Stavanger

Thursday, 19 September, 20:55

Nyheter om Stavanger

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 Sep 19 kl. 16:15

Sp-er blir varaordfører i Stavanger

Samarbeidspartiene i Stavanger ble torsdag ettermiddag enige om å innstille Dagny Sunnanå Hausken (Sp) til varaordfører. Det bekefter Dag Mossige i Stavanger Arbeiderparti overfor Rogalands Avis..

NRK - 10 Sep 19 kl. 22:46

Enighet i Stavanger

Arbeiderpartiet, Fremskrittspartiet, Senterpartiet og Folkeaksjonen nei til mer bompenger skal styre Stavanger kommune de neste fire årene. Det melder Stavanger Aftenblad..

NRK - 11 Sep 19 kl. 20:20

Fant 21 kilo amfetamin i Stavanger

En 41 år gammel mann fra Polen må møte i retten i Stavanger, tiltalt for å ha forsøkt å oppbevare 21,5 kilo amfetamin på et lager i Paradis, skriver Stavanger Aftenblad. – Tiltalte erkjenner straffskyld, sier aktor, statsadvokat Folke Åmlid..

VG - Igår: 21:20

Comeback-Tommy avgjorde for Oilers: – Bedre enn sex

(Stavanger Oilers-Storhamar 4–2) Tommy Kristiansen (30) feiret sitt comeback som Stavanger Oilers-spiller med å sette inn hjemmelagets fjerde mål i overtallsspill..

P4 - 11 Sep 19 kl. 22:20

Ekstraordinært møte om ungdomsran

Det kalles inn til ekstraodrinært møte om alle ungdomsranene som har vært i Stavanger den siste tiden. Politiet, uteseksjonen, barnevernet og Stavanger kommune vil være til stede, melder Stavanger Aftenblad. Det siste halve året har ungdommer ranet andre ungdommer åtte ganger, i fjor skjedde det fire ganger i løpet av hele året..

VG - 10 Sep 19 kl. 15:51

FNB-Myrhol kan sikre Ap ordførermakt i Stavanger

Tirsdag ettermiddag er rødgrønn side i Stavanger enige med Frode Myrhol og Folkeaksjonen nei til bompenger, med sikte på å dele flertallsmakten i Stavanger..

Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 16:20

DIREKTE: Følg Stavanger Oilers’ serieåpning og chat med vår reporter

Følg Stavanger Oilers – Stjernen her. Pucken droppes kl. 18..

VG - 15 Sep 19 kl. 19:51

Sondre Rossbach får tøff kritikk: – Kjempetabbe

Stavanger (VG) (Viking-Odd 2–0) Zlatan Tripic feide ballen i mål fra 25 meter. Odd-keeper Sondre Rossbach får knallhard kritikk etter det første baklengsmålet i Stavanger..

Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 16:20

Stavanger Oilers med knusende seier i serieåpningen

Stavanger Oilers – Stjernen 8–3. Målfest i DNB Arena..

Dagbladet - 10 Sep 19 kl. 15:26

Ny Erna-krise: Stavanger har falt

En samlet venstreside, pluss FNB, skal regjere Stavanger i fire år. 24 år med Høyre-styre er dermed omme..

P4 - 11 Sep 19 kl. 06:23

Ungdommer ranet av barn og unge i Stavanger

Til sammen åtte ungdommer har blitt ranet av barn og unge i Stavanger det siste halvåret. De fleste ranene er utført av ungdommer mellom 12 og 15 år, men politiet kjenner også til ran der 10-åringer har deltatt, skriver Stavanger Aftenblad. Politiet sier trenden er uakseptabel, og ber foreldre følge med..

P4 - 10 Sep 19 kl. 15:32

Maktskifte i Stavanger

Etter at Høyre har hatt ordføreren i 24 år, blir det nå maktskifte i Stavanger. Ap, SV, Sp, Rødt, Miljøpartiet De Grønne og Folkeaksjonen Nei til bompenger har undertegnet avtale om nytt kommunestyre i oljebyen. Kari Nessa Nordtun fra Arbeiderpartiet tar over ordførerkjedet.

NRK - 07 Sep 19 kl. 13:58

Opp mot 2500 i Pride-parade

Laurdag ettermiddag veivar regnbogeflagga i Stavanger på skeivå-paraden. Ifølgje Aftenbladet er det opp mot 2500 i toget, som starta 13.00 i Stavanger sentrum.

NRK - 09 Sep 19 kl. 01:12

Vurderte kutt til fattige barn

Nav i Stavanger vurderte kutt i støtte til fattige barn, kommer det fram i et internt notat, skriver Stavanger Aftenblad. Direktør for helse og velferd Eli Karin Fosse i Stavanger kommune vil ta kontakt med Nav, da det ikke er i tråd med intensjonen..

NRK - 10 Sep 19 kl. 15:15

Maktskifte i Stavanger

Stavanger Arbeiderparti kaller inn til pressekonferanse i Byparken klokken 15.30 angående signering av samarbeidsavtalen mellom partiene. Avtalen gjelder partiene Ap, MDG, SV, Rødt, FNB og SP..

VG - 12 Sep 19 kl. 20:29

Oilers åpnet sesongen med brakseier

(Stavanger Oilers - Stjernen 8–3) Etter to dårlige sesonger startet Stavanger Oilers årets Get-ligasesong forrykende hjemme mot Stjernen..

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 20:17

Politiet fant 21,5 kilo amfetamin i Stavanger

En 41 år gammel mann fra Polen må møte i retten i Stavanger, tiltalt for å ha forsøkt å oppbevare 21,5 kilo amfetamin..

VG - 09 Sep 19 kl. 21:21

Stavanger: - FNB bestemmer hvem som får ordføreren

Med 9,9 prosent av de foreløpig opptalte stemmene, er Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) det tredje største partiet i Stavanger..

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 06:21

Åtte ungdommer ranet av barn og unge i Stavanger siste halvår

Til sammen åtte ungdommer har blitt utsatt for ran i Stavanger det siste halvåret. Noen av ranspersonene skal være 10-åringer..

VG - 09 Sep 19 kl. 21:21

Stavanger: FNB forhandler med Høyre om ordførermakt

Høyre i Stavanger har mandag kveld tatt direkte kontakt med Frode Myrhol (FNB) for å få støtte til fortsatt borgerlig styre i byen. FNB ligger an til 9,9 prosent av stemmene..

P4 - 11 Sep 19 kl. 20:25

21 kg amfetamin i Stavanger

En 41 år gammel mann fra Polen er tiltalt etter at politiet fant 21,5 kilo amfetamin på et lager i Stavanger i mai i fjor. Mannen ble tatt da han forsøkte å hente narkotikaen. Da hadde politiet allerede beslaglagt amfetaminet.

VG - 09 Sep 19 kl. 21:21

Foreløpige prognoser: FNB tredje største parti i Stavanger

Med 10,4 prosent av de foreløpig opptalte stemmene, er Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) det tredje største partiet i Stavanger..

NRK - Igår: 14:27

Hele FNB Klepp melder seg ut

15 medlemmer i FNB Klepp melder seg ut av partiet etter at førstekandidat Aina Larsen Grude likevel ikke blir ekskludert fra FNB, melder Stavanger Aftenblad..

P4 - 4 timer siden

Tiltalt for menneskesmugling

En mann i 40-årene bosatt i Sandnes er tiltalt for menneskesmugling. Mannen skal ha hjulpet 16 mennesker fra Midtøsten til skandinaviske land, selv om de ikke hadde lovlig adgang til landene. Forsvareren hans sier til Stavanger Aftenblad at han er fortvilet over tiltalen og nekter straffskyld.

VG - Igår: 14:26

Hele FNB Klepp melder seg ut av partiet

15 medlemmer i FNB Klepp melder seg ut av partiet etter at førstekandidat Aina Larsen Grude likevel ikke blir ekskludert fra FNB, melder Stavanger Aftenblad..

VG - Igår: 14:26

Flere medlemmer i FNB Klepp melder seg ut

15 medlemmer i FNB Klepp melder seg ut av partiet etter at førstekandidat Aina Larsen Grude likevel ikke blir ekskludert fra FNB, melder Stavanger Aftenblad..

NRK - 08 Sep 19 kl. 07:27

Naboer fortsatt evakuert

Naboene til 71-åringen på Gausel i Stavanger var lørdag kveld fortsatt evakuert etter at det torsdag ble funnet store mengder eksplosiver i huset hans. Ifølge Stavanger Aftenblad er politiet fortsatt ikke er ferdige med å destruere sprengstoffet..

P4 - 10 Sep 19 kl. 18:29

FNB-velgere raser over MDG-samarbeid

Velgerne til Folkeaksjonen nei til mer bompenger i Stavanger raser over at partiet inngår samarbeid med blant andre Arbeiderpartiet og Miljøpartiet de Grønne. I Stavanger fikk partiet 9,3 prosent og ble jokeren. Både Høyre og Arbeiderpartiet var langt på vei avhengige av dem for å kunne ta makta i oljebyen.

P4 - Igår: 20:41

Gjør om på ekskludering

Hovedstyret i Folkeaksjonen Nei til Bompenger omgjør nå ekskluderingen av Alexandra Eva Lind i Sandnes. Det skriver Stavanger Aftenblad. Lind fikk flest personstemmer i valget, men ble ekskludert fra partiet etter mistillit.

VG - Igår: 14:09

Tommy (52) er tidenes eldste i Eliteserien: – Det er gøy fortsatt

Stavanger (VG) Aldersgrensen for dommerne er fjernet. 52 år gamle Tommy Skjerven setter rekord hver gang han er på banen. Vestlendingen er eliteseriens eldste aktør.

Dagbladet - 15 Sep 19 kl. 21:56

Stavanger-fysioterapeut hjalp tiåring fra teltgolvet

Gutten hadde ligget i månedsvis på den støvete og gloheite bakken. - Jeg klarer ennå ikke ta inn over meg de ekstreme forholdene, sier Norhild (32)..

P4 - 15 timer siden

Støre: - Ikke nødvendigvis et dårlig valg

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre mener hans parti ikke nødvendigvis gjorde et dårlig lokalvalg. Ap ble stemplet som den store taperen med en oppslutning på 24,8 prosent. Støre sier til Dagsavisen at det er for svakt, men ikke nødvendigvis dårlig.

VG - I førrgår: 18:01

Valgforsker om bråket: En regjering i oppløsning

OSLO/BERGEN (VG) Både regjeringen og Venstre viser tendenser til oppløsning, sier valgforsker Svein Erik Tuastad ved Universitetet i Stavanger (UiS)..

VG - 14 Sep 19 kl. 09:38

Barneskoleelever smittet av smittsom mageinfeksjon

To elever ved Auglend barneskole i Stavanger har testet positivt på bakterien shigella sonnei..

Aftenposten - 14 Sep 19 kl. 11:03

Flere barneskoleelever har fått smittsom tarminfeksjon

To elever ved en barneskole i Stavanger er smittet av bakterien Shigellose sonnei, som kan forårsake dysenteri..

NRK - 07 Sep 19 kl. 00:25

Biler tilgriset i Stavanger

I Stavanger er flere biler tilgriset med pulver fra brannslokkingsapparat fra Posthusgarasjen i sentrum. Ingen er mistenkte i saken. Politiet i Sør-Vest melder på Twitter at de ønsker tips i saken..

Aftenposten - 08 Sep 19 kl. 07:14

Naboer fortsatt evakuert etter funn av eksplosiver i Stavanger

Naboene til 71-åringen på Gausel i Stavanger var lørdag kveld fortsatt evakuert etter at det torsdag ble funnet store mengder eksplosiver i huset hans..

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 17:40

Mann pågrepet i politiaksjon i Stavanger

En mann er pågrepet etter funn av våpen og ammunisjon i en bolig på Forus i Stavanger. Politiets bombegruppe fra Oslo og eksperter fra Forsvaret er på stedet..

VG - 05 Sep 19 kl. 17:44

Mann pågrepet i politiaksjon i Stavanger

En mann er pågrepet etter funn av våpen og ammunisjon i en bolig på Forus i Stavanger. Politiets bombegruppe fra Oslo og eksperter fra Forsvaret er på stedet..

P4 - 06 Sep 19 kl. 10:37

Vil destruere eksplosiver i Stavanger

Politiet vil i dag foreta en kontrollert destruering av eksplosivene som i går ble funnet i en bolig i Stavanger. Politiet har siktet en mann i 70-årene for ulovlig oppbevaring av våpen, ammunisjon og eksplosiver. Bombegruppen til politiet jobber nå på stedet..

P4 - 15 Sep 19 kl. 19:41

Kastet ut av bompengepartiet

Alexandra Eva Lind fra Folkeaksjonen nei til mer bompenger i Sandnes fikk flest personstemmer i valget, men er nå ekskludert fra partiet. Hun sier til Sandnesposten at begrunnelsen hun har fått er mistillit. FNBs partileder Frode Myrhol stiller seg ifølge Stavanger Aftenblad uforstående til utelukkelsen..

VG - 14 Sep 19 kl. 09:38

Barneskoleelever smittet av dysenteri

To elever ved Auglend barneskole i Stavanger har testet positivt på bakterien shigella sonnei, kjent som dysenteri..

Dagbladet - 02 Sep 19 kl. 12:42

Må fjerne elsparkesykler i Stavanger

Mot kommunens vilje utplasserte selskapet Ryde Technology 100 sparkesykler for utleie i Stavanger. Nå må alle fjernes..

E24 - 09 Sep 19 kl. 05:42

Nav vurderte kutt i støtte til fattige barn i Stavanger

Nav i Stavanger vurderte kutt i støtte til fattige barn, kommer det fram i et internt notat. Notatet har vært i bruk ved flere Nav-kontorer i kommunen..

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 17:40

Mann i 70-årene pågrepet i politiaksjon i Stavanger

En mann er pågrepet etter funn av våpen, eksplosiver og ammunisjon i en bolig i Stavanger. Politiets bombegruppe og eksperter fra Forsvaret er på stedet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt