Springvann

Fredag, 23 Oktober, 23:28

Nyheter om Springvann

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 14 aug. 19 kl. 08:16

En av tre dropper Springvann på Askøy

Springvann er ikke den mest populære drikken på Askøy for tiden. Selv der vannet er friskmeldt etter bakterieutbruddet tidligere i sommer, sier hver tredje innbygger at de ikke lenger drikker vann fra springen, i en undersøkelse Bergensavisen har foretatt. Fortsatt er der rundt 5000 askøyværinger som er bedt om å koke vannet - kommunen skal i dag ta stilling til om kokevarselet kan oppheves..

Aftenposten - 23 feb. 19 kl. 07:43

Da Oslos uteliv ble in

På 80-tallet fikk Oslo vulgære utesteder med marmor og Springvann. I dag, da verden ser ut til å gå av hengslene, vil vi leke..

Aftenposten - 17 sep. 18 kl. 19:45

Hvorfor tar NATO med eget vann til Norge? | Mikael Johnsen

Si ;D-innlegg: Forsvaret sier de skal ivareta miljøet under storøvelsen Trident Juncture, men prioriterer likevel vannflasker over norsk Springvann..

Aftenposten - 08 sep. 17 kl. 10:07

Mikroplast funnet i Springvann i hele verden

Milliarder av mennesker over hele verden får daglig i seg vann fra kranen som er forurenset med mikroplast, viser ny studie..

P4 - 11 sep. 15 kl. 07:49

Drikker 92 millioner liter kjøpevann

Nordmenn drikker 92 millioner liter kjøpevann i året. Det viser tall fra 2014 som Dagbladet har hentet inn. Ifølge ekspertene er det lite eller ingen kvalitetsmessig forskjell på Springvann og flaskevann.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt