Stor

Saturday, 22 February, 20:52

Nyheter om Stor

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 18 Feb 20 kl. 16:54

Stor vannlekkasje i Oslo

En Stor vannledning ble gravd over på Manglerud i Oslo i ettermiddag og førte til en Stor vannlekkasje. Brannvesenet er på stedet og har kontroll. Vannet ledes ned i en grop og det er ingen trafikale problemer eller bygninger som vil bli berørt..

NRK - Igår: 14:31

Stor snøskredfare

Mye vind og nedbør i fjellet fører til Stor snøskredfare i flere regioner i Sør-Norge lørdag. I de mest utsatte områdene kan det komme så mye som én meter nysnø i løpet av fredag og lørdag. Det er også snøskredfare i Midt- og Nord-Norge, ifølge NVE..

Aftenposten - 18 Feb 20 kl. 16:11

Stor vannlekkasje på Manglerud

En Stor vannledning på Manglerud er ødelagt i forbindelse med gravearbeid, og Store vannmengder strømmer ut i området rundt..

NRK - 18 Feb 20 kl. 15:32

Stor snøskredfare i deler av landet

Skredvarslingstjenesten til NVE, varsom.no, melder om Stor skredfare på Sunnmøre, i indre deler av Vestland fylke, Hallingdal, Vest-Telemark, Ryfylkeheiane og Bykleheiane. Ekspertene ber folk om å holde seg unna bratt terreng..

VG - 15 minutter siden

Stor lekkasje på hovedledningen – øykommune har satt krisestab

Store deler av befolkningen i øykommunen Vega på Helgeland i Nordland, blir bedt om å hente vann fra en tankbil..

VG - 15 minutter siden

Stor lekkasje på hovedledningen – distribuerer vann i øykommune

Store deler av befolkningen i øykommunen Vega på Helgeland i Nordland, blir bedt om å hente vann fra en tankbil..

NRK - 6 timer siden

Seier til Klæbo på sprinten

Johannes Høsflot Klæbo var klar favoritt i herrenes finale i sprinten i Granåsen, og vant på hjemmebane til Stor jubel fra publikum. Emil Iversen kom på fjerdeplass..

E24 - 6 timer siden

Aksjefest gir Nel-sjefen papirgevinster på 78 millioner

Hydrogenselskapet rir en grønn bølge på børsen. Toppsjef Jon André Løkke har nidoblet verdien av aksjeinvesteringene, og sitter i tillegg med en Stor opsjonspakke..

NRK - 2 timer siden

Vannkrise på Vega i Nordland

Alle husstander på Vega er uten vann etter en Stor lekkasje i ettermiddag. Første melding om vannmangel kom etter klokka 14, og kommunen jobber fortsatt med å finne lekkasjen..

NRK - Igår: 14:41

Bil og snøskuter kolliderte

En person er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en kollisjon mellom en bil og en snøskuter i Stor-Elvdal, opplyser politiet i Innlandet på Twitter..

E24 - 9 timer siden

Corona-effekt for charterturer til Thailand

Turoperatørene opplever fremdeles reiselysten til nordmenn som Stor, men ser at færre bestiller turer til Thailand..

Aftenposten - I førrgår: 18:11

Viking-treneren om Haalands herjinger: – Bør være en Stor inspirasjon

Bjarne Berntsen bare rister på hodet av det Erling Braut Haaland driver med om dagen..

NRK - Igår: 09:58

Studentane tener mindre

Studentar tener mindre frå arbeid, men auka studiestøtte har i Stor grad skjerma dei frå redusert kjøpekraft, viser tal frå Statistisk sentralbyrå. 90 prosent av studentane i Noreg har arbeidsinntekter frå jobb eller næringsverksemd..

P4 - I førrgår: 17:13

Stor redningsaksjon pågår

Lavinehunder, snøscootere og helikopter deltar i søket etter de to personene som ble meldt savnet på Svalbard i ettermiddag. I følge Dagbladet har de to blitt tatt av et skred og ligger under snøen, men dette er ikke bekreftet av Sysselmannen. Det er så dårlig vær i området at det skaper problemer for helikoptrene..

Aftenposten - I førrgår: 14:01

«Vikingane» sesong 3: En gjeng som Storkoser seg på jobb | Anmeldt av Asbjørn Slettemark

Suksesserien tar et superhelttriks og forklarer rollefigurenes bakgrunn. Det blir Stor humor..

P4 - 10 Feb 20 kl. 15:06

Stor skredfare i vest

Det er varslet Stor snøskredfare i Hardanger og Heiane i morgen. Årsaken er nedbør, kaldere vær og kraftig vind, skriver varsom.no.

P4 - 22 timer siden

Geolog skal vurdere ras-området i Jølster

En geolog skal klokken 12 lørdag vurdere ras-området i Jølster. Først da blir det klart om E39 kan åpne igjen. Europaveien er stengt på begge sider av det 150 meter brede skredet som gikk fredag ettermiddag.

NRK - I førrgår: 19:53

Filmfestival mintest offera i Hanau

Filmfestivalen i Berlin opna torsdag kveld med eitt minutts stille for å minnast offera for masseskytinga i Hanau. – Det er med Stor sorg at Berlinalen fekk vite om dette dødelege angrepet, heiter det i ei kunngjering frå festivalen før opninga..

P4 - 11 timer siden

Fant søppel, filler og verktøy i tanker

Det skal ha blitt funnet avfall, filler og verktøy i drivstofftankene i flere av Boeings 737 MAX-fly. Tidligere denne uken ble det kjent at det var funnet gjenstander i tankene på et titall fly som var inspisert. Og ifølge Reuters viser et internt notat at gjenstandene har blitt lagt igjen av arbeidere som har deltatt i produksjonen av flyene, og de ville utgjort Stor fare om de ikke hadde blitt funnet..

P4 - I førrgår: 15:08

Savnet etter ras

To personer er savnet etter at det har gått et ras på en bre sør for Barentsburg på Svalbard rundt klokken 15 i dag. Det bekrefet Sysselmannen på Svalbard til VG. Det er ikke kjent hvor Stor raset er.

NRK - 18 Feb 20 kl. 16:24

Stor vannlekkasje i Oslo

En vannledning er gravd over ved Manglerud i Oslo, og mye vann lekker ut..

Aftenposten - I førrgår: 17:46

Søderlund om RBK-exiten: – Det hadde helt sikkert sett annerledes ut uten Bendtner

Alexander Søderlund innrømmer at kontrasten mellom RBK og Häcken er Stor, men spissen hevder overgangen er en perfekt utfordring på tampen av karrieren..

Dagbladet - 18 Feb 20 kl. 16:17

Hovedvannledning gravd over

En Stor vannledning er gravd over i Plogveien på Manglerud i Oslo tirsdag ettermiddag. Brannvesenet har kontroll, og har stengt av vannet..

NRK - I førrgår: 22:18

Framgang i kampen mot koronaviruset

Verdens helseorganisasjon (WHO) melder om Stor framgang i kampen mot det nye koronaviruset covid-19 siden det ble påvist i Kina i desember..

Aftenposten - 19 Feb 20 kl. 19:17

Sanders med klar ledelse på ny måling

Bernie Sanders har nå dobbelt så Stor oppslutning blant demokrater som Joe Biden i kappløpet om å bli presidentkandidat, viser en ny meningsmåling..

P4 - I førrgår: 23:08

Framgang i kampen mot koronaviruset

Det er Stor framgang i kampen mot koronaviruset, det melder Verdens Helseorganisasjon. Organisasjonen opplyser at trenden er oppmuntrenede, men at de ikke er ved et vendepunkt ennå. Så langt er det registrert over 2000 dødsfall som følge av viruset, de aller fleste i Kina..

NRK - I førrgår: 00:55

Stor politijakt etter åtte drap

Store politistyrker i delstaten Hessen leter etter flere gjerningsmenn etter åtte drap på to barer i byen Hanau ved 22-tiden onsdag kveld. Fem mennesker er alvorlig skadet. Politiet etterlyser en mørk bil som ble sett på vei bort fra skytingen..

Aftenposten - I førrgår: 15:46

Uventet bivirkning av «Parasitt»: Spansk chipsmerke opplever Stor etterspørsel

Den sørkoreanske filmen «Parasitt» har ført til en uventet etterspørsel av et chipsmerke produsert i Spania..

P4 - I førrgår: 19:20

Pågrepet med skytevåpen i Trondheim

Bevæpnet politi rykket ut og pågrep tre menn i 20-årene i Trondheim, etter at de ble observert med et skytevåpen i Midtbyen. Våpenet ble funnet i bilen i forbindelse med pågripelsen. Det regnes ikke for å være skarpt, og det var ikke meldt om noen trusselsituasjon.

Dagbladet - 17 Feb 20 kl. 13:56

- Det bor en drittsekk i hodet mitt

Frida Ånnevik har de siste åra gjort Stor suksess, til tross for at kroppen skulle ønske seg en annen livsstil..

VG - I førrgår: 22:31

Michael Bloomberg gjør debattdebut: Dette taler for og imot milliardærkandidaten

Det er knyttet Stor spenning til tidligere New York-borgermester Michael Bloomberg når han møter i sin første debatt i kampen om å bli demokratenes presidentkandidat..

VG - I førrgår: 22:31

Michael Bloomberg: Dette taler for og imot milliardærkandidaten

Det var knyttet Stor spenning til tidligere New York-borgermester Michael Bloomberg da han natt til torsdag møtte i sin første debatt i kampen om å bli demokratenes presidentkandidat..

P4 - I førrgår: 12:17

- Rekkevidde om vinteren ikke et Stort problem

- Det er ikke noe Stort problem for norske elbileiere at rekkevidden faller kraftig når det er kaldt. Det sier testansvarlig i Norsk elbilforening, Ståle Frydenlund. En Stor undersøkelse NAF har gjort av de 20 mest solgte elbilmodellene viser at elbiler i snitt mister 18,5 prosent av rekkevidden om vinteren..

P4 - I førrgår: 08:16

Fikk skader etter for heftig strøing

Flere biler har fikk lakk- og glasskader etter at en strøbil kjørte på E6 i Levanger med åpen strøkran i morges. Politiet sier motgående bilister pepret med småstein og grus, og det sikkert til Stor frustrasjon. Strøbil-sjåføren ble stoppet av politiet og de har nå opprettet sak, opplyser de..

NRK - 18 Feb 20 kl. 09:48

Dom i Stor svindelsak faller i dag

Britta Nielsen (65), som er tiltalt for å ha svindlet til seg over hundre millioner kroner fra den danske Socialstyrelsen, får tirsdag sin dom. Aktoratet mener retten bør vurdere om Nielsen bør få en hiStorisk høy straff på opptil tolv års fengsel..

P4 - 19 Feb 20 kl. 06:14

Nedjusterer antall Nav-rammede

Nav nedjusterer antallet berørte i trygdeskandalen fra 2.400 til under 2.000 personer etter å ha gjennomgått en Stor del av sakene.

P4 - 19 Feb 20 kl. 17:25

Første sivile landing i Aleppo på åtte år

For første gang siden 2012 har et sivilt fly landet på flyplassen i Aleppo, nord i Syria. Det skjer dager etter at den syriske regjeringen kunngjorde at regionen er frigjort fra jihadister og opprørere. Syriske myndigheter kaller gjenåpningen av flyplassen en Stor seier..

P4 - 18 Feb 20 kl. 18:07

Klæbo vant klart

Johannes Høsflot Klæbo vant dagens sprintetappe i Ski Tour i Åre overlegent. 2,39 sekunder var han foran italienske Federico Pellegrino i mål . Jay Renaud fra Frankrike ble nummer tre.

VG - 19 Feb 20 kl. 10:07

Nord-Korea sårbar for coronavirus: – Stor frykt for spredning

Offisielt er det fremdeles ikke meldt om noen tilfeller av coronavirus i Nord-Korea. Samtidig er landet dårlig rustet til å håndtere et epidemiutbrudd, sier Torben Henriksen i Røde Kors..

VG - 19 Feb 20 kl. 10:07

Nord-Korea sårbart for coronavirus: – Stor frykt for spredning

Offisielt er det fremdeles ikke meldt om noen tilfeller av coronavirus i Nord-Korea. Samtidig er landet dårlig rustet til å håndtere et epidemiutbrudd, sier Torben Henriksen i Røde Kors..

Aftenposten - 18 Feb 20 kl. 12:25

Stor virusstudie: Risikoen er størst for eldre og syke

Det nye koronaviruset covid-19 er farligst for eldre og syke, bekrefter den største studien av sykdommen så langt. Ingen barn under ni år skal ha mistet livet..

P4 - I førrgår: 07:50

Enorm verdistigning for 1994-hytter

Folk som kjøpte seg hytter i Hafjell ved Lillehammer etter OL i 1994 har gjort en meget god investering. En hytteeier, som kjøpte en 84 kvadratmeter Stor hytte øverst i Hafjell for 695.000 kroner, har nå solgt den for åtte millioner, skriver Gudbrandsdølen Dagningen.

Dagbladet - 15 Feb 20 kl. 12:15

Teateranmeldelse «Lykkedager»: Et lykkelig valg

Anne Krigsvoll gjør en Stor rolle som Samuel Becketts anstrengt positive Winnie..

E24 - 18 Feb 20 kl. 06:57

Flytende turbiner er i vinden – venter femdobling

Europeiske havvindparker blir stadig flere og større. De neste årene ventes en Stor økning i flytende havvind, men analysebyrå frykter bransjen er preget av et «catch-22»..

E24 - 18 Feb 20 kl. 06:20

Stor omstilling i Storbanken HSBC: Vil kutte 35.000 stillinger

Storbanken HSBC vil kutte Stort i både kostnadene og arbeidsstyrken, og klarer ikke å innfri forventningene i sin rapport for 2019..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt