Storbritannias

Saturday, 30 May, 19:38

Nyheter om Storbritannias

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 25 May 20 kl. 17:45

Johnsons rådgiver forklarte seg

Dominic Cummings, rådgiveren til Storbritannias statsminister Boris Johnson, sier han dro til en isolert hytte på farens eiendom. Selv om dette brøt med de stengre smittevernreglene..

P4 - 27 May 20 kl. 18:47

Avviser høring om Cummings

Storbritannias statsminister Boris Johnson avviser nå en offentlig høring om handlingene til hans rådgiver Dominic Cummings. Rådgiveren brøt i mars landets egne koronaregler da han besøkte familien mens han var smittet med koronaviruset, for at de skulle ta vare på sønnen hans. Johnson mener en gransking ikke vil være fornuftig tidsbruk og mener man nå må gå videre..

P4 - 25 May 20 kl. 20:33

Johnson støtter fortsatt utskjelt rådgiver

Storbritannias statsminister Boris Johnson forsvarer nok en gang sin rådgiver Dominic Cummings som det nå stormer rundt. Rådgiveren brøt i mars landets egne koronaregler da besøkte familien mens han var smittet med koronaviruset, for at de skulle ta vare på sønnen hans..

Aftenposten - 24 May 20 kl. 17:41

Johnson: Cummings gjorde det enhver far ville gjort

Storbritannias statsminister Boris Johnson leder søndagens koronapressekonferanse, etter at hans rådgiver Domonic Cummings har havnet i hardt vær..

NRK - 25 May 20 kl. 20:30

Storbritannia åpner butikker i juni

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at alle butikker i landet kan gjenåpnes 15 juni, men kun hvis viruset er under kontroll i landet.- Hensikten vår er å åpne for at alt fra varehus til selvstendinge butikker skal kunne åpnes, sa Johnson..

NRK - 24 May 20 kl. 17:49

Johnson leder pressekonferanse

Storbritannias statsminister Boris Johnson leder søndagens koronapressekonferanse, etter at hans rådgiver Dominic Cummings har havnet i hardt vær. Cummings skal ha tatt flere langturer til tross for at han var i karantene, melder Reuters..

NRK - 24 May 20 kl. 17:49

– Cummings fulgte farsinstinktet

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier hans rådgiver Dominic Cummings fulgte farsinstinktet og handlet ansvarlig, da han tok flere langturer til tross for at han var i karantene. Cummings hevdet han reiste for å beskytte sønnen mot viruset..

NRK - 24 May 20 kl. 17:49

– Cummings handlet ansvarlig

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier hans rådgiver Dominic Cummings fulgte farsinstinktet og handlet ansvarlig, da han tok flere langturer til tross for at han var i karantene. Cummings hevdet han reiste for å beskytte sønnen mot viruset..

P4 - 25 May 20 kl. 13:47

- Kritisk for Johnson

Kritikken rundt Dominic Cummings er kritisk for Storbritannias statsminister Boris Johnson. Det sier ekspert på britisk politikk Øyvind Bratberg til TV2. Cummings er i hardt være etter at han trosset karantenereglene mens han var koronasyk, nå krever mange at han bør gå av.

E24 - 25 May 20 kl. 06:11

FT: Storbritannia legger plan for å redde «strategisk viktige selskaper»

Storbritannias finansminister Rishi Sunak har godkjent en redningsplan ved navn «Project Birch» for å redde strategisk viktige selskaper, skriver Financial Times og viser til kilder i det britiske finansdepartementet..

Aftenposten - 24 May 20 kl. 17:41

Sentral rådgiver under press – Boris Johnson leder dagens pressekonferanse

Storbritannias statsminister Boris Johnson leder søndagens koronapressekonferanse, etter at hans rådgiver Domonic Cummings har havnet i hardt vær..

P4 - 24 May 20 kl. 18:16

Johnson støtter Cummings langturer

Storbritannias statsminister Boris Johnsen søtter sin rådgiver Dominic Cummings etter at han tidligere denne uken ble tatt for å bryte koronareglene. Cummings tok flere langturer til tross for at han var i karantene. Han har selv fokrlart at han ønsket at et familiemedlem skulle ta vare på sønnen for å beskytten han mot viruset.

P4 - 21 May 20 kl. 20:51

17 prosent smittet i London

En ny studie anslår at én av seks innbyggere i London har vært smittet av koronaviruset. Det er Storbritannias statistiske byrå som står bak undersøkelsen. Undersøkelsen viser også at det ikke finnes belegg for at det er mer smitte blant helsearbeidere som jobber med koronasmittede pasienter, enn i befolkningen for øvrig.

P4 - 13 May 20 kl. 18:08

494 koronadødsfall i Storbritannia

Det har vært 494 koronarelaterte dødsfall i Storbritannia det siste døgnet. Til sammen har nå 33 186 mistet livet. Storbritannias statsminister Boris Johnson sa i dag at for mange har mistet livet av viruset på helse- og omsorgsinstitusjoner..

NRK - 12 May 20 kl. 05:58

Verste nedtur på 300 år

Storbritannias sentralbank sier koronakrisen er verste nedtur på over 300 år. Man må tilbake til vinteren 1709 for å finne en økonomisk nedtur ligner på koronakrisen..

NRK - 10 May 20 kl. 20:13

Oppfordrer noen til å dra på jobb

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at alle som ikke kan jobbe hjemmefra, nå oppfordres til å dra på jobb. Samtidig varsler han at et varselsystem for covid-19 bestående av fem nivåer innføres i landet for å overvåke smittesituasjonen..

NRK - 11 May 20 kl. 16:48

Johnson anbefaler munnbind

Storbritannias statsminister, Boris Johnson, anbefaler bruk av munnbind i matbutikker og på T-bane, buss og tog. Butikker og skoler vil tidligst åpne i juni, og først i juli blir puber og restauranter åpnet, ifølge en uttalelse til underhuset mandag..

NRK - 10 May 20 kl. 20:16

– For tidlig å heve nedstengningen

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier under at det fremdeles er for tidlig å oppheve korona-restriksjonene i landet. Samtidig sier han at nedstengingen av landet har forhindret en katastrofe. Storbritannia har Europas høyeste dødstall..

NRK - 03 May 20 kl. 03:40

Legene trodde Boris skulle dø

Legene som behandlet Storbritannias statsminister Boris Johnson mente han var så dårlig at de begynte å forberede hvordan de skulle melde fra om han døde. Det skriver den britiske tabloidavisa The Sun. Historien gjengis bredt i britiske medier nå..

NRK - 03 May 20 kl. 03:40

Legene fryktet at Boris skulle dø

Legene som behandlet Storbritannias statsminister Boris Johnson mente han var så dårlig at de begynte å forberede hvordan de skulle melde fra om han døde. Det skriver den britiske tabloidavisa The Sun. Historien gjengis bredt i britiske medier nå..

P4 - 03 May 20 kl. 07:00

Legene trodde Johnson skulle dø

Legene som behandlet Storbritannias statsminister Boris Johnson trodde han skulle dø. Johnson var så dårlig at de forberedte seg på hvordan de skulle melde fra dersom han døde. Det melder flere britiske medier i dag..

VG - 29 Apr 20 kl. 19:02

Ny utregning gjør at Storbritannia har nest høyest corona-dødstall i Europa

For første gang har Storbritannias helsemyndigheter inkludert dødsfall som har skjedd på sykehjem i statistikken. Det ga en stor økning i dødstallene..

VG - 29 Apr 20 kl. 11:02

Boris Johnson ble pappa

Storbritannias statsminister Boris Johnson og samboeren Carrie Symonds er blitt foreldre til en frisk gutt..

VG - 29 Apr 20 kl. 11:02

Boris Johnson ble pappa igjen

Storbritannias statsminister Boris Johnson (55) og samboeren Carrie Symonds (32) er blitt foreldre til en frisk gutt..

Dagbladet - 27 Apr 20 kl. 11:14

Johnson advarer mot ny bølge: - Maksimal risiko

Storbritannias statsminister Boris Johnson er tilbake i Downing Street etter å ha vært sykemeldt i flere uker med covid-19-viruset..

P4 - 02 May 20 kl. 15:10

Kaller opp sønnen etter leger

Storbritannias statsminister Boris Johnson har nå valgt å kalle opp sønnen etter legene som reddet livet hans da han lå innlagt med koronaviruset. På Instagram skriver forloveden Carrie Symonds at de nå har bestemt at sønnen skal hete Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, melder Sky News. Navnet Nicholas valgte paret for å hylle de to legene Nick Price og Nick Hart som hjalp Johnson på beina igjen..

NRK - 27 Apr 20 kl. 10:26

Johnson takker folket

Storbritannias statsminister Boris Johnson takker britene for tålmodigheten under nedstengingen av landet. I en tale til folket i formiddag sa han at han tror Storbritannia snart er over første fase av korondapandemien..

Aftenposten - 27 Apr 20 kl. 11:10

Optimistisk Boris Johnson tilbake på jobb

Storbritannias statsminister Boris Johnson er tilbake i Downing Street etter å ha vært sykemeldt i flere uker med covid-19..

VG - 27 Apr 20 kl. 21:19

Storbritannias helseminister «veldig bekymret» over alvorlige symptomer hos barn

Britisk helsevesen sender ut varsel om sjeldne, men farlige syndromer hos et fåtall coronasmittede barn. – Tynt grunnlag for varsel, mener Folkehelseinstituttet..

NRK - 27 Apr 20 kl. 09:23

Boris Johnson tilbake på jobb

Storbritannias statsminister Boris Johnson er tilbake i Downing Street etter å ha vært sykemeldt i flere uker med covid-19. – Han er tilbake i førersetet og fortsetter arbeidet, sa helseminister Edward Argar på en pressekonferanse mandag morgen..

NRK - 26 Apr 20 kl. 11:20

Boris Johnson tilbake på mandag

Storbritannias statsminister Boris Johnson begynner å jobbe igjen mandag, bekrefter britiske myndigheter. Da vil det ha gått litt over to uker siden statsministeren ble utskrevet fra sykehus. Han ble alvorlig syk som følge av koronaviruset..

VG - 27 Apr 20 kl. 09:31

Boris Johnson tilbake på jobb: – Vi må anerkjenne risikoen for en ny bølge

Storbritannias statsminister Boris Johnson (55) oppfordret folket til å fortsette kampen mot coronasmitten da han kom tilbake til Downing Street etter å ha vært sykmeldt i nesten en måned med covid-19..

P4 - 27 Apr 20 kl. 09:45

Boris Johnson tilbake på jobb

Storbritannias statsminister Boris Johnson er i dag igjen tilbake på jobb etter å ha vært syk av koronaviruset. På en pressekonferanse i dag uttalte helseministeren at statsministeren nå igjen er i føresetet for å styre landet gjennom pandemien..

P4 - 25 Apr 20 kl. 23:35

Johnson tilbake på jobb

Mandag er Storbritannias statsminister Boris Johnson tilbake på jobb. Det opplyser statsministeren kontor. Han har vært syk med koronaviruset, og lå også flere dager på intensivavdelingen på sykehus..

NRK - 27 Apr 20 kl. 07:04

– Nærmer seg New Yorks nivå

Dødligheten i Stockholm per innbygger nærmer seg New Yorks nivå, sier den britiske professoren Neil Ferguson, ifølge svenske expressen. Han sto bak rapporten som endret Storbritannias strategi. – Majoriteten av epidemiologer støtter meg, men Sverige har gått sin egen vei, sier Ferguson..

VG - 27 Apr 20 kl. 09:31

Boris Johnson tilbake: – Jeg nekter at alt det britiske folk har ofret skal være bortkastet

Storbritannias statsminister Boris Johnson (55) oppfordret folket til å fortsette kampen mot coronasmitten da han kom tilbake til Downing Street etter å ha vært sykmeldt i nesten en måned med covid-19..

VG - 27 Apr 20 kl. 09:31

Boris Johnson tilbake på jobb: – Jeg nekter at alt det britiske folk har ofret skal være bortkastet

Storbritannias statsminister Boris Johnson (55) oppfordret folket til å fortsette kampen mot coronasmitten da han kom tilbake til Downing Street etter å ha vært sykmeldt i nesten en måned med covid-19..

VG - 27 Apr 20 kl. 09:31

Boris Johnson tilbake på jobb etter covid-19

Storbritannias statsminister Boris Johnson (55) er tilbake i Downing Street etter å ha vært sykemeldt i nesten en måned med covid-19..

Aftenposten - 25 Apr 20 kl. 19:52

«Sluhet som en diplomat og hjernen til en atomfysiker.» Slik beskrives kvinnen bak det omstridte Newcastle-kjøpet

Newcastle er i ferd med å selges for 4 milliarder kroner. Hjernen bak avtalen er en av Storbritannias mektigste forretningskvinner..

Aftenposten - 26 Apr 20 kl. 21:51

Boris Johnson tilbake i Downing Street

Storbritannias statsminister Boris Johnson er tilbake i Downing Street etter å ha vært koronasyk. Mandag er han på jobb igjen, bekrefter britiske myndigheter..

Aftenposten - 12 Apr 20 kl. 14:52

Johnson: Storbritannias helsevesen er drevet av kjærlighet

Statsminister Boris Johnson er ikke i tvil om at han lever takket være Storbritannias nasjonale helsevesen. To utenlandske sykepleiere får en spesiell hyllest..

Aftenposten - 12 Apr 20 kl. 17:33

Boris Johnson: - Storbritannias helsevesen er drevet av kjærlighet

Statsminister Boris Johnson er ikke i tvil om at han lever takket være Storbritannias nasjonale helsevesen. To utenlandske sykepleiere får en spesiell hyllest..

NRK - 24 Apr 20 kl. 02:46

Boris Johnson tilbake i jobb

Storbritannias statsminister Boris Johnson vil være tilbake på jobb mandag etter å ha vært koronasyk, ifølge The Telegraph. Avisa skriver at Johnson har bedt sine assistenter planlegge møter neste uke for å bli oppdatert..

P4 - 24 Apr 20 kl. 05:29

Boris Johnson tilbake på jobb

Storbritannias statsminister Boris Johnson vil være tilbake på jobb mandag etter å ha vært sykmeldt som følge av koronasmitte. Det melder The Telegraph. Avisen skriver at Johnson har bedt sine assistenter om å planlegge møter med flere statsråder neste uke for å bli oppdatert på hva som har skjedd mens han har vært borte.

NRK - 18 Apr 20 kl. 17:23

Mange døde på britiske sykehjem

Storbritannias største organisasjon for sykehjem sier antall koronadødsfall på sykehjemmene kan være 7.500, noe som er fem ganger mer enn det offisielle anslaget, skriver Daily Telegraph. Bakgrunnen er en sammenligning med dødstall de siste åra..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt