Stengte

Monday, 01 June, 01:52

Nyheter om Stengte

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - Igår: 13:30

Under 30 innlagte

Antallet pasienter som er innlagt på norske sykehus med koronasmitte fortsetter å gå ned og har ikke vært lavere siden Norge Stengte ned 12. mars. 28 er innlagt en nedgang på to fra i går, viser nye tall fra Helsedirektoratet.

Aftenposten - I førrgår: 21:18

Handicapbassenget på Sørenga er fortsatt et algemareritt

Mange benytter finværet til en dukkert på Sørenga bad, men ingenting er gjort med det Stengte bassenget for funksjonshemmede..

Dagbladet - Igår: 02:34

Demonstranter Stengte Det hvite hus

Opptøyer blusser opp flere steder i USA fredag kveld etter politidrapet på George Floyd i Minneapolis. Fredag kveld ble Det hvite hus stengt..

Aftenposten - Igår: 12:08

Slik var timene da Norge ble stengt ned: Kun én ting kunne hindre Stengte skoler og barnehager.

Det var den mest dramatiske politiske avgjørelsen i Norge på 80 år. Hva skjedde egentlig i kulissene da Norge ble stengt ned?.

NRK - 28 May 20 kl. 07:24

Bilkøene er tilbake

På en rekke sentrale målepunkter i og rundt Oslo er trafikken høyere enn den var før Norge Stengte ned, opplyser Statens vegvesen. Til tross for at mange fremdeles jobber hjemmefra, er nå kollektivkapasiteten maksimalt utnyttet, ifølge Aftenposten..

P4 - I førrgår: 13:44

29 innlagt på sykehus

Antallet pasienter som er innlagt på norske sykehus med koronasmitte har ikke vært lavere iden Norge Stengte ned 12. mars. 29 er innlagt og det er sju færre enn i går, viser nye tall fra Helsedirektoratet.

E24 - 27 May 20 kl. 22:02

Scandic får 38 millioner i kontantstøtte fra staten

Etter en tid med strenge virustiltak, Stengte hoteller og reduserte inntekter, sier hotellkjeden at de er takknemlige for den statlige støtten..

Aftenposten - 28 May 20 kl. 16:04

Lange køer på Ring 3 etter mistenkelig gjenstand ble funnet på veien

En mistenkelig gjenstand i midtrabatten gjorde at politiet Stengte Ring 3 i begge retninger torsdag ettermiddag..

P4 - Igår: 17:40

- Ikke fysiske tegn til kvelning

George Floyd hadde fysiske tegn på kroppen som viser kvelning eller Stengte luftveier. Det viser en foreløpig obduksjonsrapport som ble utført kort tid etter at Floyd døde etter en brutal pågripelse av politiet denne uken. Rettmedisinerne mener dødsårsaken kan være en kombinasjon av behandlingen han fikk av politiet, en underliggende hjertelidelse og muligens ruspåvirkning.

P4 - 28 May 20 kl. 07:54

- Ville vært en skandale

- Det ville vært en skandale om et demokratisk land begynte med sensur og Stengte ned sosiale medier. Det sier teknologiekspert Magnus Brøyn, i Coxit. President Donald har truet med det - etter at Twitter merket to av hans tweeter som villedende - og i dag har han varslet en presidentorder mot sosiale medeier.

Aftenposten - 26 May 20 kl. 17:41

Hovedindeksen tilbake over 800 poeng – har steget 26 prosent fra bunnen

For andre dag på rad ble det markant oppgang på Oslo Børs tirsdag. Samtidig steg hovedindeksen til nivåer man ikke har sett siden før regjeringen Stengte ned Norge..

NRK - 24 May 20 kl. 17:38

President brøt koronaregler

Østerrikes president legger seg flat etter at han og hans kone ble oppdaget på en uterestaurant i Wien lenge etter stengetid i helgen. I Østerrike må alle barer og restauranter Stengte klokken 23 på grunn av smittevernsregler..

P4 - 26 May 20 kl. 07:06

Mindre tro på økonomien

Nordmenns forventninger til egen og landets økonomi faller krafig, men mindre enn først fryktet. Det viser Forventningsbarometeret for 2. kvartal i år fra Finans Norge.

Aftenposten - 12 May 20 kl. 07:52

Norge Stengte ned for to måneder siden. Hvor mye har det lært oss?

To måneder etter at Norge Stengte ned, er smittetallene lave og samfunnet åpnes gradvis opp. Hvor er vi om to måneder?.

NRK - 22 May 20 kl. 16:57

Mindre vold i Sør-Afrika

Voldskriminaliteten er over halvert i Sør-Afrika siden landet Stengte ned som følge av koronapandemien. Det viser en oversikt fra politiet fredag. Samtidig har smugling av alkohol og sigaretter over grensene økt..

VG - 23 May 20 kl. 12:40

Sognefjellsveien gjenåpnes søndag morgen

Regn og snøsmelting Stengte Sognefjellsveien som egnet seg mer for vannski enn biler lørdag morgen..

Aftenposten - 24 May 20 kl. 08:35

Finanskrisen ble brukt som scenario da regjeringen foreslo historisk endring. Så Stengte samfunnet ned

«Det er full, 100% krise. Trolig langt verre enn finanskrisen», skrev arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen (H). Dagen før hadde han foreslått en historisk permitteringsendring med finanskrisen som grunnlag..

P4 - 25 May 20 kl. 05:23

Advarer mot sultne rotter

USAs smittevernetat advarer mot sultne og aggressive rotter. Gnagerne har måttet klare seg uten sine vanlige middagsrester fra restauranter i to måneder siden USA Stengte ned. Og når serveringsstedene nå åpnes igjen, kan det føre til uvanlig aggressivitet blant de sultne dyrene.

E24 - 24 May 20 kl. 07:55

Finanskrisen ble brukt som scenario da regjeringen foreslo historisk endring. Så Stengte samfunnet ned

«Det er full, 100% krise. Trolig langt verre enn finanskrisen», skrev arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen (H). Dagen før hadde han foreslått en historisk permitteringsendring med finanskrisen som grunnlag..

NRK - 22 May 20 kl. 07:31

Fryktar for pasientane

Stengte fysioterapi-klinikkar har svekka mange pasientar gjennom koronatida, meiner Norsk Fysioterapeutforbund. Fleire melder at mange pasientar, gjerne dei med kroniske og samansette plager, no har merkbar nedgang i funksjonsnivå..

NRK - 07 May 20 kl. 22:05

Stengte skoler kan ha økt smitte

Folkehelseinstituttet mener Stengte skoler for 5–10 klasse kan ha hatt «liten eller negativ smitteverneffekt». Grunnen er at det er rutiner på skolen, og at barna kan ha oppført seg på måter som har økt smitten når de ble overlatt til seg selv..

P4 - 24 May 20 kl. 22:16

Norske studenter tvinges til oppmøte

Norske utenlandsstudenter tvinges til personlig oppmøte på universitetene, samtidig som Utenriksdepartementet her hjemme fraråder å reise. Studentene risikerer både å tape skoleåret og hundretusener i skolepenger sier studentorganisasjonen Ansas til NRK. Da koronapandemien brøt ut, Stengte universiteter og høyskoler i en rekke land dørene.

VG - 22 May 20 kl. 08:23

Fysioterapeuter: Stengte klinikker har svekket funksjonsnivået til mange pasienter

Tilstanden til mange pasienter som går til fysioterapeut, har blitt merkbart dårligere mens klinikkene var coronastengt, mener Fysioterapiforbundet..

NRK - 07 May 20 kl. 22:05

Stengte skoler kan ha økt smitten

Folkehelseinstituttet mener Stengte skoler for 5.–10.klasse kan ha hatt «liten eller negativ smitteverneffekt».

Klartale - 15 May 20 kl. 13:44

Slik var korona-våren vi neppe glemmer

Norge Stengte, vi sluttet å fly og sa «hei» på avstand..

P4 - 22 May 20 kl. 08:12

Mange tilfreds med barnas skolehverdag

Sju av ti foreldre mener barnas læringssituasjonen var akseptabel etter at skolene Stengte ned på grunn av koronautbruddet. Det viser en undersøkelse Norsk koronamonitor har gjort for Opinion. Etter at skolene åpnet igjen, økte tilfredsheten noe.

Aftenposten - 19 May 20 kl. 18:38

Koronapandemien har ført til drastiske fall i de globale CO2-utslippene

Store deler av verden Stengte ned som følge av koronapandemien. En ny studie viser nå at de globale CO2-utslippene daglig ble redusert med hele 17 prosent..

E24 - 19 May 20 kl. 18:05

Coronapandemien har ført til drastiske fall i de globale CO₂-utslippene

Store deler av verden Stengte ned som følge av coronapandemien. En ny studie viser nå at de globale CO₂-utslippene daglig ble redusert med hele 17 prosent..

P4 - 21 May 20 kl. 22:13

Slår alarm om overgrep mot barn

Barnelege Arne Myhre ved Barnehuset i Trondheim tror Stengte skoler og barnehager under koronakrisen kan ha ført til oppimot 200 overgrep som ikke er blitt oppdaget. I mars og april i fjor ble det foretatt 1013 barneavhør, mot kun 628 i år. Medisinske undersøkelser fra alle barnehusene falt fra 246 i mars og april 2019 til 126 de samme to månedene i 2020 viser tall TV2 har hentet inn.

Aftenposten - 18 May 20 kl. 19:45

Dobbelt flaks for RBKs nye spiss: – Veldig godt å ha kjæresten her

Med nød og neppe fikk Dino Islamovic (26) flyttet fra hotell før koronaen Stengte byen. Rett før RBK-spillerne ble satt i isolasjon rakk han også å få kjæresten på plass..

VG - 18 May 20 kl. 11:33

Norske arbeidere redder sesongen for tomatprodusent

RENNESØY (VG) Da Stengte landegrenser og kansellerte flyavganger hindret utenlandske arbeidere å komme seg til Norge, ble arbeidsledige nordmenn redningen for Norges nest største tomatprodusent..

P4 - 05 May 20 kl. 17:06

- Kan ikke leve med Stengte grenser

- Det er umulig for et lite land som Norge å leve med Stengte grenser over lang tid. Det sa helseminsiter Bent Høie på regjeringens daglige pressekonferanse. Men han ville ikke komme med noe signal om når grensene kan åpnes igjen.

NRK - 18 May 20 kl. 07:25

Italia åpner museer

Italia Stengte alle museer 9. mars, på grunn av koronapandemien som herjet landet. Nå åpner museene igjen.

NRK - 16 May 20 kl. 17:50

Stengte veier i nord og sør

Selv om det er i midten av mai er det mye snø og dårlig vær i store deler av landet. Fjelloverganger både i nord og i sør er stengt. Europavei 69 til Nordkapp har vært stengt i lang tid.

Aftenposten - 16 May 20 kl. 00:09

Uvær stenger flere fjelloverganger i Sør-Norge

Snøvær og sterk vind førte til flere Stengte fjelloverganger mellom Vestland og Østlandet fredag kveld..

VG - 15 May 20 kl. 15:56

Please, Erna! Jeg vil på sommerferie

Ekspertene har dårlig tro på Stengte grenser. Men regjeringen stenger i praksis grensene. Helt til høsten..

NRK - 15 May 20 kl. 16:25

Sigarettimporten har økt

Stengte grenser og fravær av taxfreehandel er årsakene til at importen av sigaretter til Norge økte med 52 prosent bare i april. Når det gjelder snus er tallet tjue prosent i samme periode, opplyser Statistisk Sentralbyrå..

VG - 17 May 20 kl. 09:02

Berge tok grep – «Camp Corona» skal gi gull

Da coronaviruset Stengte verden, tok Christian Berge (46) grepet som han håper kan være det lille ekstra som kan tippe til norsk gull. Den dårlige nyheten er at hans plan om en samling i juni gikk i vasken..

P4 - 15 May 20 kl. 15:41

Økt import av sigaretter

Importen av sigaretter til Norge økte med hele 52 prosent i april, sammenlignet med samme måned i fjor. Det viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå. Tallet for snus er opp tjue prosent i samme periode.

Dagbladet - 12 May 20 kl. 06:07

Uvær gir kolonnekjøring og Stengte veier

Været herjer både Nord-Norge og i fjellet i Sør-Norge..

P4 - 15 May 20 kl. 09:33

Oslo børs åpner opp

Oslo Børs åpner opp i dag, med over to prosent fra start, men og er nå opp rett under to prosent. Oljeprisen har styrket seg kraftig siden børsen Stengte i går ettermiddag. Da ble et fat nordsjøolje handlet for 30,19 dollar, mens oljen i dag koster rundt to dollar mer per fat..

P4 - 16 May 20 kl. 17:55

Nordmenn med i massesøksmål

42 nordmenn er med i et massesøksmål mot østerrikske myndigheter. Det er det store virusutbruddet blant skiturister i Tirol i Østerrike, som har fått i alt 5380 personer fra 45 land til å gå sammen i et søksmål mot lokale aktører, melder VG. Den østerrikske forbrukerorganisasjonen organiserer søksmålet, og mener blant annet at de lokale myndighetene advarte for sent og Stengte barer og hoteller for sent..

NRK - 12 May 20 kl. 05:50

Bombe desarmert ved Köln

Tyske myndigheter Stengte av en motorveistrekning mandag kveld for å fjerne og uskadeliggjøre en bombe fra andre verdenskrig som ble funnet under veiarbeid i byen Huerth ved Köln. Beboere innen en radius på 500 meter ble evakuert..

P4 - 15 May 20 kl. 07:18

Folk har bladd opp under koronakrisen

Folk har bladd opp for å redde bedrifter, enkeltpersoner og artister som er hardt rammet av koronakrisen. Gjennom folkefinansieringstjenesten Spleis er det samlet inn rundt 40 millioner kroner siden Norge Stengte ned 12. mars, melder E24.

P4 - 15 May 20 kl. 08:07

- Funksjonshemmede barn ble sviktet

Nesten ingen funksjonshemmede barn har fått spesialundervisningen de har krav på under koronakrisen. Etter at samfunnet Stengte ned har bare 10 prosent fått et tilbud de er fornøyd med, viser en ny spørreundersøkelse Handikappede Barns Foreldreforening har gjort. Mens 85 prosent svarer de ikke har fått spesialundervisningen de behøver.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt