Svarer

Sunday, 19 January, 04:59

Nyheter om Svarer

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 21 timer siden

Kunnskapsministeren Svarer: – Det blir ikke flere eksamener

Flere fag skal bli mer praktiske og utforskende..

Aftenposten - I førrgår: 16:00

Slik Svarer Jenssen om overgangssaken

– Jeg var ikke klar over det som hadde skjedd. Jeg har brukt tid på å få meg oversikt over det..

Aftenposten - 20 timer siden

Dansk interesse for tromsøværingen Jacob (23): Dette Svarer TIL

Flere skandinaviske toppklubber har henvendt seg om Jacob Karlstrøm (23), men TILs førsteskanse åpner for å forlenge med moderklubben..

VG - 4 timer siden

Demokratene i nytt dokument: Ber Senatet «eliminere trusselen» Trump utgjør

I et 111 sider langt dokument legger demokratene frem sin sak mot den amerikanske presidenten. Trumps advokater Svarer med å kalle riksrettssaken et «farlig angrep» på amerikanernes rett til å velge sin egen president..

VG - Igår: 17:45

Hjemhentingen: Frp vil vite hva operasjonen kostet

Frps innvandringspolitiske talsperson krever at utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) Svarer på hvor mye operasjonen for å få hjem IS-kvinnen og barna har kostet Norge..

Aftenposten - I førrgår: 18:00

Norske TV-serier lider under produsentenes frykt for ikke å tjene nok penger | Hilde Susan Jægtnes

Manusforfatter Hilde Susan Jægtnes Svarer skuespiller Anders Danielsen Lie..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 10:30

Filmen «Selvportrett» vil vise mennesket bak anoreksien. Kritikere frykter resultatet blir for «pent».

– Vi forsøker ikke å estetisere psykiatriens mest dødelige sykdom. Tvert imot, Svarer regissør Margreth Olin..

E24 - 13 Jan 20 kl. 07:17

Jobbekspertene: Sjefen gjør arbeidsmiljøet dårlig. Kan jeg gå til pressen?

Er det riktig å gå til mediene for å varsle om trakassering fra sjefen? Jobbekspertene Svarer..

P4 - 15 Jan 20 kl. 06:45

Menn med skjegg mer attraktive

Menn med skjegg er mer attraktiv enn menn uten. Det Svarer kvinner i en amerikansk studie som nylig ble publisert i et vitenskapelig tidsskrift. Også menn med med bredt kjeveparti og markante øyenbryn kommer bedre ut i studien enn glattbarberte menn.

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 13:57

Greta Thunberg hardt ut mot Federer. Slik Svarer tennislegenden på kritikken.

Tennisstjernen Roger Federer er i hardt vær etter at flere kritiserer sveitserens sponsoravtale med banken Credit Suisse. Greta Thunberg mener Federer må våkne opp..

P4 - 14 Jan 20 kl. 08:19

32 milliarder brukt på militæroperasjoner

Norge har brukt over 32 milliarder på militæroperasjoner i utlandet de siste 20 årene. Det Svarer forsvarsminister Frank Bakke-Jensen etter at Rødt-leder Bjørnar Moxnes har stilte spørsmål om saken. Mest penger brukte Forsvaret på operasjonene i Midtøsten, Bosnia/Kosovo, Afghanistan og Irak mellom 2000 og 2004 som kostet nesten 7,7 milliarder kroner, melder NTB..

Klartale - 09 Jan 20 kl. 14:13

Svarer om Nav-skandalen i Stortinget

Torsdag startet den åpne høringen om Nav-skandalen i Stortinget. Hvorfor tok det så lang tid før saken ble kjent? Det er et viktig spørsmål blir å få svar på..

P4 - 02 Jan 20 kl. 12:10

Mange deler bilder av barna

Tre av fire foreldre i Norge deler bilder og videoer av barna sine på sosiale medier. Ifølge undersøkelsen gjort for Unicef, Svarer de fleste at de deler fra ett til ti bilder av barna i løpet av en måned. Samtidig Svarer nesten halvparten av de spurte at antallet bilder og videoer av barn bør begrenses.

VG - 10 Jan 20 kl. 11:00

Solskjær reagerer på Maguire-rykter: – Vet ikke hvor det kommer fra

MANCHESTER (VG) Britiske medier utløste denne uken krisealarmen og meldte om flere ukers fravær for Manchester United-stjernen Harry Maguire (26). Det stemmer ikke, Svarer Ole Gunnar Solskjær (46)..

P4 - 08 Jan 20 kl. 21:19

Flertallet har ikke tillit til Trump

Verdens befolkning har ikke tillit til USAs president Donald Trump. I alle fall ikke de spurte i en måling Pew Research Center har gjort i 33 land. Der Svarer 64 prosent at de ikke har tillit til at Trump tar riktige utenrikspolitiske beslutninger.

Aftenposten - 06 Jan 20 kl. 16:34

Sterke reaksjoner på Gullballen-kåring. Nå slår NFF tilbake.

Etter at Caroline Graham Hansen vant Gullballen, er det flere som undrer seg over at prisen ikke gikk til Ada Hegerberg. Slik Svarer juryen..

P4 - 08 Jan 20 kl. 21:17

Tror ikke på liv etter døden

Halvparten av oss tror ikke på noe liv etter døden. Det viser en undersøkelse av Institutt for kirke-, religions- og livsynsforskning,m elder Vårt land. 48 prosent Svarer at de ikke tror det er noe liv etter døden, 9 prosent vet ikke, 27 prosent tror det finnes noe, uten å vite hva.

Aftenposten - 06 Jan 20 kl. 06:51

Dommersjefen håper nye regler gjør at flere forstår hands. «Det har vi hørt før» Svarer ekspert.

Nå har Norge fulgt resten av Fotball-Europa, og endret regelverket. Terje Hauge håper det vil gi mer forståelige handsregler og mer konsekvent dømming..

P4 - 06 Jan 20 kl. 13:47

Tror Iran vil utnytte sympatien

- Iran vil tenke seg nøye om før de Svarer USA etter drapet Revolusjonsgardens sjef Qasem Soleimani. Det sier oberstløytnant og forsker ved Forsvarets høgskole, Tormod Heier. Konflikten mellom Iran og USA tilspisses for hver time som går, gjennom ordkrig mellom de to landene.

E24 - 05 Jan 20 kl. 20:56

Equinor, LO og NHO sammen om nytt klimamål: Norsk sokkel skal bli utslippsfri

Klimadebatten er heftigere enn noen gang og oljenæringen er en av næringene som har fått et kraftig kritisk søkelys rettet mot seg. Nå Svarer oljenæringen, norske redere og LO med å love et saftig klimakutt..

P4 - 25 Dec 19 kl. 18:34

Tyskerne frykter Trump

Flere tyskere mener Donald Trump utgjør en større trussel mot verdensfreden enn både Vladimir Putin og Kom Jong-un. 41 prosent Svarer i en undersøkelse gjort for det tyske nyhetsbyrået DPA at Trump er farligst. 17 prosent frykter Nord-Koreas leder mest, mens åtte prosent Svarer Russlands president Vladimir Putin..

VG - 04 Jan 20 kl. 10:12

Solskjær Svarer på Raiolas United-slakt: – Ikke agentens spiller

MANCHESTER (VG) Den berømte agenten til Paul Pogba (26) og Erling Braut Haaland (19) har kommet med brutale uttalelser om Manchester United. Ole Gunnar Solskjær (46) antyder at han har snakket med spilleren sin om det..

P4 - 02 Jan 20 kl. 08:14

Halvparten vil kutte i kjøttforbruket

Det var mye skam i språket vårt i 2019 - Kjøttskam ble et av nyordene, og den skammen ser ut til å være størst i Oslo. I en undersøkelse Sentio har gjort for Nationen Svarer halvparten av de spurte i hovedstaden at de vil kutte i forbruket av rødt kjøtt i 2020. Det er tre ganger så mange som på landsbygda - der bare 16 prosent har tenkt å spise mindre biff og kjøttkaker i år..

Aftenposten - 29 Dec 19 kl. 19:00

Til vår nye oljeminister: Oljebransjen må omstilles, ikke utvikles | Haakon Riekeles

Det er noe Sylvi Listhaug ikke Svarer på..

NRK - 29 Dec 19 kl. 11:23

DNT: Enkle ferier mer populært

Stadig flere nordmenn setter pris på turer i fjellet, og andre ferierformer med mindre klimaavtrykk, ifølge Den norske turistforening. I en undersøkelse Svarer 59 prosent at de vil bruke mer tid på fritidsaktivisterer i 2020, skriver NTB..

Aftenposten - 15 Dec 19 kl. 21:33

Martin Ødegaard Svarer på «boikott»-kritikken

Den norske Real Sociedad-spilleren er blitt beskyldt for å boikotte en av landets største aviser. Nå Svarer han på anklagene..

P4 - 28 Dec 19 kl. 10:43

Vil ha grønt tariffoppgjør

Handel og Kontor og NITO vil begge ha klimakrisen som et tema under vårens tariffoppgjør. De to fagforbundene reagerer på at NHO-direktør Ole Erik Almlid ikke har latt klimaproblemene bli med som et eget tema når det skal forhandles, skriver Dagbladet. Arbeidslivsdirektør Nina Melsom i NHO Svarer at det ikke er naturlig at miljø kommer inn som del av tariffavtalen da den regulerer arbeidssituasjonen til den enkelte arbeidstaker..

VG - 25 Dec 19 kl. 06:55

Kinesiske skiledere ville fjerne bok fra biblioteket i Meråker

Ledere for en delegasjon skiløpere fra Kina ønsket å få en kontroversiell kinesisk bok på biblioteket i Meråker fjernet. Uaktuelt, Svarer biblioteksjefen..

Aftenposten - 25 Dec 19 kl. 07:02

Kinesiske skiledere ville fjerne bok fra biblioteket i Meråker

Ledere for en delegasjon skiløpere fra Kina ønsket å få en kontroversiell kinesisk bok på biblioteket i Meråker fjernet. Uaktuelt, Svarer biblioteksjefen..

P4 - 27 Dec 19 kl. 06:38

Flere vil ha rovdyrvern

Stadig flere nordmenn mener dagens vern av rovdyrene i Norge er bra og bør være som i dag. Det viser en undersøkelse Sentio har gjort for Nationen. 44 prosent Svarer dette, mot 35 prosent for fire år siden.

Aftenposten - 24 Dec 19 kl. 18:02

Chelsea-sjefen misfornøyd med Mourinho-uttalelser. Slik Svarer han på kritikken.

Tottenhams anke mot det røde kortet Son Heung-min ble tildelt i byderbyet mot Chelsea ble julaften avvist, og han er utestengt i tre kamper..

VG - 23 Dec 19 kl. 04:45

Solskjær Svarer om spesiell trend: – Handler om kvalitet

WATFORD (VG) Tallenes tale maler et stadig tydeligere bilde: Manchester United trives best når de ikke har ballen mest..

VG - 22 Dec 19 kl. 10:02

NRK Svarer på Treholt-kritikk: – Vi hvitvasker ikke en spion

Å ha med Arne Treholt som medvirkende i serien «Kald krig» ble nøye vurdert i forkant, og vi forstår at dette kan vekke motforestillinger hos enkelte. Men vi hvitvasker ham ikke..

Aftenposten - 20 Dec 19 kl. 17:12

Reagerer på at mandagskampene fortsetter i 1.-divisjon: – Blir forbannet

Lederne hos supporterne til Tromsø og Lillestrøm er kritiske til mandagskamper i 1.-divisjon. Slik Svarer Norsk Toppfotball (NTF)..

NRK - 22 Dec 19 kl. 10:38

Ny undersøkelse om regjeringen

I en ny undersøkelse Norstat har gjennomført for ABC Nyheter, tror 20 prosent av de spurte at regjeringen vil gå av neste år. 49 prosent tror regjeringen overlever 2020, 11 prosent tror den blir felt, mens 20 prosent Svarer at de ikke vet..

Dagbladet - 03 Dec 19 kl. 14:15

Svarer på slakten

Komiker Atle Antonsen Svarer etter at «Jul i Blodfjell 2» fikk en ener på terningen av Aftenpostens anmelder..

Aftenposten - 18 Dec 19 kl. 11:15

Når statsråden ikke vil snakke. (Ikke med oss, i alle fall.) | Einar Tho

Er det greit at helseminister Bent Høie nekter å la seg intervjue av Haugesunds Avis, men Svarer Aftenposten umiddelbart?.

NRK - 18 Dec 19 kl. 09:10

Reagerer på Bergs hemmelighold

Lan Marie Berg holdt informasjon om kommunale lovbrudd skjult. Kjersti Løken Stavrum, styreleder i Norsk PEN, mener byrådens avdeling har forsøkt å trenere en skandale. – Vi har ikke forsøkt å skjule noe, Svarer Oslo kommune..

VG - 19 Dec 19 kl. 09:49

Solskjærs dom forbløffet norsk ekspert – slik Svarer United-sjefen

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) mener laget hans var bedre i den målløse førsteomgangen mot lilleputt Colchester enn etter pause, da de scoret tre mål og sikret en plass i ligacupens semifinale..

P4 - 20 Dec 19 kl. 05:31

Fikk selv avgjøre habilitet

- Det er spesielt at de som skal granske NAV-skandalen selv vurderte om de var inhabile i saken eller ikke. Det sier saksordfører i kontrollkomiteen, Aps Eva Kristin Hansen til Aftenposten. Det har blitt reist tvil om habiliteten til to dommere som skal granske NAV, siden de selv har dømt i en sak om trygdeeksport.

Aftenposten - 16 Dec 19 kl. 22:28

Fløya-kaoset: Sportssjefen Svarer på kritikken - punkt for punkt

Fløyas suksess var lenge en solskinnshistorie, frem til siste ukers hendelser. Men sårene i klubben stikker dypere enn som så..

Aftenposten - 16 Dec 19 kl. 22:28

Fløya-kaoset: Sportssjefen Svarer på kritikken – punkt for punkt

Fløyas suksess var lenge en solskinnshistorie, frem til siste ukers hendelser. Men sårene i klubben stikker dypere enn som så..

P4 - 19 Dec 19 kl. 19:04

Vil endre loven for å hjelpe arbeidere

Arbeiderpartiet sier de vil hindre at innleide arbeidere som rammes av arbeidslivskriminalitet ikke får ledighetstrygd. VG har denne uken skrevet om innleide arbeidere som ikke har fått lønn på flere måneder, flere mener de er utsatt for menneskehandel. Når det er tilfellet, vil Ap at det skal gjøres unntak fra loven som sier at man må vente 12 uker på dagpenger om man bryter kontrakten, skriver VG.

P4 - 18 Dec 19 kl. 09:57

Kritiserer KrF sin nye ledelse

Flere KrF-medlemmer er misfornøyde med hvordan partiet profilerer seg selv, skriver Dagbladet. Fylkesleder i Innlandet, Oluf Maurud, er særlig misfornøyd med at KrF tok dissens om homoterapi, men stemte imot arbeidstillatelse for ureturnerbare asylsøkere. KrFs parlamentariske leder, Hans Fredrik Grøvan, Svarer at det hadde vært vanskelig å få gjennomslag i Granavold-platformen dersom de hadde stemt for forslaget..

VG - 18 Dec 19 kl. 08:51

Høie Svarer på kritikken: – Velferdssamfunnet virker

De siste ukene har vi sett mange eksempler på hvordan enkeltmennesker rammes når det oppstår feil i helsetjenesten. Regjeringen og helsetjenesten jobber hardt for å sikre ambulanseflyberedskapen, stanse uverdig pasienttransport om natten, og bedre samhandlingen mellom sykehusene og kommunehelsetjenesten..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt