Strenge

Torsdag, 21 Januar, 03:11

Nyheter om Strenge

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 jan. 21 kl. 17:43

Meiner tiltaka ikkje er for Strenge

Dei nye og Strenge koronatiltaka i Noreg er ikkje for Strenge. Det meiner 68 prosent av dei spurde i undersøkinga Norsk koronamonitor frå Opinion. 22 prosent meiner tiltaka er for Strenge..

VG - 12 timer siden

Bent Høie om Strenge restriksjoner: – Mange vil vi skal åpne raskere

På grunn av fortsatt høye smittetall må tiltakene fortsatt være Strenge. – Mange vil vi skal åpne raskere, men vi må være varsomme, sier helseminister Bent Høie..

Aftenposten - 03 jan. 21 kl. 17:15

Smitten øker kraftig: Nå kommer flere nye, Strenge hastetiltak.

Smittetrykket går rett til værs. Derfor foreslås nå flere nye Strenge tiltak, blant annet maks fem personer i private sammenkomster..

NRK - 30 des. 20 kl. 17:09

Strenge tiltak i flere regioner

De Strenge smitteverntiltakene som er innført i London og Sørøst-England, utvides til å gjelde mesteparten av landet, opplyser den britiske regjeringen. Dermed vil de gjelde tre av fire innbyggere i England..

VG - 12 timer siden

Bruker Irland som skrekk-eksempel: – Vi må være varsomme

På grunn av fortsatt høye smittetall må tiltakene fortsatt være Strenge, understreker helseministeren. Nå bruker han Irland som skrekk-eksempel..

VG - 12 timer siden

Helseministeren bruker Irland som skrekk-eksempel: – Vi må være varsomme

På grunn av fortsatt høye smittetall må tiltakene fortsatt være Strenge, understreker helseministeren. Nå bruker han Irland som skrekk-eksempel..

VG - 12 timer siden

Helseministeren bruker Irland som skrekkeksempel: – Vi må være varsomme

På grunn av fortsatt høye smittetall må tiltakene fortsatt være Strenge, understreker helseministeren. Nå bruker han Irland som skrekkeksempel..

NRK - 19 timer siden

Beijing stenger ned bydeler

Myndighetene i Kinas hovedstad Beijing har innført Strenge korona-restriksjoner i fem bydeler. Blant annet har 1,6 millioner innbyggere i bydelen Daxing fått reiseforbud. Ifølge nyhetsbyrået AFP er årsaken det som kalles «en håndfull» nye smittetilfeller..

E24 - Igår: 09:39

Krever Strenge reaksjoner mot bedrifters karantenebrudd

Partiene ber også regjeringen sørge for obligatorisk karantenehotell for utenlandske arbeidsgivere..

Dagbladet - I førrgår: 15:33

- Fremdeles alvorlig

Statsminister Erna Solberg lettet mandag litt på det stramme grepet som har vært gjeldende etter jul- og nyttårsfeiring. Hun understreker samtidig at det fortsatt er behov for Strenge tiltak..

VG - I førrgår: 07:47

Nakstad om tiltakene: – Vi har anbefalt justeringer

Helsedirektoratet har anbefalt regjeringen å gjøre justeringer i de Strenge tiltakene som foreløpig gjelder frem til tirsdag. Regjeringen holder ny pressekonferanse mandag..

VG - I førrgår: 07:47

FHI og Helsedirektoratet anbefaler justeringer i coronatiltakene

Helsedirektoratet og FHI har anbefalt regjeringen å gjøre justeringer i de Strenge tiltakene som foreløpig gjelder frem til tirsdag. Regjeringen holder ny pressekonferanse mandag..

Aftenposten - 17 jan. 21 kl. 22:33

De stoppet viruset bedre enn Norge. Så gikk alt galt veldig fort.

Forbløffende, skremmende og uforståelig. Norge og Irland hadde de laveste smittenivåene i Europa og like Strenge tiltak. Nå er alt snudd på hodet.

NRK - 17 jan. 21 kl. 03:15

USA fordømmer valg-volden i Uganda

USAs utenriksdepartement er svært urolig over volden og uregelmessighetene ved valget i Uganda. Yoweri Museveni har blitt erklært som vinner av det omstridte valget. Valgkampen har vært preget av vold og Strenge koronarestriksjoner..

Aftenposten - 16 jan. 21 kl. 13:46

Syv av ti kommuner i Norge har svært liten eller ingen smitte: – Smittesituasjonen forsvarer ikke så Strenge tiltak

De nasjonale tiltakene rammer hardt i mange kommuner. Det er unødvendig med dagens smittesituasjon, mener kommuner i….

NRK - 30 okt. 20 kl. 20:26

Få syns koronatiltakene er Strenge

I undersøkelsen Norsk koronamonitor svarer færre nordmenn enn før at de synes retningslinjene er for Strenge. Svært få synes de er vanskelige å følge. 16 prosent svarer ja på spørsmålet om de nye innstrammingene denne uken er Strenge, skriver NTB..

Dagbladet - 14 jan. 21 kl. 12:28

- Bør innstille seg på fortsatt Strenge tiltak

Hva slags tiltak som fortsatt skal gjelde i Oslo vil bli offentliggjort neste uke, sier byrådsleder Raymond Johansen. Han ber folk forberede seg på at det fortsatt vil være strengt..

Dagbladet - 14 jan. 21 kl. 12:28

- Bør innstille seg på fortsatt Strenge tiltak

Hva slags tiltak som fortsatt skal gjelde i Oslo vil bli offentliggjort neste uke, sier byrådsleder Raymond Johansen. Han ber folk forberede seg på at det fortsatt vil være strengt..

NRK - 14 jan. 21 kl. 05:59

Frykter mer koronasmitte framover

FHI-direktør Camilla Stoltenberg frykter mer koronasmitte framover. Virusmutasjoner og importsmitte er det som bekymrer henne mest. Snart to uker med Strenge nasjonale tiltak som sosial nedstenging og skjenkeforbud har foreløpig ikke påvirket smittetallene i særlig grad..

Aftenposten - 13 jan. 21 kl. 20:30

Jeg vil også ha friheten min tilbake

Derfor trenger vi Strenge og effektive smitteverntiltak.

NRK - 13 jan. 21 kl. 16:21

Stoltenberg: Flere vil bli innlagt

Sykehusene vil få merke at flere koronasmittede personer kommer til å trenge innleggelse og intensivbehandling, advarer FHI-direktør Camilla Stoltenberg. Håpet er at Strenge koronatiltak vil beskytte de mest sårbare mot smitte, skriver NTB..

Klartale - 13 jan. 21 kl. 16:07

Høy risiko for nye utbrudd av korona

Myndighetene ber folk forberede seg på at de Strenge korona-tiltakene kan forlenges. De sier sjansen er stor for at muterte virus kan spre seg i Norge..

NRK - 13 jan. 21 kl. 15:47

Høie: Tiltakene må trolig fortsette

Befolkningen må være forberedt på at de Strenge koronatiltakene kan bli videreført etter denne perioden,sa helseminister Bent Høie på dagens pressekonferanse. Han viste til den alvorlige situasjonen i mange andre land i Europa..

NRK - 13 jan. 21 kl. 15:29

Høie: – Tiltakene hjelper

Helseminister Bent Høie sier at nye tall viser at de Strenge smitteverntiltakene som ble innført for halvannen uke siden, kan ha hatt effekt på smitten. Han viser til at tall fra Helsedirektoratet viser at folk har redusert antallet nærkontakter, og at færre har vært i situasjoner der det er vanskelig å holde mindre enn én meters avstand. Høie understreket likevel at faren ikke er over, og at faren for en ny bølge er stor..

NRK - 13 jan. 21 kl. 13:54

Vil forlenge danske restriksjonar

Danmarks statsminister Mette Frederiksen seier det er naudsynt å forlenge dei Strenge danske koronatiltaka. Ho har kalla inn leiarane frå dei andre partia i Folketinget til møte i ettermiddag, melder Danmarks Radio..

NRK - 12 jan. 21 kl. 19:08

Nederland forlenger koronatiltakene

Regjeringen i Nederland forlenger sine Strenge smitteverntiltak til 9. februar. Det bekrefter statsminister Mark Rutte.

NRK - 10 jan. 21 kl. 17:30

Støtter utestenginga av Trump

Statsminister Erna Solberg seier ho støtter Twitter i utestenginga av Donald Trump. – Twitter seier at Trump har gått mot innhaldskrava deira, og det må me akseptere, då me har bede om Strenge reglar for å sørge for at hatretorikk ikkje spreier seg..

NRK - 10 jan. 21 kl. 08:59

20 000 døde i Belgia

Belgia har registrert 20 038 koronadødsfall, og hamnar med det mot toppen av lista med flest dødsfall per innbyggjar. Viruset har kravd 173 liv per 100 000. Landet har innført Strenge smittevernreglar, blant anna nattleg portforbod..

NRK - 08 jan. 21 kl. 03:15

Besøksrett for sykehjemsbeboere

Flere kommuner skal ha oppfattet regjeringens anbefaling om sosial pause som et signal om å stenge sykehjem for pårørende. Dette avviser Helsedepartementet. Ifølge Klassekampen har flere kommuner etter regjeringens pressekonferanse søndag valgt å stenge helse- og omsorgsinstitusjoner for besøk til beboerne fram til 18.

NRK - 06 jan. 21 kl. 15:05

Oslo forlenger nedstenging til 21.1

Oslo kommune forlenger den sosiale nedstengingen i to uker til. De Strenge koronatiltakene ble innført 10. november.

NRK - 06 jan. 21 kl. 11:56

Fryktar ny massesmitte i Harstad

Harstad kommune fryktar ny massesmitte etter 23 nye smittetilfelle av koronaviruset i byen. Kommunen vurderer no nye, Strenge tiltak..

NRK - 05 jan. 21 kl. 12:17

Ni nye smittetilfeller i Rødøy

Ni nye personer fått påvist koronasmitteI Rødøy kommune på Helgeland, bekrefter fungerende ordfører Bjørn Pedersen. Totalt er 11 personer bekreftet smittet siden søndag. De ni nye var allerede i karantene og knyttet til de to som ble påvist smittet på søndag.

Aftenposten - 03 jan. 21 kl. 17:15

Nye, Strenge smittetiltak: Regjeringen ber nordmenn ikke ha gjester de neste to ukene.

Nordmenn anbefales ikke å ha noen gjester i hjemmet frem til 18. januar. «Vent 14 dager med private besøk», anbefaler regjeringen..

NRK - 03 jan. 21 kl. 15:45

Paven fordømmer folk som reiser

Pave Frans fordømmer folk som reiser til utlandet for å unnslippe Strenge koronaregler og nedstenging. I en video fra Vatikanet sa paven at han blir veldig trist av å høre dette og at disse menneskene må være mer bevisste andres lidelser..

NRK - 02 jan. 21 kl. 06:27

Tillater 24.000 tilskuere på kamp

Samtidig som Australia har Strenge smittevernregler med en grense på 30 mennesker på utendørsarrangementer, blir det tillatt med 24.000 tilskuere på en cricketkamp mellom Australia og India 12. januar, skriver Sydney Morning Herald..

NRK - 02 jan. 21 kl. 04:40

Dyrt å rømme fra karantene

Et australsk ektepar må betale over 300.000 kroner etter at de stakk av fra obligatorisk karantene på flyplassen i Melbourne. Strenge koronaregler gjør at australske delstater kan kreve karantene for innenlandsreiser hvis reisen ikke er «nødvendig»..

NRK - 30 des. 20 kl. 20:40

Ny nedstengning i Irland

Irlands statsminister Micheál Martin opplyser at landet igjen må innføre Strenge smitteverntiltak for å få kontroll over spredningen av koronaviruset. Reglene innebærer blant annet forbud mot besøk i husstandene..

Aftenposten - 29 des. 20 kl. 22:13

Hun regnes som en av arkitektene bak Danmarks Strenge innvandringspolitikk. Nå må hun gå av, og risikerer riksrett.

Inger Støjberg er elsket og hatet, utskjelt og beundret. Tirsdag kveld gikk hun av som nestleder i danske Venstre. Samtidig risikerer hun riksrett på grunn av en omstridt asyl-instruks..

NRK - 28 des. 20 kl. 20:12

Innfører Strenge koronatiltak

Kommuneoverlegene i Hitra og Frøya i Trøndelag har besluttet å hasteinnføre Strengere koronatiltak fra mandag klokka 23 for å begrense smitten i øyregionen. Blant annet skal alle kun ha maksimalt fem nærkontakter, skriver kommunene..

NRK - 27 des. 20 kl. 15:28

Beboer smittet ved helsetun

En beboer ved Hommelvik helsetun har fått koronasmitte. Den aktuelle seksjonen har hatt alle pasienter i karantene, og har hatt Strenge smitteverntiltak og besøksstopp etter en ansatt testet positivt 19. desember, opplyser Malvik kommune..

VG - 24 des. 20 kl. 19:13

En annerledes jul

Strenge coronaregler rammer skjevt. Særlig i julen. De som har mange rundt seg, merker mindre til restriksjonene enn de som lever alene.

VG - 11 nov. 20 kl. 22:48

Rett til avskjed, tid til sorg – også i pandemiens tid

Det er lett å forstå at det er innført Strenge besøksregler på landets sykehus for å beskytte svært syke pasienter mot covid-smitte, forebygge smittespredning og hindre nedstenging av sykehusavdelinger. Det er ikke like lett å forstå de Strenge besøksregler og «visittider» som enkeltsykehus praktiserer i forhold til familiene til innlagte pasienter som er ved livets slutt..

VG - 19 des. 20 kl. 05:03

Reisekaos i Australia etter smitteutbrudd: – kommer til å tilbringe julen på karantenehotell

SYDNEY (VG) I storbyen Sydney var livet begynt å vende tilbake til normalen etter måneder med Strenge restriksjoner. Nå truer 38 smittetilfeller juleplanene til tusenvis av australiere..

VG - 19 des. 20 kl. 05:03

Nye reiserestriksjoner i Australia etter smitteutbrudd

SYDNEY (VG) I storbyen Sydney var livet begynt å vende tilbake til normalen etter måneder med Strenge restriksjoner. Nå truer 38 smittetilfeller juleplanene til tusenvis av australiere..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt