Stockholm

Monday, 17 June, 05:35

Nyheter om Stockholm

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 22 timer siden

Mange bilbranner i Stockholm

Et titall biler brant på en parkeringsplass i Stockholm i natt. Brannvesenet var raskt på plass og slukket brannene rundt klokken to. Politiet gjør tekniske underøskelser på stedet..

NRK - Igår: 14:20

Skogbrann sør for Stockholm

Det raser en kraftig skogbrann på den svenske østkysten i Nynäshamns kommune, sør for Stockholm. Et redningshelikopter og 30 brannfolk fra fem brannstasjoner er satt inn kampen mot flammene, melder Expressen. Brannen strekker seg over 30 til 40 mål..

NRK - 10 Jun 19 kl. 10:28

Mann skutt i Stockholm

Politiet bekrefter at en person er skutt sør i Stockholm i Sverige. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, skriver.

NRK - 13 Jun 19 kl. 06:28

Barack Obama på plass i Stockholm

Tidligere USA president Barack Obama landet torsdag morgen på Arlanda i Stockholm, sammen med sin familie. Obama skal tale på konferansen «Brilliant Minds». Flere andre kjente personligheter vil delta, som Snapchat-gründeren Evan Spiegel..

NRK - 10 Jun 19 kl. 12:47

Påkjørt under biljakt i Stockholm

En person ble påkjørt under en biljakt i Stockholm mandag, skriver Aftonbladet. En bilist ville ikke stanse på oppfordring fra politiet, og kjørte så på en person før den kjørte inn en annen bil. Det er uklart skadeomfang på personen som ble påkjørt..

P4 - Igår: 15:43

Kraftig skogbrann i Sverige

Det har brutt ut en kraftig skogbrann på den svenske østkysten, sør for Stockholm. Et redningshelikopter og 30 brannfolk er satt inn kampen mot flammene, melder Expressen. Brannen strekker seg over rundt 40 mål..

NRK - 13 Jun 19 kl. 07:42

Mann påkjørt av lastebil i Sverige

En fotgjenger ble alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt av en lastebil på E18 i Kista nord for Stockholm, ifølge Aftonbladet. Personen hadde en trafikkulykke med sin egen bil, uten innblanding fra andre, og blitt påkjørt når han gikk fra stedet..

NRK - 13 Jun 19 kl. 07:13

Uvær i Sverige: Hester brant inne

Politiet tror fem hester har brent inne etter et kraftig uvær med lynnedslag i Vaksala utenfor Stockholm. De er usikre på om noen av hestene kan ha klart å rømme, men bygningen var overtent innen redningstjenesten kom til stedet, melder Expressen.

VG - 13 Jun 19 kl. 16:59

Warholm tror på nytt superløp: - Kan ikke bli bedre

OSLO RÅDHUS (VG) Karsten Warholm (23) føler kroppen er like bra som i Stockholm for to uker siden. Han tror på et nytt kanonløp foran et utsolgt Bislett..

E24 - 11 Jun 19 kl. 19:50

Scanias nye kjøretøy er både buss, laste- og søppelbil

Scania viste frem sitt nye konsept-kjøretøy NXT på kollektivtrafikk-messen UITP i Stockholm..

Aftenposten - 10 Jun 19 kl. 12:39

Spent Warholm foran Bislett Games: – Det blir ufattelig tøft

Karsten Warholm viste antydninger til sterk form i sesongåpningen i Stockholm, men under Bislett Games ser han på seg selv som en outsider..

Aftenposten - 10 Jun 19 kl. 12:39

Spent Warholm foran Samba-møtet på Bislett Games: – Det blir ufattelig tøft

Karsten Warholm viste antydninger til sterk form i sesongåpningen i Stockholm, men under Bislett Games ser han på seg selv som en outsider..

NRK - 06 Jun 19 kl. 08:44

Brann i skolebygning i Sverige

Det brenner i en skole i Farsta sør i Stockholm. Brannen skal ha startet i et skur og har spredt seg til taket på skolen. Brannmannskap er i full gang med å slukke brannen, melder Aftonbladet..

Aftenposten - 22 May 19 kl. 19:15

Ingen brannbiler å oppdrive i Stockholm. Folk bes om å bruke hageslangen for å slukke skogbrann.

Det brenner nå så mange steder rundt Stockholm at det ikke finnes brannbiler til å slukke nye branner..

Aftenposten - 22 May 19 kl. 19:15

Ingen brannbiler å oppdrive i Stockholm. Folk bes om å bruke hageslangen for å slukke brann.

Det brenner nå så mange steder rundt Stockholm at det ikke finnes brannbiler til å slukke nye branner..

VG - 03 Jun 19 kl. 09:38

Tarik pepres med SMS-ros – håper på karrierens beste kontrakt

Stockholm (VG) Tarik Elyounoussi (31) er brennhet i Sverige. Nå sitter han med gullkort på hånden før kontraktsforhandlingene med AIK..

VG - 02 Jun 19 kl. 11:14

Svenskenes MMA-stjerne la opp på direkten etter nytt tap

Alexander Gustafsson (32) gikk på et nytt tap i MMA-buret på hjemmebane i Stockholm, og svensken valgte å legge opp umiddelbart..

P4 - 30 May 19 kl. 21:50

Ingebrigtsen topp tre

Karsten Warholm vant kveldens 400 meter hekk under Diamond League-stevnet i Stockholm suverent - med tiden 47.85. Og Jakob Ingebrigtsen ble nummer tre på 1500-meteren i kveld.

P4 - 29 May 19 kl. 22:55

Jakter gjerningsmenn etter ran

Politiet jakter flere svartkledde gjerningsmenn etter et ran mot et pengevesklingskontor på et kjøpesenter i Stockholm. Gjerningspersonene flyktet i en grå bil, skriver Aftonbladet. Flere patruljer og helikopter deltar i jakten..

VG - 20 May 19 kl. 13:25

Nå er Tarik Elyounoussi het i Sverige

Tarik Elyounoussi (31) tar Stockholm med storm. Med seks seriemål så langt i 2019, er østfoldingen bare to bak det han presterte i hele fjor..

NRK - 17 May 19 kl. 10:53

Kraftig skogbrann i Sverige

En 60 hektar stor skogbrann raser utenfor Nyköping, sør-vest for Stockholm, skriver svenske medier. Det er meldt om kraftige vinder fremover, og redningsmannskaper frykter brannen kan spre seg..

NRK - 17 May 19 kl. 18:39

Svensk FN-konferanse avlyst

En svensk FN-konferanse om menneskerettigheter, som skulle finne sted i Stockholm, har blitt avlyst etter kritikk fra Kina. Ifølge SVT skal årsaken være en fotoutstilling der kjente kinakritikere er en del av utstillingen..

NRK - 17 May 19 kl. 11:16

Sverige vil ha norsk politi

Det svenske politiforbundet ber regjeringen i Stockholm utrede muligheten for å ansette arbeidsløse norske politifolk i Sverige, det skriver TT. Bakgrunnen er at det er overskudd på politifolk i Norge, mens det er mangel på politifolk i Sverige..

Aftenposten - 17 May 19 kl. 11:23

Politiforbundet i Sverige vil ha norske politifolk

Det svenske politiforbundet ber regjeringen i Stockholm utrede muligheten for å ansette arbeidsløse norske politifolk i Sverige..

Aftenposten - 02 May 19 kl. 15:15

Straks: Pressekonferanse om SAS-streiken i Stockholm

SAS holder pressekonferanse på hovedkontoret sitt utenfor Stockholm om pilotstreiken klokken 21.10..

Aftenposten - 02 May 19 kl. 15:15

Pressekonferanse om SAS-streiken i Stockholm

SAS holder pressekonferanse på hovedkontoret sitt utenfor Stockholm om pilotstreiken klokken 20.37, melder nyhetsbyrået TT..

Aftenposten - 02 May 19 kl. 15:15

Straks:Pressekonferanse om SAS-streiken i Stockholm

SAS holder pressekonferanse på hovedkontoret sitt utenfor Stockholm om pilotstreiken klokken 20.45, melder nyhetsbyrået TT..

P4 - 17 May 19 kl. 11:50

Sverige ønsker norsk politi

Politifolk som mangler jobb i Norge kan kanskje få seg jobb i Sverige snart. Det svenske politiforbundet har bedt regjeringen i Stockholm om å utrede muligheten for å ta i bruk norsk politi, melder nyhetsbyraet TT. Mens det er overskudd på politifolk i Norge, er det mangel i Sverige..

E24 - 15 May 19 kl. 17:09

Investor verdsetter Voi til én mrd. svenske kroner

Elsparkesykkelselskapet ble startet i Stockholm for under ett år siden..

NRK - 14 May 19 kl. 10:14

Svensk sykehus varsler oppsigelser

Karolinska Universitetssjukhus i Stockholm har så langt i år gått med 620 millioner svenske kroner i underskudd, og varsler nå mulige oppsigelser av 550 ansatte. – Sykehuset er i en økonomisk krise, heter det i en pressemelding..

P4 - 02 May 19 kl. 23:04

SAS-streiken er over

Pilotstreiken i SAS er nå over. Etter å ha sittet i forhandlinger hos Riksmekleren i Oslo i over 30 timer og etter sju dager med pilotstreik har partene nå kommet til enighet. Det bekrefter SAS-sjef Richard Gustafson på en pressekonferanse i Stockholm i kveld.

Aftenposten - 01 May 19 kl. 18:23

Smell for norsk og dansk bosettingspolitikk: Flyktninger på bygda sliter mer med å komme i jobb

Flyktninger som bosettes i storbyer som Stockholm, København og Oslo, kommer raskere i arbeid enn dem som bosettes i utkantkommuner, viser integreringsrapport..

P4 - 02 May 19 kl. 05:49

Flyktninger på bygda sliter mest med å få jobb

Det er vanskeligere for flyktninger å få seg jobb utenfor storbyene. En stor integreringsrapport gjort for Nordisk ministerråd viser at flyktninger som bosettes i Oslo, Stockholm og København kommer raskere i arbeid enn dem som bosettes i utkantkommuner, skriver Aftenposten. I alle tre landene er det særlig menn som bosettes i hovedstaden som har best sjanse på arbeidsmarkedet..

P4 - 01 May 19 kl. 15:18

- Flykaoset vil fortsette tross løsning

Dersom partene i SAS-konflikten finner en løsning vil det fortsatt ta inntil to dager før alle flyene er i rute igjen. Det spår flyanalytiker Hans Jørgne Elnæs overfor Dagens Næringsliv. SAS og pilotforeningene i Norge, Danmark og Sverige møttes i formiddag til mekling, og sitter fremdeles i forhandling.

Dagbladet - 26 Apr 19 kl. 11:02

Norwegian-prisene til himmels: Oslo-Stockholm koster 8321 kroner

- Prisene styres av tilbud og etterspørsel..

Aftenposten - 29 Apr 19 kl. 05:53

– Det var bare flaks for Expressen og Svenska Dagbladet at jeg ikke tok livet mitt

(Stockholm): Fredrik Virtanen kan forstå at mediene omtalte #metoo-anklagene mot ham. Men han vil ikke tilgi eller akseptere det. Mandag kommer boken om hvordan den tidligere medieprofilen opplevde å være en av Sveriges mest hatede menn..

E24 - 26 Apr 19 kl. 10:18

Oslo-Stockholm med Norwegian: 8.321 kroner

Fredag gikk pilotene i SAS ut i streik, noe som gjør at 72.000 passasjerer ikke kommer seg i luften i dag. Hos Norwegian sender stor pågang billettprisene opp.

NRK - 10 Apr 19 kl. 12:35

Melder om skudd i Stockholm

Svensk politi har rykket ut etter flere meldinger om mulig skyting nord i Stockholm. Det melder Aftonbladet. Det skal ha blitt hørt flere smell i området..

NRK - 20 Apr 19 kl. 11:41

Turistane er frå Burma

Det var turistar frå Burma som var om bord på den norske turistbussen som velta i Örebro i Sverige, seier innsatsleiaren i politiet til avisa Expressen. Bussen var på veg til Stockholm..

NRK - 20 Apr 19 kl. 11:41

Turistane er frå Myanmar

Det var turistar frå Myanmar som var om bord på den norske turistbussen som velta i Örebro i Sverige, seier innsatsleiaren i politiet til avisa Expressen. Bussen var på veg til Stockholm..

NRK - 09 Apr 19 kl. 10:48

Sverige vil ha OL i 2026

Regjeringa i Sverige seier ja til vinter-OL i Stockholm i 2026, melder Expressen. I oktober var det klart at Stockholm var ein av dei endelege kandidatane for å organisere vinter-OL. Kanadiske Calgary og italienske Milan er også kandidatar..

Aftenposten - 20 Apr 19 kl. 10:47

To alvorlig skadet da buss på vei fra Norge kjørte av veien i Sverige

Fem personer ble skadd, to av dem alvorlig, da en buss med burmesiske turister på vei fra Oslo til Stockholm kjørte av veien i Örebro..

Aftenposten - 20 Apr 19 kl. 10:47

Buss fra Norge kjørte av veien i Sverige – åtte til sykehus

Åtte personer ble sendt til sykehus etter at en buss på vei fra Oslo til Stockholm kjørte av veien i Örebro..

Aftenposten - 20 Apr 19 kl. 10:47

Buss fra Norge kjørte av veien i Sverige – fire til sykehus

Fire personer ble sendt til sykehus etter at en buss på vei fra Oslo til Stockholm kjørte av veien i Örebro..

Aftenposten - 14 Apr 19 kl. 16:56

Flere skadet i boligbrann i Sverige

Et 50-tall brannmannskaper kjemper mot en brann i et leilighetsbygg i Märsta nord for Stockholm. To personer er sendt til sykehus..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt