Solberg

Onsdag, 21 April, 16:47

Nyheter om Solberg

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 mars 21 kl. 10:10

Solberg: Må regne med konkurs

Statsminister Erna Solberg sier en del bedrifter vil gå konkurs det neste året. Samtidig påpeker hun at det så langt i koronapandemien har vært færre konkurser enn man fryktet. Tirsdag sparket regjeringen i gang budsjettkonferansen, hvor regjeringen skal planlegge statsbudsjettet for neste år.

NRK - 09 april 21 kl. 12:50

Solberg: – Jeg betaler boten

– Jeg tar politiets avgjørelse til etterretning. Tidligere har jeg sagt at hvis restaurantbesøket blir fulgt opp med bøter, så skal vi selvsagt gjøre opp for oss. Jeg beklager det som skjedde og kommer til å betale boten, sier Erna Solberg.

NRK - 07 april 21 kl. 11:20

Solberg legg fram gjenopningsplan

Straks legg statsminister Erna Solberg fram plan for gjenopninga av Noreg. Utgreeinga og debatten i Stortinget startar kl. 11.

NRK - 18 mars 21 kl. 21:51

Solberg beklager regelbrudd

Statsminister Erna Solberg beklager at smittevernregelene ble brutt da familien hennes var samlet på Geilo i vinterferien. – Jeg burde ha kunnet reglene bedre, sa hun i Debatten på NRK1 i kveld. Fredag 25.

NRK - 31 mars 21 kl. 18:52

Solberg stuper på ny måling

Populariteten som statsminister stuper for Erna Solberg, viser ei ny måling. Året starta sterkt for Solberg, der over halvparten av veljarane peika på henne som den beste statsministeren. No har ho falle frå 58 til 46 prosent..

NRK - 14 april 21 kl. 19:37

Solberg kritiserte FHI

FHIs første smitteprognoser under pamdemienvar helt feil. Det har statsminister Erna Solberg forklart til Koronakommisjonen. FoHI anslo at det ville være 100 koronasmittede før påske i fjor, men det ble flere tusen og over 300 innlagt på sykehus..

Aftenposten - 14 april 21 kl. 16:34

Erna Solberg fulgte ikke opp løftene sine slik hun burde

Statsminister Erna Solberg løftet ikke beredskapen slik hun hadde lovet..

VG - 14 april 21 kl. 13:51

Corona-oppgjøret: Her får Solberg hard kritikk

Koronakomisjonen retter hard kritikk mot regjeringen for manglende beredskap og for manglende kontroll på at smitteverntiltakene ikke brøt Grunnloven. Kritikken går direkte på embetsførselen til statsminister Erna Solberg (H) og regjeringen..

NRK - 14 april 21 kl. 12:50

Neste koronarapport etter valet

Den neste rapporten frå koronakommisjonen kjem truleg ikkje før etter valet i haust. Det seier statsminister Erna Solberg. Etter elleve månader kjem den første rapporten om handteringa av pandemien i dag.

E24 - 14 april 21 kl. 11:23

Erna Solberg åpner for økte utslipp i Norge

Statsminister Erna Solberg (H) åpner for at klimautslippene i kvotepliktig sektor i Norge kan øke i framtida..

NRK - 14 april 21 kl. 06:44

Koronakommisjonen skal fortsette

Statsminister Erna Solberg ber koronakommisjonen om å fortsette å evaluere myndighetenes håndtering av pandemien. I dag legger de fram sin rapport om hvordan Norge taklet utbruddet. Til NTB bekrefter Solberg at hun har bedt dem fortsette arbeidet..

VG - 13 april 21 kl. 21:56

Solberg om Johnson & Johnson-stans: – Dette er dårlige nyheter

Johnson & Johnson-vaksinen ble først satt på pause i USA, før produsenten valgte å utsette Europa-utrullingen. Dårlige nyheter, slår Erna Solberg fast..

VG - 13 april 21 kl. 21:56

Solberg om sjokkavgjørelsen til Johnson & Johnson: – Dette er dårlige nyheter

Johnson & Johnson-vaksinen ble først satt på pause i USA, før produsenten valgte å utsette Europa-utrullingen. Dårlige nyheter, slår Erna Solberg fast..

VG - 13 april 21 kl. 21:00

Erna Solberg ber Ap bli med på å legalisere små doser narkotika

Statsminister Erna Solberg (H) går nå ut og flagger sin holdning i rusreformdebatten: – Som ledd i en stor sosialpolitisk reform håper jeg Ap blir med på å avkriminalisere små doser narkotika, sier hun..

VG - 13 april 21 kl. 21:00

Erna Solberg ber Ap bli med på å avkriminalisere små doser narkotika

Statsminister Erna Solberg (H) går nå ut og flagger sin holdning i rusreformdebatten: – Som ledd i en stor sosialpolitisk reform håper jeg Ap blir med på å avkriminalisere små doser narkotika, sier hun..

Aftenposten - 09 april 21 kl. 15:37

NRK: Helsedepartementet vurderte om Solberg kunne ha brutt koronaforskriften

Helsedepartementet sendte samme dag som politiet startet etterforskning av Erna Solberg, en vurdering til SMK av om hun….

Aftenposten - 09 april 21 kl. 15:37

Helsedepartementet vurderte om Solberg kunne ha brutt koronaforskriften: – Dette går jo ikke an

Helsedepartementet sendte samme dag som politiet startet etterforskning av Erna Solberg, en vurdering til….

NRK - 09 april 21 kl. 14:18

Erna Solberg om prins Phillip

"Det er selvfølgelig trist, men han var en mann i en anselig alder og ikke minst med en anselig historie som har vært en flott person for det britiske kongehuset". Det sier statsminister Erna Solberg etter at det ble kjent at prins Phillip er død.

Aftenposten - 09 april 21 kl. 14:11

Juseksperter: Politiets begrunnelse for Solberg-bot holder ikke mål

Det eneste et knippe jusprofessorer er enige om når det gjelder boten til Erna Solberg (H) er følgende: Begrunnelsen til….

VG - 09 april 21 kl. 12:27

Solberg innrømmer: Bakke-Jensen skulle vært på søkerlisten

Før Frank Bakke-Jensen (H) søkte på jobben som fiskeridirektør, tok han kontakt med sin sjef, statsminister Erna Solberg (H) og fikk grønt lys. Men forsvarsministeren slapp å stå på den offentlige listen over søkere..

E24 - 09 april 21 kl. 10:11

Statsminister Erna Solberg får bot på 20.000 kroner

Statsminister Erna Solberg får nå bot for å ha deltatt i planleggingen av restaurantmiddagen hun selv ikke deltok på..

NRK - 07 april 21 kl. 12:36

Reagerer på sprikende budskap

Regjeringen må sørge for orden i kommunikasjonen rundt gjenåpning av samfunnet, mener Ap og Frp. Statsminister Erna Solberg (H) understreket i Stortinget onsdag at regjeringen ikke setter noen dato for framdriften av gjenåpningen fordi det er så mange usikkerhetsmomenter. – Det er klokt å ikke sette noen dato.

NRK - 07 april 21 kl. 12:00

Vurderer å utvide innreiseordning

Neste uke vurderer regjeringen å utvide innreiseordningen for arbeidsreisende ytterligere, opplyser statsminister Erna Solberg (H). – Vi vurderer å utvide ordningen ytterligere i neste uke. Det overordnede målet er i første omgang å prioritere utenlandske arbeidstakere som kan bidra til å gjøre tapet av verdiskaping og jobber minst mulig innenfor de rammer som følger av smittevernhensyn, sa Solberg i onsdagens redegjørelse for Stortinget om gjenåpning av samfunnet..

NRK - 07 april 21 kl. 11:32

Solberg: Vil skapa føreseielegheit

– Formålet er å skapa føreseielegheit, seier Solberg om planen for gjenopninga av Noreg. Ho seier dei ikkje vil koma med dato for opninga..

E24 - 07 april 21 kl. 11:36

Erna Solberg: Slik skal Norge åpne opp

Erna Solberg åpner Norge i fire trinn, men setter ingen dato for når samfunnet er helt åpent igjen..

E24 - 07 april 21 kl. 11:15

Solberg forteller hvordan Norge skal åpnes opp

Stortinget får onsdag en orientering for hvordan regjeringen ser for seg å gjenåpne landet. Senere vil statsminister Erna Solberg også avholde en pressekonferanse..

VG - 07 april 21 kl. 10:29

Solberg om sommer-gjenåpning: Enmetersregelen vil sette begrensninger

Enmetersregelen gjør at sommeren i all hovedsak blir preget av coronapandemien også i år, sier statsminister Erna Solberg (H) til VG..

NRK - 07 april 21 kl. 10:39

– Må leve med énmetersregelen

Enmetersregelen gjør at sommeren i all hovedsak blir preget av koronapandemien også i år, sier statsminister Erna Solberg (H) til VG. I dag skal Solberg redegjøre for Stortingen om hvordan regjeringen ser for seg en gjenopning av Norge..

Klartale - 19 mars 21 kl. 09:53

Solberg og familien brøt råd og regler som skal hindre smitte

Erna Solberg sier hun og familien har brutt råd og regler som skal hindre smitte med korona. – Jeg har gjort feil, og for det vil jeg si unnskyld, sier Solberg..

NRK - 19 mars 21 kl. 09:12

Mener Erna Solberg må få bot

Statsminister Erna Solberg bør bøtelegges etter at hun brøt smittevernreglene i vinterferien. Det mener jusprofessor Hans Fredrik Marthinussen. Solberg og familien var flere enn ti stykker sammen to kvelder på rad på vinterferie på Geilo..

Klartale - 19 mars 21 kl. 08:58

Solberg brøt egne råd og regler

Erna Solberg sier hun har brutt råd og regler som skal hindre smitte med korona. – Jeg har gjort feil, og for det vil jeg si unnskyld, sier Solberg..

NRK - 18 mars 21 kl. 21:51

– Jeg skjønner hvis folk er sinte

Statsminister Erna Solberg beklager at smittevernregelene ble brutt da familien hennes var samlet på Geilo i vinterferien. – Jeg burde ha kunnet reglene bedre, sa hun i Debatten på NRK1 i kveld. Fredag 25.

E24 - 18 mars 21 kl. 20:38

Erna Solberg brøt smittevernregler i vinterferien

Statsminister Erna Solberg og familien trosset smittevernråd og brøt regler mens de var på vinterferie på Geilo, melder NRK. Solberg beklager hendelsene..

Klartale - 05 april 21 kl. 09:26

Solberg har en plan for å åpne Norge igjen

I snart 400 dager har Norge vært mer eller mindre stengt som følge av korona. Onsdag skal Erna Solberg si hvordan Norge kan åpne igjen..

NRK - 04 april 21 kl. 20:11

Gjenopningsplan kjem onsdag

Statsminister Erna Solberg kjem til å presentere gjenopningsplanen for Noreg onsdag 7. april. Det bekreftar Statsministerens kontor til Dagbladet.

NRK - 16 mars 21 kl. 09:29

Solberg: – Må regne med konkurs

Statsminister Erna Solberg sier en del bedrifter vil gå konkurs det neste året. Tirsdag sparker regjeringen i gang budsjettkonferansen, hvor regjeringen skal planlegge statsbudsjettet for neste år. Solberg sier det er usikkert hvordan økonomien blir i året som kommer, og at Norge må regne med omstilling..

E24 - 21 timer siden

Solberg etterlyste svar etter artikkel om oligarker

Først etter at BT/E24 skrev om hvilke russere som sto bak Bergen Engines-oppkjøpet, havnet saken på statsministerens bord..

VG - I førrgår: 20:54

Mener KrF og Solberg har skylden for abort-liberalisering

Arbeiderpartiet vedtok lørdag en historisk liberalisering av abortloven. Nå mener både en eks-KrFer og AUF at det var forsøkene på innstramming som føre til historisk liberalisering av abortloven..

VG - 15 april 21 kl. 05:37

Ny statsministermåling: – På vei tilbake som kongen på rødgrønn side

Nå kan Ap-leder Jonas Gahr Støre endelig smile: I VGs statsministermåling er han nesten like populær som Erna Solberg (H)..

VG - 14 april 21 kl. 21:37

Flaut for Erna Solberg

Beredskapspartiet Høyre er dårlig på beredskap. Men de er ikke så verst på improvisering..

Aftenposten - 14 april 21 kl. 17:27

Det var ett av hennes viktigste løfter. Nå får Solberg en knusende dom.

Beredskap var en av Erna Solbergs viktigste saker i valgkampen for åtte år siden..

VG - 14 april 21 kl. 16:47

Ernas intervju med granskerne: – Vi hadde behov for sterkere tiltak

Koronakommisjonen konkluderte med at Norge var dårlig forberedt på en pandemi. I intervju med kommisjonen sa Solberg at hun ønsket enda sterkere tiltak i starten av pandemien, etter å ha lest hva folk skrev i sosiale medier..

NRK - 14 april 21 kl. 10:57

Støre: – Hva er plan B, Solberg?

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre krever svar på hva vaksineforsinkelser har å si for gjenåpningsplanen til regjeringen. I Stortingets muntlige spørretime i dag viste han til at Johnson&Johnson-vaksinen ikke kommer til Europa som planlagt..

Aftenposten - 14 april 21 kl. 10:12

Solberg leder – Støre haler innpå

Statsminister Erna Solbergs stjerne er fallende, viser en ny statsministermåling som Norstat har gjort for Aftenposten..

Aftenposten - 14 april 21 kl. 06:19

Koronakommisjonen vil følge opp vaksinestrategien

Statsminister Erna Solberg (H) ber koronakommisjonen om å fortsette arbeidet med å evaluere pandemihåndteringen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt