Snakka

Thursday, 14 November, 13:14

Nyheter om Snakka

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 08 Nov 19 kl. 14:26

Jeg har ikke Snakka sant om livet

Jeg gjemte meg bak en tanke om at jeg ikke skylder å fortelle alt. Og det er jo sant. Så endte jeg med å ikke si noe til noen, nesten..

NRK - 26 Oct 19 kl. 13:04

Grande: – Gler meg til å vere med

– Eg gler meg til å vere med på prosessen fram mot neste val. Eg håpar de gjer det same, sa Trine Skei Grande i talen sin på Venstre sin landskonferanse. Ho Snakka òg om at partiet har to år på å snu retninga, og at dei nå må jobbe saman..

NRK - 13 Oct 19 kl. 15:47

Merkel ber Erdogan stoppe angrep

Tysklands forbundskanslar Angela Merkel bad Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan om å stoppe den militære aksjonen mot Nord-Syria umiddelbart. Dei to Snakka saman på telefonen søndag, seier ei talskvinne for Merkel til nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 02 Jun 19 kl. 08:55

Frp kan true med å gå frå regjering

Landsstyremøtet i Frp på onsdag kan bli dramatisk dersom partiet ikkje får ein stor bom-siger. NRK har det siste døgnet Snakka med ei rekke kjelder på ulike nivå i partiet som meiner at faren for at Frp går ut av regjering aldri har vore større..

NRK - 11 May 19 kl. 09:01

Russisk reaksjon på Kallmyr-tale

Ein tilsett ved den russiske ambassaden i Oslo skriv til Dagbladet og fleire andre at justisminister Jøran Kallmyrs tale den 8. mai var «blasfemisk». Kallmyr sa at Noreg har blitt «fri frå sosialisme», og Snakka om Russland som «bjørnen som nabo»..

NRK - 03 May 19 kl. 20:01

Fpu-leiar ut mot klimademonstrantar

Fpu-leiar Bjørn-Kristian Svendsrud skulda elevane som har demonstrert for klimaet for å skulke, då han talte til Frps landsmøte fredag. Han stilte og spørsmål ved om elevane visste kva dei streika for, og Snakka og om viktigheita av olje og gass..

NRK - 22 Apr 19 kl. 11:28

Jordskjelv på Filippinane

Eit jordskjelv med ein styrke på 6,4 råka Filippinane måndag. Eit vitne som har Snakka med nyheitsbyrået Reuters, seier at fleire bygg i hovudstaden Manila svaia som følge av skjelvet. Det er ikkje meldt om øydeleggingar..

NRK - 27 Mar 19 kl. 11:40

Beklagar ikkje Black Box-ytring

Erna Solberg beklaga ikkje ytringane sine om at teateroppsettingar som Black Box «Ways of seeing» gjer det vanskelegare å vere politikar, då ho blei spurd om det i Stortingets spørjetime. Solberg Snakka i staden om viktigheita av ytringsfridomen..

NRK - 15 Mar 19 kl. 20:54

Trump tilbyr New Zealand hjelp

Reuters skriv at USAs president Donald Trump har Snakka med statsministeren på New Zealand om terroråttaka der 49 menneske mista livet i to moskear. På Tvitter skriv han at USA er klar til å hjelpe, om det er behov for det..

NRK - 05 Mar 19 kl. 11:12

Krev innsyn i samtalar

Sentrale demokratar i Representantane sitt hus ber Det kvite hus om å få utlevert detaljar i kommunikasjonen mellom president Trump og Putin. Samtalane fann stad under Helsinki-toppmøtet i fjor der dei Snakka i to timar – utan rådgjevarar..

NRK - 05 Mar 19 kl. 00:05

Rettssak mot Krekar utsett til mai

Krekar-saka i Italia sniglar seg vidare etter at mullaens forsvararar måndag fekk innvilga tolk av retten. Det tyder at dei for første gang kan få Snakka med Krekar. Så blei dato for neste rettsmøte sett til 7.

NRK - 08 Feb 19 kl. 17:26

Meiner Grande bør gå av neste år

Trine Skei Grande bør gå av som partileiar på landsmøtet neste år, meiner sentrale kjelder i partiet VG har Snakka med. Kjeldene meiner også at Grande bør avklare det allereie no..

NRK - 13 Dec 18 kl. 05:34

Vårt Land: Abortlovfrykt i KrF

Kostnadane ved å trumfe gjennom å fjerne abortlovas paragraf 2c kan bli svært høge, frykter fleire KrF-toppar Vårt Land har Snakka med. Onsdag var KrFs landsstyre samla til eit ekstraordinært landsmøte. Fleire fryktar at Frp vil kome med motkrav..

NRK - 26 Nov 18 kl. 13:11

– Inkassogebyra i Noreg må ned

Dei høge inkassogebyra i Noreg gjer bransjen alt for lønsam, meiner fleire NRK har Snakka med. Blant dei er Gjeldsofferalliansen, som meiner gebyra må ned frå dagens nivå. I Noreg kan inkassobyråa krevje fem gonger så mykje i gebyr som i Sverige..

NRK - 20 Nov 18 kl. 13:51

VG: Stansar sjukepleiarstreik

Regjeringa grip truleg inn med tvungen lønnsnemd i konflikten mellom NHO Service og Handel, og Norsk Sjukepleiarforbund for å hindre lockouten som er varsla onsdag, ifølgje kjelder VG har Snakka med..

NRK - 19 Nov 18 kl. 20:50

VG: Krf får veteranhjelp

Kjell Ingolf Ropstad skal på kort varsel ha hyra inn tidlegare parlamentarisk leiar Hans Olav Syversen til å leie Krfs sekretariat når partiet skal forhandle om regjeringsmakt med Solberg, ifølgje kjelder VG har Snakka med..

NRK - 01 Nov 18 kl. 15:12

Trump: – God samtale med Xi

USAs president Donald Trump fortel på Twitter at han akkurat har hatt ein god samtale med sin kinesiske kollega Xi Jinping. Dei Snakka om både handel og Nord-Korea, skriv han..

Dagbladet - 25 Oct 18 kl. 06:00

Vi må Snakka om den sunne maskuliniteten

Kva er maskulinitet? Kva skjer viss vi fornektar maskuline verdiar?.

Aftenposten - 08 Oct 18 kl. 21:00

Nordmenn vil ikkje Snakka norsk til meg | Miguel Ángel Quesada Pacheco

Ofte undrast eg på om innfødde nordmenn set pris på utlendingar som strevar etter å læra seg norsk..

VG - 25 Sep 18 kl. 07:11

Nå må det bli slik

Det er ferdig Snakka. For tredje gang går Stortinget inn for å slå sammen Finnmark og Troms med tvang. Da er det ingen vei utenom..

NRK - 26 Aug 18 kl. 23:34

– Gjerningsmannen var speldeltakar

Personen som har drepe minst fire personar i Jacksonville var sjølv ein deltakar i e-sport-turneringa der skytinga fann stad. Det skriv avisa Los Angeles Times, som har Snakka med eit vitne som såg gjerningsmannen drepe to eller tre personar..

NRK - 24 Aug 18 kl. 23:29

Svensk politi stoppa aksjonistar

Ein buss med 30 norsk fagforeiningsfolk og aksjonistar vart i kveld stoppa i Sverige. Bussen er på veg mot Stockholm, der det skal haldast demonstrasjonar laurdag. Tre av aksjonistane skal ha blitt tatt inn til avhøyr av politiet.

Aftenposten - 08 Aug 18 kl. 19:00

Russ, turisme og hatet på kjærleikens øy | Åshild Ulstrup

Dagen etter eg kom til Kypros, møtte eg unge jenter og spurde kva dei syntest om oss som kom og Snakka og flørta med gutane deira. Svaret sjokkerte meg: Dei hata oss!.

Dagbladet - 05 Jul 18 kl. 12:31

Norge på Trumps verstingliste.Frp: - Kravet om 2 prosent er absolutt. Ferdig Snakka!

I et møte med Stortingets utenriks- og forsvarskomité og Trump-rådgivere i Washington nylig ble Norge nevnt som et «verstingland» som ikke bidrar nok til NATO..

NRK - 11 Jun 18 kl. 07:27

Ikkje lukkeleg av lottogevinst

Svenske forskarar har funne ut at folk ikkje blir lukkelege av å vinne store gevinstar. Forskarane har Snakka med vinnarar av storgevinstar fleire år etter, og fann at dei var meir tilfredse med økonomien, men ikkje med familie, venner eller bustaden..

NRK - 20 Apr 18 kl. 11:38

To menn gåande i same retning

Ein mann med hund og ein fiskar skal ha gått ned til stranda i same tidsrom som Marie Sæther Østbø, ifølgje kjelder NRK har Snakka med. Den norske studenten vart fanga opp av overvakingskamera gåande mot stranda klokka 18.40..

VG - 07 Apr 18 kl. 11:26

«Bare» en lærling, «bare» en elektriker?!

Jeg tok meg selv i å si at jeg «bare er lærling» og at jeg «bare skulle bli elektriker.» Enn at jeg, som på alle mulige måter alltid har vært ekstremt stolt over veien jeg tok, Snakka meg selv ned på den måten! «Bare» en lærling, «bare» en elektriker?!.

NRK - 21 Mar 18 kl. 18:25

Trump og Macron einige om Russland

Presidentane i Frankrike og USA, Emmanuel Macron og Donald Trump, vart einige om å «halde Russland ansvarlege» for giftangrepet på eks-spionen Sergej Skripal. Dei to Snakka saman om saka på telefonen, seier Det kvite hus..

NRK - 16 Mar 18 kl. 07:24

– Leirstein ville snu suspensjon

Fleire kjelder NRK har Snakka med seier Ulf Leirstein aktivt prøvde å stanse suspensjonen av FpU-aren som no har fleire varslingssaker mot seg. Den omtalte FpU-aren bad mellom anna ein 14-åring om sex medan han hadde leiarverv i partiet..

NRK - 04 Mar 18 kl. 17:07

May uttrykte uro overfor Trump

Statsminister i Storbritannia, Theresa May, uttrykte «stor uro» over ei eventuell endring av tariffar på stål og aluminium då ho Snakka med Donald Trump i dag. Trump har sagt han vil auke tollavgiftene for å verne amerikansk industri..

NRK - 14 Feb 18 kl. 18:22

Romney stiller til senatsval i Utah

Republikanaren Mitt Romney (70) vil stille i senatsvalet i Utah, melder AP som har Snakka med ikkje-namngjevne medarbeidarar i staben til Romney. Romney er mormonar, og det er rekna som sannsynleg at han vil vinne Utah som har mormonsk fleirtal..

NRK - 02 Jan 18 kl. 13:25

Kringkastingssjefen heidra Johansen

– Han tok journalistikken over i nye arenaer, ut på barane, på strendene, til stader der vanlege folk var. Han Snakka med folk, ikkje berre til folk, seier kringkastingssjef Thor Gjermund Eirksen om mangeårig NRK-tilsett Jahn Otto Johansen..

NRK - 28 Nov 17 kl. 20:08

Abe kallar inn til krisemøte

Statsminister i Japan, Shinzo Abe, har kalla inn til krisemøte i samband med den nordkoreanske rakettoppskytinga. Det melder nyheitsbyrået Reuters som har Snakka med regjeringskjelder. Dei seier også at Japan protesterer sterkt mot oppskytinga..

NRK - 28 Nov 17 kl. 20:03

Sør-Korea svarar med øving

Sør-Korea har sett i gang ei øving på «presisjons angrep» som svar på nordkoreansk rakettoppskyting, ifølge nyheitsbyrået Yonhap som har Snakka med millitærkjelder. Det er enno ikkje klart om dette er øving på nedskyting av ein rakett..

NRK - 28 Nov 17 kl. 19:20

The Telegraph: Brexit rekning klar

EU og Storbritannia har blitt einige om kva det vil koste Storbritannia å gå ut av unionen. Det melder avisa The Telegraph. Ifølge kjelder avisa har Snakka med blir mellom 45 og 55 milliardar euro, noko som er mellom 440 og 540 milliardar kroner..

NRK - 18 Oct 17 kl. 06:39

Framheva miljøtiltak

– Vi har ein lang veg å gå når det gjeld å beskytte miljøet, sa Xi Jinping, president i Kina, under kongressen til Kommunistpartiet. Xi Snakka også om at Kina skal bli meir opne: – Openheit fører til framgang, isolasjon fører til at ein heng etter..

NRK - 18 Oct 17 kl. 06:39

Xi framheva miljøtiltak

– Vi har ein lang veg å gå når det gjeld å beskytte miljøet, sa Xi Jinping, president i Kina, under kongressen til Kommunistpartiet. Xi Snakka også om at Kina skal bli meir opne: – Openheit fører til framgang, isolasjon fører til at ein heng etter..

NRK - 18 Sep 17 kl. 22:26

Abbas Snakka med Hamas-topp

Den palestinske presidenten Mahmoud Abbas Snakka i kveld med Hamas-leiar Ismail Haniye på telefonen. Dette var første samtalen mellom dei to på sidan oktober i fjor. Bakgrunnen er eit nytt forsøk på å få til ei palestinsk samling..

NRK - 18 Sep 17 kl. 18:39

USA og Kina vil auke presset

USAs president Donald Trump og hans kinesiske kollega Xi Jinping er samde om å leggje mest mogleg press på Nord-Korea, opplyser Det kvite hus. Dei to Snakka saman på telefonen i ettermiddag norsk tid..

NRK - 16 Sep 17 kl. 07:08

DN: Regjeringa lokkar KrF

Regjeringa er villig til å tilby KrF stillinga som utanriksminister dersom dei vil gå inn i regjering, skriv Dagens Næringsliv i dagens avis. Dette ifølge kjelder i regjeringsapparatet avisa har Snakka med..

NRK - 13 Sep 17 kl. 15:44

Fremjar mistillit mot Stefan Löfven

Sverigedemokraterna vil felle statsminister Stefan Löfven og heile regjeringa for handsaminga av den svenske IT-skandalen. - Löfven har Snakka om eit havari, men ikkje havariet innanfor regjeringa, seier partiet..

Dagbladet - 06 Sep 17 kl. 18:31

Aldri ferdig Snakka mellom EU og Tyrkia

De uendelige forhandlingene mellom Tyrkia og EU kan verken føre til tyrkisk medlemskap eller ende i brudd; de er dømt til et evig liv, fordi alt annet enn å fortsette er mye verre..

Aftenposten - 03 Sep 17 kl. 17:30

Amandakomiteen må ta fornuften fatt. Beste film er beste film. Ferdig Snakka.

Amanda til beste film eller mest populære film?.

Aftenposten - 19 Aug 17 kl. 21:15

Verdidebatten handlar om meir enn fellesdusj og framandfrykt | Mai Lene Hæåk

Då statsministeren Snakka om ekkokammer under partileiardebatten, forstod eg kor viktig det er at me Snakkar om verdiar..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt