Stilte

Tuesday, 18 December, 19:55

Nyheter om Stilte

Sortering: Relevans | Senaste
Hegnar.no - 13 timer siden

Comey: Trump lyver og undergraver rettssystemet

Den tidligere FBI-sjefen James Comey ga president Donald Trump og republikanere huden full etter at han Stilte til ny høring i Kongressen mandag..

NRK - 15 Dec 18 kl. 15:36

Isfront demonstranter og politi

I Paris Stilte utkledde kvinner, som symboliserte Frankrikes nasjonalsymbol Marianne, seg foran opprørspolitiet..

NRK - 09 Dec 18 kl. 20:01

12 000 på Nobels fredsfest

Borggården ved Oslo Rådhus ble søndag kveld fylt opp av folk som ville feire årets fredsprismottakere. En rekke norske artister Stilte også opp og hyllet Nadia Murad og Denis Mukwege for deres kamp mot seksuell vold som våpen i krig og konflikter..

NRK - 09 Dec 18 kl. 20:01

12.000 hyllet fredsprisvinnere

Borggården ved Oslo Rådhus ble søndag kveld fylt opp av folk som ville feire årets fredsprismottakere. En rekke norske artister Stilte også opp og hyllet Nadia Murad og Denis Mukwege for deres kamp mot seksuell vold som våpen i krig og konflikter..

VG - 07 Dec 18 kl. 18:07

23 personer bortvist fra demonstrasjon i Oslo

Politiet Stilte med stort mannskap under demonstrasjon mot FNs migrasjonsavtale..

NRK - 01 Dec 18 kl. 16:06

Tiltalt for «usømmelig» antrekk

En av Egypts største filmstjerner, Rania Youssef (45) er tiltalt for å ha «opptrådt uanstendig» etter at hun Stilte opp i en delvis gjennomsiktig kjole på en filmfestival i Kairo denne uken. Hun risikerer opptil fem års fengsel..

Aftenposten - 01 Dec 18 kl. 16:27

Egyptisk filmstjerne for retten for «usømmelig» antrekk

En av Egypts største filmstjerner er tiltalt for å ha opptrådt uanstendig etter at hun Stilte opp i en delvis gjennomsiktig kjole på en filmfestival i Kairo..

VG - 04 Dec 18 kl. 22:50

Internt referat: Venstre-gruppen støttet Raja – så snudde Grande

Bare tre dager før Abid Raja ble baksnakket på høyttaler av sin partileder Trine Skei Grande, Stilte Grande og resten av stortingsgruppen seg bak Rajas krav om å nekte støtte til omstridt organisasjon, viser referatet VG har fått tilgang til..

NRK - 15 Nov 18 kl. 16:47

– May varsler pressekonferanse

Storbritannias statsminister Theresa May skal holde en pressekonferanse klokka 18 torsdag, melder Reuters. Flere regjeringsmedlemmer har trukket seg etter regjeringens brexitmøte onsdag, der regjeringa Stilte seg bak utkastet til brexitavtale..

Aftenposten - 11 Nov 18 kl. 08:36

Med det de eier i hendene, vandrer migrantene mot USA. Fremdeles har de langt igjen.

Lørdag Stilte hundrevis av frivillige meksikanere opp for å hjelpe karavanen av flere tusen migranter på vei til USA med mat, forsyninger og transport..

NRK - 13 Nov 18 kl. 03:19

Demokratene vant i Arizona

Opptellingen etter forrige ukes mellomvalg i USA har resultert i at demokratene har vunnet et sete i senatet fra Arizona. Demokraten Kyrsten Sinema overtar plassen etter den republikanske Trump-kritikeren Jeff Flake som ikke Stilte til gjenvalg..

NRK - 08 Nov 18 kl. 02:26

CNN-reporter fratas akkrediteringen

Det hvite hus har besluttet å inndra CNN-journalist Jim Acostas presseakkreditering til Det hvite hus. Acosta Stilte en rekke spørsmål til presidenten på en pressekonferanse onsdag. Trump lot seg tydelig irritere over flere av journalistens spørsmål..

Dagbladet - 02 Nov 18 kl. 11:52

NÅ: Hareide sjokkerte sine egne: - Jeg går av om jeg taper veivalget

Et enormt gisp gikk gjennom salen da Hareide Stilte kabinettspørsmål til sine egne..

Dagbladet - 29 Oct 18 kl. 20:51

Demonstranter slo ring rundt abortloven

Demonstrantene Stilte seg bak parolene «Forsvar kvinnenes rett til selvbestemt abort», «Min kropp, mitt valg» og «Forsvar abortloven»..

Hegnar.no - 23 Oct 18 kl. 15:11

Rederitopp om at ingen norske analytikere Stilte spørsmål: «Quite bullish»

Bakgrunnen for utsagnet er uklar, ifølge Pareto. .

NRK - 28 Oct 18 kl. 10:43

Kritisk til Hennie

Joshua French' advokat Hans Marius Graastad er svært kritisk til Aksel Hennies research-metoder til filmen "Mordene i Kongo". Hennie besøkte en syk French i fengselet flere ganger og Stilte ham inngående spørsmål, og filmet svarene, skriver VG..

NRK - 18 Oct 18 kl. 08:14

Tajik trua med å gå av

Nestleiar Hadia Tajik var så misfornøgd med måten varsla mot Trond Giske vart handterte på at ho trua med å gå av. Det kjem fram i boka «Alle skal ned» om kriseåra frå 2015 til 2017 i Arbeidarpartiet. Ho Stilte eit ultimatum til Støre over telefon..

VG - 07 Oct 18 kl. 21:54

Raser mot LSK-supporternes banner: – For noe lavmål

Flere reagerer sterkt etter at Lillestrøm-supporterne Stilte med et «mind the gap»-banner på Brann Stadion søndag kveld..

VG - 07 Oct 18 kl. 21:54

Raser mot LSK-supporternes banner: – For noe lavmål. Håper dere er flaue

Flere reagerer sterkt etter at Lillestrøm-supporterne Stilte med et «mind the gap»-banner på Brann stadion søndag kveld..

NRK - 06 Oct 18 kl. 14:22

Sykehjem sykla inn til VM-sølv

Det har herja sykkelfeber på et sykehjem på Lura de siste ukene. Beboerne har deltatt i sykkel-VM for eldre - og trødde seg inn til en imponerende sølvmedalje. Stor stas da det norske skøytelandslaget Stilte som premieutdelere på seiersfesten..

Aftenposten - 03 Oct 18 kl. 10:26

Trump gjør narr av kvinne som anklager Kavanaugh for overgrep

President Donald Trump høstet latter da han under et valgmøte gjorde narr av kvinnen som Stilte til høring i Senatet og anklaget Brett Kavanaugh for overgrep..

Klartale - 17 Sep 18 kl. 14:09

Smil til kamera

Pave Frans Stilte opp på selfie..

Aftenposten - 20 Sep 18 kl. 19:26

Solheim skylder på systemet for eget reiserot. Nå lover han likevel bot og bedring.

Erik Solheim Stilte opp på oppvaskmøte med sine ansatte denne uken etter avsløringene om FN-granskingen av reisevirksomheten hans..

VG - 16 Sep 18 kl. 13:30

Henning Solberg (45) tilbake med sensasjonell seier: – Knuste alle unggutta!

45 år gamle Henning Solberg Stilte til start i VM-rallyet i Tyrkia i skyggen av Norges stjerner Andreas Mikkelsen og Mads Østberg - men endte opp med en sensasjonell seier..

NRK - 10 Sep 18 kl. 16:46

Nazist ute av svensk bystyre

Den profilerte svenske nazisten Pär Öberg er ute av bystyret i Ludvika. Öberg ble valgt inn for Sverigedemokraterna i 2014, selv om han ikke var medlem av partiet. I år Stilte han for nazistpartiet NMR, som fikk 1,3 prosent av stemmene i byen..

VG - 10 Sep 18 kl. 18:11

Glans uten ekstra glitter

Regjeringen Stilte med to statsråder for å prate pent om superdugnaden som skal løfte norsk paraidrett. Enda hyggeligere hadde det vært om de hadde tatt med seg en konvolutt..

Hegnar.no - 04 Sep 18 kl. 19:34

Woodward beskriver kaos i Det hvite hus

Donald Trumps stabssjef John Kelly omtalte Trump som «idiot» og Stilte spørsmål ved Trumps mentale tilstand, skriver Bob Woodward i sin nye bok om presidenten..

VG - 06 Sep 18 kl. 23:50

Presset Löfven lot seg ikke slå ut

GÄVLE (VG) Den svenske statsministeren Stefan Löfven lo høyt da VG Stilte spørsmål om han planlegger å trekke seg tilbake. Nei, det er bare tull som en eller annen har funnet på, sier han..

Aftenposten - 04 Sep 18 kl. 19:25

Woodward beskriver kaos i Det hvite hus

Donald Trumps stabssjef John Kelly omtalte Trump som «idiot» og Stilte spørsmål ved Trumps mentale tilstand, skriver Bob Woodward i sin nye bok om presidenten..

VG - 04 Sep 18 kl. 09:37

Det enkleste er det beste nå, så ... la oss velge norsk mat!

Det var en sommer som sent vil glemmes. Nå står vi foran en høst som kan bli husket fordi solbrune norske forbrukere Stilte opp for tørkerammede bønder..

VG - 04 Sep 18 kl. 20:42

Herrelandslaget Stilte ikke på kvinnenes skjebnekamp: – Dårlig!

VALLE (VG) Landslagsherrene prioriterte ikke å dra til Intility Arena for å følge Norges kvalikdrama mot Nederland. Landslagsspiller Ingrid Marie Karlsen Spord (24) mener det er dårlig og Solveig Gulbrandsen mener det handler om prinsipper..

NRK - 13 Aug 18 kl. 22:21

– Slår ring rundt Varhaug

Kommunen inviterte til åpen samling etter drapet på Sunniva Ødegård (13). Over 1000 personer i den lille bygda Varhaug på Jæren, Stilte opp..

Aftenposten - 15 Aug 18 kl. 13:53

Raymond Johansen til Sverigedemokraterna: – Sverige er ikke et u-land på randen av krig

Raymond Johansen gikk til kraftig angrep på Sverigedemokraterna da partiet Stilte til innvandringsdebatt i Arendal..

VG - 06 Aug 18 kl. 09:29

VIF-Ylven refser Lillehammer etter masseforfall i «Iron Man»

Lillehammer Ishockeyklubb Stilte svært svekket, og endte desidert sist i den årlige «Iron Man-konkurransen». Respektløst, mener vinner Martin Laumann Ylven (29)..

Aftenposten - 27 Jul 18 kl. 09:55

Ketil Bjørnstad: – Et ufattelig svik mot William Nygaard

– Det er sjokkerende å se hvordan hverken forfattere, politikere eller journalister Stilte opp for William Nygaard etter attentatforsøket mot ham i 1993, sier bokaktuelle Ketil Bjørnstad..

NRK - 12 Jul 18 kl. 13:38

Avviser at Trump Stilte ultimatum

Statsminister Erna Solberg avviser at USAs president Donald Trump i dag Stilte et ultimatum under Nato-toppmøtet. – Jeg oppfatter ikke på noen måte at han skulle trekke USA ut av Nato. Det blir feil tolkning, svarte Solberg journalistene..

VG - 26 Jul 18 kl. 17:24

Belsvik ferdig i Fram: – Han følte seg tom og hadde ikke motivasjon til å fortsette

2. divisjonsklubben Fram Larvik har vært i hardt vær etter at de Stilte med åtte mann i kampen mot Nybergsund. Nå forlater hovedtrener Petter Belsvik klubben..

VG - 14 Jul 18 kl. 18:48

Stilte med åtte spillere i 2. divisjon: Får krass kritikk etter at kampen måtte avbrytes

Fram Larvik Stilte med kun åtte spillere da de lørdag møtte Nybergsund i 2. divisjon. 20 minutter ut i kampen måtte dommeren blåse av kampen da to Larvik-spillere ble liggende skadet..

VG - 26 Jul 18 kl. 17:24

Petter Belsvik ferdig i Fram: – Han følte seg tom

2. divisjonsklubben Fram Larvik har vært i hardt vær etter at de Stilte med åtte mann i kampen mot Nybergsund for tolv dager siden. Nå forlater hovedtrener Petter Belsvik klubben..

Dagbladet - 12 Jul 18 kl. 16:18

Nekter for at Trump Stilte ultimatum: - Det var kanskje behov for å lufte litt ut

USAs president Donald Trump truet aldri med å trekke seg ut av Nato, ifølge statsminister Erna Solberg..

VG - 15 Jul 18 kl. 14:35

Slik svarer Fram Larvik på kritikken: – Beklager til hele norsk fotball

Det haglet med kritikk etter at Fram bare Stilte åtte mann til kampen mot Nybergsund. Nå ber klubben om forståelse..

NRK - 12 Jul 18 kl. 18:03

Stormy Daniels lauslaten

Pornostjerna Stormy Daniels er lauslaten mot kausjon etter å ha blitt arrestert på ein strippeklubb i Ohio i USA, skulda for å ha late tilskodarar ta på ho. Ho Stilte opp med ein kausjon på 6 000 dollar..

NRK - 12 Jul 18 kl. 18:03

Stormy Daniels sett fri

Pornostjerna Stormy Daniels er sett fri mot kausjon etter å ha blitt arrestert på ein strippeklubb i Ohio i USA, skulda for å ha late tilskodarar ta på ho. Ho Stilte opp med ein kausjon på 6 000 dollar..

Dagbladet - 11 Jul 18 kl. 21:56

Trump Stilte Jens til veggs:- Dere bare gjør Russland rikere

Frokosten skulle føre til enighet mellom Nato-sjefen og USAs president. I stedet langet Donald Trump ut mot Tyskland, og presset Jens Stoltenberg hardt..

Dagbladet - 11 Jul 18 kl. 10:07

Trump presser Stoltenberg for åpent kamera

USAs president Donald Trump Stilte NATO-sjef Jens Stoltenberg til veggs med knallharde spørsmål om Tyskland, som Trump mener er «Russlands fange»..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt