Tidligere

Sunday, 24 March, 22:34

Nyheter om Tidligere

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 11 timer siden

Nyfrelst Sp-medlem: Fins ikke den tryllekunstner som får meg tilbake til Frp

HAMAR (Aftenposten): – Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli Sp-velger, sier Vidar Aasvangen, Tidligere Frp-er. Han og Tidligere Venstre-politiker Hugo Salamonsen er to av titusener velgere som har gått til Sp..

VG - 15 minutter siden

Tidligere sjøfartsdirektør: – Skipet burde gått lenger ut

Tidligere sjøfartsdirektør Rune Teisrud reagerer på at cruiseskipet «Viking Sky» gikk så nær land..

VG - 21 Mar 19 kl. 15:43

Eks-dommer tiltalt for nye overgrep mot barn

Den Tidligere tingrettsdommen (74) er Tidligere dømt for overgrep mot mindreårige jenter. Nå er mannen igjen tiltalt for overgrep..

NRK - 19 Mar 19 kl. 22:26

20 års fengsel for Rakhine-leder

En domstol i Myanmar har dømt en Tidligere partileder i delstaten Rakhine til 22 års fengsel for landsforræderi og krenkelse av staten. Aye Maung ledet Tidligere ANP i Rakhine, som er kjent for sin behandling den muslimske rohingya-minoriteten..

Dagbladet - 5 timer siden

Tidligere flaggkommandør: - Norskekysten er en skipskirkegård

Ikke kritikkverdige vurderinger, mener skipsekspertene: - Det kan alltid oppstå situasjoner i dårlig vær..

Dagbladet - 15 Mar 19 kl. 14:13

Tidligere arbeidsgiver: - Forandret seg etter reise

Brenton Tarrant (28) var dedikert i jobben som personlig trener, sier hans Tidligere arbeidsgiver..

Aftenposten - I førrgår: 11:58

Tidligere VG-kommentator Frithjof Jacobsen har fått ny jobb

Ansatt som produsent i Monster..

Hegnar.no - I førrgår: 18:19

Trump ønsker Tidligere rådgiver inn i sentralbanken

President Donald Trump sier han vil nominere Stephen Moore til en ledig styreplass i USAs sentralbank..

NRK - Igår: 08:52

Flere drept i angrep i Afghanistan

Tre personer er drept og minst 15 er såret i to bombeangrep rettet mot et landbruksarrangement i Helmand-provinsen i Afghanistan. Det er ikke kjent hvem som står bak angrepet, men Taliban har Tidligere utført lignende angrep i området..

Dagbladet - 13 Mar 19 kl. 17:06

Tidligere Trump-topp dømt for sammensvergelse mot USA

Donald Trumps Tidligere valgkampsjef Paul Manafort er dømt til 90 måneders fengsel, mindre enn en uke etter å ha blitt dømt for skatte- og banksvindel..

NRK - I førrgår: 05:51

Mineralmilliarder på havbunnen

Forskere ved NTNU har tatt i bruk ny teknologi for å kartlegge skjulte mineralressurser på havbunnen. Teknologien kan bidra til å finne betydelig større mineralressurser enn det som Tidligere har vært kjent..

Aftenposten - 13 Mar 19 kl. 13:18

Tidligere Høyre-byråd vil bli ny skoledirektør i Oslo

Kristin Vinje, Tidligere finansbyråd og stortingsrepresentant, er den mest kjente av søkerne på stillingen som toppsjef for Oslo-skolen..

NRK - 20 Mar 19 kl. 16:31

Krisemøte om brexit i Underhuset

Representantene i Underhuset i London samles til en krisedebatt om brexit, etter krav fra Labour. Tidligere onsdag ble det kjent at statsminister Theresa May ber EU om en tre måneders utsettelse..

Aftenposten - 21 Mar 19 kl. 10:01

Norges Bank setter opp renten

Norges Bank setter opp renten med 0,25 prosentenheter. Den økonomiske oppgangen er sterkere enn Tidligere antatt..

NRK - 20 Mar 19 kl. 02:43

Biden stiller i presidentvalg i USA

Tidligere visepresident Joe Biden skal ha henvendt seg til støttespillere og bedt om valgkampbidrag for å stille som kandidat til presidentvalget neste år. Det skriver Wall Street Journal..

NRK - 20 Mar 19 kl. 17:15

– Forutsetter ja til brexitavtalen

EU-president Donald Tusk mener en kort brexit-utsettelse er mulig, men forutsetningen er at Underhuset godtar skilsmisseavtalen som er forhandlet fram. Tidligere onsdag ba statsminister Theresa May EU om tre måneders utsettelse av brexit..

NRK - 20 Mar 19 kl. 17:15

EU stiller ultimatum til britene

EU-president Donald Tusk mener en kort brexit-utsettelse er mulig, men forutsetningen er at Parlamentet godtar skilsmisseavtalen som er forhandlet fram. Tidligere onsdag ba statsminister Theresa May EU om tre måneders utsettelse av brexit..

Hegnar.no - 21 Mar 19 kl. 17:44

Brasilianske medier: Eks-president Temer er pågrepet

Brasils Tidligere president Michel Temer er pågrepet av føderalt politi i São Paulo, melder brasilianske medier. Temer anklages for korrupsjon..

NRK - 21 Mar 19 kl. 00:45

Corbyn forlot brexit-møte i protest

Labour-lederen Jeremy Corbyn nektet onsdag kveld å delta i et tverrpolitisk møte om brexit fordi hans Tidligere partifelle Chuka Umunna var til stede, melder The Guardian. Umunna regner seg nå som uavhengig..

NRK - 20 Mar 19 kl. 15:10

Frikjent for å ha leid torpedoer

Finansmannen Christer Tromsdal er frikjent for å ha bestilt torpedoer for å skade en meddommer i en straffesak. I en enstemmig dom fra Asker og Bærum tingrett blir et Tidligere gjengmedlem også frikjent for å ha tatt på seg jobben, melder Nettavisen..

Aftenposten - 14 Mar 19 kl. 13:38

Tidligere britisk soldat tiltalt for drap etter Bloody Sunday

En Tidligere britisk soldat tiltales for drap på to menn og drapsforsøk på fire andre på «Bloody Sunday» i 1972, opplyser påtalemyndigheten i Nord-Irland..

VG - 21 Mar 19 kl. 17:17

Mer EU-drama: Britene må godta EU-avtalen, eller forlate 12.april

BRUSSEL (VG) EU-toppene skal være enige om å gi Storbritannia og Theresa May 12 dagers utsettelse med brexit - med mindre parlamentet i London nå godtar avtalen de har stemt ned to ganger Tidligere..

Aftenposten - 20 Mar 19 kl. 05:49

WSJ: Joe Biden stiller som presidentkandidat i 2020

Tidligere visepresident Joe Biden skal ha henvendt seg til en håndfull støttespillere og bedt om hjelp til å stille som kandidat til presidentvalget neste år..

NRK - 20 Mar 19 kl. 14:56

Tromsdal frikjent for dommer-angrep

Christer Tromsdal (50) er frikjent for å ha hyret inn torpedoer til å skade en faglig meddommer i en straffesak mot seg selv i 2012, melder VG. I tillegg er et Tidligere gjengmedlem frikjent for å ha tatt på seg oppdraget med å skaffe torpedoene til det aktuelle anslaget, ifølge dom fra Asker og Bærum tingrett..

Aftenposten - 20 Mar 19 kl. 05:39

Etterforskere ser til utlandet etter dataangrepet mot Hydro

Etterforskerne som skal finne ut hvem som står bak dataangrepet mot Hydro, ser etter likheter fra Tidligere angrep i andre land og områder..

VG - 21 Mar 19 kl. 00:30

Ny studie blant norske kvinner: Ett av åtte svangerskap endte i spontanabort

En ny norsk studie viser at risikoen for spontanabort øker i takt med mors alder, Tidligere spontanaborter og ved enkelte komplikasjoner i svangerskapet..

NRK - 18 Mar 19 kl. 21:25

Ut mot juryen i Finnmarksløpet

Tidligere vinner av Finnmarksløpet ble i år diskvalifisert 132 kilometer fra mål. Robert Sørlie mener svenske kjørere blir urettferdig behandlet under hundeløp i Norge..

NRK - 20 Mar 19 kl. 09:05

EU: - Ikke Brexit-utsettelse nå

EUs president i Europakommisjonen, Jean-Claude Juncker, sier at det ikke er sannsynlig med en behandling av en Brexit-utsettelse denne uken. Britenes statsminster Teresa May har Tidligere onsdag sagt at hun vil be om en kort Brexit-utsettelse nå..

NRK - 20 Mar 19 kl. 05:34

Hardangervidda stengt

Riksveg 7 over Hardangervidda er stengt for personbiler grunnet uvær. Det er innført kolonnekjøring for kjøretøy over 7,5 tonn. Tidligere i morges var det også kolonnekjøring for mindre biler, men været har forverret seg..

NRK - 19 Mar 19 kl. 05:39

Sp vil ha strengere karanteneregler

Karantenereglene må sikre at informasjon om norsk beredskap ikke kommer på avveie, mener Senterpartiet. På landsmøtet til helgen skal forslag som gjør det vanskeligere for Tidligere byråkrater og politikere å arbeide for utenlandske selskaper, opp..

NRK - 19 Mar 19 kl. 18:31

Henlegger sak mot teaters filming

Oslo-politiet har Tidligere henlagt saken mot Black Box Teater, som viste bilder av justisminister Tor Mikkel Waras hjem under stykket «Ways of Seeing». Nå har politiet vurdert omstendighetene rundt filmingen og mener det ikke skjedde noe ulovlig..

NRK - 19 Mar 19 kl. 23:58

4. mann tatt etter Utrecht-angrep

Politiet i Nederland har arrestert en fjerde person etter angrepet på en trikk i Utrecht der tre mennesker ble drept, opplyser kringkasteren NOS. Det skal dreie seg om en 40-årig mann fra byen. Tidligere er en antatt hovedmann og to andre pågrepet..

NRK - 19 Mar 19 kl. 20:07

200 bekreftet omkommet etter syklon

Over 200 personer er bekreftet omkommet som følge av syklonen Idais herjinger i Mosambik, opplyser landets president Filipe Nyusi. Han har Tidligere sagt at han frykter at over 1000 mennesker har mistet livet etter at syklonens herjinger..

E24 - 20 Mar 19 kl. 10:18

Oljefond-sjef Yngve Slyngstad: – Risikoen i fondet er nå større enn Tidligere

Oljefondet advarer om at sammensetningen av aksjer med hensyn til land og sektor vil bli viktigere for fondet risiko når aksjeandelen nå nærmer seg 70 prosent, og i en tid med større svingninger i markedet..

NRK - 18 Mar 19 kl. 21:26

Knivoffer ikke livstruende skadd

Mannen som Tidligere mandag kveld ble knivstukket i Brumunddal blir fraktet til Ullevål Sykehus for operasjon. Politiet sier at situasjonen ikke er livstruende men fortsatt er uavklart..

NRK - 19 Mar 19 kl. 03:32

Ekspresident arrestert for fyll

Perus Tidligere president Alejandro Toledo er arrestert i California for fyll, og måtte overnatte i arresten, melder nyhetsbyrået Reuters. Toledo har bodd i USA siden 2017, og er begjært utlevert til Peru, hvor han er anklaget for grov korrupsjon..

NRK - 19 Mar 19 kl. 03:32

Eks-president arrestert for fyll

Perus Tidligere president Alejandro Toledo er arrestert i California for fyll, og måtte overnatte i arresten, melder nyhetsbyrået Reuters. Toledo har bodd i USA siden 2017, og er begjært utlevert til Peru, hvor han er anklaget for grov korrupsjon..

Dagbladet - 17 Mar 19 kl. 20:49

- Feigt av Siv Jensen ikke å stanse Ulf Leirstein

Frp-leder Siv Jensen må rydde opp, krever Tidligere FpU-topp. Hun håper ingen foreldre sender barna sine til Frp så lenge Ulf Leirstein har en rolle i partiet..

VG - 19 Mar 19 kl. 13:10

Sp-lederen avviser internt forslag om norsk oljestopp

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum avviser forslaget fra Tidligere Sp-leder Åslaug Haga om å sette en sluttdato for Norges oljeproduksjon. Han mener sjansen for å bomme er helt enorm..

VG - 19 Mar 19 kl. 10:03

Eks-statsråd fra nord totalslakter Ap i oljepolitikken

Jens Stoltenbergs Tidligere næringsminister Odd Eriksen (63) totalslakter Ap for å la seg «rive med» av miljøvernere i oljepolitikken – og beskylder partiet for å ha blitt tatt over av folk med elendig forståelse for industri og arbeidsplasser..

Dagbladet - 15 Mar 19 kl. 13:38

Karpe-topp «er lei». Solgte seg ut

Advokat og Tidligere manager Morten Andreassen har ikke lenger eierandeler i Little Big Sister..

NRK - 16 Mar 19 kl. 21:29

Tilbakeviser selvmordsrykter

Tidligere lørdag kveld meldte TMZ at Michael Jacksons datter, Paris Jackson, er innlagt på sykehus etter et selvmordsforsøk. Hun tilbakeviser dette med en krass Twitter-melding, og kaller kilden til disse ryktene for «løgnere»..

VG - 17 Mar 19 kl. 17:46

Ingebrigtsen holder Molde som seriefavoritt etter RBK-seier

MALVIK/OSLO (VG) (Rosenborg - Molde 0–1) Én seier og fem tap i 2019 er fasit for trønderne to uker før seriestart. Nå holder Tidligere Rosenborg-trener, kåre Ingebritgsen, Molde som seriefavoritt..

VG - 17 Mar 19 kl. 03:23

Hevder skyteklubb var arnested for massedrapsmenn

CHRISTCHURCH (VG) En Tidligere skarpskytter i den newzealandske hæren sier til VG at han prøvde å varsle politiet om forholdene ved skyteklubben der Brenton Tarrant (28) var medlem..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt