Telemarksavisa

Friday, 24 January, 07:14

Nyheter om Telemarksavisa

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 16 timer siden

Politiaksjon mot Bandidos-lokaler

Operasjonsleder Tore Grindem bekrefter overfor Telemarksavisa at flere personer er pågrepet i saken..

P4 - 16 timer siden

Stor aksjon mot Bandidos

Væpnet politi gikk i ettermiddag til aksjon mot motorsykkelklubben Bandidos sine lokaler i Porsgrunn. Politiet søkte etter narkotika i lokalene, og flere personer er pågrepet, skriver Telemarksavisa..

P4 - 17 Jan 20 kl. 19:12

Mistenkelig dødsfall i Skien

Politiet etterforsker det de anser som et mistenkelig dødsfall i Skien. En mann i 40-årene er funnt død i en trapp ute i sentrum, men politiet vet foreløpig ingenting om hva som har skjedd. Det ble funnet blod i oppgangen hvor mannen ble funnet, opplyser politiet til Telemarksavisa..

NRK - 11 Jan 20 kl. 23:16

Drønn fra Herøya er ikke ulykke

Høye drønn fra Herøya Industripark i Porsgrunn førte til at mange beboere reagerte lørdag kveld. Arild Alfheim, operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, sier til Telemarksavisa at det dreide seg om en «planlagt avbrenning» på en av fabrikkene..

NRK - 01 Jan 20 kl. 17:37

Lillian Gabrielsen er død

Lillian Gabrielsen, en av de 56 personene som er portrettert i heltegalleriet i krigsutstillingen til Norsk Industriarbeidermuseum på Vemork på Rjukan, døde 1. juledag. Det skriver Telemarksavisa.

P4 - 11 Dec 19 kl. 14:19

Skjøt naboens hund - trodde det var ulv

En bonde i 50-årene er i Nedre Telemark tingrett tiltalt for å ha skutt naboens hund. Bonden trodde det var en ulv. Ifølge Telemarksavisa erkjenner mannen å ha skutt hunden "Bentley", men han har forklart at han trodde det var en ulv som var på vei opp til sauene hans på gården.

Dagbladet - 02 Dec 19 kl. 15:31

Rektor truet etter julematbråk

Telemarksavisa skrev at Seljord ungdomsskole har byttet ut «julemat» med «tradisjonsmat». Kommunen politianmelder grove trusler mot rektor..

P4 - 05 Dec 19 kl. 18:15

Studenter må ta eksamen på nytt

72 studenter ved Universitetet i Sørøst-Norge må ta eksamen i makroøknomi på nytt etter at en faglærer la ut eksamensoppgavene på nett. Læreren skulle egentlig legge ut tidligere eksamensoppgaver, men la ut oppgaven som studentene skulle ta nå i høst i stedet. Til Telemarksavisa beklager eksamenskontoret feilen.

P4 - 19 Nov 19 kl. 21:53

Dømt for overgrep

En 20 år gammel mann er i Vest-Telemark tingrett dømt til sju års fengsel for seksuelle overgrep mot barn under 14 år. Det skriver Telemarksavisa. Han er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

NRK - 23 Nov 19 kl. 19:58

Ny leder i nytt fylkesparti

41 år gamle Truls Vasvik blir ny leder for Vestfold og Telemark Arbeiderparti, skriver Telemarksavisa. Vasvik fra Larvik har de siste årene vært leder for Vestfold Arbeiderparti..

NRK - 19 Nov 19 kl. 21:29

Dømt for overgrep mot barn

En 20 år gammel mann er dømt til sju års fengsel i Vest-Telemark tingrett for seksuelle overgrep mot barn under 14 år, skriver Telemarksavisa. Mannen er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

NRK - 13 Nov 19 kl. 14:47

Dømt etter å ha tent på hus

Ein 46 år gammal polsk mann er dømt til tre og eit halvt års fengsel for å ha tent på eit hus i Skien i fjor vinter. Mannen skal ha blitt kasta ut frå bustaden berre to veke før brannen, skriv Telemarksavisa. Mannen nektar straffskuld..

NRK - 07 Nov 19 kl. 20:40

106 Vard-ansatte mister jobben

Styret i Vard Group har bestemt at verftet i Brevik legges ned, og alle 106 ansatte mister jobben. De ansatte ble informert ved arbeidsdagens slutt torsdag, skriver Telemarksavisa. Selskapet ble hardt rammet av oljekrisen og har slitt med underskudd..

P4 - 08 Oct 19 kl. 15:04

Mann tiltalt for mordbrann

En 46 år gammel mann er tiltalt for å ha tent på et hus i Skien i fjor hvor en kvinne i 20-årene sov. Han er tiltalt etter mordparagrafen, melder Telemarksavisa. Kvinnen kom seg ut av huset i tide.

NRK - 18 Sep 19 kl. 11:11

Døde etter kollisjon med tankbil

En mann i 40-årene som ble hardt skadd i en kollisjon med en tankbil på E18 i Telemark i august, døde av skadene før helgen. Det opplyser Sør-Øst politidistrikt til Telemarksavisa. Mannen var alene i bilen da han kolliderte med tankbilen i en tunnel..

P4 - 10 Sep 19 kl. 23:38

Riis-Johansen ny fylkesordfører

Tidligere statsråd Terje Riis-Johansen fra Senterpartiet blir ny fylkesordfører i Vestfold og Telemark. Det melder Telemarksavisa. I det nye fylket er det rødgrønt flertall og Senterpartiet, Arbeiderpartiet og SV har inngått et samarbeid med Rødt som støtteparti..

NRK - 06 Sep 19 kl. 10:41

Stor redningsaksjon i Telemark

Hovedredningssentralen i Sør-Norge opplyser at de har startet en søk- og redningsaksjon etter at en båt har gått på et skjær ved Siktesøya i Langesundsfjorden. Båten ble funnet uten fører. Det melder Telemarksavisa..

P4 - 23 Jul 19 kl. 22:13

49 har varslet om mobbing i Drangedal

En advokat har blitt kontaktet av 49 personer som sier de har blitt utsatt for mobbing ved en skole i Drangedal i Telemark. Sakene skal ha skjedd over en periode på nesten 50 år. Elever har fortalt om tilfeller der de har blitt hengt opp i basketballkurven og pisket, melder Telemarksavisa.

P4 - 30 May 19 kl. 11:29

Tenåringer pågrepet etter ran

Politiet har pågrepet tre personer i midten av tenårene etter et væpnet ran mot to unge gutter i Skien i går kveld. Det ble avfyrt skudd med et håndvåpen under ranet, men ingen ble truffet og ingen kom fysisk til skade. Politiet bekrefter overfor Telemarksavisa at tre gutter er pågrepet, men vil ikke si noe mer om omstendighetene.

NRK - 04 May 19 kl. 00:20

Risikerer fengsel for fravær i HV

En mann i 30-åra risikerer to års fengsel etter at han unnlot å møte opp til heimevernsøvelse i fjor høst, det skriver Telemarksavisa..

P4 - 05 May 19 kl. 16:45

Pågrepet for vold mot taxisjåfør

En mann er pågrepet for vold mot en taxisjåfør i Porsgrunn i ettermiddag. Sjåføren skal ha blitt slått og sparket mens han lå nede, og er nå sendt til sykehus, skriver Telemarksavisa. Ifølge politiet skal mannen ha nektet å betale for turen før han gikk til angrep.

NRK - 05 Apr 19 kl. 14:38

23-åring mistet livet i kollisjon

Det var en 23 år gammel mann fra Kragerø som mistet livet i kollisjonen med en lastebil på E39 i Kristiansand i går kveld, skriver Telemarksavisa. Spesialenheten for politisaker er i Kristiansand i dag for å kartlegge politiets rolle i ulykken..

NRK - 05 Dec 18 kl. 20:43

Tolk i Telemark snur om handhelsing

Ein tolk som i årevis har nekta å handhelse på kvinner har snudd tvert om. Tolketenesta i Grenland oppretta personalsak mot han i går, men etter å ha fått eit døgn å tenke seg om, vil han no endre praksis. Det skriv Telemarksavisa..

NRK - 04 Dec 18 kl. 22:05

Oppretter personalsak mot tolk

Tolketjenesten i Grenland har opprettet personalsak om en tolk som nekter å håndhilse på kvinner, skriver Telemarksavisa. Tolken får nå et døgn betenkningstid til å avgjøre om han vil endre praksis. Mannen har i flere år nektet å hilse på kvinner..

NRK - 21 Sep 18 kl. 07:41

Color Line innstiller avganger

Color Line innstiller en rekke avganger på grunn av uværet som er ventet å feie inn over Sør- og Østlandet, fredag. Telemarksavisa skriver at Larvik-Hirtshals er innstilt. Ifølge selskapets ruteoversikt er flere andre avganger også innstilt..

NRK - 31 Aug 18 kl. 12:21

Beredskapstroppen til Skien

Vitner som har observert en mann med våpen ved Skien Fritidspark har beskrevet våpenet som et maskingevær, skriver Telemarksavisa. Det er ikke avfyrt skudd eller framsatt trusler. Beredskapstroppen skal være på vei til stedet..

NRK - 03 Aug 18 kl. 19:02

Brann i avfallsanlegg i Skien

Det brenner fredag kveld i Bjorstaddalen avfallsanlegg i Skien. Det skal være et området på rundt 100x200 meter, ifølge Telemarksavisa. Brannvesenet har kontroll på brannen.

NRK - 07 Jun 18 kl. 12:04

Jo Nesbø innlagt på sykehus

Forfatter Jo Nesbø er innlagt på sykehus, melder skriver Telemarksavisa..

P4 - 07 Jun 18 kl. 12:04

Jo Nesbø på sykehus

Forfatter og musiker Jo Nesbø er innlagt på sykehus etter akutt sykdom. Bandet hans, Di Derre, skulle etter planen ha spilt konsert i Skien i helgen, men må nå avlyse. Hva slags sykdom det dreier seg om er uvisst - Nesbøs manager sier i en pressemelding til Telemarksavisa at de håper på rask bedring..

NRK - 03 Jun 18 kl. 18:20

– Ikke kontroll på brann i Skien

Innsatsleder Ståle Fuglaas sier til Telemarksavisa at det er brannhelikopter på plass over skogbrannen i Skien, men at brannmannskapene nå ikke har kontroll på brannen. Tre eiendommer kan bli evakuert, ifølge avisa..

P4 - 16 May 18 kl. 23:36

Mann siktet for å ha startet seks branner i Telemark

En mann er siktet for å ha startet seks branner i Telemark. Mannen er varetektsfengslet for brannene han er mistenkt for å ha påsatt i Notodden og Sauherad. Mannen ble pågrepet i går og varetektsfengslet i dag, skriver Telemarksavisa.

NRK - 23 Apr 18 kl. 16:55

Flere avvik ved avfallsanlegg

Fylkesmannen i Telemark har avdekket flere avvik under en inspeksjon ved Bjorstaddalen avfallsanlegg som ligger i Skien kommune. Det kommer blant annet frem at journalføring av farlig avfall er mangelfull og feildeklarert, skriver Telemarksavisa..

P4 - 25 Apr 18 kl. 15:46

Drapssiktet hadde 1,3 i promille

En 21 år gammel mann som er siktet for forsettlig drap på en familiefar etter en frontkollisjon natt til 1. nyttårsdag hadde 1,3 i promille. Det viser resultatet av blodprøven, skriver Telemarksavisa.

NRK - 18 Feb 18 kl. 09:18

Mann i snøscooter ulykke

En mann ble natt til søndag fraktet til sykehus etter en ulykke med snøscooter i Fyresdal, Telemark. Ingen andre skal ha blitt skadet i ulykken. Politiet jobber med å avklare hva som forårsaket ulykken skriver Telemarksavisa..

NRK - 14 Feb 18 kl. 13:10

To siktet for grovt knivran

En person i 60-årene fikk store kuttskader etter et knivran på åpen gate siste uke. Nå har politiet pågrepet to personer som er siktet for dette, samt et annet ran i samme område, skriver Telemarksavisa..

P4 - 14 Feb 18 kl. 14:06

To pågrepet etter knivran

To menn i 20-årene er pågrepet og siktet for et grovt knivran i Skien sentrum forrige uke. En mann i 60-årene fikk store kuttskader og ble lagt inn på sykehus etter ranet. Politiet mener de to også står bak et annet knivran.

NRK - 04 Feb 18 kl. 17:53

En til sykehus etter ATV-kollisjon

En person er kjørt til sykehus etter at en bil og ATV kolliderte på islagt vann i Vest-Bamble i Telemark søndag ettermiddag. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Ifølge Telemarksavisa er en luftambulanse sendt til stedet..

P4 - 01 Feb 18 kl. 17:12

Livstruende for mistenkt biltyv

Mannen som ble funnet sterkt nedkjølt i skogen i Gjerstad i Aust-Agder i går etter en politijakt på to mistenkte biltyver er livstruende skadet. Det melder Telemarksavisa. Han er innlagt på Oslo universitetssykehus.

VG - 16 Jan 18 kl. 10:35

Skien setter krisestab etter snøkaos

Enkelte skoler og barnehager er stengt, og flere tusen er uten elektrisitet i Telemark. Skien kommune setter nå inn kriseledelse, melder Telemarksavisa..

P4 - 22 Nov 17 kl. 13:17

15.000 i bot for å dele bilder av Nora Mørk

En mann fra Telemark har fått 15.000 kroner i bot for å ha delt private bilder av Nora Mørk. Mannen har forklart han fant bildene av håndballspilleren på nett, melder Telemarksavisa..

NRK - 22 Nov 17 kl. 13:55

15 000 i båt for Mørk-bilete

Ein mann frå Porsgrunn får 15 000 kroner i bot for å ha delt private bilete av handballstjerna Nora Mørk, skriv Telemarksavisa. Mørk melde 15 menn til politiet for å ha spreidd bileta på nett. Bileta kom på avvege etter hacking av mobilen hennar..

NRK - 22 Nov 17 kl. 13:55

15 000 i bot for Mørk-bilete

Ein mann frå Bamble har fått 15 000 kroner i bot for å ha delt private bilete av handballstjerna Nora Mørk, skriv Telemarksavisa. Mørk melde 15 menn til politiet for å ha spreidd bileta på nett. Bileta kom på avvege etter hacking av mobilen hennar..

NRK - 22 Nov 17 kl. 22:55

Datter innrømmer likskjending

Datteren til drepte Kari Grønnestad, som ble siktet for drapet på moren i 2015, tilstår å ha skjendet liket hennes, skriver Telemarksavisa. Både datteren og hennes samboer ble i august tiltalt for likskjending. Kun datteren har erkjent straffskyld..

VG - 22 Nov 17 kl. 22:41

TA: Kari Grønnestads datter tilstår likskjending

Kari Grønnestad ble funnet drept i et hundebur i Skien i 2015. Nå erkjenner datteren straffskyld for likskjending, melder Telemarksavisa..

P4 - 05 Oct 17 kl. 18:17

Vet fortsatt ikke dødsårsak

Den foreløpig obduksjonsrapporten gir ingen sikre svar på hvorfor en 52 år gammel mann, som ble funnet død på verandaen til en leilighet i Skien mandag kveld, døde. Politiet fant mannen død etter en kraftig brann i leiligheten, og selv om dødsårsaken fremdeles er ukjent, styrker obduksjonsrapporten ifølge Telemarksavisa politiets teori om at mannen døde før brannen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt