Stavanger

Friday, 19 July, 01:38

Nyheter om Stavanger

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 15 timer siden

Feil om cruise i Stavanger

I en sak om cruise i Stavanger er det to forhold som trenger en ytterligere oppklaring..

NRK - 12 Jul 19 kl. 01:37

Stavanger sykehus raskest i verden

Stavanger universitetssjukehus halverte tiden det tar fra en slagpasient kommer inn døren til behandlingen starter. Ingen i verden melder om raskere behandling, ifølge Stavanger Aftenblad..

NRK - 15 Jul 19 kl. 14:22

Frp-topp Christian Wedler anmeldt

Christian Wedler og hans selskap Stavanger Kamelutleie AS er anmeldt etter bokettersyn. Det bekrefter Sør-Vest politidistrikt til Stavanger Aftenblad. Christian Wedler var inntil fredag Fremskrittspartiets listetopp og ordførerkandidat i Stavanger..

Aftenposten - 11 Jul 19 kl. 13:01

Mann døde etter å ha blitt funnet i vannet i Stavanger

Mannen i 60-årene som ble funnet livløs i vannet i Stavanger, ble torsdag ettermiddag erklært død på Stavanger universitetssjukehus..

P4 - 18 timer siden

Vil fjerne plate fra bakken

Et muslimsk råd i Stavanger krever at en plate med navnet til fredsprisvinner Muhammad Yunus fjernes fra bakken. Årsaken er at prisvinneren har samme navn som profeten Muhammed og rådet mener det er problematisk at navnet tråkkes på, skriver Rogalands Avis. Varaordfører i Stavanger, Bjørg Tysdal Moe, er åpen for å se på saken..

NRK - 15 Jul 19 kl. 18:38

SAS-pilot tatt med promille på Sola

En SAS-pilot ble stoppet med promille da han skulle på jobb på Stavanger lufthavn, den 11. juni. Det skriver Stavanger Aftenblad..

P4 - I førrgår: 11:38

Ingen sommerdager i Trondheim og Stavanger i juli

Trondheim og Stavanger har ikke hatt en eneste sommerdag hittil i juli. Det viser tall fra Meteorologisk Institutt. En sommerdag er når temperaturen er over 20 grader..

NRK - 13 Jul 19 kl. 08:49

Stavanger på topp

Stavanger er den storbyen i Norge med størst andel kvinnelige politikere til høstens kommunevalg. Det viser en oversikt fra SSB, som NTB har gjennomgått. Hele 52 prosent av listene fylles av kvinner..

P4 - 15 Jul 19 kl. 18:33

SAS-pilot med promille

To SAS-ansatte har blitt stoppet med promille på Stavanger Lufthavn Sola i løpet av den siste måneden. En av dem var en pilot med lav promille, skriver Stavanger Aftenblad. Selskapet opplyser at dette er to ekstremt uvanlige hendelser..

P4 - 12 Jul 19 kl. 05:18

Stavanger har verdens raskeste slagbehandling

Stavanger universitetssjukehus har nå verdens raskeste slagbehandling. Sykehuset har i løpet av tre år halvert tiden det tar fra en slagpasient kommer inn døren til behandlingen starter. Den er nå redusert fra 27 til 13 minutter, melder Stavanger Aftenblad.

NRK - 08 Jul 19 kl. 21:42

Valdshending i Stavanger

Ein mann i 40-åra er frakta til Stavanger universitetssjukehus med skader i hovudet etter ei valdshending i ein leilegheit på Eiganes i Stavanger. Politiet etterforskar saka og leitar etter gjeringspersonen..

P4 - 11 Jul 19 kl. 12:55

Person døde i Stavanger

Mannen i 60-årene som ble funnet i vannet i Stavanger i dag er død. Det opplyser politiet. Personen ble funnet etter at en fritidsbåt ble observert tom, med motoren i gang.

NRK - 11 Jul 19 kl. 10:10

Person funnet i vannet i Stavanger

En person ble funnet i vannet etter en leteaksjon i Gandsfjorden ved Stavanger, rett før klokka 10 torsdag, skriver NTB. Dykkere, politibåt og helikopter rykket ut til stedet. Personen får hjerte- og lungeredning..

P4 - 12 Jul 19 kl. 21:47

Ordførerkandidat trekker seg

Frps ordførerkandidat i Stavanger, Christian Wedler, tar permisjon fra alle verv i partiet. Han sier i kveld at han ikke vil drive valgkamp for Frp, og at han ikke vil påta seg nye partiverv etter valget, skriver Stavanger Aftenblad. Han trekker seg på grunn av en omstridt restaurantkonkurs og en sokkelleilighet som ikke er godkjent..

Aftenposten - 08 Jul 19 kl. 22:04

Mann til sykehus med hodeskader etter mulig voldshendelse i Stavanger

En mann i 40-årene er kjørt til Stavanger universitetssjukehus med hodeskader etter en mulig voldshendelse på Eiganes i Stavanger..

Dagbladet - 15 timer siden

Muslimsk råd vil fjerne hyllest til fredsvinner

Et muslimsk råd mener at en plate med navnet til fredsprisvinner Muhammad Yunus bør fjernes fra bakken i Stavanger. Prisvinneren deler navn med islams profet..

NRK - 10 timer siden

Veterinærforeningen vil granske

Veterinærforeningen ønsker en gransking av Landbruks- og matdepartementet, Helse- og omsorgsdepartementet og Nærings- og fiskeridepartementet etter Mattilsynets feilaktige rapport mot en pelsdyrbonde i juni , skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - I førrgår: 23:29

Blir prostatakreftmaskott

Fjellformasjonen Trollpikken blir maskot for prostatasaken og skal dekoreres med blå sløyfe i en måned. Det skriver Stavanger aftenblad..

Aftenposten - 8 timer siden

Stortalent (17) fra Stavanger røk ut av EM. Om to uker vil hun slå tilbake.

Skjalgs Sara Busic (17) var litt skuffet over at hun ikke klarte å komme seg videre fra 800 meter under U20-EM i Boräs. Men hun var klar på å slå tilbake senere i sesongen..

NRK - 23 timer siden

Muslimsk råd vil fjerne plate

Muslimsk råd vil ha fjernet en plate med navnet til fredsprisvinner Muhammad Yunus, fra bakken i Stavanger. Årsaken er at fredsprisvinneren deler navn med profeten. Det skriver Rogalands avis..

Dagbladet - 15 Jul 19 kl. 07:50

Har fått nok: - Husene blir fulle av sot

Lokalbefolkningen i Gamle Stavanger er lei de store cruiseskipene som fjerner all utsikt..

P4 - 08 Jul 19 kl. 21:52

Mann til sykehus med skader i hodet

En mann i 40-årene er fraktet til Stavanger universitetssykehus med skader i hodet etter en voldshendelse. Hendelsen skal ha skjedd i en leilighet i Stavanger. Politiet søker nå etter gjerningspersonen..

P4 - I førrgår: 23:33

Blir prostatakreftmaskott

Fjellformasjonen Trollpikken blir nasjonal maskott for prostatasaken. Det skriver Stavanger Aftenblad. Fjellformasjonen skal dekoreres med blå sløyfe i en måned.

P4 - 15 timer siden

Flere klager på trøblete leieforhold

Stadig flere kontakter Forbrukerrådet om trøblete leieforhold. Hittil i år har rådet mottatt 1.714 henvendelser om husleie, en økning på 45 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

Aftenposten - 17 timer siden

Reagerer på forskjellsbehandling av Viking-kvinnene

Aksjeselskapet Viking Fotball AS opererer kun rundt menn. Det reagerer Aps ordførerkandidat i Stavanger, Kari Nessa Nordtun, på. Hun etterlyser større satsing på kvinnene – og åpner for at kommunen kan bidra..

NRK - Igår: 18:06

Vil forebygge terror i marokko

Maren Uelands familie ønsker å bruke oppreisningen i rettssaken til forebygging av terror i marokkanske fengsler, skriver Stavanger Aftenblad. Familien har besluttet å opprette en stiftelse som skal videreføre Maren Uelands tankesett og visjoner..

Dagbladet - 15 Jul 19 kl. 21:16

Frykter at dette blir Norges Venezia

Det politiske miljøet i Stavanger er splittet over cruisebåtene. - Jeg synes skipene er flotte å se på, sier varaordføreren, som ønsker minst 300 av dem velkommen hvert år..

Aftenposten - 15 Jul 19 kl. 19:41

SAS-pilot tatt med promille

Politiet har stoppet to SAS-ansatte med promille på Stavanger lufthavn i løpet av én måned..

P4 - 06 Jul 19 kl. 07:34

Masseslagsmål i Stavanger

En person er sendt sykehus etter å ha vært bevisstløs etter at flere personer slåss på torget i Stavanger i natt. Skadeomfanget er ikke klart, opplyser politiet. Flere er nå anholdt og en er pågrepet..

NRK - I førrgår: 18:21

Vil unngå «Oslo-tilstander»

De største byene i Norge følger nøye med på inntoget av elektriske sparkesykler i Oslo. Trondheim, Tromsø, Bergen og Stavanger holder utleierne på en armlengdes avstand. I april og mai i år måtte 75 personer på legevakten etter flere uhell..

P4 - 10 timer siden

Vil granske departementer

Veterinærforeningen ønsker en granskning av tre departementer etter Mattilsynets feilaktige rapport mot en pelsdyrbonde i Rogaland. Tilsynet leverte i juni i fjor en feilaktig rapport om en minkfarm, noe som gjorte at direktøren i Mattilsynet gikk av for en drøy måned siden. Veterinærforeningen mener det er avgjørende for troverdigheten at også eierne til tilsynet granskes, skriver Stavanger Aftenblad..

Hegnar.no - 15 Jul 19 kl. 19:50

SAS-pilot tatt med promille

En SAS-pilot ble stoppet med promille da han skulle på jobb på Stavanger lufthavn Sola..

P4 - Igår: 18:32

Vil bruke oppreisning i fengsler

Familien til Maren Ueland ønsker å bruke oppreisningen i rettssaken til forebygging av terror i marokkanske fengsler. Det opplyser den norske bistandsadvokaten deres til Stavanger Aftenblad. Dommen mot de tre som er tiltalt for drapene på Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen i i Atlasfjellene i desember i fjor er utsatt.

Dagbladet - 13 Jul 19 kl. 08:28

Lei frekke turister: - De går rett inn inngangsdøra mi

Beboere i Gamle Stavanger må tilpasse hverdagen for å unngå turistene som strømmer til nabolaget..

NRK - 16 Jul 19 kl. 00:53

Arrestert i stjålet båt

Klokka 23.20 fikk politiet i Stavanger melding om at en stjålet privatbåt var funnet igjen. Da politiet kom fram til båten fant de en mann om bord.

Hegnar.no - 11 Jul 19 kl. 18:07

Ny Afrika-jobb for Odfjell Drilling

Deepsea Stavanger får fortsette..

VG - 15 Jul 19 kl. 18:38

SAS-pilot tatt med promille

En pilot i SAS ble stoppet på Sola med en ulovlig høy konsentrasjon av alkohol i blodet. Det melder Stavanger Aftenblad..

P4 - I førrgår: 13:20

Henlegger voldtektssak mot barnskoleansatt

Politiet har henlagt saken mot en kvinnelig barneskoleansatt i 50-årene fra Stavanger som i fjor ble siktet for voldtekt mot en tidligere elev. Politiet ilegger likevel kvinnen en bot på 10.000 kroner for seksuelt krenkende atferd mot den mindreårige gutten og for brudd på besøksforbud.

NRK - 12 Jul 19 kl. 16:03

Går mot henleggelse

Politiet vil henlegge den anmeldte voldtekssaken fra Frp-årsmøtet tidligere i år, melder Stavanger Aftenblad. En mann i 20-årene ble sikta for angivelig voldtekt. Det er foreløpig ukjent hva som er grunnen til at saken nå trolig blir henlagt..

Aftenposten - 11 Jul 19 kl. 12:40

Canadisk back klar for Oilers

Nolan Zajac har signert for Stavanger Oilers..

Aftenposten - 11 Jul 19 kl. 12:40

Canadisk back klar for Oilers: – En spiller vi har fulgt lenge

Nolan Zajac (26) har signert for Stavanger Oilers..

P4 - 12 Jul 19 kl. 16:17

Vil henlegge voldtektssak

Politiet skal ha innstilt på å henlegge voldtektssaken, hvor en FpU-tillitsvalgt er siktet for en voldtekt under fylkesårsmøtet til Rogaland Frp i februar. Det skriver Stavanger Aftenblad. Mannen ble siktet for den angivelige voldtekten som skal ha skjedd etter et nachspiel.

Aftenposten - 11 Jul 19 kl. 12:31

Stavanger-talent kun sju hundredeler unna EM-semifinale. Nå har han satt seg et nytt mål.

Skjalg-sprinteren Mathias Hove Johansen (20) var svært nære på avansere til semifinale på 100 meter under EM U23 i Gävle i Sverige..

Dagbladet - 27 Jun 19 kl. 12:00

Kjøp leiligheter i Stavanger

- Det er ingen vits med oljeservice når du kan kjøpe bolig i Stavanger, sier investor Gaute Eie..

NRK - 11 Jul 19 kl. 12:51

Personen funnet i vannet omkom

Personen som tidligere i dag ble henta opp av sjøen ved Hillevågsvatnet i Stavanger, er død. De pårørende er varsla, opplyser politiet. Det var litt før klokka halv ti i dag at politiet fikk melding om en båt på tomgang i dette området..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt