Storm

Tuesday, 02 June, 11:12

Nyheter om Storm

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 13 timer siden

Minst 15 døde etter tropisk Storm i El Salvador

15 personer har mistet livet og over 7.000 er evakuert i El Salvador som følge av den tropisk Stormen Amanda, opplyser myndighetene. Sju personer savnet..

P4 - 12 timer siden

15 døde etter tropisk Storm

Minst 15 personer har mistet livet etter at El Salvador ble rammet av den tropiske Stormen Amanda i helgen. Sju personer er fortsatt savnet. Uværet har også rammet Guatemala hardt.

NRK - 29 May 20 kl. 17:03

Advarer mot telefonsvindlere

Sparebank 1 Nord-Norge opplever nå en ny Storm av kunder som er utsatt for svindel. Bare i løpet av den siste uka har 10 eldre personer blitt svindlet for over 1,5 millioner kroner. Banken ber kundene om å ikke gi fra seg bankid-koden..

P4 - 22 May 20 kl. 15:08

To kritiske hendelser med båt

Det har vært to kritiske hendelser med fritidsbåter i Ryfylket i løpet av kort tid i dag. Og Hovedredningssentralen Sør-Norge ber nå båtfolk på hele Vestlandet om å være forsiktige. Det er sendt ut gult farevarsel for kraftig vind i dag, og på utsatte steder kan vinden komme opp i full Storm..

Aftenposten - 07 May 20 kl. 11:56

Trenerduo gir seg i Storm – erstatteren er like om hjørnet

Ronny Lange trente Tromsø Storm sammen med Aslak Smalås i fjor. Nå har han funnet sin egen erstatter..

Dagbladet - 15 May 20 kl. 17:45

- Det var kjærlighet ved første blikk

Mens Italia var i lockdown, så de hverandre fra hver sin balkong. Nå tar kjærlighetshistorien internett med Storm..

NRK - 20 May 20 kl. 14:06

Endrer skilt etter Twitter-Storm

Oslo kommune endrer skiltet utenfor Bislett stadion etter massiv kritikk,melder TV2. Byantikvaren anbefaler å bruke «Bislett stadion» i store bokstaver over de tre inngangene. Ny skilting vil være i svart eller grå.

VG - 17 May 20 kl. 15:14

Årets første ekstremvær på vei mot den amerikanske kysten

Et uvær bygger seg opp utenfor Floridas kyst. «Arthur» er årets første navngitte tropiske Storm..

Aftenposten - 04 May 20 kl. 07:37

Engelsk avis: Solskjærs fem viktigste grep som United-manager

Ole Gunnar Solskjær har kommet seg gjennom en Storm eller to som Manchester United-manager. Lørdag var hans 500. dag i jobben..

Aftenposten - 29 Apr 20 kl. 11:51

Storm i italiensk fotball etter virusbeslutning: – Diskriminerende og ulogisk

Spillerforeningen i italiensk fotball er opprørt og anklager myndighetene for forskjellsbehandling. Idrettsministeren antyder at sesongen kan være over..

NRK - 12 Apr 20 kl. 17:07

Varslar opp mot full Storm

Det er varsla opp mot full Storm frå Trøndelagskysten til Troms det komande døgnet. Meteorologane rår folk til å sikre lause gjenstandar. Det er også betydeleg snøskredfare fleire plassar i landet både søndag og måndag..

VG - 11 Apr 20 kl. 19:44

Farevarsel og Storm langs kysten

Det er ventet Storm langs kysten og et lavtrykk med ruskevær vil sette sitt preg på hele landet. Slik blir været resten av påsken..

Aftenposten - 14 Apr 20 kl. 07:44

Forlenget koronalov møter ingen Storm

Det er ingen kraftig motstand mot å la koronaloven leve en måned til, viser høringsvarene. Enkelte foreslår attpåtil å utvide den til flere områder..

NRK - 11 Apr 20 kl. 19:37

Storm på vei

Meteorologisk institutt varsler om at store deler av landet får ruskevær søndag. Det er ventet kraftige vindkast, snø og vanskelige kjøreforhold flere steder. Verst blir det i Nordland og Sør-Troms, hvor det er sendt ut farevarsel..

P4 - 12 Apr 20 kl. 20:45

Uværet tar seg opp i nord

Det varslede uværet i midt- og nord-Norge er i ferd med å ta seg opp. Det er varslet vindstyrker mellom liten og full Storm fra trøndelagskysten i sør i Troms i nord. Det sier vakthavende meteorolog Martin Granerød.

Aftenposten - 11 Apr 20 kl. 19:44

Farevarsel: Storm på vei

Meteorologisk institutt varsler om at store deler av landet får ruskevær søndag. Verst blir det i Nordland og Sør-Troms, hvor det er sendt ut farevarsel..

P4 - 14 Apr 20 kl. 07:51

Ingen stor motstand mot forlengelse av koronalov

Det er ingen kraftig motstand mot å la koronaloven virke i en måned til. Det viser høringsvarene. Der er det attpåtil enkelte som foreslår å utvide loven til å gjelde flere områder.

VG - 12 Apr 20 kl. 17:13

Uværet i langs kysten: Flere fjelloverganger stengt

1. påskedag kan det blåse opp til full Storm langs kysten i Nordland og Trøndelag. Også på deler av Østlandet blir det anbefalt å sikre løse gjenstander som hagemøbler og trampoliner..

Dagbladet - 08 Apr 20 kl. 11:49

Her blir det drømmepåske

Vil du sikre deg sol og varme i påska, bør du komme deg ut så fort som mulig i sør. I nord ser drømmepåska ut til å forsvinne i Storm og snø..

P4 - 11 Apr 20 kl. 14:12

Kraftige vindkast

Det er ventet kraftige vindkast i Nordland og Sør-Troms fra i morgen kveld. Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel på gult nivå. Det ventes liten til full Storm med vindkast opp i 38 meter i sekundet.

P4 - 08 Apr 20 kl. 15:07

Kraftiv vind i nord

Folk i Nord-Norge blir bedt om å la bilen stå på grunn av uværet som herjer i landselen i dag. Det blåser kraftig mange steder, særlig nord i Nordland, og sør i gamle Troms fylke. Vinden er oppe i Storm styrke enkelte steder, og det gir stengte veier.

P4 - 08 Apr 20 kl. 15:07

Kraftig vind i nord

Folk i Nord-Norge blir bedt om å la bilen stå på grunn av uværet som herjer i landselen i dag. Det blåser kraftig mange steder, særlig nord i Nordland, og sør i gamle Troms fylke. Vinden er oppe i Storm styrke enkelte steder, og det gir stengte veier.

VG - 04 Apr 20 kl. 23:10

Depay poserer med uvanlig dyr: – Han skjønner ikke hva han driver med

Fotballstjernen Memphis Depay (26) poserer med en liger på sosiale medier. Det har vakt Storm..

Aftenposten - 23 Mar 20 kl. 11:34

Storm, pøsregn og korona: Men Elnesvågen-jenta håper eventyret i England ikke er over

Lise Janbu Eide (27) har hatt sin dose med uflaks under oppholdet i London..

Aftenposten - 07 Mar 20 kl. 21:54

Turfølge funnet – må grave seg ned på fjelltopp i full Storm

Tre personer ble lørdag kveld funnet på fjelltoppen Eidskyrkja i Volda kommune på Sunnmøre. Det er full Storm, og alle må grave seg ned før de kan ta seg ned..

NRK - 16 Mar 20 kl. 15:29

Store problemer i trafikken i nord

Det er sendt ut farevarsel om kuling og sterk Storm i Nordland, Troms og Finnmark. Enorme snømengder kombinert med vind skaper store problemer. Meteorologer og Vegvesenet ber folk om å la være å gå ut.

NRK - 16 Mar 20 kl. 12:22

Ber folk i nord om å holde seg inne

Det er sendt ut farevarsel om kuling og sterk Storm i Nordland, Troms og Finnmark. Meteorologen og vegvesenet ber folk holde seg inne. Nesten hele landsdelen vil merke voldsomt uvær, først i Nordland og Troms.

P4 - 15 Mar 20 kl. 15:29

Farevarsel for Finnmark

Meteorologisk institutt har sendt ut oransje farevarsel for Finnmark. I morgen ettermiddag og kveld ventes nordvestlig sterk Storm og vindkast på omkring 35 meter per sekund. Det blir også kraftige vindkast i Troms, og der har meteorologene sendt ut gult farevarsel..

NRK - 15 Mar 20 kl. 15:26

Advarer om uvær i Finnmark

Meteorologisk institutt har sendt ut oransje farevarsel for Finnmark og gult for Troms. Mandag ettermiddag og kveld ventes nordvestlig sterk Storm og vindkast på omkring 35 meter per sekund i Finnmark. Kraftige vindkast ventes også i Troms på mandag..

NRK - 12 Mar 20 kl. 08:23

Color Line innstilt

Ein kraftig Storm på veg mot Danmark skapar trøbbel for Color Line-ferja. Fleire avgangar til og frå Larvik er innstilte torsdag morgon, skriv Østlands-Posten..

NRK - 12 Mar 20 kl. 08:23

Color Line-avgangar innstilte

Ein kraftig Storm på veg mot Danmark skapar trøbbel for Color Line-ferja. Fleire avgangar til og frå Larvik er innstilte torsdag morgon, skriv Østlands-Posten..

E24 - 09 Mar 20 kl. 08:38

Oslo Børs klare for Storm: - De to travleste ukene i historien

Oslo Børs mener er er klare for en svært turbulent børsdag med høyt volum etter oljepriskollapsen natt til mandag..

Aftenposten - 07 Mar 20 kl. 21:54

Turfølge hentet ned etter at de måtte grave seg ned på fjelltopp i full Storm

Tre personer ble lørdag kveld hentet ned i god behold fra fjelltoppen Eidskyrkja i Volda kommune på Sunnmøre. Alle måtte grave seg ned før de kunne ta seg ned..

Dagbladet - 05 Mar 20 kl. 13:21

Tok verden med Storm - nå er de reddet

Salwa (3) og hennes far, som lærte henne å le av lyden av bomber, er reddet i sikkerhet fra Syrias farligste by, Idlib..

Klartale - 21 Feb 20 kl. 12:16

Venter full Storm

Fem kommuner i nord er isolert. Det ventes full Storm inn mot helgen..

NRK - 21 Feb 20 kl. 08:16

Kraftig Storm på veg mot Sør-Noreg

Ein kraftig Storm er på veg inn over Sør-Noreg. Meteorologane har sendt ut gult farevarsel for kraftige vindkast inn over land langs kysten og kraftig snøfokk i fjellet frå fredag kveld av..

Aftenposten - 02 Mar 20 kl. 19:03

Målet var opprykk til eliteserien. Slik forklarer KRS den store nedturen.

Kristiansand Topphåndball (KRS) ville ta Håndball-Norge med Storm. Tre runder før slutt har opprykkstoget gått, og KRS ligger nærmere ned- enn opprykk..

VG - 29 Feb 20 kl. 07:50

Alt treffer oss på en gang

En ny bølge med flyktninger, på toppen av coronavirus og finansmarkeder i fritt fall - nå brygger det opp til full Storm i Europa..

NRK - 29 Feb 20 kl. 21:43

Redningsaksjon i Ullensvang på vent

Redningsaksjonen i Ullensvang der to menn er sakna er sett på vent, sidan det er full Storm. – Redningsmannskap har prøvd å ta seg inn til mennene som har gravd seg ned i snøen, men mannskapet må ligge og vente på betre vêr, seier politiet til NRK..

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 09:28

Vinterferieværet: Storm i høyfjellet søndag, bedre utover i uken

Den første helgen i vinterferien blir preget av vind og nedbør som feier inn fra vest. I fjellet kan det bli Storm søndag..

Aftenposten - 22 Feb 20 kl. 08:13

Fortsatt heftig vær i nord og vest

Vinden har løyet noe i Finnmark, men i Nordland er det meldt Storm. Det blir fortsatt krevende å krysse fjellovergangene i sør..

VG - 21 Feb 20 kl. 10:30

Storm og snøfokk for hyttefolket

Et Stormsenter til havs gir forferdelig vær på kysten og i fjellet, mens lavlandet østafjells og Øst-Finnmark går en fin helg i møte..

Aftenposten - 08 Feb 20 kl. 20:03

Melder full Storm natt til søndag: – Det blir ufyselig

Storm langs kysten, mye nedbør og fare for jordskred. Slik blir været de kommende dagene..

P4 - 08 Feb 20 kl. 12:12

Full Storm i natt

I natt ventes det full Storm på kysten av Vestland fylke. I følge Meteorologisk institutt øker vinden i styrke fra midnatt og frem mot morgenkvisten søndag. Folk bes om å sikre løse gjenstander og unngå å bevege seg utendørs på utsatte steder..

P4 - 21 Feb 20 kl. 07:58

Stormsenter på vei rett mot Sør-Norge

Det er ventet svært dårlig vær i Sør-Norge i helgen. Et Stormsenter er ventet å treffe Norge med full kraft, og meterolog ved Storm geo Ina Ynnesdal sier det kommer til å blåse kraftig..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt