Stengte

Friday, 22 November, 19:44

Nyheter om Stengte

Sortering: Relevans | Senaste
VG - I førrgår: 12:53

Hellas vil stenge asylleire på øyene og erstatte dem med Stengte leirer

Hellas vil etablere opptil fem Stengte leirer for asylsøkere på de greske øyene, og samtidig stenge de åpne leirene på blant annet Lesvos og Samos..

NRK - 19 Nov 19 kl. 19:29

Avhører vitner og ber om tips

Etter at en drone Stengte all luftfart ved Bodø lufthavn i ettermiddag, gjør politiet avhør av vitner og vil opprette en anmeldelse på forholdet. – Hvis noen skulle ha tips i saken, ta kontakt med politiet på tlf 02800, tvitrer politiet..

Aftenposten - I førrgår: 13:19

Hellas vil stenge leire for asylsøkere på øyene og erstatte dem med lukkede leirer

Hellas vil etablere opptil fem Stengte leirer for asylsøkere på de greske øyene, og samtidig stenge de åpne leirene på blant annet Lesbos og Samos..

NRK - 17 Nov 19 kl. 13:46

Fortsatt store vannmengder i Italia

Søndag Stengte Venezia Markusplassen i forkant av den tredje store oversvømmelsen på under en uke. Det er også gitt advarsler i Firenze og Pisa. Til tross for at vannstanden er redusert til 160 centimeter, er situasjonen fortsatt farlig, melder AFP..

NRK - 18 Nov 19 kl. 01:14

Utbrente barrikader i Hongkong

Hongkong har våknet til en morgen med utbrente barrikader, Stengte veier og broer etter en natt med sammenstøt mellom politi og demonstranter. Det meldes om mange arresterte etter at politiet stormet universitetet på morgenkvisten i dag..

Aftenposten - 13 Nov 19 kl. 16:05

Medier: Islandsk fiskegigant brukte DNB til å sluse penger via skatteparadiser

Selskapet Samherji skal ha brukt DNB til å overføre 640 millioner kroner til et skatteparadis, ifølge islandske medier. DNB sier banken Stengte kontoene i 2018..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 19:59

Mener Trumps Grønland-ønske bidro til Ukraina-krisa

USAs ambassadør møtte Stengte dører da han ville løse problemet..

NRK - 11 Nov 19 kl. 01:01

Stadig flere flykter i Jemen

Tusener flykter igjen fra kamper i Al Dhaela-provinsen i Jemen. Norges Røde Kors sier mange må flykte gjennom områder som er minelagte. Skiftende frontlinjer, våpenrester og Stengte sykehus gjør at mange ikke klarer å skaffe mat eller få helsehjelp..

NRK - 09 Nov 19 kl. 18:43

Stengte utleie av elsparkesykler

Voi og Tier, to av selskapene som leier ut elsparkesykler i Oslo, har midlertidig stengt utleien på grunn av føreforholdene, skriver Aftenposten. Men begge selskapene sier de vil gjenåpne tjenestene sine når været tillater det, gjennom hele vinteren..

Dagbladet - 05 Nov 19 kl. 16:03

Advarer om narkosalg på Snapchat

Nettpatruljen i Øst politidistrikt Stengte 14 kontoer som drev med narkosalg forrige uke. Politiet ønsker tips fra publikum, slik at de kan stenge enda flere..

NRK - 01 Nov 19 kl. 22:08

E16 åpen etter trafikkulykke

E16 ved Flåm åpnes for kolonnekjøring gjennom de Stengte tunnelene etter at en person omkom i en trafikkulykke tidligere i kveld. Veien er fortsatt stengt for tyngre kjøretøy. Det melder Vest politidistrikt på Twitter..

Aftenposten - 01 Nov 19 kl. 21:24

Luften er så forurenset at alle skolene stenger i hovedstaden

Myndighetene i Indias hovedstad New Delhi har erklært krisetilstand og Stengte fredag alle skoler på grunn av kraftig luftforurensning. Bøndene i nabostatene får skylden..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 17:23

Stengte buret mot gamle lagvenninner da Vipers tok nytt steg mot seriegull

Vipers hadde små problemer med å slå Byåsen, med kun ett serietap før denne sesongen, 37–27..

P4 - 16 Oct 19 kl. 13:53

Stengte NAV-kontor i Trondheim

Et NAV-kontor i Trondheim Stengte dørene i dag etter at de ansatte ble truet av en person. Politiet rykket ut og pågrep vedkommende, melder Adresseavisen..

NRK - 28 Oct 19 kl. 23:02

Brannen utenfor Los Angeles avtar

Skogbrannen som raser vest for Los Angeles, har lagt rundt 6.000 mål i aske, men er nå i ferd med å avta. Millioner av mennesker var uten strøm i delstaten mandag, fordi kraftselskapene Stengte av forsyningen for å hindre at nye branner oppsto..

VG - 27 Oct 19 kl. 00:50

VIF varsler granskning etter tribunekaoset på Åråsen

Det er ikke lenge siden Bodø/Glimt Stengte supporter-tribunen på Aspmyra. Kan det samme skje i Vålerenga etter kaoset på Åråsen?.

NRK - 23 Oct 19 kl. 19:46

Oppdaget samtaler i lastebil

Politiet Stengte deler av motorveien mellom Ashford og Maidstone i Kent etter å ha mottatt samtaler som hadde blitt oppdaget i en lastebil. Politiet stoppet trafikken, og fant ni mistenkte migranter bak i bilen..

NRK - 22 Oct 19 kl. 01:20

Facebook Stengte kontoer

En talsperson for Facebook sier at de har stengt flere russiske og irakiske profiler som skal ha blitt brukt til å målrette politisk innhold mot brukere i USA. Ifølge Reuters har profilene målrettet meldinger mot begge sider av den politiske skalaen..

Klartale - 18 Oct 19 kl. 08:53

Fortsetter med voldsomme demonstrasjoner

Demonstranter Stengte gater med brennende søppelkasser og møbler. Politiet i Barcelona svarte med gummikuler..

VG - 17 Oct 19 kl. 19:06

Dagbladet er nede: – Noe alvorlig har skjedd

Dagbladet Stengte torsdag nettavisen etter at en artikkel med grove utsagn om statsministeren lå ute på deres sider. Konsernsjefen i Aller Media sier til Medier24 at de ikke utelukker et hackerangrep..

VG - 17 Oct 19 kl. 19:06

Dagbladet var nede i flere timer: – Noe alvorlig har skjedd

Dagbladet Stengte torsdag nettavisen etter at en artikkel med grove utsagn om statsministeren lå ute på deres sider. Konsernsjefen i Aller Media sier at de ikke utelukker et hackerangrep..

Aftenposten - 17 Oct 19 kl. 08:04

Sofie (20) spilte bare i ett sekund. Likevel ble hun den store helten

Erlend Lyssand la slagplanen. Christine Karlsen Aker scoret målene. Synna Lien Stengte buret.

Aftenposten - 17 Oct 19 kl. 08:04

Synna (20) spilte bare i ett sekund. Likevel ble hun den store helten.

Erlend Lyssand la slagplanen. Christine Karlsen Aker scoret målene. Sofie Ege Grønlund Stengte buret.

P4 - 13 Oct 19 kl. 22:56

Rotte Stengte restaurant i Tromsø

En pizza--restaurant i Tromsø sentrum ble stengt etter at en rotte kom løpende inn på restauranten i kveld. Ifølge iTromsø ble alle gjestene evakuert ut, hylende og redde. Rotta er fortsatt ikke funnet og restauranten holder stengt inntil videre..

E24 - 14 Oct 19 kl. 12:00

Ikea prøver på nytt: Åpner butikk midt i Oslo

I fjor var først gang Ikea la ned noe som helst i Norge da de Stengte sine såkalte «servicesentre». Nå prøver Ikea på nytt med mindre butikker midt i Oslo sentrum hvor man kan kjøpe kjøkken, soverom og bestille interiørdesign-tjenester..

E24 - 11 Oct 19 kl. 14:14

Michael Kors Stengte dørene på Karl Johan etter ny smell

Tapte penger i Norge for andre år på rad – la ned sin siste frittstående butikk i landet..

NRK - 10 Oct 19 kl. 00:07

Elsparkesyklet med nær 2 i promille

En elsparkesyklist med nær 2 i promille ble stanset i Vålerengtunnelen i Oslo, natt til søndag. Hendelsen førte til at Vegtrafikksentralen Stengte tunnelen, skriver Aftenposten. Da politiet ankom og målte syklistens promille, var den på 1,88..

Dagbladet - 24 Sep 19 kl. 13:34

Massiv brann Stengte Østfoldbanen

En voldsom brann i et forretningsbygg i Fredrikstad sentrum førte til omfattende skader, Stengte veier og full stopp i togtrafikken..

NRK - 06 Oct 19 kl. 21:59

Beholder makta i Portugal

Sosialistpartiet fikk flest stemmer i valget på ny nasjonalforsamling i Portugal, og partiet ligger an til å fortsette i regjering i fire nye år. Det viser en valgdagsmåling etter at valglokalene Stengte søndag kveld..

Aftenposten - 01 Oct 19 kl. 09:07

Kina viser militære muskler under 70 årsfeiring med kommunistisk styre

I Hongkong er det nærmest unntakstilstand med ekstra politi og flere Stengte T-banestasjoner på dagen Kina feirer 70 år med store militærparader..

Aftenposten - 01 Oct 19 kl. 09:07

Kina viser militære muskler under 70-årsfeiringen av kommunistisk styre

I Hongkong er det nærmest unntakstilstand med ekstra politi og flere Stengte T-banestasjoner på dagen da Kina feirer 70 år med store militærparader..

P4 - 01 Oct 19 kl. 16:04

Hoteller sliter etter Thomas Cook-konkurs

Flere hundre hoteller i Spania trues nå av nedleggelse etter at reisegiganten Thomas Cook gikk konkurs i september. Det er hoteller og virksomheter på Kanariøyene som er verst rammet. Hvis ikke regjeringen iverksetter umiddelbare tiltak, må 500 hoteller Stengte umiddelbart, sier sjefen for Spanias hotellforbund, ifølge nyhetsbyrået AFP..

E24 - 27 Sep 19 kl. 18:21

Bruktbilselger vant Aksje-NM: – Jeg brukte magefølelsen og kjørte «all in»

Werner Frøshaug tok en klar sier i årets Aksje-NM med en avkastning på 125 prosent i løpet av september. – Det har vært utrolig gøy, og vi tok en skål da Børsen Stengte i dag, sier han på telefon fra Spania..

Klartale - 24 Sep 19 kl. 12:53

Stenging av Parlamentet var ulovlig

Statsminister Boris Johnson Stengte Parlamentet. Det var ulovlig, sier høyesterett i Storbritannia..

VG - 25 Sep 19 kl. 12:27

Russisk tråler har kantret - opphever sikkerhetssone

Den russiske tråleren, som i snart et døgn har brent i Breivika havn i Tromsø, har kantret. I morgentimene har røyk og Stengte veier skapt store utfordringer..

VG - 25 Sep 19 kl. 12:27

Brann i russisk tråler i Tromsø: Båten har kantret

Den russiske tråleren, som i snart et døgn har brent i Breivika havn i Tromsø, har kantret. I morgentimene har røyk og Stengte veier skapt store utfordringer for Universitetssykehuset som har satt stab og sitter i krisemøte..

P4 - 26 Sep 19 kl. 12:53

- Liten risiko for helseskader

- Det er liten risiko for at folk i Tromsø har pådratt seg helseskader av røyken fra trålerbrannen. Det sier eksperter ved Universitetssykehuset Nord-Norge til avisa Nordlys. En russisk tråler som lå til kai ved havna i Tromsø begynte å brenne i går kveld og brannen førte i dag til Stengte veier.

E24 - 24 Sep 19 kl. 20:38

Meglersjef varsler salgsrush og prisfall: – Finanstilsynet sprer frykt

Frykten for å møte Stengte lånekraner fra nyttår gjør at flere nordmenn nå føler seg presset til å handle raskt, ifølge Privatmegleren-sjef Grethe Meier: Hun spår salgsrush og fallende boligpriser denne høsten..

Dagbladet - 03 Sep 19 kl. 08:00

Snøkaos Stengte fjellovergang

Snøvær Stengte fjellovergangen på Sognefjellet tirsdag morgen..

NRK - 20 Sep 19 kl. 17:55

Salmonellamistanke på hest

Det er mistanke om salmonella på hos en nylig kolikkoperert hest på hesteklinikken ved NMBU Veterinærhøyskolen. Sikkert svar er ventet over helgen. Hesteklinikken Stengte inntaket av hester da en opererte hesten fikk diare, melder Mattilsynet..

VG - 16 Sep 19 kl. 07:05

Skummelt dårlig vær

Stengte veier, full vinter på høyfjellet, digre elver og jordras. Det er dette vi må foreberede oss på..

VG - 14 Sep 19 kl. 22:13

Flom, jordras og Stengte veier på Vestlandet

En rekke vei og fergestrekninger er stengt på Vestlandet, på grunn av årets første høststorm..

NRK - 15 Sep 19 kl. 10:27

Angrep kan gi oljeprishopp

Analytikere tror oljeprisen kan komme opp mot 80 dollar fatet når børsene åpner mandag, skriver E24. Saudi-Arabia Stengte i går to anlegg som står for om lag halvparten av landets oljeproduksjon etter et droneangrep..

Aftenposten - 14 Sep 19 kl. 20:40

Banens beste Stengte buret. Likevel var hun irritert på seg selv etterpå

MHK-keeperen ryddet opp da medspillerne slurvet mot nyopprykkede Follo.

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 22:21

Uværet avtar, men fremdeles mange Stengte veier

25 personer er evakuert i Olden i Sogn og Fjordane etter at elver gikk over sine bredder søndag kveld. Uværet har nå avtatt, men flere veistrekninger er fremdeles stengt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt