Snig

Saturday, 30 May, 06:19

Nyheter om Snig

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 25 Jul 19 kl. 10:30

Bil kjørte i vannet

En bil skal ha kjørt i vannet ved Snig i Lindesnes. Det melder politiet i Agder på Twitter. Nødetaten er på vei, men det er ikke klart hva tilstanden til eventuelle personer i bilen er..

NRK - 25 Jul 19 kl. 10:44

Har hentet opp person fra vannet

En person er fraktet opp fra vannet, etter at en bil skal ha kjørt i vannet ved Snig i Lindesnes. Vedkommende puster og behandles på stedet. Det jobbes med å undersøke om det er flere personer i bilen, opplyser politiet..

NRK - 25 Jul 19 kl. 11:07

Ikke flere personer i bilen

Dykkere har bekreftet at det ikke var flere personer i bilen som havnet i vannet ved Snig i Lindesnes. En kvinne er sendt til sykehus, etter at hun ble hentet opp av vannet. Kvinnen skal ha vært bevisst da hun ble hentet opp..

Aftenposten - 29 Jun 15 kl. 20:33

Væpnet politiaksjon i Lindesnes

En bevæpnet mann som er etterlyst i en straffesak, har forskanset seg i et hus på Snig i Lindesnes kommune..

Aftenposten - 29 Jun 15 kl. 20:33

Politiet pågrep mann som forskanset seg i Lindesnes

Politiet har pågrepet en bevæpnet mann som forskanset seg i en bolig på Snig i Lindesnes kommune. Mannen var etterlyst i en straffesak..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt