Stockholm

Tuesday, 12 November, 00:10

Nyheter om Stockholm

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 06 Nov 19 kl. 18:52

Ferje på grunn Sverige

En ferje på vei fra Stockholm til Helsingfors har gått på grunn utenfor Lidingø utenfor Stockholm. I følge avisa Expressen er det full utrykking med kystvakt, redningstjeneste og politi, men ingen skal være skadd i grunnstøtingen. Årsaken til grunnstøtingen skal være at ferja fikk strømstans..

Aftenposten - 2 timer siden

«Svennis» ble hyllet med høythengende hederspris

Trenerveteranen Sven-Göran Eriksson ble mandag tildelt hedersprisen under den svenske fotballgallaen i Stockholm..

Aftenposten - 2 timer siden

Svensk fotball feiret seg selv: Pris til Zlatan, Solskjær-elev og Svennis

Trenerveteranen Sven-Göran Eriksson ble mandag tildelt hedersprisen under den svenske fotballgallaen i Stockholm..

E24 - 31 Oct 19 kl. 06:45

Elsparkesykkel tok fyr i Voi-lokaler i Stockholm

En brann oppsto i Vois lokaler i Stockholm onsdag kveld, etter at en elsparkesykkel tok fyr mens den sto til lading..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 19:03

Ferge på grunn utenfor Stockholm – redningsaksjon pågår

Det melder svenske medier..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 19:03

Ferge på grunn utenfor Stockholm – stor redningsaksjon pågår

Det melder svenske medier..

NRK - Igår: 02:24

Eksplosjon ved blokk i Stockholm

Ingen ble skadet da en eksplosjon rammet like ved en boligblokk i Stockholms-forstaden Rönninge lørdag kveld. Tidligere på kvelden ble det meldt om en eksplosjon og en brennende bil i Helsingborg. Det svenske politiets bombegruppe er koblet inn..

P4 - 08 Nov 19 kl. 18:13

Lyn slo ned i fly

Lynet slo ned i et SAS-fly som var på vei inn mot landing på Arlanda flyplass utenfor Stockholm i kveld. Flyet med 133 passasjerer om bord på flyet, som kom fra Østersund. Landingen skal ha vært helt udramatisk, og ingen personer er skadet, skriver avisen Expressen..

NRK - 08 Nov 19 kl. 18:16

SAS-fly rammet av lyn ved Arlanda

Et SAS-fly ble rammet av lyn da det skulle lande på Arlanda flyplass utenfor Stockholm i 17- tiden fredag. Det melder Expressen. Rundt ti redningsenheter rykket ut.

Dagbladet - 06 Nov 19 kl. 18:47

Finlandsferje på grunn

Gikk på grunn utenfor Stockholm..

NRK - 06 Nov 19 kl. 19:46

Ferge av grunn i Sverige

Fergen Prinsesse Anastasia, som gikk på grunn utenfor Stockholm på vei til Helsinki, er nå trukket av grunnen, ifølge nettstedet Marine Traffic..

VG - 08 Nov 19 kl. 15:30

A$AP Rocky kommer tilbake til Sverige

Allerede før jul kommer rapperen som satt varetektsfengslet i Stockholm i flere uker, tilbake til landet for å holde konsert..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 15:28

A$AP Rocky opptrer i Sverige i desember

Bare måneder etter at han ble dømt etter et slagsmål i Stockholm, skal den amerikanske rapperen A$AP Rocky tilbake til Sverige..

NRK - 06 Nov 19 kl. 19:46

Ferge trukket av grunn i Sverige

Fergen «Princess Anastasia» som gikk på grunn ved Stockholm på vei til Helsinki onsdag kveld, er nå trukket av grunnen, ifølge nettstedet Marine Traffic. Ingen av de 1065 ombord er alvorlig skadet, melder SVT..

NRK - 06 Nov 19 kl. 18:43

Ferge gikk på grunn

Fergen Prinsesse Anastasia har gått på grunn utenfor Lidingö i Stockholm, skriver svenske Expressen. – Skipet har tatt kontakt med en taubåt som nå er på vei, sier Isaac Östman, assisterende sjøredningsleder ved det svenske Sjøfartsverket..

VG - 06 Nov 19 kl. 19:00

Finlandsferge har gått på grunn utenfor Stockholm

Fergen Princess Anastasia har gått på grunn utenfor Lidingö, melder flere svenske medier..

NRK - 06 Nov 19 kl. 15:59

600 kan miste jobben på Karolinska

350 hjelpepleiere og 250 leger risikerer å miste jobben på Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm, som er tvunget til å spare penger. Sykehuset opplyser i en pressemelding at de i år trolig vil gå med 1,6 milliarder svenske kroner i underskudd..

NRK - 05 Nov 19 kl. 13:07

To pågrepet etter drapsforsøk

Svensk politi har pågrepet to personer for drapsforsøk på en kjendisadvokat på Kungsholmen i Stockholm i september. Den ene av dem er mistenkt for drapsforsøk, den andre for medvirkning til drapsforsøk. Advokaten ble truffet av flere skudd..

NRK - 05 Nov 19 kl. 12:06

Omstridt rapper til Palmesus

Den amerikanske rapperen A$AP Rocky er klar for Palmesus i Kristiansand neste sommer. Det skriver festivalen i en pressemelding. 31-åringen som egentlig heter Rakim Mayers, havnet i fjor i fokus da han ble arrestert i Stockholm etter en slåsskamp..

NRK - 30 Oct 19 kl. 09:28

Ving har fått nye eiere

Ving har innkalt til pressekonferanse i Stockholm for å presentere sine nye eiere etter konkursen i mor-selskapet Thomas Cook..

NRK - 29 Oct 19 kl. 13:13

Vil ha nordisk samarbeid for nattog

Nordisk råd bør jobbe for å gjenopprette nattogtilbudet mellom Oslo og København. Stortingsrepresentant Freddy André Øvstegård fra SV i Østfold, som nå er på møte i Nordisk råd i Stockholm, har fremmet forslaget for rådet..

NRK - 30 Oct 19 kl. 10:11

Petter Stordalen kjøper Ving

Hotellkonge og investor Petter Stordalen går inn som en av tre nye eiere i reiseselskapet Ving, etter at morselskapet, Thomas Cook, gikk konkurs i september. Stordalen ble møtt med jubel da han møtte de ansatte på Vings hovedkontor i Stockholm..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 20:20

Thunberg stjal showet under Nordisk råds prisutdeling – nektet å ta imot pris

Uten å være til stede klarte 16 år gamle Greta Thunberg å stjele showet da Nordisk råd delte ut sine fem årlige priser i Konserthuset i Stockholm..

E24 - 29 Oct 19 kl. 07:40

Bysykkelselskap kan miste syvårig avtale etter anbudsrot

UIP Holding, som står bak bysykkeltilbudet i Oslo, Bergen og Trondheim, vant i mai i år et anbud om å levere bysykler til Stockholm sammen med Voi Technology, som er mest kjent for sine elsparkesykler..

NRK - 17 Oct 19 kl. 05:28

Kraftig smell i sentrale Stockholm

Det har vært et kraftig smell på Södermalm i Stockholm natt til torsdag. Bombegruppen er på plass. Ingen skal ha blitt skadd.

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 20:20

Greta Thunberg nektet å ta imot Nordisk råds miljøpris

Klimaaktivisten Greta Thunberg ble tildelt Nordisk råds miljøpris i Stockholm tirsdag kveld, men klimaaktivisten ville ikke ta den imot..

Aftenposten - 12 Oct 19 kl. 08:52

Eksplosjon i boligbygg i Stockholm

En eksplosjon rammet et boligbygg i Stockholm natt til lørdag, og bombeteknikere ble sendt til stedet..

P4 - 03 Oct 19 kl. 13:23

- Gjengproblemene i Stockholm forverres

De kriminelle gjengene Stockholm i Sverige blir flere og mer brutale. Det går frem i en fersk rapport fra det svenske politiet, ifølge Nettavisen. Totalt har politiet kartlagt 1.

NRK - 22 Oct 19 kl. 19:43

Canal Digital og Viasat slås sammen

Canal Digital og Viasat Consumer slås sammen. Det nye selskapet vil få over 1,25 millioner kunder og en omsetning på 7 milliarder kroner, opplyser Telenor i en pressemelding. Selskapet får hovedkontorer i både Oslo og Stockholm..

NRK - 09 Oct 19 kl. 09:26

Lanserer ny rute til Stockholm

Fra våren 2020 er det mulig å reise direkte mellom Sandefjord Lufthavn Torp og Bromma i Stockholm. Den nye flyruta er et samarbeid mellom Braathens Regional Airlines og Widerøe’s Flyveselskap. Flytiden blir på 70 minutter..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 09:43

Eksplosjon og flere bilbranner i Stockholm-forstad

Minst 19 biler ble satt i brann i Stockholm-forstaden Märsta natt til mandag. Samtidig be det meldt om en eksplosjon i en frisørsalong samme sted..

VG - 18 Oct 19 kl. 12:29

NFF tar publikumsgrep etter Romania-nedturen

Den store interessen for landslagets kommende hjemmekamp mot Færøyene forsvant med to ganger 1–1 i Bucuresti og Stockholm. Nå dumper Norges Fotballforbund billettprisene..

NRK - 07 Oct 19 kl. 16:42

Ambassade sperret av i Stockholm

Svensk politi har pågrepet en person utenfor Iraks ambassade i Stockholm etter at de fikk melding om en person med en mistenkelig gjenstand, melder Aftonbladet. Den nasjonale bombegruppen er på stedet og område rundt ambassaden er sperret av..

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 22:27

Nedtur for Ruud i Sverige

Casper Ruud ble slått ut i 1. runde av ATP 250-turneringen i tennis i Stockholm tirsdag..

Dagbladet - 17 Oct 19 kl. 08:25

Nye eksplosjoner i Stockholms-området

En eksplosjon rystet i natt et nabolag i sentrale Stockholm. Den er en av tre i Stockholms-området i natt..

E24 - 15 Oct 19 kl. 16:19

Finansbloggere (18) dømt for markedsmanipulasjon

To svenske tenåringer er i Stockholm tingrett dømt for markedsmanipulasjon, etter å ha spredt egne bedriftsanalyser og oppblåste kursmål i sosiale medier, ifølge Di.se..

NRK - 14 Oct 19 kl. 12:00

Disse vant nobelprisen i økonomi

Abhijit Banerjee, Esther Duflo og Michael Kremer mottar Nobels minnepris i økonomi for forskning som dreier seg om fattigdomsbekjempelse. Det opplyste Kungliga Vetenskapsakademien i Stockholm mandag..

P4 - 16 Oct 19 kl. 14:43

Ubåt kan ha vært værbøye

Miniubåten som den svenske forsvarssjefen bekreftet hadde krenket svensk territorium i Stockholm i 2014, kan ha vært en værbøye. På en pressekonferanse med forsvarssjefen for fem år siden sa statsminister Stefan Løfven at de hadde sikre bevis for en fremmed ubåt og at dette var opprørende og svært alvorlig. Men nå skriver Svenska Dagbladet at signalene kan vise seg å komme fra et svensk fartøy til en savnet meteorologisk bøye..

P4 - 16 Oct 19 kl. 08:20

Vil overvinne sanksjoner

Nord-Koreas leder Kim Jong-un sier i en uttalelse i dag at han vil overvinne de internasjonale sanksjonene mot landet. Det melder nyhetsbyrået AP. Uttalelsen kommer en drøy uke etter at Pyongyang meldte om at atomforhandlingene med USA i Stockholm brøt sammen.

VG - 15 Oct 19 kl. 07:51

Oslo skrev under på erklæring: Vil kutte kjøtt-spising for ansatte

Oslo har sammen med byer som Paris, Stockholm og København skrevet under på å skjære ned kjøttforbruket for ansatte..

P4 - 14 Oct 19 kl. 12:41

Tre deler Nobels minnepris i økonomi

Nobelprisen i økonomi er delt ut og går til indiske Abhijit Banerjee, franske Ester Duflo og amerikanske Michael Kremer. Det opplyste Kungliga Vetenskapsakademien i Stockholm. De tre får prisen for forskning som dreier seg om å stoppe fattigdom..

Dagbladet - 10 Oct 19 kl. 12:49

Nobelprisen til Olga Tokarczuk og Peter Handke

Annonserte vinnerne i Stockholm..

P4 - 15 Oct 19 kl. 08:07

Oslo vil kutte i kjøttspising for ansatte

Oslo vil kutte i kjøttspising for ansatte. Sammen med byer som Paris, Stockholm og København har den norske hovedstaden skrevet under på å skjære ned kjøttforbruket for ansatte, skriver VG. Avtalen ble gjort mellom 14 byer i C40-nettverket under et møte i København forrige helg.

Aftenposten - 28 Sep 19 kl. 08:20

To personer skutt ved restaurant i Stockholm natt til lørdag

Kl. 02.34 ble svensk politi varslet om skyting utenfor en restaurant i Märsta, nord for Stockholm sentrum..

Dagbladet - 12 Oct 19 kl. 08:28

Politijakt etter kraftig eksplosjon i Stockholm

Politiet leter etter en eller flere gjerningspersoner etter en kraftig eksplosjon i et boligbygg..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt