Statsministerens

Saturday, 04 April, 10:41

Nyheter om Statsministerens

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 22 Mar 20 kl. 12:24

Erna-rådgiver coronasmittet

Peder Weidemann Egseth, politisk rådgiver ved Statsministerens kontor, er smittet av corona. Dermed er to av Statsministerens nærmeste medarbeidere smittet..

P4 - 22 Mar 20 kl. 12:04

Statministerens rådgiver korona-smittet

Statssekretær ved Statsministerens kontor Peder Egseth har nå fått påvist koronasmitte. Statsministeren skal ikke i karantene, opplyser kommunikasjonssjef ved Statsministerens kontor, Anne Kristine Hjukse, til TV 2. Fra før er statssekretær Rune Alstadsæther ved Erna Solbergs kontor bekreftet smittet..

NRK - 17 Mar 20 kl. 23:49

Erna Solberg ikke koronatestet

Statsminister Erna Solberg har ikke blitt testet for koronavirus, etter at statssekretær Rune Alstadsæter ved Statsministerens kontor har fått påvist smitte av koronaviruset, det opplyser Statsministerens kontor til NRK tirsdag kveld..

NRK - 17 Mar 20 kl. 19:20

Solberg må ikke i karantene

Kommunikasjonssjef Anne Kristin Hjukse ved Statsministerens kontor sier til NRK at statsminister Erna Solberg ikke er i karantene, etter at statssekretær Rune Alstadsæter ved Statsministerens kontor har fått påvist smitte av koronaviruset..

P4 - 18 Mar 20 kl. 11:21

Norwegian innkalt til hastemøte

Norwegian og Parat er innkalt til hastemøte på Statsministerens kontor klokken 13 i ettermiddag. Det melder Dagbladet. Parat ba om et møte i går kveld, og leder Unn Kristin Olsen, sier til avisen at foreningen setter stor pris på at Statsministerens kontor responderer så raskt.

VG - 27 Mar 20 kl. 12:57

Boris Johnson er smittet av coronaviruset

Den britiske statsministeren Boris Johnson har testet positivt for coronasmitte, opplyser Statsministerens kontor..

VG - 04 Mar 20 kl. 19:10

Statsministerens kontor: Frp-topp informerte ikke om dobbeltlønn

Tidligere statssekretær og Mandal-ordfører Alf Erik Andersen sier han ga beskjed til Statsministerens kontor om at han fikk betalt av både stat og kommune i desember. Det avviser Statsministerens kontor..

VG - 22 Mar 20 kl. 23:21

Ingen plan B for 17. mai-feiring i Oslo

Statsministerens beskjed om årets nasjonaldagfeiring setter hjulene i sving hos 17. mai-komiteen i hovedstaden..

Dagbladet - 21 Mar 20 kl. 09:42

Derfor «deler» Erna regjeringen i to

En kombinasjon av smittevernshensyn og for små møtelokaler ved Statsministerens kontor har gjort det umulig for regjeringen å møtes ved samme bord..

Aftenposten - 18 Mar 20 kl. 11:09

Norwegian er innkalt til et hastemøte på Statsministerens kontor

Det opplyser Parat-leder til Børsen..

Dagbladet - 17 Mar 20 kl. 19:19

Ernas nærmeste coronasmittet

Statsminister Erna Solbergs nærmeste medarbeider, Rune Alstadsæter, har fått påvist coronavirus. Statsministeren er ikke i karantene, ifølge Statsministerens kontor..

Aftenposten - 18 Mar 20 kl. 11:09

Hastemøte på Statsministerens kontor – Norwegian deltar

Det opplyser Parat-leder dagen etter at EU lempet på reglene for statsstøtte, blant annet til kriserammede flyselskaper..

NRK - 17 Mar 20 kl. 18:58

To statssekretærer koronasmittet

To statssekretærer har fått påvist smitte av koronaviruset. Flere medlemmer av finanskomiteen og statsråder er i karantene.Det dreier seg om Rune Alstadsæter ved Statsministerens kontor og Vegard Einan i Arbeids- og sosialdepartementet, melder NTB..

P4 - 17 Mar 20 kl. 19:08

Medarbeider av Solberg har korona

En av statsminister Erna Solbergs nærmeste medarbeidere har fått påvist koronaviruset. Det melder NTB. Statssekretær Rune Alstadsæter ved Statsministerens kontor har fått pvåist smitte, og det har også statssekretæren i Arbeids- og sosialdepartementet.

NRK - 18 Mar 20 kl. 11:05

Hastemøte om luftfarten onsdag

Norwegian og Parat er innkalt til et hastemøte på Statsministerens kontor onsdag ettermiddag. Det opplyser Parat-leder Unn Kristin Olsen til Børsen..

VG - 03 Mar 20 kl. 23:09

Statsministerens kontor krever Frp-topp for 96.000 etter VG-avsløring

Tidligere statssekretær og Mandal-ordfører Alf Erik Andersen oppga feil opplysninger da han søkte etterlønn i januar. Nå har Statsministerens kontor bedt ham betale tilbake 96.000 kroner..

NRK - 15 Mar 20 kl. 02:01

Kona til Pedro Sanchez er smittet

Statsminister Pedro Sanchez' kone har testet positivt på koronasmitte, bekrefter Statsministerens kontor. Lørdag ble det bestemt å stenge ned nesten hele Spania i kampen mot viruset som nå har krevd nærmere 200 spanske liv..

Aftenposten - 13 Mar 20 kl. 09:24

Nye endringer i regjeringen

Statsministerens kontor bekrefter at det fredag blir gjort endringer i regjeringen. To nye statsråder ventes å komme inn..

NRK - 13 Mar 20 kl. 08:20

SMK: Varslar økonomiske tiltak

Statsministerens kontor (SMK) varlsar ein pressekonferanse fredag klokka 12.30 om økonomiske tiltak for å motverka dei økonomiske utfordringane koronapandemien skapar, skriv SMK i ei pressemelding fredag morgon..

NRK - 02 Mar 20 kl. 11:16

Endringar i regjeringa

Geir Inge Sivertsen har i eit ekstraordinært statsråd måndag fått avskil i nåde som fiskeri- og sjømatminister. Torbjørn Røe Isaksen tar midlertidig over ministerposten til Sivertsen, opplyser Statsministerens kontor..

Klartale - 24 Feb 20 kl. 08:55

Bombe mot politisk møte i Etiopia

Målet for bomben var Statsministerens støttespillere. Politiet mener en væpnet opposisjons-gruppe står bak..

NRK - 26 Feb 20 kl. 11:10

Ikke begravelse på statens regning

Seniorrådgiver Ida Dahl Nilssen ved Statsministerens kontor skriver i en epost til VG at det ikke er naturlig at staten betaler for den folkekjære artisten Jahn Teigens begravelse. Regjeringen vil imidlertid være representert i begravelsen..

P4 - 26 Feb 20 kl. 11:43

Ikke statlig begravelse for Teigen

Regjeringen vil hedre Jahn Teigen ved å være representert i begravelsen, men han blir ikke gravlagt på statens bekostning. Det opplyser Statsministerens kontor til NTB. Statlig betalte begravelser og bisettelser er normalt forbeholdt soldater og ledende politikere.

Dagbladet - 05 Feb 20 kl. 02:24

Førstedame siktet i oppsiktsvekkende drapssak

Den kommende Statsministerens ekskone ble brutalt drept, bare dager før han skulle tas i ed..

Aftenposten - 04 Feb 20 kl. 17:50

Lesothos førstedame siktet for drap på Statsministerens ekskone

Lesothos førstedame Maesaiah Thabane er sammen med åtte andre siktet for det brutale drapet på statsministeres ekskone i 2017..

NRK - 20 Jan 20 kl. 11:43

Ropstad og Grande hos Solberg

Trine Skei Grande (V) og Kjell Ingolf Ropstad (KrF) er på Statsministerens kontor. Dei kom etter at Siv Jensen hadde dratt. Høgre-profilane Jan Tore Sanner og Ine Eriksen Søreide har òg komme til Statsministerens kontor..

NRK - 02 Feb 20 kl. 23:29

Sparket sjefen for klimatoppmøtet

I Storbritannia har statsminister Boris Johnson sagt opp Claire Perry O’Neill som hadde fått jobben som president for klimatoppmøtet i Glasgow i november. Statsministerens kontor opplyser at den neste toppmøtesjefen vil være medlem av regjeringen..

NRK - 24 Jan 20 kl. 09:32

Endringer i regjeringen i dag

Statsministerens kontor bekrefter at regjeringen endres i statsråd klokka 11 i dag. Statsministeren møter mediene klokka 12, melder regjeringen.no..

P4 - 24 Jan 20 kl. 05:52

"Røde" Krf-ere vil skrote Granavold-plattformen

Statsministerens beslutning om å fortsette å styre på en regjeringsplattform Frp var med å forhandle frem, møter motstand i KrF. Det skriver Klassekampen. Politikere som tilhører KrFs venstrefløy krever nå omkamp om alt og ber partileder Kjell Ingolf Ropstad skrote Granavold-plattformen..

Dagbladet - 20 Jan 20 kl. 10:28

NÅ: Solberg og Jensen møtes før Frps krisemøte

Siv Jensen stiller på Statsministerens kontor mandag..

Dagbladet - 20 Jan 20 kl. 10:28

Solberg og Jensen møttes før Frps krisemøte

Siv Jensen møtte på Statsministerens kontor mandag..

NRK - 22 Jan 20 kl. 10:35

KrF og Venstre i nye møter

Venstre-leder Trine Skei Grande og KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad var i dag tidlig på nye møter på Statsministerens kontor. Statsminister Erna Solberg sa i går at hun håper å ha på plass en ny regjering innen utgangen av måneden..

Aftenposten - 21 Jan 20 kl. 09:21

Solberg, Grande og Ropstad møtes for å fordele departementer mellom seg i dag

Partilederne for de tre gjenværende samarbeidspartiene skal møtes på Statsministerens kontor i dag..

Aftenposten - 21 Jan 20 kl. 09:21

Solberg, Grande og Ropstad møtes i dag for å fordele statsrådposter mellom seg

Partilederne for de tre gjenværende samarbeidspartiene skal møtes på Statsministerens kontor i dag..

Aftenposten - 20 Jan 20 kl. 12:09

Holdt regjeringskonferanse uten Frp

En rekke statsråder møtte Erna Solberg på Statsministerens kontor, samtidig med at det ble avholdt ekstraordinært landsstyremøte i Frp..

Aftenposten - 20 Jan 20 kl. 12:09

Regjeringskonferanse uten Frp

En rekke statsråder er på plass på Statsministerens kontor, der det nå er regjeringskonferanse. Det skjer samtidig med ekstraordinært landsstyremøte i Frp..

P4 - 22 Jan 20 kl. 10:41

Nye ministermøter

Diskusjonene om hvem som skal få ministerposter i regjeringen fortsetter i dag. Venstre-leder Trine Skei Grande og KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad kom i dag tidlig til Statsministerens kontor. Hvor langt de er kommet i prosessen er det ingen som vil si noe om, men Erna Solberg sa i går at hun håper å ha på plass en ny regjering innen utgangen av måneden - som det er ni dager igjen av..

NRK - 21 Jan 20 kl. 15:00

Grande og Ropstad møter Solberg

Venstreleder Trine Skei Grande har kommet til Statsministerens kontor for å delta i møte om ny regjeringskabal. Også KrF-leder Kjell Inge Ropstad deltar. Statsminister Erna Solberg har sagt at en ny regjering skal være klar innen 1.

E24 - 21 Jan 20 kl. 09:28

Solberg, Grande og Ropstad møtes for å fordele statsrådsposter

Lederne for de tre gjenværende regjeringspartiene skal møtes på Statsministerens kontor, melder Aftenposten. Nye statsråder skal pekes ut etter Frps exit..

P4 - 20 Jan 20 kl. 14:24

Solberg: - Respekterer valget

Statsminister Erna Solberg respekterer Frps valg om å gå ut av regjering. Det sa Solberg på en pressekonferanse på Statsministerens kontor nå i ettermiddag. Etter seks år og to måneder forlater nå Frp regjeringen.

NRK - 20 Jan 20 kl. 13:48

Solberg droppar Davos

Statsminister Erna Solberg droppar den planlagde reisa til Verdas økonomiske forum (WEF) i Davos. Det bekreftar Statsministerens kontor til DN. Solberg skulle etter planen vore i Davos fra tysdag til torsdag, skriv Dagens Næringsliv..

P4 - 21 Jan 20 kl. 09:39

Diskuterer departementsfordeling

Partilederne for de tre gjenværende regjeringspartiene skal møtes for å diskutere departementsfordelingen. Det opplyser en kilde nær prosessen til Aftenposten. Møtet skal skje på Statsministerens kontor i løpet av dagen.

E24 - 20 Jan 20 kl. 13:51

Erna Solberg dropper den planlagte reisen til WEF i Davos

Statsminister Erna Solberg dropper den planlagte reisen til Verdens økonomiske forum (WEF) i Davos. Det bekrefter Statsministerens kontor til DN..

P4 - 20 Jan 20 kl. 11:29

Jensen: - Møte var ryddig

- Møte med statsminister Erna Solberg var ryddig. Det sa finansminister og Frp-leder, Siv Jensen, etter et times langt krisemøte på Statsministerens kontor. Det er fortsatt uvisst om Frp fortsetter i regjering eller ikke, og akkurat nå pågår det et ekstraordninært landsstyremøte på partikontoret.

Aftenposten - 30 Dec 19 kl. 21:10

Frp er «mer enn skeptisk» til Erna Solbergs klimaoppdrag til Sylvi Listhaug

Frp har ikke tro på Statsministerens plan om å elektrifisere de største landbaserte industrianleggene i Norge..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt