse

Politiet i Agder etterlyser en person etter en voldsepisode i Kristiansand. Hendelsen skjedde på gata utenfor Heidis Bier bar natt Til lørdag 5. februar 2022 ca.

E24 - 12 timer siden

EU-regelverket åpner for innTil en halv milliard i strømstøtte Til bedrifter

Regjeringen utreder nå hvordan en strømstøtte Til bedriftene kan se ut. EU-regelverket åpner for å gi store summer Til noen bedrifter..

NRK - Igår: 18:50

Brann i cubansk oljedeponi sprer seg

Brannen i et oljedeponi i Matanzas på Cuba har spredt seg Til en tredje tank, opplyser Mario Sabines guvernøren i provinsen Til statlige cubanske medier. Brannen er svært kraftig og arbeidet med å slukke den ved hjelp av skum er svært krevende og vil ta tid, sier han. Én person er bekreftet omkommet og 16 brannmenn er savnet i brannen, som ble utløst av et lynnedslag i en av tankene på depotet fredag.

NRK - 12 timer siden

Venter Til etter skolestart med å trappe opp streiken

Skolenes landsforbund vil vente med å trappe opp lærerstreiken Til alle skolene har startet opp etter ferien. Siden juni har nær 50 lærere i Bergen streiket, tre av dem fra Skolenes landsforbund. Når skolene starter opp etter ferien, blir trolig streiken trappet opp.

NRK - 12 timer siden

Venter med å trappe opp streiken

Skolenes landsforbund vil vente med å trappe opp lærerstreiken Til alle skolene har startet opp etter ferien. Siden juni har nær 50 lærere i Bergen streiket, tre av dem fra Skolenes landsforbund. Når skolene starter opp etter ferien, blir trolig streiken trappet opp, skriver NTB.

NRK - 15 timer siden

Norsk kvinne banket opp i Roma

En 20 år gammel norsk kvinne ble banket opp i Roma søndag, skriver VG, som siterer den italienske avisen La Repubblica. Hun ble sparket og slått bevisstløs i nærheten av populære turiststedet Campo de' Fiori. En mann ble pågrepet like etter angrepet.

NRK - 17 timer siden

Rekordlav magasinfylling

Det kan bli strengere Tiltak for å spare på vannet i Oslo. Den siste uken har magasinfyllingen i Maridalsvannet ligget på 66 prosent, langt under normalen. I et normalår ville magasinfyllingen i Maridalsvannet, som er drikkevannskilden i Oslo, vært på 88 prosent på denne tiden av året, opplyser Oslo kommune.

NRK - 18 timer siden

Søstre løslatt fra varetekt-sikta for vold mot 99-årig mor

To søstre i slutten av 70-åra fra Hedmarken er løslatt etter ei uke i varetekt. De to ble pågrepet og fengsla forrige mandag etter en voldshendelse natt Til søndag 31. juli.

NRK - Igår: 10:25

Aasland mener begrensninger kan øke strømprisene

Olje- og energiministeren sier at begrensninger på kraftselskapene kan føre Til at strømprisen øker enda mer. Samtidig er det usikkert hvor mye prisen kan øke. – Slik som situasjonen er nå vil klare beskjeder om å holde igjen på vannet gjøre at strømprisene faktisk kan øke noe, og det er viktig at vi håndterer det.

Klartale - Igår: 09:45

En av ti kvinner kan ha sykdommen

Endometriose er en sykdom som rammer kvinner. De som har endometriose har kraftige smerter ved menstruasjon. De kan også ha problemer med å bli gravid.

NRK - 3 timer siden

Brann i valseverket Til Hydro på Karmøy

Politiet i Sør-Vest har fått melding om brann i ein omn i valseverket Til Hydro på Karmøy. Naudetatane er på veg..

NRK - 3 timer siden

Brann i valseverket Speira på Karmøy

Politiet i Sør-Vest har fått melding om brann i ein omn i eit valsverk innanfor fabrikkområdet Til Hydro på Karmøy. Det er selskapet Speira som er ansvarlege for valseverket, opplyser Hydro Til NRK. Naudetatane er på veg..

Aftenposten - 3 timer siden

Stjernene kommer Til Trondheim: – Første gang noe så stort skjer her

For første gang kommer et stort internasjonalt sykkelritt Til Trondheim og Trøndelag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com