Theresa May

Sunday, 17 February, 04:52

Nyheter om Theresa May

Sortering: Relevans | Senaste
Hegnar.no - 07 Feb 19 kl. 17:43

Theresa May fikk en kald skulder i Brussel

EUs ledere rikket seg ikke en millimeter da de tok imot Storbritannias statsminister Theresa May..

NRK - 07 Feb 19 kl. 11:44

Theresa May i møte med EUs ledere

Storbritannias statsminister Theresa May skal torsdag i møte med president i EU-parlamentet Tajani og leder i EU-parlamentets brexitutvalg Verhofstadt og EUs president Donald Tusk. Mays mål er å få på plass justeringer om irskegrensa..

Aftenposten - 07 Feb 19 kl. 22:47

Anti-brexit demonstrant kastet seg foran bilen til Theresa May. Det var ikke eneste hindring hun møtte i Brussel i dag.

EU-kommisjonens sjef Jean-Claude Juncker rikket seg ikke en millimeter da han tok imot Storbritannias statsminister Theresa May..

Aftenposten - 07 Feb 19 kl. 22:47

Anti-brexit demonstrant kastet seg foran bilen til Theresa May. Det var ikke den eneste hindringen hun møtte i Brussel i dag.

EU-kommisjonens sjef Jean-Claude Juncker rikket seg ikke en millimeter da han tok imot Storbritannias statsminister Theresa May..

NRK - 13 Feb 19 kl. 12:58

Theresa May svarer parlamentet

.

Hegnar.no - 12 Feb 19 kl. 14:44

- Samtalene har nådd et kritisk punkt

Theresa May ber Parlamentet om mer tid til brexit-samtaler..

Hegnar.no - 11 Feb 19 kl. 13:36

May varsler ny brexit-orientering i Parlamentet

Statsminister Theresa May skal tirsdag orientere Parlamentet om framdriften i forhandlingene med EU om en skilsmisseavtale..

NRK - 12 Feb 19 kl. 13:01

Ingen Brexit-avstemning denne uken

Det britiske parlamentet kommer ikke til å stemme over en ny Brexit-avtale denne uken. Grunnen til det er at statsminister Theresa May mener hun trenger mer tid til å forhandle med EU, melder Reuters..

NRK - 11 Feb 19 kl. 14:32

May varsler ny brexit-orientering

Tirsdag 12. februar skal Theresa May orientere Parlamentet om framdriften i brexitforhandlingene. Brexitminister Stephen Barclay har arbeidet med et revidert utkast siden Parlamentet sa nei, og møter EUs sjefforhandler Michel Barnier mandag kveld..

Hegnar.no - 08 Feb 19 kl. 06:27

Labours krav for ja til brexit avvist av May

Storbritannias statsminister Theresa May vil fortsatt ikke forhandle om en tollunion med EU, noe som er Labours krav til å støtte utmeldingsavtalen..

NRK - 07 Feb 19 kl. 05:12

Utsetter brexit-avstemning

I Storbritannia går statsminister Theresa May inn for å utsette neste ukes brexitavstemning i Parlamentet til slutten av februar, ifølge The Telegraph. Årsaken er at en endret avtale ikke kan bli klar i tide til avstemningen som var planlagt til uka..

E24 - 11 Feb 19 kl. 05:55

Dette skjer denne uken

Resultatene kommer på rekke og rad, og spesielt XXL er i fokus. Ute i verden forsøker Theresa May å dra i land en brexit-avtale, mens det amerikanske statsapparatet står i fare for å bli stengt igjen om de ikke blir enige om grensemuren. .

Hegnar.no - 07 Feb 19 kl. 06:10

May vil utsette brexitavstemning

Statsminister Theresa May ønsker å utsette neste ukes planlagte brexitavstemning i Parlamentet til slutten av februar, ifølge The Telegraph..

VG - 21 Jan 19 kl. 17:14

Slik vil Theresa May unngå enda et Brexit-nederlag

LONDON (VG) En mer samarbeidsvillig Theresa May kom i ettermiddag til Underhuset for å legge frem en plan B. Hun avviser fortsatt en ny folkeavstemning..

VG - 21 Jan 19 kl. 17:14

Slik vil Theresa May unngå enda et Brexit-nederlag

LONDON (VG) En mer samarbeidsvillig Theresa May kom i ettermiddag til Underhuset for å legge frem sin plan B. Hun avviser fortsatt en ny folkeavstemning..

NRK - 07 Feb 19 kl. 16:20

Juncker rikket seg ikke

EU-kommisjonens sjef Jean-Claude Junker gjentok overfor Theresa May i Brussel i dag at EU ikke kommer til å gjenåpne forhandlingene om selve utmeldingsavtalen. Men han åpnet for forhandling om en politisk erklæring om det fremtidige forholdet..

NRK - 07 Feb 19 kl. 10:23

Corbyn med brexit-brev til May

Opposisjonsleder Jeremy Corbyn har skrevet et brev til statsminister Theresa May der han beskriver i detalj om hva som skal til for at Labour skal støtte en brexitavtale med EU. Han mener blant annet at en tollunion er nødvendig for å sikre handel..

NRK - 04 Feb 19 kl. 20:59

May ber næringslivet om hjelp

Britenes statsminister Theresa May har oppfordret bedriftsledere til å be politikerne om å unngå en Brexit uten avtale. Oppfordringen kom på et telefonmøte med 15 medlemmer i organisasjonen ERT, som representerer over 50 multinasjonale selskaper..

VG - 07 Feb 19 kl. 18:25

Kjeftet på EU-topp for helvete-kommentar

Den britiske statsministeren Theresa May har sagt klart fra til EU-president Donald Tusk om at hans kommentar om «en egen plass i helvete» for brexit-tilhengere ikke falt i smak..

Hegnar.no - 03 Feb 19 kl. 08:30

May vil ha «pragmatisk» brexit-avtale

Når Theresa May drar til Brussel med håp om å reforhandle brexit-avtalen, sier den britiske statsministeren at hun ute etter en pragmatisk løsning..

E24 - 07 Feb 19 kl. 06:14

Avis: May vil utsette brexitavstemning

Statsminister Theresa May ønsker å utsette neste ukes planlagte brexitavstemning i Parlamentet til slutten av februar, ifølge The Telegraph..

NRK - 30 Jan 19 kl. 12:47

Theresa May i underhuset:

.

NRK - 06 Feb 19 kl. 01:10

May til Brussel torsdag

Den britiske statsministeren reiser torsdag til Brussel for å prøve å forhandle bedre brexit-vilkår, skriver Reuters. Theresa May vil fortelle EU-lederne at med bare 52 dager til brexit må de akseptere endringer i vilkårene for grensen til Irland..

VG - 06 Feb 19 kl. 16:18

EU-presidenten: «Egen plass i helvete for brexit-forkjempere»

Theresa May skal til Brussel i nok et forsøk på en bedre EU-skilsmisse for Storbritannia. Men EUs Donald Tusk er kraftig irritert over ekspartnerens angivelige mangel på en plan..

NRK - 04 Feb 19 kl. 18:22

Etterlyser vilje i Brexit-striden

Lederen av det nordirske partiet DUP mener det trengs politisk vilje og medgjørlighet for å lande en Brexit-avtale alle parter kan leve med. Onsdag møter hun Storbritannias statsminister Theresa May i Belfast..

Hegnar.no - 16 Jan 19 kl. 20:36

Theresa May overlevde tillitsvotering i Parlamentet

Storbritannias statsminister Theresa May gikk som ventet seirende ut av tillitsvoteringen i Underhuset..

VG - 21 Jan 19 kl. 20:02

Det går en grense for Theresa May

Theresa May har en plan. Slik som Egon Olsen..

NRK - 03 Feb 19 kl. 05:48

May ønsker pragmatisk løsning

Storbritannias statsminister Theresa May sier hun er ute etter en pragmatisk løsning når hun drar til Brussel med håp om å reforhandle brexit-avtalen. Målet er å komme opp med en ny avtale som er spiselig både for EU og for politikerne på hjemmebane..

VG - 16 Jan 19 kl. 20:16

Theresa May har fortsatt tillit

LONDON/OSLO (VG) Theresa May fortsetter som Storbritannias statsminister etter at hun onsdag kveld overlevde en mistillitsavstemning mot henne..

VG - 05 Feb 19 kl. 21:25

May skal på nytt brexit-møte i Brussel

Theresa May skal på nytt besøk til Brussel for å diskutere Storbritannias avskjedsavtale torsdag. Tirsdag lover hun Irland at hun ikke vil godta en hard grense..

NRK - 29 Jan 19 kl. 20:57

Ber parlamentet vise hva det vil

– Det er på tide å fortelle EU hva vil, sa statsminister Theresa May til det britiske Underhuset..

Hegnar.no - 29 Jan 19 kl. 14:22

May vil reforhandle brexit

Storbritannias statsminister Theresa May ber Underhuset om mandat til å gjenoppta forhandlingene med EU..

NRK - 01 Feb 19 kl. 14:22

EU: – Gibraltar er ein koloni

EU provoserer britane ved å kalle Gibraltar for ein britisk kronkoloni i ein forslagstekst. Den britiske statsministeren, Theresa May, seier til Sky News at utsegna er upassande. Spania og Storbritannia har lenge vore ueinige om Gibraltars status..

NRK - 21 Jan 19 kl. 16:14

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

Hegnar.no - 30 Jan 19 kl. 06:19

Tilkjenner May en halv seier, men...

En rekke britiske aviser omtaler tirsdagens brexit-vedtak som en hjemmeseier for Theresa May. De fleste av dem advarer samtidig mot bortetap i Brussel..

Aftenposten - 21 Jan 19 kl. 15:12

Ny D-dag for Theresa May i Parlamentet: Men fortsatt har ingen sett en plan B

BRUSSEL (Aftenposten): Bare timer før Theresa May skal legge frem sin plan B i Underhuset, er det ennå ingen som hverken har sett eller tror en ferdigspikret plan B kommer..

E24 - 03 Feb 19 kl. 07:56

May er ute etter «pragmatisk» brexit-avtale

Når Theresa May drar til Brussel med håp om å reforhandle brexit-avtalen, sier den britiske statsministeren at hun ute etter en pragmatisk løsning..

Hegnar.no - 30 Jan 19 kl. 11:43

May skal snakke med EU-presidenten

Storbritannias statsminister Theresa May skal onsdag ettermiddag snakke med EUs president Donald Tusk på telefon..

NRK - 29 Jan 19 kl. 14:15

May vil reforhandle brexit

Statsminister Theresa May ber Underhuset om mandat til å ta opp igjen forhandlingane med EU. Det er avtalen sine kontroversielle løysingar for Nord-Irland May ynskjer ny diskusjon om. EU har gjort det klart at rommet for forhandlingar er svært lite..

Aftenposten - 29 Jan 19 kl. 21:33

Theresa May fikk en etterlengtet seier: Underhuset avviste å utsette brexit

Et forslag om å vente til nyttår med å forlate EU ble nedstemt i det britiske parlamentet mandag kveld..

NRK - 30 Jan 19 kl. 11:33

May skal snakke med Tusk

Storbritannia statsminister Theresa May skal onsdag ettermiddag snakke med EUs president Donald Tusk på telefon, ifølge talsmann Preben Aamann. May har i det siste vært i samtaler med flere europeiske ledere om eventuelle nye forhandlinger om brexit..

NRK - 30 Jan 19 kl. 20:37

Tusk etterlyser brexit-klarhet

EUs president Donald Tusk understreker nok en gang at brexit-avtalen ikke kan reforhandles og ber om klarhet i hva Storbritannia vil. Theresa May har den siste tiden hatt samtaler med flere europeiske ledere om å bedre vilkårene i avtalen..

Aftenposten - 28 Jan 19 kl. 19:29

Tirsdag kan denne mannen skape mer trøbbel for Theresa May

Han er kjent for sine brøl i brexit-debatten. Nå risikerer ordstyrer John Bercow å gå glipp av adelstittel..

NRK - 30 Jan 19 kl. 00:05

May til Brussel for å reforhandle

Det britiske parlamentet har avvist brexit-avtalen og bedt statsminister Theresa May forsøke å forhandle på nytt med EU. Det kommer ikke på tale, lyder det umiddelbare svaret fra EU. May drar nå til Brussel for å forsøke å bedre vilkårene i avtalen..

VG - 16 Jan 19 kl. 16:22

Eksperter til VG: Theresa May overlever mistilliten

På tross av at hun led et sviende nederlag i Underhuset tirsdag, så vil Theresa May svært sannsynlig overleve kveldens mistillitsforslag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt