Sykehus

Friday, 22 November, 19:40

Nyheter om Sykehus

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 8 timer siden

Fire til Sykehus etter ulykke

Fire personer er sendt til Sykehus etter en trafikkulykke på fylkesvei 65 i Rindal i Trøndelag. Skadeomfanget er foreløpig uklart. En bil skal ha krasjet inn i annen bil bakfra, opplyser politiet..

Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 12:48

Svensk boksestjerne havnet på Sykehus med blødning etter tittelkamp: – Jeg husker ingenting

Sven Fornling ble slått knockout i Tyskland og måtte legges inn på Sykehus..

NRK - 16 Nov 19 kl. 03:28

Til Sykehus etter ulykke

To personer er fraktet til Sykehus etter en trafikkulykke på Riksvei 555. Bilen skal ifølge politiet ha kjørt av veien og havnet på taket. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 17 Nov 19 kl. 01:51

Til Sykehus etter voldshendelse

En mann er kjørt til Sykehus etter en voldshendelse i Elvran i Stjørdal kommune i Trøndelag. Det er ikke meldt om alvorlig skade på mannen i 20-årene, men skal ha vært bevisstløs. Politiet er kontakt med en antatt gjerningsperson..

NRK - 17 Nov 19 kl. 04:51

Person til Sykehus etter brann

En person er kjørt til Sykehus etter en brann i et leilighetskompleks i Kongsberg i Buskerud. Personen skal ha blødd fra hodet. Brannen som startet i en leilighet er slukket.

NRK - 16 Nov 19 kl. 09:27

Presidenten i Serbia på Sykehus

Presidenten i Servia, Aleksandar Vucic, er innlagt på Sykehus med hjerte- og karproblemer, opplyser presidentkontoret. Vucic ble innlagt på militærSykehuset i Beograd fredag ettermiddag..

P4 - 17 Nov 19 kl. 07:29

Til Sykehus etter brann

En person ble reddet ut da det begynte å brenne i en boligblokk i Kongsvinger i Hedmark i natt. Personen ble kjørt med ambulanse til Sykehus. Skadeomfanget er ikke kjent.

NRK - 12 Nov 19 kl. 03:31

Jimmy Carter lagt inn på Sykehus

USAs tdligere president Jimmy Carter er innlagt på et Sykehus i Atlanta etter flere fall i hjemmet, opplyser Carter Center. 95-åringen ble mandag kveld innlagt på Sykehus for å gjennomføre et inngrep for å «lette på trykket mot hjernen hans..

P4 - 17 Nov 19 kl. 07:29

Fotgjenger påkjørt i Oslo

En fotgjenger får behandling på Ullevål Sykehus etter å ha blitt påkjørt i Oslo i natt. Fotgjengeren hadde vært bevisstløs en kortere periode og ble kjørt til Sykehus med ambulanse. Bilføreren forsøkte å stikke av til fots etter ulykken, men ble pågrepet etter kort tid.

NRK - 13 Nov 19 kl. 13:11

Sykehus får foretaksstraff

Lovisenberg Diakonale Sykehus er ilagt en foretaksstraff for brudd på helsepersonelloven på 300.000 kroner. I januar 2018 døde en mann da han var innlagt til tvungen observasjon for feilmedisinering..

Aftenposten - 13 Nov 19 kl. 18:30

Tre av fire regjeringspartier går imot egen regjering i Sykehus-strid

Alle partiene i bystyret i Oslo, bortsett fra Ap og Høyre, er kritiske til planene om å legge ned Ullevål Sykehus..

Aftenposten - 13 Nov 19 kl. 18:30

Tre av fire regjeringspartier går imot egen regjering i Sykehus-striden

Alle partiene i bystyret i Oslo, bortsett fra Ap og Høyre, er kritiske til planene om å legge ned Ullevål Sykehus..

P4 - 14 Nov 19 kl. 06:25

To til Sykehus etter brann i Bodø

To personer er sendt til Sykehus etter at det begynte å brenne i en leilighet i boligblokk i Bodø. Det melder politiet på Twitter. De to skal selv ha kommet seg ut av leiligheten.

Aftenposten - 13 timer siden

Høie vektlegger samarbeid i ny Sykehusplan

Sykehusene må bli mer utadvendte, mener helseminister Bent Høie (H). I den nye nasjonale planen er hovedgrepet økt samarbeid mellom Sykehus og kommuner..

P4 - 14 Nov 19 kl. 21:34

To døde etter skoleskyting

To elever er nå bekreftet døde etter skoleskytingen ved Los Angeles i USA i kveld. Det er en 16 år gammel jente og en 14 år gammel gutt som er drept. I tillegg er to 14 år gamle elever skadet.

Aftenposten - Igår: 15:06

Eldre kvinne døde i busspåkjørsel i Sandefjord

En kvinne i slutten av 70-årene døde på Sykehus etter at hun ble påkjørt av en buss i sentrum av Sandefjord torsdag morgen..

NRK - 2 timer siden

Varetektsfengslet i fire uker

Mannen som er siktet for å ha knivstukket en kvinne i Drammen onsdag, er fredag varetektsfengsling i fire uker. Kvinnen får fremdeles behandling på Sykehus. Mannen har forklart seg, men har ikke tatt stilling til straffskyld ifølge DT.

NRK - Igår: 15:04

Eldre kvinne døde etter påkjørsel

En kvinne i slutten av 70-åra døde på Sykehus etter at hun ble påkjørt av en buss i sentrum av Sandefjord i dag tidlig. Kvinnen ble fraktet til Oslo universitetsSykehus. Der ble hun erklært død i ettermiddag, opplyser Sørøst politidistrikt..

VG - 13 timer siden

Her får Torveig (80) intravenøs behandling hjemme i stua

Før ville Torveig fått denne behandlingen på Sykehus. Nå har kommunene overtatt ansvaret. Men en rekke kommuner sliter med å ta imot alvorlig syke pasienter..

NRK - 14 Nov 19 kl. 00:13

To til Sykehus etter kollisjon

To personer er fraktet til akuttmottaket ved Haukeland Sykehus etter en front mot front-kollisjon i Seim i Nordhordland. Tilstanden deres er ukjent. Nødetatene ble varslet om ulykken på Lindåsvegen fra Seim mot Hundvin klokken 23.

P4 - Igår: 22:42

Drapsforsøk Drammen

En mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en kvinne ble knivstukket på åpen gate i Drammen i ettermiddag, melder NRK. Ifølge politiet ligger kvinnen på Sykehus med alvorlige skader..

NRK - I førrgår: 15:51

Kontroll på gjerningsmann

Politiet har nå kontroll på en mann som knivstakk en kvinne i Tollbugata i Drammen. Ifølge vitner på stedet skal det ha vært en krangel som har eskalert. Den knivstukkede kvinnen er sendt til Sykehus.

NRK - Igår: 08:32

Kvinne påkjørt av bussen

Det er en eldre kvinne som ble påkjørt av en buss i Sandefjord i morges. Hun er sendt til Sykehus etter ulykken og skal opereres, opplyser politiet. Skadeomfanget er ikke kjent.

Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 19:59

Sørloth havnet på Sykehus i helgen: – Jeg ble litt groggy og litt kvalm

Alexander Sørloth ble sendt til Sykehus for sjekk etter å ha fått en smell i hodet søndag, men han var ikke i tvil om at han skulle på landslagssamling..

P4 - 13 Nov 19 kl. 13:13

Forelegg til Sykehus etter dødsfall

Lovisenberg Diakonale Sykehus i Oslo er ilagt et forelegg på 300.000 kroner etter at en 26 år gammel mann døde mens han var innlagt til tvungen observasjon. Det var i januar i fjor at mannen ble behandlet med flere medisiner i store doser.

VG - Igår: 08:00

Høie med nye retningslinjer: – Privat behandling kan ikke avvises

Flere pasienter har stått frem i VG og fortalte at de har fått avslag på behandling ved offentlig Sykehus - fordi de har betalt for behandling privat. Det vil helseminister Bent Høie (H) endre..

VG - Igår: 08:00

Høie med nye retningslinjer: Kan ikke avvises etter privat behandling

Flere pasienter har stått frem i VG og fortalte at de har fått avslag på behandling ved offentlig Sykehus - fordi de har betalt for behandling privat. Det vil helseminister Bent Høie (H) endre..

NRK - 11 Nov 19 kl. 04:41

En person til Sykehus etter brann

En beboer er kjørt til Sykehus etter en brann i en enebolig på Borgen i Asker. Brannen er slukket, men det er mye røyk på stedet. En hund er funnet død i huset, melder politiet..

P4 - 11 Nov 19 kl. 05:06

Person til Sykehus etter boligbrann

En person er kjørt til Sykehus, og en hund er funnet død etter brann i en enebolig i Asker i natt. Skadeomfanget til personen er ukjent. Brannvesenet opplyser at de har kontroll på brannen..

P4 - 14 Nov 19 kl. 19:09

Minst en person døde i skoleskyting

En kvinne ble drept i skoleskytingen i Los Angeles i USA i kveld. I tillegg er to menn kritisk skadet, mens en fjerde person får behandling på Sykehus for mindre skader. Alderen deres er ikke kjent.

NRK - 19 Nov 19 kl. 16:23

Jente påkjørt av politibil

En jente er påkjørt av en politibil som var på vei til en bilulykke hvor en ung gutt er påkjørt av en lastebil i Gävle i Sverige. Det skriver Expressen. Gutten er sendt til Sykehus, mens jenta som er påkjørt sjekkes av en ambulanse..

P4 - I førrgår: 22:52

Skyting i Gøteborg

En mann skal være skadd etter en skyting i Göteborg. Det skriver Aftonbladet. Mannen er sendt til Sykehus med uklart skadeomfang.

P4 - 14 Nov 19 kl. 19:09

Kvinne drept i skoleskyting

En kvinne ble drept i skoleskytingen i Los Angeles i USA i kveld. I tillegg er to menn kritisk skadet, mens en fjerde person får behandling på Sykehus for mindre skader. Alderen deres er ikke kjent.

P4 - I førrgår: 12:04

Tror drapssiktet far var tilregnelig

Sakkyndige har undersøkt faren som er siktet for drap på sin 15 år gamle sønn på Kapp i Oppland i starten av november for å se om han er tilregnelig. Det har blitt gjennomført en judisiell observarsjon av mannen. Og politiet sier til VG at det ikke er noen opplysninger som tilsier at han ikke var tilregnelig.

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 10:09

Alexander Sørloth til Sykehus med hodeskade

Landslagsspiss Alexander Sørloth ble fraktet til Sykehus med hodeskade da hans Trabzonspor vant mot Alanyaspor i søndagens seriekamp.

Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 06:16

Jimmy Carter innlagt på Sykehus etter nye fall

Tidligere president Jimmy Carter (95) er innlagt på et Sykehus i Atlanta etter flere fall, opplyser Carter Center..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 05:47

Person til Sykehus etter brann i Asker

En person er kjørt til Sykehus, og en hund er funnet død etter brann i en enebolig i Asker natt til mandag..

NRK - 16 Nov 19 kl. 14:42

Til Sykehuset etter trafikkulykke

En person er kjørt til Sykehus for en sjekk etter en utforkjøring på E16 i Kongsvinger. Bilen kjørte av vegen og rullet rundt..

NRK - 16 Nov 19 kl. 22:34

Hindenburg–overlevende døde fredag

Den siste gjenlevende fra ulykken med luftskipet Hindenburg, er død. Werner Gustav Doehner var åtte år gammel da passasjerluftskipet tok fyr og styrtet i Lakehurst i New Jersey 6. mai 1937.

NRK - 09 Nov 19 kl. 22:57

Én hardt skadet i Malmö-skyting

Minst én av de to mennene som er skutt i Malmö, er hardt skadd. Begge får behandling på Sykehus, opplyser svensk politi til SVT. Den ene ble skutt inne på en restaurant, mens den andre kom seg til Sykehus selv.

NRK - 09 Nov 19 kl. 22:57

Én hardt skadd i Malmö-skyting

Minst én av de to mennene som er skutt i Malmö, er alvorlig skadd. Begge får behandling på Sykehus, opplyser svensk politi til SVT. Den ene ble skutt inne på en restaurant, mens den andre kom seg til Sykehus selv.

Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 12:09

Magnus Krog til Sykehus etter fall

Kombinertutøver Magnus Krog falt stygt under hoppkonkurransen under NM i kombinert søndag..

P4 - 18 Nov 19 kl. 14:20

Eksplosjon på skole i Sverige

En person er kjørt til Sykehus etter en eksplosjon på en skole i Helsingborg i Sverige rundt klokken ett i dag. Personen skal ikke være alvorlig skadet, melder SVT. Politiets bombegruppe er på vei til stedet for å undersøke at det ikke er flere gjenstander som kan eksplodere.

NRK - 17 Nov 19 kl. 05:50

Fotgjenger påkjørt

En fotgjenger behandles på Sykehus etter å ha blitt påkjørt i Oslo i natt. Føreren av bilen stakk av til fots, men ble raskt pågrepet. Mannen i 40-årene hadde ikke gyldig førerkort og var ifølge politiet meget ruset..

P4 - 18 Nov 19 kl. 17:06

66 skadet i Hongkong

Minst 66 personer har blitt skadet i demonstrasjonene i Hongkong i dag og har fått behandling av helsepersonell. Det melder CNN. Seks personer har blitt kjørt til Sykehus med ukjent skadeomfang.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt