Sverige

Fredag, 05 Mars, 10:53

Nyheter om Sverige

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 20 timer siden

13 nye koronadødsfall i Sverige

Sverige har registrert 13 nye koronadødsfall og 4838 nye smittetilfeller det siste døgnet. Til nå har over 680.000 personer fått påvist koronasmitte i Sverige, og litt under 13.

NRK - I førrgår: 02:56

Ny covid-medisin prøvd i Sverige

I Sverige er den første koronapasienten behandlet med et nytt legemiddel kalt bamlanivimab. Det er det amerikanske legemiddelfirmaet Eli Lilly som har levert den første dosen på en berdskapslisens, melder SVT. Neste uke får Sverige 200 doser av medisinen..

NRK - 28 feb. 21 kl. 15:41

Døde i ulykke på isen sør i Sverige

En mann i 60-årene er død etter å ha gått gjennom isen på Vidöstern i Värnamo i Sverige, melder SVT. Det har vært flere isulykker sør i Sverige de siste dagene. Fire eldre menn døde i en ulykke på Vallsjön utenfor Sävsjö torsdag..

NRK - 26 feb. 21 kl. 14:29

28 koronadødsfall i Sverige

Det er registrert 28 nye koronarelaterte dødsfall i Sverige, ifølge Folkhälsomyndigheten. Totalt er 12.826 døde som følge av pandemien i Sverige.

NRK - 25 feb. 21 kl. 14:10

Fem nye koronadødsfall i Sverige

I Sverige er det registrert fem koronarelaterte dødsfall og 4.995 nye smittetilfeller det siste døgnet. Sverige har registrert 12.

NRK - 20 feb. 21 kl. 11:06

Brasiliansk virus påvist i Sverige

Den brasilianske muterte varianten av koronaviruset er påvist i Sverige, melder den svenske avisa Expressen. Det skal være fire smittede i regionen Gävleborg. De smittede skal ikke ha noen kjent reisetilknytning til Brasil.

NRK - 02 feb. 21 kl. 14:09

224 nye koronadødsfall i Sverige

I Sverige er det registrert 224 koronarelaterte dødsfall siden fredag, viser tall fra helsemyndighetene. Totalt er 11.815 mennesker døde av covid-19 i Sverige under pandemien.

NRK - 20 timer siden

Sverige vil gi eldre Astra-vaksinen

Svenske folkehelsemyndigheter anbefaler nå AstraZenecas koronavaksine til alle over 18 år. Tidligere anbefalte de ikke vaksinen for personer over 65 år. Beskjeden kommer etter at nye studier viser at både AstraZeneca-vaksinen og Pfizer-vaksinen er svært effektive i å redusere koronainfeksjoner hos eldre over 70 år.

VG - Igår: 10:26

Politiet: Ofrene i knivangrepet i Sverige var trolig tilfeldige

Ingen av de syv som i går ble angrepet med kniv i Vetlanda i Sverige er lenger i livsfare. Det er ingen mistanker om koblinger mellom noen av de syv og gjerningsmannen, men politiet har ikke klassifisert angrepet som terror..

NRK - 16 feb. 21 kl. 14:14

59 nye koronadødsfall i Sverige

Det er registrert 59 koronarelaterte dødsfall I Sverige siden fredag, viser tall fra Folkhälsomyndigheten. Totalt har 12.487 dødd som følge av covid-19 i Sverige.

NRK - Igår: 22:58

Tre livstruende skadd i Sverige

Tre av de åtte skadde i angrepet i Vetlanda i Sverige, får behandling på sykehus for livstruende skader, melder SVT.. Politiet etterforsker saken med sikte på å avdekke om angrepet var terrormotivert..

Aftenposten - Igår: 18:59

Angrep mot flere personer i Vetlanda i Sverige etterforskes som mulig terrorangrep

Angrepet der flere personer ble skadd i Vetlanda i Sverige, etterforskes som et mulig terrorangrep, opplyser svensk….

NRK - 02 mars 21 kl. 08:28

Sverige stenger grenseovergangar

Frå og med tysdag er det forbode å passera ut av Noreg og inn i Sverige på 19 vegar. Trafikken blir vist til andre grenseovergangar. Overgangane det gjeld, er i Dalarna og Värmland, opplyser svensk politi..

NRK - 28 feb. 21 kl. 17:36

Skutt og drept i Örebro i Sverige

En mann i 20-årene er skutt og drept i Örebro i Sverige, melder SVT. Politiet fikk melding om skyting kl. 14:42.

NRK - 28 feb. 21 kl. 13:17

Sverige tok VM-gull

Maja Dahlqvist og Jonna Sundling sikret Sverige gull i lagsprinten i ski-VM i Oberstdorf foran Sveits og Slovenia. Norge, med Maiken Caspersen Falla og Tiril Udnes Weng på laget, endte på sjetteplass..

NRK - 27 feb. 21 kl. 18:56

Gikk gjennom isen og døde i Sverige

En person er død etter å ha gått gjennom isen ved Enköping i Sverige, melder SVT. Totalt seks personer gikk gjennom isen ved en bro et stykke utenfor byen nordvest for Stockholm. Tre av dem får nå behandling på sykehus..

VG - 27 feb. 21 kl. 17:11

Seks gikk gjennom isen i Sverige – én død, flere til sykehus

En person er omkommet etter isdramaet i Mälaren i Sverige, skriver Aftonbladet..

NRK - 11 feb. 21 kl. 13:19

Pressekonferanse i Sverige

Sverige har i dag pressekonferanse om vaksineringa i Sverige..

E24 - 26 feb. 21 kl. 19:39

Momsskandale i Sverige: Stein Erik Hagens Komplett fryser samarbeid

En av Kompletts leverandører anklages for å være involvert i en massiv bedragerisak. Nå fryser selskapet samarbeidet i Sverige..

NRK - 26 feb. 21 kl. 12:29

Diskuterte løsning for dagpendlere

Statsminister Erna Solberg hadde fredag samtaler om løsningen for dagpendlerne fra Sverige og Finland med Sveriges statsminister Stefan Löfven. Fra mandag kan dagpendlere fra Sverige og Finland igjen kunne komme på jobb i Norge. Løsningen innebærer et strengt testregime.

Klartale - 26 feb. 21 kl. 10:58

Åpner for pendlere fra Sverige og Finland

Fra mandag vil dag-pendlere fra Sverige og Finland kunne komme på jobb i Norge igjen..

E24 - 26 feb. 21 kl. 10:30

Løsning for dagpendlere fra Sverige og Finland

Fra mandag vil dagpendlere fra Sverige og Finland igjen kunne komme på jobb i Norge under et strengt test- og kontrollregime, opplyser regjeringen..

VG - 24 feb. 21 kl. 17:01

Slik skal Sverige unngå en tredje bølge

Sverige har siden mars i fjor valgt en annen coronastrategi enn sine naboland. Nå strammer de inn reglene i frykt for en tredje bølge..

NRK - 24 jan. 21 kl. 14:44

Sverige stenger grensen mot Norge

Sverige stenger grensen til Norge ved midnatt, men gjør unntak for blant annet folk som jobber i det ene landet og bor i det andre. Svenske helsemyndigheter frykter mange nordmenn vil dra til Sverige på grunn av de sterke nedstengingene på Østlandet, og at dette kan føre til smitteutbrudd med det muterte viruset i Sverige..

NRK - 23 feb. 21 kl. 11:01

Utvida koronastøtte i Sverige

Koronastøtta til svensk næringsliv blir utvida til å gjelde lønnskostnader. – Vi kjem til å auke takta for å redde svenske arbeidsplassar, sa finansminister Magdalena Andersson på eit pressemøte tysdag. Ho seier at den svenske regjeringa fryktar for situasjonen i den svenske arbeidsmarknaden dersom det skulle kome ei tredje bølgje.

Dagbladet - 20 feb. 21 kl. 13:42

FHI om Sverige-funn: - På vakt

Brasil-viruset er påvist i Sverige. Frode Forland i FHI tror ikke viruset har kommet hit, men kan ikke utelukke det..

NRK - 20 feb. 21 kl. 11:06

Brasiliansk virus i Sverige

Den brasilianske muterte varianten av koronaviruset er påvist i Sverige, melder den svenske avisa Expressen. Det skal være fire smittede i regionen Gävleborg. De smittede skal ikke ha noen kjent reisetilknytning til Brasil..

NRK - 04 feb. 21 kl. 14:04

Over 12.000 dødsfall i Sverige

Det er registert 89 koronarelaterte dødsfall i Sverige det siste døgnet. Så langt har pandemien krevd 12.028 liv i landet.

NRK - 04 feb. 21 kl. 13:44

Sverige: Advarer mot tredje bølge

Johan Carlson, direktør i Folkhälsomyndigheten, understreker at smittespredningen i Sverige fortsatt er omfattende, selv om den har kommet noe mer under kontroll den siste tiden. På en pressekonferanse torsdag understreker Carlson at situasjonen fort kan snu. Han viser til at nye scenarioer viser at små endringer i restriksjoner, og etterlevelsen av disse, og eventuell økning i kontakt mellom mennesker, kan få store konsekvenser.

NRK - 18 feb. 21 kl. 14:44

Britisk variant tar over i Sverige

Svenske Folkhälsomyndigheten ser en trend i at den britiske virusvarianten tar over der den dukker opp. Den britiske mutanten øker i alle regionene i Sverige..

NRK - 02 feb. 21 kl. 10:34

Kvinne terrortiltalt i Sverige

I Sverige er en 31 år gammel kvinne tiltalt for å ha tatt med seg sin to år gamle sønn til Syria for å slutte seg til terrorgruppa IS i 2014. Kvinnen var internasjonalt etterlyst og ble pågrepet da hun og sønnen kom tilbake til Sverige i november..

NRK - 17 feb. 21 kl. 18:07

Mutantvirus oppdaget i Sverige

Sverige har oppdaget det første smitteutbruddet av den sørafrikanske varianten skriver Aftonbladet. Det er snakk om 20 tilfeller i Västmanland, og ifølge avisen kan det ikke knyttes til reise..

NRK - 18 timer siden

Angriper begjært varetektsfengslet

22-åringen som angrep sju personer i Vetlanda i Sverige onsdag er begjært varetektsfengslet for drapsforsøk på ofrene. Ingen av de sju er lenger i livsfare, og det er trolig ingen koblinger mellom gjerningsmannen og ofrene, ifølge svensk politi..

NRK - 18 timer siden

Siktet for drapsforsøk i Vetlanda

22-åringen som angrep sju personer i Vetlanda i Sverige onsdag er begjært varetektsfengslet og siktet for sju drapsforsøk. Ingen av de sju er lenger i livsfare, og det er trolig ingen koblinger mellom gjerningsmannen og ofrene, ifølge svensk politi..

NRK - 19 timer siden

Vetlanda-angriper brukte kniv

22-åringen som angrep sju personer i Vetlanda i Sverige onsdag, brukte en kniv under angrepet. Det opplyser svensk politi, som sier at det trolig ikke er noen koblinger mellom gjerningsmannen og ofrene. Ingen av ofrene er lenger livstruende skadet..

Klartale - 20 timer siden

De sikret nytt gull til Norge

Helene Marie Fossesholm er med i sitt første verdens-mesterskap på ski. Torsdag sikret hun er stor seier på stafetten for damer. For Sverige gikk det meste galt..

NRK - 20 timer siden

Norsk gull i VM-stafetten

Helene Marie Fossesholm kom alene til mål og sikret norsk gull på kvinnestafetten i Oberstdorf torsdag. Tiril Udnes Weng, Heidi Weng og Therese Johaug utgjorde resten av den norske gullkvartetten. For favoritten Sverige ble løpet et mareritt..

VG - 21 timer siden

Svenskene langt nede: – En mardröm

OBERSTDORF/OSLO (VG) Sverige håpet å kjempe med Norge om stafettgullet i VM. Slik blir det nok ikke..

VG - 21 timer siden

Svensk mareritt: – Skiene satt ikke

OBERSTDORF/OSLO (VG) Sverige håpet å kjempe med Norge om stafettgullet i VM. Slik ble det ikke..

VG - 21 timer siden

Svensk smøresjef innrømmer bom: – Jeg beklager

OBERSTDORF/OSLO (VG) Sverige håpet å kjempe med Norge om stafettgullet i VM. Slik ble det ikke..

NRK - 23 timer siden

Ikkje terror i Sverige

Åtaket i Vetlanda i går blir ikkje etterforska som terror. Det opplyser påtalemakta til Aftonbladet. 7 personar blei skadde, 3 av dei livstrugande, då ein afghansk mann i 20-åra gjekk til åtak med øks i går..

NRK - Igår: 10:44

Trur gjerningsmann var åleine

Svensk politi trur gjeringsmannen bak åtaket i Vetlanda i Sverige i går handla åleine. 7 personar blei angripne med øks. 3 av dei fekk livstrugande skader.

Klartale - Igår: 09:05

Mistenker 22 år gammel mann for angrep i Sverige

En mann angrep folk ved tog-stasjonen i Vetlanda onsdag. Politiet sier de undersøker om det kan være terror..

Aftenposten - Igår: 07:30

De hatefulle meldingene kunne ødelagt alt

OBERSTDORF: Charlotte Kalla og regjerende verdensmester Sverige er favoritt i stafetten torsdag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt