Svarer

Sunday, 05 April, 10:56

Nyheter om Svarer

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 31 Mar 20 kl. 05:14

Korona fører til dårligere form

Den fysiske forfatningen i befolkningen daler under koronaviruset. 21 prosent Svarer i en undersøkelse fra Opinion at de er i dårligere fysisk form etter virusutbruddet. Årsaken er sosial isolasjon og mye hjemmesitting.

P4 - 1 time siden

Flertallet tror stenging virker

Et stort flertall tror stegning av barnehager og skoler har effekt i kampen mot koronaviruset. I en ny undersøkelse fra Ipsos Svarer 86 prosent at de tror dette virker, melder NTB. Like mange mener det var riktig av regjeringen å videreføre alle de nåværende koronatiltakene til etter påske..

NRK - 23 timer siden

Lite utstyr på europeiske sykehjem

I en undersøkelse blant hjelpe- og sykepleiere i Belgia Svarer 66 prosent av de spurte som jobber i eldreomsorgen at de mangler smittevernutstyr. Sykehjem i Spania, Franrike, Sverige og andre land mangler også smittevernutstyr..

Aftenposten - I førrgår: 22:31

Kristell Karlsson er permittert fra to jobber og studerer på deltid. Nå får hun hverken dagpenger fra Nav eller støtte fra Lånekassen.

Deltidsstudenter som rammes av koronakrisen, faller mellom to stoler. Regjeringen Svarer med å love sosialhjelp..

P4 - Igår: 16:34

Barn Svarer om symptomer

For første gang har barn blitt spurt om symptomer på koronaviruset i Norge. Folkehelseinstiuttet har sendt ut spørreskjema til 4500 kvinner og deres 10 år gamle barn, og 80 prosent har svart til nå. Der kommer det fram at færre barn enn voksne melder om symptomer..

Aftenposten - I førrgår: 23:23

Verden gisper etter flere respiratorer. Konger og statsledere ringer personlig og trygler.

Alle land skriker etter respiratorer. – Du kan ikke få en baby på én måned ved å gjøre ni kvinner gravide, Svarer produsent..

Dagbladet - 31 Mar 20 kl. 05:57

Sykepleiere er bekymret: - Urovekkende

To av ti sykepleiere Svarer i en undersøkelse at de ikke får gitt god nok helsehjelp på grunn av et strengt smittevernregime..

Aftenposten - 23 Mar 20 kl. 17:48

Koronaviruset: Kan jeg klappe naboens hund eller katt? Veterinærforeningen Svarer på 12 spørsmål.

Dyreeiere lurer på om det er greit at katten eller hunden deres slippes løs ute. President Torill Moseng i Den norske veterinærforening Svarer her på aktuelle spørsmål..

P4 - 20 timer siden

Sykehjem i Europa mangler utstyr

Sykehjem i en rekke europeiske land mangler smittevernutstyr. I en underøskelse gjort blant ansatte i eldreomsorgen i Belgia Svarer to av tre at de mangler slikt utstyr. Også i land som Spania, Frankrike og Sverige er situasjonen den samme.

VG - 01 Apr 20 kl. 10:10

Helsepersonell ut mot ny respirator - «misoppfatning», Svarer selskapet bak

Statsminister Erna Solberg lanserte en ny respirator for norske sykehus i går. Nå hagler kritikken fra helsepersonell. - Alvorlig lungesviktsyndrom kan den ikke brukes for, sier Forsvarets forskningsinstitutt til VG..

VG - 31 Mar 20 kl. 17:07

Ekspertene Svarer: Hvor lenge tåler folk tiltakene?

Hvor lenge tåler nordmenn å være mer eller mindre innestengt i hjemmet? Svaret er kanskje like mye hvor lenge tåler norsk økonomi nedstengningen..

VG - 31 Mar 20 kl. 10:53

LO og NHO Svarer VG-leserne om corona-arbeidslivet

Permitteringer, hjemmekontor, dagpenger, studiemuligheter, stengte barnehager og økt behov for noen yrkesgrupper. Slik er arbeidslivet med corona-tiltakene. Her publiseres svar fra LO og NHO fra torsdag..

P4 - 29 Mar 20 kl. 23:37

Bekymrer seg like mye for økonomien

Nordmenn er like urolig for økonomien som for helsen under koronakrisen. I undersøkelsen, som er gjennomført av Kantar, Svarer 35 prosent av de spurte at de er mest urolig for egen helse, 32 prosent for egen økonomi, melder TV2..

NRK - 29 Mar 20 kl. 14:43

Mange tror forskere finner vaksine

I en ny undersøkelse Svarer litt over halvparten at de har tillit til at forskere vil finne en vaksine mot koronaviruset i løpet av 2020. Undersøkelsen ble utført av Kantar på oppdrag av Forskningsrådet. 1538 av 4000 personer svarte..

VG - 28 Mar 20 kl. 21:01

Svarer Per Arne Flod: – Det handler ikke om hyttepåsken!

Kjære Per Arne Flod, tror du virkelig vi bryr oss mest om påskeferien?.

Aftenposten - 16 Mar 20 kl. 10:22

Se pressekonferanse direkte: Erna Solberg Svarer barna om koronavirus

Statsminister Erna Solberg, barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad og kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby Svarer på spørsmål fra barn fra klokken 10.30..

P4 - 30 Mar 20 kl. 07:47

Vedum vil ha matgrep

Trygve Slagsvold Vedum ber norske myndigheter gjøre tiltak for å sikre at nordmenn får nok mat fremover. FN har uttrykt bekymring for at enkelte land innfører restriksjoner i mateksporten og advarer om at det kan bli begrensninger i matflyten i verden. Og det bekymrer også Senteraprti-lederen.

Aftenposten - 29 Mar 20 kl. 13:12

Virke krever rett til å endre arbeidstiden også i uorganiserte bedrifter. LO reagerer.

Virke-sjef Ivar Horneland Kristensen ber regjeringen gi bedrifter uten tariffavtale rett til å fravike arbeidstidsbestemmelsene. – Uforsvarlig, Svarer LOs nestleder Peggy Hesvik..

Aftenposten - 27 Mar 20 kl. 14:30

NHO-barometer: En av tre bedrifter frykter konkurs

1 av 3 bedrifter Svarer i NHOs medlemsundersøkelse at det nå er en reell risiko for at de kan gå konkurs. – Nå handler det om et være eller ikke være, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid alvorstungt..

VG - 26 Mar 20 kl. 20:02

FHI Svarer: - Ikke på kollisjonskurs

I kommentarartikkelen «Regjeringen på kollisjonskurs med ekspertene» tegner Astrid Meland i VG et bilde av at politikerne har handlet mot fagfolkenes råd. Det er både Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet uenige i..

NRK - 26 Mar 20 kl. 09:36

Trump mer populær under koronakrisa

I en fersk meningsmåling fra Gallup Svarer 49 prosent av de spurte amerikanerne at de syns presidenten gjør en god jobb. Det er den beste måling fra Gallup i hele Donald Trumps presidentperiode..

NRK - 26 Mar 20 kl. 04:17

Trump mer populær enn noengang

USAs president Donald Trump har aldri hatt mer støtte enn nå. I en måling fra Gallup poll, Svarer 49 prosent av de spurte amerikanerne at de synes presidenten gjør en god jobb, mens 45 prosent er uenig i det..

VG - 26 Mar 20 kl. 20:02

FHI og Helsedirektoratet Svarer: - Ikke på kollisjonskurs

I kommentarartikkelen «Regjeringen på kollisjonskurs med ekspertene» tegner Astrid Meland i VG et bilde av at politikerne har handlet mot fagfolkenes råd. Det er både Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet uenige i..

VG - 26 Mar 20 kl. 20:02

FHI og Helsedirektoratet Svarer: – Ikke på kollisjonskurs

I kommentarartikkelen «Regjeringen på kollisjonskurs med ekspertene» tegner Astrid Meland i VG et bilde av at politikerne har handlet mot fagfolkenes råd. Det er både Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet uenige i..

Aftenposten - 25 Mar 20 kl. 16:16

Løsninger for studentøkonomien er rundt hjørnet | Henrik Asheim

Statsråd Henrik Asheim Svarer permittert student Ida Andersen..

P4 - 27 Mar 20 kl. 14:39

Hver tredje bedrift frykter konkurs

En av tre bedrifter Svarer i NHOs siste medlemsudnersøkelse at det er en reell risiko for at de kan gå konkurs. 56 prosent sier de allerede har gjennomført permitteringer, og hele 75 prosent varsler at permitteringer kan bli aktuelt om kort tid. NHO-sjef Ole Erik Almlid sier situasjonen bare blir verre og verre for bedriftene..

Dagbladet - 21 Mar 20 kl. 15:52

Ikke vær så veldig sinna

Øystein Stray Spetalen Svarer Trond Reidar Hole..

P4 - 26 Mar 20 kl. 08:21

1 av 10 har vært i kontakt med koronapositive

Hver tiende nordmann oppgir at de har hatt nærkontakt med noen som har fått bekreftet koronasmitte. Det viser tall fra Koronasjekk.no.

Aftenposten - 24 Mar 20 kl. 05:40

Oslo kommune gir utsettelse av husleien. Det hjelper ikke, Svarer fortvilte bareiere: – Vil føre til et ras av konkurser

– Kommunen bør helt klart gå foran som et godt eksempel, sier Christopher Nielsen som driver Misfornøyelsesbar..

Klartale - 20 Mar 20 kl. 17:03

Hva skjer når du ikke får jobbe?

Hjelp, mange av oss blir permittert! Ekspert Elin Ørjasæter Svarer på spørsmål..

P4 - 25 Mar 20 kl. 10:40

De fleste fornøyd med hjemmeundervisning

Aldri før har det vært så mye hjemmeundervisning som nå - og det går stort sett greit, ifølge foreldrene. Et klart flertall av dem – 68 prosent – Svarer ja på spørsmålet om de opplever barnas læringssituasjon som akseptabel i en undersøkelse Opinion har foretatt. De øvrige 32 prosentene er ikke fornøyd.

Dagbladet - 18 Mar 20 kl. 09:23

Svarer på kritikken

NRK tar selvkritikk etter gårsdagens «Debatten»..

Dagbladet - 18 Mar 20 kl. 09:23

Fredrik Solvang:- Det er komisk og ironisk

NRK Svarer på kritikken..

Dagbladet - 18 Mar 20 kl. 11:38

- Personfokus hører ikke hjemme i dette

Gunhild Alvik Nyborg får kritikk etter «Debatten». Nå Svarer hun..

Dagbladet - 19 Mar 20 kl. 08:36

Listhaugs ikke-svar

Frp Svarer ikke på NOAS’ kritikk..

Dagbladet - 18 Mar 20 kl. 09:23

- Jeg kan forstå kritikken

Fredrik Solvang Svarer på kritikken etter gårsdagens «Debatten»..

Aftenposten - 08 Mar 20 kl. 15:00

Slutter man å smitte andre etter at man er blitt frisk? Tre eksperter Svarer på spørsmål om viruset.

Tre eksperter Svarer på spørsmål om koronasmitte og om sykdommen COVID-19..

P4 - 21 Mar 20 kl. 13:20

Politiet avlyser en rekke avhør

Politiet avlyser en rekke avhør i frykt for koronasmitte. Tv2 har vært i kontakt med seks politidistrik og alle Svarer at de har avlyst eller utsatt avhør for å begrense kontakt. Dette er svært lite heldig for etterforskningen, erkjenner politidirektør Benedicte Bjørnland.

P4 - 19 Mar 20 kl. 22:27

Har tillit til myndighetene

Nordmenn har stor tillit til myndighetenes håndtering av koronakrisen. 67 prosent Svarer i en ny måling gjort for Dagbladet at de har full, eller stor tillit. 25 prosent har en del tillit, og bare 6 prosent har liten tillit.

VG - 06 Mar 20 kl. 04:04

Svarer på Sanders-angrep med Trump-stikk

Bernie Sanders angriper Joe Biden på Twitter. Biden Svarer med å rette fokus mot president Donald Trump..

P4 - 18 Mar 20 kl. 22:03

4 av 10 småbedrifter frykter konkurs

4 av 10 småbedrifter frykter de vil gå konkurs før sommeren dersom situasjonen rundt koronakrisen ikke bedrer seg før sommeren. Det viser en ny undersøkelse som er utført av SMB Norge, og som ble gjort i etterkant av Stortingets krisepakke for norsk næringsliv. 1 av 4 bedrifter Svarer at de allerede har vanskeligheter med å betale enten avgifter, lønn eller kostnader for lokaler.

Aftenposten - 12 Mar 20 kl. 11:33

«Hva har jeg krav på hvis barnas skole og barnehage stenger?»

Og får man lønn dersom man settes i hjemmekarantene? Jobbeksperten Svarer..

Dagbladet - 28 Feb 20 kl. 12:07

Lege Svarer om coronaviruset

Coronaviruset har kommet til Norge. Harald Meling Dobloug Svarer på dine spørsmål.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt