Tider

Thursday, 09 April, 09:46

Nyheter om Tider

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 Apr 20 kl. 08:15

Flåtten er aktiv

Flåttvern er spesielt viktig no i desse korona-Tider, åtvarar ekspertar. Vaksine blir tilrådd fleire stader i landet. Det har vore ein auke i talet på tilfelle av TBE-smitte i spesielt Porsgrunn og Larvik kommune, melder Flåttsenteret til Dinside..

Aftenposten - 24 Mar 20 kl. 15:28

Denne banksjefen kutter renten mest: – I disse Tider må vi tørre litt mer

Sparebank1 Hallingdal Valdres kutter renten med 1,1 prosentpoeng nå, mens flertallet av banker kutter 0,85 prosentpoeng om noen uker. – I disse Tider må vi tørre litt mer, sier banksjef Knut Oscar Fleten..

E24 - 24 Mar 20 kl. 15:21

Denne banksjefen kutter renten mest: – I disse Tider må vi tørre litt mer

Sparebank1 Hallingdal Valdres kutter renten med 1,1 prosentpoeng nå, mens flertallet av banker kutter 0,85 prosentpoeng om noen uker. – I disse Tider må vi tørre litt mer, sier banksjef Knut Oscar Fleten..

E24 - 01 Apr 20 kl. 14:49

Analytiker om Solstads redningspakke: – Litt for lite, for sent

Det kriserammede offshorerederiet kan gjøre om ti milliarder i gjeld til aksjer. Det er ikke nok i et marked som står foran nye tøffe Tider, mener analytiker..

Aftenposten - 01 Apr 20 kl. 06:14

Trump varsler to «veldig, veldig smertefulle» uker

USA registrerte tirsdag 865 døde på 24 timer som følge av koronaviruset. Samtidig forbereder nasjonen seg på verre Tider..

P4 - 02 Apr 20 kl. 06:51

Retorikkforsker: - Dramatiske Tider krever enkelt språk

Myndighetenes måte å prate til innbyggerne på er helt avgjørende for hvordan et land kommer seg gjennom en krise. Det sier flere retorikk-eksperter til P4-nyhetene, og roser politikere og helsetopper for måten de informerer folket om koronakrisen. Retorikkforsker ved Universitetet i Bergen, Magnus Hoem Iversen, sier språket ikke har vært byråkratisk, men tydelig og nøkternt:.

Dagbladet - 25 Mar 20 kl. 21:58

Desperate Tider: - Unge jenter bytter sex mot dop

Narkoselger forteller om «crazy forhold» i Oslo..

Aftenposten - 31 Mar 20 kl. 18:32

Paul-Christian Rieber ny president i Norges Rederiforbund

Norges Rederiforbund har valgt ny president. Paul-Christian Rieber er klar på at bransjen står foran utfordrende Tider..

P4 - 30 Mar 20 kl. 15:23

Vil lyse ut 36 leteblokker

Olje- og energidepartementet foreslår å lyse ut 36 nye leteblokker. Olje- og energiminister Tina Bru sier det er viktig å planlegge for fremtiden når vi er i krevende Tider, som nå. Alle de foreslåtte blokkene ligger vest i Norskehavet.

E24 - 31 Mar 20 kl. 18:32

Paul-Christian Rieber ny president i Norges Rederiforbund

Norges Rederiforbund har valgt ny president. Paul-Christian Rieber er klar på at bransjen står foran utfordrende Tider..

E24 - 29 Mar 20 kl. 10:19

Skatteetaten: Har trukket om lag 100 konkursbegjæringer

Egentlig skal Skatteetaten kreve inn forfalte skatte- og avgiftskrav også i vanskelige Tider. Nå er det gjort unntak..

NRK - 29 Mar 20 kl. 11:39

Reduserer konkursbegjæringer

Egentlig skal Skatteetaten kreve inn forfalte skatte- og avgiftskrav også i vanskelige Tider. Nå er det gjort unntak, og 100 konkursbegjæringer er trukket, skriver E24. I tillegg har Skatteetaten besluttet å midlertidig stanse bruken av tvangsmulkt..

Aftenposten - 26 Mar 20 kl. 11:13

Nicolai Tangen blir ny sjef for Oljefondet

Han overtar jobben i turbulente Tider i verdensøkonomien..

Aftenposten - 26 Mar 20 kl. 20:15

Nå må dere hytteeiere slutte å sutre og klage | Julia Jakubowicz

Hvis din største sørg i disse Tider er at du ikke får reist på hytta, så har du det altfor godt!.

VG - 27 Mar 20 kl. 21:50

Magnus Carlsen i pokerturnering: – Synes selv jeg er ok til å lese folk

Også pokerspillerne må ty til nettet i disse Tider. Magnus Carlsen (29) skal søndag spille turnering i bakkant av helgens NM..

E24 - 25 Mar 20 kl. 17:31

Gull i vinden: Gull-app opplever vill vekst

Milliardpakke fra den amerikanske sentralbanken og global nedstengning gir stigende priser for metallet som anses som en trygg havn i urolige Tider..

P4 - 26 Mar 20 kl. 16:33

Rekordstor pågang hos Spleis

Dugnadsånden i landet vårt står sterkt i disse Tider - og det merker folkefinansieringstjenesten Spleis, som aldri før har oppelevd større pågang. Siden de inngripende nasjonale tiltakene ble satt i verk 12. mars, har det blitt samlet inn 7 millioner kroner totalt.

E24 - 26 Mar 20 kl. 11:10

Oljefondets avkastning kraftig i minus

Oljefondet har hatt en avkastning på minus 16 prosent i internasjonal valuta så langt i år, etter coronakrise og børsfall. – Det er spesielle Tider, sier Oljefondet-sjef Yngve Slyngstad..

P4 - 25 Mar 20 kl. 10:22

Nedgang i dagpengesøknader

Også i går sank antall dagpengesøknader i forhold til dagen før. Men også i går var søknadsbunken langt større enn i normale Tider. 15 900 søknader kom inn til Nav i går.

Aftenposten - 25 Mar 20 kl. 22:10

Vinduene på Oslo Plaza opplyst som et hjerte

Oslo Plaza lyssatte onsdag kveld vinduene på hotellet som et stort hjerte. – Et budskap om kjærlighet i disse vanskelige Tider, ifølge hotellsjefen..

Aftenposten - 25 Mar 20 kl. 22:10

Vinduene på Oslo Plaza opplyst som et hjerte

Oslo Plaza lyssatte onsdag kveld vinduene på hotellet som et stort hjerte. – Et budskap om kjærlighet i disse vanskelige Tider, ifølge hotellsjefen..

VG - 24 Mar 20 kl. 18:24

Deler ut overskuddsvarer til vanskeligstilte: – Vi opplever tøffere Tider

Vanskeligstilte på gaten i Oslo opplever enda trangere kår som følge av coronaepidemien. Mandag var ansatte fra Tine i gatene for å dele ut overskuddsvarer til flere av dem..

NRK - 23 Mar 20 kl. 08:07

Elkjøp tester risikogruppe-Tider

Koronaviruset gjør at Elkjøp tester egne åpningsTider for eldre og sårbare grupper i noen utvalgte butikker. De utvider også klikk og hent-ordningen, slik at kunder får varene levert rett i bagasjerommet eller gjennom vinduet på parkeringsplassen..

Aftenposten - 22 Mar 20 kl. 07:27

Restauranteiere reagerer på forbud mot alkoholservering i Oslo

Restauranteiere reagerer sterkt på at Oslo kommune forbyr alkoholservering etter brudd på smittevernreglene. – Det er tøffe Tider, sier restaurantsjef..

E24 - 22 Mar 20 kl. 07:57

Restauranteiere reagerer på forbud mot alkoholservering i Oslo

Restauranteiere reagerer sterkt på at Oslo kommune forbyr alkoholservering etter brudd på smittevernreglene. – Det er tøffe Tider, restaurantsjef..

VG - 20 Mar 20 kl. 12:56

Festivalsommeren 2020: – Dypt bekymret

«Det er krevende Tider. Spørsmålet er om det blir business as usual eller business i det hele tatt.».

VG - 21 Mar 20 kl. 08:03

Falskt og farlig

Falske nyheter om corona spres i stort omfang på sms og i sosiale medier. I normale Tider er det nødvendig å være på vakt mot falske nyheter. I kriseTider er det livsviktig..

Aftenposten - 20 Mar 20 kl. 12:28

Samler inn penger for å holde rockebula i live: – Last Train er en kakerlakk med et hjerte av gull

Det er usikre Tider for utelivsbransjen. Nå har venner og stamgjester samlet inn over 160.000 kroner for å bevare rockebula Last Train..

Aftenposten - 19 Mar 20 kl. 13:24

Umulig å søke om sosialhjelp digitalt i flere store kommuner

Folk oppfordres til å bruke digitale verktøy i dagens korona-Tider. Men i mange av landets største kommuner er det umulig å søke om sosialhjelp digitalt..

E24 - 17 Mar 20 kl. 07:40

Equinor danner krisestab mot coronavirus

Equinor setter ned en egen gruppe som skal håndtere coronaviruset for selskapet. – Det er utfordrende Tider, sier konsernsjef Eldar Sætre..

P4 - 18 Mar 20 kl. 19:23

Solberg roste det norske samfunnet i tale

- Nordmenns tillit til hverandre vil bære oss gjennom krisen vi nå opplever. Det sa statsminister Erna Solberg i en TV-sendt tale til det norske folk i kveld om koronapandemien. Norge har opplevd tøffe Tider før og derfor vil vi klare å komme gjennom dette også, sa Solberg..

P4 - 18 Mar 20 kl. 09:42

Ustabil BankID hos Telia

Telia ber kundene sine være tålmodige når de skal bruke BankID på mobil. På grunn av koronautbruddet er det flere som bruker tjenesten. Det har ført til kapasitetsproblemer, og tjenesten har til Tider har vært ustabil, skriver Telia i en pressemelding.

P4 - 19 Mar 20 kl. 08:53

Stadig flere ber om hjelp

Alarmtelefonen for barn og unge opplever en vanvittig økning i antallet besøk på sine hjemmesider. Mental Helse forteller at stadig flere ringer hjelpetelefonen, og at det stadig blir flere korona-relaterte samtaler, skriver Dagsavisen. Kommunikasjonssjef i Mental Helse Kristin Bergersen at de er bekymret for situasjonen og for de mest sårbare familiene som nå har svært krevende Tider..

VG - 15 Mar 20 kl. 23:48

Ny trend: Corona-kos i norske hjem

Valdemar og Nora gjør som nordmenn flest i disse corona-Tider: De dropper utelivet og kjøper god mat og drikke for å kose seg hjemme. Og LO-sjefen ber deg bli med på en hyllest..

Aftenposten - 15 Mar 20 kl. 20:12

Delene kommer fra Kina og skinnet fra Italia. Alt må i karantene.

SYKKYLVEN (Aftenposten): Regjeringens «koronapakke» ble imøtesett av langt flere enn aktørene innen luftfart og reiseliv. Også norske industribedrifter står foran tøffe Tider..

VG - 16 Mar 20 kl. 16:22

Livekonserter i sosiale medier fenger: – 100.000 så min livekonsert på Facebook

Uten muligheter til å treffe sitt publikum, har norske artister i disse corona-Tider oppdaget en ny mulighet: Digitale konserter. – Jeg hadde til sammen 100.000 visninger på min konsert på lørdag, forteller jazzmusikeren Håkon Kornstad til VG..

VG - 15 Mar 20 kl. 23:48

Butikkene sier hamstringen har dempet seg: Slik forbereder Valdemar og Nora seg på hjemmekontor

Valdemar og Nora gjør som mange nordmenn i disse corona-Tider: De dropper utelivet og kjøper god mat og drikke for å kose seg hjemme. Og LO-sjefen ber deg bli med på en hyllest..

Aftenposten - 11 Mar 20 kl. 18:56

Fra pesten i Athen til svineinfluensa: Pandemier har rammet historien hardt

Pest, tuberkulose, kopper, hiv, influensa. Pandemier har kommet og gått til alle Tider..

Aftenposten - 11 Mar 20 kl. 06:30

Fire måter du kan bruke pengene dine på noe smartere enn munnbind | Nayah Thu

Flere tiltak er iverksatt for å hindre spredning av koronaviruset. Her er noen tips til smart pengebruk i disse Tider..

E24 - 11 Mar 20 kl. 09:38

Riggbransjen frykter «kombinasjon av finanskrisen og oljeprisfallet i 2014»

En sårbar riggbransje, både globalt og i Norge, opplever oljeprisfallet og coronaeffektene som truende. – Må forberede oss på svært krevende Tider, sier forbundsleder i Norges Rederiforbund..

VG - 08 Mar 20 kl. 23:38

Irritert Guardiola beskyldes for å være «den verste taperen»

MANCHESTER (VG) Pep Guardiola (49) fremsto til Tider så frustrert at han holdt på å sprekke da han stilte til pressekonferanse etter sitt tredje tap for sesongen mot Ole Gunnar Solskjær (47)..

Aftenposten - 08 Mar 20 kl. 11:26

Hvordan hilse høflig i korona-Tider? Helsedirektøren foreslår tommelen opp.

Det kan være morsomt å finne andre måter å hilse på, sier helsedirektøren. Selv foreslår han en tommel opp – men får motstand fra etiketteekspert..

VG - 02 Mar 20 kl. 19:01

A new sheriff in town

Det er dårlige Tider for ekspertutvalg som vil sentralisere og samle tjenester. Nå er det kompromiss som er tidens melodi..

NRK - 05 Mar 20 kl. 16:52

Ber tilsette om å ikkje handhelse

Oslo universitetssjukehus ber tilsette og andre på sjukehuset om å ikkje klemme eller handhelse som følgje av koronaviruset. – I desse Tider er dette eit godt råd for alle, seier Hilde Myhren, medisinsk direktør ved Oslo universitetssjukehus..

Aftenposten - 22 Feb 20 kl. 08:25

Vi kommer til fortsette å slå. Hilsen storsamfunnet. | Andreas Slettholm

Om raseringen av Bygde-Norge. Eller: Gode Tider for enhver særinteresse som kan fremmes med distriktsargumenter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt