Theresa May

Sunday, 21 October, 14:46

Nyheter om Theresa May

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 17 Oct 18 kl. 17:45

Theresa May hadde ingen joker i ermet. Ingen ny plan. Nå rykker en «ikke-avtale» stadig nærmere.

BRUSSEL (Aftenposten): -Nå er det kun en ny plan fra Theresa May som kan redde de fastlåste forhandlingene, sa EU-president Donald Tusk før EU-toppmøtet. Han ble ikke bønnhørt..

E24 - 17 Oct 18 kl. 18:16

Theresa May: – Det er mulig å nå en avtale

Storbritannias statsminister Theresa May mener det er fullt mulig å finne en løsning i samtalene med EU om en løsning for irskegrensa..

Hegnar.no - 02 Oct 18 kl. 05:56

Theresa May varsler nye regler for arbeidsinnvandring

EU-borgere vil bli behandlet på samme måte som andre personer når Storbritannia etablerer et nytt innvandringssystem, sier statsminister Theresa May..

NRK - 18 Oct 18 kl. 11:03

Trur ikkje på lengre overgangsfase

Storbritannias statsminister Theresa May utelukkar ikkje ei forlenging av overgangsperioden etter brexit, men trur ikkje det blir behov for det. EUs forhandlingsleiar har foreslått å forlenge den to år lange perioden med ytterlegare eitt år..

NRK - 15 Oct 18 kl. 18:02

– Vi står ikke langt fra hverandre

Det er ikke stor avstand mellom EU og Storbritannia i forhandlingene om brexit, forsikrer Storbritannias statsminister Theresa May. May ga mandag en oppdatering til de folkevalgte i Parlamentet om status i samtalene..

Aftenposten - 17 Oct 18 kl. 17:45

Den britiske statsministeren under kraftig press foran EU-toppmøtet: -I kveld må nye forslag på bordet.

BRUSSEL (Aftenposten): Theresa May har fått kniven på strupen. Når hun i kveld skal åpne EU-toppmøtet, forventes det at hun leverer noe mer enn en ny forsvarstale for britenes posisjon..

NRK - 17 Oct 18 kl. 18:19

May: – Mulig å få til Brexit-avtale

– Jeg mener det er mulig å nå en avtale, og nå er tida moden for å få det til å skje, sa Storbritannias statsminister Theresa May da hun ankom EUs toppmøte i Brussel. Grensa mellom Irland og Nord-Irland er det viktigste brexit-spørsmålet som gjenstår..

VG - 17 Oct 18 kl. 18:51

Hardt presset May tviholder på motet

BRUSSEL ( VG/ NTB) Mens forhandlingslederne i EU har « null optimisme» for brexit-møtet, mener Storbritannias statsminister Theresa May mener at det er fullt mulig å finne en løsning for betente spørsmål som irskegrensa..

NRK - 15 Oct 18 kl. 12:53

Kan få matlagingskurs på resept

Engelske leger vil innen fem år kunne skrive ut matlagingskurs og gåturer på resept til pasienter som sliter med ensomhet. Statsminister Theresa May beskriver ensomhet som "et av de største helsemessige utfordringene i vår tid"..

VG - 02 Oct 18 kl. 05:04

Theresa May varsler nye regler for arbeidsinnvandring

EU-borgere vil bli behandlet på samme måte som andre personer når Storbritannia etablerer et nytt innvandringssystem, sier statsminister Theresa May..

NRK - 03 Oct 18 kl. 12:37

Se Theresa May tale på landsmøte

Se Theresa May tale på landsmøte.

Aftenposten - 13 Oct 18 kl. 21:00

Slik Theresa May har stilt seg, fortjener hun kanskje ikke å lykkes med sin brexit-plan. Men landet hennes gjør det | Per Edgar Kokkvold

Det liberale demokrati må ikke bli så liberalt at det glemmer demokratiet..

NRK - 11 Oct 18 kl. 20:58

Nærmer seg brexit-avtale

Storbritanias statsminister Theresa May skal ha informert medlemmene i hennes indre kabinett om at en historisk brexit-avtale er nær, melder Financial Times.

Hegnar.no - 11 Oct 18 kl. 21:38

May skal ha orientert ministre om at en brexit-avtale nærmer seg

Storbritannias statsminister Theresa May har informert sine nærmeste ministre om at det nærmer seg en brexit-avtale, melder Financial Times..

NRK - 12 Oct 18 kl. 00:27

May: Brexit-avtale nærmer seg

Storbritannias statsminister Theresa May har informert ministre om at det nærmer seg en brexit-avtale, melder Financial Times. Striden om grensen mellom EU-landet Irland og britiske Nord-Irland skal være i ferd med å bli løst i forhandlingene med EU..

Aftenposten - 11 Oct 18 kl. 21:37

May skal ha orientert ministre om at en brexit-avtale nærmer seg

Storbritannias statsminister Theresa May har informert sine nærmeste ministre om at det nærmer seg en brexit-avtale, melder Financial Times..

Dagbladet - 08 Oct 18 kl. 06:00

Britene i labyrinten

Statsminister Theresa May står foran «sannhetens øyeblikk» i forhandlingene med EU etter knefall på knefall, skriver Einar Hagvaag..

NRK - 11 Oct 18 kl. 11:02

Blair vil stemme ned brexit-avtale

Tidligere statsminister i Storbritannia, Tony Blair, sa torsdag at han vil råde Labour til å stemme ned en brexit-avtale som Theresa May forsøker å bli enig med EU om. Det er mindre enn seks måneder før Storbritannia er ute av EU, melder Reuters..

VG - 12 Oct 18 kl. 00:56

May skal ha orientert ministre om at en brexit-avtale nærmer seg

Storbritannias statsminister Theresa May har informert sine nærmeste ministre om at det nærmer seg en brexit-avtale, melder Financial Times..

NRK - 07 Oct 18 kl. 12:54

Brexit-protest fra artister

Britiske musikere som Sting, Ed Sheeran og tidligere Pulp-vokalist Jarvis Cocker kaster seg nå inn i kampen mot Brexit. Det åpne brevet til statsminister Theresa May er publisert i dag i avisen The Observer. Initativtaker er Bob Geldof..

Aftenposten - 21 Sep 18 kl. 15:42

Theresa May sier brexitforhandlingene er fastlåst

Storbritannias statsminister Theresa May sier forhandlingene med EU om en skilsmisseavtale står i stampe..

Aftenposten - 21 Sep 18 kl. 15:42

Theresa May hudfletter EU etter dramatisk toppmøte

Brexitforhandlingene er fastlåst, advarer Storbritannias statsminister Theresa May. Hun beskylder EU for å stille umulige krav..

Aftenposten - 21 Sep 18 kl. 15:42

Theresa May hudfletter EU etter mislykket toppmøte

Brexitsamtalene er fastlåst, advarer Storbritannias statsminister Theresa May. Hun beskylder EU for å stille umulige krav i forhandlingene..

NRK - 02 Oct 18 kl. 03:42

Nye regler for arbeidsinnvandring

EU-borgere vil bli behandlet på samme måte som andre personer når Storbritannia etablerer et nytt innvandringssystem, sier statsminister Theresa May. Uttalelsen kom under en tale på en konferanse for De konservative mandag..

Aftenposten - 03 Oct 18 kl. 17:20

May nekter å danse etter EUs pipe

Storbritannias statsminister Theresa May viker ikke en tomme. Hun sier at britene ikke er redd for å gå ut av EU uten avtale..

VG - 03 Oct 18 kl. 16:02

Danser ut av EU

Statsminister Theresa May danset inn på det konservative landsmøtet til tonene av Abbas «Dancing Queen». May fremsto både selvironisk og selvsikker da hun møtte et splittet regjeringsparti..

NRK - 02 Oct 18 kl. 10:16

May forbereder ny grenseplan

Grenseordningen mellom Nord-Irland og Storbritannia er en av de store temaene som gjenstår i brexit-forhandlingene. Nå sier den britiske statsministeren Theresa May til BBC at hun forbereder en ny plan til EU vedrørende grensen til Nord-Irland..

Aftenposten - 24 Sep 18 kl. 19:30

Brexit blir mer uklart for hver dag som går | Frank Rossavik

Hardt brudd? Mykt brudd? Nyvalg?

Hegnar.no - 26 Sep 18 kl. 17:31

May lover skattekutt etter brexit

Storbritannias statsminister Theresa May lover å gå inn for den laveste selskapsskatten i G20 etter brexit..

NRK - 25 Sep 18 kl. 16:03

Labour truer med å stemme mot brexit

Kommer statsminister Theresa May til Parlamentet med en skilsmisseavtale som ikke tilfredsstiller Labours krav, vil Labour stemme mot. Det sa partiets brexittalsmann Keir Starmer til Labours partilandsmøte tirsdag..

NRK - 21 Sep 18 kl. 15:11

– Brexitforhandlingene er fastlåst

Storbritannias statsminister Theresa May sier forhandlingene med EU om en skilsmisseavtale står i stampe. May kommer med uttalelsen etter at EUs president Donald Tusk torsdag avviste viktige deler av hennes brexitforslag.

VG - 25 Sep 18 kl. 05:16

Ny EU-avstemning

Mens regjeringen i London kriger innbyrdes og statsminister Theresa May svekkes politisk dag for dag, både i eget parti og i Brexit-forhandlingene med EU, mener nå seks av ti briter at utmeldingen av Europaunionen likevel ikke bør gjennomføres..

NRK - 23 Sep 18 kl. 17:29

Corbyn støtter ny brexit-avstemning

Partileder for Labour, Jeremy Corbyn sier han støtter en ny folkeavstemning om EU-spørsmålet dersom partiet ønsker det. Labour-ledelsen vil heller ha nyvalg dersom Theresa May ikke får støtte i Parlamentet for den endelige brexitavtalen..

NRK - 21 Sep 18 kl. 15:11

May sier nei til EU-forslag

– Vi kan ikke respektere noen EU-forslag som ikke respekterer resultatet av folkeavstemningen om Brexit, sier Storbritannias statsminister Theresa May på en pressekonferanse fredag ettermiddag..

Aftenposten - 22 Sep 18 kl. 23:31

Nå er det «kald krig» over kanalen: «EUs skitne rotter» og andre fornærmelser hagler etter tidenes katastrofe-toppmøte

Etter tidenes verste EU-toppmøte, sett med britiske øyne, står Theresa May fullstendig isolert og alene..

VG - 21 Sep 18 kl. 11:19

Britisk presse: Theresa May «ydmyket» i Salzburg

Britiske aviser stempler EU-toppmøtet i Salzburg som en katastrofe..

NRK - 20 Sep 18 kl. 03:12

Stillstand i brexit-forhandlinger

EU-lederne måtte gå tomhendte fra onsdagens uformelle toppmøte i Salzburg i Østerrike, hvor brexit og grensa mellom Irland og Nord-Irland var på agendaen. Storbritannias statsminister Theresa May ba EU droppe «uakseptable» krav..

NRK - 16 Sep 18 kl. 21:53

May irritert over maktkampen

Storbritannias statsminister Theresa May sier hun er irritert over at personfokus på henne overdøver brexit-debatten, og retter krass kritikk mot Boris Johnson..

Hegnar.no - 17 Sep 18 kl. 11:09

May: Intet alternativ til mitt brexit-forslag

Storbritannias statsminister Theresa May sier at britiske parlamentarikere får valget mellom den brexit-avtalen hun legger fram, eller ingen avtale overhodet..

Aftenposten - 17 Sep 18 kl. 09:34

May: Intet alternativ til mitt brexit-forslag

Storbritannias statsminister Theresa May sier at britiske parlamentarikere får valget mellom den brexit-avtalen hun legger fram, eller ingen avtale overhodet..

NRK - 16 Sep 18 kl. 15:33

Ber om ny folkeavstemming om brexit

Ordføraren i London, Sadiq Khan ber om ny folkeavstemming om Storbritannia skal bli verande i EU eller ikkje. Det skriv Reuters. Han meiner Theresa May har sett brexit-forhandlingane i vranglås og at ho er på veg å leie landet i feil retning..

NRK - 17 Sep 18 kl. 08:15

May:– Min avtale eller ingen avtale

Statsminister Theresa May seier at det ikkje finst nokon alternativ brexit-avtale. Om ikkje parlamentet vil ratifisere hennar føreslåtte Chequers-avtale med EU, vil Storbritannia gå ut av EU utan nokon avtale i det heile teke, seier May ifølgje BBC..

NRK - 13 Sep 18 kl. 17:38

May: – Løgn og åpenbar forfalskning

Den britiske statsministeren Theresa May sier intervjuet med de to mennene som er mistenkt for å forgifte den tidligere russiske spionen er en hån av folks intelligens. Hun mener intervjuet i russisk TV preges av løgner og «åpenbar forfalskning»..

VG - 31 Aug 18 kl. 17:29

Mann dømt for planlagt drap på Theresa May

En 21 år gammel mann har blitt dømt til minst 30 år i fengsel for å ha planlagt å drepe Storbritannias statsminister Theresa May..

VG - 31 Aug 18 kl. 17:29

Mann dømt for å ha planlagt drap på Theresa May

En 21 år gammel mann har blitt dømt til minst 30 år i fengsel for å ha planlagt å drepe Storbritannias statsminister Theresa May..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt