Svar

Torsdag, 22 April, 16:43

Nyheter om Svar

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 03 april 21 kl. 06:06

Hurtigtester gir usikre Svar

Annenhver koronasmittet som har tatt hurtigtest i Danmark, har fått negativt Svar, viser tall fra landets folkehelsetilsyn. Dermed er det ikke bare stor risiko for falskt positivt Svar, som tidligere er omtalt, men også for falskt negativt Svar, skriver Politiken, som viser til statistikk fra Statens Serum Institut (SSI). 117.

NRK - Igår: 11:19

Kristiansen får truleg snart Svar

Baneheia-dømte Viggo Kristiansen får truleg Svar i løpet av neste veke om han blir sleppt fri eller ikkje. Det melder TV2. Kristiansen krever å bli sleppt fri, etter at Gjenopptakingskommisjonen slo fast at han skal få saka si gjenopna..

Dagbladet - 13 april 21 kl. 07:00

Krever Svar etter vaksineavsløring

Bent Høie krever Svar etter Dagbladets avsløringer. Helseministeren vil vite hvorfor sykehus har vaksinert ledere uten pasientkontakt før ansatte i førstelinja..

Aftenposten - 12 april 21 kl. 10:26

En kaldblodig morder ga verden Svar på en av 1870-årenes største gåter

En kaldblodig morder ga Svar på en av 1870-årenes største gåter. Samtidig endret han vår forståelse av verden..

VG - 09 april 21 kl. 22:22

Johnson & Johnson kommer til Norge neste uke: Nå jakter FHI Svar

Fire blodpropp-tilfeller gjør at Johnson & Johnson-vaksinen granskes. FHIs vaksinesjef Geir Bukholm håper å finne nye Svar før vaksinen kommer til Norge i neste uke..

NRK - 08 april 21 kl. 12:47

– Bedre kontroll på utbruddet

Senja kommune har fått Svar på de 110 prøvene som ble tatt tirsdag. Samtlige er negative, skriver kommunen. Alle de 35 nærkontaktene i utbruddet har nå har fått Svar på sin første prøve.

VG - 08 april 21 kl. 05:31

Syv fullvaksinerte beboere ble smittet – nå jakter FHI på Svar

FHI har aldri registrert et utbrudd blant vaksinerte med samme omfang som på Gystadmyr bo- og aktivitetssenter i Ullensaker: – Vi sitter igjen med flere spørsmål som vi ikke har Svar på, sier kommuneoverlegen..

NRK - 07 april 21 kl. 10:28

Vil ha Svar om død mann

I spørretimen på Stortinget nå, reises det spørsmål om mannen som lå død i leiligheten sin i Oslo i ni år uten å bli oppdaga. Senterpartiets Trygve Slagsvold Vedum vil ha Svar fra regjeringa på hvorfor ingen offentlige etater fanget opp at mannen var død..

Dagbladet - 04 april 21 kl. 22:42

Varsler nye Svar til uka

Byrådsleder Raymond Johansen vil ikke juble helt ennå. Men han varsler nye Svar om skoletiltakene til uka..

Dagbladet - 04 april 21 kl. 22:42

Varsler nye Svar denne uka

Byrådsleder Raymond Johansen vil ikke juble helt ennå. Men han varsler nye Svar om skoletiltakene denne uka..

VG - 31 mars 21 kl. 03:22

Lucy (10) sendte brev til Dronning Elizabeth – nå har hun fått Svar

Lucy Ross fra Hønefoss sendte Dronning Elizabeth II av England et brev i januar. Tirsdag fikk hun Svar fra selveste Buckingham Palace..

E24 - 5 timer siden

Hammerfest-ordfører kaller Equinor inn på teppet etter Melkøya-rapport

Hammerfest-ordfører Marianne Næss Sivertsen (Ap) ønsker Svar fra Equinor etter at Petroleumstilsynet har avdekket alvorlige regelbrudd etter Melkøya-brannen..

Klartale - 6 timer siden

Tror savnet ubåt er på 700 meters dyp

ForSvaret i Indonesia sluttet å få Svar fra ubåten onsdag. Nå jobber de med å finne ubåten, og de 53 personene som jobber på den..

Aftenposten - 19 timer siden

Hva hvis vaksinen din kommer midt i sommerferien? Dette bør du tenke på.

Helseministeren ber folk forberede seg på vaksine i vår og sommer. Her er fem spørsmål og Svar om hva du bør tenke….

Dagbladet - Igår: 15:30

Varsler 17. mai-Svar

På torsdagens pressekonferanse om coronasituasjonen, vil det trolig komme informasjon og råd om 17. maifeiringen..

VG - Igår: 07:40

Arrogant og omtrentlig forSvarsminister

ForSvarsminister Frank Bakke-Jensen hadde ikke et heldig møte med Stortingets utenriks- og forSvarskomite denne uken. Han bød hverken på ydmykhet eller gode Svar..

E24 - Igår: 19:37

Solberg etterlyste Svar etter artikkel om oligarker

Først etter at BT/E24 skrev om hvilke russere som sto bak Bergen Engines-oppkjøpet, havnet saken på statsministerens bord..

E24 - I førrgår: 06:37

Feirer tjueårsjubileum med milliardinvestering

Stavangerselskapet Tampnet sikrer fibernett til mange av verdens offshoreanlegg. Etter storkontrakt med BP femdobler de investeringene fra et vanlig år. – Vi er offshores Svar på Telenor og Telia, sier konsernsjef..

Aftenposten - 19 april 21 kl. 13:31

Her er ti spørsmål og Svar om superligaen

Verdens største klubber, deriblant Liverpool og Manchester United, vil «bryte ut» og starte en ny liga..

E24 - 18 april 21 kl. 21:31

Boligforsker øyner «reprising av beliggenhet» i Norge

Kan coronakrisen flytte boligmarkedets «episenter» ut av Oslo? Plasskrav og hjemmekontor har satt fyr på budrundene i utkanten, ifølge meglere. Nå jakter boligforskere Svar på om pandemien har endret markedets kurs..

NRK - 18 april 21 kl. 11:04

Ikke dokumentasjon på forhandlinger

Koronakommisjonen har ikke fått noe dokumentasjon på at regjeringen tok kontakt med legemiddelselskaper for å sondere muligheten for å kjøpe vaksiner direkte. Det skriver kommisjonen i sin rapport. Regjeringen har blitt kritisert for å kun kjøpe vaksiner gjennom EU, i stedet for direkte fra produsentene.

NRK - 17 april 21 kl. 14:01

Samtaler om Irans atomprogram

Samtalene om Irans atomprogram i Wien tas opp igjen lørdag, etter at Iran kunngjorde fredag at de begynte anriking av uran ved 60 prosent renhet, som Svar på sabotasjen mot atomanlegget i Natanz. Samtalene tar sikte på å redde atomavtalen..

Dagbladet - 17 april 21 kl. 10:12

Jakten: - Dette er helt sentralt

Hendelsesforløpet kan gi politiet Svar på om det er et forsettlig eller overlagt drap. Dette vet vi om tidslinja..

NRK - 16 april 21 kl. 15:57

Helseminister kan ha brutt regler

Storbritannias helseminister Matt Hancock avkreves Svar fra opposisjonen. Et selskap som Hancock selv og familiemedlemmer av ham eier deler av har fått et offentlig oppdrag av helsevesenet, som han har anSvar for som minister, melder the Independent..

NRK - 15 april 21 kl. 18:55

Moss ber om koronalettelser

Moss kommune har bedt Statsforvalteren i Oslo og Viken om å bli flyttet fra 5A til 5B i de nasjonale koronaforskriftene. Kommunen mener smittesituasjonen er under kontroll, og at dagens tiltak er uforholdmessig strenge. – Jeg frykter at vi er i ferd med å miste befolkningens støtte til koronatiltakene, og flere innbyggere uttrykker mistillit til kommunen, sier ordfører Hanne Tollerud i Moss i en pressemelding.

NRK - 15 april 21 kl. 05:46

USA med nye sanksjoner mot Russland

Biden-regjeringen planlegger sanksjoner mot russere som Svar på dataangrepet mot det amerikanske selskapet SolarWinds og for angivelige forsøk på valginnblanding, opplyser kilder til amerikanske medier. Sanksjonene kan bli lagt fram allerede i dag..

NRK - 15 april 21 kl. 00:14

Ikke USA-krigsskip til Svartehavet

USA har avlyst marine-operasjonen i Svartehavet, melder det tyrkiske, statlige nyhetsbyrået Anadolu. To krigsskip skulle ifølge tyrkiske diplomater seilt til Svartehavet denne uken som et Svar på russisk militæraktivitet langs grensa mot Ukraina..

NRK - 14 april 21 kl. 10:57

Støre: – Hva er plan B, Solberg?

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre krever Svar på hva vaksineforsinkelser har å si for gjenåpningsplanen til regjeringen. I Stortingets muntlige spørretime i dag viste han til at Johnson&Johnson-vaksinen ikke kommer til Europa som planlagt..

Aftenposten - 13 april 21 kl. 12:34

En langsom kvelningsdød for demokratiet? Hysterisk.

Et Svar til Terje Tvedt..

NRK - 13 april 21 kl. 10:19

Trappestrid i Høyanger i Stortinget

Striden om dei over 100 år gamle trappene i Høyanger i Sogn har nådd Stortinget. Ap krev at Statkraft tar anSvar og Raudt krev Svar frå ministeren. Statkraft har ikkje bruk for trappene og planlegg å rive dei, noko mange på industristaden er i mot..

VG - 12 april 21 kl. 21:14

TMZ: Kanye ber Kim om delt foreldrerett

Ifølge kjendisnettstedet ber Kanye West om omtrent akkurat det samme som Kim Kardashian i sitt Svar på skilsmissesøknaden..

Klartale - 12 april 21 kl. 09:47

Frode Berg vil ha Svar om E-tjenesten

Frode Berg ble dømt for å være spion i Russland. Stortinget skal mandag ha høring om saken. Men det kan være de vil holde alt hemmelig..

VG - 12 april 21 kl. 09:04

Frode Berg til lukket høring: Vil ha Svar om E-tjenestens rolle

Frode Berg sier offentligheten fortjener å vite om Etterretningstjenesten har gjort noe kritikkverdig i saken hans. Mandag morgen kom han til Stortingets lukkede høring om rapporten om Frode Berg-saken..

VG - 12 april 21 kl. 09:04

Frode Berg etter lukket høring: Vil ha Svar om E-tjenestens rolle

Frode Berg sier offentligheten fortjener å vite om Etterretningstjenesten har gjort noe kritikkverdig i saken hans. Mandag morgen kom han til Stortingets lukkede høring om rapporten om Frode Berg-saken..

Dagbladet - 12 april 21 kl. 03:41

Krever Svar om hemmelighold

Når Stortinget mandag holder høring om Frode Berg-saken, vil Rødt-leder Bjørnar Moxnes utfordre forSvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) på hemmeligholdet..

VG - 12 april 21 kl. 03:23

Gjelsten henter Bruce Springsteens datter til laget sitt: – Hun har ingen nykker

Bruce Springsteens datter Jessica (29) skal ri for Bjørn Rune Gjelstens «Scandinavian Vikings» i hestesportens Svar på Champions League..

NRK - 10 april 21 kl. 15:55

Reagerer på identifisering

Familien til den avdøde 60-åringen som tirsdag ble funnet død i hjemmet sitt på Gran sier i en uttalelse at de opplever pressedekningen og identfiseringen av mannen som en tilleggsbelastning. Den avdøde var en profilert konspirasjonsteoretiker og vaksinemotstander. Han var smittet av covid-19 da han ble funnet død.

Aftenposten - 10 april 21 kl. 10:23

Beskriver seg selv som finansbransjens Svar på Netflix: – Liker å si at vi hacker Wall Street

Ved hjelp av kunstig intelligens vil Stephen Mathai-Davis gi vanlige folk muligheten til å investere som profesjonelle..

E24 - 09 april 21 kl. 11:55

Hilde-Marit Rysst skal fortelle politikerne hvorfor ulykken må granskes på nytt, 41 år etterpå.

Hun er ikke alene om å kreve ny gransking av Kielland-ulykken i 1980. Til høringen på Stortinget fredag vil både politikere, fagforeninger og etterlatte kreve Svar om anSvar, årsak og erstatning..

NRK - 09 april 21 kl. 11:15

Soldat koronapositivt på GSV

En soldat på Garnisonen i Sør-Varanger har testet positivt på hurtigtest tatt torsdag, nå avventer Svar på PCR-testen, skriver iFinnmark. Soldaten hadde vært nærkontakt til noen som var smittet, opplyser major Eirik Skomedal til avisa..

VG - 08 april 21 kl. 23:24

Les dagens VG her!

Sjekk VGs vaksineguide i dagens avis. Få Svar på sentrale spørsmål og finn ut når du kan få første dose ..

Aftenposten - 08 april 21 kl. 18:33

Utvalg anbefaler mer skjevfordeling av vaksinen. Nå krever byrådslederen Svar fra regjeringen.

Vil regjeringen følge Holden-utvalgets tydelige råd om betydelig mer skjevfordeling av vaksiner?.

E24 - 07 april 21 kl. 17:14

Opphetet debatt om Bergen Engines i Stortinget: – Nei, det er ingen som lyver

Temperaturen ble skrudd opp flere hakk da opposisjonen onsdag ville ha flere Svar i Bergen Engines-saken..

E24 - 07 april 21 kl. 15:11

Festivalsommeren: Lover Svar i første halvdel av mai

– Regjeringen vil i første halvdel av mai komme med en avklaring om hvordan sommeren kan bli for større arrangementer..

VG - 07 april 21 kl. 14:55

Festivalsommeren: Lover Svar i første halvdel av mai

– Regjeringen vil i første halvdel av mai komme med en avklaring om hvordan sommeren kan bli for større arrangementer..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt