Tidligere

Monday, 19 November, 21:07

Nyheter om Tidligere

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 5 timer siden

- Nestlederne bør vurdere sine stillinger

- Kjell Ingolf Ropstad og Olaug Bollestad har misbrukt partiets tillit, mener Tidligere KrF-nestleder Odd Anders With..

Dagbladet - 15 timer siden

En av verdens rikeste kan bli Trumps motkandidat i 2020

New Yorks Tidligere ordfører Michael Bloomberg sier han vil bestemme seg i januar eller februar..

VG - 5 timer siden

Tidligere lokalpolitiker dømt til elleve års forvaring for overgrep

Dommen i Bergen tingrett er enstemmig og mannen ble funnet skyldig i alle tiltalepunktene. Minstetiden er satt til syv år og fire måneder, melder BT..

NRK - 8 timer siden

Høybråten med ny jobb

Tidligere statsråd Dagfinn Høybråten er ansatt som ny generalsekretær i Kirkens Nødhjelp, opplyser organisasjonen selv. Han tiltrer i april neste år. Høybråten er i dag generalsekretær i Nordisk ministerråd..

NRK - 5 timer siden

Dømt til forvaring for overgrep

En Tidligere lokalpolitiker i Hordaland er dømt til elleve års forvaring for overgrep mot gutter, skriver BT. Mannen i 40-årene var tiltalt for minst 200 overgrep mot tre barn, men nektet straffskyld. Til avisen sier forsvareren at de anker dommen..

Hegnar.no - Igår: 08:42

May: – Det finnes ingen alternativ plan

Statsminister Theresa May sier det ikke finnes andre alternativer enn det brexitutkastet hun presenterte Tidligere denne uken..

Hegnar.no - 3 timer siden

– Nestlederne bør vurdere sine stillinger

Nestlederne Olaug Bollestad og Kjell Ingolf Ropstad har misbrukt partiets tillit og bør vurdere sine stillinger, mener Tidligere KrF-nestleder Odd Anders With..

NRK - 7 timer siden

«Gazza» tiltalt for trakassering

Tidligere England-spiller Paul «Gazza» Gascoigne er tiltalt for å ha seksuelt trakassert en kvinne om bord på et tog, opplyser britisk politi mandag, ifølge AFP. Gascoigne ble pågrepet i august, og han ble løslatt mens saken ble etterforsket..

NRK - 7 timer siden

«Gazza» siktet for trakassering

Tidligere England-spiller Paul «Gazza» Gascoigne er siktet for å ha seksuelt trakassert en kvinne om bord på et tog, opplyser britisk politi mandag, ifølge AFP. Gascoigne ble pågrepet i august, og han ble løslatt mens saken ble etterforsket..

NRK - 19 timer siden

Ekspresident søker asyl i naboland

Perus Tidligere president Alan Garcia (69) har søkt om asyl i Uruguay mens påtalemyndigheten i hjemlandet etterforsker korrupsjonsanklager mot ham. Garcia søkte om asyl i boligen til Uruguays ambassadør til Lima, melder peruansk UD..

VG - 2 timer siden

Ekspert: – Pep har skylden for Tysklands nedtur

Etter VM-seieren i 2014 har det gått nedover med Tysklands A-landslag. Den Tidligere landslagsstjernen Hans-Peter Briegel (63) gir Pep Guardiola (47) skylden..

Aftenposten - Igår: 09:26

May: – Det finnes ingen alternativ plan

Statsminister Theresa May sier det ikke finnes andre alternativer enn det brexitutkastet hun presenterte Tidligere denne uken..

Aftenposten - 20 timer siden

Perus ekspresident søker politisk asyl i Uruguay

Perus Tidligere president Alan Garcia har søkt om politisk asyl i Uruguay mens påtalemyndigheten i hjemlandet etterforsker korrupsjonsanklager mot ham..

VG - 3 timer siden

Tidligere legionærkollega om antatt drapsvåpen: – Ikke et våpen du vil ha hjemme

HAMAR (VG) Svein Jemtland mener det var kona som eide Makarov-pistolen hun ble skutt med. Flere vitner hevder derimot at pistolen tilhørte den drapssiktede ektemannen selv..

VG - 3 timer siden

Tidligere legionærkollega om antatt drapsvåpen: – Ikke et våpen du vil ha i huset

HAMAR (VG) Svein Jemtland mener det var kona som eide Makarov-pistolen hun ble skutt med. Flere vitner hevder derimot at pistolen tilhørte den drapssiktede ektemannen selv..

Dagbladet - 09 Nov 18 kl. 12:37

Massedrapsmannen i California ble undersøkt for psykisk lidelse

Den Tidligere soldaten som drepte tolv mennesker på en bar i California, ble Tidligere i år vurdert tvangsinnlagt etter en voldsom krangel med sin mor..

VG - 30 minutter siden

Kilder til VG: Ropstad hyrer inn KrF-veteran for å hjelpe ham med regjeringsforhandlingene

Nestleder Kjell Ingolf Ropstad har på kort varsel hyret inn Tidligere parlamentarisk leder Hans Olav Syversen til å lede KrFs sekretariat i når partiet skal forhandle om regjeringsmakt med statsminister Erna Solberg, får VG opplyst..

Dagbladet - 08 Nov 18 kl. 21:54

Slo alarm etter mystisk funn ved heisen hos Tidligere polititopp

Tidligere politisjef Leif A. Lier (79) er svært skuffet over politiets opptreden. - Dette ville ikke skjedd på min vakt, sier han..

NRK - I førrgår: 09:02

Fortsatt oransje farenivå

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) opprettholder oransje farenivå for det rasutsatte fjellpartiet Veslemannen i Rauma. Tidligere i uka ble farenivået oppgradert etter økte bevegelser i fjellet..

NRK - I førrgår: 07:09

40 prosent av brann kontrollert

Ifølge myndighetene i California er nå 40 prosent av den store skogbrannen nord i delstaten under kontroll. Tidligere i uka anslo de at 30 prosent var under kontroll..

E24 - Igår: 08:33

May: – Det finnes ingen alternativ plan

Statsminister Theresa May sier det ikke finnes andre alternativer enn det brexitutkastet hun presenterte Tidligere denne uken..

Aftenposten - 16 Nov 18 kl. 16:37

To menn må i fengsel for grov korrupsjon

En Tidligere virksomhetsleder i Nannestad kommune og en medtiltalt leverandør av pumpeutstyr er dømt til tre år og åtte måneders fengsel for korrupsjon..

NRK - I førrgår: 21:39

Hevder brexitavtale vil avslås

Storbritannias Tidligere brexitminister, David Davis sier til TV-kanalen CNBC at statsminister Theresa Mays forslag til brexitavtale vil bli avslått av parlamentet, og at hun må «komme med et annet alternativ»..

Dagbladet - 15 Nov 18 kl. 16:47

Nå vil de kaste Theresa May

1922-komiteen mobiliserer til mistillitsforslag. De har klart å kaste partiledere Tidligere..

NRK - I førrgår: 23:49

Varme holder Trollstigen åpen

Rekordvarmen i november fører til at turistattraksjoner som pleier være vinterstengte kan holde åpent. – Det har aldri Tidligere skjedd at Trollstigen er åpnet igjen i november, seier Hilde Gråberg Bakke, reiselivssjef i Rauma..

Dagbladet - 15 Nov 18 kl. 19:30

Tidligere arbeidsgiver strittet imot avtalen: Syntes Einar Aas fikk beholde for mye

Kraftspekulanten får blant annet beholde storslått eiendom i Grimstad..

VG - 16 Nov 18 kl. 13:51

Northug disket i sesongåpningen: - Aldri skal det lykkes

BEITOSTØLEN/OSLO (VG) Petter Northug (32) ble diskvalifisert etter å ha gått på ulovlig vis under 15-kilometeren på Beitostølen. Etterpå spøkte han med at Tidligere landslagstrener Tor Arne Hetland var del av juryen..

Dagbladet - 15 Nov 18 kl. 10:38

Åkesson frir til Löfven: - De får stå for det de gjorde

Sverigedemokraternas leder sier ja til den Tidligere statsministeren, og nei til Centerpartiets leder Annie Lööf..

Hegnar.no - 16 Nov 18 kl. 10:12

Hvem vinner kampen om oljeprisen?

Trond Omdal, Tidligere oljeanalytiker, nå direktør for investment banking energy i Fearnley Securities, tror krakket i oljeprisen er forbigående, men at Donald Trump kan ha et godt kort på hånden..

Hegnar.no - I førrgår: 08:34

Greenpeace-skip sendt til Bangladesh for opphogging

Greenpeace er imot hogging av skip på strender i Sørøst-Asia. Likevel har miljøorganisasjonen godkjent at deres Tidligere skip er sendt dit for opphogging. .

NRK - 16 Nov 18 kl. 15:57

To frifunnet i bortføringssak

To av de fem tiltalte etter en bortføring på Holmlia i Oslo frifinnes, har lagmannsretten bestemt. Fire menn og en kvinne ble i tingretten Tidligere i år dømt til fengsel for å ha slått ned og bortført en mann høsten 2015. Nå er tre dømt til fengsel..

Hegnar.no - I førrgår: 09:03

Trump vil gi Tidligere kull-lobbyist jobben som USAs miljøsjef

USAs president Donald Trump vil nominere Andrew Wheeler, fungerende sjef i miljøverndirektoratet EPA, til å overta jobben på permanent basis..

VG - 16 Nov 18 kl. 19:51

Korrupsjonsdømt eks-statsminister rømte i diplomatbil

Makedonias Tidligere statsminister Nikola Gruevskij søker asyl i Ungarn..

NRK - 15 Nov 18 kl. 14:14

Bot for oljeforbud-brudd

En estisk tråler og kaptein har fått ei kraftig bot for brudd på tungoljeforbudet i verneområdene på Svalbard. Tråleren ble innbragt av Kystvakten Tidligere denne uken. Rederiet har fått en bot på 250.

Aftenposten - 16 Nov 18 kl. 06:02

Røde Khmer-ledere dømt folkemord

To Tidligere ledere av Røde Khmer er dømt til livstids fengsel for folkemord begått da de styrte Kambodsja på 1970-tallet..

NRK - I førrgår: 22:32

USA stemte imot Golan-resolusjon

USA har for første gang stemt imot en årlig FN-resolusjon som fordømmer Israels okkupasjon av Golanhøydene. Tidligere har amerikanerne avstått fra å stemme. Israel okkuperte Golanhøydene fra Syria i 1967 og annekterte området i 1981..

NRK - I førrgår: 00:44

Kullobbyist blir miljøvern-sjef

USAs president Donald Trump vil nominere Andrew Wheeler, fungerende sjef i miljøverndirektoratet EPA, til å overta jobben på permanent basis. Wheeler er Tidligere lobbyist for kullindustrien og en tilhenger av deregulering på miljøvern-feltet..

Aftenposten - 08 Nov 18 kl. 12:25

Tidligere flaggkommandør: - Ikke overraskende at fregatten fikk så store skader

Fregatter er lettbygde fartøyer med tynt skrog, sier Tidligere flaggkommandør Jacob Børresen..

Aftenposten - 08 Nov 18 kl. 12:25

Tidligere flaggkommandør: – Ikke overraskende at fregatten fikk så store skader

Fregatter er lettbygde fartøyer med tynt skrog, sier Tidligere flaggkommandør Jacob Børresen..

NRK - 15 Nov 18 kl. 16:45

USA med sanksjoner etter drap

USA har torsdag innført økonomiske sanksjoner mot 17 saudiarabere som angivelig skal ha vært involvert i drapet på journalisten Jamal Khashoggi, skriver Reuters. Blant de 17 er en Tidligere rådgiver for Saudi-Arabias kronprins, ifølge en kilde..

NRK - 16 Nov 18 kl. 06:01

Røde Khmer-ledere dømt folkemord

To Tidligere ledere av Røde Khmer er dømt til livstids fengsel for folkemord begått da de styrte Kambodsja på 1970-tallet.Det er første gang noen fra Pol Pots beryktede regime i det sørøstasiatiske landet er dømt for folkemord..

VG - 10 Nov 18 kl. 20:22

Tidligere etterretningssjef Kjell Grandhagen er åpenhjertig om dårlig kreftprognose

I et svært åpenhjertig innlegg på Facebook forteller Tidligere etterretningssjef Kjell Grandhagen at han har fått beskjed av legene at han trolig ikke er i live ett år fra i dag..

Hegnar.no - 14 Nov 18 kl. 09:09

Innsidekjøp i Magnora

Selskap sikrer seg flere aksjer i Magnora, Tidligere Sevan Marine..

NRK - 15 Nov 18 kl. 22:25

Trump skal møte skogbrannofre

Minst 59 mennesker har mistet livet og minst 130 er savnet etter skogbrannene som har herjet i California. Lørdag skal president Donald Trump møte noen av ofrene. Han har Tidligere kritisert skogforvaltningen i delstaten i forbindelse med brannene..

Dagbladet - 13 Nov 18 kl. 22:43

Vi må komme til bunns i forliset

God korpsånd og sterke lojalitetsbånd blant Tidligere kolleger i Sjøforsvaret må ikke føre til selvsensur i pressen om fregatt-ulykken..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt