Tana

Monday, 01 June, 10:51

Nyheter om Tana

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 25 May 20 kl. 10:31

Tana på topp blant lakseelvene

Tana hamnar øvst på lista over elver der det har vorte fanga mest laks det siste tiåret, syner ei oversikt frå Statistisk sentralbyrå. I Tana har fangsten vore tett opp mot 11.000 laks i året i gjennomsnitt..

NRK - 28 May 20 kl. 12:13

Avblåser faren for storflom

Varmt vær de neste dagene gjør at NVE avlyser faren for storflom over det meste av landet. Det eneste unntaket er vassdragene der det fortsatt er fare for flom utover normalflom, er Alta- og Tana-vassdraget, opplyser NVE til Adresseavisen..

P4 - 16 Apr 20 kl. 06:27

Pågrepet for vold

En mann i 50-årene er pågrepet for vold mot en ung kvinne i Tana i Finnmark i natt. Det var litt over halv to i natt at politiet fikk melding om hendelsen, og de tror også at andre personer er utsatt for vold. Den fornærmede kvinnen er i slutten av tenårene, og hun har hevelser i ansiktet og kuttskader.

NRK - 13 Feb 20 kl. 09:02

Tre Tine-meierier kan bli lagt ned

Tine vurderer å legge ned tre meierier i Tana, Alta og på Sem utenfor Tønsberg. 149 ansatte kan miste jobben dersom Tine velger å legge ned tre meierier. – Vi må rasjonalisere der det er overkapasitet, sier Tine-sjef Gunnar Hovland..

NRK - 13 Feb 20 kl. 09:02

Tine vurderer å legge ned meierier

Tine vurderer å legge ned tre meierier i Tana, Alta og på Sem utenfor Tønsberg. 149 ansatte kan miste jobben dersom Tine velger å legge ned tre meierier. – Vi må rasjonalisere der det er overkapasitet, sier Tine-sjef Gunnar Hovland..

P4 - 13 Feb 20 kl. 08:58

150 Tine-ansatte kan miste jobben

Tre Tine-meierier kan bli lagt ned. Og i så fall kan 150 ansatte miste jobben. Det er Tines meierier i Tana, Alta og på Sem utenfor Tønsberg som står i fare.

P4 - 07 Feb 20 kl. 17:08

Elev alvorlig skadet i ulykke

En elev er innlagt på sykehus med alvorlige skader etter en ulykke ved Tana videregående skole natt til i dag. Ifølge rektor ved skolen skjedde skaden da gutten stupte kråke, skriver iFinnmark. Gutten ble hentet med helikopter..

NRK - 07 Feb 20 kl. 17:01

Alvorlig skadet i skolegården

En elev ved Tana videregående skole ble stygt skadet og måtte hentes med helikopter natt til fredag. Ifølge rektor ved skolen skjedde skaden da gutten stupte kråke, skriver iFinnmark. Sykehuset melder at skaden er alvorlig, men ikke livstruende..

P4 - 16 Dec 19 kl. 11:48

Tankbil og personbil kolliderte i Tana

En tankbil og en personbil har kollidert på fylkesvei 890 i Tana i Finnmark. Ifølge politiet er to personer involvert i hendelsen. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent..

VG - 13 Dec 19 kl. 10:02

Erna (81) fikk slag – ble først operert etter åtte timer

BÅTSFJORD (VG) Det tok åtte timer fra Erna Torgersen (81) fikk slag til hun var på operasjonsstuen i Tromsø. Ferden gikk med ambulanse, helikopter og fly fra Båtsfjord, via Tana og Kirkenes. Til slutt var det for sent..

NRK - 05 Nov 19 kl. 22:18

E6-stenging i Tana tar lengre tid

Vegtrafikksentralen Nord melder at E6 fortsatt er stengt ved Polmak i Tana kommune i Finnmark. De har ennå ikke fått tømt tanken på tankbilen med flybensin som kjørte av veien tidligere i dag. Det er omkjøring via Finland..

VG - 25 Nov 19 kl. 10:32

Tredje person varetektsfengslet i kongekrabbe-saken

En mann ble søndag fremstilt for varetektsfengsling etter at politiet gjennomførte en razzia mot et transportselskap i Tana..

NRK - 05 Nov 19 kl. 11:19

Tankbil av vegen i Tana

E6 ved Polmak i Tana er stengt etter at ein tankbil lasta med flydrivstoff har køyrd av vegen, melder Vegtrafikksentralen. Politiet ber om ei tryggingssone på 100 meter..

NRK - 22 Nov 19 kl. 16:18

Ny kongekrabbe-razzia

Det har vært en ny politirazzia i forbindelse med ulovlig konkgekrabbe i Finnmark i ettermiddag, skriver Fiskeribladet. Aksjonen var mot et lokalt transportselskap i Tana, som mistenkes for transport av den ulovlige krabben..

VG - 22 Nov 19 kl. 16:19

Ny razzia i kongekrabbe-saken

Et transportselskap i Tana ble fredag raidet av politiet i forbindelse med opprullingen av den såkalte kongekrabbe-ligaen..

VG - 22 Nov 19 kl. 16:19

Ny razzia i kongekrabbe-saken – to nye pågripelser

Et transportselskap i Tana ble fredag raidet av politiet i forbindelse med opprullingen av den såkalte kongekrabbe-ligaen. Ytterligere to personer er pågrepet..

P4 - 25 Nov 19 kl. 11:44

Pågrepet i kongekrabbe-saken

Ytterligere én mann er varetektsfengslet for omsetting av ulovlig kongekrabbe. Han ble sammen med en annen mann pågrepet i en politirazzia mot et transportselskap i Tana på fredag, mistenkt for å ha transportert den ulovlige krabben fra Øst-Finnmark. Den andre mannen ble løslatt i løpet av helgen.

NRK - 06 Nov 19 kl. 05:11

E6 åpnet etter ulykke i Tana

E6 er åpnet igjen i Tana i Finnmark etter å ha vært sperret siden tirsdag formiddag. En tankbil kjørte av veien og bergingsarbeidet har pågått i nærmere 18 timer. Tankbilen er nå tømt for bensin.

NRK - 22 Nov 19 kl. 16:49

Pågrepet etter kongekrabbe-razzia

Politiet har pågrepet ytterligere to personer i kongekrabbe-saken i forbindelse med razziaen i Tana. – I hvert fall en av disse hadde tilknytning til bedriften vi gikk til aksjon mot, sier Torstein Pettersen ved Finnmark politidistrikt..

NRK - 06 Nov 19 kl. 01:41

E6 fortsatt stengt ved Tana

Politiet i Finnmark opplyser at E6 ved Polmak i Tana fortsatt er stengt etter at en tankbil veltet tirsdag. Det pågår arbeid på stedet med å tømme bilen for flybensin og berge bilen. Politiet anslår at E6 fortsatt vil være stengt i et par timer..

P4 - 22 Nov 19 kl. 16:25

Ny kongekrabbe-razzia

Det har nå i ettermiddag vært en ny politirazzia i Finnmark i forbindelse med opprullingen av den såkalte kongekrabbe-ligaen. Politiet gikk til aksjon mot et transportselskap i Tana som er mistenkt for å ha transportert den ulovlige krabben fra Øst-Finnmark. To menn fra Båtsfjord, som er siktet etter ulovlig omsetning av kongegrabbe, ble i går varetektsfengslet i fire uker.

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 11:24

Tankbil med flybensin har kjørt av veien i Tana - sikkerhetssone på 100 meter

En tankbil med flybensin har kjørt av veien på E6 i Tana. Politiet har opprettet en sikkerhetssone på 100 meter, opplyser Vegtrafikksentralen Nord..

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 11:24

Tankbil med flybensin har kjørt av veien i Tana – sikkerhetssone på 100 meter

En tankbil med flybensin har kjørt av veien på E6 i Tana. Politiet har opprettet en sikkerhetssone på 100 meter, opplyser Vegtrafikksentralen Nord..

NRK - 05 Nov 19 kl. 11:19

Tankbiluhell stenger E6

E6 ved Polmak i Tana er stengt etter at ein tankbil lasta med flydrivstoff har køyrd av vegen, melder Statens vegvesen. Politiet vil ha ei tryggingssone på 100 meter..

NRK - 08 Nov 19 kl. 19:08

Personskader etter utforkjøring

Politiet melder at en trailer har kjørt av veien i Polmak i Tana. Det har blitt meldt om personskader etter utforkjøringen, men det er kun et kjøretøy som er involvert i ulykken. Nødetatene har rykket ut til ulykkesstedet..

NRK - 05 Nov 19 kl. 22:18

E6-stenging tar lengre tid

Vegtrafikksentralen Nord melder at E6 fortsatt er stengt ved Polmak i Tana kommune i Finnmark. De har ennå ikke fått tømt tanken på tankbilen med flybensin som kjørte av veien tidligere i dag. Det er omkjøring via Finland..

P4 - 05 Nov 19 kl. 11:31

Tankbil har kjørt av veien

En tankbil med flybensin har kjørt av veien på E6 i Tana. Politiet har opprettet en sikkerhetssone på 100 meter, opplyser Vegtrafikksentralen. Det har ikke oppstått lekkasjer som følge av hendelsen, melder politiet..

NRK - 10 Oct 19 kl. 15:12

Helga Pedersen ny Tana-ordfører

Samelista i Tana gjorde helomvending kvelden før ordførervalget, og vraket samarbeidet med Senterpartiet og tre andre partier. Les mer:.

NRK - 09 Oct 19 kl. 17:59

Helga Pedersen blir Tana-ordfører

Helga Pedersen blir likevel ordfører i Tana. Det er klart etter at Samelista har snudd, og inngått avtale med Arbeiderpartiet. De hadde først inngått avtale med Sp, Venstre, Høyre, Frp og SV..

NRK - 10 Sep 19 kl. 14:37

Trafikkulykke i Båteng i Tana

En person er fastklemt etter en trafikkulykke i Båteng i Tana. Nødetater er på stedet, melder politiet i Finnmark på Twitter..

P4 - 12 Sep 19 kl. 16:10

Jeger funnet i god behold

Jegeren som har vært savnet i Tana i Finnmark siden i går er funnet i god behold. Han ble funnet av redningshelikopter ved finskegrensen, opplyser politiet..

P4 - 12 Sep 19 kl. 13:25

Jeger savnet i Finnmark

En jeger er savnet i Tana i Finnmark. Han ble sist sett av jaktfølget sitt rundt klokken 12 i går. Mannen har seg rød jaktlue og grønn jakke, og politiet ber folk ta kontakt om de kan ha sett ham..

NRK - 10 Sep 19 kl. 15:54

Fraktet til sykehus etter ulykke

To personer er fraktet med redningshelikopter til Kirkenes sykehus etter en trafikkulykke ved Båteng i Tana. En person satt fastklemt etter ulykken, der to personbiler har kollidert. E6 er stengt i området..

VG - 10 Sep 19 kl. 17:21

Krav fra lokale Venstre-topper: Vil skifte ut Grande

Etter nok et begredelig Venstre-valg, mener partiets ordførerkandidater Børre Børresen i Tana og Leif Eggen i Stjørdal at tiden er inne for å skifte ut hele partiledelsen. Men partilederen selv nekter å gå..

Aftenposten - 19 Jun 19 kl. 17:41

Åpne flammer fra tårn i nye Tana bro

Åpne flammer velter ut av nye Tana bro i Finnmark – alle nødetater har rykket ut..

NRK - 19 Jun 19 kl. 16:13

Brann på bru i Tana

Politiet har fått flere meldinger om brann i et av brutårnene på nye Tana bru i Finnmark. Politiet har ikke ankommet stedet ennå, skriver VG..

NRK - 03 Apr 19 kl. 16:29

Tre skadd i frontkollisjon i Tana

Tre menn er skadd i en frontkollisjon mellom et vogntog og en personbil i Tana i Finnmark. Alle tre ble hentet med redningshelikopter. Kollisjonen skjedde på fylkesvei 98 mellom Smalfjord og Torhop..

NRK - 10 Jan 19 kl. 20:48

Vinden løyer i Finnmark

Nå er E6 over Sennalandet åpnet for trafikk. Dermed er det bare ytterst på Magerøya og Fv 98 mellom Lakselv og Tana som er helt stengt. Fire steder er kolonnekjørt: Ifjordfjellet, Bekkarfjord-Hopseidet, Kongsfjordfjellet og Båtsfjordfjellet..

Dagbladet - 01 Jan 19 kl. 18:09

Skuespiller Nils Utsi er død

Den samiske skuespilleren Nils Reidar Utsi fra Tana i Finnmark, døde nyttårsaften. Han ble 75 år gammel..

Aftenposten - 01 Jan 19 kl. 17:52

Skuespilleren Nils Utsi er død

Den samiske skuespilleren Nils Reidar Utsi fra Tana i Finnmark, døde nyttårsaften. Han ble 75 år gammel..

Dagbladet - 17 Nov 18 kl. 10:46

Enebolig i Tana totalskadd i brann

Én person er utsatt for røykpåvirkning og undersøkes av helsepersonell etter at en enebolig begynte å brenne i Tana i Finnmark natt til lørdag..

NRK - 17 Nov 18 kl. 05:27

Enebolig i Tana i brann

Fem personer kom seg ut av en brennende enebolig i Tana i Finnmark. Politiet fikk meldingen klokka 0441. Brannmannskapene klarte ikke å berge de to etasjers huset.

Aftenposten - 04 Nov 18 kl. 17:00

19-åring døde i ulykke i Tana

En 19 år gammel mann omkom søndag ettermiddag i en trafikkulykke i AusterTana i Tana kommune i Øst-Finnmark..

NRK - 04 Nov 18 kl. 16:38

Person alvorleg skadd i Tana

Ein person er alvorleg skadd i ei trafikkulukke i AusterTana i Tana kommune i Aust-Finnmark søndag ettermiddag. To bilar var involverte i ulukka, opplyser politiet. Fylkesveg 890 er stengt på ulukkesstaden inntil vidare, skriv NTB..

NRK - 04 Nov 18 kl. 17:02

19-åring død etter ulukke i Tana

Ein 19 år gammal mann er død som følge av skadane han fekk etter ei trafikkulukke i AusterTana i Aust-Finnmark. To personar og to bilar var involverte i ulukka, skriv politiet på Twitter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt