Stortingsrepresentant

Onsdag, 03 Mars, 12:29

Nyheter om Stortingsrepresentant

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 27 feb. 21 kl. 23:15

Stortingsrepresentant legger seg flat: Delte artikkel fra nazi-nettsted ved en feil

I et kommentarfelt om forbruk av kjøtt på Facebook delte Stortingsrepresentant Heidi Greni (Sp) et innlegg fra nettsiden til Den nordiske motstandsbevegelsen. Nå sier Sp-politikeren at hun delte feil artikkel..

VG - 27 feb. 21 kl. 23:15

Stortingsrepresentant legger seg flat: Sier hun delte artikkel fra nazi-nettsted ved en feil

I et kommentarfelt om forbruk av kjøtt på Facebook delte Stortingsrepresentant Heidi Greni (Sp) et innlegg fra nettsiden til Den nordiske motstandsbevegelsen. Nå sier Sp-politikeren at hun delte feil artikkel..

NRK - 19 feb. 21 kl. 22:53

Helgheim kandidat på Oslo Frp-liste

Frps profilerte Stortingsrepresentant Jon Engen Helgheim spilles nå offisielt inn som kandidat på Oslo Frps liste foran høstens stortingsvalg..

E24 - 19 feb. 21 kl. 12:22

Skadde oljearbeidere blir sak på Stortinget

Historiene til syke nordsjøarbeidere gjorde inntrykk på Stortingsrepresentant Gisle Meininger Saudland (Frp). Nå vil han at en offentlig kommisjon skal gå inn i sakene..

NRK - 18 feb. 21 kl. 18:11

Frp-Njåstad om Jensen-exit: Sjokk

Stortingsrepresentant Helge Andre Njåstad er overraska over at Siv Jensen trekk seg som Frp-leiar. – Det kom som eit lite sjokk. Det er veldig trist, men eg forstår at ho vel å ta omsyn til seg sjølv og eigen familie, seier Njåstad til NRK..

NRK - 18 feb. 21 kl. 18:11

Frp-Njåstad om Jensen-exit: – Sjokk

Stortingsrepresentant Helge Andre Njåstad er overraska over at Siv Jensen trekk seg som Frp-leiar. – Det kom som eit lite sjokk, seier han til NRK. Njåstad er positiv til Listhaug som ny leiar.

NRK - 18 feb. 21 kl. 18:09

Trist over Siv Jensens avgang

– Det finnes kun gode ord å si om Siv Jensen, og hun har vært min leder siden 2006. Det sier Stortingsrepresentant for Troms Frp, Per-Willy Amundsen. – I dag er jeg oppriktig trist.

NRK - 14 feb. 21 kl. 13:47

Fylkesnes gjenvalgt

Torgeir Knag Fylkesnes er gjenvalgt som nummer en på stortingsvalglista til Troms SV. Fylkesnes er inne i sin andre periode som Stortingsrepresentant, og sitter i Næringskomiteen. Valget var enstemmig.

NRK - 12 feb. 21 kl. 21:22

Dagfinn Olsen på topp i Nordland

Dagfinn Olsen vant kampen om å være på førsteplass på stortingslisten til Nordland Frp, skriver Avisa Nordland. Han slo Stortingsrepresentant og tidligere olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg, som endte opp som nummer to..

VG - 12 feb. 21 kl. 18:45

Respekt for våre soldater

Kravet fra soldater som forsvarer Norges grenser fortjener et helt annet alvor og respekt enn det flåseriet Fremskrittspartiets Stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen varter opp med..

NRK - 11 feb. 21 kl. 09:17

Reiselivsnæringa får krisepakke

Eit fleirtal på Stortinget vil redda pakkereisearrangørane. Stortingsrepresentant for Arbeidarpartiet, Åsunn Lyngedal, meiner pakkereiseverksemdene i praksis får eit yrkesforbod, dersom ikkje staten kjem med garantiar:.

NRK - 30 jan. 21 kl. 13:39

Nominerer Navalnyi til fredsprisen

Stortingsrepresentant Ola Elvestuen (V) nominerer den russiske menneskerettighetsforkjemperen Aleksej Navalnyj til Nobels fredspris. «Navalnyj er den klareste stemmen for menneskerettigheter og demokrati i Russland nå», skriver Elvestuen..

NRK - 30 jan. 21 kl. 13:29

Nominerer Nato til fredspris

Stortingsrepresentant Erlend Wiborg (Frp) har, for andre år på rad, nominert Nato til Nobels fredspris. «Begrunnelsen er at Nato, bare ved sin eksistens, har bidratt til å unngå væpnede konflikter i lang tid», skriver Wiborg..

NRK - 30 jan. 21 kl. 05:09

Nominerer Black Lives Matter

Stortingsrepresentant Petter Eide nominerer Black Lives Matter-bevegelsen (BLM) til Nobels fredspris. – Det er en enormt viktig global bevegelse, som jeg er blitt veldig berørt av, sier Eide til Klassekampen..

NRK - 25 jan. 21 kl. 13:09

Nominert til Nobels fredspris

Den internasjonale speiderbevegelsen er nominert til Nobels fredspris, ifølge Vårt Land. Stortingsrepresentant Solveig Schytz (V) står for nominasjonen. – Speiderbevegelsen er en sterk kraft i fredsskapende arbeid, sier hun i en pressemelding..

NRK - 24 jan. 21 kl. 18:40

Karin Andersen topper SV-liste

Stortingsrepresentant Karin Andersen topper SVs stortingsliste til Hedmark valgdistrikt. Hun er i dag leder for kommunal- og forvaltningskomiteen. Amund Røhr Heggelund ble valgt til andrekandidat på nominasjonsmøtet i Innlandet SV..

VG - 15 jan. 21 kl. 17:14

Ber Høie redegjøre for Stortinget om rus-utskrivelser

Stortingsrepresentant Kjersti Toppe (Sp) er opprørt etter VGs avsløringer om pasienter som ble skrevet ut fra pågående rusbehandling under pandemien. – Irriterer meg – Sårbare ble sviktet.

NRK - 07 jan. 21 kl. 12:01

Frp sier nei til portforbud

Frp sier nei til regjeringens forslag om å kunne åpne for portforbud i Norge. – Portforbud er et særdeles inngripende tiltak som utfordrer grunnloven og borgernes fundamentale menneskerettigheter, sier Stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen..

VG - 07 jan. 21 kl. 10:26

Tybring-Gjedde: – Virker som om Trump er i mental ubalanse

Stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde (Frp) sier til NRK at han er skrekkslagen etter hendelsene i natt og at det virker som om president Donald Trump er i mental ubalanse..

NRK - 20 nov. 20 kl. 16:58

Stortingsrepresentant dømt til bot

Senterpartiets Stortingsrepresentant Sigbjørn Gjelsvik må, med et forsikringsselskap, betale 400.000 kroner på grunn av mangelfulle opplysninger i forbindelse med eiendomssalg i 2017, skriver Romerikes Blad. Gjelsvik er medlem av finanskomiteen..

NRK - 10 nov. 20 kl. 13:20

Grøvan ute av KrFs nominasjonsliste

Stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan er ikke på Agder KrFs nominasjonsliste til stortingsvalget. Kjell Ingolf Ropstad topper lista etterfulgt av Stortingsrepresentant Jorunn G. Lossius og Jørgen Kristiansen, tidligere varaordfører i Kristiansand.

NRK - 16 des. 20 kl. 04:25

Strifeldt fikk ny tillit fra Frp

Stortingsrepresentant Bengt Rune Strifeldt (49) fra Alta topper igjen Frps liste for Finnmark valgkrets. Strifelt ble valgt ved akklamasjon av et samlet nominasjonsmøte, skriver Altaposten..

NRK - 15 des. 20 kl. 08:28

Strifeldt som førstekandidat

Stortingsrepresentant Bengt Rune Strifeldt fra Alta Frp er foreslått som partiets førstekandidat fra Finnmark til stortingsvalget neste år. Fylkeslaget til Frp skal ha nominasjonsmøte i kveld..

NRK - 15 des. 20 kl. 04:20

Amundsen på topp for Frp i Troms

Stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen (49) fra Harstad topper stortingslisten til Troms Fremskrittsparti til stortingsvalget neste år. Det ble klart etter et nominasjonsmøte i fylkespartiet mandag kveld, opplyser Frp..

NRK - 08 des. 20 kl. 10:34

Ber om ny permitteringsordning

SVs Stortingsrepresentant i arbeids- og sosialkomiteen, Solfrid Lerbrekk, reagerer på saken om utenlandske fagarbeidere som ikke får rett til dagpenger. Tirsdag ber de regjeringen om en midlertidig ordning som sikrer inntekt tilsvarende dagpenger..

P4 - 07 des. 20 kl. 07:35

- Flere eldre må ta plass på Stortinget

Norges eldste kvinnelige Stortingsrepresentant vil at flere skal tørre å bli i vervet lenge..

NRK - 05 des. 20 kl. 13:18

Liv Eskeland vann kampvotering

Det blei kampvotering om 4. plassen på nominasjonslista til Høgre i Hordaland laurdag. Stortingsrepresentant Torill Eidsheim frå Alver utfordra stortingsvara Liv Kari Eskeland frå Stord som var innstilt på lista.

Aftenposten - 04 des. 20 kl. 21:33

Stortingsrepresentant kjøpte aksjer i Norwegian – midt i debatten om politikerne skulle redde selskapet

– Representanter påvirker rammevilkårene for næringslivet ned til minste detalj, sier Eigil Knutsen (Ap), som vil forby aksjespekulasjon for Stortingsrepresentanter..

E24 - 04 des. 20 kl. 21:32

Stortingsrepresentant kjøpte aksjer i Norwegian – midt i debatten om politikerne skulle redde selskapet

Solveig Horne (Frp) kjøpte Norwegian-aksjer mens Stortinget diskuterte krisepakke.

Aftenposten - 03 des. 20 kl. 20:39

Bjørnar Moxnes topper Rødts liste i Oslo

Rødts partileder og eneste Stortingsrepresentant Bjørnar Moxnes blir partiets førstekandidat i Oslo i valget neste år..

NRK - 03 des. 20 kl. 20:27

Bjørnar Moxnes på topp i Rødt Oslo

Nominasjonsmøtet i Rødt Oslo har valgt partileder og Stortingsrepresentant Bjørnar Moxnes som førstekandidat til stortingsvalget i 2021, etterfulgt av stortingsvara Seher Aydar og fagforeningsleder Stine Westrum, skriver de i en pressemelding..

Aftenposten - 02 des. 20 kl. 21:08

Hver tiende Stortingsrepresentant har ikke oppgitt hvilke aksjer de eier

Mange folkevalgte glemmer å registrere aksjepostene sine. Og nå innrømmer Stortinget at de har glemt å lagre opplysninger om dette bakover i tid. – Alvorlig svikt, mener jusprofessor..

E24 - 02 des. 20 kl. 21:08

Hver tiende Stortingsrepresentant har ikke oppgitt hvilke aksjer de eier

Mange folkevalgte glemmer å registrere aksjepostene sine. Og nå innrømmer Stortinget at de har glemt å lagre opplysninger om dette bakover i tid. – Alvorlig svikt, mener jusprofessor..

VG - 01 des. 20 kl. 21:11

Reagerer på det nye statsbudsjettet: – Svikter de permitterte

Aps Stortingsrepresentant Eigil Knutsen mener statsbudsjettet burde ha handlet mer om å bekjempe coronakrisen. – Virker mer som en «morna KrF» fra Jensen, enn krisehåndtering..

NRK - 30 nov. 20 kl. 19:59

SV-profil vrakes

SVs Stortingsrepresentant Petter Eide vrakes. Det skriver Dagbladet. Under årsmøtet i Oslo SV i kveld tapte Eide kampvotering mot Andras Skjalg Unneland, skriver avisa..

NRK - 29 nov. 20 kl. 12:27

Frp´s Bruun-Gundersen tapte kamp

Nåværende Stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen tapte nominasjonskampen i Aust-Agder Frp mot Marius Nilsen fra Grimstad. Det var hele sju motkandidater mot Bruun-Gundersen, men det var kun Marius Nilsen som ble fremmet på nominasjonsmøtet..

NRK - 29 nov. 20 kl. 12:27

Frps Bruun-Gundersen tapte kamp

Nåværende Stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen tapte nominasjonskampen i Aust-Agder Frp mot Marius Nilsen fra Grimstad. Det var hele sju motkandidater mot Bruun-Gundersen, men det var kun Marius Nilsen som ble fremmet på nominasjonsmøtet..

NRK - 21 nov. 20 kl. 13:35

Slagsvold Vedum listetopp i Hedmark

Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum er enstemmig valgt som førstekandidat av Hedmark Senterparti etter dagens nominasjonsmøte. Stortingsrepresentant Emilie Enger Mehl fortsetter som andrekandidat..

Aftenposten - 20 nov. 20 kl. 17:47

Stortingsrepresentant dømt til å betale 400.000 kroner etter boligsalg

Sigbjørn Gjelsvik (Sp) må sammen med et forsikringsselskap betale 400.000 kroner etter å ha gitt mangelfulle opplysninger i forbindelse med et eiendomssalg..

NRK - 14 nov. 20 kl. 12:08

Melby på topp for Oslo Venstre

Venstre-leder Guri Melby er ikke uventet på topp på Oslopartiets liste til stortingsvalget 2021. På plassene etter Melby følger Stortingsrepresentant Ola Elvestuen, Oslo Venstre-leder Grunde Almeland, og førsteamanuensis ved UiO, Sofie Høgestøl..

NRK - 13 nov. 20 kl. 14:01

Siktet for grovt bedrageri

Stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal (Ap) er siktet for grovt bedrageri. Det bekrefter hennes advokat Erik Lea overfor Aftenposten. Liadal skal ha levert uriktige reiseregninger til Stortinget..

VG - 13 nov. 20 kl. 14:06

Stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal siktet for grovt bedrageri

Det bekrefter hennes advokat Erik Lea overfor Aftenposten..

Aftenposten - 13 nov. 20 kl. 13:58

Aps Stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal siktet for grovt bedrageri

Saken er nå oversendt statsadvokaten..

Aftenposten - 06 nov. 20 kl. 12:39

Hareide: Kanskje bør det bygges motorvei gjennom Moss

Knut Arild Hareide vil forlenge planlegging av ny vei gjennom Moss. - En veldig kjedelig beskjed for oss, sier Stortingsrepresentant Tage Pettersen (H)..

Aftenposten - 06 nov. 20 kl. 12:39

17 politikere ba om fortgang rundt monstervei gjennom Moss. Hareide foreslår en utsettelse.

Knut Arild Hareide vil forlenge planlegging av ny vei gjennom Moss. – En veldig kjedelig beskjed for oss, sier Stortingsrepresentant Tage Pettersen (H)..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt