Sykehus

Monday, 24 February, 13:01

Nyheter om Sykehus

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - I førrgår: 07:19

Til Sykehus etter slagsmål

En kvinne er sendt til Sykehus og to menn er pågrepet etter et slagsmål i en leilighet på Galgeberg i Oslo i natt. Seks eller sju personer var ifølge politiet involvert, og kvinnen som er sendt til Sykehus skal ha blitt slått med batong. Tilstanden hennes er ikke kjent..

NRK - 12 timer siden

Tre til Sykehus etter utforkjøring

Tre personer er kjørt til Sykehusetter en trafikkulykke i Rendalen i Innlandet søndag kveld. Det satt en voksen og to barn i bilen. De ble først sjekket av ambulanse, før de ble kjørt til Hamar Sykehus.

NRK - Igår: 02:55

En til Sykehus etter ulykke på Hvam

En person er fraktet til Ullevål Sykehus etter at en bil har kjørt ut av vegen på Hvamsmovegen på Romerike. Øst politidistrikt melder at det var fem mennnesker i bilen og at det er meldt om bruddskader..

P4 - Igår: 22:13

Til Sykehus etter dykkerulykke

En kvinnelig dykker er fraktet til Sykehus i Bodø etter en ulykke i Sigerfjorden i Nordland. Politiet sier det dreier seg om en arbeidsulykke - kvinnen foretok et yrkesdykk på et oppdrettsanlegg, men omstendighetene er ikke klare..

NRK - I førrgår: 05:12

Kvinne til Sykehus i Oslo

To menn er arrestert og en kvinne er sendt til Sykehus i Oslo. Hun ble slått med batong og skadd i forbindelse med slåssing mellom seks-sju personer i en leilighet på Galgeberg..

NRK - I førrgår: 04:40

Ranet og slått med øks og batong

I Oslo er en mann sendt til Sykehus med alvorlige, men ikke kritiske hodeskader, etter et ran i Københavngata. En gjerningsperson slo offeret med øks og batong. Offeret, en mann i 30-årene, ble kjørt til Sykehus.

NRK - I førrgår: 05:10

Voldsoffer til Sykehus i Tønsberg

En mann i 20-årene er arrestert i Tønsberg etter at en mann i 30-årene er lagt inn på Sykehus med ukjente skader etter en voldshendelse i setntrum i natt..

Aftenposten - 20 Feb 20 kl. 16:50

Landu-Landu kjørt til Sykehus

Sandnes Ulfs Christian Landu-Landu ble kjørt til Sykehus med hjernerystelse etter de lyseblås kamp mot Vidar onsdag kveld..

P4 - 19 Feb 20 kl. 05:46

Mann til Sykehus etter vold

En mann er kjørt til Haukeland Sykehus etter å ha blitt utsatt for vold i Fana i Bergen. Mannen ble funnet nær bybanestoppet på Skjold. Politiet forsøker å finne ut hva som har skjedd, og gjør undersøkelser på stedet..

NRK - 18 Feb 20 kl. 14:21

Høie vurderer ny lokaliseringssak

Kort tid etter at helseminister Bent Høie (H) avgjorde Sykehusstriden på Helgeland, dro han tirsdag til Innlandet for å besøke nedleggingstruede Sykehus. Etter planen skal to av fire Sykehus legges ned, og et nytt hovedSykehus skal bygges i fylket..

NRK - 18 Feb 20 kl. 05:55

Sju av åtte Sykehus bryter loven

Et tilsyn utført av Statens helsetilsyn ved Sykehusene viser at nesten alle bryter loven og utsetter pasienter for alvorlig risiko når de ikke får plass på rett avdeling. Åtte Sykehus er undersøkt, og kun Helse Stavanger har fått godkjent, skriver VG.

NRK - 16 timer siden

To til Sykehus etter møteulykke

To personer er skadet etter et trafikkuhell på riksvei 120 i Våler i Østfold. De to var sjåfører i hver sin bil som kolliderte, opplyser politiet..

VG - 18 Feb 20 kl. 07:50

Helsetilsynet: Syv av åtte Sykehus bryter loven

Sykehusene er så fulle at pasientene ikke får plass på avdelingen der de hører hjemme. Statens Helsetilsyn mener syv av åtte Sykehus følger opp såkalte «utlokaliserte» pasienter så dårlig at de bryter loven og utsetter pasienter for alvorlig risiko..

P4 - 18 Feb 20 kl. 08:13

Sju av åtte Sykehus bryter loven

Sju av åtte Sykehus bryter loven når det gjelder pasienter som ikke får plass på avdelinger de skal være på. Det kommer i et landsomfattende tilsyn fra Statens Helsetilsyn. På grunn av plassmange må pasienter flyttes til andre avdelinger enn der de hører hjemme.

Aftenposten - Igår: 07:02

Fem tenåringer i bilulykke på Hvam

Fem personer i alderen 16 til 19 år er fraktet til Sykehus etter at bilen de var i, kjørte av Hvamsmovegen nær Årnes. Bilen holdt trolig høy hastighet..

P4 - 23 timer siden

Tre barn skadd i ulykke

En voksen og tre barn er sendt til Sykehus etter en at en bil kjørte av veien i Trsyil i ettermiddag. Skadeomfanget er ikke kjent. Det er ifølge politiet svært glatt der ulykken skjedde, mellom Nybergsund og Sälen..

Aftenposten - Igår: 07:02

Fem tenåringer i bilulykke på Hvam. Politiet mistenker høy fart og rus.

Fem personer i alderen 16 til 19 år er fraktet til Sykehus etter at bilen de var i, kjørte av Hvamsmovegen nær Årnes. Bilen holdt trolig høy hastighet..

NRK - 15 Feb 20 kl. 08:24

En til Sykehus etter brann

En kvinne ble sendt til Sykehus for sjekk og fire personer ble evakuert etter en brann i et rekkehus i Porsgrunn i natt. Leiligheten er ubeboelig, men brannskillene gjorde at brannen ikke spredte seg til de andre tre leilighetene i rekka..

P4 - 14 Feb 20 kl. 15:05

Til Sykehus etter grunnstøting

En person er hentet opp av sjøen etter at en båt grunnstøtte ved Riste i Møre og Romsdag i ettermiddag. Vedkommende ble funnet et stykke unna båten og er fløyet til Sykehus, melder Hovedsredningssentralen. Tilstanden er ikke kjent..

NRK - 10 timer siden

Syklist siktet for drapsforsøk

Svensk politi pågrep søndag kveld en syklist som skal ha hogd en bilist under en krangel i Sandviken i Midt-Sverige. Bilisten måtte fraktes til Sykehus, men er ikke alvorlig skadet. Syklisten er siktet for drapsforsøk og trusler..

NRK - Igår: 21:57

Dykkerulykke i Vesterålen

En person er skadet i en dykkerulykke i Sigerfjord i Vesterålen. Ifølge politiet er det en arbeidsulykke. Den skadde er fløyet til Sykehus i Bodø med helikopter..

NRK - Igår: 21:57

Dykkerulykke i Nordland

En person er skadet i en dykkerulykke i Sagfjorden i Sørfold nord for Bodø. Ifølge politiet er det en arbeidsulykke. Den skadde er fløyet til Sykehus i Bodø med helikopter..

NRK - Igår: 22:42

Kvinne skadd i dykkerulykke

En kvinnelig dykker er skadd i forbindelse med arbeid på et oppdrettsanlegg i Sagfjorden i Sørfold kommune i Nordland. Kvinnen er fløyet til Sykehus. Skadestatus er uvisst, ifølge politiet i Nordland..

NRK - Igår: 22:42

Kvinne skadd i dykkerulykke

En kvinnelig dykker er skadd i forbindelse med arbeid på et oppdrettsanlegg i Sagfjorden i Sørfold kommune i Nordland. Kvinnen er fløyet til Sykehus. Skadestatus er uvisst, ifølge politiet i Nordland..

NRK - Igår: 02:55

Flere skadd i ulykke på Hvam

En tenåring er fraktet til Ullevål Sykehus med mulige alvorlige skader etter at en bil kjørte ut av vegen på Hvamsmovegen på Romerike. Ifølge politiet var det fem i bilen, i alderen 16–19 år. Flere av passasjerene er fraktet til Ahus med bruddskader..

NRK - I førrgår: 14:41

Bil og snøskuter kolliderte

En person er fraktet til Sykehus med luftambulanse etter en kollisjon mellom en bil og en snøskuter i Stor-Elvdal, opplyser politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - Igår: 03:09

Skadet i snøskuterulykke i Tuddal

En mann er skadet og fraktet til Sykehus etter at en snøskuter veltet på Vindsjøvegen i Tuddal i Telemark, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Redningsmannskaper fra Røde Kors fraktet mannen ned til Bondalsvegen på snøskuter..

P4 - I førrgår: 07:21

Ran i Oslo

En mann i 30-årene er sendt til Sykehus med alvorlige hodeskader etter å ha blitt ranet på Grünerløkka i Oslo i natt. Politiet opplyser at skadene ikke er livstruende. Han skal ha blitt slått med øks og batong.

Aftenposten - I førrgår: 07:08

Mann alvorlig skadet med øks og batong under ran i Oslo

En mann er sendt til Sykehus med alvorlige hodeskader etter et ran på åpen gate i Oslo natt til lørdag. Gjerningspersonen brukte øks og batong og er på frifot..

NRK - I førrgår: 02:10

Første korona-dødsfall i Europa

Det første dødsfallet som følge av covid-19-viruset er bekreftet i Italia, opplyser italienske myndigheter. Den omkomne er en 78 år gammel mann fra Veneto-regionen nordøst i landet. Mannen ble innlagt på Sykehus for 10 dager siden.

NRK - I førrgår: 02:10

Første korona-dødsfall i Italia

Det første dødsfallet som følge av covid-19-viruset er bekreftet i Italia, opplyser italienske myndigheter. Den omkomne er en 78 år gammel mann fra Veneto-regionen nordøst i landet. Mannen ble innlagt på Sykehus for 10 dager siden.

P4 - I førrgår: 11:26

Korona-dødsfall i Italia

For første gang er det meldt om dødsfall som følge av koronaviruset i Italia. To personer har mistet livet. En av dem er en 78 år gammel mann som døde på Sykehus.

NRK - 12 Feb 20 kl. 12:20

Knvidrapsmann på Sykehus

Tiltalen og rettssaken mot Makaveli Lindén er utsatt fordi han er innlagt på Sykehus, melder Dagbladet. Lindén har innrømmet å ha drept Heikki Bjørklund Paltto (24) på Majorstuen i oktober 2018, og for å ha knivranet en mann kort tid før..

NRK - 12 Feb 20 kl. 12:20

Knivdrapsmann på Sykehus

Tiltalen og rettssaken mot Makaveli Lindén (21) er utsatt fordi han er innlagt på psykiatrisk Sykehus. Lindén har innrømmet å ha drept Heikki Bjørklund Paltto (24) på Majorstua i Oslo i oktober 2018, og for å ha knivranet en mann kort tid før..

P4 - I førrgår: 07:44

Voldshendelse i Tønsberg

En mann i 30-årene er lagt inn på Sykehus med ukjent skadeomfang etter at han i natt ble utsatt for vold i Tønsberg. En mann i 20-årene er pågrepet etter hendelsen. Politiet vet foreløpig lite om hva som har skjedd..

NRK - I førrgår: 19:03

Fakkeltog i Elverum

Mange har møtt opp for å gå i fakkeltog for å beholde Sykehus i Elverum. Når det bygges et nytt hovedSykehus i Innlandet skal to av de nåværende Sykehusene i fylket legges ned. Det håper de oppmøtte i Elverum i kveld å unngå..

NRK - I førrgår: 23:35

Sykehusene må spare på verneutstyr

Norske helsemyndigheter tror det kan bli vanskelig å skaffe verneutstyr i tiden framover, og har gitt norske Sykehus beskjed om å ikke sløse med verneutstyr. Årsaken er at det er blitt vanskeligere å skaffe slikt utstyr på grunn av korona-smitten..

NRK - I førrgår: 03:35

Korona-mistenkte skal testes hjemme

Britisk helsevesen skal begynne å teste pasienter for korona-smitte hjemme i stedet for å frakte dem til Sykehus. Dermed håper de å begrense smitten, og ambulanser kan stå i beredskap i stedet for at de stadig må desinfiseres, melder Sky News..

NRK - 21 Feb 20 kl. 00:32

Arrestert i Moss for knivvold

En mann på 31 år er arrestert av politiet i Moss og siktet for å ha rispet en person med kniv. En 34-årig mann er kjørt til Sykehus med mindre skader, opplyser Øst politidistrikt.

Aftenposten - 12 Feb 20 kl. 13:04

Makaveli Lindén overført til Sykehus

Drapssiktede Makaveli Lindén er overført til psykiatrisk Sykehus. Påtaleinnstillingen mot ham er utsatt på grunn av etterforskningen av Prinsdal-drapet..

P4 - 20 Feb 20 kl. 09:34

En person død av koronaviruset i Sør-Korea

En person har omkommet av koronaviruset i Sør-Korea. Dette er det første dødsfallet knyttet til utbruddet i landet, ifølge nyhetsbyrået Yonhap. Personen var innlagt og fikk behandling på Sykehus, opplyser helsemyndighetene i landet..

Klartale - 18 Feb 20 kl. 10:59

Kinesisk Sykehus-direktør døde av viruset

Nesten 1.900 er døde på grunn av covid-19-viruset. Over 72.

Aftenposten - 18 Feb 20 kl. 15:40

Eldre kvinne alvorlig skadet i brann i Bærum

En kvinne i 90-årene er sendt til Sykehus med alvorlige skader etter en brann i et rekkehus i Bærum..

Aftenposten - 09 Feb 20 kl. 16:31

En mann til Sykehus etter trafikkulykke i Vinje

En personbil og et vogntog kolliderte på E134 i Åmot i Vinje søndag ettermiddag. En mann er brakt til Sykehus..

NRK - 12 Feb 20 kl. 11:34

Hver fjerde pasient får avslag

Hver fjerde pasient fastleger henviser til psykiatrisk behandling, får avslag på behandling fra Sørlandet Sykehus. Oddvar Sæther, direktør ved klinikk for psykisk helse ved Sørlandet Sykehus, mener andelen av pasienter som får et nei er altfor høy..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt