Terrorsiktede

Friday, 21 February, 03:05

Nyheter om Terrorsiktede

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 Feb 20 kl. 04:35

Samtykker til videre fengsling

Den Terrorsiktede kvinnen som ble hentet fra Syria sammen med sine to små barn, samtykker til videre varetekt, opplyser forsvareren til NTB. 29-åringen ble varetektsfengslet for fire uker etter at hun ble brakt tilbake til Norge i januar..

Aftenposten - 12 Feb 20 kl. 06:31

IS-siktet kvinne samtykker til videre fengsling

Den Terrorsiktede kvinnen som ble hentet fra Syria sammen med sine to små barn, samtykker til videre varetekt, opplyser forsvareren til NTB..

P4 - 22 Jan 20 kl. 14:05

Terrorsiktede Manshaus for retten 7.mai

Straffesaken mot Terrorsiktede Philip Manshaus skal opp for Asker og Bærum tingrett fra 7. mai. Retten har satt av tre uker til behandlingen av draps- og terrorsaken.

NRK - 31 Jan 20 kl. 11:19

Manshaus-saken til Riksadvokaten

Oslo statsadvokatembeter sendte i dag sin innstilling til påtale mot draps- og Terrorsiktede Philip Manshaus til Riksadvokaten. Det opplyser statsadvokat Johan Øverberg til NTB..

Aftenposten - 31 Jan 20 kl. 11:15

Påtaleinnstillingen i Manshaus-saken sendt til Riksadvokaten

Oslo statsadvokatembeter sendte fredag sin innstilling til påtale mot draps- og Terrorsiktede Philip Manshaus til Riksadvokaten..

Klartale - 28 Jan 20 kl. 13:15

Terrorsiktet kvinne flyttet til fengsel

Den Terrorsiktede kvinnen har flyttet fra Ullevål sykehus til varetekt i fengsel..

Aftenposten - 22 Jan 20 kl. 14:05

Manshaus-saken kommer opp for retten 7. mai

Straffesaken mot draps- og Terrorsiktede Philip Manshaus skal behandles i Asker og Bærum tingrett fra 7. til 26. mai..

Dagbladet - 22 Jan 20 kl. 08:19

Knusende dom fra velgerne

Kun fire av ti høyrevelgere støtter Ernas beslutning om å hente den Terrorsiktede IS-kvinnen hjem. Det viser en undersøkelse laget av Kantar for TV 2 tirsdag..

Dagbladet - 19 Jan 20 kl. 13:49

Siste nytt om IS-kvinnen

Den Terrorsiktede kvinnens advokat holder pressemøte klokka 14..

Dagbladet - 19 Jan 20 kl. 13:49

- Lettelse å få av nikaben

Den Terrorsiktede kvinnen erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen, sier hennes advokat på pressemøtet. Hun samtykker til varetekt..

VG - 21 Jan 20 kl. 20:36

Une Bastholm om Frp-exit: – To gode seiere i ett

Une Bastholm i MDG hadde en rolle i å få den Terrorsiktede kvinnen og hennes to barn til Norge. – Jeg ante jo ikke at det ville føre til at Frp kom til å gå ut av regjering..

Klartale - 20 Jan 20 kl. 09:48

Sier kvinnen som er terrorsiktet nekter straffskyld

Den Terrorsiktede kvinnen kom til Norge på fredag. Hun mener hun ikke har vært med på terror selv. Det sier hennes advokat..

Aftenposten - 22 Jan 20 kl. 09:11

Bare fire av ti høyrevelgere støttet hjemhenting av IS-kvinne

Kun fire av ti høyrevelgere støtter Ernas beslutning om å hente den Terrorsiktede IS-kvinnen hjem. Det viser en undersøkelse laget av Kantar for TV 2 tirsdag..

VG - 22 Jan 20 kl. 08:16

Bare fire av ti høyrevelgere støttet hjemhenting av IS-kvinne

Kun fire av ti høyrevelgere støtter Ernas beslutning om å hente den Terrorsiktede IS-kvinnen hjem. Det viser en undersøkelse laget av Kantar for TV 2 tirsdag..

Aftenposten - 21 Jan 20 kl. 05:47

Frp skal ha kastet kortene allerede før helgen

Frp skal ha vært klar til å fortsette i regjering til tross for hjemhentingen av den Terrorsiktede kvinnen og hennes to barn, men så skal det ha snudd fredag..

Aftenposten - 18 Jan 20 kl. 17:17

Terrorsiktet kvinnes forsvarer varsler pressekonferanse

Forsvareren til den Terrorsiktede kvinnen som fredag landet på norsk jord, holder pressekonferanse søndag klokken 14..

VG - 20 Jan 20 kl. 15:09

IS-kvinnen samarbeider med politiet

Den Terrorsiktede IS-kvinnen har hittil samarbeidet godt med politiet, opplyser PST..

VG - 20 Jan 20 kl. 15:09

IS-kvinnen hos barna med politivakt

Den Terrorsiktede IS-kvinnen er sammen med barna på Ullevål universitetssykehus, men blir etterhvert overført til ordinært varetektsfengsel, opplyser PST..

Dagbladet - 18 Jan 20 kl. 12:45

PST: IS-kvinnen ikke avhørt

PST sier på en pressekonferanse lørdag at de ikke anser at hjemkomsten til den norske Terrorsiktede IS-kvinnen som ble pågrepet i natt, endrer trusselsituasjonen..

Dagbladet - 19 Jan 20 kl. 13:49

- Erkjenner ikke straffskyld

Den Terrorsiktede kvinnen erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen, sier hennes advokat på pressemøtet. Hun godtar varetektsfengsling i fire uker..

NRK - 19 Jan 20 kl. 16:31

Sier ikke noe om barnets tilstand

Den Terrorsiktede kvinnens forsvarer, Nils Christian Nordhus sier til NTB at han ikke vil si noe om helsetilstanden til kvinnens 5 år gamle sønn. Dette er av hensyn til skjerming av barna. De får helsehjelp og blir fulgt opp av barnevernet..

NRK - 18 Jan 20 kl. 00:16

IS-kvinnen arrestert

Den 29 år gamle Terrorsiktede IS-kvinnen ble arrestert kort tid etter at hun i kveld ankom Gardermoen..

NRK - 17 Jan 20 kl. 23:56

Terrorsiktet IS-kvinne ankom Norge

Den Terrorsiktede norske IS-kvinnen og hennes to barn landet på Oslo lufthavn Gardermoen rett før midnatt. De kom med fly fra Erbil i Syria med mellomlanding i Wien og København..

P4 - 20 Jan 20 kl. 15:18

Terrorsiktet kvinne samarbeider godt med politiet

Den Terrorsiktede IS-kvinnen samarbeider godt med politiet. Det opplyste Politiets Sikkerhetstjeneste på en pressekonferanse nå i ettermiddag. I dag ble hun varetektsfengslet i fire uker, og hittil svarer hun godt på spørsmål hun blir stilt og gitt samtykke til at politiet kan innhente relevant informasjon..

NRK - 18 Jan 20 kl. 23:33

PST: Trusselbildet er ikke endret

Politiets sikekrhetstjeneste sier at trusselen mot Norge ikke er endret etter at den Terrorsiktede IS-kvinnene r hentet hjem. Det sier PST-sjef Hans Sverre Sjøvold. PST planlegger avhør av kvinnen søndag..

Aftenposten - 18 Jan 20 kl. 15:47

Helgheim: Ingen hadde ventet en endring i trusselbildet

Frps innvandringspolitiske talsmann Jon Helgheim mener den Terrorsiktede kvinnen som fredag kveld landet på norsk jord, på sikt utgjør en trussel mot Norge..

NRK - 18 Jan 20 kl. 01:47

IS-kvinnen ankommet Ullevål

Den Terrorsiktede IS-kvinnen og hennes to barn ankom like etter kl. 01.30 Ullevål sykehus i Oslo.

P4 - 18 Jan 20 kl. 17:29

Pressekonferanse om IS-siktet kvinne søndag

I morgen klokken 14.00 vil forsvareren til den Terrorsiktede kvinnen som nå har landet i Norge med sine to barn holde en orientering om situasjonen. Både advokaten hennes og spesialrådgiver i folkerett vil orientere om hvordan arbeidet med å få barna og moren ut av Syria har foregått, og hvordan hun selv forholder seg til straffesaken mot henne, melder VG..

NRK - 18 Jan 20 kl. 00:16

Terrorsiktet IS-kvinne arrestert

Den 29 år gamle Terrorsiktede IS-kvinnen ble arrestert kort tid etter at hun i kveld landet på Gardermoen etter å ha blitt hentet i Syria av norske myndigheter. Kvinnen er siktet for deltakelse i terrororganisasjon i Syria..

NRK - 18 Jan 20 kl. 01:47

IS-kvinnen og barn ankommet Ullevål

Den Terrorsiktede IS-kvinnen og hennes to barn ankom like etter kl. 01.30 Ullevål sykehus i Oslo.

Dagbladet - 16 Jan 20 kl. 21:35

Derfor henter regjeringen IS-kvinnen hjem

Statsminister Erna Solberg (H) forklarer hvorfor regjeringen valgte å hente hjem den Terrorsiktede norske kvinnen fra Syria og bekrefter at hun og barna ankommer fredag..

P4 - 21 Jan 20 kl. 15:35

- Kan si om gutten er syk

- Det er ikke et brudd på taushetsplikten å bekrefte eller avkrefte om gutten som ble hentet fra Syria er syk. Det sier helsejurist ved Universitetet i Oslo, Anne Kjersti Befring. I går krevde Ap-leder Jonas Gahr Støre svar på om sykdomstilfellet som gjorde at gutten ble hentet til Norge sammen med sin søster og Terrorsiktede mor er reelt eller ikke.

Aftenposten - 16 Jan 20 kl. 13:46

Kilder til VG: Terrorsiktet kvinne kommer ikke til Norge torsdag

Den Terrorsiktede kvinnen og hennes to barn som hentes fra Syria av norske myndigheter, ankommer likevel ikke Norge torsdag kveld, ifølge kilder til VG..

VG - 13 Jan 20 kl. 21:01

Rasekrig for Dummies

Den psykiatriske evalueringen av Terrorsiktede Philip Manshaus tegner et bilde av en mann som beveget seg i brunt, men svært grunt ideologisk farvann..

VG - 13 Jan 20 kl. 21:01

Psykiatrirapport om terrorsiktet: Følte seg utvalgt etter å ha lest manifest

Hvis Terrorsiktede Philip Manshaus (22) beholder sine tanker om en fremtidig rasekrig, så er det høy risiko for at 22-åringen begår nye voldshandlinger..

NRK - 13 Jan 20 kl. 22:43

Sakkyndige beskriver Manshaus

De rettsoppnevnte sakkyndige som har undersøkt Terrorsiktede Philip Manshaus beskriver ham som en lett påvirkelig ung mann med et svakt jeg. Det går frem av den rundt 70 sider lange erklæringen utarbeidet av de tre psykiaterne, ifølge VG..

P4 - 16 Jan 20 kl. 12:34

Pressekonferanse når IS-kvinne ankommer

Advokaten til den Terrorsiktede IS-kvinnen som er på vei til Norge fra Syria varsler at det blir pressekonferanse når hun har ankommet landet. Kvinnen og hennes to barn ble ført over grensen mellom Syria og Irak tirsdag, men det er ikke kjent når hun kommer til Norge. Advokaten sier til Dagbladet at han ikke vil kommetere saken før han har fått snakket med kvinnen..

P4 - 13 Jan 20 kl. 21:12

Manshaus følte seg utvalgt etter å ha lest manifest

Terrorsiktede Philip Manshaus følte seg utvalgt etter å ha lest manifest. Det kommer fre i den rettspyskiatriske rapporten som de sakkyndige leverte til Asker og Bærum tingrett før jul. 22.

Dagbladet - 06 Jan 20 kl. 10:47

Begjærte seg løslatt - igjen

Draps- og Terrorsiktede Philip Manshaus (22) er i Oslo tingrett fengslet i åtte nye uker. Som før begjærte han seg løslatt, men fikk ikke medhold..

NRK - 06 Jan 20 kl. 09:10

Vil ha Manshaus fengslet i nye uker

Politiet vil be om at draps- og Terrorsiktede Philip Manshaus (22) blir fengslet i åtte nye uker når han i formiddag framstilles for varetektsfengsling..

NRK - 06 Jan 20 kl. 13:08

Manshaus fengslet i åtte nye uker

Draps- og Terrorsiktede Philip Manshaus (22) er i Oslo tingrett fengslet i åtte nye uker. Tingretten ga politiet medhold i sin begjæring om åtte ukers forlenget varetekt under fengslingsmøtet. Retten la blant vekt på faren for gjentakelse..

P4 - 06 Jan 20 kl. 09:23

Manshaus fengslet i åtte uker

Draps- og Terrorsiktede Philip Manshaus er varetektsfengslet i åtte nye uker. Dermed fikk politiet medhold. De frykter 22-åringen skal begå nye, alvorlige straffbare voldshandlinger om han ikke holdes i varetekt.

Aftenposten - 06 Jan 20 kl. 09:13

Politiet vil ha Philip Manshaus fengslet i åtte nye uker

Politiet vil be om at draps- og Terrorsiktede Philip Manshaus (22) blir fengslet i åtte nye uker når han mandag formiddag framstilles for varetektsfengsling..

Aftenposten - 06 Jan 20 kl. 09:13

Oslo tingrett varetektsfengsler Philip Manshaus i åtte nye uker

Politiet fikk ja av Oslo tingrett til å fengsle draps- og Terrorsiktede Philip Manshaus (22) i åtte nye uker da han mandag formiddag ble fremstilt for varetektsfengsling..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt