Solberg

Tuesday, 17 May, 03:39

Nyheter om Solberg

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 maj 22 kl. 11:36

Solberg om Putins tale: – Løfter absurditeten til et nytt nivå

Høyre-leder Erna Solberg mener Vladimir Putin i sin tale mandag kom med påstander som er uten rot i virkeligheten. – Putins tale viser med all tydelighet hvor grunnløs denne krigen er, og den er et bevis på hvordan Putins forvrengte verdensbilde står i sterk kontrast til sannheten. Det er Russland som har angrepet Ukraina, og det er bare Putin som kan stanse krigen, sier Erna Solberg.

NRK - 26 apr 22 kl. 15:08

Solberg ikke enig med Koronakommisjonen i alt

Tidligere statsminister Erna Solberg (H) sier hun er enig i mange av funnene til Koronakommisjonen, men uenig i noen av dem. Solberg trekker blant annet fram kommisjonens funn om at tidligere skjevfordeling av vaksiner kunne ha hatt en effekt og unngått sykdom. – Jeg er derimot skeptisk til kommisjonens påstander om tidligere skjevfordeling av vaksiner.

NRK - 23 apr 22 kl. 10:12

Solberg kjørte av veien – bilen begynte å brenne

Oliver Solberg og kartleser Elliott Edmondson kom uskadd fra en utforkjøring under lørdagens første fartsprøve i Rally Kroatia. Uhellet var ute for Solberg allerede etter rundt fire kilometers kjøring på den innledende fartsprøven. Bilder tatt på stedet viser at Solberg får sleng på bilen i høy fart og forsvinner av veien inn blant flere trær, ifølge NTB.

NRK - 30 mar 22 kl. 15:25

Solberg vil ikke stenge norske havner for russiske skip

Høyre-leder Erna Solberg sier Zelenskyjs tale til Stortinget opplevdes som sterkt. Hun er sikker på at situasjonen i Ukraina vil prege årets 17. mai-feiring.

VG - 26 apr 22 kl. 15:03

Erna Solberg uenig i kritikk fra Koronakommisjonen på flere punkter

Tidligere statsminister Erna Solberg (H) svarer på kritikken fra Koronakommisjonen, som har evaluert myndighetenes håndtering av pandemien fram til Solberg gikk av som statsminister..

VG - 12 maj 22 kl. 18:16

Solberg angriper regjeringen for milliarder til bøndene: – Kan oppleves som urimelig

OSLO SPEKTRUM (VG) Høyre-leder Erna Solberg sier at forskjellsbehandling kan gjøre at det norske folk vil oppleve det som urimelig at bøndene får milliardbeløp, mens andre grupper ikke får det..

NRK - 20 apr 22 kl. 10:53

Solberg er redd Ukraina-pakken blir for omfattande

Regjeringa la fram Ukraina-pakken på 14,4 milliardar kroner før påske og har uttrykt eit ønske om å få med partia på Stortinget på eit breitt forlik. Men Høgre-leiar Erna Solberg gav i Stortingets spørjetime onsdag uttrykk for bekymring for at andre parti prøver å inkludere andre tema som vil gjere pakken meir omfattande. Ein situasjon med overoppheting av norsk økonomi vil føre til rentehevingar som er høgare enn dei burde kunne vere, og som vil treffe enkelte grupper hardt, argumenterte ho.

NRK - 09 apr 22 kl. 00:06

Solberg over Støre på ny måling

På en fersk statsministermåling i VG går Erna Solberg forbi Jonas Gahr Støre i popularitet for første gang siden august i fjor. På spørsmålet om hvem folk foretrekker av de to, svarer 45 prosent at de foretrekker Solberg som statsminister etter valget i 2025, mot 38 prosent for Støre. 17 prosent oppgir at de ikke vil ha noen av dem som statsminister.

Dagbladet - 12 maj 22 kl. 09:47

Finland sier ja til Nato-medlemskap

Finland kunngjorde torsdag at de vil søke om Nato-medlemskap. Høyre-leder Erna Solberg mener det er positivt for europeisk sikkerhet..

VG - 12 maj 22 kl. 07:00

Cathrine Fossum blir programleder for «Sommerhytta»

Cathrine Fossum (44) overtar stafettpinnen etter Guri Solberg (45) som programleder for «Sommerhytta» på TV 2..

VG - 11 maj 22 kl. 12:27

Sindre Finnes åpner opp om ekteskapet: Skriver bok om Erna

Ektemannen til Høyre-leder og tidligere statsminister Erna Solberg jobber med en bok om livet ved hennes side. Forlaget lover «nye, oppsiktsvekkende opplysninger» om politiske skandaler og maktkamper..

VG - 11 maj 22 kl. 12:27

Sindre Finnes åpner opp om ekteskapet: Skriver bok om Erna

Ektemannen til Høyre-leder og tidligere statsminister Erna Solberg jobber med en bok om livet ved hennes side. Forlaget lover «nye, oppsiktsvekkende opplysninger» om politiske skandaler og maktkamper..

NRK - 22 apr 22 kl. 20:27

Kvinne sa hun flyktet fra krigen – hadde bodd ulovlig i Norge siden 2009

En ukrainsk kvinne er varetektsfengslet etter at hun søkte om asyl og sa hun hadde flyktet fra krigen. Det viste seg at hun har bodd ulovlig i Norge siden 2009. Kvinnen i 40-årene oppga at hun hadde flyktet fra krigen i Ukraina da hun søkte om asyl ved Nasjonalt ankomstsenter i Råde sist lørdag, skriver Avisa Oslo.

Dagbladet - 09 maj 22 kl. 10:56

- Grunnløse påstander

Tidligere statsminister, Erna Solberg (H), mener talen til Putin var foruroligende og uten rot i virkeligheten..

NRK - 27 feb 22 kl. 23:36

Erna Solberg: – Ingen vet hvordan Putins hode fungerer

Høyre-leder Erna Solberg sier hun er glad for at regjeringen på en pressekonferanse søndag åpnet for å sende militært b-materiell til Ukraina, selv om det ikke inkluderer våpen. Den tidligere statsministeren påpeker at regjeringen har bedre oversikt over hva andre land gjør, og hva som er behovet fra ukrainsk side. Solberg sier også Europa står overfor en ny sikkerhetssituasjon i kjølvannet av Russlands invasjon av Ukraina.

Dagbladet - 07 maj 22 kl. 12:05

- Kan høres høl i huet ut

Stortingsrepresentant Erna Solberg (H) sammenliknet Norges håndtering av russisk propaganda med håndteringen av politisk TV-reklame. Ytringsfrihetsekspert Anine Kierulf mener at det blir som å sammenlikne epler og pærer..

NRK - 05 maj 22 kl. 19:35

Tilbakekaller Coop rullade med bringebær

Coop kaller tilbake «Coop rullade med bringebær» da produktet er merket med feil etikett «Svissrull». Produktet inneholder lupinmel, som er et allergen som da ikke er merket på ingredienslisten til produktet. Varen kan medføre helserisiko for personer med allergi, skriver Coop Norge i en pressemelding.

Dagbladet - 03 maj 22 kl. 20:54

Fryktet for eget liv

NRK-profil Kristin Solberg har flere ganger fryktet for livet sitt. Nå skriver den nybakte mammaen bok om kvinner som frivillig går inn i IS..

Klartale - 28 apr 22 kl. 16:30

Hvor ender Erling Braut Haaland opp?

FOTBALL: Erling Braut Haaland spiller for den tyske klubben Borussia Dortmund. Nå nærmer han seg en ny klubb, men hvilken?Manchester City, Real Madrid, Barcelona og Bayern München. De er noen er verdens største fotballklubber. Nå jakter de alle på en 21 år gammel nordmann.

VG - 27 apr 22 kl. 05:38

Listhaug ut mot Solberg: – Støre-støttehjul

Frp-leder Sylvi Listhaug er skuffet over sin fremste politiske venn, Høyre. – Erna Solbergs Høyre har blitt et støttehjul for Støre-regjeringen, sier hun..

Dagbladet - 26 apr 22 kl. 17:58

Uenig i kritikken på enkelte punkter

Tirsdag ble Koronakommisjonens endelige rapport lagt fram. Tidligere statsminister Erna Solberg er enig på noen punkter, andre ikke..

Aftenposten - 26 apr 22 kl. 16:29

Oslos barn og unge ble ofret

Solberg-regjeringen består også denne eksamenen. Men slett ikke uten skrammer..

VG - 26 apr 22 kl. 15:45

Koronakommisjonen: Skole- og barnehageansatte burde fått vaksiner før

Solberg-regjeringen burde ha prioritert lærere og barnehageansatte tidligere i koronavaksineringen, mener Koronakommisjonen..

Aftenposten - 26 apr 22 kl. 15:23

Slår tilbake mot Koronakommisjonen

Erna Solberg (H) er uenig i mange av funnene til Koronakommisjonen. Hun sier kommisjonen mener sårbare folk i….

NRK - 26 apr 22 kl. 15:14

Vraker bompengeavtale

Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap) opphever Solberg-regjeringens omstridte bompengeavtale. Avtalen innebar at staten økte støtten til store kollektivprosjekter i storbyene fra 50 til 66 prosent. Forutsetningen var at halve økningen gikk til å subsidiere senkede bompengetakster.

VG - 26 apr 22 kl. 14:05

Støre om coronarapporten: Gir Erna honnør for håndtering av pandemien

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) gir sin forgjenger Erna Solberg (H) honnør for at Norge har klart seg godt under coronapandemien..

VG - 26 apr 22 kl. 13:26

Koronakommisjonen: Regjeringen ble opphengt i detaljstyring

Solberg-regjeringen ble opphengt i detaljstyring, skriver Koronakommisjonen..

Klartale - 26 apr 22 kl. 11:10

Rapport om korona er klar

Tirsdag kommer en rapport om korona. Den skal si hvordan de som styrer Norge klarte seg gjennom korona-pandemien. .

E24 - 08 apr 22 kl. 11:30

Vedum endrer Solberg-regjeringens oljeskatt: – Skal ha mindre aktører på norsk sokkel

Regjeringen foreslår en ny oljeskatt som ligner mye på Solberg-regjeringens forslag fra i fjor. Den viktigste endringen er et grep som skal styrke mindre selskapers mulighet til å fortsette å lete etter olje og gass..

E24 - 08 apr 22 kl. 11:30

Vedum endrer Solberg-regjeringens oljeskatt

Regjeringen foreslår ny oljeskatt som ligner mye på Solberg-regjeringens forslag fra i fjor. Den viktigste endringen er et grep som skal styrke mindre selskapers mulighet til å fortsette å lete etter olje og gass..

VG - 25 apr 22 kl. 19:58

Emosjonell Mjøndalen-profil dediserte praktmål til bestefaren

Mjøndalen-spiller Joackim Olsen Solberg fikk drømmetreff i 2-0-seieren over Fredrikstad i 1. divisjon mandag. Scoringen var av det svært emosjonelle slaget..

Aftenposten - 25 apr 22 kl. 20:05

Emosjonell Mjøndalen-profil dediserte praktmål til bestefaren

Mjøndalen-spiller Joackim Olsen Solberg fikk drømmetreff i 2-0-seieren over Fredrikstad i 1. divisjon mandag..

Aftenposten - 21 apr 22 kl. 15:22

Aftenpodden: – Høyre prøver seg på en klassisk finte

Erna Solberg (H) prøver å sette statsminister Jonas Gahr Støre og samarbeidspartiet SV i sjakk med sitt snedige….

NRK - 21 apr 22 kl. 06:58

Varslar tiltak mot daglegvarebransjen

Regjeringa opnar for å endra lova for å slå hardare ned på dei store daglegvareaktørane. Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) er bekymra for situasjonen i matvaremarknaden, og seier han er villig til å ta i bruk alle tiltak for å gjera konkurransen sunnare. Han vil mellom anna gjera det enklare for Konkurransetilsynet å undersøka saker i daglegvaremarknaden.

VG - 03 apr 22 kl. 20:23

Solberg om leder-fremtiden: Viktig hvem som vil ta over

MCDONALDS, GARDERMOEN (VG) En viktig del av vurderingen av når hun skal gå av som Høyre-leder, er hvem som er villige og klare til å ta over, sier Erna Solberg til VG..

Aftenposten - 03 apr 22 kl. 14:54

Høyre vedtok EU-debatten Erna Solberg ikke vil ha

Høyre-leder Erna Solberg mener det er bortkastet energi å starte en EU-debatt..

NRK - 02 apr 22 kl. 19:55

Høyre vil utrede kjernekraft i Norge

Høyres landsmøte vedtok at partiet skal utrede hvilke forutsetninger og behov Norge har for kjernekraft, mot flere partitoppers advarsler. Debatten om kjernekraft fikk opp temperaturen på et ellers rolig Høyre-landsmøte lørdag. Tross advarsler fra blant annet Høyre-leder Erna Solberg, stemte landsmøtet for et forslag om å utrede kjernekraft i Norge.

Aftenposten - 02 apr 22 kl. 11:50

Solberg med Russland-erkjennelse: Var for opptatt av å «komme oss videre»

Vi burde forstått tidligere i hvilken retning Vladimir Putin tok Russland, erkjenner Høyre-leder Erna Solberg..

NRK - 02 apr 22 kl. 11:33

Erna Solberg: Putin må aldri stolast på igjen,

– Putin må aldri stolast på igjen, seier tidlegare statsminister Erna Solbergs i talen sin på Høgres landsmøte. – Kjære landsmøte, tida for naivitet i forholdet vårt til Putins Russland må no vere over ein gong for alle, seier Solberg..

Nyhetspressen - 19 apr 22 kl. 21:42

Kortspill på nett øker i popularitet hos nordmenn

Det norske spillmarkedet har gjennomgått ekstreme endringer de siste årene, men dette ser ikke ut til å påvirke omsetningen nevneverdig. Norske myndigheter har iverksatt en rekke tiltak og reguleringer som skal forhindre at det statlige monopolet forstyrres, men nyere tall fra bransjeorganisasjoner viser at den statlige monopolisten stadig taper markedsandeler.   Dette skyldes til dels at teknologien som den statlige monopolisten tilbyr ikke er konkurransedyktig, men også at de ikke tilbyr de riktige spillerne.

VG - 01 apr 22 kl. 19:30

Erna Solberg ikke skremt av reformbråk: Vil ha nye kommunekutt

LIER (VG) Mens Kommune-Norge fortsatt lever med etterdønningene etter Solberg-regjeringens reform, tar Høyre sats igjen: Partiet vil ha bort fylkene, og ha færre og sterkere kommuner..

NRK - 01 apr 22 kl. 10:15

Solberg må droppe minnesamvær

Høyre-leder Erna Solberg er forkjølet og kommer derfor ikke til å delta på minnesamværet for Kåre Willoch i dag, opplyser partiet..

Klartale - 30 mar 22 kl. 17:21

Zelenskyj i talen: Vi deler ikke grense, men har en felles nabo

Volodymyr Zelenskyj fikk full applaus da han ble vist på en stor skjerm i Stortinget onsdag. Den ukrainske presidenten tok seg til hjertet, og nikket kort.Han minnet om at Norge og Ukraina har noe til felles, selv om landene ikke deler grense.

Aftenposten - 30 mar 22 kl. 15:22

Solberg om talen: – Sterkt

Høyre-leder Erna Solberg sier Zelenskyjs tale til Stortinget opplevdes som sterkt..

NRK - 10 mar 22 kl. 19:36

Eier av bowlinghall slipper bot på 75.000 kroner

Sten Solberg, eieren av Haugesund bowling og biljard, slipper å betale boten på 75.000 kroner, melder Haugesunds Avis. Han fikk andre juledag forelegget av politiet for å ha holdt bowlinghallen åpen på tross av koronarestriksjoner.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt