Støjberg

Torsdag, 22 April, 05:12

Nyheter om Støjberg

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 30 des. 20 kl. 00:57

Støjberg trekker seg fra Venstre

Inger Støjberg, Danmarks tidligere utlendingsminister, går av som nestleder i det danske opposisjonspartiet Venstre. De siste dagene har danske medier brettet ut konflikten mellom Venstres leder Jakob Ellemann-Jensen og nestleder Inger Støjberg..

NRK - 27 jan. 21 kl. 13:05

Riksrettstiltalen mot Støjberg klar

Tidligere innvandringsminister i Danmark Inger Støjberg villedet Folketinget fire ganger, ifølge den endelige riksrettstiltalen mot henne. Bakgrunnen er en ulovlig instruks i 2016 om at alle asylpar, der den ene er under 18 år, skulle atskilles ved ankomst Danmark..

NRK - 14 jan. 21 kl. 10:07

Inger Støjberg stilles for riksrett

Det er flertall for å stille tidligere utlendingsminister i Danmark, Inger Støjberg, for riksrett. Det melder Jyllands-Posten..

NRK - 14 jan. 21 kl. 08:22

Stemt for riksrettssak mot Støjberg

Partiet De konservative i Danmark har stemt ja til at tidligere utlendingsminister Inger Støjberg stilles for riksrett. Forslaget grunnes i en ulovlig instruks i 2016 om at alle asylpar der ene part var under 18 skulle atskilles ved ankomst Danmark..

NRK - 02 feb. 21 kl. 16:30

Riksrett for tidligere minister

Et betydelig flertall i Folketinget har vedtatt at Danmarks tidligere innvandringsminister Inger Støjberg skal stilles for riksrett..

Aftenposten - 02 feb. 21 kl. 16:30

Danmarks tidligere innvandringsminister stilles for riksrett

Et betydelig flertall i Folketinget har vedtatt at Danmarks tidligere innvandringsminister Inger Støjberg skal stilles….

Aftenposten - 02 feb. 21 kl. 16:30

Dansk eks-minister stilles for riksrett

Et betydelig flertall i Folketinget har bestemt at Danmarks tidligere innvandringsminister Inger Støjberg skal stilles….

Klartale - 14 jan. 21 kl. 13:38

Hun blir trolig stilt for riksrett

Inger Støjberg er en politiker i Danmark. Hun har vært innvandrings-minister. Den jobben fører til at hun trolig blir stilt for riksrett..

VG - 14 jan. 21 kl. 10:59

Danmark: Tidligere minister stilles for riksrett

Etter et skjebnemøte i dag kommer det frem at tidligere innvandringsminister, Inger Støjberg, skal stilles for riksrett..

NRK - 06 jan. 21 kl. 10:58

Grunnlag for riksrett i Danmark

To juristar som er utpeika av det danske Folketinget meiner det er grunnlag for å reise riksrett mot tidlegare innvandringsminister Inger Støjberg, erfarer fleire danske medium. Bakgrunnen er ein ulovleg asylinstruks i 2016..

Aftenposten - 06 jan. 21 kl. 10:58

Jurister ser grunnlag for riksrett mot Danmarks tidligere innvandringsminister Inger Støjberg

To jurister som er utpekt av det danske Folketinget, mener det er grunnlag for å reise riksrett for en ulovlig asylinstruks i 2016, ifølge flere medier..

Aftenposten - 29 des. 20 kl. 22:13

Hun regnes som en av arkitektene bak Danmarks strenge innvandringspolitikk. Nå må hun gå av, og risikerer riksrett.

Inger Støjberg er elsket og hatet, utskjelt og beundret. Tirsdag kveld gikk hun av som nestleder i danske Venstre. Samtidig risikerer hun riksrett på grunn av en omstridt asyl-instruks..

Aftenposten - 18 juni 19 kl. 06:37

Valgresultatet i danske ghettoer vekker oppsikt. Nå mener innvandringsministeren at imamer har påvirket velgerne.

Danmarks innvandringsminister Inger Støjberg mener imamer har hatt en finger med i spillet og fått mange til å stemme på innvandringsliberale partier..

Aftenposten - 18 juni 19 kl. 06:37

Valgresultatet i danske gettoer vekker oppsikt. Nå mener innvandringsministeren at imamer har påvirket velgerne.

Danmarks innvandringsminister Inger Støjberg mener imamer har hatt en finger med i spillet og fått mange til å stemme på innvandringsliberale partier..

Aftenposten - 18 juni 19 kl. 06:37

Resultatet i enkelte valgkretser vekker oppsikt. Nå mener innvandringsministeren at imamer har påvirket velgerne.

Danmarks innvandringsminister Inger Støjberg mener imamer har hatt en finger med i spillet og fått mange til å stemme på innvandringsliberale partier..

NRK - 04 okt. 18 kl. 10:10

Tar ikke imot kvoteflyktninger i år

Danmark kommer ikke til å ta imot kvoteflyktninger i år, opplyser landets utlendings- og integreringsminister Inger Støjberg..

P4 - 21 mai 18 kl. 22:44

Heftig ramadan-debatt i Danmark

Bør muslimer få fri fra jobb under ramadan? Det er det store diskusjonstemaet i dansk politikk for øyeblikket, etter at Inger Støjberg, representant for danske Venstre har tatt til orde for det. Hun mener muslimer ikke fungerer like bra på jobb når de faster.

P4 - 21 mai 18 kl. 22:44

Statsråd ber muslimer ta ferie under ramadan

Danmarks utlendings- og integreringsminister Inger Støjberg mener muslimer må ta ut ferie under ramadan. Støjberg skriver i en kronikk i Berlingske Tidende at muslimer ikke fungerer like bra på jobb når de faster og at de derfor bør ta samfunnsansvar og holde seg unna arbeid. Flere i hennes eget parti Venstre tar avstand fra utspillet..

P4 - 22 mai 18 kl. 14:18

Danske muslimer takker statsråden

I Danmark går nå Muslimsk Union ut og forsikrer utlendings- og integreringsministeren om at de klarer å jobbe under ramadan. I går uttalte statsråd Inger Støjberg som er kjent for sine kontroversielle utspill at muslimer bør ta ut ferie under ramadan fordi faste gjør dem ute av stand til å jobbe. Dansk Muslimsk Union sier at de klarer både å ta vare på seg selv og arbeidet sitt selv om de faster..

NRK - 11 jan. 18 kl. 08:30

Imam blir nekta innreise i Danmark

Danmark vil ikkje la den canadisk-irakiske imamen Mazin Abdul-Adhim sleppe inn i landet. Dermed er han den tolvte muslimske predikanten som blir nekta innreise i Danmark. Integrasjonsminister Inger Støjberg kaller imamen for ein hatpredikant..

P4 - 07 des. 17 kl. 08:47

Vil sende unge asylsøkere til barnehjem

Regjeringen vil sende unge asylsøkere til norsk barnehjem i Afghanistan. Innvandringsminister Sylvi Listhaug har samarbeidet med sin danske kollega, Inger Støjberg om å opprette et omsorgssenter for tvangsreturnerte mindreårige afghanske asylsøkere i Kabul, skriver Aftenposten. Både SV og KrF reagerer på at det ikke er informert om dette arbeidet under høstens debatt om enslige mindreårige asylsøkere..

Aftenposten - 27 sep. 17 kl. 22:17

Dansk minister har Muhammed-karikatur som bakgrunn på iPaden

Danmarks utlendingsminister Inger Støjberg bruker en omstridt Muhammed-karikatur som bakgrunn på sin Ipad. .

VG - 27 sep. 17 kl. 21:12

Dansk minister har Muhammed-karikatur som bakgrunn på iPaden

Danmarks utlendingsminister Inger Støjberg bruker en omstridt Muhammed-karikatur som bakgrunn på sin iPad..

NRK - 26 sep. 17 kl. 17:03

Minister la ut Muhammed-karikatur

Den danske integreringsministeren Inger Støjberg la ut en karikaturtegning av profeten Muhammed på sin Facebook-side..

Dagbladet - 07 aug. 17 kl. 18:42

Danskenes Sylvi vil lære av Norges returpolitikk

«Tvillingministrene» Sylvi Listhaug (Frp) og danske Inger Støjberg (V) er hverandres forbilde i kampen om en streng innvandringspolitikk. - Vi har ganske tjukk hud begge to..

VG - 07 aug. 17 kl. 12:32

Dansk innvandringsminister vil lære av Listhaug: – Norge er helt i front i Europa

Den danske innvandringsministeren Inger Støjberg er imponert over Norges arbeid for å få folk uten lovlig opphold ut av landet..

NRK - 04 aug. 17 kl. 16:47

Listhaug: Besøk av danske kollega

Mandag møter innvandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) sin danske kollega, Inger Støjberg. De skal diskutere svartelisting av predikanter med hatefull ideologi, ifølge Dagens Næringsliv..

NRK - 30 mars 17 kl. 13:57

Ber folk anmelde ikke-dansktalende

Den danske utlendingsministeren Inger Støjberg oppfordrer dansker til å varsle om mulig ulovlig innvandring når de «opplever at pizzabakere ikke snakker dansk», skriver dansk TV 2. Støjberg tilhører det danske regjeringspartiet Venstre..

P4 - 12 april 17 kl. 22:15

Danmark vurderer grensekontroller mot Sverige

Danmark vurderer nå å innføre grensekontroller mot Sverige. Ifølge Jyllandsposten er det terrorangrep og 12.000 etterlyste og avviste asylsøkere i Sverige som bekymrer den danske regjeringen.

Dagbladet - 30 mars 17 kl. 14:55

Danmarks utlendingsminister ber dansker varsle om de ser noe mistenkelig på pizzeria

Kritikken hagler mot Inger Støjberg..

VG - 14 mars 17 kl. 20:40

Dansk innvandringsminister feiret innstramming nummer 50 med kake

Det har vakt oppsikt at Dansk innvandringsminister Inger Støjberg har valgt å feire innstrammingene i innvandringspolitikken med bløtkake..

P4 - 29 nov. 16 kl. 05:45

Danmark vil nekte asyl ved grensen

Danmarks nye regjering vil gjøre det umulig å søke om asyl ved grensen. I stedet skal flyktninger kunne søke fra land utenfor Europa. - Det er regjeringens tydelige ambisjon at trykket på Europas ytre grenser skal lettes, samtidig som menneskesmuglerne skal ha det så vanskelig som overhodet mulig, sier Danmarks utlendings- og integrasjonsminister Inger Støjberg til avisen Berlingske..

P4 - 12 april 16 kl. 05:55

Ikke tatt ett smykke

Det ble mye oppstyr da Danmarks innvandringsminister Inger Støjberg ba politifolk om å konfiskere smykkene og verdisakene til asylsøkere. Loven trådte i kraft i februar, men så langt er ikke ett smykke blitt beslaglagt. Støjberg sier til VG at det hele var en misforståelse, og at politiet aldri skulle beslaglegge alle verdier.

Aftenposten - 08 april 16 kl. 21:24

Inger Støjberg: Dansk flyktningpolitikks ansikt

Å bli kalt nasjonalheks, prellet av på Danmarks integreringsminister. Men da skoleelever fikk høre at IS sto for Inger Støjberg, tok hun en telefon..

NRK - 02 mai 16 kl. 18:46

Vil forlenge grensekontroller

Sverige, Danmark, Tyskland og flere andre EU-land ber i et brev til EU-kommisjonen om lov til å utvide sine midlertidige grensekontroller i inntil to år. Den danske innvandringsministeren, Inger Støjberg, sier at de vil beskytte seg mot terrorister..

VG - 12 april 16 kl. 05:48

Skulle konfiskere asylsøkernes verdier – fikk smykker i posten av danske borgere

KØBENHAVN (VG) Da Inger Støjberg (V) ba politifolk om å konfiskere smykkene og verdisakene til asylsøkere, ble det ramaskrik i hele Europa..

VG - 10 april 16 kl. 17:06

Kjemper om å være strengest i Europa

KØBENHAVN (VG) Sylvi Listhaug vil være strengest i Europa. I Danmark møter hun tøff konkurranse i kollegaen Inger Støjberg..

NRK - 26 jan. 16 kl. 01:28

Barnebruder skilles fra ektefeller

Den danske regjeringen vil hindre at barnebruder bor sammen med sine ektefeller på danske asylmottak. Utlendings- og integreringsminister Inger Støjberg vil umiddelbart stanse innkvartering av mindreårige med voksne ektefeller, ifølge Berlingske..

NRK - 04 jan. 16 kl. 18:08

Kan bruke soldater i grensekontroll

Danmark kan komme til å sette inn personell fra forsvaret til å drive grensekontroll på grensen til Tyskland. Intergrasjonsminister Inger Støjberg sier til DR at det kan bli aktuelt å sette inn 400 fra forsvaret for å avlaste politiet..

NRK - 04 des. 15 kl. 14:17

Danmark vurderer grensekontroll

Danmarks utlendingsminister Inger Støjberg åpner for å iverksette midlertidig grensekontroll etter at nabolandene har gjort det samme, melder NTB. Også sjåfører som frakter personer over grensene til Danmark, skal kunne straffes, ifølge lovforslaget..

VG - 29 okt. 15 kl. 08:49

Hun skremmer flyktningene bort fra Danmark

KØBENHAVN (VG) Danskenes utlendingsminister Inger Støjberg er godt fornøyd med annonsene hun fikk laget for å skremme asylsøkere fra å komme til Danmark..

NRK - 23 okt. 15 kl. 13:17

Strenger krav til innvandring

Et nytt forslag kan gi strengere krav for dem som vil hente familie til Danmark. Forslaget som integreringsminister Inger Støjberg (V) legger fram i dag kan spare Danmark for 80 millioner i året, fordi 500 færre vil få oppholdstillatelse hvert år..

P4 - 28 juni 15 kl. 15:49

Danmark: Endringer på asylområdet

Danmarks nye statsminister Lars Løkke Rasmussen presenterte i dag sin nye mindretallsregjering, og allerede til uken er det varslet endringer på asylområdet. Ministerlisten viser også at Regjeringen kun har fem kvinnelige ministre, mot elleve menn. Blant dem er integrasjonsminister Inger Støjberg, som sier at det om få dager kommer endringer i den danske asylpolitikken melder NRK..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt