Stockholm

Wednesday, 22 January, 04:04

Nyheter om Stockholm

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 20 timer siden

To eksplosjoner i boligblokker i Stockholm – 50 evakuert

En person er skadd og rundt 50 er evakuert etter to eksplosjoner i to boligblokker i Husby nordvest for Stockholm..

NRK - 23 timer siden

To eksplosjoner i Stockholm

Natt til tirsdag skal det ha vært minst to eksplosjoner nordvest i Stockholm. Eksplosjonene skal ha skjedd i to leilighetsbygg i Kista og Husby. En person er sendt til sykehus, melder SVT.

VG - 19 timer siden

To eksplosjoner i boligblokker i Stockholm – 50 evakuert

En person er skadd og rundt 50 er evakuert etter to eksplosjoner i to boligblokker i Husby nordvest for Stockholm..

P4 - 18 Jan 20 kl. 19:14

Skyteepisode i Stockholm

To personer, en mann og en kvinne er skutt på en bensinstasjon i Stockholm i Sverige. Ifølge Aftonbladet skal mannen ha blitt truffet i hodet. Det skal være en konflikt mellom to grupper som er bakgrunnen til skytingen..

Aftenposten - 20 timer siden

To eksplosjoner i boligblokk i Stockholm – 50 evakuert

En person er skadd og rundt 50 er evakuert etter to eksplosjoner i en boligblokk i Husby nordvest for Stockholm..

P4 - 22 timer siden

Eksplosjoner i Stockholm

I Sverige er en person sendt til sykehus etter minst to eksplosjoner nordvest i Stockholm i natt. Eksplosjonene skal ha skjedd i to leilighetsbygg i Kista og Husby og det er store materielle skader. Det er bare rundt 500 meter mellom bygningene, og politiet har sperret av et større område for å undersøke hva eksplosjonene skyldes.

NRK - 19 Jan 20 kl. 00:40

Mann skutt og drept ved Stockholm

Mannen som ble skutt i hodet på en bensinstasjon i Kungens kurva sørvest for Stockholm lørdag, er død av skadene, skriver SVT. En kvinne som også ble skadet, får behandling på sykehus for skadene..

NRK - 18 Jan 20 kl. 02:51

Mann skutt sør for Stockholm

En person er skutt og alvorlig skadd i skyting i Jordbro sør for Stockholm fredag kveld. Ifølge SVT er det en mann som er skutt. Han skal være truffet av flere skudd, ifølge Aftonbladet.

NRK - 18 Jan 20 kl. 18:52

Skoten i hovudet i Stockholm

Ein mann og ei kvinne blei skotne på ein bensinstasjon ved Kungens Kurva i Stockholm i Sverige. Mannen skal ha blitt treft i hovudet, og kvinna skal også vere skoten, ifølgje Aftonbladet. Det skal handle om ei konflikt mellom to grupper..

NRK - 13 Jan 20 kl. 09:35

Eksplosjon i boligblokk i Stockholm

En boligblokk på Östermalm i Stockholm har fått omfattende skader som følge av en stor eksplosjon natt til mandag. Det er ikke meldt om personskader..

Aftenposten - 19 timer siden

Svenskene håper på norsk publikumshjelp

Sveriges fiasko i håndball-EM gjør at arenaen i Stockholm kan bli glissent besatt også i finalen. Arrangøren håper nordmenn kan redde festen..

Aftenposten - I førrgår: 19:59

Norge sendte Sverige ut av EM i håndballthriller

Hejdå, Medelsvensson! Nå drar Ola Nordmann for å «gräva guld» i Stockholm..

NRK - 07 Jan 20 kl. 05:05

Eksplosjon nord for Stockholm

Politiets bombeteknikere undersøker hva som forårsaket en eksplosjon i en boligblokk i Jakobsberg nord for Stockholm. Ingen mennesker ble skadet, men døren til en leilighet ble ødelagt, melder SVT..

NRK - 19 Jan 20 kl. 01:14

Mann død ettr skyting i Jordbro

En mann i 20-årene som fredag ble skutt på Jordbro sørvest for Stockholm, er død av skadene han fikk, melder svensk politi. På stedet fant politiet en rekke tomhylser. Mannen døde på sykehus lørdag kveld.

VG - I førrgår: 19:59

Svensk stjerne roser Bergerud og deler ut EM-gullet til Norge

MALMÖ (VG) (Sverige-Norge 20–23) EM-avslutningen neste helg skal foregå i Stockholm - uten Sverige. Norge derimot er bortimot klare for semifinalen i den svenske hovedstaden. Målvakten Torbjørn Bergerud (25) reddet tre straffer og ble stor helt..

VG - I førrgår: 19:59

Torbjørn Bergerud keeperhelt da Norge sendte Sverige ut av EM

MALMÖ (VG) (Sverige-Norge 20–23) EM-avslutningen neste helg skal foregå i Stockholm - uten Sverige. Norge derimot er bortimot klare for semifinalen i den svenske hovedstaden. Målvakten Torbjørn Bergerud (25) reddet tre straffer og ble stor helt..

VG - I førrgår: 19:59

Torbjørn Bergerud keeperhelt da Norge sendte Sverige ut av EM: – Sinnssykt deilig

MALMÖ (VG) (Sverige-Norge 20–23) EM-avslutningen neste helg skal foregå i Stockholm - uten Sverige. Norge derimot er bortimot klare for semifinalen i den svenske hovedstaden. Målvakten Torbjørn Bergerud (25) reddet tre straffer og ble stor helt..

VG - 16 Jan 20 kl. 07:19

Sverige: To personer funnet døde i villa

Politiet har funnet to døde personer i en villa i Vallentuna nord for Stockholm. Ingen er foreløpig pågrepet..

VG - 31 Dec 19 kl. 13:05

Avis: Stockholm-rapper pågrepet etter drap

Fem personer er pågrepet etter at en 20-åring ble skutt og drept i den urolige Stockholm-forstaden Rinkeby natt til tirsdag..

P4 - 14 Jan 20 kl. 06:10

Én død etter biljakt i Sverige

I Sverige har en mann omkommet etter en biljakt i landets hovedstad Stockholm i natt. Tre andre personer som satt i bilen er hardt skadet, ifølge Aftonbladet. Sjåføren skal ha nektet å stoppe for politiet, og skal ha kollidert med to andre personbiler..

Aftenposten - 31 Dec 19 kl. 13:03

To hardt skadet i bussulykke ved Stockholm-flyplass

To personer ble alvorlig skadd i da en buss kolliderte med en personbil ved Arlanda flyplass utenfor Stockholm nyttårsaften..

NRK - 31 Dec 19 kl. 10:54

Bussulykke ved Stockholm-flyplass

Naudetatane i Stockholm har rykka ut til ei bussulykke ved Arlanda flyplass, der det blir meldt at to personar skal vere alvorleg skadde, skriv Aftonbladet. Redningstenesta opplyser at det var ein personbil som kolliderte med bussen..

P4 - 31 Dec 19 kl. 10:50

Døde etter skyting i Stockholm

I Stockholm er den unge mannen som ble skutt i bydelen Rinkeby i natt nå erklært død. Det melder Aftonbladet. Mannen ble skutt i hodet mens han satt i en bil.

Aftenposten - 31 Dec 19 kl. 13:03

To hardt skadd i bussulykke ved Stockholm-flyplass

To personer ble alvorlig skadd i da en buss kolliderte med en personbil ved Arlanda flyplass utenfor Stockholm nyttårsaften..

NRK - 31 Dec 19 kl. 08:07

Fem personar arresterte i Stockholm

I Rinkeby i Stockholm har politiet arrestert fem personar etter at ein ung mann blei skoten i hovudet natt til tysdag, melder Expressen. Dei fem personane er mistenkte for drapsforsøk og skal nå bli avhøyrde, opplyser politiet til avisa..

Aftenposten - 31 Dec 19 kl. 13:05

Fem menn pågrepet etter drap i Stockholm

Fem menn er pågrepet etter at en mann ble funnet skutt i en bil i Stockholm-forstaden Rinkeby natt til tirsdag, opplyser svensk politi..

NRK - 31 Dec 19 kl. 03:34

Mann skuddskadet i Stockholm

En ung mann er skutt og alvorlig skadet i Ringeby nord i Stockholm i natt, melder SVT. Mannen ble funnet i en bil og er brakt til sykehus Ifølge Aftonbladet ble mannen skutt i hodet..

P4 - 31 Dec 19 kl. 08:14

Fem arrestert etter skyting i Stockholm

Svensk politi har arrestert fem personer etter nok en skyteepisode i Stockholm i natt. En ung mann er alvorlig skadd etter å ha blitt skutt i hodet i bydelen Rinkeby. De fem er mistenkt for drapsforsøk og blir nå avhørt, opplyser politiet til Expressen..

Aftenposten - 31 Dec 19 kl. 13:03

To mistet livet i bussulykke ved Stockholm-flyplass

To personer mistet livet da en buss kolliderte med en personbil ved Arlanda flyplass utenfor Stockholm nyttårsaften, opplyser politiet..

P4 - 13 Jan 20 kl. 05:15

Eksplosjoner i Sverige

Det har vært to eksplosjoner i Sverige i natt. En bygning og biler har fått store skader etter en eksplosjon i Stockholm. Politiet bombegruppe er på stedet og foretar undersøkelser.

NRK - 29 Dec 19 kl. 21:12

Politiet på plass ved t-banen

Politiet i Stockholm har rykka ut etter ein bombetrussel på eit t-banetog utanfor byen, melder Expressen. Dei har foreløpig ikkje funne ei bombe. Ein mann sa søndag kveld at han har ei bombe om bord på eit tog på blå linje, som går gjennom Stockholm..

NRK - 08 Jan 20 kl. 13:53

Svensk familie omkom

En familie fra Stockholm og to unge menn fra Småland omkom i flykrasjen i Iran, melder svenske Expressen..

Aftenposten - 25 Dec 19 kl. 07:13

Tre personer såret i skyting utenfor Stockholm

Tre personer er sendt til sykehus etter å ha blitt såret i en skyteepisode i Norsborg sørvest for Stockholm natt til første juledag..

VG - 09 Jan 20 kl. 10:17

Direktør tiltalt for drap på norsk kvinne

En svensk direktør i 50-årene er nå tiltalt for drap etter at en norsk kvinne ble funnet død i Stockholm i august..

P4 - 09 Jan 20 kl. 10:14

Tiltalt for drap på norsk kvinne i Sverige

En mannlig svensk direktør i 50-årene er tiltalt for drapet på sin norske samboer i Södermalm i Stockholm i august i fjor. Kvinnen i 40-årene ble funnet drept i en leilighet. Den fremgangsrike direktøren var blodig da han ble pågrepet av politiet.

Aftenposten - 09 Jan 20 kl. 10:31

Svensk direktør tiltalt for drap på norsk kvinne

En svensk mann i 50-årene er tiltalt for drapet på sin samboer, en norsk kvinne i 40-årene. Drapet skal ha funnet sted i en leilighet på Södermalm i Stockholm..

VG - 25 Dec 19 kl. 08:03

Tre til sykehus etter skyting i Stockholm

To personer ble natt til første juledag skutt i utkanten av Stockholm. Til sammen er tre personer fraktet til sykehus..

NRK - 25 Dec 19 kl. 05:40

Tre personer skutt i Stockholm

Tre personer har blitt sendt til sykehus etter at det ble avfyrt skudd i Norsborg sør i Stockholm. – Det er to personer med skuddskader, sier Richard Tegnér i politiet i Södertörn til Expressen. Skadene skal ikke være livstruende..

Aftenposten - 25 Dec 19 kl. 07:13

Flere til sykehus etter skyting i Stockholm

Flere personer har blitt sendt til sykehus etter at det ble avfyrt skudd i Norsborg sør i Stockholm..

P4 - 18 Dec 19 kl. 22:47

Mann pågrepet for terror i Stockholm

Mannen som i følge TV4 skal være personen bak terrorangrepet i Stockholm i 2017 er nå arrestert i Syria. Mannen skal blant annet ha radikalisert Rakhmat Akilov, som brukte en lastebil som våpen, da han kjørte ned flere personer midt i byen. 5 personer ble drept og 14 skadet som følge av terroren i Stockholm..

P4 - 25 Dec 19 kl. 06:57

Skyting i Stockholm - flere til sykehus

Tre personer er sendt til sykehus etter skyting sør i Stockholm i Sverige i natt. Ifølge Expressen skal ikke skadene være livstruende. Det er ikke kjent hva som er bakgrunnen til skyteepisoden.

P4 - 19 Dec 19 kl. 19:43

Fengslet etter Stockholm-terror

Nok en person som kobles til mannen bak terrorangrepet i Stockholm i 2017 skal nå være pågrepet og fengslet. Mannen skal ha lært terroristen å lage bomber, melder svenske TV 4. I går ble mannen som omtales som hjernen bak angrepet pågrepet i Syria.

Aftenposten - 02 Jan 20 kl. 11:01

Mann bortført fra Arlanda flyplass i Sverige

Flere personer bortførte torsdag morgen en mann fra Arlanda-flyplassen utenfor Stockholm..

P4 - 02 Jan 20 kl. 11:16

Bortført på flyplass

En mann ble bortført fra flyplassen Arlanda utenfor Stockholm i dag tidlig. Ifølge politiet ble mannen tatt med til en leilighet i utkanten av den svenske hovedstaden, der han ble truet med våpen og vold. To personer er pågrepet i saken, men politiet er tilbakeholdne med opplysninger om det som har skjedd..

NRK - 31 Dec 19 kl. 14:56

To omkom i bussulykke i Sverige

To personer mistet livet da en buss kolliderte med en personbil ved Arlanda flyplass utenfor Stockholm nyttårsaften, opplyser politiet. Ulykken skjedde ved en omkjøring..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt