Stor

Tuesday, 15 October, 09:21

Nyheter om Stor

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 06 Oct 19 kl. 16:56

Stor oldtidsby oppdaget i Israel

Israelske arkeologer har oppdaget restene av en Stor, 5000 år gammel by nord i landet. Den eldgamle byen ble oppdaget da utvidelsen av en motorvei ble forberedt i nærheten av Harish, en by 50 kilometer nord for Tel Aviv, ifølge israelske myndigheter..

VG - 11 timer siden

Lekket video skal vise nytt Fortnite-kapittel

I et døgn har frustrerte spillere blitt møtt av et sort hull inne på det populære spillet. Nedetiden skal skyldes en større oppgradering, og det ser ut til å dreie seg om en ganske Stor overhaling..

Aftenposten - Igår: 11:20

Stor EØS-splid i Fellesforbundet

EØS-debatten raser i Fellesforbundet. LO-gigantens endelige veivalg kan føre til vansker for Arbeiderpartiet inn mot Stortingsvalget i 2021..

P4 - 13 timer siden

Mål om å løse Lørenskog-saken i år

Politiet har målsetting om å løse forsvinningssaken på Lørenskog før årsskiftet - altså i løpet av et par måneder. Etterforskningsleder Tommy Brøske sier til VG at politiet jobber med prosjekter som kan bidra til en oppklaring, men han tør likevel ikke anslå hvor Stor sjansen er for at de skal nå målsettingen sin. 31.

Aftenposten - 13 timer siden

Flere klubber har kastet seg inn i jakten på Azemi: – Han kan levere utenfor Norges grenser

Fitim Azemis agent, Tore Pedersen, avslører at det er Stor interesse rundt TIL-spissen og at Morten Gamst Pedersen var delaktig i få Azemi nordover..

P4 - 12 Oct 19 kl. 09:20

Stor pågang på Rustelefonen etter sommeren

Mange sliter med å komme tilbake til gamle rusvaner etter ferien..

VG - Igår: 11:33

Stor EØS-splid i Fellesforbundet

EØS-debatten raser i Fellesforbundet. LO-gigantens endelige veivalg kan føre til vansker for Arbeiderpartiet inn mot Stortingsvalget i 2021..

P4 - Igår: 07:15

Boligkjøper fikk erstatning for trang parkeringsplass

En boligkjøper i Bergen er tilkjent erstatning etter at parkeringsplassen til boligen han kjøpte, viste seg å være umulig å bruke. Han får 94 000 kroner i erstatning, skriver Bergensavisen. Parkeringsplassen var nemlig ikke Stor nok, selv for en liten bil, på grunn av en ventilasjonskasse som sto på den plassen..

VG - Igår: 17:24

To berget fra forlis i ytre Oslofjord – fikk hjelp av Stena Saga

To personer i fritidsbåt måtte få bistand av Redningsskøyta sent lørdag kveld. – Båten hadde Stor vanninntrenging, og ville gått ned i løpet av minutter, tror Redningsselskapet..

E24 - 12 timer siden

New York Times: Deutsche Bank smørte Kinas elite

Deutsche Bank har gjennom nesten tjue år gjennomført en bred kampanje for å bli en «Stor spiller» i det kinesiske finansmarkedet, blant annet ved å sjarmere landets politiske elite med gaver verdt millioner. Og det fungerte..

Aftenposten - I førrgår: 20:15

Her kollapser Hard Rock Hotel – én omkom og flere er savnet

Et hotell under bygging kollapset lørdag formiddag lokal tid i New Orleans i USA og førte til at en Stor byggekran er blitt meget ustabil. Én person er bekreftet omkommet, tre er savnet og 18 skadet..

VG - Igår: 13:42

Fryktet sparken etter «Friends-blemme»

Paul Rudd har gjort Stor Hollywood-suksess etter rollen i «Friends» , men et pinlig øyeblikk med Jennifer Aniston kunne skrevet om hiStorien, ifølge ham selv..

E24 - Igår: 21:30

Europris-arving Terje-Aleksander Høili har kjøpt 620 kvadratmeter Stor bolig i Moss

Yngste sønn av Europris-gründer Terje Høili, Terje-Aleksander Høili (25) har kjøpt eiendom på 3,7 mål i Moss..

Aftenposten - I førrgår: 23:55

Slik går Norge til EM: – Har Stor tro på at vi kan klare det

Joshua King sikret et svært viktig poeng på overtid mot Spania. Selv om Norge er på fjerdeplass i gruppen, kan de fortsatt sikre seg en plass i neste års EM..

Aftenposten - 12 Oct 19 kl. 09:07

Åpenhjertig RBK-kaptein: – Vi har kanskje ikke krevd nok av hverandre

Mike Jensen er klar på at de siste ukene har vært en Stor nedtur. Nå forstår han at det kommer spørsmål rundt internjustisen i garderoben..

Aftenposten - I førrgår: 20:15

Her kollapser Hard Rock Hotel - én person omkom og flere er savnet

Et hotel under bygging kollapset lørdag formiddag lokal tid i New Orleans i USA og førte til at en Stor byggekran er blitt meget ustabil. Én person er bekreftet omkommet, tre er savnet og 18 skadet..

P4 - Igår: 16:23

Mange tilbøyelig for e-post-angrep

3 av 10 ansatte er tilbøyelig for å klikke på mistenkelige e-poster, såkalt phishing. Det går frem i en Stor internasjonal undersøkelse gjort av IT-sikkerhetskonsernet KnowBe4. I samme rapport går det frem at dersom de ansatte får tre måneder med opplæring i sikkerhetsarbeid, halveres sjansen for at man blir lurt..

P4 - Igår: 06:26

Økning i kjønnssykdommer knyttes til nettdating

På Hawaii har rekordmange fått kjønnssykdommer. Nå tror myndighetene på den populære ferieøya at nettdating har skylda. Det har vært en Stor økning i tilfeller av klamydia, gonoré og syflis i den amerikanske delstaten, melder lokale medier.

Aftenposten - 11 Oct 19 kl. 18:13

100.000 evakueres fra brann i Los Angeles

100.000 mennesker har fått ordre om å evakuere hjemmene sine på grunn av en Stor skogbrann som truer utkanten av Los Angeles..

VG - 12 Oct 19 kl. 06:12

Tyfon treffer Japan: Kan bli den verste på 60 år

Tyfonen «Hagibis» omtales som «Stor og veldig sterk». Allerede før den traff fastlandet i Japan mistet en person livet..

VG - 12 Oct 19 kl. 06:12

Tyfon nærmer seg Japan: Kan bli den verste på 60 år

Tyfonen «Hagibis» omtales som «Stor og veldig sterk». Allerede før den har truffet fastlandet i Japan har den startet å herje, og en person har mistet livet..

VG - 12 Oct 19 kl. 06:12

Tyfon nærmer seg Japan: Strømbrudd og evakueringer

Tyfonen «Hagibis» omtales som «Stor og veldig sterk». Allerede før den har truffet fastlandet i Japan har den startet å herje, og en person har mistet livet..

P4 - I førrgår: 16:24

Risikerer fengsel for falsk nødmelding

En 17 år gammel gutt kan få fengselsstraff etter å ha ringt inn en falsk nødmelding om at en båt var i ferd med å synke utenfor Haugesund. 17-åringen har i dag blitt anmeldt av politiet, skriver Stavanger Aftenblad. Flere helikoptre og båter rykket ut i en Stor redningsaksjon etter meldingen om at en båt med seks personer ombord hadde gått ned..

Aftenposten - 11 Oct 19 kl. 20:00

Norwegian tapte Stor kundekontrakt til SAS

SAS har vunnet tilbake Norges største kundekontrakt – avtalen med Forsvaret. Norwegian klager på vedtaket, melder Dagens Næringsliv..

VG - 12 Oct 19 kl. 06:12

Tyfon har truffet Japan: Kan bli den verste på 60 år

Tyfonen «Hagibis» omtales som «Stor og veldig sterk», og har lørdag truffet østlige deler av Tokyo. Allerede før den traff fastlandet i Japan mistet en person livet..

Aftenposten - 11 Oct 19 kl. 10:23

Krimforfatter Eirik Husby Sæther mener han ikke trenger forlag: – Alt fra redigering til språkvask kan gjøres selv

Selvpubliseringstrenden har tatt den internasjonale bokbransjen med Storm. Nå får det Stor plass på bokmessen i Frankfurt..

NRK - 11 Oct 19 kl. 12:00

– Han var overveldet og glad

Nobelinstituttets direktør Olav Njølstad har snakket med Abiy Ahmed. – Han ga uttrykk for Stor ydmykhet, og sa han var overveldet og veldig glad. Han sa at han håpte at det kunne bidra til å styrke freden i regionen, sier Njølstad..

Dagbladet - 08 Oct 19 kl. 15:44

- Jeg er gangster med Stor G

Etter å ha forklart seg i retten, svarte torpedoen Jan Erik «Jannik» Iversen på en rekke spørsmål fra pressen..

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 09:09

Tallknusernes dom: Så Stor er muligheten for at Start rykker direkte opp til Eliteserien

Start må ta til takke med kvalikplass, viser prosenttall fra Norsk Regnesentral..

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 13:09

Bergenseren er fersk i England. Hun merker én Stor forskjell fra norsk fotball.

Amalie Eikeland scoret sitt tredje landslagsmål på en drøy måned. – Hun har et internasjonalt snitt, sier landslagssjefen..

E24 - 09 Oct 19 kl. 15:43

SmåinveStorer kaster seg på tankbølgen

Nordnets kunder har handlet tankaksjer for over 200 millioner etter at skipenes inntjening har skutt i været. – Ekstremt Stor interesse, sier investeringsøkonom..

NRK - 09 Oct 19 kl. 14:57

Sildefisket er i gang i nord

Sildestimene er på vei inn i Troms og Finnmark. Blant annet er det forventet Stor aktivitet i Kvænangen. «Sørøyfisk» landet 165 tonn mellom Arnøy og Loppa, melder kystogfjord.

P4 - 07 Oct 19 kl. 17:19

Varsler nye handelssamtaler

USA skal starte opp igjen handelssamtalene med Kina denne uken. Det opplyser Det hvite hus i ettermiddag. Handelskrigen mellom de to Stornasjonene har ført til Stor uro på verdensbørsene..

P4 - 10 Oct 19 kl. 07:24

Krever EØS-svar fra Støre

Når Fellesforbundet i morgen starter sitt landsmøte, krever de et klart svar fra Ap-leder Jonas Gahr Støre om EØS. Flertallet i forbundsstyret vil ha en utredning om EØS, mens mindretallet vil ut av avtalen. Forbundsleder Jørn Eggum sier til Dagbladet at de ønsker en EØS-utredning siden det er Stor usikkerhet knyttet til hvor mye man kan gjøre av nasjonal lovgiving innenfor EØS-avtalen..

Aftenposten - 11 Oct 19 kl. 13:32

Politiet rykket ut til videregående skole i Oslo: Stor gruppe elever drev skadeverk

Politiet rykket ut til Bjørnholt videregående skole i Oslo etter melding om at en større gruppe elever utførte skadeverk på skolen..

P4 - 05 Oct 19 kl. 09:39

Færre søker asyl i Norge

Stor nedgang fra i fjor..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 13:34

Gamst skulle bare varme opp på Aspmyra. Så ble han hetset for sin samisk bakgrunn: – Slike ting hører ikke hjemme i fotballen

Morten Gamst Pedersen (38) mener det skal være Stor takhøyde for tilrop på fotballkamper. Men en plass går grensen..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 13:34

Gamst skulle bare varme opp på Aspmyra. Så ble han hetset for sine samiske bakgrunn: - Slike ting hører ikke hjemme i fotballen

Morten Gamst Pedersen (38) mener det skal være Stor takhøyde for tilrop på fotballkamper. Men en plass går grensen..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 13:34

Gamst skulle bare varme opp på Aspmyra. Så ble han hetset for sine samiske bakgrunn: – Slike ting hører ikke hjemme i fotballen

Morten Gamst Pedersen (38) mener det skal være Stor takhøyde for tilrop på fotballkamper. Men en plass går grensen..

Dagbladet - 04 Oct 19 kl. 22:50

Slik kom han ut av depresjonen

Kevin Vågenes har hatt Stor suksess med tv-serien «Parterapi». Selv har han lært mye i terapistolen..

NRK - 08 Oct 19 kl. 08:47

Lav risiko å hente kvinner og barn

Det er ikke er Stor sikkerhetsrisiko ved å hente hjem barn og kvinner fra Al-Hol-leiren i Syria, mener terrorforsker Thomas Hegghammer. Norge har tidligere hentet hjem fem foreldreløse barn fra Syria..

VG - 06 Oct 19 kl. 20:47

Budsjettlekkasje: 466 millioner til sårbare grupper

200 millioner av disse er friske midler. For KrF-minister Dag Inge Ulstein er den nye budsjettposten en Stor seier..

VG - 06 Oct 19 kl. 20:47

Statsbudsjettet 2020: 466 millioner til sårbare grupper

200 millioner av disse er friske midler. For KrF-minister Dag Inge Ulstein er den nye budsjettposten en Stor seier..

VG - 07 Oct 19 kl. 23:36

Jakter kattemorder på Romerike: Trixie ble funnet uten hode

Det er Stor frykt blant dyreeiere på Romerike etter at flere katter er funnet mishandlet. Katten Trixie ble funnet død bare 60 meter hjemmefra..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 06:30

USA: Tyrkia klar til å invadere Syria

Det hvite hus sa søndag at Tyrkia i nær fremtid vil invadere det nordlige Syria. Det vil skape Stor usikkerhet for USAs allierte kurdiske krigere..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt