Snakka

Monday, 01 June, 08:18

Nyheter om Snakka

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 15 May 20 kl. 13:45

Permittert Øygarden-spiller har terminert kontrakta og går til konkurrent: – Håpar han har Snakka sant til oss

Permitterte Daniel Arrocha har terminert kontrakta si i Øygarden..

Aftenposten - 15 May 20 kl. 13:45

Permittert Øygarden-spiller har terminert kontrakta - går til konkurrent: – Håpar han har Snakka sant til oss

Permitterte Daniel Arrocha har terminert kontrakta si i Øygarden..

NRK - 27 Mar 20 kl. 06:30

Trump Snakka med presidenten i Kina

Donald Trump skriv på Twitter at han har Snakka med president Xi i Kina. Dei Snakka om koronaviruset, som no rammar store delar av verda. – Kina har vore gjennom mykje, og har utvikla ei stor forståing for viruset.

NRK - 08 Apr 20 kl. 10:09

Joe Biden kritiserer Trump igjen

Dagen etter at Joe Biden og Donald Trump Snakka saman på telefonen om koronapandemien, rettar Biden igjen kritikk mot Trump. Biden meiner Trump må gjere meir og oppføre seg som den presidenten han seier at han er..

NRK - 03 Mar 20 kl. 19:42

– Taliban-topp Snakka med Trump

Ein talsmann for Taliban i Afghanistan seier til Reuters at sjefforhandlaren til organisasjonen, mulla Baradar Arkhund, har Snakka med USAs president Donald Trump på telefon i dag. Det kvite hus har ikkje stadfesta meldinga..

NRK - 02 Mar 20 kl. 07:39

Forsøker å Snakka med gisseltakar

I Manila forsøker politiet å Snakka med gisseltakaren på kjøpesenteret der rundt 30 personar skal vera tatte som gislar, melder AP. Gisseltakaren er ei tidlegare tryggingsvakt som skal ha mista jobben, ifølge ordføraren i San Juan-distriktet i byen..

NRK - 12 Mar 20 kl. 12:31

EU kritiserer innreiseforbodet

EU er kritiske til at USA vedtok innreiseforbod for utlendingar som har vore i Europa, utan å Snakka med EU først. Dei held fram at virusutbrotet er ei global krise og ikkje avgrensa til eit kontinent. Forbodet trer i kraft natt til laurdag..

NRK - 21 Feb 20 kl. 11:38

Politiet fortset etterforsking

Politiet i Troms vil gjennom helga fortsetta å etterforska dødsfallet i Tromsø sentrum, der ei 17 år gamal jente blei funnen død i ei leilegheit tysdag. Politiet ønsker å Snakka med personar som har vore i kontakt med jenta. To menn er sikta i saka..

NRK - 21 Feb 20 kl. 13:20

Vil ikkje trekke seg ut av Syria

Tyrkia kjem ikkje til å trekka seg ut av Idlib-regionen nordvest i Syria. Det seier president i Tyrkia, Recep Erdogan, melder Reuters fredag ettermiddag. Erdogan seier han skal Snakka med Russlands president, Vladimir Putin, fredag kveld om Syria..

NRK - 21 Feb 20 kl. 13:20

Vil ikkje trekka seg ut av Syria

Tyrkia kjem ikkje til å trekka seg ut av Idlib-regionen nordvest i Syria. Det seier president i Tyrkia, Recep Erdogan, melder Reuters. Erdogan seier han skal Snakka med Russlands president, Vladimir Putin, fredag ettermiddag om Idlib i Syria..

NRK - 15 Jan 20 kl. 17:09

Solberg: – Tøffe forhandlingar

– Det har vore tøffe forhandlingar i dag, seier Erna Solberg til VG måndag ettermiddag. På spørsmål frå avisa om ho har Snakka med Siv Jensen, seier Solberg at ho ikkje kjem til å kommentera kven ho har prata med, eller kva det har dreia seg om..

NRK - 15 Jan 20 kl. 19:08

Grande: Skal sjå på kva Frp-krav

– Eg skal sjå på kva Frp kjem med, og me skal Snakka saman. Eg forstår at dette har vore ei vanskeleg sak for dei, seier Trine Skei Grande om Frp sine varsla krav etter regjeringa har vald å henta heim IS-kvinna og borna hennar..

VG - 08 Nov 19 kl. 14:26

Jeg har ikke Snakka sant om livet

Jeg gjemte meg bak en tanke om at jeg ikke skylder å fortelle alt. Og det er jo sant. Så endte jeg med å ikke si noe til noen, nesten..

NRK - 26 Oct 19 kl. 13:04

Grande: – Gler meg til å vere med

– Eg gler meg til å vere med på prosessen fram mot neste val. Eg håpar de gjer det same, sa Trine Skei Grande i talen sin på Venstre sin landskonferanse. Ho Snakka òg om at partiet har to år på å snu retninga, og at dei nå må jobbe saman..

NRK - 13 Oct 19 kl. 15:47

Merkel ber Erdogan stoppe angrep

Tysklands forbundskanslar Angela Merkel bad Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan om å stoppe den militære aksjonen mot Nord-Syria umiddelbart. Dei to Snakka saman på telefonen søndag, seier ei talskvinne for Merkel til nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 02 Jun 19 kl. 08:55

Frp kan true med å gå frå regjering

Landsstyremøtet i Frp på onsdag kan bli dramatisk dersom partiet ikkje får ein stor bom-siger. NRK har det siste døgnet Snakka med ei rekke kjelder på ulike nivå i partiet som meiner at faren for at Frp går ut av regjering aldri har vore større..

NRK - 11 May 19 kl. 09:01

Russisk reaksjon på Kallmyr-tale

Ein tilsett ved den russiske ambassaden i Oslo skriv til Dagbladet og fleire andre at justisminister Jøran Kallmyrs tale den 8. mai var «blasfemisk». Kallmyr sa at Noreg har blitt «fri frå sosialisme», og Snakka om Russland som «bjørnen som nabo»..

NRK - 03 May 19 kl. 20:01

Fpu-leiar ut mot klimademonstrantar

Fpu-leiar Bjørn-Kristian Svendsrud skulda elevane som har demonstrert for klimaet for å skulke, då han talte til Frps landsmøte fredag. Han stilte og spørsmål ved om elevane visste kva dei streika for, og Snakka og om viktigheita av olje og gass..

NRK - 22 Apr 19 kl. 11:28

Jordskjelv på Filippinane

Eit jordskjelv med ein styrke på 6,4 råka Filippinane måndag. Eit vitne som har Snakka med nyheitsbyrået Reuters, seier at fleire bygg i hovudstaden Manila svaia som følge av skjelvet. Det er ikkje meldt om øydeleggingar..

NRK - 27 Mar 19 kl. 11:40

Beklagar ikkje Black Box-ytring

Erna Solberg beklaga ikkje ytringane sine om at teateroppsettingar som Black Box «Ways of seeing» gjer det vanskelegare å vere politikar, då ho blei spurd om det i Stortingets spørjetime. Solberg Snakka i staden om viktigheita av ytringsfridomen..

NRK - 15 Mar 19 kl. 20:54

Trump tilbyr New Zealand hjelp

Reuters skriv at USAs president Donald Trump har Snakka med statsministeren på New Zealand om terroråttaka der 49 menneske mista livet i to moskear. På Tvitter skriv han at USA er klar til å hjelpe, om det er behov for det..

NRK - 05 Mar 19 kl. 11:12

Krev innsyn i samtalar

Sentrale demokratar i Representantane sitt hus ber Det kvite hus om å få utlevert detaljar i kommunikasjonen mellom president Trump og Putin. Samtalane fann stad under Helsinki-toppmøtet i fjor der dei Snakka i to timar – utan rådgjevarar..

NRK - 05 Mar 19 kl. 00:05

Rettssak mot Krekar utsett til mai

Krekar-saka i Italia sniglar seg vidare etter at mullaens forsvararar måndag fekk innvilga tolk av retten. Det tyder at dei for første gang kan få Snakka med Krekar. Så blei dato for neste rettsmøte sett til 7.

NRK - 08 Feb 19 kl. 17:26

Meiner Grande bør gå av neste år

Trine Skei Grande bør gå av som partileiar på landsmøtet neste år, meiner sentrale kjelder i partiet VG har Snakka med. Kjeldene meiner også at Grande bør avklare det allereie no..

NRK - 13 Dec 18 kl. 05:34

Vårt Land: Abortlovfrykt i KrF

Kostnadane ved å trumfe gjennom å fjerne abortlovas paragraf 2c kan bli svært høge, frykter fleire KrF-toppar Vårt Land har Snakka med. Onsdag var KrFs landsstyre samla til eit ekstraordinært landsmøte. Fleire fryktar at Frp vil kome med motkrav..

NRK - 26 Nov 18 kl. 13:11

– Inkassogebyra i Noreg må ned

Dei høge inkassogebyra i Noreg gjer bransjen alt for lønsam, meiner fleire NRK har Snakka med. Blant dei er Gjeldsofferalliansen, som meiner gebyra må ned frå dagens nivå. I Noreg kan inkassobyråa krevje fem gonger så mykje i gebyr som i Sverige..

NRK - 20 Nov 18 kl. 13:51

VG: Stansar sjukepleiarstreik

Regjeringa grip truleg inn med tvungen lønnsnemd i konflikten mellom NHO Service og Handel, og Norsk Sjukepleiarforbund for å hindre lockouten som er varsla onsdag, ifølgje kjelder VG har Snakka med..

NRK - 19 Nov 18 kl. 20:50

VG: Krf får veteranhjelp

Kjell Ingolf Ropstad skal på kort varsel ha hyra inn tidlegare parlamentarisk leiar Hans Olav Syversen til å leie Krfs sekretariat når partiet skal forhandle om regjeringsmakt med Solberg, ifølgje kjelder VG har Snakka med..

NRK - 01 Nov 18 kl. 15:12

Trump: – God samtale med Xi

USAs president Donald Trump fortel på Twitter at han akkurat har hatt ein god samtale med sin kinesiske kollega Xi Jinping. Dei Snakka om både handel og Nord-Korea, skriv han..

Dagbladet - 25 Oct 18 kl. 06:00

Vi må Snakka om den sunne maskuliniteten

Kva er maskulinitet? Kva skjer viss vi fornektar maskuline verdiar?.

Aftenposten - 08 Oct 18 kl. 21:00

Nordmenn vil ikkje Snakka norsk til meg | Miguel Ángel Quesada Pacheco

Ofte undrast eg på om innfødde nordmenn set pris på utlendingar som strevar etter å læra seg norsk..

VG - 25 Sep 18 kl. 07:11

Nå må det bli slik

Det er ferdig Snakka. For tredje gang går Stortinget inn for å slå sammen Finnmark og Troms med tvang. Da er det ingen vei utenom..

NRK - 26 Aug 18 kl. 23:34

– Gjerningsmannen var speldeltakar

Personen som har drepe minst fire personar i Jacksonville var sjølv ein deltakar i e-sport-turneringa der skytinga fann stad. Det skriv avisa Los Angeles Times, som har Snakka med eit vitne som såg gjerningsmannen drepe to eller tre personar..

NRK - 24 Aug 18 kl. 23:29

Svensk politi stoppa aksjonistar

Ein buss med 30 norsk fagforeiningsfolk og aksjonistar vart i kveld stoppa i Sverige. Bussen er på veg mot Stockholm, der det skal haldast demonstrasjonar laurdag. Tre av aksjonistane skal ha blitt tatt inn til avhøyr av politiet.

Aftenposten - 08 Aug 18 kl. 19:00

Russ, turisme og hatet på kjærleikens øy | Åshild Ulstrup

Dagen etter eg kom til Kypros, møtte eg unge jenter og spurde kva dei syntest om oss som kom og Snakka og flørta med gutane deira. Svaret sjokkerte meg: Dei hata oss!.

Dagbladet - 05 Jul 18 kl. 12:31

Norge på Trumps verstingliste.Frp: - Kravet om 2 prosent er absolutt. Ferdig Snakka!

I et møte med Stortingets utenriks- og forsvarskomité og Trump-rådgivere i Washington nylig ble Norge nevnt som et «verstingland» som ikke bidrar nok til NATO..

NRK - 11 Jun 18 kl. 07:27

Ikkje lukkeleg av lottogevinst

Svenske forskarar har funne ut at folk ikkje blir lukkelege av å vinne store gevinstar. Forskarane har Snakka med vinnarar av storgevinstar fleire år etter, og fann at dei var meir tilfredse med økonomien, men ikkje med familie, venner eller bustaden..

NRK - 20 Apr 18 kl. 11:38

To menn gåande i same retning

Ein mann med hund og ein fiskar skal ha gått ned til stranda i same tidsrom som Marie Sæther Østbø, ifølgje kjelder NRK har Snakka med. Den norske studenten vart fanga opp av overvakingskamera gåande mot stranda klokka 18.40..

VG - 07 Apr 18 kl. 11:26

«Bare» en lærling, «bare» en elektriker?!

Jeg tok meg selv i å si at jeg «bare er lærling» og at jeg «bare skulle bli elektriker.» Enn at jeg, som på alle mulige måter alltid har vært ekstremt stolt over veien jeg tok, Snakka meg selv ned på den måten! «Bare» en lærling, «bare» en elektriker?!.

NRK - 21 Mar 18 kl. 18:25

Trump og Macron einige om Russland

Presidentane i Frankrike og USA, Emmanuel Macron og Donald Trump, vart einige om å «halde Russland ansvarlege» for giftangrepet på eks-spionen Sergej Skripal. Dei to Snakka saman om saka på telefonen, seier Det kvite hus..

NRK - 16 Mar 18 kl. 07:24

– Leirstein ville snu suspensjon

Fleire kjelder NRK har Snakka med seier Ulf Leirstein aktivt prøvde å stanse suspensjonen av FpU-aren som no har fleire varslingssaker mot seg. Den omtalte FpU-aren bad mellom anna ein 14-åring om sex medan han hadde leiarverv i partiet..

NRK - 04 Mar 18 kl. 17:07

May uttrykte uro overfor Trump

Statsminister i Storbritannia, Theresa May, uttrykte «stor uro» over ei eventuell endring av tariffar på stål og aluminium då ho Snakka med Donald Trump i dag. Trump har sagt han vil auke tollavgiftene for å verne amerikansk industri..

NRK - 14 Feb 18 kl. 18:22

Romney stiller til senatsval i Utah

Republikanaren Mitt Romney (70) vil stille i senatsvalet i Utah, melder AP som har Snakka med ikkje-namngjevne medarbeidarar i staben til Romney. Romney er mormonar, og det er rekna som sannsynleg at han vil vinne Utah som har mormonsk fleirtal..

NRK - 02 Jan 18 kl. 13:25

Kringkastingssjefen heidra Johansen

– Han tok journalistikken over i nye arenaer, ut på barane, på strendene, til stader der vanlege folk var. Han Snakka med folk, ikkje berre til folk, seier kringkastingssjef Thor Gjermund Eirksen om mangeårig NRK-tilsett Jahn Otto Johansen..

NRK - 28 Nov 17 kl. 20:08

Abe kallar inn til krisemøte

Statsminister i Japan, Shinzo Abe, har kalla inn til krisemøte i samband med den nordkoreanske rakettoppskytinga. Det melder nyheitsbyrået Reuters som har Snakka med regjeringskjelder. Dei seier også at Japan protesterer sterkt mot oppskytinga..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt