Takknemlig

Thursday, 21 February, 07:07

Nyheter om Takknemlig

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 19 Jan 19 kl. 17:08

Donald Trump Takknemlig for Mueller

Donald Trump sa han var Takknemlig for at spesialetterforsker Robert Mueller bestrider påstandene i amerikanske medier om at Trump ba sin tidligere advokat lyve til Kongressen. – Jeg setter pris på Muellers uttalelse, sa Trump lørdag..

VG - 25 Nov 18 kl. 19:38

Tanja får støtte fra hele Norge: – Lettet, rørt og Takknemlig

BODØ (VG) Flere hundre Facebook-meldinger, tekstmeldinger og blomster på døren. Hele Norge har omfavnet Tanja Arntsen (46) etter at hun sto frem med sin voldtektshistorie i VG..

Klartale - 08 Nov 18 kl. 10:06

«Chill» og Takknemlig

Linda Vidala behandler seg selv og verden så chill som mulig..

NRK - 16 Oct 18 kl. 07:36

Kan å flytte ambassaden i Israel

Regjeringen i Australia sier de er åpne for flytte landets ambassade i Israel fra Tel-Aviv til Jerusalem. Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier han er "Veldig Takknemlig" for at Australia nå vurderer å flytte ambassaden.

NRK - 16 Oct 18 kl. 07:36

Kan flytte ambassaden i Israel

Regjeringen i Australia sier de er åpne for å flytte landets ambassade i Israel fra Tel-Aviv til Jerusalem. Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier han er "Veldig Takknemlig" for at Australia nå vurderer å flytte ambassaden.

NRK - 09 Oct 18 kl. 18:30

Guterres roser Haleys innsats

FNs generalsekretær António Guterres sier via en talsperson at han er dypt Takknemlig for det utmerkede samarbeidet med Nikki Haley. Det melder Reuters. Haley gikk av som USAs FN-ambassadør i dag..

Dagbladet - 03 Sep 18 kl. 21:48

- På et tidspunkt trodde jeg aldri at jeg skulle bli seksti

En spesiell hendelse gjorde at Henning Kvitnes valgte å være Takknemlig for livet. Det er temaet for hans nye plate..

NRK - 31 Aug 18 kl. 11:09

Dørene lukkes i tingretten

Borgarting lagmannsrett har besluttet å lukke dørene til retten på nytt. Eirik Jensen fortsetter sin forklaring. Dommeren sier de er Takknemlig om Jensen varsler når det skal være lukkede dører..

NRK - 13 Jul 18 kl. 18:57

Musiker hyller Stoltenberg

– Thorvald var god til å være et bra menneske. Jeg er Takknemlig for at jeg ble kjent med ham, og synes det er trist at jeg ikke skal se ham igjen, sier musiker Lars Lillo Stenberg. Sammen med Thorvald Stoltenberg skrev han bok om Ninni Stoltenberg..

NRK - 13 Jul 18 kl. 05:18

Avviser at Trump sa noe stygt

Det hvite hus avviser at president Dobald Trump sa noe stygt om den britiske statsministeren Theresa May. Pressesekretær Sarah Sanders sier ifølge CNN at presidenten liker og respekterer May, og at han er Takknemlig for mottakelsen har får i London..

Hegnar.no - 30 Jun 18 kl. 13:41

Kjos fikk ambassadør-pris

- Jeg er Takknemlig for at vårt arbeid i USA blir verdsatt og anerkjent, sier Bjørn Kjos. .

VG - 02 Jul 18 kl. 11:22

Chris Froome frikjent av UCI: – Takknemlig og lettet

Chris Froome (33) er frikjent av UCI. Han blir dermed ikke utestengt for bruddet på for høye verdier av salbutamol..

NRK - 28 Jun 18 kl. 15:54

Pris tildelt Bjørn Kjos

Konsernsjef i Norwegian, Bjørn Kjos, får «Ambassadors Award» for sitt bidrag til å styrke relasjoner mellom USA og Norge. – Det er en stor ære å motta denne prisen. Jeg er Takknemlig for at vårt arbeid i USA blir verdsatt, sier Bjørn Kjos..

NRK - 22 Jun 18 kl. 09:47

Takker lensmann for 20 års jobbing

Sønnen til Marie-Louise Bendiktsen som ble drept i 1998, sier han er Takknemlig overfor lensmann Hans Roar Rasmussen som har jobbet med drapssaken i 20 år. Sønnen er fornøyd med at politiet har arrestert en mann rett før det har gått 20 år..

Aftenposten - 03 Jun 18 kl. 07:44

Bråvåknet da steinblokk braste inn på soverommet

– Vi er dypt Takknemlig for å leve. Det er et under av alle undre, sier Yvonne Mohr og Karsten Kuchharczyk..

NRK - 07 Jun 18 kl. 00:38

Alice Marie Johnson løslatt

Narkodømte Alice Marie Johnson (63) har blitt løslatt fra fengsel, etter å ha blitt benådet av USAs president tidligere i dag, melder CNN. – Jeg er så Takknemlig. Det føles som om jeg har fått livet på nytt, sier Johnson..

NRK - 30 Apr 18 kl. 22:43

Lektor Malkenes får varslerpris

Lektor Simon Malkenes har mottatt prisen Stockmanns hammer for å ha varslet om uheldige konsekvenser av fritt skolevalg i Oslo-skolen. Det melder bladet FriFagbevegelse. Lektoren sier han er Takknemlig over å ha mottatt prisen..

P4 - 30 Apr 18 kl. 23:21

Lektor Malkenes får varslerpris

Lektor Simon Malkenes får varslerprisen Stockmanns Hammer etter at han deltok på debattprogram i NRK og varslet om uheldige konsekvenser av fritt skolevalg i Oslo. Malkenes sier til bladet FriFagbevegelse at han er veldig Takknemlig for å få prisen. Malkenes har fått reprimande av skoleledelsen etter deltagelsen i debatten, fordi enkelte elever følte seg krenket av uttalelsene hans..

Hegnar.no - 10 Apr 18 kl. 22:05

Mykere ord i handelskonflikten

USAs president Donald Trump sier han er Takknemlig for at Kina vil senke tollen på biler, åpne opp finanssektoren og styrke rettighetene for opphavsrett..

P4 - 29 Mar 18 kl. 09:09

Trump sparker minister

USAs president Donald Trump har sparket ministeren for saker angående krigsveteraner, David Shulkin. Trump skriver på Twitter at han er Takknemlig for innsatsen som Shulkin har gjort for landets veteraner. Mannen som tar over jobben, har til nå vært lege for presidenten i Det hvite hus..

P4 - 30 Mar 18 kl. 07:55

Fikk mer penger etter Trump-kutt

FNs befolkningsfond fikk inn mer penger etter at USAs president Donald Trump fjernet støtten. For da gjorde andre land og Norge det motsatte, de ga mer til arbeidet for kvinner og nyfødte. Fondet opplyser til NTB at de hadde rekordhøye inntekter i fjor, og de er svært Takknemlig overfor land som Norge, som ikke bare opprettholdt, men økte støtten, for å gjøre opp for tapet..

VG - 21 Mar 18 kl. 07:26

Klæbo lar pappa styre pengene: – Takknemlig for at han gidder

SARPSBORG (VG) Gullkalven Johannes Høsflot Klæbo (21) har lagt et vanvittig langrennsår bak seg. Han har bare to krav for neste sesong: At morfar fortsetter som trener – og at pappa styrer butikken..

P4 - 14 Mar 18 kl. 19:17

Trøen er Høyres kandidat til Stortingspresident

Tone Wilhelmsen Trøen er nå enstemmig innstilt som Høyres kandidat til ny stortingspresident. Hun får nå oppgaven med å gjennomføre byggeprosjektet på en måte som styrker tilliten til Stortinget, opplyser Høyre i en pressemelding. Trøen har vært stortingspolitiker siden 2013 og sier hun er Takknemlig for tilliten og at det er en oppgave hun går til med ydmykhet og arbeidslyst..

VG - 15 Mar 18 kl. 21:21

Storhamar-treneren om hat trick-Curran: Dypt Takknemlig

HAMAR (VG) (Storhamar-Frisk Asker 6–1) Storhamar-trener Fredrik Söderström innrømmer at han er «dypt Takknemlig» for å ha Getligaens suverene back Kodie Curran (28) i sitt lag etter at kanadieren for første gang i karrieren scoret tre mål i en sluttspillkamp..

Aftenposten - 31 Jan 18 kl. 18:45

Det var ikke på norskkurs jeg lærte norsk. Regjeringen må snu | Wanjing Li

Si ;D-innlegg: Jeg er veldig Takknemlig for at jeg fikk begynne i en ordinær klasse rett etter at jeg flyttet til Norge..

VG - 09 Jan 18 kl. 21:22

Gullkamerat om sprintuttak: – Northug bør ta det som et kompliment at han nevnes

Før NM-sprinten torsdag mener Øystein «Pølsa» Pettersen (34) at Petter Northug (32) bør være Takknemlig for at OL-drømmen fortsatt lever..

Aftenposten - 27 Dec 17 kl. 18:30

Kronikk: Takk til de som gjør livet mitt mulig | Bjørn Stærk

Jeg har aldri hatt mer å være Takknemlig for, men aldri opplevd det vanskeligere å være det..

Aftenposten - 20 Dec 17 kl. 19:45

Nikolai (13): Jeg er Takknemlig for at læreren min oppdaget at jeg har dårlig syn

Si ;D-innlegg: Tenk hvis noen må ta tentamen med uoppdaget dysleksi eller dårlig syn og får dårligere karakterer, bare fordi man ikke sjekket disse tingene..

Aftenposten - 29 Sep 17 kl. 19:30

Jeg vil oppfordre alle mennesker i Norge til å sette mer pris på det vi har | Julie Fink

Si ;D-innlegg: Vi har mer enn det vi trenger. Vær Takknemlig for å leve i verdens beste land..

Aftenposten - 29 Aug 17 kl. 21:15

Hilsen fra en bortskjemt drittunge | Mari Qviller

Si ;D-innlegg: Selv om Norge har sine svakheter, er jeg så uendelig Takknemlig for livet jeg har..

VG - 30 Aug 17 kl. 19:27

Familien til Rakavan takker alle som bidro til leteaksjonen

Familien til Rakavan Jeevaharan Takknemlig overfor alle som bidro til leteaksjonen, og sier verden er fattigere uten 21-åringen..

Aftenposten - 03 Jul 17 kl. 21:17

De hadde samme kreftdiagnose. Bare en fikk ny medisin.

I Bærum sitter en Takknemlig kreftpasient på 53 år. Hun fikk en utprøvende kreftmedisin ved lokalsykehuset sitt. I Kristiansand sitter en enkemann på 62 år.

Aftenposten - 03 Jul 17 kl. 21:17

De hadde samme kreftdiagnose. Bare én fikk ny medisin.

I Bærum sitter en Takknemlig kreftpasient på 53 år. Hun fikk en utprøvende kreftmedisin ved lokalsykehuset sitt. I Kristiansand sitter en enkemann på 62 år.

VG - 17 May 17 kl. 16:56

Chelsea Manning: Takknemlig for all støtten fra hele verden

En optimistisk Chelsea Manning ser på tiden framover som spennende, pinlig, morsom - og som noe helt nytt..

Dagbladet - 19 Apr 17 kl. 01:43

Derfor er Mads Ousdal sin mor evig Takknemlig

Mads Ousdal (46) fikk beskjed av faren Sverre Anker Ousdal (72) om å ikke bli skuespiller, men av sin mor lærte han noe helt vesentlig..

VG - 20 Apr 17 kl. 19:19

Kjell Inge Røkke blar opp for kunstgressbane til sønnenes fotballklubb

Fotballklubben i Asker er svært Takknemlig for at milliardærfamilien Røkke/Eidsvig vil være med å finansiere deres nye kunstgressbane..

VG - 20 Apr 17 kl. 19:19

Kjell Inge Røkke blar opp for kunstgressbane til lokal fotballklubb

Fotballklubben i Asker er svært Takknemlig for at milliardærfamilien Røkke/Eidsvig vil være med å finansiere deres nye kunstgressbane..

Dagbladet - 08 Apr 17 kl. 21:35

Slik sier Arash takk til politimannen Sebastian. - Det sier sitt

Politibiler som sperrer gatene i Stockholm er dekorert med blomster. Folket er Takknemlig for jobben politiet har gjort etter angrepet..

P4 - 24 Mar 17 kl. 10:35

Sarah deler hjerteskjærende bilde av datterens urne

«Jeg vil alltid være Takknemlig for å ha vært mammaen din».

P4 - 24 Mar 17 kl. 10:35

Sarah (28) deler hjerteskjærende bilde av datterens urne

«Jeg vil alltid være Takknemlig for å ha vært mammaen din».

P4 - 22 Mar 17 kl. 09:03

John Arne Riise legger opp - for godt

110 landskamper og Champions League-triumf, men nå er det slutt. John Arne Riise har spilt sin siste fotballkamp. Riise sier i en pressemelding fra arbeidsgiveren Bettsson at det føles uendelig godt å ha tatt en avgjørelse og at han er Takknemlig for at han kan velge selv når han vil slutte.

NRK - 13 Feb 17 kl. 21:09

Glad for et tydelig resultat

– Jeg er glad det ble et så klart resultat. Det er et overveldende tillitsvotum fra min forening, Oslo Høyre. Så er jeg lettet, ydmyk og Takknemlig, sier Michael Tetzschner til NRK, etter nominasjons-seieren mot Stang..

Hegnar.no - 10 Feb 17 kl. 18:35

Putin ønsker Trump-møte i Slovenia

Russlands president Vladimir Putin sier han er Takknemlig for at Slovenia tilbyr å være vertskap for hans første møte med Donald Trump. .

Hegnar.no - 07 Feb 17 kl. 11:26

Iran: Trump har avslørt USA

Irans øverste leder sier han er Takknemlig for at Donald Trump har avslørt "USAs sanne ansikt". .

VG - 07 Feb 17 kl. 12:57

Irans øverste leder ut mot Donald Trump: – Han avslører «USAs sanne ansikt»

Irans øverste leder sier han er Takknemlig for at Donald Trump har avslørt «USAs sanne ansikt»..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt