Stockholm

Sunday, 25 August, 09:36

Nyheter om Stockholm

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 23 timer siden

Drapet i Stockholm: – Han hadde fysiske skader da han ble pågrepet

Stockholm (VG) Direktøren som er siktet for drapet på en norsk kvinne i Stockholm onsdag ble behandlet for skader etter pågripelsen..

NRK - 19 Aug 19 kl. 07:11

Mann skutt i Stockholm

I Stockholm er en mann skutt av politiet etter en flere timer lang politiaksjon, skriver Aftonbladet. – Mannen er fraktet til sykehus, men skadene er ikke livstruende, sier politibetjent Lena Baakki i Stockholm til avisen..

Aftenposten - I førrgår: 09:20

VG: En person pågrepet etter at norsk kvinne ble funnet død i Stockholm

En norsk statsborger ble funnet død i en leilighet i Stockholm sentrum onsdag denne uken. Politiet har iverksatt drapsetterforskning..

VG - 13 timer siden

Drapssiktet direktør sykemeldt to dager før drapet

Stockholm (VG) Konsernsjefen i selskapet der den svenske direktøren i 50-årene jobber, dro fra Norge til Stockholm da siktede ble sykemeldt før drapet..

VG - I førrgår: 09:19

Norsk kvinne funnet død i Stockholm - etterforskes som drap

Kvinnen som ble funnet død i en leilighet i Stockholm sentrum onsdag er norsk statsborger, bekrefter politiet..

P4 - I førrgår: 09:22

Norsk kvinne funnet død i Stockholm

En norsk kvinne er funnet død i Stockholm, og politiet tror det dreier seg om drap. Det melder VG. En mann i 50-årene er pågrepet, mistenkt for drapet.

VG - I førrgår: 09:19

Norsk kvinne funnet død i Stockholm – direktør drapssiktet

En kvinne i 40-årene som ble funnet død i en leilighet i Stockholm sentrum onsdag er norsk statsborger, bekrefter politiet. En svensk direktør er pågrepet..

Aftenposten - I førrgår: 09:20

Norsk kvinne funnet død i Stockholm – en person pågrepet

En kvinne i 50-årene som ble funnet død i Stockholm onsdag, var norsk statsborger. Politiet etterforsker saken som drap. En person er pågrepet..

Aftenposten - 21 Aug 19 kl. 00:01

Mann bitt av krokodille på fest i Stockholm

En mann ble tirsdag kveld bitt av en krokodille på Skansenakvariet i Stockholm..

NRK - 16 Aug 19 kl. 06:46

Båtbranner i Stockholm

I Sverige er brannmannskaper i gang med etterslukningen etter at flere båter har brent ved Tantolunden i Stockholm, det skriver Aftonbladet. Brannen startet i en 15 meter lang båt, hvor det ble meldt om gassflasker om bord. Ingen er meldt skadd..

Dagbladet - I førrgår: 08:09

Gatekjøkken eksploderte i Stockholm - bombegruppe rykket ut

Et helt område avsperret ved Solna..

Aftenposten - 15 Aug 19 kl. 14:38

Sint sørkoreaner tok flyet til Stockholm for å konfrontere Ronaldo

En sørkoreansk fan ble så skuffet da Cristiano Ronaldo ikke spilte for Juventus i en vennskapskamp i Seoul nylig at han tok flyet til Stockholm for å få en forklaring..

Dagbladet - Igår: 15:56

Siktet for drap - møtte i retten med store skader

Den svenske forretningsmannen som er pågrepet for drapet på ei norsk kvinne i Stockholm, kom til retten med bandasjert hals og armen i gips..

VG - Igår: 17:13

Direktør siktet for drap på norsk kvinne: – Hørte panikkskrik

Stockholm (VG) Flere av naboene forteller at de hørte et langt kvinneskrik før den norske kvinnen ble funnet død i en leilighet på Södermalm..

P4 - Igår: 13:45

Direktør fremstilles for fengsling

Den svenske direktøren i 50-årene som er siktet for drap på en norsk kvinne i Stockholm fremstilles for varetektsfengsling i ettermiddag. Kvinnen ble funnet død onsdag. Mannens advokat vil ikke si hvordan han stiller seg til siktelsen..

P4 - 14 Aug 19 kl. 05:52

Dom mot A$AP Rocky

I dag faller dommen mot rapperen Rakim Mayers, kjent som A$AP Rocky, i tingretten i Stockholm. Amerikaneren er tiltalt for vold mot en 19 år gammel afghansk mann i juni. Artisten satt en måned i varetekt etter voldshendelsen i Stockholm, men ble løslatt tidligere denne måneden i påvente av dommen mot ham.

NRK - Igår: 16:12

Drapssiktet fengslet i to uker

Den svenske mannen i 50-årene som er siktet for å ha drept sin norske samboer i 40-årene i Stockholm, ble fredag varetektsfengslet i to uker, ifølge Expressen. Ifølge Dagbladet var mannen tydelig skadd i fengslingsmøtet..

Aftenposten - Igår: 11:24

Norsk kvinne funnet drept i Stockholm, samboeren siktet

Naboene ringte politiet og fortalte at de hørte skrik og så at en kniv ble kastet ut av et vindu. Politiet skal ha drøyd to timer før de kom..

P4 - Igår: 09:40

Norsk kvinne funnet død

En kvinne som ble funnet død i en leilighet i sentrum av Stockholm onsdag er norsk statsborger. Politiet har satt i gang drapsetterforskning, og en person er pågrepet, melder VG..

NRK - I førrgår: 09:19

VG: Norsk kvinne funnet død

En norsk kvinne er funnet død i Stockholm, bekrefter politi overfor VG. Politiet har startet drapsetterforskning. En person er pågrepet..

P4 - Igår: 16:16

Svensk direktør varetektsfengslet

Den svenske direktøren som er siktet for knivdrap på en norsk kvinne i Stockholm har blitt varetetksfengslet i to uker. Kvinnen ble funnet død i parets leilighet onsdag. Mannens advokat vil ikke si om han erkjenner straffskyld eller ikke.

VG - I førrgår: 18:49

Robyn-festival anmeldt av rasende publikum

Endagsfestival i Stockholm skal ha gått tom for mat og drikke. Publikum skal ikke ha fått lov til å komme tilbake dersom de forlot området..

P4 - I førrgår: 18:29

Fremgangsrik direktør mistenkt for drap

En fremgangsrik direktør i Sverige er mistenkt for å ha drept en kvinne. Ifølge Expressen leder han et selskap som omsetter for flere hundre millioner i året. Den avdøde kvinnen ble funnet i en leilighet på Södermalm i Stockholm onsdag formiddag.

P4 - 20 Aug 19 kl. 23:41

Bitt av krokodille på personalfest

En person skal ha blitt bitt av en krokodille i forbindelse med en privat fest inne på Skansenakvariet i Stockholm. Politiet opplyser til Aftonbladet at personen er alvorlig skadet. Vedkommende hadde armen på feil side av glasset og ble da bitt..

Klartale - 14 Aug 19 kl. 16:25

Rapper dømt for vold

Artisten A$AP Rocky og to andre er dømt for vold i Stockholm. Men de slipper å sone i fengsel..

NRK - 14 Aug 19 kl. 14:02

Asap Rocky slipper fengsel

Den amerikanske rapperen Asap Rocky og to av hans venner er i tingretten i Stockholm dømt til betinget fengsel for vold mot en 19-åring etter en konsert i Sverige..

VG - 14 Aug 19 kl. 14:02

A$AP Rocky dømt til betinget fengsel

Den verdenskjente rapperen A$AP Rocky er dømt til betinget fengsel for legemsfornærmelse etter slagsmålet i Stockholm tidligere i sommer..

Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 05:40

Dom faller i saken mot Asap Rocky

Onsdag faller dommen mot rapperen Asap Rocky i tingretten i Stockholm. Den amerikanske musikeren er tiltalt for vold mot en afghansk 19-åring..

NRK - 14 Aug 19 kl. 05:41

Dom faller i saken mot Asap Rocky

Onsdag faller dommen mot rapperen Asap Rocky i tingretten i Stockholm. Den amerikanske musikeren er tiltalt for vold mot en afghansk 19-åring. USAs president Donald Trump har engasjert seg i saken og nærmest forsøkt å gjøre den til storpolitikk..

NRK - 01 Aug 19 kl. 16:44

– Gjorde alt for å unngå bråk

Rapperen ASAP Rocky erkjente i retten i Stockholm at han slang 19-åringen i bakken og sparket og slo ham, men sier han gjorde alt han kunne for å unngå bråk. Han fastholder at volden han utøvde mot 19-åringen i Stockholm sentrum, var selvforsvar..

P4 - 14 Aug 19 kl. 14:02

Asap Rocky dømt for mishandling

Den amerikanske rapperen Rakim Mayers, bedre kjent som Asap Rocky, er i Stockholms tingrett dømt til betinget fengsel for mishandling av en 19 år gammel mann. Voldsepisoden skjedde i Stockholm søndag 30. juni.

P4 - 02 Aug 19 kl. 15:15

Foreslår samfunnsstraff for Asap Rocky

Forsvaret til voldstiltalte Asap Rocky og de to andre tiltalte foreslår samfunnsstraff dersom de tre blir dømt i Stockholm. Saken mot den amerikanske rapperen avsluttes etter planen i dag, etter at han ble tiltalt for et voldelig angrep på en 19 år gammel mann i Stockholm sentrum 30. juni.

NRK - 29 Jul 19 kl. 12:25

Tre dager rettssak for Rocky

Tre dager er satt av til rettssak mot A$AP Rocky og to andre tiltalte. Tirsdag må rapstjernen møte i retten i Stockholm. Bakgrunnen er en voldsepisode i Stockholm 30.

P4 - 30 Jul 19 kl. 09:53

Saken mot ASAP Rocky i gang

Rapperen A$AP Rocky nektet straffskyld for vold da rettssaken mot han startet i Stockholm i dag. Han erkjenner likevel deler av hendelsen, men mener det handlet om selvforsvar. Sammen med to i sitt følge er rapperen tiltalt for vold mot en mann i Stockholm 30.

P4 - 30 Jul 19 kl. 07:52

I dag starter rettssaken mot Asap Rocky

I dag må den verdenskjente rapperen ASAP Rocky møte i retten i Stockholm. Han er tiltalt for vold etter en slåsskamp i Stockholm sentrum 30. juni.

P4 - 01 Aug 19 kl. 10:26

Rapper tilbake i svensk rett

Rettssaken mot rapperen ASAP Rocky i Stockholm fortsetter i dag, etter en dags pause. Forsvarerne skal i dag spørre ut den fornærmede, før rapperen og hans to medtiltalte skal avgi sine forklaringer om voldshendelsen i Stockholm sentrum for en måned siden. President Donald Trump er blant dem som har engasjert seg i saken.

Aftenposten - 05 Aug 19 kl. 23:16

Savnet tolvåring funnet død i Sverige

12-åringen som var savnet utenfor Stockholm, er funnet død i en innsjø..

VG - 03 Aug 19 kl. 07:42

Tenåring døde i Sverige – mistenker øksedrap

En gutt i tenårene er drept og en annen tenåringsgutt er siktet for drapet nord for Stockholm, ifølge svenske medier..

Dagbladet - 30 Jul 19 kl. 14:02

- De var nødt til å bli fysiske

Forsvaret gir sin forklaring i Stockholm tingrett..

VG - 03 Aug 19 kl. 07:42

Tenåring funnet død i Sverige - mistenker øksedrap

En gutt i tenårene er drept og en annen tenåringsgutt er siktet for drapet nord for Stockholm, ifølge svenske medier..

Dagbladet - 03 Aug 19 kl. 22:21

Tenåring erkjenner øksedrap på kamerat i Sverige

En tenåringsgutt ble fredag kveld funnet drept på Edsberg nord for Stockholm. En jevnaldrende gutt som ble pågrepet, skal ha erkjent å ha drept kameraten sin med øks..

NRK - 30 Jul 19 kl. 08:45

Se direktesending fra Stockholm

.

P4 - 03 Aug 19 kl. 17:45

Erkjenner øksedrap

En svensk gutt erkjenner nå at han drepte kameraten sin med en øks i Sollentuna i Stockholm i går kveld. Ifølge svenske Aftonbladet skal tenåringen selv ha ringt politiet og innrømmet handlingen. Hendelsen skjedde på en badeplass som guttene hadde syklet til..

NRK - 03 Aug 19 kl. 16:54

Svensk tenåring erkjenner øksedrap

En svensk gutt i tenårene har erkjent å ha drept kameraten sin med øks ved en badeplass i Sollentuna nord for Stockholm fredag kveld, skriver Aftonbladet. Han skal selv ha ringt politiet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt