Spesialtillatelse

Monday, 01 June, 06:27

Nyheter om Spesialtillatelse

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 18 Mar 20 kl. 18:07

Derfor får Olympiatoppen holde åpent for noen få: – Blir en form for forskjellsbehandling

En Spesialtillatelse gir Toppidrettssenteret lov til å åpne dørene for utvalgte utøvere..

P4 - 29 Jan 20 kl. 13:12

Ambulansefly står på bakken

Alle ambulansefly står på bakken, og kan kun utføre korte oppdrag med Spesialtillatelse dersom været er bra som følge av flystansen nord for Røros. Det opplyser Universitetssykehuset i Nord-Norge til Altaposten. Så langt har ikke dette ført til alvorlige konsekvenser.

VG - 08 Nov 19 kl. 15:47

Magnus Carlsen får Spesialtillatelse av Sjakkforbundet

Utmeldte medlemmer fra Norges Sjakkforbund får egentlig ikke konkurrere i norsk sjakk. Det gjelder imidlertid ikke Magnus Carlsen..

P4 - 29 May 18 kl. 16:44

Tyske spillere nektes sex under VM

Tysklands landslagssjef Joachim Löw nekter spillerne sine å ha sex under fotball-VM i sommer. Ifølge avisa Gazetta dello Sport må spillerne ha Spesialtillatelse til å møte sin bedre halvdel og også barna sine før mesterskapet, mens under VM må de holde seg unna. Bruk av sosiale medier er også forbudt, men de tyske spillerne får lov til å ta seg en øl mellom VM-kampene..

NRK - 17 Dec 17 kl. 18:29

Australias første homofile vielse

To kvinnelige par ble igår de første til å gifte seg under en ny australsk lov som tillater homofile ekteskap. To andre par hvor den ene parten er alvorlig syk, skal vies søndag og mandag etter å ha fått Spesialtillatelse. Loven trer i kraft i januar..

P4 - 13 Jun 17 kl. 16:24

Ranieri med ny jobb etter Spesialtillatelse

Leicesters tidligere suksesstrener Claudio Ranieri blir ny manager i franske Nantes selv om han egentlig er for gammel. I Frankrike har de nemlig en maksalder på trenere på 65 år, men selv om Ranieri fyller 66 til høsten har han, etter litt om og men, nå fått Spesialtillatelse til å lede Nantes framover..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt