Større

Onsdag, 03 Mars, 12:23

Nyheter om Større

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 08 feb. 21 kl. 17:38

Slik rammes næringslivet: Vil stenge Større byggeplasser i Bergen

Bergen kommune vil stenge alle Større byggeplasser etter et Større smitteutbrudd på en byggeplass på Fantoft i Bergen. – Dramatisk, mener byggebransjen..

VG - 25 feb. 21 kl. 07:31

Lundby om kometen Opseth: – Større medaljekandidat enn meg

Silje Opseth (21) går ikke med på at hun er noen Større favoritt enn Maren Lundby (26) i VM, til tross for bedre resultater. Torsdag hopper de begge for medaljer..

VG - 21 feb. 21 kl. 15:56

Større snøskred over vei i Sogn

Det har gått et Større skred i Sognefjorden. Foreløpig er det ukjent om noen er tatt av skredet..

VG - 21 feb. 21 kl. 15:56

Større snøskred over vei i Sogn: – Det er et ustabilt område

Det har gått et Større skred i Sognefjorden, og 110-sentralen opplyser at skredområdet fremdeles er aktivt. Foreløpig er det ukjent om noen er tatt..

NRK - 16 feb. 21 kl. 12:57

Åpne skoler ga Større smitterisiko

Sveriges beslutning om å holde skoler åpne med minimale smitteverntiltak i fjor vår ga Større risiko for at lærere ble smittet av koronavirus. Også lærernes partnere og barn ble mer utsatt for smitte, viser en studie omtalt i tidsskriftet Science..

E24 - 15 feb. 21 kl. 15:57

Stoltenberg ønsker seg et Større Nato med mer penger

Nato-sjef Jens Stoltenberg tar til orde for et Nato med mer samarbeid, Større budsjett og endret byrdefordeling..

NRK - 15 feb. 21 kl. 15:27

Ønsker Større Nato med mer penger

Nato-sjef Jens Stoltenberg tar til orde for et Nato med Større budsjett og mer samarbeid innen blant annet klima, innovasjon og samfunnets motstandsdyktighet. Det er noen av hovedpunktene og forslagene Stoltenberg la fram mandag, melder NTB..

NRK - I førrgår: 18:31

– Jeg vet at det jeg ber om er mye

Oslo strammer ytterligere inn på koronatiltakene fra mandag, blant annet med rødt nivå i videregående skole, stengte serveringsteder og stort sett stengte butikker. Byrådsleder Raymond Johansen forstår at det er tungt for folk med nye innstramminger. – Ingen har tatt Større ansvar enn Oslo.

NRK - 28 feb. 21 kl. 10:12

Israel utvider atomanlegget sitt

Israel har startet et Større byggeprosjekt ved anlegget som er sentralt i landets atomvåpenprogram. Satelittbilder viser at prosjektet, som ligger i Negev-ørkenen, er på Størrelse med en fotballbane. Israel har aldri bekreftet at landet har atomvåpen..

NRK - 13 feb. 21 kl. 13:45

Vil endre insentiv-ordning for film

Stiftelsen Den nasjonale filmkommisjonen (DNF) vil endre dagens filminsentiv-ordning, som lokker produksjoner til Norge ved å refusere deler av utgiftene. De mener ordningen er for liten, og at en Større pott vil gi Norge Større inntekter, melder VG..

Aftenposten - 2 timer siden

Etterlyser Svein Bolling-bilde

Haugar Kunstmuseum planlegger en Større utstilling med kunstneren Svein Bolling. Men ett viktig bilde mangler..

NRK - Igår: 12:15

To tiltalt for terrorfinansiering

To menn tiltalt for terrorfinansiering. Mennene skal ha sendt et Større pengebeløp til en person i Syria/Irak i som var en del av terrorgruppa IS. Rettssaken vil starte i Oslo tingrett 9.

NRK - Igår: 11:34

Ber om hjelp fra Kripos

Kripos kobles inn i etterforskningen av brannen i Risør sentrum forrige onsdag. Tre hus brant før brannmannskaper forhindret en Større brann i trehusbebyggelsen. Lensmann Odd Holum sier det er behov for mer brannteknisk ekspertise fra Kripos..

NRK - Igår: 11:34

Kripos inn i Risør-brann

Kripos kobles inn i etterforskningen av brannen i Risør sentrum forrige onsdag. Tre hus brant før brannmannskaper forhindret en Større brann i trehusbebyggelsen. Lensmann Odd Holum sier det er behov for mer brannteknisk ekspertise fra Kripos..

Aftenposten - Igår: 07:52

Volvo skal bli helelektriske innen 2030

Bilprodusenten tror lovverket, infrastruktur for lading og kunders etterspørsel vil bidra til Større vekst for selskapet..

E24 - Igår: 07:35

Volvo skal bli helelektriske innen 2030

Bilprodusenten tror lovverket, infrastruktur for lading og kunders etterspørsel vil bidra til Større vekst for selskapet. Nå er planen å slutte å produsere fossilbiler, og utelukkende selge elbiler innen de ni neste årene er omme..

NRK - 24 feb. 21 kl. 07:11

Nordmenn svindlet mer på forsikring

Nordmenn prøver seg i stadig Større grad på forsikringssvindel. I koronaåret 2020 var det langt flere som forsøkte å svindle på forsikringen enn tidligere år, viser tall fra Finans Norge. Den absolutt største økningen skjer på bilforsikringen..

NRK - Igår: 02:02

To nye jordskjelv på Island

Det ble registrert to jordskjelv med styrke 4,9 og 4,8 ved Reykjavik på Island mandag, ifølge det amerikanske jordskjelvsenteret. Siden 24. februar er det registrert over 10.

NRK - Igår: 02:02

Tre nye jordskjelv på Island

To jordskjelv med styrke 4,9 og 4,8 ramet Island mandag, ifølge det amerikanske jordskjelvsenteret. Ved midnatt kom nok et skjelv med styrke 3,0. Siden 24.

E24 - 08 feb. 21 kl. 14:34

Bergen vil stenge alle Større byggeplasser

Bergen kommune ber nasjonale myndigheter om at Større byggeplasser skal omfattes om koronanedstengingen..

NRK - 08 feb. 21 kl. 09:58

Større narkotikasak rulles opp

Åtte personer er siktet i en Større narkotikasak på Østlandet. 135 kilo hasj og fire kilo kokain skal ha blitt distribuert, skriver Tønsbergs Blad. Politiadvokat Ingunn Hodne sier de startet etterforskingen mot et miljø på Sem i Tønsberg..

NRK - 28 feb. 21 kl. 11:55

– Britisk mutantvirus er farligere

I Danmark har nå virusvarianten fra England tatt over. Tall fra danske Statens Serum Institut (SSI) tyder på at dersom du blir smittet av det muterte viruset, er det Større sannsynlighet for at du havner på sykehus..

Aftenposten - 28 feb. 21 kl. 10:42

Israel utvider topphemmelige atomanlegg

Israel har startet et Større byggeprosjekt ved anlegget som er sentralt i landets topphemmelige atomvåpenprogram..

VG - 28 feb. 21 kl. 10:13

Israel utvider sitt topphemmelige atomanlegg

Israel har startet et Større byggeprosjekt ved anlegget som er sentralt i landets topphemmelige atomvåpenprogram..

NRK - 27 feb. 21 kl. 11:20

Vei åpen etter dødsulykke

Fv. 57 nord for Lindås senter er nå åpnet for fri ferdsel etter å ha vært stengt siden i natt på grunn av en dødsulykke. En mann i 60-årene ble funnet livløs på stedet ved 2.

NRK - 27 feb. 21 kl. 05:37

Mann omkom i påkjørsel i Alvær

En mann i 60-årene mistet livet i en påkjørsel på fylkesvei 57 ved Lindås i Alvær kommune i Nordhordland natt til lørdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.32 etter at forbipasserende hadde funnet en livløs mann liggende i veien.

NRK - 27 feb. 21 kl. 05:37

Mann omkom i påkjørsel i Alver

En mann i 60-årene mistet livet i en påkjørsel på fylkesvei 57 ved Lindås i Alver kommune i Nordhordland natt til lørdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.32 etter at forbipasserende hadde funnet en livløs mann liggende i veien.

Aftenposten - 06 feb. 21 kl. 09:00

Slik integrerer du TV-en i interiøret: – Folk må få øynene opp for hvor unødvendig TV-benken er

TV-en blir bare Større og Større, men det er likevel fullt mulig å integrere den på en estetisk og funksjonell måte i….

Aftenposten - 20 feb. 21 kl. 18:40

Slik skal NRK unngå nytt stemmekaos

En Større folkejury står klar om teknikken kneler igjen..

NRK - 26 feb. 21 kl. 11:37

Fredrikkeprisen til Skarstein

Birgit Skarstein får Sanitetskvinnenes hederspris, Fredrikkeprisen, blant annet for sin modige og tydelige stemme for et Større mangfold. Birgit Skarstein er en paralympisk idrettsutøver og har ti VM-medaljer, seks i roing og fire i langrenn. Hun er regjerende verdensmester og verdensrekordholder i roing.

VG - 26 feb. 21 kl. 08:55

Johaug frykter to svensker mer enn Svahn

OBERSTDORF (VG) Therese Johaug mener Ebba Andersson og Frida Karlsson er Større utfordrere enn Linn Svahn i gulljakten i VM..

E24 - 25 feb. 21 kl. 20:49

Smitterammet byggeplass holder fortsatt åpent: – Frykter hele næringen til slutt blir stengt ned

Smitteutbruddet på Solli plass i Oslo er det siste i en rekke Større smitteutbrudd på byggeplasser i landet etter nyttår. Men i motsetning til andre tilfeller, holdes virksomheten på Solli i gang til tross for økende smittetall..

Aftenposten - 25 feb. 21 kl. 20:49

Smitterammet byggeplass holder fortsatt åpent: – Frykter hele næringen til slutt blir stengt ned

Smitteutbruddet på Solli plass i Oslo er det siste i en rekke Større smitteutbrudd på byggeplasser i landet etter nyttår..

VG - 25 feb. 21 kl. 20:20

Smitterammet byggeplass holder fortsatt åpent: – Frykter hele næringen til slutt blir stengt ned

Smitteutbruddet på Solli plass i Oslo er det siste i en rekke Større smitteutbrudd på byggeplasser i landet etter nyttår. Men i motsetning til de andre tilfellene, holdes virksomheten på Solli i gang til tross for økende smittetall..

NRK - 25 feb. 21 kl. 14:24

Smitteutbrudd ved byggeplass i Oslo

Det har vært et Større smitteutbrudd ved en byggeplass i Sommerogata i Oslo. Ifølge entreprenørene Hent AS er 32 personer smittet med koronaviruset. – Vi har vært i tett dialog med kommunen hele veien, sier prosjektsjef Erik Tveit til NRK.

NRK - 25 feb. 21 kl. 14:15

Byggeplass rammet av smitteutbrudd

Byggeplassen til Petter Stordalens nye hotell på Solli plass i Oslo er rammet av et Større smitteutbrudd, melder Børsen.– Det er 32 bekreftede smittede, men det kan være flere. Det pågår nå massetesting i samtlige involverte firmaer der det er påvist smitte, sier kommunikasjonssjef Grete Sivertsen i Aspelin Ramm til Børsen..

NRK - 04 feb. 21 kl. 13:44

Krever Større andel av vaksinene

Tettbebygde strøk burde få en Større andel av vaksinedosene, mener ordførerne i Nordre Follo, Sarpsborg og Fredrikstad, som er rammet av mutert virussmitte. Ordførerne sier til VG at de enten skal, eller vurderer å skrive brev til helsemyndighetene..

VG - 24 feb. 21 kl. 10:09

Klart rusreformen er personlig – den handler om sånne som oss!

Vi vet at ungdom på Oslo Øst i Større grad møter sanksjoner fra politi og rettsvesen når de ruser seg, enn ungdom på vestkanten. Jeg har faktisk trengt politiet flere ganger i livet, men de har aldri framstått som noen jeg ville gått til med de problemene jeg hadde. De var ikke den tilliten verdig..

VG - 23 feb. 21 kl. 14:03

Bare dyr føder alene

Hurtigtesting av far er bare et lite plaster på såret. Når problemet er mye Større – nemlig langvarig nedprioritering av barselomsorgen..

NRK - 23 feb. 21 kl. 08:32

5.391.369 bodde i Norge ved nyttår

Økningen i folketallet i Norge var i 2020 den laveste siden 2001. Årsaken er koronatiltakene og den svært lave innvandringen i fjor. For første gang siden 2004 var fødselsoverskuddet Større enn nettoinnvandringen, melder Statistisk Sentralbyrå..

VG - 22 feb. 21 kl. 10:50

Svensk 47-åring tiltalt for spionasje i samarbeid med Russland

En mann skal ha mottatt Større utbetalinger fra en russisk diplomat de siste årene, og har nå blitt tiltalt..

VG - 21 feb. 21 kl. 15:56

Søker med hunder etter snøskred over vei i Sogn

Det har gått et Større skred i Sognefjorden, og 110-sentralen opplyser at skredområdet fremdeles er aktivt. Foreløpig er det ukjent om noen er tatt..

VG - 21 feb. 21 kl. 15:56

Leteaksjon avsluttet etter skred i Sogn

Det har gått et Større skred i Sognefjorden, og 110-sentralen opplyser at skredområdet fremdeles er aktivt. Foreløpig er det ukjent om noen er tatt..

NRK - 21 feb. 21 kl. 15:35

Ras i Leikanger i Sogn og Fjordane

Eit Større snøskred har gått i Leikanger, på RV 13 Sognefjordvegen. Raset er såpass stort at det er ikkje er kjend om bilar er blitt tekne av raset. Naudetatar er på veg..

NRK - 09 feb. 21 kl. 06:14

Lyd truer livet i havet

En ny studie viser at menneskelig støy gjør livet svært vanskelig for mange arter i havet. Støy fra menneske utgjør et stadig Større problem for mange arter, deriblant havpattedyr som hvaler og delfiner, skriver Vitenskab.dk..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt