Stavanger

Tuesday, 18 February, 10:43

Nyheter om Stavanger

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 4 timer siden

Maskert butikkraner i Stavanger

En ung, maskert mann truet mandag kveld til seg et mindre beløp kontanter i en matbutikk i Stavanger. Ingen kom fysisk til skade. Ingen er pågrepet..

Aftenposten - 4 timer siden

Maskert mann ranet Coop prix-butikk i Stavanger

En ung, maskert mann truet mandag kveld til seg et mindre beløp kontanter i en matbutikk i Stavanger. Ingen kom fysisk til skade. Ingen er pågrepet..

Aftenposten - I førrgår: 13:05

Skøytekometen fra Stavanger spås en framtid i verdenstoppen: – Får han muligheten, må han ta den

Stortalentet fra Stavanger har tatt enorme steg de siste sesongene. Denne helgen kjemper Peder Kongshaug (18) om sammenlagtseieren i juniorverdenscupen..

NRK - 15 Feb 20 kl. 09:55

Dømt til fengsel for overgrep

En 58 år gammel mann er i Stavanger tingrett dømt til to år og seks måneders fengsel for seksuelle overgrep mot eksamboerens to døtre, som var under 14 år. Mannen har vedtatt dommen, men nekter straffskyld, skriver Stavanger Aftenblad..

Aftenposten - 11 Feb 20 kl. 07:00

Skøyteløpere i kø for å bli en del av elitesatsingen i Sørmarka

I flere år har Stavanger Sandnes Skøyteklubb jobbet for at Stavanger skal bli sentrum for norsk skøytesport. Nå må klubben si nei til noen av landets nest beste skøyteløpere..

P4 - 13 Feb 20 kl. 16:06

Nordmann i retten for drap i Latvia

En 35 år gammel nordmann er tiltalt for drap etter at en 41 år gammel mann døde da han ble knivstukket i Riga i Latvia i fjor. Nordmannen skal ha forklart at det oppstod en krangel mellom dem og at han handlet i nødverge. 41-åringen hadde 18 kuttskader på hake, hals og bryst skriver Stavanger Aftenblad.

NRK - 08 Feb 20 kl. 03:25

Mann slått ned i Stavanger

En 27 år gammel mann er pågrepet for å ha slått en 44-åring bevisstløs utenfor et utested i sentrum av Stavanger natt til lørdag, melder Sørvest politidistrikt. 44-åringen blir ivaretatt av helsepersonell på stedet..

P4 - 09 Feb 20 kl. 22:34

Legevakten klarer ikke besvare telefoner

Legevakten i Stavanger har 66 ubesvarte anrop i døgnet. De har fått mange flere ansatte og bedre arbeidsmiljø siden 2016, men fortsatt må pasienter vente nesten lik lenge på å få hjelp, og mange gir opp før de får svar når de ringer, melder Stavanger Aftenblad..

Aftenposten - Igår: 20:08

Kongshaug vant verdenscupen for juniorer

18-åringen fra Stavanger med fantomløp..

NRK - 12 timer siden

Melding om ran i Stavanger

Politiet rykka i kveld ut til en kolonialforretning ved Badedammen. En mann skal ha truet til seg penger ved å si at det var et ran. Det er uklart om det er brukt noen gjenstand til å true med.

P4 - 12 timer siden

Matbutikk ranet

En mann truet i kveld til seg penger i en matbutikk ved Badedammen i Stavanger. Det er uklart om det ble brukt våpen til å true med. Hvor mye pengere ranere n fikk med seg er også uvisst.

Aftenposten - 17 timer siden

Guide Michelin: Fem nye stjerner til Norge

Vladimir Pak og Omakase Oslo får sin første stjerne, sammen med Speilsalen i Trondheim, Bare i Bergen og Under ved Lindesnes. Re-Naa i Stavanger har fått sin andre..

Aftenposten - 17 timer siden

Direkte: Seks nye Michelin-stjerner til Norge!

Vladimir Pak og Omakase Oslo får sin første stjerne, sammen med Speilsalen i Trondheim, Bare i Bergen og Under ved Lindesnes. Re-Naa i Stavanger har fått sin andre..

Aftenposten - 17 timer siden

Guide Michelin: Seks nye stjerner til Norge

Vladimir Pak og Omakase Oslo får sin første stjerne, sammen med Speilsalen i Trondheim, Bare i Bergen og Under ved Lindesnes. Re-Naa i Stavanger har fått sin andre..

Aftenposten - 17 timer siden

Direkte: Seks nye Michelin-stjerne til Norge!

Vladimir Pak og Omakase Oslo får sin første stjerne, sammen med Speilsalen i Trondheim, Bare i Bergen og Under ved Lindesnes. Re-Naa i Stavanger har fått sin andre..

NRK - 4 timer siden

Sju av åtte sykehus bryter loven

Et tilsyn utført av Statens helsetilsyn ved sykehusene viser at nesten alle bryter loven og utsetter pasienter for alvorlig risiko når de ikke får plass på rett avdeling. Åtte sykehus er undersøkt, og kun Helse Stavanger har fått godkjent, skriver VG.

E24 - Igår: 09:41

Widerøe kutter bakkemannskap i Stavanger og Haugesund

Widerøe Ground Handling, bakketjenestene til det norske flyselskapet, skal kutte produksjonen..

P4 - 08 Feb 20 kl. 07:05

Mann slått bevisstløs i Stavanger

En 44 år gammel mann ble slått bevisstløs utenfor et utested i Stavanger sentrum i natt. Han blir nå tatt vare på av helsepersonell. En 27 år gammel mann er pågrepet av politiet etter at han først løp fra stedet..

VG - 02 Feb 20 kl. 19:11

Stavanger Oilers er seriemestere i ishockey: – Beste noensinne

(Lillehammer - Stavanger 1–2, etter overtid) Etter to tittel-løse sesonger er Stavanger Oilers igjen tilbake på toppen i norsk ishockey..

P4 - 09 Feb 20 kl. 08:19

100 millioner utbetalt etter P-brann

Forsikringsselskap har utbetalt 100 millioner kroner i erstatning etter brannen i parkeringshuset ved Stavanger Lufthavn, Sola. Det opplyser flere forsikringsselskap til Stavanger Aftenblad. Det totale skadeomfanget er foreløpig ikke klart, men det er ventet at erstatningsbeløpet vil bli høyere.

Aftenposten - I førrgår: 16:43

DIREKTE: Følg Stavanger Oilers - Storhamar og chat med vår reporter

Oilers møter Storhamar til ny hjemmekamp. Pucken droppes kl. 18..

P4 - 07 Feb 20 kl. 05:44

Bunnkarakter på kvalitet

Universitetet i Stavanger får bunnkarakter etter at Nasjonalt organ for kvalitet i utdanning har vurdert høyskoler og universitet i Norge. Ifølge rapporten fra de sakkyndige har UiS vesentlige mangler, skriver nettavisen Khrono. Prorektor for utdanningen sier til Stavanger Aftenblad at det er viktig å understreke at det er kvalitetssystemet som stryker, ikke kvaliteten på studiene..

P4 - 07 Feb 20 kl. 15:13

60 pasienter utsatt for journalsnoking

En ansatt ved Dalane distriktspsykiatriske senter i Egersund er anmeldt for å ha snoket i 60 journaler ulovlig. Medarbeideren har innrømmet forholdet som fant sted i fjor høst, opplyser Helse Stavanger på sine nettsider. Sykehuset beklager på det sterkeste, og sier de tar saken svært alvorlig.

NRK - 05 Feb 20 kl. 13:36

Fire års fengsel for overgrep

En 50 år gammel mann fra Stavanger er i Gulating lagmannsrett dømt til fire års ubetinget fengsel for titalls overgrep mot ei jente han var stebestefar for, skriver Stavanger Aftenblad. Både mannen, og påtalemyndigheten anket dommen..

Aftenposten - 13 Feb 20 kl. 20:00

Guri Melby burde bejuble vårt PC-vedtak | Mímir Kristjánsson

Jeg har ikke fått gjennomslag for «digital rensing av Stavanger-skolen»..

NRK - 14 Feb 20 kl. 07:55

Må ha behandling etter fall

Gutten som falt ned tre meter fra en veranda på Bryne fredag morgen, er fraktet med ambulanse for behandling ved legevakt eller Stavanger universitetssjukehus. Gutten var ved bevissthet etter fallet. Arbeidstilsynet er varslet om ulykken..

P4 - 04 Feb 20 kl. 20:39

Tiltalt for å voldta pasient

En 21 år gammel mann er tiltalt for å ha voldtatt en medpasient ved Stavanger universitetssjukehus tre ganger i løpet av den samme dagen. Dette skal ha skjedd i september 2018, da begge to var innlagt ved psykiatrisk avdeling. Mannens forsvarer sier til Stavanger Aftenblad at 21-åringen har forklart seg om de faktiske forholdene.

E24 - 12 Feb 20 kl. 09:08

Hitecvision starter nytt milliardkonsern i Stavanger

De 20 oljeserviceselskapene viste seg vanskelig å selge til god nok pris for Hitecvision. Dermed etableres det nye industrikonsernet Moreld..

NRK - 12 Feb 20 kl. 07:59

Fleire leiarar fører til kutt

Sørvest politidistrikt må kutta i talet på stillingar. Samanslåinga av Rogaland og Haugaland og Sunnhordland politidistrikt førte til fleire leiarar og høgare lønsutgifter, skriv Stavanger Aftenblad. I fjor sommar blei det innført tilsettingsstopp..

NRK - 11 Feb 20 kl. 06:05

Straumskap tok fyr

Stormfloa i Vågen i Stavanger i natt, stoppa to centimeter under den tidlegare flaumtoppen frå 1994. I Kaivegen på Hommersåk tok eit straumskap fyr, då det blei ståande under vatn. Fleire bustader i Strandgata i Sandnes fekk vatn inn i kjellarane..

NRK - 10 Feb 20 kl. 21:05

Mot rekord-vannstand mange steder

Ekstremværet «Elsa» gir stormflo, og toppen er ventet fra litt før midnatt. Om prognosene slår til kan flere steder få den høyeste målte vannstanden noen gang. Bryggen og Sandvikstorget i Bergen og Vågen i Stavanger blir stengt fra klokka 22..

NRK - 31 Jan 20 kl. 03:38

Sola får nytt p-hus om to år

Våren 2022 skal et nytt parkeringshus stå ferdig på Stavanger lufthavn Sola etter brannen i 7. januar. 1300 biler som er sperret inne i den rasfarlige bygningen, blir hentet ut av en fjernstyrt robot, skriver Stavanger Aftenblad..

Aftenposten - 09 Feb 20 kl. 19:00

Etter to hjerteoperasjoner bestemte 19-åringen fra Stavanger seg for å satse på isdans

Kunstløp: Maria Bjørkli (19) har flyttet til USA for å satse alt på isdans-drømmen..

P4 - 31 Jan 20 kl. 05:45

Nytt P-hus på Sola om to år

Stavanger lufthavn Sola får nytt parkeringshus om to år. Det er ennå uvisst om dagens parkeringshus som fikk store skader i den voldsomme brannen 7. januar skal rives helt eller bevares, skriver Stavanger Aftenblad..

Aftenposten - 31 Jan 20 kl. 06:04

Stavanger lufthavn får nytt P-hus om to år

Våren 2022 skal et nytt parkeringshus stå ferdig på Stavanger lufthavn på Sola. Det er ennå uvisst om det brannskadede P-huset skal rives helt eller bevares..

P4 - 08 Feb 20 kl. 23:38

Brann har kostet 100 mill

Forsikringsselskap har så langt betalt ut rundt 100 millioner kroner i erstatning til kundene sine etter storbrannen i parkeringshuset ved flyplassen på Sola. Det viser en oversikt Stavanger Aftenblad har fått. Men det totale skadeomfanget er ennå ikke kjent, og forsikringsselskapene forventer at summen vil øke..

VG - 09 Feb 20 kl. 18:26

Rødt farevarsel: Venter rekordhøy vannstand flere steder

Det er sendt ut rødt farevarsel for høy vannstand flere steder mandag kveld og natt til tirsdag. I Stavanger kan vannet nå rekordhøyder med 191 centimeter over høyden i tidevannstabellen..

NRK - 05 Feb 20 kl. 23:12

Tatt i 161 km/t i 90-sone

En mann i 20-åra er fratatt førerkortet etter råkjøring på E39 i Stavanger onsdag kveld. Mannen blei målt til 161 kilometer i timen i 90-sonen..

NRK - 07 Feb 20 kl. 15:39

Skal ha snoket i pasientjournaler

En ansatt ved Dalane distriktspsykiatriske senter i Rogaland vil bli anmeldt for å ha snoket i 60 pasientjournaler. Forholdet ble oppdaget i fjor høst etter at psykiatrisenteret fikk tilbakemelding fra to pasienter, skriver Stavanger Aftenblad..

Aftenposten - 06 Feb 20 kl. 08:19

Oilers-stjerne signerte ny avtale

David Morley forlenget avtalen med Stavanger Oilers..

NRK - 07 Feb 20 kl. 02:33

UiS får bunnkarakter på kvalitet

Universitetet i Stavanger får bunnkarakter etter at Nasjonalt organ for kvalitet i utdanning (Nokut) har vurdert universiteter og høyskoler i Norge. Vurderingen fra de sakkyndige viser at UiS «har vesentlige mangler», skriver Khrono..

P4 - 25 Jan 20 kl. 12:38

Tror skabben lever lenger

Skabben lever lenger enn det man har trodd til nå. Det mener forskere ved Stavanger universitetssykehus etter at de har funnet levende skabb på mobiltelefoner. Statens legemiddelverk har den siste tiden fått meldinger om skabbutbrudd i Nord-Norge, på Østlandet og i Stavanger.

NRK - 06 Feb 20 kl. 15:06

Far dømt til to års fengsel 

Ein mann er i Stavanger tingrett dømt til to år ubetinga fengsel for å reise frå barna sine i utlandet. I 2018 reiste han og dei to barna til Pakistan. Over eit år seinare kom han heim aleine.

Aftenposten - 05 Feb 20 kl. 13:54

Oilers med to gladnyheter til fansen

Stavanger Oilers forlenger med to nøkkelspillere..

Aftenposten - 06 Feb 20 kl. 14:21

Tenk at en kone kan bli statsråd i 2020! | Maryam Iqbal Tahir

Stavanger Aftenblad minner oss på at selv om en kvinne blir minister, er hun først og fremst kone og dernest mor..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt