Stjørdal

Lørdag, 06 Mars, 05:12

Nyheter om Stjørdal

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 28 feb. 21 kl. 08:08

To evakuert i Stjørdal

To personer i Hegra i Stjørdal er evakuert på grunn av flom i Stjørdalselva. Vannet stiger fortsatt, og kriseledelsen i Stjørdal møtes søndag morgen for å diskutere tiltak. Årsaken skal være ispropp i elva.

NRK - 28 feb. 21 kl. 08:00

To evakuert i Stjørdal

To personer i Hegra i Stjørdal er evakuert på grunn av flom i Stjørdalselva. Vannet stiger fortsatt, og kriseledelsen i Stjørdal møtes søndag morgen for å diskutere tiltak. Årsaken skal være ispropp i elva.

NRK - 16 feb. 21 kl. 07:49

Mutert virus i Selbu og Stjørdal

Smittesporing viser at en person smitta med den sørafrikanske varianten av koronavirus har vært på butikker i Selbu og Stjørdal. Kommuneoverlegen i Værnesregionen ber folk som har vært i de samme butikkene som vedkommende om å bestille koronatest..

NRK - 11 feb. 21 kl. 10:43

Stjørdal innfører strengere tiltak

Stjørdal kommune innfører forsterkede tiltak etter at mutert virus har spredt seg. De fraråder blant annet reise til ukontrollerte smitteområder, blant annet nabokommunen Trondheim..

NRK - 11 feb. 21 kl. 10:24

Stjørdal legger fram nye tiltak

Stjørdal kommune innfører strengere tiltak etter at mutert virus har spredt seg fra nabokommunen Trondheim..

NRK - 23 jan. 21 kl. 10:51

Stor pågang for testing i Stjørdal

Stjørdal kommune opplyser at det er stor pågang for å bestille koronatest etter at kommunen oppfordra alle innbyggerne som har vært i Follo-området de siste 14 dagene om å teste seg. Nå ber kommunen innbyggerne bestille test på nett, eller ringe koronatelefonen på mandag, i stedet for å ringe legevakta..

NRK - 23 jan. 21 kl. 09:34

Stjørdal ber folk teste seg

Stjørdal kommune ber alle innbyggerne som har vært i Nordre Follo eller nabokommunene de siste 14 dagene om å teste seg. I helga kan koronatesting bestilles på legevakta..

NRK - 12 feb. 21 kl. 15:25

Dømt for driting i postkasse

En mann i 20-årene fra Stjørdal er dømt til 120 dager i fengsel for vold, oppbevaring av narkotika og for å drite i en postkasse, melder Stjørdals-Nytt. Mannen erkjenner ikke straffskyld for volden, men erkjente straffskyld for narkotika og driting..

VG - 02 jan. 21 kl. 17:51

Ny smitterekord i Stjørdal: – Sprengt det vi kunne forestille oss

Lørdag er 42 nye smittetilfeller registrert i Stjørdal. Det utgjør en femtedel av alle smittetilfeller i kommunen så langt – på et døgn..

NRK - 02 jan. 21 kl. 16:48

42 smittede i Stjørdal

42 personer har fått påvist smitte i Stjørdal lørdag. Kommunen melder at de vil styrke tiltakene ytterligere. Nye restriksjoner vil bli presentert på kommunens pressekonferanse søndag kl 1300..

NRK - 02 jan. 21 kl. 16:48

Ny smitterekord i Stjørdal

42 personer har fått påvist smitte i Stjørdal lørdag. Totalt er 103 personer registrert smittet den siste uka. Kommunen melder at de nå vil styrke tiltakene ytterligere.

NRK - 02 jan. 21 kl. 15:39

12 nye smittede i Stjørdal

12 personer fikk påvist smitte i Stjørdal fredag. 1 av 100 innbyggere har sittet i karantene i løpet av jula, skriver Trønder-Avisa. Kommunen er bekymret for at de kan få kapasitetsproblemer på institusjonene, hvis flere ansatte havner i karantene..

NRK - 02 mars 21 kl. 08:51

Evakuerte får flytte hjem

To av de seks evakuerte i Stjørdal får flytte hjem igjen. Vannet i elva har trukket seg litt tilbake etter at den flomma over på grunn av flere ispropper..

NRK - 28 des. 20 kl. 15:26

Ber holde seg hjemme i Stjørdal

Ni nye personer er smittet av koronaviruset i Stjørdal. Ordfører Ivar Vigdenes ber folk om å holde seg hjemme resten av jula, og ikke ha kontakt med noen utenfor egen husstand..

Aftenposten - 24 feb. 21 kl. 18:00

I en kjellerleilighet på Stjørdal kjører Sindre VM. I potten ligger 200.000 dollar.

Sindre Setsaas er blant verdens beste sjåfører i den virtuelle verden..

NRK - 12 des. 20 kl. 00:03

Ingen skadde i brann i Stjørdal

Brannen i en barnevernsinstitusjon i Stjørdal er slukket, opplyser politiet i Trøndelag. Ifølge politiet er ingen skadet i brannen. Brannårsaken er ikke klarlagt..

NRK - 11 des. 20 kl. 23:52

Brann i institusjon i Stjørdal

Nødetatene er på vei til en instituisjon i Stjørdal hvor det er bekreftet brann. Evakuering pågår, melder politiet i Trøndelag..

NRK - 11 feb. 21 kl. 21:41

Trafikk som normalt ved Stjørdal

E6 er åpen igjen og togtrafikken går som normalt etter at det er kontroll på alle de fem hestene som løp løse mellom Langstein og Skatval i kveld..

NRK - 11 feb. 21 kl. 21:19

E6 stengt på grunn av løse hester

Eieren har fått kontroll på fire av fem hester som har løpt løse på E6 nord for Stjørdal i Trøndelag. Veien er stengt mens situasjonen klarnes opp, melder politiet..

NRK - 11 feb. 21 kl. 21:08

Løpske hester stanser trafikken

Opptil fem løse hester løper på E6 nær Langstein mellom Stjørdal og Levanger. Politiet ber trafikanter være oppmerksomme, og tog på strekningen like ved E6 er varslet. Politiet vet hvem som eier hestene, men har ikke kontroll på dem..

NRK - 07 feb. 21 kl. 20:38

Tiltak for å hindre villsmitte

Trondheim og Stjørdal anmoder alle som har planlagt å reise med bil, fly eller tog til Bergen om å ta en streng vurdering først. Er du i tvil – ikke reis. Kommunene ber om at alle må ha et skjerpet fokus på lokale og nasjonale regler for å forebygge spredning av mutert virus..

VG - 28 des. 20 kl. 16:10

Stjørdal avlyser romjulen: – Dramatisk

Ordfører Ivar Vigdenes ber Stjørdalingene unngå all kontakt med andre enn sin egen husstand..

NRK - 23 jan. 21 kl. 11:33

Steinkjer ber innbyggere teste seg

Steinkjer kommune gjør som Stjørdal, og ber innbyggere som har vært i Nordre Follo eller nabokommunene i løpet av de siste 14 dagene, om å teste seg. Koronatest bestilles på nett. Nærkontakt skal unngås fram til testsvar foreligger..

NRK - 21 jan. 21 kl. 17:36

Malvik åpner kranene

Malvik vil fra i morgen tillate servering av alkohol ved bordene på kommunens spisesteder ved kjøp av mat. Det blir skjenkestopp kl 22. Malvik følger dermed Trondheim og det er også ventet at Stjørdal gjør det samme i morgen..

NRK - 18 jan. 21 kl. 16:21

Mindreårig siktet for ran

En person under 15 år, som dermed er mindreårig, er siktet for et ran av en bensinstasjon i Stjørdal onsdag. Politiet henlegger saken. Raneren fikk bare med seg et mindre pengebeløp..

NRK - 14 jan. 21 kl. 11:46

Ambulansearbeidere i karantene

18 av 20 ansatte i ambulansetjenesten i Stjørdal er i karantene etter at en medarbeider fikk påvist koronasmitte. Det opplyser Helse Nord-Trøndelag til Trønder-Avisa. Ambulansemedarbeiderne testes, men må fullføre karantenen på ti dager uansett..

NRK - 11 des. 20 kl. 23:52

Brann i institusjon i Størdal

Nødetatene er på vei til en instituisjon i Stjørdal hvor det er bekreftet brann. Evakluering pågår, melder politiet i Trøndelag..

NRK - 13 jan. 21 kl. 22:12

Bensinstasjon ranet

Politiet i Trøndelag har bevæpnet seg og leter etter en gjerningsperson som ranet en bensinstasjon på Stjørdal i kveld. Gjerningspersonen truet til seg penger ved hjelp av et våpen og har gått fra stedet til fots. Ingen personer er fysisk skadd..

Klartale - 29 des. 20 kl. 08:45

Avlyser jula og stenger møtesteder

Stjørdal avlyser resten av jula. Folk i Hitra og Frøya må droppe større samlinger..

VG - 28 des. 20 kl. 21:04

Smitten i Trøndelag: Hitra og Frøya strammer inn

Bare timer etter at Stjørdal i Trøndelag avlyste hele romjulen, setter også nabokommunene Hitra og Frøya foten ned..

NRK - 12 des. 20 kl. 00:20

Fire til legevakt etter brann

Fire personer er sendt til legevakt for sjekk etter at det brøt ut brann i en instituisjon i Stjørdal, opplyser politiet i Trøndelag. Brannen er slukket, men det er mye røyk i bygningen. Brannårsaken er ikke klarlagt..

NRK - 12 des. 20 kl. 00:03

Ikke informasjon om skadde i brann

Brannen i en barnevernsinstitusjon i Stjørdal er slukket, opplyser operasjonsleder Kirsten Bergstrøm i Trøndelag politidistrikt. Politiet har ikke opplysinger om at noen er skadd i brannen. Brannårsaken er ikke klarlagt..

Dagbladet - 05 des. 20 kl. 12:41

Ber julereisende gå i karantene

Flere kommuner oppfordrer til karantene når du skal hjem til jul. Stjørdal har valgt en strengere strategi..

NRK - 03 okt. 20 kl. 17:16

Brann på gård i Stjørdal

Det brenner lørdag ettermiddag på en gård i Hegra i Stjørdal i Trøndelag, opplyser politiet. Brannen startet i en låve, og har spredt seg til hovedhuset. Brannvesenet er på stedet, med tankbilstøtte fra flyplassen på Værnes og Meråker brannvesen..

Aftenposten - 24 okt. 20 kl. 17:18

Syv snakkiser etter TIL-nedturen i Stjørdal

Vi har sett på temaene som diskuteres etter bortetapet mot Stjørdals/Blink..

Aftenposten - 04 sep. 20 kl. 17:16

Kjøpesenter i Stjørdal evakueres på grunn av kraftig propanlukt

Politi og brannvesen i Stjørdal har evakuert et kjøpesenter og opprettet en sikkerhetssone på 100 meter etter at det ble merket kraftig propanlukt på stedet..

Aftenposten - 04 sep. 20 kl. 17:16

Gasslekkasje stanset ved kjøpesenter i Stjørdal

Gasslekkasjen ved et kjøpesenter i Stjørdal er lokalisert og stanset. E14 er åpnet for trafikk, og evakueringen av senteret avsluttes når anlegget er sikret..

NRK - 04 sep. 20 kl. 16:54

Mogleg gasslekkasje i Stjørdal

Politiet er i ferd med å evakuere eit kjøpesenter i Stjørdal sentrum i Trøndelag grunna meldingar om ei mogleg gasslekkasje. Det skal dreie seg om propangass, skriv naudetatane på Twitter..

P4 - 04 sep. 20 kl. 16:58

Mulig gasslekkasje i Stjørdal

Politiet evakuerer et kjøpesenter i Stjørdal sentrum i Trøndelag etter meldinger om en mulig gasslekkasje. Det skal dreie seg om propangass, opplyser nødetatene..

NRK - 02 nov. 20 kl. 19:31

Hengde opp Muhammed-karikatur

Natt til måndag vart det hengt opp to Muhammed-karikaturar på Mindes hus i Stjørdal. Det skriv Bladet. Teikningane vart fjerna same dag.

P4 - 28 okt. 20 kl. 23:13

Løslatt etter drapstrusler

Mannen som ringte inn drapstrulser til en ansatt i Stjørdal kommune onsdag har blitt løslatt. Det opplyser Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen. Mannen i 50-årene ble pågrepet etter en væpnet politiaksjon, og politiet fant en plombert pistol hjemme hos ham.

NRK - 28 okt. 20 kl. 16:06

Person pågrepet etter trusler

Politiet i Trøndelag gjennomførte onsdag ettermiddag en væpnet aksjon i Stjørdal sentrum. En person er pågrepet etter trusler mot en Nav-ansatt. Det opplyser operasjonsleder Wenche Johnsen i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen..

P4 - 28 okt. 20 kl. 15:49

Pågrepet i væpnet aksjon

En mann er pågrepet etter en væpnet aksjon i sentrum av Stjørdal i Trøndelag nå i ettermiddag. Mannen har ifølge politiet truet en ansatt i kommunen. Flere detaljer er ikke kjent..

NRK - 26 aug. 20 kl. 16:36

Må fortsatt koke vannet i Stjørdal

16.000 innbyggere i Stjørdal i Trøndelag må fortsatt koke vannet, i alle fall til i morgen. Bakterier som ble funnet i drikkevannet i går er ikke nødvendigvis farlige, men kommunen ønsker å være føre var..

Aftenposten - 07 aug. 20 kl. 20:17

Mann i 50-årene døde etter paragliderulykke i Stjørdal

En mann i 50-årene døde på sykehus etter en paragliderulykke i Forbordsfjellet i Stjørdal fredag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt