Storbritannias

Friday, 15 November, 10:45

Nyheter om Storbritannias

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 Nov 19 kl. 16:31

Storbritannia senker beredskapsnivå

Storbritannias innenriksdepartement har nedgradert farenivået for terror fra «alvorlig» til «betydelig». Trusselnivået har blitt ansett som alvorlig de siste fem årene..

NRK - 23 Oct 19 kl. 17:36

Johnson med beskjed til Merkel

Storbritannias statsminister, Boris Johnson, sier til Angela Merkel, Tysklands forbundskansler, at Brexit ikke bør bli forsinket og at han tror Storbritannias uttreden fra EU vil skje 31. oktober..

Dagbladet - 02 Nov 19 kl. 23:49

Milliardærene står klare til å forlate landet

Storbritannias rikeste frykter Jeremy Corbyn langt mer enn de frykter Brexit. Nå flyttes formuer utenlands, og barnas arv deles ut for å slippe unna et nytt skatteregime..

NRK - 02 Nov 19 kl. 10:24

Johnson vil ha Brexit med avtale

Storbritannias statsminister Boris Johnsons valgkampmanifest inkluderer ikke trusselen om å forlate EU uten noen avtale. Johnson har tidligere lovet å få Storbritannia ut av EU uansett, med eller uten avtale, innen 31. oktober..

Klartale - 29 Oct 19 kl. 09:01

Sier ja til utsatt brexit

EU tilbyr å utsette brexit med tre måneder. Storbritannias statsminister sier ja, selv om han ikke ville utsette..

NRK - 28 Oct 19 kl. 06:19

Johnson går for nyval

Storbritannias statsminister Boris Johnson vil for tredje gong forsøke å få Underhuset til å stemme for eit nyval. Samstundes skal EU diskutere ei eventuell utsetting av brexit, som inneber å utsette at Storbritannia forlèt unionen før 31. januar..

NRK - 28 Oct 19 kl. 06:19

Boris Johnson går for nyval

Storbritannias statsminister Boris Johnson vil for tredje gong forsøke å få Underhuset til å stemme for eit nyval. Samstundes skal EU diskutere ei eventuell utsetting av brexit, som inneber å utsette at Storbritannia forlèt unionen før 31. januar..

E24 - 28 Oct 19 kl. 06:40

EU vil støtte brexit-utsttelse til slutten av januar

De 27 landene som vil forbli i EU etter brexit håper mandag bli enige om å utsette Storbritannias skilsmisse til 31 januar med mulighet for en tidligere utgang dersom det britiske parlamentet ratifiserer avtalen, ifølge CNBC..

NRK - 22 Oct 19 kl. 23:17

Tusk anbefaler brexitutsettelse

EU-president Donald Tusk skriver på Twitter at han vil anbefale EU-landene om å godta Storbritannias forespørsel om utsettelse av datoen for brexit. Det melder NTB..

VG - 22 Oct 19 kl. 02:17

Venter baby nummer 22!

Storbritannias største familie blir enda større. Sue og Noel Radford har fått babyer i 30 år, og venter nå den 22 i rekken!.

NRK - 22 Oct 19 kl. 01:26

Ønsker avstemning om brexitlov

Storbritannias regjering ønsker at Underhuset raskt skal stemme over forslaget som lovfester utmeldingen av EU, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Lederen av Underhuset, Jacob Rees-Moggs, sa i et intervju at avstemningen blir på torsdag..

NRK - 20 Oct 19 kl. 11:59

Raab: – Flertall for brexit-avtale

Storbritannias utenriksminister Dominic Raab hevder at det nå er nok støtte i Parlamentet til å få vedtatt statsminister Boris Johnsons brexitavtale. – Han har fått til en avtale. Det ser nå ut til at vi har nok støtte i Underhuset, sier han til BBC..

Dagbladet - 17 Oct 19 kl. 11:57

Brexit-avtale i boks

En brexitavtale mellom Storbritannia og EU er ferdigforhandlet. Nå må den vedtas av EUs toppmøte og Storbritannias parlamentet..

P4 - 23 Oct 19 kl. 05:06

Tusk anbefaler brexitutsettelse

EU-president Donald Tusk anbefaler EU-landene om å godta Storbritannias forespørsel om utsettelse av datoen for brexit. Utmeldingsavtalen til Boris Johnson kom over første hinder tidligere i går, og fikk flertall for selve avtalen i den første avstemningen i Underhuset. Tidsplanen om å melde seg ut innen 31.

E24 - 20 Oct 19 kl. 12:06

Raab hevder at det er flertall for brexit-avtale i Underhuset

Storbritannias utenriksminister Dominic Raab hevder at det nå er nok støtte i Parlamentet til å få vedtatt statsminister Boris Johnsons brexitavtale..

P4 - 20 Oct 19 kl. 12:21

- Flertall for Brexit-avtale

Storbritannias utenriksminister Dominic Raab hevder at det nå er nok støtte i Parlamentet til å få vedtatt statsminister Boris Johnsons brexitavtale. Det skulle etter planen stemmes over avtalen i går, men Underhuset stemte for et forslag som tvang Johson til å be om en utsettelse: – Han har fått til en avtale. Det ser nå ut til at vi har nok støtte i Underhuset, sier Raab til BBC..

NRK - 18 Oct 19 kl. 17:31

Aktivist klatret opp i Big Ben

En klimaaktivist kledd ut som Storbritannias statsminister Boris Johnson klatret fredag ettermiddag opp i Elizabeth Tower, også kjent som Big Ben, i London. Stuntet er en del av en 12 dager lang demonstrasjon fra gruppa Extinction Rebellion..

NRK - 17 Oct 19 kl. 14:59

Ber parlamentet støtte avtalen

Storbritannias statsminister Boris Johnson oppfordrer på en pressekonferanse det britiske parlamentet til å støtte brexitavtalen han har kommet frem til med EUs ledere. – Jeg håper de får denne utmerkede avtalen over mållinjen, sier han..

NRK - 17 Oct 19 kl. 12:29

Brexitavtale består av to deler

EU-kommisjonen har publisert brexitavtalen som er fremforhandlet med den britiske regjeringen. Avtalen består av to tekster: Én avtale om vilkårene for Storbritannias utmeldelse av EU, og én politisk erklæring om rammene for det fremtidige forholdet..

NRK - 17 Oct 19 kl. 19:49

Johnson: – Avtalen blir godkjent

Storbritannias statsminister Boris Johnson er overbevist om at Parlamentet vil godkjenne brexitavtalen. – Jeg er svært sikker på at mine kolleger, etter å ha studert denne avtalen, vil ønske å stemme for den lørdag og de påfølgende dagene, sa han..

P4 - 17 Oct 19 kl. 15:26

Johnson ber om støtte

Storbritannias statsminister Boris Johnson oppfordrer det britiske parlamentet til å støtte brexitavtalen han har kommet frem til med EUs ledere. Lørdag skal det debatteres og stemmes i parlamentet. Det er stor usikkerhet knyttet til om Johnson vil få flertall eller ikke..

P4 - 18 Oct 19 kl. 12:16

Johnson prøver å snu politikere

Storbritannias statsminister Boris Johnson prøver i dag å snu flere politikere som er skeptiske til Brexit-avtalen han inngikk med EU i går. Johnson er avhengig av 320 stemmer når det britiske parlamentet skal stemme over avtalen i morgen. Både Labour, Liberaldemokratene og det nordirske unionistpartiet har uttalt at de ikke støtter avtalen..

NRK - 17 Oct 19 kl. 11:57

Johnson: – Flott ny avtale

Storbritannias statsminister Boris Johnson stadfestar at ei ny brexitavtale er i hamn. – Vi har fått ei flott ny avtale som tar tilbake kontrollen, og no burde parlamentet få brexit gjennomført laurdag, skriv Johnson på Twitter..

Dagbladet - 14 Oct 19 kl. 12:54

Beryktet pedofilfunnet død på cella

En av Storbritannias mest profilerte pedofile noensinne er funnet død på cella si under mystiske omstendigheter..

P4 - 17 Oct 19 kl. 19:16

Johnson: - En god avtale

- Det er en god Brexit-avtale som nå er fremforhandlet med EU. Det sier Storbritannias statsminister Boris Johnson. EUs stats- og regjeringssjefer har i kveld enstemmig sluttet seg til avtalen.

Aftenposten - 17 Oct 19 kl. 14:13

«En super avtale!» Johnson på vei til feiring i Brussel. Men rusen kan bli kortvarig.

BRUSSEL (Aftenposten): «En super avtale»! Storbritannias statsminister Boris Johnson var raskt ute med å melde at en historisk brexitavtale var i boks..

Aftenposten - 17 Oct 19 kl. 14:13

«En super avtale!»: Johnson på vei til feiring i Brussel. Men seiersrusen kan bli kortvarig.

BRUSSEL (Aftenposten): «En super avtale»! Storbritannias statsminister Boris Johnson var raskt ute med å melde at en historisk brexitavtale var i boks..

Aftenposten - 16 Oct 19 kl. 12:33

Boris Johnson bøyer seg for Parlamentet

Storbritannias statsminister Boris Johnson vil respektere loven om at han må be EU om en ny utsettelse av brexit hvis ingen avtale er på plass innen lørdag..

P4 - 16 Oct 19 kl. 18:39

Johnson: Ingen brexit-gjennombrudd

- Det har ikke vært noen gjennombrudd i brexit-forhandlingene med EU, sier Storbritannias statsminister Boris Johnson. Tidligere i ettermiddag sa EU-president Donald Tusk at fundamentet for en avtale er klart og at en brexitavtale med Storbritannia i teorien kan bli akseptert i morgen..

NRK - 16 Oct 19 kl. 12:46

Boris Johnson lover å følge loven

Storbritannias statsminister Boris Johnson vil respektere loven som sier at han må be EU om en ny utsettelse av brexit hvis ingen avtale er på plass i tide. Bekreftelsen kom fra brexitminister Stephen Barclay under et komitémøte i Parlamentet onsdag..

NRK - 15 Oct 19 kl. 10:57

Johnson tror på brexitavtale

Storbritannias statsminister Boris Johnson har fortsatt tro på at det kan bli oppnådd enighet om en brexitavtale med EU. – En breixtavtale er fortsatt veldig mulig, sa Johnson tirsdag, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 15 Oct 19 kl. 10:57

Johnson har tro på brexitavtale

Storbritannias statsminister Boris Johnson har fortsatt tro på at det kan bli oppnådd enighet om en brexitavtale med EU. – En breixtavtale er fortsatt veldig mulig, sa Johnson tirsdag, ifølge nyhetsbyrået AFP..

P4 - 16 Oct 19 kl. 15:25

Johnson vil respektere loven

Storbritannias statsminister Boris Johnson lover å respektere loven om at han må be EU om en ny utsettelse av brexit hvis ingen avtale er på plass innen lørdag. Johnson har tidligere vært helt klar på at Storbritannia må ut av EU 31. oktober, med eller uten avtale.

Klartale - 08 Oct 19 kl. 15:14

– Europas og Storbritannias framtid står på spill

Boris Johnson prøver å vri seg unna skylden. Det er dersom forhandlingene om brexit gar galt. Det mener EU-rådets president..

NRK - 10 Oct 19 kl. 12:00

Johnson møter Irlands statsminister

Storbritannias statsminister Boris Johnson og Irlands statsminister Leo Varadkar møtes nå på et hemmelig sted i England i et forsøk på å finne et kompromiss om irskegrensen i de fastlåste brexitforhandlingene..

NRK - 10 Oct 19 kl. 14:27

Ber Tyrkia vise tilbakeholdenhet

Storbritannias utenriksminister Dominic Raab ber Tyrkia vise tilbakeholdenhet, etter at landet invaderte Nord-Syria i går. Raab advarer om store menneskelige lidelser, og sier Storbritannia er skuffet og bekymret over Tyrkias invasjon..

P4 - 10 Oct 19 kl. 17:06

Johnson har tro på avtale

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier han ser en utvei til en mulig avtale for brexit. Det sier Johnson etter samtaler med Irlands statsminister Leo Varadkar i dag. Brexitminister Stephen Barclay skal etter planen møte sjefsforhandler i EU Michel Barnier i morgen.

NRK - 07 Oct 19 kl. 21:16

Etterlyser fortsatt brexit-forslag

EU etterlyser fortsatt et britisk brexit-forslag som kan «fungere». Samtalene mellom Storbritannias brexit-forhandler og EUs representanter fortsatte i Brussel mandag, men forhandlingene ser ut til å stå i stampe..

P4 - 07 Oct 19 kl. 17:42

EU lover Brexit-svar

EU skal gi britene svar på om det er mulig å lande en Brexitavtale i løpet av denne uken. Samtidig advarer Frankrikes president Emmanual Macron om at dette er Storbritannias siste mulighet til å få på plass en avtale. Boris Johnson står fast på at Storbritannia skal ut av EU ved månedsskifte, også uten en avtale..

E24 - 06 Oct 19 kl. 08:18

Telegraph: Johnson håper på ungarsk hjelp for å unngå brexit-utsettelse

Storbritannias statsminister undersøker om Ungarn kan være villig til å legge ned veto for å hindre en utsettelse av brexit, skriver The Telegraph..

Aftenposten - 05 Oct 19 kl. 21:44

Telegraph: Johnson håper på ungarsk hjelp for å unngå brexit-utsettelse

Storbritannias statsminister undersøker om Ungarn kan være villig til å legge ned veto for å hindre en utsettelse av brexit, skriver The Telegraph..

P4 - 05 Oct 19 kl. 22:32

Håper Ungarn kan stoppe Brexit-utsettelse

Storbritannias statsminister håper Ungarn skal hjelpe til med å hindre at Brexit blir utsatt. I følge The Telegraph undersøker Boris Johnsen nå om Ungarn kan være villig til å legge ned en veto mot utsettelse. Johnson har lovet å ta Storbritannia ut av EU innen 31.

NRK - 02 Oct 19 kl. 19:21

Johnson vil suspendere parlamentet

Storbritannias statsminister vil be om at parlamentet suspenderes fra 8.okt til 14.okt.

NRK - 03 Oct 19 kl. 18:12

EU-parlamentet vil legge ned veto

EU-parlamentet sier de vil legge ned veto mot Storbritannias statsminister Boris Johnson sitt brexit-forlag, skriver Independent. EU sier Johnsons løsninger på den Irske grensen ikke er akseptabel..

NRK - 02 Oct 19 kl. 12:58

Johnson lovar brexit 31. oktober

Storbritannias statsminister, Boris Johnson, sa i landsmøtetalen at landet skal forlate EU 31. oktober, uansett kva som skjer. Han går med det imot vedtaket i Parlamentet som krev at han ber om ei utsetjing om ein ikkje får ein avtale..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt