Spenninga

Saturday, 25 May, 01:06

Nyheter om Spenninga

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 11 May 19 kl. 23:09

Journalist banka opp i Tyrkia

Journalisten Yavuz Selim Demirag, som er kritisk til president Recep Tayyip Erdogan, er lagt inn på sjukehus etter at han blei banka opp utanfor heimen sin i Ankara av fem eller seks menn med baseballkøller. Spenninga er stor etter førre lokalval..

NRK - 10 Feb 19 kl. 12:18

Demonstrasjon i Madrid

Det er store demonstrasjonar i Madrid etter at den spanske statsministeren Pedro Sanchez sa han ville utnemne ein person som skal delta i samtalar som skal lette den politiske Spenninga i Catalonia..

NRK - 22 Dec 18 kl. 13:01

Iran: –USA burde aldri vært i Syria

Iran sier USAs tilstedeværelse i Syria har vært «feilaktig og ulogisk» fra starten av, og kaller de amerikanske soldatene en «kilde til spenning» i landet. Iran har selv militære rådgivere i Syria for å støtte president Bashar al-Assad..

NRK - 27 Sep 18 kl. 10:17

Erdogan til Tyskland

Tyrkias president Recep Tayyip Recep reiser torsdag på sitt første statsbesøk til Tyskland. Det har vore eit spent forhold mellom dei to landa på grunn av usemje rundt flyktningstraumen i Europa. Målet med turen er å redusere denne Spenninga..

NRK - 11 Jul 18 kl. 20:47

May: Møtet kan redusere Spenninga

Trump sitt møte med Putin neste veke kan bidra til å redusere risikoen for konfrontasjon mellom Russland og Vesten, meiner Theresa May. – Opne kommunikasjonskanalar mellom USA og Russland er nøkkelen til å handtere konfrontasjonsrisikoen, seier May..

NRK - 09 Jan 18 kl. 19:49

FN ønskjer Korea-samtalar velkommen

FNs generalsekretær Antonio Guterres er glad for dialogen mellom Nord- og Sør-Korea. Guterres seier at FN håper den militære Spenninga i området no vil minske. Natt til tysdag blei det klart at Nord-Korea sender ein delegasjon til OL i Sør-Korea..

NRK - 21 Nov 17 kl. 09:37

Kina ønskjer dialog om Nord-Korea

Kina oppfordra tysdag til samtalar for å løyse atomkrisa i Nord-Korea, etter at USA igjen kalla landet ein «sponsor av terrorisme». – Vi håper alle partar kan bidra til å lette Spenninga, seier utanrikspolitisk talsperson Lu Kang, ifølgje Reuters..

NRK - 01 Nov 17 kl. 15:24

Vil samarbeide meir med Sør-Korea

Jens Stoltenberg, generalsekretær i Nato, tek til orde for tettare band mellom Nato og Sør-Korea. – Med Spenninga knytt til Nord-Korea og andre spørsmål er det viktig at vi kan styrke og vidareutvikle våre partnarskap, seier Stoltenberg..

NRK - 08 Mar 17 kl. 10:22

Slår alarm om Trump og Nord-Korea

Kinas utanriksminister samanliknar Spenninga mellom USA og Nord-Korea som to tog som køyrer mot kvarandre, utan vilje til å endre kurs. Han foreslår at Nord-Korea legg sitt rakettprogram på is mot at USA og Sør-Korea avsluttar felles militærøvingar..

NRK - 20 Nov 15 kl. 06:34

Nord-Korea inviterer til samtalar

Nord-Korea foreslår samtalar med Sør-Korea i grensebyen Panmunjom i neste veke, ifølgje det statlege nyheitsbyrået KCNA. Målet er å dempe Spenninga mellom dei to landa. Sør-Korea har fått forslaget, og seier at dei skal vurdere det..

NRK - 01 Oct 15 kl. 18:03

Framgang for fred i Ukraina

Ikkje stadfesta meldingar fortel om Russland no trekkjer ut offiserar og våpen vekk frå frontlina til Ukraina. Partane skal vere samde om dette. Organisasjonen for tryggleik og samarbeid i Europa (OSSE) seier partane har signert ein avtale om å minske Spenninga aust i landet..

NRK - 24 Aug 15 kl. 18:13

- Semje om avtale på Korea-halvøya

– Nord-Korea og Sør-Korea har inngått ein avtale som skal få slutt på Spenninga langs grensa mellom dei to landa, melder det sørkoreanske nyheitsbyrået Yonhap..

NRK - 11 Aug 15 kl. 11:37

Ny anti-korrupsjonsplan i Irak

Det irakiske parlamentet godkjenner statsministeren sin anti-korrupsjonsplan. Målet med reforma er å redusera korrupsjonen og lette Spenninga mellom dei ulike religiøse grupperingane i landet, melder BBC..

P4 - 14 Jun 14 kl. 07:23

Skaut ned ukrainsk militærfly

Minst 49 mennesker er døde etter at separatistar skaut ned eit ukrainsk militærfly ved byhen Luhansk. Det melder CNN. Transportflyet blei skote ned natt til i dag då det skulle lande.

NRK - 12 Dec 13 kl. 18:53

Kårar den finaste politibarten

No skal det kårast kven av norske politifolk som har den aller finaste barten! Hittil har det kome inn fleire hundre stemmer og Spenninga stig i politiet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt