Strømstads Tidning

Onsdag, 21 April, 12:19

Nyheter om Strømstads Tidning

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 27 jan. 21 kl. 15:51

Svensk politi om stengte grenser: - Største utfordringen siden andre verdenskrig

- Dette er den største utfordringen vi har hatt siden andre verdenskrig, sier Mikael Holmgren, fungerende seksjonssjef ved grensepolitiet i Sverige, til Strømstads Tidning..

P4 - 14 okt. 20 kl. 11:53

Gottebiten varsler masseoppsigelser

Det svenske godteriselskapet Gottebiten varsler masseoppsigelser. Selskapet har butikker langs norskegrensen - og er hardt rammet av at grensehandelen nærmest har stoppet opp det siste halvåret. 80 ansatte har nå fått varsel om oppsigelse, skriver Strömstads Tidning.

NRK - 14 okt. 20 kl. 09:17

Mister jobben i svensk godis-butikk

80 ansatte i det svenske firmaet «Gottebiten» har fått varsel om at de mister jobben, melder Strömstads Tidning. Kjeden har butikker både på Svinesund og Nordby, og er rammet av at nordmenn som krysser grensen blir pålagt karantene ved hjemkomst..

NRK - 28 des. 17 kl. 12:58

Nordmann dømt for drap i Sverige

En norsk statsborger er dømt for å ha drept sin egen mor i Strömstad i Sverige i september. Ifølge Strömstads Tidning var det mannen selv som varslet politiet om drapet. Da politiet ankom stedet viste 35-åringen hvor han hadde lagt liket..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt