Teststasjon

Mandag, 18 Januar, 09:11

Nyheter om Teststasjon

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 01 jan. 21 kl. 19:00

Større Teststasjon på Gardermoen

Det blir en større Teststasjon på koronatester på Oslo Lufthavn på Gardermoen. Det opplyser Ullensaker kommune i en pressemelding. Årsaken er at regjeringen besluttet å innføre obligatorisk koronatesting ved innreise til Norge..

NRK - 12 nov. 20 kl. 14:54

Åpner ny Teststasjon på Festplassen

Fredag åpner Bergen kommune en ny Teststasjon på Festplassen. Teststasjonen er beregnet for folk som kommer gående eller på sykkel og har kapasitet til 400 tester daglig. Stasjonen er såkalt «drop-in» og krever ingen forhåndsavtale..

NRK - 21 okt. 20 kl. 11:34

Bergen stenger Teststasjon

Bergen stenger en Teststasjon på grunn av kullosforgiftning blant ansatte, skriver Bergen kommune i en pressemelding..

NRK - 20 nov. 20 kl. 19:19

Uvisst når Teststasjon åpner

Det er ikke funnet noe galt på målingene av luften på Teststasjonen i Ski etter at flere personer ble evakuert med mistanke om kullosforgiftning. Fredag kveld er det uvisst når Teststasjonen for korona åpnes igjen, skriver Østlandets Blad..

NRK - 08 aug. 20 kl. 13:18

Kan få Teststasjon på flyplass

Det kan koma ein Teststasjon på Stavanger lufthavn Sola, der dei som har vore ute på reise må testa seg for koronavirus. Ifølgje Sola-ordførar Tom Henning Sletthei er dei i dialog med helsestyresmaktene og Stavanger kommune om ein slik stasjon..

NRK - 05 nov. 20 kl. 12:03

Beholder Teststasjon på Svinesund

Regjeringa beholder Teststasjonen på Svinesund etter en kraftig økning i koronasmitte de siste ukene. Den skulle egentlig legges ned i november. Kommunedirektør Roar Vevelstad i Halden sier avgjørelsen er riktig.

NRK - 04 aug. 20 kl. 14:45

BT: Flesland får koronaTeststasjon

Bergen lufthavn, får egen Teststasjon i ankomsthallen, melder Bergens Tidende – Etter råd fra smittevernkontoret og Legevakten oppretter vi en Teststasjon i ankomsthallen på utland, sier byrådsleder Roger Valhammer til avisa..

NRK - 02 nov. 20 kl. 13:50

Ny koronatest gir svar på få minutt

Ein ny korona-hurtigtest som har blitt innført på Aker Teststasjon i Oslo kan gi brukarane svar på kring 15 minutt, Ambisjonen er å teste mellom 400–500 personar dagleg. Testen kan bli eit viktig verktøy i kampen mot viruset, seier helsebyråd i Oslo..

Aftenposten - 02 nov. 20 kl. 12:28

Koronasvar på 15 minutter – nå starter utprøving av hurtigtester i Oslo

Når utprøving av hurtigtester for koronavirus starter opp på Aker Teststasjon i Oslo mandag, får du prøvesvarene etter 15-20 minutter..

Dagbladet - 28 okt. 20 kl. 00:00

Korona-hurtigtester: Testes fra neste uke

Utprøvingen av de nye hurtigtestene som kan oppdage korona etter få minutter, starter mandag 2. november på Aker Teststasjon i Oslo..

NRK - 27 okt. 20 kl. 12:19

Køkaos ved Teststasjon i Bergen

Det ble køkaos ved Teststasjonen i Fyllingsdalen i Bergen etter at Bergen legevakt meldte om at de var fullbooket for koronatesting. Politiet ble bedt om å bistå for å få kontroll på situasjonen. Også onsdag er i ferd med å fylle seg for legevakten..

VG - 27 okt. 20 kl. 12:23

Køkaos ved Teststasjon i Fyllingsdalen, politiet bedt om å bistå

Etter at Bergen legevakt meldte at de var fullbooket for coronatesting, ble det køkaos ved Teststasjonen i Fyllingsdalen. Politiet ble bedt om å bistå..

P4 - 27 okt. 20 kl. 11:45

Lange køer ved Teststasjon

Det er lange køer for å teste seg for koronaviruset i Bergen. Legevakten i Bergen har de nå ingen ledige timer i dag og må avvise folk som vil teste seg, skriver Bergens Tidende. Ved Teststasjonen i Fyllingsdalen er det nå over fem timers ventetid, og trafikken må dirigeres av frivillige fra Røde Kors..

VG - 25 okt. 20 kl. 18:46

Lange køer for å la seg teste i Bergen

Smittetrenden i Bergen er stigende og det var lang kø da Spelhaugen Teststasjon gjenåpnet søndag. På få timer ble hele 400 ble testet for corona..

P4 - 22 okt. 20 kl. 12:27

Lang ventetid for koronatesting

I Bergen er det lang ventetid for å teste seg for koronaviruset. I følge Bergensavisen må mange vente i flere dager før de får testet seg, fordi en Teststasjon måtte stenge ned i går etter at flere personer ble kullosforgiftet. I følge legevaktsjefen er det veldig stor pågang, og lang ventetid på alle telefonene.

NRK - 22 okt. 20 kl. 11:44

Skal granske kullosutslipp

Arbeidstilsynet er varslet etter at flere personer på Bergen kommunes Teststasjon for korona i Fyllingsdalen ble utsatt for kullos i går. Mange opplevde ulike typer av ubehag etter hendelsen. Ventilasjonsanlegget i hallen skal ha vært ute av drift..

NRK - 22 okt. 20 kl. 10:44

Lang ventetid etter stasjonstenging

Legevakten i Bergen opplever stor pågang, og har flere dagers ventetid for koronatesting etter at en Teststasjon i byen måtte stenge på grunn av kullosforgiftning onsdag. Bergensavisen skriver at koronatelefonen også er utfordret..

NRK - 21 okt. 20 kl. 16:43

Teststasjon holdes stengt

Teststasjonen på Spelhaugen i Bergen vil også holdes stengt torsdag, opplyser kommunen i en pressemelding. Teststasjonen ble stengt på grunn av mistanke om kullosforgiftning. Kommunen anbefaler innbyggere å teste seg på Bergen legevakt..

P4 - 21 okt. 20 kl. 16:52

Teststasjon holdes stengt i morgen

KoronaTeststasjonen i Bergen der de ansatte har blitt kullosforgiftet holdes stengt også i morgen. Det melder NRK. Kommunen tror de ansatte har blitt forgiftet av bilene til de som kommer for å koronateste seg.

VG - 21 okt. 20 kl. 11:54

Teststasjon i Bergen stengt etter kullosforgiftning

Flere ansatte skal ha blitt utsatt for kullosforgiftning ved Teststasjonen på Spelhaugen i Bergen, opplyser kommunen selv..

Aftenposten - 21 okt. 20 kl. 11:39

Teststasjon i Bergen stengt på grunn av kullosforgiftning blant ansatte

Teststasjonen på Spelhaugen i Bergen er stengt onsdag på grunn av kullosforgiftning hos ansatte, opplyser Bergen kommune..

P4 - 21 okt. 20 kl. 11:39

Kullosforgiftning på Teststasjon

Alle ansatte ved en koronaTeststasjon i Bergen er sendt til legevakt på grunn av kullosforgiftning. Flere av de ansatte har rapportert om lette symptomer. Kullosen kommer fra biler.

NRK - 15 okt. 20 kl. 12:47

Fengselsansatt koronasmittet

En ansatt i Bjørgvin fengsel i Bergen har fått påvist covid-19. Samtlige 72 innsatte er i karantene. Smittesporing pågår.

NRK - 29 sep. 20 kl. 14:37

Oppretter ny Teststasjon i Bergen

Byrådet i Bergen har vedtatt å opprette en ny koronaTeststasjon for gående på Festplassen i Bergen. Det opplyser helsebyråd Beate Husa (KrF) på en pressekonferanse. Stasjonen vil være i drift så lenge det anses som nødvendig..

NRK - 31 aug. 20 kl. 19:57

Over 300 har testet seg ved NHH

Over 300 NHH-studenter har tatt koronatest etter at skolen i dag satte opp en Teststasjon som følge av smittetbruddet de siste dagene. Svaret på prøvene som ble tatt i dag er ventet innen 48 timer..

NRK - 25 aug. 20 kl. 06:14

Åpner Teststasjon ved grensen

I dag åpner Teststasjonen ved grenseovergangene på Svinesund og Ørje. Her kan alle som ønsker det, bli testet for koronavirus på vei inn i landet. En koronatest her gir ikke fritak fra karanteneplikten dersom du kommer fra et rødt land som Sverige..

P4 - 17 aug. 20 kl. 14:54

Åpnet Teststasjon på Sola

I dag åpnet Teststasjonen for koronasmitte ved Stavanger lufthavn. Passasjerer som kommer fra utlandet kan dermed testes ved ankomst, melder NTB. Stasjonen har en kapasitet på 50 tester i timen..

NRK - 17 aug. 20 kl. 14:36

Teststasjon åpnes på Sola-flyplass

Mandag åpnet Teststasjonen ved Stavanger lufthavn. Passasjerer som kommer fra utlandet kan dermed testes for koronasmitte ved ankiomst, skriver NTB. Testtilbudet gjelder både for folk som kommer hjem fra utlandet og andre som ankommer regionen..

NRK - 13 aug. 20 kl. 15:55

Teststasjon opnar torsdag

Ullensaker kommune skriv i ei pressemelding at koronaTeststasjonen ved Oslo lufthamn opnar torsdag. Passasjerar som kjem frå utlandet kan velje å teste seg for koronaviruset ved stasjonen..

NRK - 11 aug. 20 kl. 14:50

Oslo skal øke testkapasitet

Oslo kommune skal trappe opp testkapasiteten for koronasmitte. Blant tiltakene er testing uten avtale på forhånd, bestilling av testavtale på nett og egne Teststasjon på Filipstad rettet mot ferjepassasjerer som kommer fra utlandet..

P4 - 04 aug. 20 kl. 16:14

Teststasjon på Flesland

Nå blir det en stasjon for koronatester i ankomsthallen for utenlandsreiser på Bergen lufthavn, Flesland. Det skjer etter råd fra smittevernkontoret og legevakten, sier byrådsleder Roger Valhammer til Bergens Tidende. Valhammer sier det er et ønsle at flere turister skal teste seg for korona.

P4 - 06 mai 20 kl. 05:42

Åpner egen Teststasjon for rusmiljøet

Oslo åpner nå en egen Teststasjon for rusmiljøet. Mange trekker til hovedstaden i desperasjon etter flere illegale rusmidler fordi etterspørselen har vært mye større enn tilbudet. Byråd for sosialbyråden i Oslo Omar Samy Gamal er bekymret og sier det er alt for mange i det åpne rusmiljøet som samles på samme sted.

P4 - 01 juli 20 kl. 16:11

22 smittet på barneskole

22 personer tilknyttet Sagdalen barneskole i Lillestrøm har testet positivt for koronaviruset. Det er en tredobling fra de sju tilfellene som var kjent fra før. Kommuneoverlegen opplyser til VG at de har utført testing i stor skala av nærkontakter og etablert en egen Teststasjon på skoleområdet..

Aftenposten - 06 mai 20 kl. 15:09

Frykter smitteutbrudd i stresset rusmiljø. Oslo åpner egen korona-Teststasjon.

Det er så mange som oppsøker Oslos åpne rusmiljø, at sosialbyråden ber andre kommuner ta ansvar for sine egne narkomane..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt