Stemning

Thursday, 04 June, 02:50

Nyheter om Stemning

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 15 timer siden

Oransjeri: SydenStemning hjemme i hagen

Sydenturen avlyst? Fortvil ikke. Med et oransjeri kan du skape sydlandsk Stemning hjemme i hagen..

NRK - I førrgår: 08:27

Over 18 russebusser samlet seg

Politiet rykket ut til Jessheim i natt etter at over 18 russebusser samlet seg. Det ble meldt om støy og amper Stemning. Ifølge operasjonsleder i Øst politidistrikt ble to russebusser satt til å rydde opp.

Aftenposten - 29 May 20 kl. 12:52

Lei av dårlig Stemning i familien? Her er åtte gode tips til et møte som kan endre alt

Vil du ha slutt på familiekrangelen? Her er pedagogens oppskrift..

NRK - 24 May 20 kl. 16:29

Drive-in id-feiring i Oslo

Det var utsolgt på Tryvann i Oslo da Rabita-moskeen arrangerte drive-in-feiring av den muslimske høytiden id al-fitr. – Det er fullt hus og elektrisk Stemning, sa prosjektansvarlig Arshad Jamil på telefon til NTB før arrangementet startet søndag..

NRK - 19 May 20 kl. 13:41

Dollaren under 10 kroner

Tirsdag formiddag var dollaren under ti kroner for første gang siden midten av mars. Også mot euroen har kronen styrket seg. Årsaken er blant annet oppgang i oljeprisen og mer optimistisk Stemning i aksjemarkedene, skriver E24..

VG - 15 May 20 kl. 15:37

Slik blir 17.mai på VG og VGTV

17.mai i år blir en nasjonaldag vi sent vil glemme. Selv om coronaviruset har resultert i at tog og tradisjonell feiring uteblir, gjør VG alt for å lokke frem 17.

VG - 15 May 20 kl. 15:37

Slik blir 17. mai på VG og VGTV

17. mai i år blir en nasjonaldag vi sent vil glemme. Selv om coronaviruset har resultert i at tog og tradisjonell feiring uteblir, gjør VG alt for å lokke frem 17.

Dagbladet - 08 May 20 kl. 17:45

- Nulltoleranse for å bryte reglene

Likevel: - God velkomst for kontrollørene, glade folk og god Stemning, oppsummerer Oslo kommune etter den store slkjenkedagen..

Aftenposten - 06 May 20 kl. 22:20

Åpne kraner og en smak av sommer

Det var sol og god Stemning på byen den første kvelden Oslos restauranter og barer igjen kunne skjenke vin og øl til gjestene..

E24 - 04 May 20 kl. 15:34

Oppgang på Wall Street

De toneangivende USA-indeksene falt fra start på ukens første dag med handel, men det er med under en time igjen av handelsdagen positiv Stemning..

P4 - 06 May 20 kl. 17:52

Mer dopbeslag i posten

Tolletaten melder om en kraftig økning av beslag av narkotika som blir sendt med posten. På grunn av stengte grenser og økt grensekontroll, er det mange som forsøker å sende varene i posten, sier kontorsjef Lars Teigen ved Østlandsterminalen. Han sier til VG at antall beslag av cannabisfrø er mellom ti- og 20-doblet den siste tiden.

P4 - 01 May 20 kl. 07:11

Russebråk i Ålesund

Politiet og Røde Kors måtte roe ned rundt 120 personer på Emblesanden i Ålesund i natt. Det skal ha vært amper Stemning og høylytt festing. Det skal ha vært en blanding av ungdommer og russ.

VG - 28 Apr 20 kl. 23:30

Kristeteam returnerte fra corona-episenteret i Italia: – Som å komme inn i en apokalyptisk skrekkfilm

Lege Bjarte Askeland og det norske kriseteamet ble møtt av en uvirkelig Stemning da de ankom Bergamo. Nå har situasjonen snudd i Nord-Italia, forklarer nordmennene..

Aftenposten - 27 Apr 20 kl. 09:01

Tilbake til venner og «ordentlig» skole - nå er hjemmeskolen historie for Theodor (8)

Ingen klemming. Avgrenset lekeområde. Spritet klasserom og utvist klassebamse.

Aftenposten - 20 Apr 20 kl. 07:10

Midtjylland byr på drive-in-fotball når superligaen starter igjen

Midtjylland, som er suveren serieleder i dansk fotball, har planene klare for å skape Stemning rundt kampene når sesongen skal fullføres for tomme tribuner..

Aftenposten - 11 Apr 20 kl. 12:43

Oljetoppen om krisene: – Jeg blir brakkesyk før jeg får corona

Da Grethe Moen (59) startet i jobben som øverste sjef for Petoro var det så god Stemning på norsk sokkel at hun måtte bruke pekefingeren mot oljeselskapenes lave effektivitet. Så har krisene kommet på løpende bånd. Nå peker hun ikke lenger.

NRK - 10 Apr 20 kl. 10:17

400 innom Blektjern skjærtorsdag

Rundt 400 personer var innom Blektjern i Drammen på skjærtorsdag. Ifølge Røde Kors var folk flinke til å ikke samle seg i flokker. Røde Kors melder at de ikke måtte behandle noen skader, og at det var god Stemning og godt og varmt i solveggen..

NRK - 06 Apr 20 kl. 12:08

Ein av tre opplever konflikt heime

Mange familier slit heime under koronakrisa, ifølge Røde Kors. Ei undersøking gjort av Opinion viser at ein av tre opplever auka konfliktnivå, stress eller negativ Stemning heime..

E24 - 06 Apr 20 kl. 15:30

Kraftig børsoppgang på Wall Street

Nedgang i antall dødsfall i New York og positiv Stemning i Trump-administrasjonen bidrar til å løfte indeksene på Wall Street..

E24 - 06 Apr 20 kl. 15:30

Wall Street skyter opp etter åpning

Etter nedgang i antall dødsfall i New York og positiv Stemning i Trump-administrasjonen stiger indeksene på Wall Street nær fire prosent mandag..

VG - 06 Apr 20 kl. 12:40

En av tre opplever økt konfliktnivå hjemme under coronakrisen

Mange familier sliter hjemme under coronakrisen, ifølge Røde Kors. En av tre opplever økt konfliktnivå, stress eller negativ Stemning, ifølge en undersøkelse..

VG - 01 Apr 20 kl. 22:38

«Klovner i Kamp» spilte for 200 biler: - Dette var helt episk

Esben «Dansken» Selvig er fra seg av begeistring etter onsdagens «drive-in-live»-konsert i Lillstrøm. - Det gikk så bra, det var så god Stemning og så mye tuting, sier han til VG..

VG - 31 Mar 20 kl. 14:44

Interne meldinger skaper bråk i Haugesund: – Bitter Stemning

FK Haugesunds sportslige ledelse tilbød seg å hjelpe spillerne med å dele dem inn i treningsgrupper på fem. Det falt ikke like godt i smak hos alle..

Aftenposten - 29 Mar 20 kl. 11:53

I disse kommunene har nesten ingen søkt om dagpenger: – Umåtelig hyggelig med en gladsak

Coronakrisen fører til skyhøye permitteringstall og dyster Stemning i store deler av det norske næringslivet. Samtidig finnes det lyspunkter: I Hattfjelldal i Nordland og i Folldal i Østerdalen har nesten alle en jobb å gå til hver dag..

E24 - 28 Mar 20 kl. 08:01

I disse kommunene har nesten ingen søkt om dagpenger: – Umåtelig hyggelig med en gladsak

Coronakrisen fører til skyhøye permitteringstall og dyster Stemning i store deler av det norske næringslivet. Samtidig finnes det lyspunkter: I Hattfjelldal i Nordland og i Folldal i Østerdalen har nesten alle en jobb å gå til hver dag..

E24 - 28 Mar 20 kl. 15:27

– Det var Stemning av krig, bare uten at det smalt

Etter 43 år med frisørsalonger er Bibbi Engø (66)egentlig inne i sitt siste yrkesaktive år. Nå har hun stengt alle salongene, og permittert alle ansatte. – Er det slik mitt siste år i arbeidslivet skal være?

E24 - 28 Mar 20 kl. 15:27

Stemning av krig, bare uten at det smalt

Etter 43 år med frisørsalonger er Bibbi Engø (66) egentlig inne i sitt siste yrkesaktive år. Nå har hun stengt alle salongene, og permittert alle ansatte. – Er det slik mitt siste år i arbeidslivet skal være?

VG - 22 Mar 20 kl. 22:01

Vidar Villa ute av «Farmen kjendis» etter sjokkvalg: – Jeg ble rimelig forbannet

Det ble amper Stemning da Erik Alfred Tesaker gjorde helomvending og brøt avtalen han hadde inngått. – Urimelig, mener Per Sandberg..

E24 - 15 Mar 20 kl. 23:35

Førhandelen på Wall Street i rødt etter Fed-kutt

Monsterkutt og store kvantitative lettelser fra Federal Reserve klarer ikke skape god Stemning i markedet mandag morgen..

E24 - 15 Mar 20 kl. 23:35

Førhandelen på Wall Street peker rett ned etter Fed-kutt

Monsterkutt og store kvantitative lettelser fra Federal Reserve klarer ikke skape god Stemning i markedet søndag kveld..

NRK - 08 Mar 20 kl. 11:27

Lite publikum i Holmenkollen

Det er svært lite publikum i Holmenkollen i dag. – Det blir en ensom ferd for løperne, som er vant til at dette er en folkefest. Så det blir både tunge forhold og lite Stemning, og det kan bli tungt, sier NRK-ekspert Fredrik Aukland..

VG - 05 Mar 20 kl. 10:53

Jon Almaas og Henriette Steenstrup nytt TV-par: – Føler jeg må skjerpe meg

Jon Almaas (52) nyter pinlige situasjoner og dyrker dårlig Stemning. Det tror Henriette Steenstrup (45) kan bli ganske så morsomt..

NRK - 17 Feb 20 kl. 16:29

Oppvaskmøte etter smører-garasje

Under Ski Tour i Åre, ble de mindre nasjonene tilbudt en liten garasje tiltenkt 16–17 forskjellige lag, ski- og smøreleverandører. Det endte i krisemøte, amper Stemning og smørere som nektet å jobbe under de forholdene de ble tilbudt..

P4 - 17 Feb 20 kl. 11:56

Kan bli et tøft lønnsoppgjør i år

Det ligger an til å bli et tøft lønnsoppgjør i år. Det sier leder i Norsk Industri Stein Lier-Hansen. I dag ble det foreløpige tallgrunnlaget for lønnsoppgjøret lagt frem av det tekniske beregningsutvalget - TBU.

Aftenposten - 05 Feb 20 kl. 19:19

Haugens agent slår tilbake mot Brann-sjefen: - Det er overraskende

Brann sa nei til budet på Fredrik Haugen. Nå er det dårlig Stemning..

NRK - 07 Feb 20 kl. 21:32

Skal ha kastet ting på tjenestehund

Politiet har rykket ut med flere patruljer til Grüners gate i Oslo, som følge av amper Stemning på stedet. Flere berusede ungdommer skal ha vært aggressive mot politiet og blant annet kastet gjenstander mot en tjenestehund..

Aftenposten - 02 Feb 20 kl. 21:16

Knust trikkerute og ungdomsbråk på Torshov

Politiet er på Torshov med flere patruljer etter at det ble meldt om store ansamlinger av ungdommer, en knust trikkerute og amper Stemning..

P4 - 02 Feb 20 kl. 21:19

Knuste rute på trikk

En rute på en trikk ble knust i forbindelse med bråk mellom ungdommer på Torshov i Oslo i kveld. Ifølge politiet var det svært mange ungdommer på stedet og amper Stemning. Ingen personer er skadet..

E24 - 28 Jan 20 kl. 09:06

Oslo Børs puster ut etter gårsdagens kraftige virusfall

Etter den kraftigste nedgangen på nær fire måneder er det bedre Stemning fra start tirsdag..

E24 - 28 Jan 20 kl. 09:06

Forsiktig nedgang på Oslo Børs etter virusfall

Etter den kraftigste nedgangen på nær fire måneder var det bedre Stemning fra start tirsdag. Men allerede få minutter senere har utviklingen snudd..

Dagbladet - 21 Jan 20 kl. 09:14

Kulturprofil nekter straffskyld for voldtekt

Mener seg utsatt for hevn, mobbekampanje og at kvinnene er er påvirket av metoo-kampanjen. Statsadvokat forteller om fester med mye rus, narkotika og seksualisert Stemning..

NRK - 21 Jan 20 kl. 18:39

Siv Jensen har pakket kontoret

Finansminister Siv Jensen har allerede ryddet seg ut av statsrådkontoret og gleder seg til å bli opposisjonspolitiker, sier hun til NRK. Hun sier det er ganske god Stemning i partiet, men at mange også syns det er vemodig..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 12:07

Venstresidens kandidater i tottene på hverandre: «Jeg trodde en kvinne kunne vinne. Han var uenig.»

Et møte mellom Elizabeth Warren og Bernie Sanders for ett år siden skaper dårlig Stemning på USAs venstreside..

VG - 12 Jan 20 kl. 21:21

Jon Almaas om «71 grader nord»: – Selvfølgelig blir det dårlig Stemning

Jon Almaas (52) får kjeft for å være «besserwisser» av rival. Seerne får også et sjeldent møte med TV-veteranens tårer..

NRK - 12 Jan 20 kl. 19:59

Norge slo Frankrike 28-26

Norge har slått Frankrike 28-26 i håndball EM i Trondheim Spektrum. Sander Sagosen scoret 10 av målene. Det var fantastisk Stemning i Spektrum og Sagosen er toppscorer i mesterskapet med 22 mål på to kamper..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt